search
top

Homottaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 2.15 out of 5)
Loading...

Asuin opiskelija asunnossa toisella paikkakunnalla ja en ollut saanut kyrpää pitkiin aikoihin, sanomattakin on selvää että kyrpää tekee mieli. Kesälomalla ollessani puristit pakaraani eräänä päivänä ohimennen ja aiheutit sellaisen kiiman ,että jos ei olisi ollut muita paikalla, olisin tarttunut kyrpääsi ja vaatinut sinua panemaan minun kiimaista persettäni siinä paikassa… en usko että olisi tarvinnut pitkään imeä isoa kulliasi ja olisit ollut valmis tulemaan sisääni.

Kuitenkin nyt olit tulossa käymään luonani ” iltakahvilla ” ja kumpikin tiesimme mitä se tarkoittaisi. Olin ajellut alapääni karvat niin munista kuin perseestänikin, koska tiesin että sileäksi sheivattu perseeni saisi sinut kiimaiseksi alta aika yksikön, tiesin että haluat nuolla reikäni valmiiksi ja liukkaaksi isoa kyrpääsi varten ja sehän sopii. Itseasiassa pidän itsekkin siitä kun nuolet ja liukastat minut märäksi ennen kuin tulet sisääni…kullini valuu kiimalimaa solkenaan kun nuolet reikääni ja puristelet pakaroitani samalla kehuen kuinka hyvältä perseeni näyttää ja miten hyvältä se tuntuu kun saat vihdoin työntää ison ja paksun kyrpäsi sisääni!

Tiukka reikäni odottaa liukkaana sinun ison terskan työntymistä sisääni ja sitä tunnetta kuinka paksu ja pitkä kyrpäsi pakottaa reikäni aukeamaan ja päästämään sinut kokonaan sisään. Suonikas kyrpäsi tuntuu ihanalta kun se liukuu sentti sentiltä sisääni ja tunnen kuinka melkein halkean kun olet pohjassa, aaah!!
Pian aloitat liikkumaan ja työntelemään hitaasti kyrpääsi koko pituudella sisään ja ulos, samalla kehuen kuinka kiihottavalta näyttää kun kyrpäsi uppoaa sisääni ja miten upealta tuntuu nussia liukasta poikapilluani! Haluan kyrpää, sinun isoa kyrpää ja vain sinun kyrpääsi, huohotan taukoamatta ” ihana kyrpä, ihana kyrpä, nussi mua, anna mulle sun kyrpää! ja tunnen kuinka panet minua rajusti hetken ja sen jälkeen vedät kyrpäsi ulos reiästäni ja sanot että käänny selällesi.

Kännyn selälleni ja nostan jalat koukkuun rinnan päälle ja vaadin sinua jatkamaan! Työnnät kyrpäsi sisääni ja sen osuessa eturauhaseeni tuntuu kuin koko kehoni olisi kipinöitä täynnä ja nyt käsken sinua panemaan kunnolla ” nussi mua, nussi mun persettä kovaa”! ja silloin tunnen kuinka iso kyrpäsi alkaa pumppaamaan kiimalimoista märässä poikapillussani kuin mäntä moottorissa ja urahtelet vaimeasti ” nyt saat narttu kyrpää, vittu että sun perse tuntuu hyvältä! Saat mun spermat sisään ja sitten sä oot mun narttu ja mä nussin sua millon ja miten halua, vai mitä!” Kiihtotun tuosta kun mulle puhutaan rivosti ja kullini alkaa sykkimään samalla kun kyrpäsi tekee toooodella hyvää! Laukean ilman käsiä kyrpäsi takoessa sisälläni ja kun reikäni alkaa supistelemaan, tunnen kuinka kyrpäsi paisuu sisälläni ja silloin sinä parkaiset ” OOOh AAAh , vittu nyt tulee!! ja silloin tunnen kuinka täytyn spermastasi ja kuinka kyrpäsi survoo siemenesi syvälle sisääni tehden minusta sinun pienen narttusi. Reikäni valuttaa spermojasi ulos ja työnnät ne aina uudelleen takaisin tuolla sinun ihanalla kyrvälläsi.

Tulisit jo kahville…

5 kommenttia viestissä: “Homottaa”

 1. Mr PS says:

  Ai kun rupes panettamaan. Mielellään tulisin luoksesi…

 2. Kayfabe says:

  Taas kerran upea tarina

 3. Tanakka says:

  Hyvä juttu. Sen muoto ei ehkä ole vielä aivan kypsä,mutta himo, joka sen on synnyttänyt on aito ja saa kyllä kyrvän kovaksi. Tekisi itsekin mieli olla mukana aktissa.

  • Biboy says:

   Ihana kuulla että kertomukseni saa sinut kovaksi! Tarinan muotoilu ei varmasti ole kovin hyvä, mutta en olekkaan mikään kansallis kirjailija. Tarinani ovat kuitenkin aina kirjoitettu todellisessa kiimassa ja siitä varmaan kertoo myös se että aina näitä kirjoitellessa kullini valuu kiimalimaa ja ellei kyrpää ole tarjolla on pakko hoidella itse itseni.

  • Herkku says:

   Tanakka puhuu kyllä täyttä asiaa. Ihana daddy.

Kommentoi

top