search
top

Nuorten ilta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (105 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...

Sateenkaariaktiivit Kaisa ja Pauli avasivat kaupungin kerhotilan painavan oven ja tuttu joukko nuoria marssi tutusti sisään kerhohuoneeseen. Kuusi tyttöä ja neljä poikaa. Synnynnäinen organisaattori Kaisa ja värikkäistä huiveista tunnettu Pauli vetivät heti esiin viime viikolla kesken jääneen maalaustyön.

“Mikä toi on?” kysyi viime kerhoillan skipannut 16-vuotias Andreas ja Kaisa selitti tekeillä olevan syrjinnän ja homofobian vastaisen maalaustyön, jolla otettaisiin kantaa myös seksismiin ja sukupuolittuneisiin ennakkoluuloihin. Teos ripustettaisiin kaupungintalon aulaan muutaman viikon ajaksi. “Voi vittu, aina vaan näitä” parkaisi Andreas, mutta siirtyi muiden viereen tarkastelemaan tähän saakka tehtyä työtä. “Mikäs toi on” huokaisi Pauli huomatessaan kankaan reunalle maalatun peniksen, jonka päästä lensi jotain ulos. Sen vieressä oli teksti “Haluan kyrpää en politiikkaa”. Kaisa ja Pauli kääntyivät katsomaan 18-vuotiasta Juusoa, joka nopeasti tunnusti tekeleensä. “Siitä vaan maalaamaan se nyt piiloon” ohjeisti Pauli ja pian eriävä kannanotto olikin historiaa.

Ovi kävi ja sisään ilmestyi pienikokoinen androgyyni hahmo. “Oletko sä Luka?” tiedusteli Kaisa saaden vastaukseksi iloisen nyökkäyksen. Nainen kertoi kuinka Lukan äiti oli hänen entinen koulukaverinsa ja yhdessä oli sovittu että nuori Luka voisi tulla mukaan kokeilemaan kerhotoimintaa. Sateenkaariryhmä oli tarkoitettu 13-25 vuotiaille nuorille, mutta vanhempien toivomuksesta mukaan saatettiin hyväksyä joskus vähän nuorempiakin. “Luka ei oo vielä kolmeatoista, mutta hänen äitinsä toivoo että Luka vois kuitenki tulla mukaan tähän ryhmään pohdiskelemaan asioita meidän kanssa” selitti Kaisa ja lupasi henkilökohtaisesti pojalle turvallisen ja häirintävapaan ympäristön.

“Miten vanha toi lapsi on” huokaisi hiljaa Andreaksen 17-vuotias poikaystävä Niklas ja pudisti päätään. “Ei toi voi olla ees kahtatoista” mutisi Andreas takaisin ja mittaili uutta tulokasta silmillään. Pauli käytti puheenvuoron toivottaen pojan tervetulleeksi samalla muistuttaen kaikkia pitämään mielessä Lukan nuoren iän ja siistimään tarvittaessa kielenkäyttöään. “Tässä vaiheessa on myös pakko muistuttaa suojaikärajoista ja siitä miten Lukan ikäistä voi lähestyä missäkin tarkoituksessa. Me käytetään tässä kaupungin kerhotilaa ja myöskin kaupunki on asettanut meille velvollisuuden pitää huolen että kaikille tarjotaan syrjinnästä ja seksualisoinnista vapaa alue itsensä ilmaisemiseen” luetteloi Pauli vetämättä välillä henkeä.

Lopulta tyttömäinen vaalea pieni poika istuutui ujosti muiden viereen ja ryhtyi naisväen opastuksella maalaamaan omaa syrjinnän vastaista viestiään. Kaisa ja Pauli huomasivat poikien mittailevan Lukaa katseellaan ollen kiinnostuneita mutta samaan aikaan hämmentyneitä uudesta tulokkaasta. “Älä säikähdä Luka meidän poikia, ne on vähän pöhköjä joskus mut lopulta ihan kivoja kavereita” Kaisa yritti särkeä jäätä. Andreas, Niklas ja Juuso esittelivät itsensä ja lopulta kerhon nestori, 24,5-vuotias Kimmo työnsi aikuistuneen kätensä Lukan pieneen kouraan esitellen hänkin itsensä mutta hunajaisella äänellä ja silmät loistaen. Kimmo teki paljon lisäkysymyksiä ja Luka vastasi niihin kaikkiin ujon kohteliaasti. Kaisa ja Pauli vilkaisivat ärsyyntyneen oloisina toisiaan.

Pikkupoika kävi maalaamaan eläinhahmoa ja yksi tytöistä lupasi keksiä siihen mukaan sloganin. Kaikessa hiljaisuudessa Pauli veti Kimmon sivummalle ja kehotti tätä pitämään matalampaa profiilia. “Sä täytät meidän papereiden mukaan parin kuukauden kuluttua 25 vuotta ja se on raja jolloin sun pitäis sääntöjen mukaan täältä jo poistua. Me ei katsota täällä hyvällä jos sä pyrit tuttavuuteen pikkupoikien kanssa” opasti Pauli happamana ja Kimmo sanoi ymmärtävänsä asian. “Sun paikka taitaa olla kohta jo aikuisten seurassa” säesti Kaisa ja lähti tarkistamaan sopiko uusi slogan muun teoksen henkeen. “Fuck homophobia and sexism” oli Jutta kirjoittanut söpön eläinhahmon viereen. “No se on ihan hyvä” totesi helpottunut Kaisa.

Andreas kääntyi poikaystävänsä puoleen ja kysyi hiljaa kuuliko tämä äskeisen keskustelun. “Kimmo varmaan heitetään täältä kohta ulos. Olis kyl hirveetä olla 24-vuotias. Se näyttää kyl vieläki vanhemmalta” kuiskutti teini ja Niklas mietti kuinka Kimmon täytyisi pitää huolta kasvojensa kunnosta. “Hyvä ravitseva kuorinta sais sen elottoman ihon ees vähän heleämmäks” totesi Niklas ja pojat yhdessä surkuttelivat Kimmon kohtaloa. “Voisitko olla ton ikäisen kanssa vielä” uteli Andreas kun pojat aikanaan kävelivät ulos talosta kohti bussipysäkkiä. “Kaipa mä voisin” totesi Niklas mutta sanoi että Lukan kanssa hän olisi paljon suuremmalla innolla, jos se vaan ei olisi laitonta tai jos kukaan ei varmasti saisi tietää. Andreas läimäytti omaa höpönassuaan teeskennellyn mustasukkaisuuden pauloissa mutta myönsi lopulta että nukkemainen pikkupoika olisi aika kiimainen seksikokemus. “Sen rinnalla me ollaan jo vanhoja rumia karvaperseitä” huokaisi teini puoliksi leikillään. “Mehän ajellaan karvat pois höpsö” muistutti kaveri mutta Andreaksen mielestä he olivat silti jo vanhoja karvaperseitä.

Seuraavien viikkojen aikana Luka rentoutui ja tutustui vähitellen muihin sateenkaarinuoriin. Pikkupoika nautti saamastaan huomiosta ollen samaan aikaan tyttöjen lemmikki ja poikien salaisten päiväunien kohde. Luka oli synnytetty lesbopariskunnalle ja hänet oli kasvatettu täysin sukupuolineutraaliksi. Pienikokoinen poika täyttäisi ensi kuussa 12 vuotta ja hänen kotiväkensä oli kannustanut tätä pohdiskelemaan omaa tulevaa identiteettiään ja mahdollista erityisyyttään, vaikka sitä ei saisikaan mietiskellä ilman housuja kumppanin kanssa vielä moneen moneen vuoteen. Onneksi äidit eivät sentään tienneet ihan kaikkea, Luka huokaisi mielessään.

Aina välilllä kerholaiset viestittelivät toisilleen myös pikaviestimillä ja eräänä päivänä Lukan puhelimeen kilahtikin viesti Andreakselta, joka oli aivan sattumalta hänen kulmillaan ja ehdotti tapaamista kauppakeskuksessa. Luka oli otettu isomman pojan kiinnostuksesta ja lupautui ilomielin seuraksi. Pojat vaihtoivat kuulumisia ja rupattelivat niitä näitä. Johonkin sivulauseeseen Andreas kuin huomaamatta ujutti kysymyksen oliko Luka vielä koskaan ollut toisen pojan kanssa. Pikkupoika hämmentyi kysymystä ja kohautti hartioitaan. Olihan hänellä aina ollut runkkukavereita, mutta ne olivat toisia lapsia eikä sitä varmaan laskettaisi. “Vautsi” huokaisi Andreas ääneen kun kiihottava mielikuva pikkupoikien kimpparunkuista valtasi hänen mielensä. Lukan tehtyä vastakysymyksen teini kertoi kuinka hän oli ollut jo usean vuoden ajan seksuaalisesti aktiivinen. Lähes kaikki tykkäsivät teineistä, joten halukkaan kumppanin löytäminen ei vielä hänen iässään ollut vaikeaa. Niklas oli lähinnä hänen vakituinen seksikaverinsa, mutta ei toisaalta paljoa enempää. Molemmat saivat tehdä mitä halusivat.

Poikien kävellessä pitkin käytävää Andreas totesi joutuvansa käymään vessassa. Tavalliset kylpyhuoneet olivat toisessa kerroksessa, mutta invavessan ovi avautui ja teini pujahti huoneeseen. Lorottelun ja käsienpesun jälkeen nuorukainen tuli ulos, ja tämän jälkeen Luka sujahti vuorostaan sisään. Vähän ajan kuluttua pikkupoika avasi kuitenkin taas oven ja viittoi kaverinsa tulemaan luokseen. “Haluutko nähdä mun munan” poikalapsi ehdotti hieman nolona ja Andreaksen lähes kiljaistua riemusta ovi laitettiin lukkoon. Luka laski vauhdilla housunsa nilkkoihin ja koko ajan kovettuva lapsenpippeli pomppasi esiin. “Ihan karvaton ja niin söpö” huokaisi teini ihastuneesti ja kysyi saisiko koskea sitä. Luka päästi pienen huokauksen tuntiessaan teinin tarttuvan hänen vähän yli kymmensenttiseen pikkukaluunsa. Andreas alkoi runkkaamaan lasta miettien samalla oliko invavessassa kenties valvontakamera. Käytävällä varmasti oli ollut ja he olisivat kuvissa jos tallennetta alettaisiin penkomaan. Luka yllytti häntä näyttämään oman kalunsa, jolloin teini innokkaasti vapautti jo valmiiksi erektiossa olevan jäntevän aseensa. Pikkupoika kokeili sitä haparoivilla sormillaan. Se oli hänestä aika suuri ja tuntui kädessä ihan erilaiselta kuin kotitalon lasten pienet pippelit.

“Me ei voida olla täällä kauan” muistutti Andreas hieroessaan isoa teinikaluaan vasten hentoa pojanpippeliä. “Mitä sä haluisit tehdä” huohotti kiimainen teini ja odottamatta vastausta tiputtautui polvilleen hennon lapsukaisen eteen. Kohta hän ohjasi kädellään pikkukalun suuhunsa ja ryhtyi sitä lutkuttamaan. Lukan kikkeliä ei oltu vielä koskaan imetty, mutta hän ryhtyi vaistomaisesti työntelemään vastaan samalla kun Andreaksen lutkuttaminen tuntui hänen koko kropassaan. Poika huomasi kuinka teini vatkasi vauhdilla omaa kivikovaa kaluaan häntä imiessään. Luka tunsi kuinka jokainen työntö vasten teinin suuta vei hänet lähemmäksi pikkupojan orkkua ja jännittämällä pakaralihaksia koko ajan kasvava nautinto tuntui vieläkin intensiivisemmältä. Hän oli alkanut myös voihkia, mutta Andreas laittoi sormen huulilleen muistuttaen varovaisuudesta. “Multa tulee” vaikeroi lopulta punaposkinen Luka ja hänen pippelinsä ryhtyi pumppaamaan teinin suussa. Nytkähtely kesti kymmenisen sekuntia, mutta mitään ei tullut ulos. Kulliaan hurjasti vatkaava Andreas pyysi Lukaa kokeilemaan sitä vielä kädellään ja pikkupoika ryhtyikin hieromaan teiniä rytmikkäästi. “Sä oot ihana” huokaisi pian Andreas värisevällä äänellä ja samalla kookkaasta kalusta lennähti ensimmäinen spermaryöppy pitkin invavessan lattioita. Hymyilevä Luka lypsi seuraavat spermaroiskeet pieneen kouraansa ja käsienpesun jälkeen pojat häipyivät vessasta vähin äänin.

Muutaman tunnin kuluttua Andreas ilmestyi sovitusti Niklaksen ovelle saaden heti pusun poskelleen. “Sori mä oon vähän väsy tänään. Niinku flunssa olis tulossa” selitti vieras hieman normaalia vaisumpaa reagointiaan. “Ei meidän tartte nussia tänään jos et sä jaksa” lupasi Niklas ja pojat jäivät sohvalle halailemaan toisiaan. Pian Andreaksen puhelimesta kuului muutama ääni saapuneiden viestien merkiksi. Trendikäs teini katsoi notifikaatiot, hymyili mystisesti ja laittoi puhelimen pois. “Keneltä toi oli” tiedusteli Niklas uteliaana, jolloin Andreas kertoi tavanneensa Lukan kauppakeskuksessa. “Uuh aika kiimaista” huokaisi vanhempi teini puoliksi leikillään ja ruinasi kaverinsa kertomaan mitä kaikkea Luka oli paljastanut itsestään. “Sillä on samassa talossa muita pikkupoikia, joiden kanssa se runkkailee” selitti Andreas ja Niklas huokaisi jälleen. “Vitun kiimaista ees kuvitella. Olispa vaikka näkymätön ja sais katsella” parahti Niklas ja Andreas vei kätensä tämän housujen etumukselle hieroen sisältöä kankaan läpi. “Ei se varmaan olis enää kiinnostunu meistä karvaperseistä ku näkee tuoreempaakin kikulia” heitti Andreas puoliksi leikillään ottaen lopulta kätensä pois.

Niklas ei saanut enää rauhaa omilta fantasioiltaan. Tavallista vaisumman Andreaksen poistuttua hän napitti housunsa auki ja sulki malttamattomana sykkivän kalun kouransa sisään. Niklas vei itsensä monta kertaa aivan laukeamisen rajoille, mutta lopetti siinä vaiheessa kun spermat olivat vaarassa ryhtyä lentämään. Pitäessään taukoa hän kaivoi puhelimensa esille ja laittoi pikaviestimeen Lukalle tarkoitetun moikkauksen sydänhymiöineen. Heti perään hän katui hymiötä, mutta viesti oli jo huomattu. Niklas esitti että he voisivat tehdä yhdessä jotain kivaa ja pikkupoika suostui ehdotukseen ilomielin. Seuraavana päivänä he tapasivatkin sovitussa paikassa kioskin kulmalla Lukan kotilähiössä.

Vaihdettuaan kuulumiset Niklas kertoi poikaystävänsä paljastaneen tavanneensa nuoren Lukan edellisenä päivänä. Pikkupoika näytti hieman säikähtäneeltä ja selvästi vältteli hänen katsettaan. “Se on ihan ookoo mulle” naurahti Niklas, jolloin Luka parahti että se nyt vaan tapahtui eikä sille enää voinut mitään. “Mikä tapahtui?” kysyi teini tajuten välittömästi vastauksen kysymykseensä. “Te ootte siis….” änkytti Niklas ja vaaleatukkainen pieni poika nyökkäsi häpeän vallassa. “Jeesus, ilmankos Andreas oli eilen niin väsy” huokaisi teini ja molemmat kävelivät tietä eteenpäin sanomatta sanaakaan.

Niklas murahti kuinka hän toisaalta ymmärsi hyvin Andreasta. Heidän ikäisensä haaveilivat usein seksistä pikkupoikien kanssa ja kun siihen joskus harvoin saattoi tulla tilaisuus niin himot ottivat vallan. Hän olisi varmasti itse tehnyt kaiken saman yhtä suurella innolla. “Ootko sä ollu koskaan mun ikäisen kanssa” kysyi Luka uteliaana samalla lisäten ettei asiassa ollut hänen mielestään mitään pahaa. “Hävettää tunnustaa mut oon mä ollu pari kertaa. En oo uskaltanu edes Andreakselle kertoo koskaan” kuiskasi Niklas vilkaisten pelokkaasti ympärilleen. “Ja tekisin melkein mitä vaan jos pääsisin vielä joskus uudelleen” huokaisi myöhäisteini rehellisesti. Luka virnisti ja viittilöi hänet puiston takana olevaan tiheään pusikkoon. “Jossain ton ison kuusen luona meillä oli pienenä maja ja sen takana pensaissa naapurin poika opetti mut runkkaan ku olin kaheksan” virnisti Luka ja pojat menivät tutkimaan aluetta.

Oli viileähkö harmaa päivä eikä ketään näkynyt liikkeessä millään suunnalla. Niklas nielaisi ja kysyi suostuisiko Luka siihen että he voisivat tehdä nyt sitä samaa mitä Luka oli tehnyt kaverinsa kanssa pienempänä lapsena. Poika hymyili sanomatta sanaakaan astuen pensaiden suojiin, jolloin Niklas avasi housunsa vetoketjun päästäen pitkään kiristäneen pullotuksensa vapauteen. “Andreaksella on vähän isompi” mutisi Luka ja kaivoi housuistaan oman karvattoman mutta jo täysin jäykän pippelinsä. Niklas huokaisi syvän kiihottuneisuuden vallassa ja kokeili pientä kalua kädellään. “Sä oot ihan älyttömän söpö pikkupoika” voihkaisi teini tuntien ohuen mutta malttamattomana nytkähtelevän puikon kädessään. Luka kokeili myös Niklaksen kalua ja hieroi sitä sormillaan edestakaisin. Pojat pälyilivät eteen ja taakse istahtaen lopulta maahan tiheän pensaikon ympäröiminä. Luka muisti kuinka naapurin Jontte oli johdatellut hänet aikoinaan istahtamaan suunnilleen samaan kohtaan ja sen jälkeen ottanut hänen pienen pippelinsä sormiensa väliin. Nyt hän tunsi paljon isommat sormet kikkelinsä ympärillä ja ne hieroivat häntä määrätietoisesti ja nautinnollisesti. Välillä teini kurkki puskien suojista näkyikö missään liikettä, mutta kaikkialla oli yhä hiljaista.

Aika kului ja pojat runkkasivat toisiaan istuen tiheän pensaikon keskellä kylmässä multaisessa maassa. Välillä kuului kiimaliman märkiä litsahduksia ja värähteleviä voihkaisuja kun jommalla kummalla laukeaminen oli tulossa liian lähelle. Luka ja Niklas saivat vähitellen opeteltua samanlaisen rytmin ja tulivat tietoisiksi siitä kuinka lähellä orgasmia toinen heistä kulloinkin oli. Välillä he hieroivat kalujaan yhteen ja toinen heistä runkkasi kahta kikkeliä yhtä aikaa. Luka nautti täysin siemauksin, mutta Niklakselle kokemus oli vieläkin erityisempi. Hänen seksikaverinsa oli vaaleatukkainen noin 150-senttinen tyttöpoika ilman yhtäkään karvaa tai selvää miehistä tunnusmerkkiä. Silti hänen pieni kalunsa toimi aivan samalla tavalla kuin kaikilla muillakin miehillä vaatien jatkuvaa huomiota ja koskettelua.

“Mulla on vähän kylmä” totesi lopulta Luka jo melkein vapisten ja sanoi että ehkä he voisivat kohta antaa vaan tulla. Niinpä Niklas kumartui hänen jalkoväliinsä ohjaten pikkukalun suoraan suuhunsa. Luka puristi hänen päätään ja ryhtyi rynkyttämään aivan samalla tavalla kuin oli tehnyt myös Andreaksen käsittelyn aikana. Myös Niklas oli hyvä imemään ja puolen tunnin hitaan runkkailun jälkeen hän oli muutenkin jo valmiiksi lähellä laukeamista ilman imemistäkin. Muutaman ylimääräisen minuutin jälkeen Luka sihahti nautinnosta ja pippeli Niklaksen suussa ryhtyi sätkimään voimakkaasti. Nykimisen aikana teini puristi suullaan erityisen kovasti ja pikkupojan orgasmi ravisteli suloisesti tämän koko vartaloa. “Sulta ei tuu vielä spermaakaan. Oot kyl unelma” örähti teini ja kysyi saisiko vielä hieroa kyrpäänsä Lukan lapsekkaita poskia vasten. Tyydyttynyt pikkupoika ei vastustellut ja Niklas vatkasi kaluaan hieroen sitä välilä Lukan poskiin, otsaan ja jopa hiuksiin. Hän oli aivan sekaisin kiimasta ja sanoi että pian ryhtyisi lentämään. Luka tarttui hänen kaluunsa ja tökkäsi sitä leikkisästi nenällään. Samalla kuului ylitsepursuavan nautinnon voihkaus ja vaaleaa sotkuista mälliä lennähti kauas pojan ohuille kauniille hiuksille. Seuraavat purskaukset osuivat kasvoille ja valuivat märkänä pitkin naamaa. Luka pyyhki roiskeita pois, mutta maistoi uteliaana spermaa sormellaan. Oudon makuista.

Andreaksen ja Niklaksen suhde ei palautunut koskaan ihan ennalleen. He pysyivät ystävinä ja välillä puutteessa ollessaan lainasivat toistensa käsiä ja huulia, mutta he eivät olleet toisilleen Lukan veroisia. Pikkupoika oli alkanut käydä kerhoilloissa harvemmin ja harvemmin, eikä osoittanut suurta kiinnostusta suuntautuneisuuteensa liittyvien kysymysten pohtimiseen. “Mä oon pohtinu että sen täytyy olla homo” huokaisi Andreas leikkisästi mutta samalla haikeana. Nuorten väsäämä syrjinnänvastainen teos huomattiin Suomen suurimman valtalehden kulttuuritoimituksessa asti ja lopulta muutaman äkäisen twitter-aktivistin nostattama ja tiedostavien toimittajien monistama “someraivo” sai kaupungin lupaamaan tekeleelle pysyvän näyttelypaikan.

Pieni Luka ei ymmärtänyt politiikasta vielä paljoakaan, eikä hänen pettymyksekseen kerhossa tehty yhtään mitään oikeaan homosteluun edes etäisesti liittyvää. Poika muisteli hyvällä Andreaksen ja Niklaksen kanssa tapahtuneita pieniä seikkailuja, mutta huomasi heidän olevan puheistaan huolimatta mustasukkaisia toisilleen kilpaillen ärsyttävällä tavalla Lukan huomiosta. Se taas herätti katseita ja kysymyksiä muiden nuorten ja varsinkin kerhon vetäjien keskuudessa. Kaisa ja Pauli olivat kuulleet huhun, jonka mukaan jotain kiellettyä olisi kaikesta huolimatta saattanut tapahtua.

“Onko sulla kaikki ookoo” kysäisi Pauli Lukalta heilauttaen punaista huiviaan tiukemmalle joukkion poistuessa erään kerhoillan jälkeen hyiseen ulkoilmaan. “Huomaan ettet oo ihan joka kerta enää ollut mukana” jatkoi kultturelli keski-ikäinen mies ja nosti muovisankaisia silmälasejaan. Luka nyökkäsi ja kertoi ettei kerhon ohjelma ehkä ollut häntä varten. Pauli totesi että poika saattoi tosiaan olla vielä vähän liian nuori queer-teoriointiin ja intersektionaalisuuden ruotimiseen. “Eihän kukaan meidän pojista ole yrittäny seksualisoida sua millään tavalla?” uteli Pauli ja huomasi pikkupojan poskien muuttuvan yhä punertavimmiksi. “Nuorena usein ajaudutaan kokeilemaan kaikenlaista mut nää muut pojat on sua niin paljon vanhempia jolloin meillä ois olemassa klassinen valtasuhde” selitti huolestunut Pauli. “Sun iässä voi luulla haluavansa asioita joita ei oikeasti haluakaan” jatkoi Pauli ja lipaisi huuliaan eläytyessään mielikuvaansa. Luka pysyi vaiti ja keskustelu jäi tällä kertaa siihen.

Pikkupoika kääntyi toiseen suuntaan kohti omaan lähiöönsä vievää polkua nopeuttaen askeliaan koko ajan kylmenevässä illassa. Noustessaan mäkeä Luka huomasi jonkun takanaan tulevan juoksevan hänet kiinni ja tunnisti hahmon 24,5-vuotiaaksi kerhon nestoriksi Kimmoksi. Tämä oli vielä mukana ryhmässä, mutta joutuisi viimeistään jouluna jättäytymään sieltä pois. Kimmo oli ollut kerhoilloissa hyvin hiljaa, mutta lapsukainen oli huomannut nuoren miehen ihailevan tuijotuksen ja jatkuvasti esiin tulevan korostetun ystävällisen hymyn. “Sori mun piti juosta sut kiinni kun kerhossa ei voida koskaan puhua” sopersi harmittavan yli-ikäinen sateenkaarinuori. Luka jutteli mielellään Kimmon kanssa ja kaikesta päätellen tämä oli hyvin mukava tyyppi.

Kimmo tunnusti kuinka hän oli alusta alkaen ollut hullaantunut Lukaan eikä voinut olla ajattelematta tätä vähän väliä. “Sä varmaan pidät mua ihan kauheena tai sairaana ihmisenä” mies parahti häpeillen. Luka selitti kuinka asia oli hänelle ookoo ja että muutkin kerhon pojan tuntuivat olevan lääpällään häneen. Mielessään varhaisteini pohti kuinka niin moni näytti olevan hänestä niin kovasti kiinnostunut vaikka yrittivätkin epätoivoisesti toisiltaan sen salata. Hänelle itselleen kaikki huomio oli pelkästään myönteistä, koska jatkuva kiinnostus toi koko ajan uusia tilaisuuksia ja sitä kautta nautinnollisia kokemuksia.

Ilta oli kylmä, mutta Luka sanoi tietävänsä erään paikan lähistöllä jonka hän haluaisi Kimmolle vielä näyttää jos tämä vaan suostuisi. Miehen ilme kirkastui ja yhdessä he kääntyivät kohti huonosti valaistua lenkkipolkua ja sen takana olevaa puistoa. “Näetkö ton paikan tuolla takana? Meillä oli lapsena siellä maja ja me tehtiin siellä kaikenlaista” heitti Luka ja Kimmo nielaisi kuuluvasti. Hän halusi kovasti nähdä paikan ja kuulla mahdollisimman yksityiskohtaisen selostuksen siitä mitä Luka oli siellä aikoinaan kavereidensa kanssa tehnyt. Poika lupasi kertoa koko tarinan ja näyttää jotakin, mistä Kimmo melko varmasti olisi kovin kiinnostunut.

Kommentoi

top