search
top

Pokeri-ilta kavereiden kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Viikonloppu alkamassa ja tiedossa pokerin pelaamista ja oluen juontia kavereiden kesken. Vaimokin on kyllä paikalla, mutta hänelle illan vietto sopii. Aikoi kuulemma katsoa toisessa huoneessa elokuvaa.

Kaverit saapuivat viimein paikalle ripotellen. Ennen pelaamista istuimme hetkeksi alas juomaan muutamat oluet ja keskustelemaan viikon tapahtumista. Kaverini ovat kaikki sinkkuja, minä siis ainoana varattuna henkilönä paikalla (vaimo myös, mutta toisessa huoneessa). Keskusteluiden jälkeen pistimme pöydän pelikuntoon ja aloitimme pokerin pelaamisen. Jokaisella oli käytettävissä 200€, eli yhteensä 800€. Viimeinen ei saa mitään, kolmas 100€, toinen 200€ ja ensimmäinen 500€.

Parin tunnin pelaamisen jälkeen tilanne näytti omalta osalta pahalta. Lähes kaikki pelimerkit oli käytettynä, eikä kädessä olevat kortit näyttäneet vahvoilta. Vaimo saapui keittiöön hakemaan juomista. Kavereistani Sakke kysyi mitä hänelle kuuluu ja tiedusteli elokuvasta mitä hän katsoi. Siihen vaimoni totesi, että on katsonut Netflixistä uutta Din 365 elokuvaa, joka on eroottinen elokuva, jopa Netflixin mittapuulla. Kuulemma parempi, entä monelle tuttu Fifty shades of Grey ja ilmeisesti hyvin kiihottava varsinkin muutaman viinilasillisen jälkeen. Harmikseni vaimoni tuli juuri todistamaan, kuinka hävisin viimeiset pelimerkkini. Muut tokaisivat, että olenkin ulkona pelistä.

En halunnut vielä lopettaa pelaamista joten heitin ilmoille, jos muut suostuisivat siihen, että käyttäisin vaimoni vaatteita panoksena seuraavilla kierroksilla? Kaikki suostuivat mukisematta ehdotukseeni. Eikä tämä ollut mikään ihme, koska vaimoni on hyvin sporttinen mimmi sopivan kokoisilla tisseillä ja napakalla perseellä. Katsoin vaimoni suuntaan kysyvästi ja hän hetken harkinnan jälkeen nyökkäsi myöntyvästi.

Jatkoimme pelaamista. Koska panoksena oli vaimoni vaatteet, kaikki voittamani rahat menisivät kuulemma vaimolleni suoraan. Hävittyäni vaimo taas menettäisi vaatteen päältään. Pari kierrosta vaimoni sai pitää vielä vaatteita yllään ja sai jopa muutamia kymppejä rahaa, mutta sitten alkoi taas huono tuurini. Hävisin kierroksen ja nyt oli vaimon aika maksaa “pelimerkit” päältään. Koska sisällä olimme, ei hänellä hirveän paljon ollut vaatetta päällä. Vain t-paita, shortsit, sukat ja aluvaatteet. Ensimmäisenä kaikkien harmiksi lähtivät jalasta sukat. Vaan jo seuraavalla kierroksella oli taas vaimoni riisuttava päältään vaatetta. Seuraavaksi lähti t-paita ja paidan alta paljastui mustat rintaliivit, sekä timmi vatsa. Pystyin taas muutaman kierroksen verran pitämään vaimoltani vaatetta päällä. Muista pelaajista Sakella meni parhaiten, Timolla seuraavaksi ja kolmantena oli Matti.

Jaoimme uudet kortit jokaiselle. Sain omasta mielestäni hyvät kortit, joten lähdin luottavaisena peliin mukaan. Matti löi loput pelimerkit sisään, Timo jätti kierroksen välistä ja Sakke päätti katsoa. Minun piti osallistua joka kieroksella. Mikäli jäin viimeiseksi, niin vaimoni menetti vaatetta, mutta muilta sijoilta ei osaltani tapahtunut mitään. Sakke halusi vielä korottaa panoksia ja kysyikin minulta mitä olisin valmis laittamaan lisäpanokseksi? Ehdotin vaimon antamaa sylitanssia samalla, kun hän riisuisi mahdollisesti seuraavaa vaatekappaletta. Tämä sopi Sakelle oikein hyvin. Käänsimme kortit ja huomasin olevani auttamatta alakynnessä ja kun käänsimme pöydälle loput kortit pakasta huomasin taas hävinneeni. Myös Matti menetti kaikki pelimerkit Sakelle, mutta koska hänellä oli parempi käsi kuin minulla, niin hävisin koko kierroksen. Tämä tiesi sitä, että vaimoni joutui antamaan syltanssin Sakelle samalla, kun riisui shortseja jalastaan. Vaimoni ensin hieman empi, mutta aloitti sylitanssin rohkaistumisen jälkeen. Hän meni hajareisin Saken syliin ja alkoi tanssimaan hinkateen itseä jalkaa vasten samalla kosketellen itseä vatsastata ja rinnoista, sekä pyöritteli käsiään pitkin hiuksiaan. Tunsin samaan aikaan kiihotusta ja mustasukkaisuutta, kun katsoin vaimoni seksikästä tanssimista. Eipä jäänyt myöskään epäselväksi muidenkaan mielipide vaimoni tanssista, kun kaikki tapittivat silmät (ja todennäköisesti munat) kovana. Sakke nautti tilanteesta posket hieman punoittaen ja näytti kädet hieman hapuilevan vaimoni perseelle. Lopuksi vaimoni kääntyi ympäri, pyllisti Saken suuntaan ja laski shortsit jalastaan paljastaen mustat stringit, joista oli  havaittavissa hieman kostea kohta. Hän oli selvästi kiihottunut tilanteesta.

Pelissä oli mukana Timo, Sakke ja minä. Jaoimme uudet kortit. Huomasin heti, että vaimoni joutuu varmasti riisumaan taas, koska kortit olivat hyvin huonot. Koitin bluffata Sakkea ja Timoa tilanteessa joten ehdotin, että panosten korottamiseksi vaimoni runkkaisi voittajaa, jos häviäisin. Mutta tätä varten pitäisi osallistujan lisätä 2/3 pelimerkeistä pottiin. Sakke heitti kortit sivuun, mutta Timo lähti peliin mukaan. Peliliike alkoi jo kaduttamaan minua. Käänsimme kortit ja sydämeni oli pysähtyä samantien. Timolla oli kourassaan ässäpari, joten olin jo auttamatta heikoilla. Kun muut kortit käännettiin pöydälle, niin oli pakko myöntää häviöni jälleen kerran. Vaimoni riisui rintaliivinsä paljastaen tissinsä ja siirtyi sitten Timon eteen kontilleen. Hän aukaisi Timon housuista vyön ja vetoketjun, nykäisi housuja ja boksereita alaspäin paljastaen puolikovan peniksen. Vaimoni sylkäisi kädelleen ja aloitti hiljalleen Timon runkkaamisen. Tilanne oli kaikille hieman hämmentävä, mutta samalla sähköinen ja kiihottava. Ilmeestä päätellem Timo nautti tilanteesta. Eipä vaimoni pystynyt pitämään toista kättä kurissa, kun hieman kosketteli itseään stringien päältä samalla, kun runkkasi Timoa. Lopuksi hän antoi nopean pusun Timon peniksen terskalle, kun lopetti runkkauksen. Vaimoni siirtyi syliini istumaan ja kokeili housujeni päältä vaivihkaa ja huomasi minun olevan ihan kovana. Hän kuiskasi korvaani kysyen, että tykkäänkö näkemästäni, johon nyökkäsin pienesti.

Koska seuraava kierros oli mahdollisesti viimeinen, niin ehdotinkin all-in liikettä kaikilta, johon Sakke ja Timo suostui yhdellä ehdolla. Ehtona oli, että voittaja saisi vaimoltani suihioton. Katsoin vaimoani silmään, joka nyökkäsi asian sopivan hänelle. Siispä kortit jakoon ja peli käyntiin. Tilanne näytti kädessä olevien korttien osalta hyvältä, mutta Timon ja Saken paljastaessa korttinsa alkoi uskoni hiipua. Timolla oli akka pari, Sakella kunkku pari ja minulla vain jätkä pari. Pöytään lyötiin ensimmäiset kolme korttia. Ne olivat kaksi ässää ja jätkä. Huokaisin helpotuksesta hetkeksi, kunnes neljäs kortti lisättiin. Se oli akka. Kiroilin mielessäni. Timo, tuo onnekas mies. Vielä oli viides kortti jäljellä. Vaimoni sai toimia onnettarena ja käänsi viimeisen kortin pöytään. Se oli kunkku. Täten Sakke voitti, Timo tuli toiseksi ja Matti kolmanneksi. Jäin auttamatta viimeiseksi ja kaiken lisäki vaimoni joutuisi nyt riisumaan viimeisen vaatekappaleen ja vieläpä ottamaam Sakelta suihin.

Vaimoni ehdotti, että siirryttäisiin olohuoneen puolelle, jotta voittajalla olisi mukavampi paikka istua, kun pääsee nauttimaan palkinnostaan. Sakke istuutui sohvalle ja vaimoni meni hänen eteen. Matti meni sohvan toiseen nurkkaan ja me menimme Timon kanssa sohvaa vastapäätä oleville penkeille istumaan. Vaimoni riisui ensin pikkuhousunsa pyllistäen minulle ja Timolle, jonka jälkeen meni polvilleen Saken eteen. Hän aloitti ottamalla Sakelta housut pois ja paljasti kovana seisovan munan. Vaimoni tarrasi munasta kiinni, runkkasi muutamasti ja aloitti suihinoton samalla. Matti kiemurteli hieman etäämmällä sohvalla samalla kosketellen itseään housujen päältä, kun katsoi vieressään tapahtuvaa tilannetta. Me katsoimme Timon kanssa vaimoani takaapäin haltioissaan ja huomasimme vaginan valuvan nesteitä. Vaimoni oli selvästi kiimainen tilanteesta. Sain ajaktukseksi hakea kaapista dildon, jonka saa kiinni imukupilla lattiaan kiinni. Annoin sen vaimolleni, joka asetti dildon allensa työntäen sen sisälleen. Hän ratsasti dildolla samalla, kun otti Sakelta suihin. Sakke nautti tilanteesta selkeästi, koska istui sohvalla silmät kiinni huohottaen.

En tiedä mikä minuun lopulta meni, ehkä kiihko vei voiton tilanteessa, joten totesin vaimolleni, että pitäisikö voittajalle tarjota vielä parempi palkinto, että suihinotto? Vaimoni ei miettinyt hetkeäkään, vaan hyppäsi suorilteen Saken syliin haarat levällään. Dildo oli tuntunut hyvältä, mutta kyllä oikea muna aina dildon voittaa. Vaimoni ohjasi Saken munan pilluunsa aloittaen ratsastuksen. Timo kysäisi minulta, että mitenkäs toiseksi tullut? Saisiko hänkin jotain palkinnoksi? Nyökkäsin hänelle, jonka jälkeen Timo nousi tuoliltaan, riisui housut ja nousi sohvalle seisomaan tarjoten munaansa imettäväksi Saken sylissä ratsastavalle vaimolleni. Vaimoni hieman hiljensi tahtiaan, jotta pystyi yht’aikaa nauttimaan munasta pillussaan ja imemään suussa olevaa munaa.

Katselin tilannetta haltioituneena. Tälläistä iltaa en osannut odottaa aamulla herättyäni. Näky oli äärimmäisen kiihottava. Näin aitiopaikalta, kun rakas vaimoni ratsasti kaverini sylissä ottaen toiselta samalla suihin. Kohta huomasin sohvalla istuneen Matin ottaneen housut pois ja runkanneen itseään hiljalleen. Varmasti hänenkin mielestään kyseinen akti oli miellyttävää katseltavaa. Sakke sanoi vaimolleni, että nousisi pois sylistä ja asettuisi sohvan selkänojaa vasten nojaamaan, jotta voisi panna häntä takaa päin. Hetken ehdin katsoa, kuinka vaimoni timmi takamus asettui odottava sohvalle, kunnes Sakke peitti näkyvyyden samalla työntyen vaimoni pillun sisään. Sakke aloitti nopean panemisen ja vaimoni runkkasi itseään toisella kädellä klitoriksesta tuottaen itselleen mahdollisimman maksimaalista nautintoa. Hetken panemisen jälkeen sekä Sakke, että vaimoni laukesivat lähes yhtäaikaisesti.

Sakke vetäytyi pois vaimoni luota ja Timo sanoi vaimolleni, että asettuu lattialle makoilemaan selälleen. Hän asettui vaimoni päälle työntäen lähes laukeamispisteessä olevan munansa vaimoni sisään. Timo aloitti panemisen samalla kourien ja imien tissejä. Matti nousi sillä aikaa sohvalta ja meni kontilleen vaimoni pään vierelle tarjoten munaa imettäväkseen. Taas sai vaimoni työstää kahta miestä yhtäaikaa. Tilanne kävi jälleen kerran äärimmäisen eroottiseksi ja olin tulla housuihini pelkästä katselusta. Timo pani välillä kovaa ja välillä hitaammin nauttien vaimoni märästä pillusta, josta valui Saken spermaa pitkin pakaroita. Timo pysäytti hetkeksi ja käänsi vaimoni vasemman jalan oikean jalan yli, jonka jälkeen hän jatkoi panemista vaimoni ollessa kyljellään. Oikealla kädellä hän puristeli rintoja ja vasemmalla kädellä kouri ja piiskasi peppua. Vaimoni sai uudestaan orgasmin ja Timo hetkeä myöhemmin.

Viimeisenä odottava Matti katsoi minuun päin kysyvästi ja nyökkäsin asian olevan ok. Matti käski vaimoani kääntymään mahalleen lattialle ja menk hänen päälleen. Vaimoni jalat olivat aluksi levällään, mutta Matin työnnettyä munan spermaa valuvan pillun sisään, hän käski vaimoani siirtämään jalat yhteen ja nosti itse jalat levälleen vaimoni jalkojen ulkopuolelle. Matti aloitti raivokkaan panemisen. Vaimoni persposket saivat kyytiä, kun iho osui ihoa vasten Matin pannessa niin kovaa, kuin jaksoi. Kauaa hän ei kestänyt, vaan laukesi sisään lyyhistyen hetkeksi vaimoni päälle.

Kun tilanne oli ohi, nousi Matti vaimoni päälle, joka sitten katsahti minun suuntaan. Hän saapui luokseni, riisui housut päältäni vain huomatakseen, että munani oli järkyttävässä erektiossa kaikesta näkemästäni. Väriltään se oli lähes sininen, koska erektio oli kestänyt jo useamman tovin. Vaimoni tuli päälleni hajareisin muiden istuessa vielä sohvalla. Nyt he näkisivät vaimoni takaapäin, kun hän ohjasi munani useampaan kertaan liukastettuun pilluunsa. Vaimoni nojasi minua vasten ja kuiskasi korvaani, että olisi halunnut tänään muutenkin halunnut harrastaa aikuisten leikkejä katsottuaan elokuvansa, mutta tilanne yllätti hänetkin ihan täysin. Positiivisesti totta kai. Ilmoitin hänelle hiljaisesti myös, että näky on ollut upea. Vaimoni ratsasti sylissäni hitaasti ja kiihdytti hitaasti tahtia. Pitkään en kestänyt kaikesta siitä katsomisesta johtuen ja laukesinkin hänen pillun syvyyksiin haukkoen happea pitkän aikaan järisyttävän orgasmin jälkeen.

Jatkoimme iltaa vielä hetken juoden pois loput oluet, saunoen (vaimo myös) ja jutellen kunnes kaverini lähtivät. Ehkä näin saattaisi käydä useamminkin?

Kommentoi

top