search
top

Ikimuistoinen hieronta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Kroppani oli ollut jumissa jo pidempään toimistotyön seurauksena ja päätin toteuttaa toiveeni kokovartalo hieronnasta perjantaina töiden jälkeen. Hektisen työn keskellä aikaa ei aina jää itsestä huolehtimiseen ja kun puolisokin oli pidennetyllä viikonloppureissulla, niin päätin voittaa ujouteni ja mennä.
Selailin eri sivustoja ja eräs ilmoitus houkutteli minua suuresti; Pekka, keski-ikäinen mieshieroja piti hierontapistettään melko lähellä keskustaa. Varasin hänelle ajan perjantaiksi klo 17 hänen nettisivujen kautta. Tarjolla oli varsin mielenkiintoinen valikoima erilaisia hierontoja; oli kokovartalohierontaa, itämaista hierontaa, jalkahierontaa. Hetken pähkäiltyäni päädyin kokovartalohierontaan, jonka kesto olisi 1,5 tuntia. Ajatukseni rupesi välittömästi karkailemaan siihen suuntaan, että vastassa olisi joku asiansa osaava, mutta sensuelli hieroja…. ajatus siitä alkoi jo valmiiksi kiihottamaan.

Perjantainen työpäivä tuntui menevän tuskallisen hitaasti ja koko päivän en pystynyt ajattelemaan muuta, kun klo 17 alkavaa hierontaa. Saavuin paikalle tapani mukaisesti etuajassa ja jäin odottamaan viihtyisään odotusaulaan vuoroani. Mahanpohjassa alkoi kutkuttamaan, kun ovi viimein aukesi muutama minuutti ennen hieronnan alkamista. Hieroja huikkasi nimeni ja nyt näin hierojani ensimmäistä kertaa. Roteva karhumainen mies leveillä hartioilla, vatsakas. Siloposkinen Siilitukkainen komistus. Päällään hänellä oli rennot harmaat verkkarit ja valkoinen tiukka urheilupaita. Olin kuin puulla päähän lyöty: pyöreä, mutta samalla melko sporttinen mies ojensi kättä. ”Pekka, käy vaan peremmälle” hän sanoi tummalla äänellä. Mies oli miellyttävä ja helposti lähestyttävä. ”Kokovartalohierontaa olet vailla. Ota vaan vaatteesi pois ja käy tuohon hierontapöydälle makaamaan vatsallesi. Poistun hetkeksi ja tulen hetken kuluttua takaisin”. Hierojani poistui ja tunsin miten kullini alkoi osoittaa heräilemisen merkkejä. Tuo komea uros tulisi hieromaan kaikki paikkani!
Päätin ottaa kaikki vaatteet pois, vaikka monet varmaankin jättävät alushousut jalkaansa. Asetin hoikan, mutta sporttisen kroppani vatsamakuulle hierontapöydälle ja suljin silmäni.
Hetken päästä Pekka tulikin jo takaisin ja laittoi meditatiivista musiikkia soimaan taustalle. Hän levitti reilusti liukasta ja tuoksuvaa hierontaöljyä iholleni aloittaen selästäni. Juttelimme siinä hetken kaikenlaista. Pekka puhui hiljaisella ja lähes kuiskaavalla äänellä, mikä kiihotti  minua suunnattomasti. Tuo mies suorastaan huokui erotiikkaa! Pekka oli varsin puhelias herra ja tuntui tekevän tikusta asiaa ja jokaisessa lauseessa tuntui olevan pientä kaksimielisyyttä ”rivien välissä”. Hierontaa oli jatkunut jo jonkin aikaa, kunnes Pekka kuiskasi minulle, että ”olipa hyvä, että otit kaikki vaatteet pois niin sain hyvin levitettyä öljyä kropallesi”. Ynisin jotain vastaukseksi. Tilanne kiihotti minua suunnattomasti ja tunsin, että kullini oli jo aivan kivikova. Pekka kysyi kroppani mahdollisista kipukohdista ja vastasin, että alaselkä ja reidet kaipaavat hierontaa. Pekka siirtyi alemmaksi selkääni ja hieroi taitavasti alaselkääni keskittyen erityisesti myös pakaroihin, josta olin yllättynyt. Hän lisäsi öljyä vähän lisää ja tunsin miten hän levitti pakaroitani reilusti, kuin sanattomasta sopimuksesta. Tunsin, miten tiukka peppureikäni tuntui venyvän hieman samalla ja hengitykseni alkoi olla melko tiheää… Hetken kuluttua Pekka siirtyi hieromaan reisiäni. Hänen pehmeät, mutta vahvat kourat leipoivat reisiäni ja tunsin, että kädet seikkailivat jo hyvin lähellä kivikovaa kulliani… tämä ei varmasti jäänyt hänelläkään huomaamatta…

Hieronta oli ilmeisesti jo päässyt puoliväliin kun Pekka käski minut kääntymään. Hieman nolona käännyin ja huomasin, että Pekan katse viipyi kullissani. Tilanne tuntui niin itsestään selvältä ja luonnolliselta, että olin jo unohtanut sen tosiasian, että monet laittavat pyyhkeen asiakkaan alakropan suojaksi. Hierojani ei tästä välittänyt ja miksi olisikaan? Olin saanut jo rivien välistä signaaleja, että saman alan miehiä tässä ollaan. En kuitenkaan tehnyt vielä mitään siirtoa, vaan halusin katsoa kortit loppuun rauhassa. Mikäs kiire tässä olisi? Viikonloppu edessä ja ei kiire mihinkään. Pekka jatkoi hierontaa ja päästyään alavatsan alueelle käsi kävi todella lähellä kulliani. ”Hyvä kroppa” Pekka tokaisi. Tämä oli minulle vihonviimeinen niitti. Pekka saapui hetken kuluttua lähemmäs hartioitani ja päätin ottaa riskin. Siirsin käteni Pekan verkkareiden etumukselle ja hieroin kevyesti. Pekka huokaisi syvään ja tarttui hitaasti kivikovaan kulliini. ”Noniin, hyvä poika. Tiesin, että olet tuommoinen kaappihomo, joka haluaa kulliani, eikö vaan?” Mumisin vastaukseksi ”mmmh”. Pekka siirtyi runkkaamaan kulliani molemmin käsin ja otti samalla vaatteensa pois päältään. Alta paljastui uskomattoman seksikäs äijä, jolla ei juuri karvaa näkynyt missään. Pehmeän pyöreä vatsa ja pienet manboobsit saivat minut villiksi.

Pekka sääti hierontapöytää alemmas ja alkoi imemään kulliani perusteellisesti. Ensin terskan päältä voimakkaasti ja sen jälkeen syvälle kullini juurelle. Karhea kieli pyöri hitaasti kullini ympäri. Hetken päästä hän siirtyi imemään kiveksiäni ja tämä tuntui todella hyvältä. Samalla hän työnsi peukalonsa persereiän päälle ja pyöritti ympyrää. Ei mennyt enää kauan ja sain elämäni parhaimman orgasmin. Pekka jatkoi kullini imemistä kun spermat pulppusivat hänen ahnaaseen suuhun.
”mitäs pidit?” Pekka virnisti. ”Se oli parasta, mitä olen kokenut” minä vastasin. Suutelimme kiihkeästi.

Pekka pyysi minua vielä kanssaan suihkuun. Suutelimme kiihkeästi. ”Tulet sitten heti ensiperjantaina uudelleen päivän viimeiselle ajalle. Ja silloin on syytä varata reilusti aikaa”. Pekka iski silmää.

Jäin odottamaan seuraavaa perjantaita jo suurella innolla.

8 kommenttia viestissä: “Ikimuistoinen hieronta”

 1. Boy says:

  Lisää lisää toivottavasti päästään beballe

 2. Tanakka says:

  Ihan hyvä tarina. Ehkä hieman siisti minun makuuni. Itselläni on hieroja Helsingin liepeillä. Hän hieroo ensin, ja sitten ottaa tekohampaat ja panee ne vesilasiin. Tämän jälkeen hän ottaa suihin. Karhea suu kuten sinunkin hierojallasi. Se on hyvän hierojan tunnusmerkki.Aina ei hierota ollenkaan vaan hampaat ovat vesilasissa koko ajan.Suihin otetaan sitäkin enemmän.

  • Herkku says:

   Kiitos, kiva kuulla, että tykkäsit. Onko asiakassuhteenne jatkunut jo kauan? Ja rajua on kans tulossa senkin pervo 🙂

 3. nuoriMies says:

  Oli kyllä todella kiihottavaa tekstiä… Ite olisin tykänny vielä enemmän, jos Pekka olis venyttänyt pojun peppua hierontapöytää vasten takaapäin. 😉 Oli kuitenkin jo valmiiks öljytty.

  Tykkään kans helvetisti Biboy sun tarinoista.. Saa kullin aina kivikovaks ja kuvittelee sun kaltainen peppupoju polvillaan anelemassa täytettä posliiniin poikapilluus. 😉

  • Herkku says:

   Kiitos, ensimmäiseksi tarinaksi on kiva kuulla, että joku kiihottuu siitä. Se rohkaisee jatkamaan.

  • Biboy says:

   Kiitos vaan nuoriMies, mukava että tarinani miellyttää ja saa sinut kovaksi…oikeastaan pidän siitä kun saan kiusoitella toisen ison aseen kovaksi ja sitten saan sitä monessa asennossa ja lopuksi lastit sisääni.

 4. Biboy says:

  Todella kiihottava tarina! Kyrpäni valuu touhutippoja. Lisää ehdottomasti!

  • Herkku says:

   Kiitos ja kiva kuulla, että tykkäsit 🙂 ajatus siitä, että joku kiihottuu tarinastani on aika imarteleva. Jatkoa on suunnitteilla.

Kommentoi

top