search
top

eka kerta anaaliin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Ekaa kertaa anaaliin.

Tämä tarina sijoittuu ajalle, kun olin vielä nuori tyttönen. Pituutta minulle oli kertynyt reilut 160cm ja painoa noin 50kg verran. Ratsastusharrastus oli saanut takapuoleni muotoja hyvin korostettua ja omasin pienehköt, mutta sitäkin kiinteämmät tissit. Olin seurustellut nuoresta iästäni huolimatta, noin vuoden verran poikaystäväni Laurin kanssa, joka oli tuolloin vielä armeijassa. Tuona viikonloppuna poikakaverini pääsi kuitenkin lomille pitkästä aikaa ja halusin yllättää hänet.

Asuin tuolloin vielä vanhemmillani ja odottelin kuumeisesti illan tulemista ja Laurin vapautumista. Katselin ulos avoimesta ikkunastani ja viimein valkoinen mersu näkyikin kaartavan kotitalomme pihalle. Lauri nousi autostaan ja lähti kävelemään sisälle. Pian kuulinkin jo ulko-oven avautuvan. Juoksin rappusia alas ja hyppäsin poikakaverini kaulalle. Uppouduimme pitkään ja kiihkeään suudelmaan.

Talutin Laurin rappusia ylös talomme yläkertaan. Koko yläkerta oli vain meidän käytössämme. Kävelimme rappuset ylös ja rappusten yläpäässä pysähdyimme suutelemaan. Hänen suunsa maistui menthonilta ja hänen ihonsa tuoksui partavedeltä. Pian huomasin, että alavatsaani vasten tuntui painoa ja virnistin. Laurihan oli aivan puutteessa, jos kerran kiihottui noin pelkästään suudelmasta. Aloin tunkea käsiäni selän takaa hänen housuihinsa ja kuulin, kuinka hänen hengityksensä muuttui raskaammaksi. Omissa housuissanikin alkoi tapahtua ja tunsin pilluni hiljalleen kostuvan. Juuri kun sain käteni ujutettua housujen etumukselle ja työnsin ne kiihkeästi boksereihin, tarrasi Lauri paitaani ja alkoi kiskomaan sitä pois.

Suudelmat siirtyivät kaulalleni ja siitä rinnoilleni. Selkäni takaa kuului napsahdus ja rintaliivini saivat kyytiä. Pienet kiinteät tissini pääsivät vapaaksi ja Lauri imaisi vasemman nännini suuhunsa ja näykkäisi sitä kiusoittelevaksi. Tarrasin Lauria kädestä ja vedin häntä perässäni. Kävelimme peremmälle makuuhuoneeseen ja kaaduimme suudelman saattelemana leveälle parivuoteelleni. Rupesin riisumaan Laurin housuja ja boksereita ja hän minun housujani. Pian makasimmekin alasti, kiimaiset kehomme toisiinsa kietoutuneina.

Siirryimme 69 asetelmaan. Laurin kieli kuumalla ja kostealla pillullani tuntui upealta. Hänen kalunsa oli uljaasti pystyssä ja kärjessä kimmelsi kiimatippa. Otin kyrvän juuresta kiinni ja upotin terskan suuhuni. Hiljaa imien ja nuoleskellen aloitin suihinoton. Lauri nuoleskeli pitkin vedoin märkää vakoani, kunnes kieli pysähtyi kiusoittelemaan klitoristani. Huohotin raskaasti samalla Laurin kyrpää imien. Välillä otin kyrvän niin syvälle suuhuni, kuin suinkin sain ja hetken päästä palasin nuolemaan tämän komean kalun kiiltelevää pintaa. Tunsin, kuinka Lauri sylkäisi klitoriksen päälle tuoden lisää kosteutta jo valmiiksi märkään pilluuni. Lämmin neste valui alaspäin ja alaspäin, kohti kiimaisena odottavaa reikääni. Yhtäkkiä hän työnsi kielensä minun tiukkaan ja liukkaaseen reikääni. Käteni puristui nyrkkiin ja teki mieleni huutaa ääneen hyvää oloani. Päästin kuitenkin vain huohotuksen ääniä suustani. Hitaasti kieli liukui syvälle sisääni. Kieli oli niin märkä ja pehmeä, että se upposi helposti myös hieman syvemmälle pillulleni. Käteni puristi tiukasti lakanaa ja kuumat kiiman aallot vyöryivät koko kehoni lävitse. Silmäni sulkeutuivat nautinnosta, kun hänen kielensä siirtyi lipomaan klitoristani. Kieli kulki klitoriksestani supistelevaan reikääni ja taas takaisin ylös kohti klittaani. Tuntui koko ajan vaan paremmalta.

Tällaisen käsittelyn jälkeen kiimani alkoi olla jo huipussaan ja nousin ylös suutelemaan Lauria. Tällä kertaa mentholin maku oli vaihtunut oman pilluni erittämän mahlan mauksi. Asetuin hajareisin Laurin päälle ja aloin laskemaan itseäni hitaasti kullin vartta pitkin alaspäin, samalla ihaillen kuinka tämä iso elin upposi sisääni sentti sentiltä. Päästyäni pohjalla asti, aloitin hitaan ratsastuksen. Lauri huohotti allani raskaasti ja kurotti käsillään hieromaan samalla rintojani. Aikani ratsastettuani kysyin varovaisesti Laurilta, että haluaisiko hän kokeilla tällä kertaa jotakin aivan uutta. Lauri vastasi epäröiden, että eihän hänellä ollut mitään sitä vastaan. Laurin täydeksi yllätykseksi ehdotukseni koskikin anaaliseksiä. Olin mielessäni siitä haaveillut, mutta en koskaan aiemmin ollut tohtinut ottaa asiaa puheeksi.

Hyppäsin pois kyrvän päältä ja ojennuin yöpöydän laatikolle ottamaan liukkaripurkkia. Asetuin vuoteelle kontilleni ja annoin purkin Laurille ja kehoitin häntä rasvaamaan reikäni huolellisesti. Lauri teki työtä keskettyä ja levitti pieniä pyöreitä pakaroitani, kaataen samalla liukuvoitetta pakaravakooni. Varovasti hän alkoi levittämään voidetta sormillaan. Kiimasta väristen jäin odottamaan tulevaa. Pian tunsinkin yhden sormen takapuolessani. Voihkaisin ääneen kiimasta ja yllättävästä tunteesta. Lauri pyöritti varovaisesti sormeaan perseessäni, hieroen samalla toisella kädellään klittaani saaden minut rentoutumaan. Lauri työnteli sormeaan takapuoleeni varovaisesti, mutta määrätietoisesti.  Liukastettu sormi liukuu ilman kitkaa peppureikääni jo hieman syvemmälle. Sormi alkaa pian pumpata varovaisen hellästi sisään ja ulos. Se tuntuu hyvältä ja hetken kuluttua rentoudun jälleen hieman lisää. Hetken päästä tunsin toisen sormen liittyvän seuraan. Alkuun tämä tuntui hieman ikävältä, mutta yritin rentoutua parhaani mukaan ja nauttia samalla klitorikseni hieronnasta.

Lauri työnteli nyt kahta sormeaan kireässä perseessäni. Ikävä tunne alkoi pikkuhiljaa muuttua nautinnoksi ja huohotin hiljaa työntöjen tahdissa. Perseeni alkoi pikkuhiljaa rentoutumaan ja pyysin Lauria kokeilemaan reikääni kyrvällään. Lauri asettui taakseni ja rasvasi vielä kyrpänsä liukuvoiteella. Huohottaen odotin ja sormeilin samalla itse pilluani pitääkseni itseni rentona. Lauri työnteli vielä muutaman kerran sormiaan perseeseeni ja sitten tunsin Laurin perseeni takana ja terskan pyrkivän sisälle reikääni. Perseessäni tuntui alkuun valtavaa painetta, mutta pian tämä paine helpotti ja kyrpä pääsi työntymään pienen matkaa sisälleni. Lauri pysähtyi hetkeksi ja hyväili välillä pilluani. Hieronta sai minut taas rentoutumaan ja Lauri painoi jälleen kyrpäänsä syvemmälle, vain millimetrin kerrallaan. Lopulta tunsin kyrvän olevan sisälläni kokonaisuudessaan.

Pyysin Lauria pysymään paikallaan, jotta sain rauhassa tottua tähän uuteen irstaaseen tunteeseen. Miten kiimaiselta tämä tuntuikin pelkästään ajatuksena. Kauan olin tilannetta ajatellut ja fantasioinut ja nyt se vihdoin oli käynyt toteen. Lauri näppäili jälleen pilluani sormillaan ja pilkuhiljaa myös perseeni tottui tähän uuteen tunkeutujaan ja Lauri alkoi varoen liikuttaa itseään edes takaisin kiimaisessa perseessäni.

Huohotin hyvää oloani työntöjen tahdissa. Pikkuhiljaa pystyin itsekin jo liikuttamaan lantiota työntojen tahdissa. Kyrpä perseessäni ja sormet pillullani tuntuivat uskomattomilta. Rytmikäs pumppaus perseessäni sai aikaan paineen tunnetta ja tuntui kuin olisin ollut aivan täynnä kyrpää. Hengitykseni muuttui aina vain enemmän huohotukseksi ja voihkinnaksi. Laurikin tuntui nauttivan tästä uudesta kokemuksesta, eikä kestänyt kauaakaan, kun huomasin Laurin olevan jo laukeamisen partaalla. Lauri vetäytyikin ulos supistelevasta perseestäni ja karjaisun kera laukesi selälleni. Itse jäin tässä kohtaa vielä ilman ja aloin näppäillä pilluani sormillani. En kuitenkaan päässyt sormityössäni pitkälle, kun Lauri toi omat sormensa tilalle. Hän työnteli kahta sormeaan taitavasti sisälläni ja välillä hankasi klittaani. Lauri asettui jälleen reisieni väliin ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Samalla hän työnteli sormiaan pilluuni. Ulisin ja vaikersin hyvää oloani. Työntelin lantiotani sormiasi vasten ja pilluni supisteli voimakkaasti Laurin sormien ympärillä. Pilluni litisi märkyyttään.  Kauaa en tätä kestänyt, vaan vaikertaen antauduin tähän räjähtävään orgasmiin. Koko vartaloni taipui kaarelle ja huutoni kuului varmasti myös alakertaan asti. Lauri ei irrottanut otettaan, vaan vatkasi sormiaan sisälläni pitkittäen voimakasta orgasmiani.  Lopulta lysähdimme vuoteelle vierekkäin ja nukahdimme tyydytettyinä.

3 kommenttia viestissä: “eka kerta anaaliin”

  1. Oliver says:

    Voisinpa päästä Lauriksesi

  2. mietiskelijä says:

    Olivatko vanhempasi alakerrassa kun tämä tapahtui, ja jos olivat niin sanoivatko tai näyttivätkö siltä, että olivat kuulleet mitä yläkerrassa tapahtuu?

  3. JiiDee says:

    Olit jo nuorena täydellinen tyttöystävä 🙂

Kommentoi

top