search
top

Yhden illan juttu …

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.66 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on osittain fiktiivinen ja naisen näkökulmasta. En tiedä miten onnistun muotoilussa. Tarina perustuu kuitenkin tositapahtumaan, tapahtui vaimolleni ennen kuin hän minut tapasi. Tarinan henkilöiden nimet on muuttunut.

Yhden illan juttu …

Edellisestä seurustelusta oli kulunut jo kolme vuotta, näin ollen voisi sanoa että elin seksin suhteen jopa hieman puutteessa. Oli lauantai ilta ja suunnitelmissa oli mennä ravintolaan tyttöjen kanssa. Me istuttiin kotona kaksiossani tyttöjen kanssa ja juotiin lonkeroa niin kuin oli tapana tehdä usein ennen ravintolaan menoa.

Illan keskustelu aiheet menivät laidasta laitaan kuten tyttöjen illassa oli tapana mennä, kaikki illanvietossa mukana olevat kaverini olivat hiljaittain löytäneet itselleen poikaystävän, joten minä olin porukan ainoa sinkku. Itse en ollut vielä valmis vakituiseen suhteeseen edellisen suhteeni loputtua.

Ilta alkoi lähennellä puoli yhtätoista ja päätettiin lähteä liikkeelle. Me kaikki tytöt olimme meikanneet itsemme oikein nätiksi, ravintolaan tultua piti tietysti vielä käydä tarkastamassa että meikit on pysynyt ennallaan. Meitä oli porukassa minä, Leena, Virpi, Anu ja Tuija.

Ilta sujui hyvin, istuttiin pöydässä yhdessä, lonkeroa kului pullo toisensa perään. Kohta ilta alkoi pimenemään ja diskojumputuksen sijaan alkoi tulemaan livenä hitaita kappaleita. Ravintolassa oli esiintymässä hyvä paikallinen bändi joka soitti tanssimusiikkia.

Minua kävi illan mittaan tanssittamassa useampikin minua vanhempi herrasmies, miehet juttelivat mukavia mutta jokaisella heistä oli jokin taka-ajatus mielessä – joten minua ei kiinnostanut näiden miesten jutut. Itse olen suora sekä rehellinen, joten tällainen epäsura ehdottelu ei minua ainakaan siinä tilassa kiinnostanut, lisäksi miehet olivat naimisissa olevia.

Juteltiin tyttöjen kanssa vielä ennen valomerkkiä pöydässä ja huomasin olevani aika humalassa. Nyt bändi ilmoitti että illan viimeinen hidas kappale. Siinä samassa taakseni ilmestyi aika kookas nuori mies, minua ehkä muutaman vuoden vanhempi ja hän pyysi minut tanssilattialle. Nousin pöydästä ja lähdin seuraamaan häntä tanssilattialle hieman jo hoiperrellen alkoholi määrästä johtuen, vilkaisin samalla taakseni ja huomasin tyttöjen iskevän minulle silmää, hymyilin takaisin.

Tämä nuorimies ei ollut mitenkään erityisen komea, mutta omasi perus suomalaisen katseen kestävän ulkonäön. Mies esitteli itseään Pertiksi ja minä vuorostaan kerroin olevani Sirpa. Pertille selville aika pian että olin sinkku.

Tanssittiin hidasta kappaletta samalla kuin Pertti painautui lähemmäksi minua, vieden toisen käden pienelle pyöreälle takamukselleni ja toinen käsi vaelsi selälläni. Tilanne alkoi kiihottamaan, varsinkin kun tunsin Pertin housujen etumuksen kovettuvan minua vasten.

Jatkettiin tanssimista ilman sanoja, kunnes Pertti sponttaanisti kysyi asunko lähellä ja pääsisikö hän kanssani pienelle panolle. Minä nielaisin kauhuissani, kukaan ei ollut koskaan aikaisemmin kysynyt tällaista suoraan. Pertti näki varmasti kasvoistani sekä punan että kiihotukseni. Minä en yleensä ollut harrastanut yhden illan juttuja, mutta tällä kertaa olin niin humalassa ja kiimainen, vastasin Pertille että minulla on pieni kaksio kävelymatkan päässä ravintolasta.

Tanssin jälkeen tuli valomerkki ja lähdettiin Pertin kanssa kävelemään kohti narikkaa, kaverini siellä pukivat jo ulkovaatteita päälleen ja virnuilivat minulle, toivottaen samalla hyvää illan jatkoa. Jäimme Pertin kanssa odottamaan narikkajonossa omia vaatteitamme. Koitin olla Pertin kanssa huomaamattomasti, jotta kukaan tuttu ei näkisi että minulla oli pahat mielessä, olin päättänyt että tämän nuoren miehen kanssa en halua alkaa seurustelemaan, mutta yhden illan pano saa kelvata kun kerran sitä minulle ehdotti. En osaa sanoin kuvailla sitä kiimaa mikä minun sisälläni juuri siinä hetkessä oli.

Käveltiin kaupungin halki kohti kaksiotani. Perille saapuessamme vilkuilin ympärilleni ennen kuin yhdessä käännyttiin kerrostalon pihaan jossa asuntoni oli. Minä avasin aulan oven ja päästin Pertin sisään, sen jälkeen mentiin yhden kerroksen portaita ylös ja siirryttiin sisälle omaan asuntooni.

Heti kun olin sulkenut oven rappukäytävään, Pertti painoi minut asuntoni eteisen seinää vasten, avasi housujeni napin, vetskarin ja ennen kuin olin ehtinyt sanoa mitään kaksi sormea hieroi alushousujeni alla häpyäni, jotka olivat kostuneet jo aikaisemmin illalla.

Tunsin yhden Pertin sormista sisälläni ja kohta niitä oli siellä kaksi. Pertti alkoi rytmikkäästi edestakaisin hieromaan kahta sormeaan sisälläni ja tunsin kohta saavuttavani huipun. Sitten tunsin kun kolmas sormi tuli peliin mukaan ja samassa minä rajähdin valtavaan orgasmiin. Olen varma siitä että kaikki jotka siinä rappukäytävässä asuivat kuulivat huutoni, orgasmista johtuva huutoni kaikui koko rappukäytävään.

Orgasmini jälkeen Pertti poisti sormet sisältäni ja alkoi suutelemaan minua pitkin suudelmin. Tämä tuntui kuin ikuisuus, seisoin eteisen seinää vasten kunnolla sormitettuna, jalat vapisten vielä orgasmin jäljiltä. Tässä vaiheessa sain avattua suuni ja sanoin Pertille että siirrytäänkö sänkyyni joka sijaitsee pienen kaksioni makuu alkovissa. Minulla oli siellä pieni 160cm sänky jossa viimeiset vuodet vietin yöni yksin.

Me riisuttiin itsemme täysin alasti, samalla katselin Pertin vartaloa joka ei ollut mitenkään erikoinen, mutta kelpasi katseltavaksi. Pertti riisui alushousunsa ja esille tuli suhteellisen kookas mitaltaan noin 20 cm muna.

Siirryttiin tämän jälkeen tuohon minun 160cm leveään sänkyyn 69 asentoon, jossa sain ottaa mulkun suuhuni ja aloin leikkiä sillä kuin tikkarilla. Olin aikaisemmissa suhteissa jo oppinut nuolemaan miesten kaluja, ei voisi sanoa että olisin ollut kokematon näissä puuhissa, ravipiireissä olin oppinut kaikenlaista.

Imeskelin tuota elintä niin että se välillä oli kokonaisuudessaan suussani, tämä ei tuottanut minulle minkäänlaisia ongelmaa. Saman aikaisesti Pertin kieli lipoi häpyäni. Tuntui ihanalta saada taas pitkästä aikaan leikkiä miehen kanssa samalla tavalla kuin silloin aikoinaan kun vielä olin 18 vuotias, nyt olin jo täyttänyt 26.

Pertti pyysi minua kohta kääntymään selälleni, jonka jälkeen hän asettui päälleni, asetti elimen pillulleni, työnsi sitä varovasti sisälleni, minulle tämä ei ollut mikään ongelma sillä olin nuoruuvuosina tottunut siihen että isonkin munan mahtuu sisälleni.

Olin urheilullinen ja miehet pitivät yleensä pilluani hyvin tiukkana koska lantiolhakset olivat kunnossa.

Pertti nai minua pitkin vedoin, nainti tässä asennossa kesti ainakin kymmenen minuuttia jonka aikana kerkesin saada välissä yhden orgasmin.

Pertti pyysi minua kääntymään nelinkontin, survaisi sen jälkeen kalunsa uudelleen sisälleni pohjia myöten. Ei mennyt kovinkaan kauan kun minulle tuli taas valtava orgasmi, Pertti vain jatkoi naintiaan. Lopulta minulle alkoi tulemaan paikat kipeäksi ja pyysin Perttiä lopettamaan, hän vetäytyi minusta ulos ja pyysi saisiko työntyä minun kakkoseen.

Sanoin että en ole koskaan aikaisemmin sitä harrastanut, mutta suostuin koska tiesin että en pysty enää ottamaan Perttiä vastaan pilluuni joka oli nainnista arka.

Pertti kurotti itseään sängyn vieressä olevalle takilleen, otti esille taskustaan rasvapurkin, ymmärsin heti että tämä ei ollut hänelle ensimmäinen kerta, koska oli varautunut mukaansa rasvapurkin. Pertti voiteli kalunsa ja laittoi sitä sormelleen jotka työnsi peräaukkooni.

Hämmästyksekseni tässä kiimaisessa tilassa, tuntui hyvälle. Kohta peräaukossani leikki kaksi sormea. Pertti lämmitteli minua hetken ja otti sormensa pois, nyt tunsin terskan peräaukollani joka vähitellen alkoi tunkeutumaan sisälleni.

Varovasti Pertti työnsi kalunsa sisälleni pohjaa myöten. Nyt hän aloitti rytmikkäästi naimaan minua, lopuksi tahti muuttui rajuksi panoksi. Ei mennyt kauaa ja Pertti purkautui suolistooni, minulle tuli kolmas orgasmi.

Pertti lyhistyi päälleni ja käänsi minut kyljelleen, laittoi toisen käden pienelle rinnalleni ja veti minut lähelle itseään kalu sisälläni. Nukahdimme yhdessä siihen asentoon.

Aamulla heräsin ennen Perttiä ja olo oli likainen. Nousin varovasti ylös ja kävin suihkussa. Suihkun jälkeen tein aamupalan, Pertin herättyä hän liittyi seuraani. Pertti oli herätessään hyvin kiimainen ja olisi halunut jatkaa minun panemista. Itse olin arka edellisen yön tapahtumasta ja lisäksi en ollut enää selvinpäin niin kiinnostunut. Minulle riitti yöllinen kokemus ja koin tulleeni hyvin tyydytetyksi.

Kerroin Pertille että tämä saa jäädä yhden yön jutuksi, enkä enää uudestaan halua tavata häntä. Pertti hyväksyi ehdotukseni, söi kanssani aamupalan, jonka jälkeen puki vaatteet päälleen ja poistui asunnostani.

Vuosi tämän tapahtuman jälkeen tapasin nykyisen mieheni,  jossain vaiheessa suhteen alkuvaiheessa kerrottiin toisillemme omia seksikokemuksiamme, kerroin siinä yhteydessä Pertin koko nimen, silloin mieheni kertoi minulle että tuntee Pertin nuoruus vuosilta hyvinkin. Sanoi minulle että tapahtunut ei häntä kuitenkaan häiritse, sehän tapahtui ennen meidän suhdetta.

Olemme tämän jälkeen mieheni kanssa tavanneet Pertin muutama kerta ravintolassa, mieheni on jopa pysähtynyt juttelemaan hänen kanssaan vanhana ystävänä vaikka itse seisoin vieressä.

Mieheni ei ole kuitenkaan ollut vaivautunut tästä millään tavalla, joskus on ehdottanut että haluaisi kokeilla samaa kuin Pertti minun kanssa – siis tuonne kakkoseen.

Minulle se ei ole ollut mielekästä ja olen kertonut miehelleni että se tuntuu myös likaiselta, mieheni on tyytynyt tähän minun antamaani vastaukseen.

Kommentoi

top