search
top

Juhannus kivaa …

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (147 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...

Juhannus

Tämä tapahtui aikaa sitten kun lähdimme kaveriporukan kanssa viettämään juhannusta tuttava pariskunnan Akin ja Tuijan mökille ( nimet on muutettu ). Meillä lapset jäi hoitoon mummolaan ja saatiin vihdoin lähteä yhdessä vaimoni kanssa viihteelle. Minä olin siihen aikaan iältäni 35 ja vaimoni 33.

Ilta sujui mukavasti grillatessa ja myöhemmin illalla lämmitettiin sauna. Naiset kävi ensiksi saunassa ja sillä väliin me miehet istuttiin terassilla ja nautittiin omia juomiamme. Siinä terassilla istuessamme pystyimme katselemaan kun naiset aina välillä kävi meressä pulahtamassa. Aluksi naiset meni laiturille uimapuvut yllään mutta jo toisella uintikerrallaan uskalsivat kävellä laiturille ilman vaatteita, ilmeisesti lonkerot olivat sen vertaa poistaneet estoja että eivät enää välittäneet vaikka meillä oli vapaa näkyvyys.

Huvilalla meitä oli juhannusta viettämässä kolme pariskuntaa, minä ja vaimoni Sirpa, Aki ja Tuija, Tero ja Minna ja lisäksi mukana illanvietossa oli Aki ja Tuijan läheinen tuttava Jukka. Vaikka vaimoni oli naisista ainoa joka oli ehtinyt synnyttämään jo kolme lasta oli hän muodoltaan vielä erittäin hyvässä kunnossa. Pieni kiinteä sekä pyöreä takapuoli ja pienet pystyssä törröttävät rinnat. Muilla naisilla oli huomattavasti suuremmat rinnat ja olivat muutoinkin paljon pyöreämmässä kunnossa kuin oma vaimoni. Tuttavapariskunnat olivat jokunen vuosi meitä nuorempia ja Jukka oli iältään 29.

Me ei miesten kesken kiinnitetty erityisesti huomiota vaikka naiset alasti laiturille juoksivat, olihan tätä tapahtunut aikaisempinakin vuosina joten se kuului vähän niin kuin asiaan. Huomasin kuitenkin että Jukka sinkkuna oli hieman enemmän kiinnostunut naisten alastomuuteen kuin muut miehet. Huhut myös kertoivat että Jukka harrasti usein yhden illan juttuja ravintolailtojen jälkeen eri naisten kanssa.

Ilta vierähti ja kohta oli miesten saunavuoro. Naiset lähtivät sisälle huvilaan viettämään iltaa viinilasien ääreen ja me miehet suuntasimme saunaan. Heitettiin löylyä hetken aikaa jonka jälkeen mekin suuntasimme laiturin kautta alasti uimaan. Kävellessämme laiturilta saunaan kuultiin kun tytöt huvilatuvasta vihelsivät meille, tätä naiset eivät aikaisempina vuosina olleet tehnee. Minulla kävi heti mielessä että olisiko tämä villiintyminen johtunut Jukasta, sillä huomasin heti saunaan tullessani että Jukan kalu oli velttona paljon suurempi kuin meidän muiden. Voi jopa sanoa että vähän nolostutti.

Tero ja Jukka poistui saunasta tuntia aikaisemmin, kun taas minä ja Aki jäätiin juttelemaan yhdessä menneitä ja samalla tuli puhetta myös Jukasta ja hänen panojutuistaan. Naurettiin ja kummasteltiin että aina löytyy näitä tyyppejä.

Oli aika lähteä saunasta mökille, kun tultiin sisälle mökkiin kaikki olivat menneet nukkumaan. Mökissä oli kaksi makuuhuonetta joihin olivat majoittuneet Aki ja Tuija sekä Tero ja Minna. Minulle ja vaimolleni Sirpalle oli pedattu tuvan levitettävälle sohvalle peti ja Jukalle oli pedattu oma nukkumapaikka saunarakennuksen yhteydessä olevaan vierastupaan.

Kömmein hiljaa vaimoni viereen ja minua halutti aivan mielettömästi tilanne Akin saunassa Jukasta kerrotmien tarinoiden jälkeen. En kuitenkaan voinut alkaa herättelemään vaimoani koska nukuttiin tuossa avoimessa tuvassa, laitoin käden vaimoni ympärille ja jonkun ajan kuluttua nukahdin.

Jossain vaiheessa yöstä heräsin ja säpsähdin kun kainalossani ei enää ollut vaimoni, ensiksi ajattelin että hän on varmaankin lähtenyt käymään ulkohuusissa, joka on saunarakennuksen takana. Sitten jokin sai minut miettimään aikaisemmin kuultuja tarinoita, muistin että Jukan petipaikka oli saunarakennuksessa ihan ulkohuusin vieressä.

Minulla alkoi sydän lyömään tiheämmin, ajatus sai minut kiihottumaan, olin kuitenkin aika varma että vaimoni oli lähtenyt käymään kuitenkin vain ulkohuusissa.

Uteliaisuus ja kiihko sai minut kuitenkin epäröimään ja lopulta nousin ylös sängystä ja suuntasin varovasti ulos mökistä.

Kävelin hiljaa saunamökin takaa ulkohuusille tarkastaakseni onko vaimo siellä, samassa kuulin saunamökistä ääntä. Takana metsän puolella oli pieni ikkuna jossa oli vieressä pienempi tuuletus ikkuna auki. Isossa ikkunassa oli verhot kiinni, mutta tuuletusikkunan kohdalla oli verho raollaan josta näki hyvin sisälle.

Kuulin kun Jukka kysyi vaimoltani miten hänellä meni niin kauan, vaimoni vastasi että halusi varmistaa että olin nukahtanut. Itse olin metsän puolella jossa oli varjosta, joten olin varma että minua ei pysty sieltä havaitsemaan. Vierastuvan toisesta ikkunasta tuli sen vertaa valoa sisään että pystyin näkemään selvästi kaiken mitä tuolla sisällä tapahtui.

Nyt ei kuulunut enää sanoja, Jukan kädet alkoivat vaeltamaan vaimoni löysän t-paidan alle hakemaan vaimoni pieniä pystyssä törröttäviä nännejä. Kiihotuksen ääniä alkoi kuulua molemmilta. Jukan kädet vaelsivat vaimoni vartalolla ja lopuksi hakeutuivat etukautta vaimoni pienten alushousujen sisäpuolelle. Pian kuulin kun vaimoni voihkaisi ja ymmärsin että Jukan isot kädet olivat hänen hävyllään.

Ei mennyt kauan kun molemmat auttoivat toisiltaan vaatteet pois ja Jukan iso elin tuli esille. Huomasin jo saunassa sen olevan iso velttona, mutta nyt kun se oli täydessä kunnossa se oli kaksi kertaa minun elimen pituinen ja lisäksi paljon paksumpi. Kuulin vaimoni sanovan oho ja nielaisevan. Minuun iski ensiksi valtava mustasukkaisuuden tunne, mutta samallaminua alkoi kiihottamaan, olin nyt päättänyt että tämä täytyy katsoa loppuun.

Olinhan joskus hiljaisuudessani haaveillut siitä, miltä näyttäisi ja tuntuisi kun vaimoani rakastelee joku toinen mies. Olin jopa kerran ennen lapsien tuloa kertonut fantasiastani vaimolleni ja kysellyt häneltä samalla voisiko hän kuvitella että hän rakastelisi toista miestä. Vaimoni vastasi silloin että voisi kuvitella itsensä kokeilevan vieraan kanssa, mutta ei voisi kuvitella minun sitä tekevän toisen naisen kanssa. Tästä asiasta emme kuitenkaan koskaan myöhemmin puhuneet ja sen jälkeen meille oli kerennyt tulla perhelisäystäkin.

Katsoin tuon tuuletusikkunan takaa kun vaimoni makasi siinä selällään alasti jalat leväällään, pieni karvatupsu osittain paljaaksi ajetun pillun yläpuolella ja pian Jukka hitaasti mutta varmasti työntyi hänen sisään.

Vain muutama työntö ja tuo valtava elin oli kokonaisuudessaan vaimoni sisällä. En voinut edes käsittää sen olevan mahdollista. Alkoi pian raivokas pumppaus ja pystyin näkemään miten elin täytti jokaisessa pumppauksessa vaimoni pohjia myöten. Tuota rajua naintia jatkui mielestäni ikuisuus, samalla vaimoni huohotti kiihkoissa kunnes lopulta selkä kaarella huusi – hänelle tuli valtava orgasmi.  En ollut koskaan nähnyt vaimoni nauttivan näin paljon rakastellessamme – eikä tällaista orgasmia ollut saanut koskaan. Ei mennyt kovinkaan pitkään kun Jukka tyhjensi pussinsa vaimoni sisään, molemmat jäivät makaamaan ja Jukalla vielä kalu vaimoni sisällä.

Hetken aikaa oli hiljaista, molemmat hyväilivät vain toisiaan sanomatta mitään.

Jäin vielä hetkeksi katsomaan kun lopulta molemmat nousivat sängystä ylös. Vaimoni pyyhki jalkoväliään Jukan sängyn päässä olevalla pyyhkeellä, jonka jälkeen kumartui Jukkaa kohti antaen hänelle suukon hänen ostalleen sanoen – kiitos.

Vaimoni sanoi menevänsä käymään saunan puolella viruttamaan itseään, mutta sanoi tulevansa takaisin ennen mökille menoa. Jäin hetkeksi katselemaan ikkunan taakse kunnes vaimoni palaisi pesulta. Vaimo istui alas sängylle Jukan viereen ja sanoi hänelle että pystytkö pitämään tämän meidän välisenä salaisuutena, sillä en koskaan pystyisi selvinpäin tekemään tätä miehelleni.

Vaimoni kertoi Jukalle että oli niin humalassa kun Jukka oli tullut tupaan hänen viereensä, meidän ollessa vielä saunassa ja yllättäen työntänyt sormensa vaimoni sisuksiin. Tämä oli saanut vaimoni niin sekaisin että oli lupautunut tulemaan saunamökkiin sen jälkeen kun minä olen nukahtanut.

Tiedän että vaimoni puhui totta, sillä vaimoani ei tarvitse juurikaan lämmitellä jotta hänen halunsa heräisivät – hän on aina valmis. Olen aina pelännyt tilannetta jossa joku pääsee yllättämään hänen sulonsa.

Hiippailin äkkiä takaisin mökkiin ja vaimoni tullessa viereeni, teeskentelin nukkuvani. Ei mennyt kauan kun vaimoni nukahti selvästikin onnellisena, kietoen käden ympärilleni. Seuraavana aamuna nukuimme molemmat pitkään.

Aamupalalla teeskentelin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja vaimoni oli sen näköinen kuin olisi uudestaan rakastunut, hän oli selvästikin saaneen näköinen, mutta hänellä ja Jukalla ei ollut aavistustakaan että tiesin mitä heidän välillään oli tapahtunut.

Itapäivällä jätimme sitten hyvästit kaikille ja lähdimme vaimoni kanssa ajamaan kohti kotia. Kotiin tullessa halusin vielä rakastella ennen nukkumaan menoa, vaimoni ensiksi kieltäytyi – mutta kun laitoin käteni hänen häpyhuulilleen hän kostui heti jonka jälkeen rakastelimme. Minä en kestänyt kovinkaan kauan – vaan laukesin jo muutaman työnnön jälkeen jonka jälkeen nukahdimme.

Minulla meni monta viikkoa ennen kuin osasin hyväksyä tapahtuman itselleni. Nyt aikaa on mennyt tuosta tapahtumasta kauan – mutta minua välillä kiihottaa se mitä tuolla mökillä tapahtui.

Tämä tarina on suurimmilta osin totta, kuitenkin osittain fiktiivinen.

Yksi kommentti viestissä: “Juhannus kivaa …”

  1. Jos osaisin kertoa says:

    niin vastaava tapaus sattui meillekin vaimon kanssa tuttavaperheen kesämökillä. Flirtti yösaunassa, muiden jo nukkuessa, oli viety loppuun asti ja käärmettä ajettu takaisin paratiisiin. Olen miettinyt kuinka kiihottunut vaimon on täytynytkään olla kun antoi illan isännän laskea spermat sisäänsä.

Kommentoi

top