search
top

Masan P-Korean loma I<i

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 2.76 out of 5)
Loading...

Jatkoa novellille Masan P-Korean loma I 

Aamulla Masa heräsi oven koputukseen koputtaja oli Pena, joka ihmetteli mitä sotilaat olivat tehneet Massan huoneen ovella vartioissa, Masa hymähti ja sanoi en että Yo oli käynyt juttulemassa sanoista eilen päivällä. 

Pena naurahti kaksikko lähti alas hotellin ravintolaan aamupalalle, hotellin aulassa Masaa odotti yllätys uniformuun pukeutnut sotilas odotti aulassa, tämä ojensi Masalle kirjeen.  

Masa avasi kirjeen se oli kirjoittettu suomeksi siinä luki “Hei, ihana MasaKun olet käynyt aamiaiselle vaihda parasta päällesi auto tulee noutamaan sinuttutustumiskierrokselle. Allekirjoituksen YO.” Pena kysyi mistä nyt on kyse Masa sanoi että näyttää siltä että hän ei osallistu turistikierrokselle. Luvassa on muuta ohjelmaa. Pena tähän voiko hänkin tulla Masa sanoi että ei nyt mutta hän voi kysellä pääsikö Penakin jatkossa mukaan, ettei tarvitse yksin olla.  

Masa syö aamupalan ja käy vaihtamassa vaatteet palaa takaisin aulaan odottamaan,  jonkin aulaan tuleekin sotilas joka, ele kielen avulla opastaa Masan ovelle , oven takana on odottaa limusiini pukuun pukeutunut henkilö avaa Masalle oven, Masa menee sisään, Yo odottaa hän sisällä ja pyytää viereensä, Masa istuu hänen viereensä, ja päättä suudella häntä Yo vastaa kiihkeästi suudelmaan. Samalla auto lähtee liikkeelle. Yo:lla on päällä musta mini, hame musta jakku ja valkoinen paita. Masa vie käsensä Yo:n rinalla ja hyväilee sitä paidan läpi, hän aloittaa avaamaan Yo:n paidan nappeja, tämä kuiskaa odota kulta, ei täällä ja lopettaa suutelun ja sanoo jotain Koreaksi kuljettajalle. Masa muistaa Penan pyynnön, Yo hymyileen et itsekkään häntä mukaan meidän leikkeihimme, voin järjestää hänellä mukavaa ohjelma.  

Masa myötää että ei todellakaan hän hymyilee ja että pitää noin ihan naisen vain itselellään.  

 

Yo naurahta sanoo että hoitaa Penalle seuraa hän ottaakin puhelin ja siihen koreaksi, ja sanoo Masalle Pena saa seuraa tuota pikaa. Samalla auto pysähtyy, ovi avautuu avaa jon sotilas jotain Koreaksi, Yo vastaa ja sanoo Massalle olemme nyt perillä, vaihdamme junaan. 

 

He nousevat autosta heitä odottaa p-korean elitiin luxus juna, he  menevät sisään, Masa huomaa että hänen tavaransa on tuotu junaan, hän Yo:ltä mihin olemme menossa, tämä vastaa että luxus lomalle. He syövät junassa luxus ruoan ja syönnin jälkenn Yo ohjaa Masan junan makuuhuoneeseen ja sanoo nyt voimme rakastella matka kestää huomis aamuun. Masa alkaa napittamaan Yo paitaa auki, tämä puolestaan vetää Masan  paidan auki, saatuaan t-paidan auki Masa avaa Yo rintaliivien hakaset ja paljasta niin kauniit rinnat. He ovat ylä-kroppa paljaana Yo nousee ja riisuu hameensa kenkänsä Masa puolestaan heittää loput vaatteensa kasaaan, pyyttä Yo:ta asettumaan selin makuulle hän tulee tämän viereen suutelee ahnaasti samalla hyväillen rintoja. Hän siirty  alas päin suudellellen Yo rinnan suuhunsa ja imee tämän nänniä ahnaasti, Yo huokailee nautinnosta Masa siirtyy alas suudellen kunnes valkoisenpikkuhousut tulevat vastaan hän tartuu niihen ja vetää ne pois. Yo:n pillu paljastuu Masa käykin sen kimppuun nuolee sitä kunnolla. Hänellä itsellään seisoo jo hurjasti, hän nuolee Yo:n litimärkää valuvaa pillua nautiskelle, kunnoes Yo laukeeen huutaen nautinnosta. 

 

Yo siirtii nyt tekemään masalle hyvää ja asettuu mastan päälle ratastamaan, Masa ei voi kuin huokaista nautinnosta kun hänen kyrpänsä uppoaa Yo:n kireään pilluun, hän vie tämän rinnoille hyväileen niitä, Yo ratsaa vauhdikkassti ja Masa laukeekin  karjahdellen syvällä tämän Koreataren pilluun.  

 

He käpertyvät nukkumaan sänkyyn lusikkaan. 

 

JATKKUU… 

Kommentoi

top