search
top

Sedän mökillä II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (136 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Jatkoa sedän mökillä…

 

Aurinkoinen päivä, bikinit päälle ja uimaan. Laiturilla kuuntelin rakentamisen ääniä. Jaahas, Veikko näkyi korjailevan saunansa terassia. Kaverinaan hänellä oli kaverinsa Jukka, jonka olin joskus ohi mennen tavannutkin.

Hyppäsin laiturilta ja miehet ilmeisesti kuulivat loiskahduksen kun pintaan noustuani Veikko huuteli, selänpesijän paikka olisi kuulemma vapaana. Sauna lämpiäisi kun miehet saisivat terassiprojektin loppuun.  Vastasin vain että juu juu. Antaahan miesten saunoa ihan rauhassa ajattelin.

Jäin laiturille makoilemaan pyyhkeen päälle. Varmaankin olin vähän torkahtanut kun havahduin Veikon huutoon että se sauna olisi lämmin. Alapas likka tulla löylyttelemään. En aikonut mennä, mutta hän lisäsi jotta saan ihan yksin mennä ensin ja he menevät sitten.

No mikäpä siinä.  Otin pyyhkeen ja rantaa pitkin kävelin saunalle. Miehet olivat vaihtaneet asusteensa uikkareihin.  Kylmän oluen sain käteeni ja he saivat houkuteltua minut uimaan ennen saunaa. Hyppäsin laiturilta ensimmäisenä. Veikko tuli perässäni ja sukelsi viereeni. Veden alla hän puristeli pakaroitani ja sormella kokeili pilluani. Kuiskasin jotta ei täällä, Jukan aikana. Veikko sanoi ettei haittaa, kyllä Jukka tietää. Niin tietää mitä? No että me on vähän naitu. Saman tien Jukka nousi pintaan toiselta puoleltani ja otti vyötäröltäni kiinni. Olin vähän hölmistynyt, Jukka vain tuumasi kai hänkin saa koittaa  ja puristi pakaraani. Nolostuin ja yritin vastustella, mutta Jukan kädet olivat jo rinnoillani. Ihanat rinnat hän kuiskasi ja jatkoi niiden hieromista. Samalla Veikko aukaisi bikinini takaa ja otti ne pois. Minulla tuli kiire peittää rintani käsillä ja tempaisin bikinini Veikon käsistä ja lähdin uimaan rantaan. Hävetti ja nolotti. Veikko tuli perässäni, pyyteli anteeksi ja lupasi että saan saunoa rauhassa. He odottavat terassilla.

Kiipesin lauteille ja pistin bikinin yläosan päälleni. Otin kunnon löylyt ja makasin lauteilla. Yhtäkkiä ovi aukesi ja miehet olivat kumpikin alasti tulossa lauteille. Nousin istumaan enkä tiennyt mihin olisin silmäni laittanut. Veikko tuli toiselle puolelleni ja Jukka toiselle puolelle. Salaa vilkaisin Jukan kullia, joka oli jo puoliksi jäykkä, ohuempi kuin Veikon, mutta melkoisen pitkä. Ilmeisesti Veikko huomasi vilkaisuni ja alkoi hiljaa hieroa alaselkääni. Näin kuinka hänen kullinsa alkoi seistä, hän alkoi näykkiä korvanlehteäni ja otti käteni laittaen sen kullinsa päälle. Aloin hiljaa runkata tuota ihanaa kullia, liekö ollut auringon ja kuuman saunan syy kun estot unohtuivat.  Jukka alkoi hieroa rintojani ja riisui bikinin yläosan. Pian hän jo imi ja nuoli nännejäni. Etsin hänen kullinsa käteeni ja olihan sekin tosi mukavan tuntuinen käteen.  Nousin lauteilta ja otin Jukan kullin suuhuni, runkkasin vartta ja  hieroin palleja. Veikko siirtyi taakseni, riisui bikinin alaosan ja survaisi ison kullin suoraan märkään pilluuni. Voihan litinä ja lotina mikä saunassa oli huohotuksien lisäksi.   Jukka sai orgasmin ensimmäisenä. Spermaa tulikin melkoinen satsi, suupielistä valui kun yritin kaiken niellä. Jukka tuumasi vain että vai tällainen pikku kulta Veikolla täällä on. Veikko jyysti takaapäin, Jukka halusi nuolla nuorta pilluani. Asetuin selälleni alalauteelle.  Jukka aloitti himokkaan nuolemisen ja  runkkasin Veikon kullia niin, että spermat lensi rinnoilleni. Eipä kauaakaan kun sain niin mahtavan orgasmin kun Jukka työnsi pari sormeansa anukseeni.

Hengitykseni tasaannuttua huomasin, jotta Jukan kulli seisoo täydessä mitassaan. Veikko aikoi mennä järveen vilvoittelemaan, mutta Jukka aloitti taas rintojeni nuolemisen. Jäimme Jukan kanssa kahdestaan. Runkkasin kullia ja hän imi rintojani, hieroi pakaroitani ja huohotti jotta haluaa tulla sisääni. Pyllistin hänelle ja hän härnäsi pilluanni pitkällä kullillaan. Pilluni oli kiimasta litisevän märkä, hitaita pitkiä työntöjä pilluni perukoille asti, sitten lyhyitä kiivaampia kunnes hän otti kullinsa pois ja meinasi peppureikääni mennä. Yritin kieltää epätoivoisesti, mutta kyllähän se Jukka kullinsa sai sinne porattua. Sattui, voihkin kivusta, kunnes se alkoikin tuntua ihanalta Jukan samalla hieroessa klitoristani. Jukka nai peppuani ja minä voihkin, enpä uskonut tuon tekevän niin hyvää. Sain taas ihanan orgasmin ja Jukka suihkutteli spermansa peppuuni. Veikko tuli takaisin saunaan, Jukka näytti peukkua ja sanoi jotta hän sai sen peppuneitsyyden. Olin ymmälläni, kunnes selvisi, että he olivat tämän sopineet etukäteen.

Oli pakko lähteä uimaan välillä. Miehet jäivät saunaan. Saunan terassilta alkoi kuulua huhuilua. Serkkulikat olivat käyneet minua etsimässä meiltä ja ajattelivat minun sitten olevan Veikon luona. En voinut nousta järvestä, koska olin nakuna ja miehet saunassa. Samassa he tulivat saunasta munasillaan ja likat ei tienneet mihin katsoa. Pyysin tyttöjä menemään meille ja tulen itse kohta perässä. Tyttöjen mentyä kipitin kiireesti saunalle pukemaan bikinejäni kun miehet edelleen munasillaan terassilla istuivat olutta hörppien. Siinä vain tuumasimme jotta olipa lähellä käry käydä touhuissamme. Ennen lähtöäni omalle mökille suutelin molempia miehiä ja vähän kullejakin runkkailin.  Lupasin tulla myöhemmin takaisin.

Mökillä tytöt odottivat ja posket punaisina he kysyivät olinko ollut miesten kanssa saunassa. Ei kun olin omassa rannassa uimassa ja uin vain tervehtimään näitä saunojia. Kysyivät vielä olinko nähnyt heidän munansa. Naurahdin vaan jotta olihan noilla miehillä aikas komeat kullit….

Yksi kommentti viestissä: “Sedän mökillä II”

  1. Jussi says:

    Tämä olikin mahtava tarina ja mukavaa luettavaa.

Kommentoi

top