search
top

Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 3: Saunassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

“Voi perkele! Joko se Make on täällä? Hitto sun nussimiseen meni taas aikaa. Kun ei millään malta lopettaa lyhyeen. Mees pukemaan. Mä hoidan Maken.”, Ville komensi.

Kipitin huoneeseeni. Ville käveli munasillaan ovelle ja avasi sen.

“Kato, terve Make!”

Make katseli ihmeissään alastonta kaveriaan. Puolijäykkä spermasta kiiltelevä mela ja hikoileva hengästynyt Ville riittivät johtolangoiksi.

“Keskeytinkö jotain?”, Make kysyi virnuillen.

“Et suinkaan. Tulin just. Kuten säkin.”, Ville vitsaili hymyillen leveästi.

“Aivan.”, Make totesi ja käveli sisään eteiseen.

Ville seurasi perässä ja huusi: “Poju! Tuu sanoon Makelle päivää.”

Kävelin eteiseen ja morjenstin Makea. Hänellä oli kirveellä veistetyt kasvot. Make oli tumma, mutta hänessä oli jo nähtävissä harmaita sävyjä. Maken kroppa näytti siltä, että sillä oli tehty koko elämän ajan töitä. Se oli sulavalinjainen ja jäntevän voimakas. Make oli Villen pituinen, mutta selkeästi pienempi massaltaan. Eläinmaailmassa Make oli susi ja Ville olisi karhu.

 

“Mä taidan tuntea sut? Käännys ympäri.”, Make vaati.

 Olin hämilläni, joten Ville näytti kädellä, että kääntyä ympäri.

Kun oli selkä miehiä kohti, Make kommentoi: “No nyt mä tunnen sut. Tuota persettä mä olen jo muutamaan kertaan kairannut.” 

“Niin mäkin.”, Ville naurahti ja jatkoi: “Sä tiedätkin homman juonen. Nukut tossa huoneessa. Mä käyn heittään jotain päälle ja Poju menee keittään kahvit.”

 

Kävelin keittiöön ja laitoin kahvit tulemaan. Katoin pöytään tarjottavaa. Make tuli ensin paikalle ja istui pöytään.

Kaadoin hänelle kahvit ja kun vein pannun takaisin keittimeen Make komensi: “Tuus tänne.” Samalla hän teki etusormellaan käskevän vetoliikeen, jota vanhemmat käyttävät lapsiensa komenteluun.

Kävelin hänen luokseen. 

“Käänny ympäri.”, Make komensi. Tottelin heti.

Make nuuhkaisi kuuluvasti ja totesi:“Mikäs läikkä sulla täällä perseessä on?”

“Sehän haisee spermalta! Sun reikähän valuttaa Villen mällit ulos. Käy putsaan ittes ennen kuin tulet miesten seuraan.”, Make komensi ja läpsäytti vauhtia takapuolelle.

Olin tässä tohinassa unohtanut, että minulla oli edelleen Villen spermat sisällä ja muutenkin paikat putsaamatta. Maken naamasta päätellen hän taisi pitää tilanteesta. Hän pääsi muistuttamaan, että hän kuuluu mökin miehiin ja Pojun tehtävänä on totella häntä.

“Anteeksi.”, totesin ja lähdin nolona pesulle. 

 

Ville saapui keittiöön ja ihmetteli, että mihin se Poju meni.

Make vastasi: “Olit nussinu sen reiän niin löysäksi, että se valutti spermaa joka puolelle. Lähetin sen pesulle.”

“Heh! Niin siinä taisi käydä. Innostuin veteleen pidemmän kaavan kautta. Mut tekipä se hyvää.”, Ville sanoi ja kouri muniaan. Make nauroi.

Sillä aikaa putsasin ja rasvasin paikat. Vaihdoin housut kuiviin. Jätin kuitenkin jockstrapit jalkaani, sillä Ville halusi Pojun pitävän niitä koko viikonlopun ajan.

Kun kävelin keittiöön, niin miehet jo lopettelivat kahvitteluaan.

“Mennään Make saunalle juomaan kaljat. Poju tiskaa ja sitten tuo uudet kaljat meille.”, Ville komensi.

Tiskasin ja putsasin pöydän. Join kahvit samalla. Otin kaljat ja kävelin saunalle, josta nousi jo savu. Saunominen puusaunassa kuului ehdottomasti mökkilomaan. Miehet istuivat terassin tuoleilla juttelemassa miten terassia huomenna pitäisi korjata.

“Just oikeeseen aikaan tulit.”, Ville ojensi tyhjän tölkin minulle ja sai vaihdossa täyden. Annoin kaljan myös Makelle. Sitten istuin vapaana olevalla tuolin rämälle kuuntelemaan miesten jutustelua.

 

Siemailimme kaljoja, kun Make yllättäen totesi: “No koskas tuota sun Pojuas saa panna? Viikon lastit odottais ottajaansa.” Samalla Make siveli etumustaan.

Onneksi minulla ei ollut kaljaa suussani tai olisin varmasti vetänyt sen henkeeni.

“No vaikka heti. Vedä semmoset pikavarvit, niin saat pahimman panetuksen pois. Mä menen sillä aikaa laittamaan saunamakkarat valmiiksi.”, Ville totesi ja nousi ylös kävelläkseen mökille.

“No sitten käydään hommiin. Menes Poju laittamaan saunaan lisää puita.” Make komensi. “Mä juon tän kaljan loppuun ja tuun perässä.”

 

Menin lisäämään puita saunanpesään. Kumartelin kohti pesää ja perseeni oli saunan ovelle päin pystyssä. Make käveli taakseni ja painoi lantionsa kiinni takamukseeni. Tunsin puolikovan munan.

“Sähän oletkin täällä jo valmiina.”, Make totesi ja otti samalla kiinni lantiostani. Hän hieroi paisuvaa melaansa takamukseeni.

Laitoin pesän luukun kiinni ja meinasin nousta ylöspäin. Make ehti kuitenkin pysäyttää minut painamalla minua selästä alaspäin.

“Enkö mä sanonut, että sä olet jo valmiina. Mene tuohon alimmalle penkille ja työnnä persettäs taaksepäin.”, Make käskytti.


Tein työtä käskettyä. Make tempaisi housuni alaspäin reisille, niin että takapuoleni paljastui. Minulla oli kuitenkin housujen alla jockstrapit.

“Kato sullahan on päällä panopöksyt! Poju taitaa olla aina valmiina nussittavaksi.”, Make sanoi innoissaan. Hän sylkäisi pari kertaa kämmeneensä, jolla veteli kalunsa märäksi ja kovaksi.

“Mä ihan säästelin itseäni, kun kuulin että pääsen panemaan sua mökille. Vedetään tää eka pikana, mut mä lupaan, et kyllä sä vielä kunnon rynkytyksen multa saat.”

Make painoi kyrpänsä reiälle ja työntyi hitaasti sisään.

“Ja reikä valmiiksi rasvattuna. Sä tiedät, mistä miehet pitää.”, Make ähisi ja työntyi sisään muutamalla edestakaisella liikkeellä.

Yritin nopeasti tottua tunkeutujaan. Maken kalu oli saman paksuinen kuin Villen, mutta hieman pidempi (n. 18cm), joten sen ottaminen sisään ei ollut mikään ongelma. Make vain oli kovin innokas. Onneksi Ville oli jo vähän aikaa sitten nussinut reikääni.

Reikäni oli pian taas tottunut pantavana olemiseen ja aloin äännähdellä nautinnosta. Make ymmärsi, että perseeni oli nyt valmis pantavaksi. Hän alkoi naida nopeammin ja hänen lantionsa läimähteli takapuoleeni. Maken kyrpä työntyi syvälle sisääni ja ääntelin työntöjen tahdissa yhä kiihkeämmin. Make ei kestäisi tuota vauhtia enää pitkään.

 

Saunassa oli kuitenkin kuuma. Huomasin sen itsekin kontillani alalauteilla, mutta Make seisoi panemassa minua takaapäin. Hänen ylävartalonsa oli kuumassa ilmassa. 

“Vittu, täällä on liian kuuma. Mennään tohon eteiseen.” Make ähisi ja veti melansa pois reiästäni.

Nousin ylös ja kävelin eteiseen. Make seisoi siellä jo muna pystyssä. 

“Nojaa oviaukkoon ja levitä persees esille.”, Make komensi.

Tottelin, mutta housuni oli reisissä, joten en saanut jalkojani erilleen. Työnsin takapuolta taaksepäin.

“Ei toimi noin. Perse taas ylös!”, Make älähti.

Nostin takamukseni ylös ja Make kiskoi housuni alas asti. Otin jalkani pois lahkeesta. Nyt pystyin levittämään jalkani.

Otin uudelleen asennon. Nojasin käsillä oven karmeihin ja levitin jalkani. Olin x-asennossa. Notkistin selkääni, jolloin takamukseni ojentui taaksepäin. Reikäni oli nyt tarjolla nussittavaksi. 

 

Make ei aikaillut. Hän tarttui molemmilla käsillään lantiostani kiinni ja survoi melansa sisääni. Älähdin, mutta Make ei enää välittänyt. Hän oli äsken saunassa ollut jo lähellä tulemista, joten nyt hän oli kärsimätön. Hän halusi vain nussia ja ampua mällit sisääni.

Mutta eteinenkin oli nyt liian kuuma, sillä olimme äskeisen saunapanon aikana pitäneet saunan ovea auki eteiseen.

“Työnnä se ovi auki!”, Make käski.

Työnsin voimalla ovea. Se rämähti auki. Koko lahti varmasti kuuli seinään paiskautuvasta ovesta lähteneen paukahduksen.

Sitten näin Villen kääntyvän terassituolilta ovelle päin. Hän näki kasvoni ja kysyi:“Joko sait Maken tyydytettyä?”

“Ei vielä! Pieniä ongelmia kuumuuden kanssa. Kohta valmista!”, Make huikkasi eteisestä ja survoi kyrpäänsä yhä rivakammin perseeseeni. 

Pidätin äännähtelyäni, jottei koko järvi raikaisi. Ville kääntyi kokonaan ovelle päin ja katseli kiinnostuneena näytöstä. 

 

Olin kuin kahlittuna kädet ja jalat levällään. Naamani kertoi nautinnosta ja vaikeudesta keskittyä pysymään paikallani hiljaa. Samaan aikaan takaani näkyi Make, jonka kroppa takoi omaani ja sai sen heilumaan työntöjen tahdissa. 

Make pani kunnolla ja perseeni tunsi sen. Hänen kyrpänsä tikkasi nopeilla vedoilla reikääni. Kalu tökki sisälleni juuri oikeaan kohtaan ja nautinto levisi koko kehoon. Kaluni seisoi kovana jockstrapin sisällä ja tahmasi kiimalimallaan sen etuosan. 

Jalkojani alkoi jo heikottaa, kun kiihko ja panemisen rajuus vievät voimat. Onneksi Make tarttui rajummin kiinni lantiostani ja piti minua pystyssä. 

Make nopeutti entisestään panemistaan ja yritti työntyä yhä syvemmälle.

Sitten yht’äkkiä Make ähisi: “Nyt tulee!”.

Sitten tahti hiljeni. Hän veteli kaluaan muutamin pitkin vedoin sisälläni. Samalla Maken kyrpä sykki ja pumppasi viikon lastin suoleeni.

Make kokosi itsensä ja vetäytyi reiästäni. Pinnistin reikääni, jottei sperma valahtaisi lattialle.

Niin melkein kävi, kun Make läimäytti voimalla takapuoltani ja totesi: “Kyllä sua on sitten mukava nussia.”

“Väistäs, niin pääsen ulos vilvotteleen.”, Make komensi ja työnsi jo minua pois ovelta.

 

Väistin ja Make käveli munasillaan ulos lysähtäen terassituolille. Maken jalat olivat levällään. Puolikova märkä kyrpä lepäsi isojen kivesten päällä ja Make nosti kätensä päänsä luokse. Hän puolittain makasi tuolilla ja näytti uroolta, joka on juuri antanut kaikkensa.

“Vittu, kun teki hyvää! Pikkasen vaan meinas tulla kuuma. Jouduin vaihtaan panopaikkaa ja sit se homma vähän venähti.”, Make haroi hiuksiaan ja pyyhki naamalta hikeään.

“Noo. Kyllä se Poju panemista kestää. Olis vaan pettynyt, jos et olis sitä kunnolla nussinu. Ota tosta kaljaa viilennyksekses.”, Ville sanoi.

Make heilautti kaljaa kiitokseksi ja naurahti: “Joo, ei saa jättää poitsua puutteeseen.”

Villeäkin nauratti: “Mutta oli se melkoinen näytös.”

“Kiitos.”, Make sanoi hymyillen ja miehet kippistivät kaljojaan.

Olin sillä aikaa levännyt hetken. Jalat olivat nussimisesta ihan poikki. Vedin housut ylös ja kävelin Villen luokse.

Ville tarttui takapuoleeni ja puristeli sitä hymyillen samalla. Sitten hän kääntyi suuntaani ja sanoi: “Nyt kun oot hoidellu Maken, niin päästään saunaan. Hae pyyhkeet ja putsaa samalla reikäs. Laudeliinat on vastapestyt, enkä halua niihin Maken viikon mällejä.” Viimeisen lauseen Ville sanoi naureskellen Makea päin. 

 

Kävelin sisälle, pesin ja rasvasin reikäni. Se oli hellänä rynkytyksestä. Se punoitti ja oli turvonnut. Kun käsittelin reikääni, niin kiima alkoi taas hiipiä esille. Perseeni tahtoi lisää munaa. Otin pyyhkeet ja kävelin takaisin saunalle.

 

Ville tuli ulos saunasta ja kiskoi vaatteita päältään huudahtaen: “Se on valmis. Nyt saunaan!”.

Make oli jo alasti, joten hän ehti ensin saunaan. Ville meni hänen perässään. Heitin vaatteet pois ja seurasin hetken päästä miehiä saunaan, jossa oli jo kovat löylyt menossa. 

“Täällähän tuoksuu sperma!”, Ville totesi taaimmaisesta nurkasta.

“No niinpä tekeekin.”, Make naurahti. “Ne on varmaan mun munat. Ne on ihan mällissä.” 

Ville torui minua: “Poju hoitaa hommat loppuun. Putsaa Maken vehkeet!” Samalla hän heitti löylyä.

 

Make istui portaiden päässä ja levitti jalkansa. Hänen kalunsa oli suoraan edessäni. Menin samaan asentoon kuin aiemmin pantaessa, mutta nyt otin Maken kyrvän suuhuni perseeni sijaan.

Se maistui spermalta ja hieltä. Make työnsi lantiotaan eteenpäin, jotta pääsin paremmin hänen jalkojensa väliin. Hän selkeästi nautti olostaan.

Kesken kyrvän putsaamisen Make naurahti ja sanoi: “Tuo asento oli hyvä. Poitsun perse oli suoraan tarjolla ja pääsin nussimaan reikää antaumuksella. Mutta piru kun tuli kuuma!” 

Ville nauroi: “Joo, ei saunassa kannata panna kuin pornoleffoissa!” ja heitti lisää löylyä. 

Imeskelin terskan puhtaaksi ja nuolin elimen joka puolelta palleja myöten. Sitten Make tarttui leukaani ja nosti sen ylös pois kalultaan.

Make totesi naama virneessä: “Nyt on tarpeeksi puhdasta. Muuten joudut taas oven suuhun seisomaan.”

Maken kalu oli jo nytkähdellyt ja paisunut heräämisen merkiksi.

Vilkuilin himoissani Makea ja hänen kaluaan vuoronperään, niin kuin koira haluaa jotain isännältään.

Mutta Ville keskeytti silmäpelini.

“Poju tulee nyt tähän miesten väliin istumaan!”, Ville käski.

“Pidetään tauko panemisesta. Nyt saunotaan, syödään ja juodaan kaljaa. Sitten nussitaan Pojua uudelleen.”, Ville komenteli ja heitti lisää löylyä.

“Kuulostaa hyvältä. Sä tiedät, miten saa työmiehet pidettyä tyytyväisenä.”, Make kehui Villeä naama leveässä hymyssä.

Olin vähän pettynyt, mutta Poju tiesi paikkansa. Istuin miesten väliin saunomaan.

Yksi kommentti viestissä: “Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 3: Saunassa”

  1. Biboy says:

    Ihana tarina! Saisimpa olla poju!

Kommentoi

top