search
top

Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 1: Kuinka sain nimeni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Tämä on ensimmäinen osa Pojun mökkitarinoista. Tarinat ovat kokoelma kokemuksiani Pojuna sekoitettuna fiktioon. Poju on alter egoni. Tosin hänelle sattuu ja tapahtuu paljon enemmän kuin minulle. Kaikki muut roolihahmot ovat kirjailijan keksimiä.

Poju kuvaa hyvin rooliani seksisuhteessa. Nykyisellään nimitys saattaa ensikohtaamisella hämmentää ulkopuolista. Olen kohta 40-vuotias ja ikä on tuonut mukanaan pyöreyttä. Olen kuitenkin aina ollut poikakasvoinen ja pienempi (175cm) kuin moni miehistä. Ehkä siksi olen aina pitänyt isommista miehistä, jotka voivat kutsua minua pojuksi. 

Luku 1: Kuinka sain nimeni

Ansaitsin nimityksen jo nuorukaisena. Vanhemmat miehet olivat kovin kiinnostuneita minusta. Tai ainakin perseestäni, joka totta vie oli – ja on edelleen – varsin hyvännäköinen. Sopivan pyöreä ja täyttää hyvin housut.

Ensi kertaa minua kutsuttiin pojaksi, kun olin vasta 19-vuotias ja aika kokematon seksissä. Teinin halut olivat kovat, mutta uskallusta puuttui. Selasin chattejä ja ilmoituksia, mutten tarttunut toimeen. Sitten näin viestin, joka kiinnitti huomioni.

 

“40-v. mies hakee nuorempaa poitsua antamaan persettä pk-seudulla. Panen ja sinä vikiset.” Ja vieressä kuva varsin komeasta 18 sentin kalusta. 

Katsoin kuvaa kiimassa ja luin tekstiä yhä uudelleen. Jokin tuossa suorassa käskymäisessä viestissä kiihotti. Epäröin, mutta pakotin itseni vastaamaan.

“Moi! Olen 19-v. jätkä stadista. Haluaisin tavata.”

Ihmettelen vieläkin, miten kömpelön ujo olin tuolloin. Mutta sain silti heti vastauksen. Hän halusi tavata ja sovimme paikan tunnin päähän. Hermoilin kovasti, mutta kun lopulta näin tuntomerkkeihin sopivan auton vieressä seisovan urheilullisen näköisen miehen, niin oli jo myyty. 

185 senttiä pitkä miehekäs mies hymyili minulle aurinkolasien takaa ja ojensi kätensä: “Ari.”

Esittelin itseni ja Ari totesi: “Oletkin aika naitavan näköinen poju.”

Punastuin ja kävelin suoraan autoon. Ari meni kuskinpenkille ja totesi: “Sähän innokas olet. Kyllä se mulle käy. Ajetaan suoraan kämpälleni. OK?”

Nyökkäsin.

Ari hymyili maireasti ja se tarttui vähän minuunkin. Onneksi automatka ei kuitenkaan ollut kovin pitkä.

 

Kun pääsimme perille asuntoon, niin Ari kaappasi minut syleilyynsä ja suuteli intohimoisesti. Samalla hän kouri takamustani. Hän lopetti suutelemisen ja sanoi: “Sä taidat olla vähän kokematon? 

“Joo.” Sain sanottua. 

“Ei se haittaa.” Ari sanoi ja käänsi minut ympäri selkä häneen päin.

Hän läpsäytti kevyesti takamustani sanoen: “Tää sun perse on upea.” 

Taisin hymyillä leveästi.

Ari taivutti päätäni uuteen suudelmaan. Samalla hän kouri takapuoltani. “Tuollainen söpö poju miehen pantavana. Taidat pitää ajatuksesta?” 

Nyökkäilin ja taisin hiljaa todeta “Joo.” 

 

Ari suuteli taas minua ja avasi vyöni ja vetoketjuni. Hän laskeutui alaspäin ja veti samalla housuni alas nilkkoihin.

“Taivuta!” Ari käski ja painoi alaselkääni. Näin takamukseni oli hänen kasvojensa edessä tarjolla.

“Levitä jalkoja.”, kuului käsky. Sitten Ari levitti käsillään takapuoltani auki ja tunsin kielen pepullani. Hän nuoli reikääni ja minä huokailin kiimasta. Ensi kertaa minua nuoltiin ja pidin siitä todella paljon. 

Nautintoa jatkui useampi minuutti ja olin seota. Ari totesi nuolemisen aikana: “Sulla on hyvä perse. Pantavaksi tehty.” Samalla hän hyväili sormillaan reikääni.

Lopulta Ari nousi ylös ja kuiskasi korvaani: “Saako sua panna koko yön?”

Tämän piti olla vain pikainen tapaaminen, mutta aivoni olivat kiiman vallassa.

“Pane.”, sanoin.

 

Ari käänsi minut ympäri kohti kasvojaan. Hän suuteli minua hymyillen ja sanoi: “Mut ensin otat suihin.” 

Pääni ohjattiin haarojen eteen. Kalu muodosti jo ison kohouman farkuissa. Ari avasi nopeasti vyön ja farkunnapit. Vedin farkut alas ja näin boksereiden sisällä selkeän melan muodon. Innolla vedin alushousut polviin. Vapauteen ponnahti upea kyrpä. Se oli 18cm ja lenkkimakkaran paksuinen. Terska oli iso ja nätti. Katselin sitä lumoutuneena.

Ari huomasi tehneensä vaikutuksen ja virnuili, “No ottaa sen nyt suuhunsa. Saat ihalla sitä lisää koko yön ajan!” 

Nuolin ensin terskan päätä. Sitten upotin vähitellen puoli kyrpää suuhuni. Enempää ei mahtunut. Kalu maistui hyvältä ja imin sitä innolla. Mutten ilmeisesti taidolla. Sillä pitkään en ehtinyt touhuta, ennen kuin Ari veti kyrvän pois suustani ja totesi: “Nouse ylös. Mennään makkariin.”

 

Kävellessä Ari heitteli vaatteitaan pois ja kommentoi: “Ota vaatteet pois. Niitä ei enää tarvita.” 

Noudatin ohjeita ja päädyin sängyn viereen alastomana. Ari läpsäytti takapuoltani ja kehotti minua käymään kontilleni sängynreunalle. Hän asettui taakseni ja siirsi jalkojani levälleen. Reikäni oli taas Arin armoilla. Hän nuoli sitä taas hetken aikaa ja nautinnon väreet levisivät kehooni. 

Sitten hän siirtyi nuolemaan peppuani ja alaselkääni. Ari nuoli selkääni ja siirtyi vähitellen ylöspäin. Lopulta hän makasi selässäni. Hän nuoli niskaani ja korvaani, johon hän kuiskasi: “Kait poju tietää, et miehille persettään jakavia poikia nussitaan paljaalla?” Samalla hän oli siirtänyt kyrpänsä aukolleni ja tökki sitä.

Järkeni sanoi, että kortsu pitää olla. Kiimani sanoi, että NUSSI MUA NYT HETI! Pohdin asiaa enkä saanut sanotuksi mitään.

 

Ari ratkaisi ongelmani työntymällä sisääni. 

“Hyvä poika!”, hän toistuvasti kuiskaili korvaani ja samalla työnteli kyrpäänsä hitaasti syvemmälle ja syvemmälle. 

Minulla oli täysi työ tottua tilanteeseen. Itse pano sujui hyvin. Reikäni aukesi Arin kyrvälle, sillä aivan kuten hän oli aiemmin sanonut: “Perseeni oli tarkoitettu pantavaksi.” Mutta tilanne oli outo. Minä en ollut lainkaan kontrollissa.

 

Tunsin Arin reidet itseäni vasten. Tuo mies oli siis kokonaan sisälläni. Hän liikutteli melaansa sisälläni ja kiihkeällä äänellä kuiskasi: “Poju on nyt täynnä miehen kyrpää. Sitähän halusitkin. Että sua nussitaan. Etkö vaan?”

Ynisin nautinnossani myöntävän vastauksen. Ari hymyili ja alkoi rytmikkään panemisen. Minä voihkin sen tahdissa. Hänen kyrpänsä upposi syvälle reikääni ja taas nopeasti melkein ulos asti. Hän oli malttamaton ja tahti nopeutui. Pian akti päättyi Arin urahteluihin, kun hän laski spermansa sisääni.

“Noin sitä pojua nussitaan.”, hän totesi hengästyneenä. Hän nousi selästäni ylös seisomaan ja samalla kalu valahti ulos. 

Meinasin nousta ylös, kun käsky kajahti: “Pysy paikallasi!”

Tottelin vaistomaisesti.

 

“Sun persees on aikamoinen näky. Just siltä mitä sen pitääkin näyttää. Vasta nussitun näköinen ja kiiltävänä spermasta.”, Ari kehui ja laskeutui samalla takaisin selkääni.

Hän kuiskasi korvaani: “Kait ymmärrät, että sun tehtävänä on palvella miestä. Miehen nautinto on sun nautinto.”

Meinasin jo protestoida, mutta Ari survoi puolijäykän melansa sisääni ja sai aikaan nautinnollisen äänähdyksen minusta.

“Kato ny. Kuuntele ittees. Kuuntele, mitä mieltä sun persees on ja unohda aivos. Sä haluat lisää munaa. Kun vedän kyrpäni pois sun sisältä, niin sä hingut sitä takaisin.”, Ari totesi. Samassa hän veti itsensä ulos minusta ja nousi ylös seisomaan.

Hän oli oikeassa. Olin pettynyt, kun hän ei jatkanutkaan nussimistani. Minä jäin vaille nautintoani. Tajusin, että minun nautintoni oli antaa perseeni miehen pantavaksi. 

 

Ari keskeytti miettimiseni läpsäyttämällä takapuoleen hellästi. Hänellä oli jo bokserit jalassa.

“Poju käy hakemassa kaljat jääkaapista. Nyt levätään hetki ja sitten nussin sua uudestaan.”, Ari komensi. 

Sen yön jälkeen olin Arille Poju. 

 

Minun piti alunperin kertoa mökkiviikonlopusta. Mutta nyt eksyinkin sivupoluille. Aria muistellessa niin käy usein – ymmärtänet miksi. 

Nykyaikaan sijoittuvaan mökkireissuun pääsen seuraavassa luvussa. Olkoon tämä luku esittely ja tarinan alkuun pano.

Yksi kommentti viestissä: “Pojun ensimmäinen mökkitarina – Luku 1: Kuinka sain nimeni”

  1. Madclown says:

    Hyvää tekstiä

Kommentoi

top