search
top

Joni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Heinäkuu oli ollut viileä, mutta auringon taas palattua 17-vuotias Joni suunnisti tuttuun tapaansa läheiselle uimarannalle. Meri kiilteli ja pitkällä laiturilla eri-ikäiset pojat pomppivat alas lämpimään meriveteen. Toisten puolialastomien poikien seurassa vietetty iltapäivä lievitti Jonin tuntemaa yksinäisyyttä, joka kalvoi hänen sisuksiaan. Hän oli ollut koulukiusattu, eikä hänellä varsinaisesti ollut kunnon kavereitakaan.

Joni oli hento ja pienikokoinen ja tämän takia häntä usein luultiinkin selvästi nuoremmaksi. Kun muut hänen ikäisensä keskittyivät tyttöihin, mopoihin ja salakänneihin, Joni tykkäsi viettää aikaa murrosikäisten tai sitä nuorempienkin poikien seurassa, silloin harvoin kun siihen tuli tilaisuus. Hän oli kauhukseen myös huomannut kiihottuvansa samaisista pikkupojista ja kotona masturboidessaan hän ei voinut olla ajattelematta näitä. Joni tiesi hyvin että koko muun maailman mielestä sellainen oli lähes kamalinta mitä voisi kuvitella, varsinkin kun hän itse oli jo ylittänyt suojaikärajan. Mitään ei siis koskaan saisi tapahtua ja voisi ikuisesti ainoastaan katsoa vaan ei koskea.

Illan myötä suurin osa lapsista lähti vähitellen kotiinsa syömään ja Joni jäi laiturille pomppimaan kaunispiirteisen 11-vuotiaan arabipojan kanssa, joka iloisesti esittäytyi Ahmediksi. Pojan isä vahti herkeämättä ympäri hiekkarantaa juoksentelevaa pikkusiskoa, joten Joni ehti esitellä Ahmedille kaikki temppunsa ja katsoa tämän hyppimistä. Pikkupojan kysyessä teinin ikää tämä sortui jälleen kerran pieneen kaunisteluun ja kertoi olevansa viisitoista. Ahmed näytti uskovan tämän hyvin helposti. Näin heidän yhdessäolonsa tuntui jotenkin luontevammalta, eikä siinä enää ollut niin paljon kummeksuttavaa jos vaikka pojan isä sattuisi kysymään.

Joni huomasi kuinka monien pikkupoikien tavoin Ahmedkin näpräsi välillä uimahousujensa etumusta. Aina välillä housuissa näkyi selvä pieni törrötys, mutta sitten se taas pomppiessa ja uidessa katosi. Teini pohti salaa mielessään minkä kokoinen pippeli uikkareissa piileskeli ja oliko poika jo oppinut tumputuksen nautinnolliset salat. Kun hän itse pääsisi kotiin niin hänen täytyisi varmaan heti tyhjentää pussit ja silloin hän ajattelisi pelkästään uutta söpöä ystäväänsä.

Pian lasten isä komensi muksut vähitellen kuivattelemaan ja tekemään lähtöä, jolloin Ahmed alkoi kömpiä polkua ylös puiseen isokokoiseen pukuhuoneeseen. Pojat jutustelivat vielä keskenään ja Joni päätti itsekin vaihtaa, jolloin hänellä olisi tilaisuus nähdä mitä Ahmedin pienissä kuluneissa uikkareissa oikeasti oli sisällä. Pikkupoika riisui housunsa ja puolijäykkä pippeli ponnahti esiin. Ahmed kokeili ympärileikattua kalua kädellään, jolloin se alkoi hitusen lisää jäykistyä kosketuksen takia. Joni riisui myös housunsa, mutta hänen oma kalunsa ryhtyi saman tien kovettumaan oikein kunnolla minkä myös Ahmed huomasi nopeasti. “Sori mulla seisoo” sopersi Joni ja pikkupoika virnisti ilkikurisesti. Hän tiesi kyllä hyvin mistä oli kyse ja hänelle kävi samalla tavalla joka ikinen päivä. Itse asiassa hänellä nytkin vähän jöpötti ja teini selvästi tuijottikin siihen suuntaan. Iso poika oli kyllä oudon kiinnostunut hänen pienestä vehkeestään.

Joni ei voinut vastustaa kiusausta vaan kysyi ääni käheänä uudelta kaveriltaan oliko tämä koskaan runkannut. Ahmed hölmistyi epätavallista ja suoraa kysymystä, mutta nyökkäsi kuitenkin. Teinin kalu oli jo aivan kova ja tämä sormeili elintään samalla kun puhui. Se oli vähän suurempi kuin hänellä itsellään, mutta jostain syystä isolla pojalla ei ollut ollenkaan karvoja. Ahmed kysyi ujosti miksei Jonilla ollut niitä ja sai kuulla että tämä tykkäsi ajaa ne pois, koska ne näyttivät hänestä rumilta. Teini istahti puiselle penkille ja hieroi rytmikkäästi kädellään paisunutta kalua, jonka terska oli muuttunut tulipunaiseksi. Ahmed teki iltaisin omassa huoneessaan samaa, mutta ei näyttäisi sitä kenellekään vieraalle paitsi ehkä parhaalle kaverille. Joni ei ollut suunnitellut mitään tällaista, mutta kielletty kiima oli ottanut täysin vallan. Pukuhuoneessa ei voinut viipyä liian kauan, koska Ahmedia odoteltiin ja muita voisi tulla ovesta sisään koska tahansa. Hurjan kovasti kiihottuneen Jonin laukeaminen olisi joka tapauksessa lähellä ja muutaman minuutin veivauksen jälkeen hengästynyt teini voihkaisi “Spermat tulee”, jolloin tämän karvatommaksi ajeltu teinikalu ryhtyi sylkemään vaaleaa mönjää pukuhuoneen penkille. Ahmedille tämä oli jotain uutta ja poika naurahtikin nähdessään pitkälle lentävän kuuman mällin. Ihan kuin pornossa, jota hän puhelimellaan toisinaan katseli samalla kun ennen nukahtamista vatkasi pientä mutta innokasta pojantattiaan.

Lauettuaan Joni tajusi mitä oli tullut tehtyä ja tämä pyyteli moneen kertaan anteeksi hieman hämmentyneeltä pikkupojalta. Teini keräsi kamansa ja poistui nopeasti paikalta mahdollisimman vähin äänin. Nyt hän siis lopulta oli ylittänyt sen saman rajan, jota hänen ei pitänyt koskaan rikkoa. Hän oli nyt samanlainen kuin ne iltapäivälehtien sairaalloiset miehet, joita koko kansa vihasi ja jotka niin moni halusi sulkea vuosikausiksi ellei jopa pysyvästi kiven sisään. Ja ehkä hän sinne joutuisikin jos Ahmed kertoisi muille ja tapahtunutta ryhdyttäisiin tutkimaan.

Jonin yksinhuoltajaäiti Leena huomasi pian poikansa muuttuneen entistäkin sulkeutuneemmaksi ja mietteliäämmäksi. Jokin asia selvästikin painoi hänen mieltään. Joni oli viettänyt monta unetonta yötä syyllisyyden ja synnin tuntemuksissaan. Vaikka omasta mielestään hän ei ollut tehnyt mitään kauhean väärää, koko muun maailman mielestä hän oli syyllistynyt vakavaan ja tuomittavaan tekoon. Kaikkein hirveintä oli ajatella millainen hänen elämästään tulisi, jos sama asia toistuisi uudelleen ja uudelleen. Lapsenkasvoisena hän saattoi nyt vielä saada joitakin hölmöilyjään anteeksi, mutta aika muuttaisi tämän edun hyvinkin nopeasti.

“Mikä on” kysyi äiti ja istahti poikansa viereen. “Sä voit kertoa mulle ihan mitä vaan, mä en koskaan tuomitse sua” lupasi Leena ja halasi lämpimästi Jonia. “Onko kyse vieläkin siitä kiusaamisesta?” ehdotti äiti, mutta teini pudisti päätään. “No mikä sitten? Kerro nyt vaan äidille kaikki” jatkoi hyväntahtoinen nainen. Lopulta Joni avasi suunsa ja sanoi haluavansa kertoa jotain muttei ollut varma pystyisikö äiti sitä koskaan hyväksymään. Leena hymyili ja sanoi että saisiko äiti yrittää ensin arvata. “Me ei olla puhuttu tästä koskaan mutta äidit usein tietää nää jutut. Olisko ehkä niin että sä tykkäät pojista, tai miehiähän sun iässä jo melkein ollaan.”

Joni vaikutti vähän helpottuneelta, mutta helpotus muuttui änkytykseksi kun hän ryhtyi oikomaan äitinsä käsityksiä. “Tavallaan joo mut….” sopersi Joni, mutta äidin ylpeä ilo sai hänet keskeyttämään lauseen. “Sä voit olla ihan rauhassa sellainen kuin olet ja mä aina hyväksyn sut” lupasi äiti ja totesi ettei homous ollut nykyään kenellekään enää mikään juttu vaan urbaanin trendikäs asia. “Äitikin on ollut muutaman kerran naisen kanssa” tunnusti Leena häpeillen ja Joni ei voinut tästä tunnustuksesta muuta kuin punertua kuin tomaatti. “Me eletään niin liberaalia aikaa että jokainen voi rauhassa olla ihan sellainen kuin on eikä kenenkään tarvitse omaa suuntautuneisuuttaan hävetä” julisti äiti ja mietteliäs Joni kuunteli hiljaa ja vakavoituneena.

Seuraavana päivänä Joni huomasi kuinka äiti oli vaihtanut somekuvakkeensa sateenkaaren väreihin ja tehnyt postauksen, jonka tunnisteena oli # proud to be gay mom. Sen jälkeen kaikki sitten väkisinkin tiesivät, tai ainakin luulivat tietävänsä.

Muutaman viikon kuluttua Joni oli katsastamassa äidin siskon ja tämän perheen uutta omakotitaloa jossain Helsingin laitamilla. He olivat päättäneet muuttaa pikkukaupungista lähemmäksi työpaikkoja ja samalla tulisi reilusti lisää tilaa. Vanhemmat joutuivat vielä sukkuloimaan Saloon ja takaisin, siksi ainakin muutamaksi yöksi kaivattiin lapsenvahtia. “Mä kyllä voisin” ehdotti Joni ujosti ja tarjous otettiin riemulla vastaan. Leena hieman ihmetteli ujon poikansa yllättävän spontaania ehdotusta, mutta ehkäpä kaapista ulostuleminen oli rohkaissut häntä hieman raottamaan sulkeutunutta ulkokuortaan. Sovittiin, että Joni tulisi lähiaikoina pitämään seuraa 12-vuotiaalle Arille ja 9-vuotiaalle Akulle.

Kahvittelun jälkeen muut jäivät istuskelemaan pöytään, mutta Aku katosi uuteen huoneeseensa pelaamaan. “Oli jo aika saada pojille omat huoneet vai mitä Ari” totesi ylpeä isä ja pöyhötti kuopuksensa päätä. Tämä nyökkäsi ja röyhtäisi hassun limuröyhtäyksen. “Kun lapset tulee tiettyyn ikään niin on hyvä ettei ihan kaikkea tartte jakaa oman veljen kanssa” olettaen että muut osaisivat arvata millaisista asioista voisi olla kysymys. Hän kertoi asuneensa lapsena todella ahtaasti ja se johti kaikenlaiseen sellaiseen, mitä ei nykyään voisi pitää enää sopivana. Naisväki nyökytteli ja Joni nielaisi kuuluvasti. Leenan sisko Marja kertoi kuinka pienellä Akulla oli tapana hipelöidä itseään joskus vähän liiankin julkisesti, mutta siihen ei kannattaisi kiinnittää liikaa huomiota. Vanhemmat eivät halunneet koko ajan huomautella, jottei poika tuntisi turhaa syyllisyyttä. “Semmoset jutut pitää jokaisen tehdä omassa rauhassa ja omassa huoneessa, eiks joo Ari. Mut sähän isona poikana jo ymmärrät” julisti perheenisä ja pöyhötti esikoisensa hieman takkuista tukkaa. Tämä nyökkäili ja katsoi virnistäen Jonia, jonka kasvot näyttivät jos mahdollista entistäkin punaisemmilta.

Lopulta keskustelu siirtyi Joniin ja tämän kuulumisiin. Marja ja Peter ilmaisivat onnittelunsa teinin ulostulosta ja Leena näytti suorastaan pakahtuvan äidilliseen ylpeyteensä. “Mulla on sellainen käsitys että homopojat on yleensä tosi fiksuja ja kunnollisia, toisin kuin heteropojat jotka haluaa kokeilla rajojaan. En oo varma haluaisinko jättää omat lapset jonkun ääliön heteropojan vahdittaviks. Tiedä mitä sen mieleen ikinä tulis.” julisti Marja, mutta Leena toppuutteli ja sanoi että jokainen oli sellainen kuin oli ja ansaitsi tilaisuuden.

Niinpä eräänä iltana Joni haettiin lapsenvahdiksi uudenkarheaan omakotitaloon. Teini oli tehtävästä iloinen ja innostunut, saihan hän olla kahden äärimmäisen söpön sukulaispojan seurassa. Joni oli jo osittain saanut mielestään Ahmedin kanssa tapahtuneen episodin, eikä kukaan ollut häntä siitä millään tavalla muistuttanut. Ehkä sen voisi jopa jossain vaiheessa täysin unohtaa, kunhan mitään vastaavaa ei enää koskaan tapahtuisi. Ehkäpä hänkin lopulta ihastuisi ja rakastuisi johonkin ikäiseensä mieheen, jonka muu maailma voisi suvaitsevaisuudessaan hyväksyä.

Pojat pelailivat innolla pleikkaa olohuoneen jättimäisen taulutelevision edessä. Joni ei voinut olla huomaamatta kuinka nuoren Akun käsi räpelöi vähän väliä verkkarin etumusta ja välillä se sujahti kokonaan sisään puristelemaan. Teini arvuutteli mielessään oliko verkkareissa oikeasti pieni teltta, vai oliko kangas ainoastaan sattumalta koholla. Aku oli syventynyt pelaamiseen, mutta isoveli huomasi nopeasti mihin suuntaan vieraan katse osui ja se herätti varhaisteinin mielessä kysymyksiä.

“Ootko sä oikeesti homo” aloitti isoveli varovasti. “Tavallaan joo kai” vastasi teini ja paljasti kuinka äiti oli tiedottanut asiasta koko maailmalle ilman hänen lupaansa. “Et sä oo varma vai? Sä oot jotain 17 etkä oo ollu vielä koskaan toisen miehen tai naisen kans?” ihmetteli Ari. Joni meni aluksi hiljaiseksi, mutta selitti vaivaantuneena että oli puuhastellut kaikenlaista pientä silloin kun oli Arin ikäinen tai vieläkin nuorempi. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Pieni Aku laittoi peliohjaimen hetkeksi pois ja totesi ettei voisi koskaan ainakaan imeä toisen pojan munaa. Syntyi naurunremakka ja isoveli kauhisteli kuinka mahtoi olla kauheaa saada jonkun spermat suuhunsa. Joni selitti kuinka pippelin päälle saattoi laittaa kondomin, joka usein vielä maistui tosi hyvälle. Olettaen että sitä spermaa ylipäätään tulisi, kun Arikin kavereineen oli vielä hontelo esijonne. “Tulee siltä semmosta kirkasta limaa ihan vähän” hihkaisi pikkuveli ohjain kädessä eikä edes vaivautunut nostamaan katsettaan. “Kiiti vitusti kun kerrot sen koko maailmalle” parahti Ari ja vaikutti kovin nololta. Joni nielaisi ja ymmärsi mistä oli kysymys. Juuri näiden puuhailujen estämiseksi nassikoille oli hankittu omat huoneet, mutta se taisi olla jo liian myöhäistä.

Joni ei saanut kuulemaansa enää mielestään vaan lasten pelatessa hän keskittyi kuvittelemaan mitä kaikkea suloisen kiihottavaa pojat olivat keskenään tehneet. Ari oli ainakin näyttänyt laukeamisensa pikkuveljelleen ja todennäköisesti varmaan opettanut tämän runkkaamaan. Ehkäpä he myös runkkasivat toisinaan ristiin. Nämä pohdinnat saivat Jonin farkut pullottamaan, mutta onneksi hänen kalunsa oli keskimääräistä pienempi eikä pullotus näkynyt niin selvästi. Käydessään keittiössä hän huomasi kuinka pieni Aku sillä aikaa näytti jotain verkkareittensa sisältä isolleveljelleen, joka hihitteli nähtyään mitä siellä oli. Joni osasi hyvin arvata ja huokaisi kateudesta.

Lopulta oli nukkumaanmenoaika ja pojat sujahtivatkin yllättävän iloisesti ja täysin mukisematta värkikkäisiin ja lapsellisiin pyjamiinsa. Hyvien öiden jälkeen valoja himmennettiin, mutta isoveli huusi vielä Akun hetkeksi huoneeseensa. “Me saadaan aina olla vielä vähän aikaa” julisti pikkupoika ja sulki oven perässään. Olohuoneen sohvalle jäänyt Joni kelaili mielessään mitä kaikkea suljetun oven takana ehkä tapahtui ja päätti vastuullisena lapsenvahtina hiipiä hiljaa kuuntelemaan mitä kenties luvattomia ääniä huoneesta mahdollisesti kuuluisi. Pojat olivat melko hiljaa, mutta välillä kuului hihittelyä ja tekstiilien kahinaa. Äänet katkesivat tömähdykseen ja hengästyneeltä kuulostava lapsen ääni ilmoitti ettei saanut niin lujaa vaan varovaisemmin. Viimeistään nyt Joni oli omassa mielessään varma. Teini työnsi kätensä omien farkkujensa sisään ja yritti kuunnella mitä muuta huoneesta kuuluisi. Hän erotti ainoastaan pientä ähinää ja sängyn natinaa sekä hihittelyä. Joni oli kuitenkin varma että huoneessa runkattiin. Noin viidentoista minuutin kuluttua ovi avautui ja punaposkiseksi muuttunut Aku palasi omaan huoneeseensa. Joni selitti olleensa matkalla vielä vessaan. Sinne päästyään hän napitti farkkunsa heti auki ja ryhtyi vetelemään noin 13-senttistä ohuehkoa kaluaan. Hän oli jo valmiiksi niin kiimainen ettei tarvittu montakaan rytmikästä runkkausliikettä siihen, että kulli ryhtyi pumputtamaan ja sotkuinen lima lenteli ympäri vessan lattiaa.

Muutaman päivän kuluttua Jonin palveluksia tarvittiin taas. Ilta alkoi tuttuun tapaan pelaillessa pleikkaa ja lopulta siirryttiin katsomaan yhteisesti sovittua elokuvaa. Keskittyneenä leffaan pieni Aku näpräsi housunsa etumusta ja hennot sormet leikkivät nyt selvästi erottuvalla kohoumalla. Joni yritti olla huomaamaton, mutta hän ei mitenkään voinut olla vilkuilematta muutaman metrin päähän. Lopulta hän laittoi syliinsä suuren tyynyn, jolloin hän pystyi salaa sen alla painelemaan itseään omasta etumuksestaan. Oman käden painallus kankaan läpi tuntui tavallista paremmalta, koska vieressä samanlaista puuhaa harrasti vaaleatukkainen 9-vuotias poika. Mainoskatkolla isoveli nousi täyttämään kokislasinsa ja nokkelana ymmärsi mistä oli kysymys. “Ootteks te molemmat runkkaamassa?” Ari huudahti ja Joni hämmentyneenä kiisti asian heittäen tyynyn pois. Ari oli kuitenkin varma omasta tulkinnastaan ja sanoi että Joni runkkasi salaa tyynyn alla. Pieni Aku yhtyi nauruun ja pojat tekivät käsillään runkkausliikkeitä samalla matkien huohotusta. Kun Joni pysyi vakavana ja nolona Ari huudahti ettei se nyt niin kauheaa ollut. “Kaikki runkkaa, jopa mä” totesi isoveli ja pikkuveli lisäsi heti perään innokkaasti “Ja mä!”

Elokuva loppui pian ja oli taas aika mennä yöpuulle. “Sä voit vaikka runkata loppuun sen jälkeen ku me ollaan menty nukkumaan” huusi isoveli hammaspesunsa välistä. “Tai sä voit runkata meidän kanssa!” huudahti pikkuveli ilman turhia nolosteluja. Joni kysyi änkyttäen että sitäkö pojat viimeksikin puuhasivat yhdessä sen jälkeen kun pyjamat oli laitettu päälle. Pikkuveli tunnusti ja kikersi lapsekasta naurua, mutta isoveli vaikutti hieman nolommalta. Joni nielaisi ja sanoi ettei asiassa ollut mitään pahaa. Hänkin oli lapsena runkannut kavereittensa kanssa ja monta kertaa kaveri oli auttanut omalla kädellään. Se oli täysin normaalia poikien puuhaa, vaikka aikuiset eivät sitä osanneetkaan arvostaa. “Ei kannata kertoa siitä teidän vanhemmille kuitenkaan” ehdotti Joni ja naureskeleva isoveli totesi ettei tulis kyllä mieleenkään.

Ari katosi omaan huoneeseensa ja pian pyjamansa etumusta näpräävä pikkuveli oli tulossa tuttuun tapaansa iltavierailulle, mutta pysähtyi nähdessään sohvalla istuvan hieman yksinäisen oloisen Jonin. “Runkkaatteks te taas?” kysäisi Joni hieman surumielisesti arvaten mistä kaikesta jäisi paitsi. Kuultuaan iloisen joon Joni kysyi oliko Akusta runkkaaminen yhtä kivaa kuin hänestä itsestäänkin. Pikkupoika laski naurussa suin pyjamansa housuja ja pieni kova puikko ponnahti esiin. Aku kuitenkin veti eläinkuvioiset housut takaisin ylös ja katosi veljensä huoneeseen. Seurasi jonkinlaista kinaamista ja väittelyä, ja lopulta isoveli ilmestyi ovelle. “Aku haluais että säkin runkkaisit meidän kanssa ja jos haluut niin se on kai mullekin ookoo” selitti isoveli ja sanoi että huoneeseen sai tulla jos vaan halusi. Poika jätti oven vähän raolleen.

Joni hautasi päänsä polviinsa ja päätti ettei menisi lähellekään huonetta. Mutta taas toisaalta, saisiko hän koskaan enää samanlaista tilaisuutta? Jos hän menisi, hän syyttäisi itseään ties kuinka monta vuotta. Jos hän päättäisi olla menemättä, hän miettisi lopun elämänsä ajan mitä kaikkea silloin menettikään. Ehkä kukaan ei koskaan saisi tietää ja hän saisi muistoihinsa kokemuksen, jota saattoi muistella ehkä vuosikymmenienkin päästä samalla kun yksinäisenä miehenä veteli käteen tai harrasti seksiä kumppanin kanssa, joka ei häntä oikeasti enää niin kiihottanut.

Niinpä anteeksipyytelevä Joni astui sisään huoneeseen, jossa veljekset katselivat nettipornoa puhelimellaan. Englantia puhuvat seksityöläiset örisivät ja voihkivat samalla kun pojat nauroivat ja työntelivät käsiään omien ja joskus jopa toistensa pyjamien sisään. “Te siis teette sitä myös toisillenne” huokaisi teini kuin karkkikauppaan eksynyt pikkulapsi. “Joo, se on vaihteluu ku joku toinen tekee välillä” totesi isoveli lisäten kuitenkin ettei kumpikaan heistä ollut homo. “Et turha kuvitella mitään”. Joni nyökkäsi ja sanoi ettei hän monta vuotta vanhempana saisi olla edes katselemassa ja molempien veljesten täytyi luvata ettei kukaan muu saisi koskaan asiasta tietää ja se pysyisi yhteisenä salaisuutena. Muuten hänelle kävisi huonosti. Pojat ymmärsivät ja lupasivat.

Joni istuutui poikien viereen ja Ari vaihtoi heteropornon kategoriaan amateur gay, koska Joni luultavasti tykkäsi sellaisesta enemmän. Ensimmäisessä videossa lihaksikas mies masturboi hitaasti ja nautinnollisesti, päästäen ulos täysin liioiteltuja örähdyksiä ja voihkimisia. Pian mies ryhtyi meluamaan oikein kunnolla ja suuresta kalusta lensi valtava määrä spermaa tämän rinnuksille. Poikia hihitytti ja Joni totesi että tulipa mieheltä paljon spermaa mutta että hänestä olisi mukava nähdä jos Arilta itseltään tulisi sitä aiemmin mainittua kirkasta limaa. Isoveli laski housunsa, jolloin Aku tarttui ilmeisen tuttuun tapaansa tämän kaluun. Se oli suunnilleen saman kokoinen kuin Jonilla, mutta juuressa oli muutamia hajanaisia karvoja. Pikkuveli veivasi rytmikkääsi nyrkillään hetken aikaa, mutta pitäessään taukoa tämä laski oman oravapyjamansa nilkkoihin, jolloin pikkuruinen vieterimäinen pippeli ponnahti kivikovana esiin vaatien omaa osaansa. “Sillä on vielä tosi pieni” mutisi hengästyneen oloinen isoveli samalla kun pikkuveikka jatkoi taas hänen kalunsa hieromista. “Aku näyttikin mulle sitä jo tossa käytävällä. Se on ihan hyvän kokoinen” kehaisi teini ääni kiimasta käheänä. Pian isoveli laittoi myös oman kätensä Akun haarojen väliin ja alkoi muutamalla sormella liikutella pientä elintä. Pojat eivät sanoneet mitään pitkään aikaan, ainoastaan nauttivat kasvavasta kiihotuksesta ja veljensä sormista.

Jonin omissa farkuissa tietenkin myös pullotti ja tämä vaistomaisesti oli painellut itseään katsellessa. “Mikset säkin runkkaa?” ihmetteli pikkuveli kiihotuksesta paksullla äänellä samalla potkiessaan jalkoja suoriksi jotta isonveljen runkkaaminen tuottaisi enemmän hankaavaa kitkaa. Yhteinen kiima oli poistanut loputkin estot ja pikkupojan sormet kalunsa ympärillä Ari huokaisi Jonin voivan myös ottaa omansa esille jos vaan haluaisi. Onnensa kukkoloilla oleva teini napitti farkkunsa auki ja tiputti ne nilkkoihin samoin kuin boxerit. “Tällainen mulla on, aika saman kokoinen ku Arilla” selitti nuorukainen kiimastaan hengästyneenä. Hän ryhtyi myös hitaasti vemputtamaan katsellessaan ristiin runkkaavia pikkupoikia vierellään. Märät runkkauksen litsahdukset ja ähinä täyttivät huoneen. “Ai vitsi tää tuntuu ihanalta” huokaisi Joni ja sanoi että kohta hänen pitää pitää taukoa ettei siemenet tule jo heti alussa ulos ja pilaa huvia. “Haluutko kokeilla mun pippelii” ehdotti nuori Aku ja isoveli nyökkäsi. Teini siirtyi lähemmäksi pikkupoikaa ja otti tämän pienen kivikovan peniksen sormiensa tutkittavaksi. Se sykki maltammattomana sydämen lyöntien tahdissa. “Mäkin kokeilen sun” hihkaisi pikkuveli ja ennen kuin Joni ehti reagoida hän tunsi pienet hennot sormet kiimaliman liukastamalla kalullaan ja huokaisi täysin uudenlaisesta nautinnosta.

Joni ei ollut koskaan kokenut mitään yhtä kiihottavaa ja kiimaista, mutta hän oli kaikesta tällaisesta vuosikaudet salaa unelmoinut. Teini oli kokenut hyvä runkkaaja ja tiesi tarkalleen kuinka käsitellä alle kymmensenttistä pikkukalua. Hän oli itse aloittanut masturboimisen jo kuusivuotiaana isomman kaverinsa avustuksella ja oli oppinut kuinka pieni pippeli tarvitsi hieman erilaisen tekniikan. Isoveikka oli ottanut oman kalunsa käteensä ja huomasi kuinka pikkuveli oli alkanut huokailemaan ja hengästymään. “Siltä tulee kohta” selitti Ari itsekin raskaasti hengittäen. Nuori vaalea lapsukainen voihkaisi pian rajusta nautinnosta ja parahti ääneen että muna ryhtyy heilumaan. Isoveli tuijotti katse lasittuneena Jonin vielä liikkuvaa kättä ja näki kuinka pieni pippeli sätki voimakkaasti vasten teinin sormia. Akun silmät olivat jossain kaukaisuudessa ja suu oli auki. Lopulta nytkähtely loppui ja lapsi palasi höyhensaarilta takaisin maan pinnalle.

“Teetkö mullekin” pyysi isoveli ja Jonia ei tarvinnut kahta kertaa pyytää vaan tämä sulki varhaisteinin suonikkaan nyrkkinsä sisään. Se oli jo sen kokoinen, että sitä oli helppo runkata aivan samalla tavalla kuin mitä tahansa kikkeliä. “Mä haluisin nähdä sitä sun kirkasta limaa” mutisi kiimasta käheä teini ja laittoi vapaan käteensä oman kalunsa ympärille. “Musta olis kiva kans hieroa meidän kikkeleitä yhteen mut sitä sä et varmaan haluu” huohotti Joni, mutta Ari totesi ettei hän oikeasti ollut mikään homo. “Mut voisin kokeilla milt tuntuu ku joku imee munaa” ehdotti isoveli varovasti. Pienen Akun kikertäessä naurua Joni kävi polvilleen Arin eteen ja ohjasi tämän pojankikkelin suoraan suuhunsa. Hän ryhtyi rytmikkäästi lutkuttamaan samalla tavalla kuin miehet tekivät pornossa. Hänellä oli kuitenkin suussaan jotain paljon kiihottavampaa.

Jonin suu imi ja lutkutti terhakkaa keskenkasvuista munaa ja koko ajan voimakkaammin huohottava varhaisteini otti tukea hänen päästään. Pieni Aku sormeili tulipunaista ja laukeamisesta vähän arkaa terskaansa ja tiedusteli naurussa suin miltä imeminen tuntui. “Vitun hyvältä” sopersi imemisestä päihtynyt isoveli ja jännitti jalkojaan suoraksi jotta vastus kasvaisi. “Sano kun orkku lähestyy niin pidetään taukoa” ehdotti kiimainen teini ja pian kuuluikin ähkäisy “Nyt kohta”. Joni otti nopeasti pojan kalun pois suustaan ja näki sen tulipunaisen pään. Muutaman minuutin tauonkin jälkeen se vielä hypähteli vaatien innokkaana jatkoa. Teini selitti molemmille pojille kuinka hyvään seksiin kuului se ettei saanut tulla liian nopeasti. Kun tuntui siltä että orgasmi oli lähestymässä, täytyi pitää tauko. Muuten huvi menisi nopeasti pilalle.

Pieni Aku kokeili sormillaan vielä Jonin kalua, mutta Ari pyysi teiniä jatkamaan taas imemistä. Lutkutus jatkui, kunnes uusi “Nyt” kertoi että taas lähestyttiin huippua. Ari odotti kärsivällisesti taas hetken ja katseli kun Joni hieroi omaa kaluaan katse lasittuneena tuijottaen hänen kikkeliään. Muutaman minuutin kuluttua Joni ryhtyi taas imemään pitääkseen lopulta uuden tauon. Isoveli ymmärsi nyt että Joni osasi seksistä paljon enemmän kuin hän itse. Muutaman lutkutuksen ja niitä seuranneiden paussien jälkeen Joni kysäisi että haluaisiko Ari kenties jo laueta. “No vaikka” ähkäisi poika, jolloin nuorukainen ryhtyi lutkuttamaan entistä kovemmalla antaumuksella. Varhaisteinin pippeli valutti selvästikin vesimäistä liukastetta, joka teki imemisestä entistäkin mukavampaa. Arin huohotus kiihtyi ja pikkuveli totesi veikan saavan kohta orkun. “Kohta mun munasta tulee” voihkaisi esijonne ja Joni tunsi nuoren innokkaan kalun ryhtyvän sätkimään hänen suussaan. Ari päästi suustaan kuuluvan voihkauksen ja pieni Aku hihitteli nähdessään isonveljen kouristelevan oman tykyttävän tunteensa kanssa. Joni tunsi kuinka murkkukalu sylki jotain hänen suuhunsa, mutta hän innokkaana nieli kaiken eikä todisteita jäänyt jäljelle. Kun kullin sätkiminen loppui, Joni otti sen pois suustaan hieman harmitellen ettei nähnyt omin silmin varhaisteinin spermaa. Mutta nyt oli jo liian myöhäistä.

Molemmat pojat olivat punaposkisia, iloisia ja tyydyttyneitä. Joni kysyi saisiko hän myös ampua spermansa ulos lasten katsellessa ja pikkupojat lupasivat suu hymyssä. Niinpä hän sulki kiihotuksesta märän terskasta turvonneen kalunsa nyrkkinsä sisään ja ryhtyi hieromaan klassisesti ylös ja alas. “Sä oot tosi hyvä imemään” tunnusti voipunut isoveli ja sanoi ettei osannut arvatakaan miten hyvältä se tuntui kun munaa imettiin. Jonia kiihotti kuulla kuinka poika oli nauttinut hänen käsittelystään ja hän huohotti veivatessaan omaa märkää herkkutattiaan kahden suloisen pikkupojan katsellessa hänen toimitustaan. Vaikka oma käsi oli tuttu niin hänen kiimansa oli aivan toisissa sfääreissä näin söpössä seurassa. “Pidän pikku tauon ettei lennä ihan vielä” voihkaisi nuorukainen ja poikien naureskellessa hän taas kohta jatkoi kalun litisyttämistä lopettaen heti taas uudelleen. Joni jatkoi leikkiään kymmenen tai viisitoista minuuttia ähisten nautinnosta ja tuijotellen pikkupoikia ja niiden puoliveltoksi palautuneita seksin jälkeeen punoittavia pippeleitä. “Kauan sä vielä teet” kysyi haukotteleva Aku, jolloin Joni lupasi lopettaa näytöksen illan finaaliin. “Tulee kohta” parkaisi seuraavan tauon väliin jättänyt teini ja utelias Aku työnsi päänsä lähemmäksi. “Sperma tulee” voihkaisi nuori mies ja samassa hänen kalustaan roiskahti ulos ensimmäinen painava spermaklöntti. Se valitettavasti lennähti nuoren Akun pyjamalle ja ainakin osa seuraavista roiskeista tahrasi Arin pussilakanan, vaikka Joni kuinka yritti kauhoa purskauksia kiinni omilla kourillaan. “Ois pitäny olla paperia valmiina” parahti teini ja pyyteli kovasti anteeksi aikuisia sotkujaan. Pikkupojat pääsivät niin kovasti helpommalla. Joni auttoi pyjaman ja pussilakanan vaihtamisessa ja tahraantuneet tekstiilit tungettiin pyykkikorin pohjalle. Lopulta kaikki kävivät hyvillä mielin ja tyydyttyneinä nukkumaan.

Kului muutama päivä, joiden aikana Joni soimasi itseään siitä että oli joutunut halujensa vietäväksi. Mutta samalla hän tiesi, että tekisi tilaisuuden saadessaan kaiken tapahtuneen uudelleen ja yhä uudelleen, koska se oli tuntunut niin ihanalta. Lopulta yksi puhelinsoitto muutti lopullisesti kaiken. Keittiöstä kuului äidin hysteerinen huuto ja itku, jolloin teini juoksi apuun löytäen äitinsä täysin poissa tolaltaan pitelemässä vapisevassa kädessään puhelinta. Leena katsoi naama kauhusta vääristyneenä poikaansa ja kiljui häntä sanomaan ettei hänelle kerrottu väite voisi olla totta. “Ootko sä sekopää harrastanu seksiä mun siskon pikkupoikien kanssa senkin saatanan pervo!” äiti kiljui ja lopulta itkuun pillahtanut Joni lyyhistyi hänkin alas lattialle.

Nuorukainen nyyhkytti ettei ollut pakottanut ketään ja että pojat kysyivät häntä mukaan ja hänen teki niin kovasti mieli ettei voinut kieltäytyä. “Ei ton ikäiset lapset voi antaa suostumusta eikä niiden pyynnöt merkkaa mitään vaan sun ikäisen pitää osata sanoa ei!” raivosi hysteerinen äiti ja kiljui kasvattaneensa sairaan pedofiilin. Selvisi että poikien äiti oli pyykkikoria tyhjentäessään huomannut pyjamassa ja pussilakanassa epäilyttäviä tahroja ja vanhemmat olivat lopulta pusertaneet väkisin totuuden esiin Akulta. “Peter olis jo nyt soittanut poliisille mutta Marja sai suostuteltua sen vielä odottamaan koska mä olen sen sisko ja sä saatanan kieroutunu perverssi oot mun poika” raivosi Leena häpeästä lyyhistyneelle pojalleen.

Seuraavat päivät ja viikot olivat sekä äidille että varsinkin Jonille todella rankkoja. Teini nukkui apaattisena huoneessaan uskaltaen tuskin tulla ulos ja välillä Leena kävi huutamassa syytöksiään ja vaatimassa poikaansa hakeutumaan vapaaehtoisesti hoitoon. Pikkku hiljaa Joni sai äitinsä kuitenkin uskomaan ettei hän oikeasti himoinnut pikkupoikia vaan tapahtunut oli onnettomien sattumien summa ja hetken mielijohde. Leena halusi kovasti uskoa tämän ja antaa pojalleen vielä uuden tilaisuuden.

Eräänä iltana äiti palasi kotiin tyylikäs kassi kädessään ja ojensi pojalleen sovinnon merkiksi pienen lahjan. Kassista paljastui Tom of Finland- pussilakanasetti ja yllättynyt Joni kiittelikin lahjaa. “Ihan komea setä kai” totesi teini mutta katui nopeasti sananvalintaansa nähtyään äitinsä oudoksuvan katseen. “Ei oikeesti, kiitti tosi paljon. Tää on ihan hieno” paikkasi Joni ja lopulta äiti uskaltautui halaamaan poikaansa ensimmäistä kertaa kaiken tapahtuneen jälkeen. Hän voisi jatkaa ylpeän homoäidin tehtäväänsä melkein kuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Tukeakseen poikansa oikeaan suuntaan tapahtuvaa eheytymistä Leena julkaisi tämän faboseinällä meemin, jossa sateenkaarinallet halasivat toisiaan ja liitti mukaan tekstin # proud to be who you are.

2 kommenttia viestissä: “Joni”

  1. jepse says:

    Kirjoittajan kanssa olisi kiva yhdessä kehitellä tarinoita.

  2. j-z says:

    Hienoa kerrontaa.

Kommentoi

top