search
top

Vartaassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (174 votes, average: 2.36 out of 5)
Loading...

Istuin löylyttelemässä mökkisaunan lauteilla. Olin yksin ja levoton. Kiukaan kodikas sihahtelu ei kyennyt rauhoittamaan olotilaani. Kuten aina kesäisin, olin hirvittävässä kiimassa. Kuuma kehoni kaipasi miestä pillu märkänä ja nännit topakasti pystyssä, mutta epäonnekseni kihlattuni oli soitettu edellisenä päivänä kesken viikonlopun ylitöihin. Nyt oli lauantai, ja sulhaseni palaisi vasta maanantai-iltana. Havaitsin, että lähes tiedostamattani pusertelin sormillani löylykauhan puuvartta kuin penistä. Havainnosta hämilläni laskin löylykauhan viereeni lauteille.

Elokuinen ilta oli jo pimentynyt, ja yönmusta ikkunaruutu heijasteli alastonta, ylälauteella levottomasti kiemurtelevaa kroppaani. Ymmärsin istuvani siinä kuin näyteikkunassa. Sisältä ei nähnyt ulos, mutta mahdolliselle tirkistelijälle avautui saunaan esteetön näköala. Tai mitä jos pimeydessä kyttäsi raiskaaja väijyen tilaisuuttaan. Ajatus saaliista ja saalistajasta sai alapääni valumaan entisestään. Pefletti pyllyni alla oli kuin märkä rätti. Hikinen emätinnesteitä vuotava pyllyni keinahteli lauteilla yrittäessäni etsiä sopivaa istuma-asentoa siirtelemällä painoa toiselta kankulta toiselle. Turvonneet häpyhuulet vaikuttivat samalla tavoittelevan epätoivoisesti kontaktia jostakin kovasta.Hieroin kuumeisesti pyllyä peflettiin kuin kiimainen kissa. Silmät harhautuivat löylykauhaan ja sen pikaista helpotusta lupaavaan puuvarteen.

Otin saunajakkaran ja asetin sen kiukaan ja lauteiden väliseen tilaan. Pesupenkin puinen säleikkö oli sopiva tarkoituksiini. Penkin istuinosan muodosti kuusi poikkipuuta, joiden väliin jäi noin sentin rako. Työnsin löylykauhan ohut messinkikauha edellä penkin istuinosan muodostavien kahden poikkipuun väliin jäävään rakoon. Löylykauhan viitisen senttiä paksu varsi ei raosta mahtunut, vaan jäi siihen törröttämään pystyyn messinkisen kauhaosan tukeutuessa saunan betonilattiaan. Hätäpäissäni en keksinyt muuta liukastetta kuin saippuan, jolla vaahdotin seipään.

Katseeni havaitsi myös toisen löylykauhan, jonka varsi oli edellistä hieman paksumpi. Saippuoin tämänkin kauhan puuvarren ja asetin sen penkille odottamaan tulevaa. Tunsin tarvitsevani savukkeen ennen koitosta. Poimin pukuhuoneen penkiltä savukerasian ja astelin alaston vartalo höyryten saunan ulkoterassille tupakalle.

Vastapäisen maatilan päätyhuoneessa loisti himmeä valo, muuten ympäristö oli pilkkopimeä. Tiesin päätyhuoneen kuuluvan maatilan isännälle Raunolle. Rauno oli viisikymppinen miehenjärkäle, lähes kaksimetrinen, kalju körmy. Hänen vaimonsa Raija puolestaan oli miestään vanhempi, kuusissakymmenissään oleva pyylevä täti, kuin pieni tynnyri vartaloltaan. Siitä ei olisi kilpailijaksi omalle kurvikkaalle sporttiselle 168 55 vartalolleni. Takapuoleni kylläkin oli muuhun vartalooni suhteutettuna mielestäni vähän liian kookas. Ison pyllyn vaikutelmaa lisäsi se, että alaselän voimakas kaari notkisti pakarani rivosti tyrkylle. Kihlattuni kuitenkin kiihottui isopyllyisistä naista ja minä nautin hänen alistavasta kielenkäytöstään sängyssä, jossa hän minua naidessaan ja pakaroitani läpsiessään saattoi nimitellä minua ”läskiperseeksi”.

Terassin lyhty loisti yläpuolellani niin, että seisoin siinä terassilla kuin näyttämön spottivaloissa. Tilanne oli niin jännittävä, että savukerasia putosi kädestäni terassin lattialle.

Kumarruin poimimaan pudottamaani savukerasiaa näyttävästi suorilta jaloilta pimeyteen pyllistäen. Paljas pyöreä pyllyni kohosi kohti yötaivasta loistaen lyhdyn valaisemana kuin uhkea täysikuu. Asento halkaisi pyllynposkeni kahtia kuin persikan niin että kaikki tuli hyvin näkyviin. Lyhdyn valaisema perseeni sojotti rohkeasti pystyssä suoraan kohti naapuritilaa, jonka isännälle ei nyt jäänyt mitään arvailujen varaan.

Tämän pikku näytökseni jälkeen istuuduin terassin portaille ja sytytin savukkeen. Raunon huoneesta oli sammunut valo, joten tiesin ammattimiehen asiantuntevan katseen mittailevan paljasta lihaani. Meillä oli ollut usein pientä flirttiä Raunon kanssa. En ollut pannut pahakseni härskejäkään huomautuksia, sillä tulivathan ne maskuliiniselta ja komealta mieheltä. Kerran iltajuhlissa olin pukeutuneena mekkoon, joka paljasti poveni vaon varsin anteliaasti. Mieheni kuullen Rauno tokaisi, että ”noilla utareilla pärjäisi vaikka missä karjanäyttelyssä”. Kun nyt terassilla tupakoidessani tarkensin katsettani, saatoin nähdä jyhkeän navetan asuinrakennuksen vieressä. Navetan takana sijaitsi tehosikala, jonka tuotannosta riitti possunlihaa ulkomaan vientiin asti. Emakkosikalassa naarassiat tiineytettiin, ja osa porsaista lyötiin lihoiksi tehosikalan tuotantopuolella. Myös Raunon navetassa toimitettiin lihanjalostusta, ja pitäjän tilat toimittivat keväisin lehmiään astutettavaksi Raunon kantakirjasonneilla.

Olin kuullut huhuja sikatilalla kesäisin vietettävistä oudoista pidoista, joissa kypsät ja kokeneet keski-ikäiset naiset alistuivat omasta vapaasta tahdostaan possuiksi halutessaan vielä kerran kokea seksielämässään jotakin uutta. Sakkoliha ei ilmeisesti saanut sikatilallista syttymään. Aikuiset naiset viettivät pitkiä aikoja sikalassa, jossa he saivat osakseen samanlaisen kohtelun kuin oikeat emakot. Vahvistusta huhuille olin saanut, kun peräkkäisinä päivinä kolme noin nelivitosta naista oli kulkenut mökkimme ohitse ja kysynyt tietä sikalaan. Naiset olivat nuorekkaita, seksikkäästi pukeutuneita ja aistillisesti meikattuja. Olin viitannut naisille oikean tien. Tästä oli jo viikko, eikä kukaan naisista ollut ainakaan vielä palannut. Ainoa tie sikalalta pois johti mökkimme kautta, joten olisin kyllä havainnut, jos joku olisi tilalta poistunut. Asia askarrutti ja samalla kiihotti miettiessäni, mitä kaikkea naisille olisi voinut tapahtua. Netin seksisivuilla törmäsin sittemmin ilmoitukseen, jossa ”master Butcher etsii naisia possuiksi grillijuhliinsa”. Kuvan masterin kasvot oli puolittain maskin peitossa, mutta jykevästä leuasta ei voinut erehtyä. Masterin täytyi olla lihatilallinen Rauno.

Tumppasin savukkeen kurkkupurkkiin ja nousin jännityksestä horjuville jaloilleni. Hetken mielijohteesta nappasin ikkunalaudalta mukaani pussillisen pyykkipoikia ja verhokoukkuja. Kun astelin takaisin saunaan vievälle ovelle, pyöräytin kerran kutsuvasti takapuoltani. Käännyin vielä ovelta vilkaisemaan taakseni pimeyteen. Olin varma, että Raunon nälkäinen katse oli seurannut pyllyni herkullista kutsua. Jätin oven tarkoituksellisesti raolleen.

Avasin klapilla kiukaan uuninluukun ja liekkien varjot aloittivat eroottisesti värisevän kuolemantantanssinsa saunan seinillä.

Saunan ovensuussa odotti pesupenkistä kyhäämäni lahtipenkki ja siinä sojottava löylykauhan saippualla vartaaksi liukastettu varsi. Jännitti ihan sikana. Kyykistyin varovasti henkeä haukkoen varren ylle. Vaikka varsi oli paksuimmalta kohdaltaan noin viisisenttinen, se oheni pyöreäksi hiottua kahvan kärkeä kohti. Tämän pyöreän ja ohuen löylykauhan kahvankärjen asetin nyt kuin vartaan anusaukolleni ja aloin hitaasti mutta varmasti, keski-ikää lähentelevän aikuisen naisen ylimääräiset vatsamakkarat ja läskit tutisten lävistää itseäni vartaaseen. Huohotin suu auki. En antanut itselleni armoa, sillä tiesin helpotuksen löytyvän vain kivun kautta. Ähkien ja hammasta purren sain läskiperseeni pakotettua alas asti. Istuin nyt seipäännokassa kasvot ovelle päin. Seivästyksen avaamat häpyhuulet törröttivät jalkovälistäni ja pilluni muistutti mettä valuvaa kukkaa. Saippoitu seiväs kirveli persereiässä. Silmäni harhautuivat nyt toiseen löylykauhaan, samanlaiseen kuin se, jonka saippuoitu kahva seisoi paksuna pylväänä peräsuolessani.

Päätin kuitenkin pitkittää kärsimyksen sekaista nautintoa ja otin pussista esiin kaksi pyykkipoikaa. Nipistin pyykkipojat roikkumaan korvalehtiini, ensin toisen. Ähkäisin pienestä kivusta. Sitten toinen korvalehti sai korunsa toisesta pyykkipojasta. Otin pussista vielä kolmannen pyykkipojan, jolla suljin sieraimeni. Sierainaukkojen sulkeutuminen sai suun avautumaan, sillä nyt minun oli nyt hengitettävä suuaukon kautta. Pyykkipojat korvissani ja nenässäni aiheuttivat varsin kohtuullista, kiimassa siedettävää kipua. Löylykauhan puuvarsi tökötti parruna perseessäni. Kieli puski tiensä ulos auki ammottavasta happea haukkovasta suustani. Kiinnitin kielenkärkeen pyykkipojan. Ulvaisin samalla tuskasta. Kuola alkoi valua saman tien ulos suusta. Minulla oli nyt pyykkipojat korvalehdissäni, nenässäni ja ulkona suusta roikkuvassa kielessäni.

Silmäni etsiytyivät taas toiseen, armoniskua lupailevaan paksun löylykauhan varteen, mutta en ollut vielä valmis kohtaamaan loppuani. Säälimättömästi lihaani piinaten napsautin verhokoukut kiinni pystyssä sojottaviin nänneihini. Ulvoin kivusta ja kiimasta pyykkipojalla koristeltu kieli kuolaavasta suusta ulkona roikkuen. Häpyhuulet auki kuin kukan terälehdet. Nupustaan kuoriutunut klitoris oli tuskasta huolimatta onneksi helppo paikantaa. Tuskanhiki otsalla kiinnitin verhokoukun klitorikseeni. Huusin kuin sikaa pistettäisiin.

Nyt viimein tartuin jäljelle jääneeseen löylykauhaan ja asetin sen paksun saippuoidun varren häpyhuulteni väliin. Kumarruin armoniskuun kuin samurai harakiriinsä. Kaksin käsin tartuin kauhaan kuin samurai miekkaansa ja survaisin sen syvälle vatsaani. Orgasmin lävistäessä piinatun vartaloni huusin, hytkyin, hyllyin ja vapisin kuin sähköpiiskasta saanut porsas lahtipenkissään.

“Lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä!” kuulin miehen matalan äänen ovelta.
. Rauno seurasi rennosti ovenpieleen nojaten, kun hyvin hitaasti toivuin minut hetkeksi tainnuttaneesta orgasmisista. Löylykauha sojotti edelleen tykyttävästä pillustani toisen naulitessa minut perseestä penkkiin.

Miehellä ei ollut paitaa, lihaksikas kroppa oli karvainen. Sikatilallisella oli jalassaan shortsit, kintut olivat karvaiset. Kädessään hän roikotti työsalkkuaan.

“Otin sessiosalkkuni mukaani”, mies sanoi laskien salkun viereeni alimmalle lauteelle. Pääni kääntyi salkulta kuuluvan kilinän suuntaan ja nähtyäni käsiraudat siirsin käteni oma-alotteisesti selkäni taakse, jonne lihamestari oli siirtynyt. Rauno raudoitti ranteeni selän taakse ja kysyi huolehtivasti:

“Eiväthän ole liian tiukalla?”

Pudistin päätäni, jota Rauno silitti hellän rauhoittavasti kuin stressittömästi kasvatettavaa luomupossua.

“Hyvä tyttö”, hän mies murahti matalasti. “Possula kaltaisellesi potralle kinkulle olisikin sopiva paikka eikä suinkaan navetta.”

Rauno esitteli naamani edessä salkusta löytämiään hiuslenkkejä.

“Näillä saadaan possulle saparot”, hän sanoi ja letitti hiukseni pään sivuille kahdelle saparolle.

Rauno heilutteli kärpäslätkää muistuttavaa läimäytintä pelokkaan ilmeeni edessä.

“Pehmitän lihasi ensin. Tämä voi nyt vähän sattua.”

Nyökkäsin ja suljin silmäni. Kiuas rätisi takanamme.

Rauno läimäytti oikeanpuoleista rintaani niin lujaa, että verhokoukku irtosi nännistä.

“AUUU!”

Sitten vasemmanpuoleinen rintani sai tuta ja tutista.

“AUUU!”

Rauno läimi, läpsi ja löi lihaa punaiseksi. Aloin itkeä kivusta ja pelosta räkä ja kuola pärskyen.

Rauno kävi salkullaan. Minulle oli selvää, mitä oli tulossa, kun Rauno asetti ruokaliinan rinnoilleni.
Mies asteli avonaisen suuni eteen, josta kieli roikkui valmiiksi ulkona. En kyennyt puhumaan pyykkipoika kielessäni. Rauno laski housunsa. Ravistin päätäni. Kyrpä oli paksu ja käyrä. Rauno repi hiuksista, pakotti katsomaan kyrpää. Se näytti HK:n siniseltä. Sitten hän pani makkaraa poskeeni. Silmät pullistuivat päästäni.

”Miten possu sanoo? Röhki, possu, röhki!” Rauno murisi ja napautti lujan luunapin otsaani. Se jysähti otsaluuhun kuin pulttipyssyn laukaus.

Röhkin ja kuolasin kyrpä ja itku kurkussa, kieli suusta ulkona roikkuen, kivun pistellessä
joka puolella piinattua kehoani. Rauno tarttui pillussani törröttävään kauhaan alkaen kirnuta emätinnesteitäni. Kauhunhuutoni tukehtui suussani soutavaan lihamestarin kyrpään. Lihanleikkaaja tarttui pääni sivuille saparoituihin letteihin kuin ohjaksiin käännellen ulisevaa päätäni mielensä mukaan. Silmäni kastuivat kyynelistä. Meno oli rajua, melkein liikaa kestettäväksi. Pyykkipoika nenässäni ja kyrpä suussani en välillä kyennyt hengittämään kunnolla.
Tajuntani hämärtyi välillä pelosta, kivusta ja hapen puutteesta .Hengitin katkonaisesti kyrpä kurkussa.

Yllättäen Rauno tempaisi minua kirnunneen löylykauhan pillustani ja lopetti suuni panemisen. Miehen kyrpä seisoi uhkaavana pystyssä, kuolarihmojani valuen. Mies ei ollut vielä lauennut.

Miehen kiimasta kiiluvat silmät keskittyivät hiestä märkien reisieni väliin. Yritin sulkea jalkovälini, sillä äkkiä tajuntaani tulvahti se tosiasia, että olin pettämässä sulhastani. Tähän asti olin ollut uskollinen lukuunottamatta nuoruudessa tapahtunutta kolmen kimppa -kokeilua, jossa minua oli pantu pyllyyn. Nyt kun Raunon kyrpä oli jo vieraillut suussani, keskitin voimani siihen, ettei Rauno pääsisi pidemmälle. Leikki sai nyt loppua, vaikka turvasanaa eikä kykyä sanojen muodostamiseen ollutkaan, sillä pyykkipoika roikkui yhä kivuliaasti kielessäni. En antaisi pillua vapaaehtoisesti. Raunon täytyisi raiskata minut. Asetin jalat päällekkäin niin, että sylini sulkeutui miehen julkealta katseelta.

“Ei, Hauno, ei hinne, ei haa!”

Kädet selän taakse raudoitettuna en kyennyt panemaan hanttiin, kun kovat kourat tarttuivat reisiini ja levittivät häpyni näkösälle. Hävyn alapuolelta Rauno saattoi selkeästi nähdä puuvartaansa ympärillä suipistelevan persereikäni.

Yritin potkaista miestä, ja vastalahjaksi sain äkäisen avarin poskelleni. Pääni heilahti puolelta toiselle, ja pyykkipojat irtosivat korvanlehdistäni. Hytisin kuin horkassa ja aloin lähes itkeä tuntiessani Raunon terskan hakeutuvan lähtöasemiinsa märkien pillunhuulteni välissä.

Rauno poisti pyykkipojan kielestäni, joka turtana vetäytyi takaisin suuhuni. Hän kumartui suutelemaan minua samalla, kun painoi lantiollaan kyrpää vähäsen sisääni. Raunon kieli tuli suuni sisään ja tunnustelin kielelläni tätä suuni vallanuutta lihasta samalla kun myös alapääni alkoi täyttyä miehestä. Kyrpä näytti isommalta kuin poikaystäväni penis ja siltä se myös tuntui. Kyrpä pysähtyi kohdunsuulle ja painoi kutkuttavasti välilihan läpi parrua peräsuolessani. Mies pysyi liikkumatta ja keskityimme kielisuudelmaan.

“Oletko valmis?” mies kysyi silittäen hellästi hiuksiani. Ei tämä mikään raiskaus ollut, minähän halusin tätä, ajattelin nyökätessäni hitaasti.

“Hyvä tyttö, Urhea pikku possu!”

Rauno vetäytyi emätinputkestani lähes koko mitaltaan. Kuulin sydämeni raskaan sykinnän. Rauno poisti verhonipsun häpykielestäni ja se sattui. Kyrpä survaistiin rajusti takaisin pilluuni. Ulvoin suoraa huutoa, kun varsinainen nopeatempoinen nussiminen alkoi. Tissit hytkyivät rajun nainnin tahdissa, ja Rauno vuoroin läpsi rintojani ja vuoroin veti nänneistä. Se sattui. Kaikki kipu ja kiima ja outo asetelma olivat liikaa sietokyvylleni. Orgasmi vavisutti kyrvän ja seipään lävistämää vartaloani samalla, kun tunsin peniksen sylkevän satsinsa sisääni.

Rauno vetäytyi hitaasti sisältäni ja tarttui sitten minua kainaloista nostaakseen uupuneen kroppani pois seipäännokasta. Se ei ollut helppo toimitus. Tuska oli jopa suurempi kuin silloin, kun olin keihästänyt itseni penkkiin. Pelkäsin jo jääneeni nalkkiin, kun peräaukon sulkijalihas viimein antoi periksi ja vapauduin perseeni lävistäneestä parrusta.

Rauno nosti minut hellästi viereensä lauteille ja avasi käteni kahlinneet käsiraudat. Kiuas sihahti kuumasti Raunon heitettyä miehekkäät löylyt, ja kuumuus painoi minut kumaraan.

“Rauno…”, ähkäisin höyryn seasta.

“Niin?”

“Ovatko ne puheet niistä sikatilan perversseistä pidoista totta? Järjestätkö sinä sellaisia juhlia naisille, joissa he ovat possun roolissa?”

“Asia taitaa kiihottaa sinua”, Rauno sanoi vastaamatta kysymykseeni. Raunon kyrpä oli taas juhlakunnossa. “Kuten näet, ei tämä  sessio vielä ole ohi.”

Tartuin kyrvän paksuun varteen kuin löylykauhaan ja vedin esinahan taakse. Terska oli kuin keskikokoinen kotimainen tomaatti. Laskin oma-alotteisesti pääni Raunon syliin ja aloin nuoleskella kyrvänpäätä. Rauno siitteli samalla hellästi hiuksiani.

Rauno keskeytti suuseksin ja johdatti minut saunatuvan puolelle, jossa odotti tukeva parisänky.

“Kontallesi!” mies käskytti kyrpä pystyssä.

Pyllistin sängynreunalla, kun Rauno asetteli korkokengät paljaisiin jalkoihini, “sillä pitihän sialla sorkat olla” ja komensi että “Suu auki!” ja työnsi omenan hampaideni väliin. Sitten kuulin liukkaripullon korkin kirskahtavan ja tunsin viileän nesteen valuvan persvaossani. Samalla, kun sikatilallinen valmisteli persettäni minun piti röhkiä kuin emakko. Omena suussa röhkiminen kuulosti yllättävän aidolta.

Sitten maajussin rasvainen sormi työntyi takapuoleeni ja vinkaisin kivusta hypähtäen sängyllä säikähdyksestä. Rauno tarttui kenkien korkoihin kuin kahvoihin ja nosti ruhoni polvien varaan kontalleen eteensä. Seuraavaksi tunsin peniksen pyllynposkien välissä. Se oli kuin makkara kahden sämpylän keskellä. Löylykauhan löystyttämä persereikä antoi auliisti periksi, ja lihantuottajan käyrää lenkkimakkaraa muistuttava kyrpä porautui armotta luonnonsuoleen. Ravistelin villisti päätäni. Ulvoin henkeni hädässä kuin syötävä. Omena suussa tukki huutoani. Tunsin miehen kourat lanteillani ja kyrvän jokaisen suonen ja poimun syvällä peräsuolessani, kun mies aloitti varsinaisen persiiseen panemisen. Kyrvän liukuessa sisään ja ulos suolessani olin varma, että sikatilallinen oli harrastanut anaaliseksiä paljon ja oikeiden possujen kanssa, niin luontevasti perseeseen nussiminen häneltä sujui. Kyrpä koukki aivan perseen pohjamudissa ja välillä tuntui, että persettäni pohjaava kyrpä tulee suusta ulos. Pylly litisi ja lotisi ja saunakammarin täytti naimisen aromit. Mies paneskeli nautiskellen ja verkalleen viitisentoista minuuttia, kunnes tunsin käyrän kyrvän kouristelevat tökkäykset vatsanpohjassani ja satsin roiskahtelevan supistelevan suolen seinämille.

Vetäessään makkaraansa luonnonsuolestani Rauno toivotti minut ja Tomin tervetulleeksi seuraavan viikonlopun grillijuhliinsa. Paikalla olisi kuulemma mainio itämainen kokki, joka valmisti aistillisia ja eksoottisia herkkuja. En osannut vastata kutsuun mitään. Valutin spermaa auki nussittu perse pystyssä omena suussa vielä pitkään sekaviin mielikuviini vaipuneena sen jälkeen, kun isäntä oli jo poistunut sikatilalleen..

5 kommenttia viestissä: “Vartaassa”

 1. Vinku says:

  Olipa kiihottava tarina, rouvalla varmasti paikat hellinä kunnon käsittelystä ja alistamisesta!!

 2. Hellettä taas says:

  Mökkinaapurin nuori kihlattu Tytti menee uimaan. Pudottaa ympärilleen kietaistun valkean saunapyyhkeen laiturin päässä. Ja hyppää alasti järveen. Ui suht pitkän lenkin, ja järvestä noustessaan kuivaa hitaasti itseään saunapyyhkeellään. Nuori blondattu nainen tietää olevansa kuin tarjottimella saunaterassiltani ja laituriltani katsottuna. Mietin pitäisikö yllättää tuo kaunis yksin lomaileva naapurin keimailijatar? Kävellä Heidän saunan rapuille istuskelemaan seuraavan uinnin aikana 😉

 3. Yks Jaska vaan says:

  Huippu! Jatko kiinnostaa!! Mitä grillijuhlissa varrastetaan ja mikä on Tomin rooli.

 4. Faarao says:

  Raija mukaan emakkoa hoitelemaan ! Lisää tätä nopeasti pliis !! 10+

 5. Jep says:

  Upea tarina

Kommentoi

top