search
top

Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 2: Saapuminen mökille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...

Luku 2: Saapuminen mökille

Tapasin Villen pari vuotta sitten. Hän oli vähän vanhempi kuin minä. Iällä ollut niin väliä. Tärkeintä oli, että Ville näytti mieheltä. Hän oli roteva äijän rötkäle. Ei mikään komea poika, vaan normaali suomalainen mies.

Sovimme hyvin yhteen, mutta molemmilla oli oma elämä eripuolilla Suomea. Minä asuin pääkaupunkiseudulla ja hän maalla. Kumpikaan ei voinut, eikä varmaan haluakaan, repiä omaa elämäänsä irti nykyisestä asuinpaikastaan. Siksi tapaamme lähinnä lomilla. Erityisesti kesän mökkeily saa meidät yhteen.

Villellä on kotiseudullaan mökki. Tulen junalla hänen luokseen ja hän hakee minut asemalta mökille.

Mökillä olin Isäntäni käytössä. Kuten pari kuukautta sitten Isäntäni totesi purettuaan lastinsa juuri reikääni: “Sun perse muuten kuuluu mulle.” 

 

Matkustin taas viettämään mökkiviikonloppua. Ville oli junaa vastassa. Kättelimme ja vaihdoimme kohteliaisuudet. Kävelimme autolle ja kerroimme kuulumisia.

Jouduimme pysähtymään stop-merkille ja odottamaan muuta liikennettä. Ville totesi, että: “Olisi yksi toinenkin, joka on iloinen sun saapumisestas.”

Hän veti housun liepeensä alas munien alapuolelle ja paljasti terhakkaana seisovan kyrpänsä. Hymyilin ja Ville totesi: “No kait sä nyt kätellä osaat?”.

Laitoin heti käteni Villen housuihin ja tartuin kovaan munaan. 

“Terve. Hauska tavata taas. Sun kanssas onkin ollut aina kivaa.” Vetelin ja hyväilin samalla Isäntäni kalua. 

Vedin lopulta käteni pois. Ville sanoi: “Joissain maissa pussataan hyvää ystävää.” 

Ihmettelin, että mitä tämä nyt oli.

Ville kysyi: “Mikä maksaa?”

Kumarruin ja pussasin terskan päätä. Siinä oli jo kiimatippa. Se maistui hyvältä. 

“Harvoi se yhteen pusuun jää.”

Laskin pääni taas alas ja pussailin Isäntäni kalua useampaan kertaan.

Kun aloin upottaa sitä suuhuni, totesi Ville: “Tästä tavasta en olekaan kuullut. Vaikuttaa mukavalta, mut nyt joudutaan lopettaan. Mökkitie alkaa enkä halua ajaa ojaan.”

 

Jatkoimme jutustelua ja saavuimme mökille. Otin kamani ja seurasin Villeä sisälle. Olin jo menossa päämakuuhuoneeseen, kun Ville huomautti, että tällä reissulla nukkuisin pikkuhuoneessa. Kasvoni kysyivät selvennystä. 

“Make tulee kans. Saunan terassia pitää korjailla ja hän osaa sen parhaiten. Joten kaikki nukkuu omissa huoneissaan.”

Tämä järjestely takasi sen, ettei kukaan kuvitellut minun olevan pelkästään Villen käytössä. Ville tykkäsi jakaa asioita kaveriensa kesken. Ja hyvä panopuu oli mitä parhain jaettava. 

Olisin siis mökkireissun ajan pojuna molemmille miehille. Siinä mitään outoa ollut. Niinhän me Villenkin kanssa tapasimme. 

 

Olin jo menossa huoneeseeni, kun Ville huikkasi: “Siellä on sängyn päällä pari asua. Vedä ne päälles, niin katotaan sopiiko ne.”

Näin kassin sängyllä. Avasin sen ja vedin esiin nahkaisen harnessin. Se oli uusi. Mukana oli myös jo aiemmin saatu nahkainen kaulapanta. Ville oli näköjään hurahtamassa nahkaan. Tai ainakin se uutena asiana kiihotti.

Otin vaatteet pois päältä, mutta sitten tuli ongelmia. Villen hankkimia asusteita ei saisi itse päälle, joten huikkasin, että tarvitsen pukeutumisapua. Vedin sillä aikaa jalkaani jockstrapit, joista Ville erityisesti piti.

Ville tuli paikalle ja otti ojentamani harnessin. Sukelsin sen sisään ja Ville kiinnitti se paikalleen. Näin shortseissa ison pullotuksen. Isäntäni selkeästi piti näkemästään. 

 

Annoin kaulapannan ja Ville laittoi sen kiinni kaulaani. Nyt hän oli takanani ja kiinni vartalossani. Tunsin ison kyrvän tökkivän takapuoltani.

“Mitäs Isäntä oli näillä asuilla meinannut tehdä?”, kysyin keimaillen.

“Mitä niillä nyt tehdään. Pidetään lutkaa paikallaan, kun niitä nussitaan?”, Ville totesi ja kiskaisi harnessin renkaasta.

Käännyin ympäri kohti Villen kasvoja. “Onkos ne lutkat useinkin pyrkinyt nussimista karkuun?”, kyselin virnuillen.

“Aina sitä joku epäröi. Parempi varautua. Ja tietääpähän lutka paremmin paikkansa.”

Ville otti samaan aikaan kiinni kaulapannan renkaasta ja veti siitä päätäni alaspäin. Hän siirsi kätensä pääni päälle ja ohjasi kasvoni suoraan housujen kohoumalle.

“Siinä on sun paikkas.” Ville veti housunreunan alas ja kyrpä pomppasi taas esille.

“Suu auki ja ime!”

Otin kalun suuhuni ja aloin imeä sitä. Välillä päästin munan ulos suustani ja hyväilin terskaa kielelläni. Ville piti kättä pääni päällä ja valvoi hyväksyvästi työtäni.

 

“Nouses ylös.” Ville otti samalla kiinni kaulapannan renkaasta ja veti minua ylöspäin. 

“Käänny ympäri ja levitä.”

Käänsin selkäni Villen suuntaan ja laitoin käteni persposkilleni. Levitin niiden avulla vakoni auki ja samalla kumarruin eteenpäin. Näin reikäni oli Isäntäni kyrvän edessä tarjolla. 

Tiesin mitä seuraavaksi tapahtuu. Siksi olin pessyt ja rasvannut paikat valmiiksi kotona.

Ville läpsytteli kyrpäänsä persvakooni. Kiimalimainen kalu teki reikäni ympäristöstä märän nopeasti. Välillä hän pökki melallaan reikääni kuin testatakseen joko siitä pääsee läpi. Hän rakensi kiimaani. Isäntäni tiesi, että pian Poju rukoilisi häntä survomaan sen kyrvän sisään.

“Mitäs Poju on vailla? Mitä tulit mökiltä hakemaan?”, Ville kuiskaili korvaani.

“Isännän kyrpää.”, vastasin. 

“Pitääkö Poju taas siementää? Onko sulla taas kiima-aika?” Ville työnteli jo huulille ja vähän avasi reikää kyrvällään. Muttei vielä työntänyt sitä varsinaisesti sisälle. 

“On. Isäntä saa mut aina kiimaan. Nussi jo mua!”, anelin.

“No jos kerran vaaditaan!” Samalla Villen kalu työntyi sisälleni hitaasti. Olin ekstaasissa. Pitkä odotus taas palkittiin.

Kun kalu oli pohjiaan myöten sisälläni, Ville komensi minut siirtämään kädet takamukseltani etupuolelle ja nojaamaan polviini. Hän otti kiinni harnessin selkärenkaasta ja näin tuki asentoani nojaamalla itse taaksepäin.

Asento mahdollisti esteettömän pääsyn reiälleni ja samalla Ville pystyi liikuttamaan lantiotaan eteen ja taakse. Isäntäni kyrpä liukui sisälläni. Voihkin työntöjen tahdissa. 

 

Lopulta kuitenkin molempien jalat väsyivät. Asento oli hyvä, mutta se vaati selvästi paremman kunnon molemmilta osapuolilta. 

Ville veti minut harnessin renkaan avulla ylös ja suuteli niskaani ja sitten korvaani.

“Mä haluan nussia sua kontallas. Mun sänky on siihen parempi.”

 

Olin jo lähteä kävelemään päämakkariin, kun Ville kiskaisi minut takaisin.

“Kuuntele ohjeet loppuun Poju. Sun pitää kävellä sinne Isännän mela koko ajan sun reiässäs.” Samalla Ville potki shortsit jaloistaan.

“No niin. Kiddyup ratsuni.” Samalla Ville läpsäytti vapaalla kädellään takapuolelleni.

Lähdin hitaasti kävelemään, mutta se oli perin kummallisen tuntuista, kun iso kyrpä oli sisällä ja hieroi herkkiä paikkoja.

 

Pääsin eteisen isolle peilille asti, kun yht’äkkiä Ville kiskoi selästä.

“Ptruu! Tässä onkin hyvä paikka pysähtyä. Käänny vasemmalle hiukan. Ja sitten katse oikealle peiliin.”, Ville komensi.

Peilistä näkyi koko tilanne. Pieni käännökseni sai vakoni näkymään peilistä. Samalla Villen kroppa erkaantui hieman minusta paljastaen, mitä vakooni tunkeutui. 

Isäntäni kiiltävä kyrpä sojotti suoraan kohti vakoani ja sen pää oli tunkeutunut reikääni. Näky oli porno.

Ville liikutteli lantiotaan ja näin kuinka kalu liukui sisään ja ulos reiästäni. 

“Noin sitä Pojua nussitaan. Kato kuinka sun persees ottaa hyvin vastaan Isännän kyrvän. Näin sen kuuluukin olla. Tähän sut on tarkoittu. Antamaan miehen nussia sun reikääs.”

“Kato kuinka paljas kyrpä liukuu sun sisään. Kohta se laskee mällit sinne.” Samalla Ville nussi minua peilin edessä. 

Ville veti useamman kerran kalunsa kokonaan pois sisältäni ja sitten taas rauhallisesti työnsi sen takaisin sisälle. “Kato kuinka sun reikäs jää auki, kun vedän munani sieltä pois. Se selkeesti kaipaa täytettä. Annetaan sitä.” 

Nautin Villen pano-otteista ja peilinäytöksestä. Jockstrappini olivat etumuksesta ihan märät, kun oma kova kaluni eritti jatkuvasti kiimalimaa. Se on varma merkki siitä, että olen todella kiimassa.

 

Lopulta Ville kyllästyi näytökseen ja määräsi minut jatkamaan matkaa makuuhuoneeseensa. Saavuttuamme sinne huomasimme ongelman. En mitenkään voinut nousta sängylle, jos Ville olisi samalla sisälläni.

Ville veti kalunsa ulos minusta ja komensi minut kontalleen nussimisasentoon sängylle.

Tein käskettyä ja pian olin jalat levällään kontallani ja selkä notkolla. Ville asettautui jalkojeni väliin ja kouri kaksin käsin takapuoltani. 

“Hyvä poika!” Samalla Isäntäni työntyi sisääni. Pari hiljaista vetoa ja sitten tahti kiihtyi. Hän piti harnessista toisella kädellä kiinni ja näin sai vedettyä minua taaksepäin aina kun hän työntyi sisemmälle. Ulahdin joka kerta, kun hän saapui pohjaan. 

Nussimisen tahti parani ja kiihtyi edelleen. 

“Ota sitä kyrpää!”

“Ota se loppuun asti!”

“Kohta poikaa siemennetään!”

“Nyt tulee!”

Ville pumppasi persettäni vielä muutaman kerran kuin varmistaakseen, että kaikki sperma olisi varmasti ammuttu sisälleni.

 

Sitten ovikello soi.

Yksi kommentti viestissä: “Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 2: Saapuminen mökille”

  1. Vanha lukija says:

    No nyt kuulostaa hyvältä eka osa ja tämä. Innolla odotan uusia osia :3

Kommentoi

top