search
top

Johtajan sihteerinä – Osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (99 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Korkokenkäni kopisivat tylsänharmaita lattialaattoja vasten, kun kävelin kiukkuisesti pitkin työpaikkani pääkäytävää. Vain muutama hetki sitten olin ollut tekemässä kiltisti töitä omassa avokonttorissani, kunnes työryhmän kamalin jäsen, Justus, oli tullut häiritsemään hommiani. Tiivistettynä taisin sanoa hänelle turhan tiukasti, kuinka hän ei ikinä tee töitään ajoissa ja on siksi täysin epäpätevä valittamaan minulle tehtävieni valmistumisen nopeudesta. Justus oli tietysti tästä kimpaantuneena mennyt kantelemaan esimiehellemme, joka oli passittanut minut saman tien ylemmän tahon juttusille.

En ollut työskennellyt firmassa vielä pitkään, olinhan 24 ja valmistunut vasta samana vuonna yliopistosta, joten en ollut koskaan aikaisemmin puhunut tälle ”ylemmälle taholle”. Olin nähnyt johtajan aikaisemmin eräissä firman järjestämissä juhlissa, mutta minulla ei ollut ollut syytä mennä juttusille. Nyt toivoin, ettei minulla olisi syytä edelleenkään. Muistoni palasivat yläasteelle ja rehtorin kansliaan ja pyöräytin silmiäni turhautuneena.

Saavuin pahaa enteilevän mahonkioven taakse. Vedin rauhassa henkeä ja korjasin siistiä nutturaani, jonka olin kietaissut pitkistä, punaisista hiuksistani. Katsahdin itseäni kännykkäni näytöltä ja päätin olevani tarpeeksi ammattimaisen näköinen, jotta johtaja kuuntelisi minua. Koputin oveen ja kuulin summerin äänen.

Astuin sihteerin toimistoon, jonka erotti johtajan huoneesta lasinen seinä, josta oli verhot vedetty alas. Sihteerin toimisto näytti paremminkin kalliilta olohuoneelta kaikkine koristelamppuineen, norsunluuveistoksineen ja huonekasveineen. Sihteeri oli kaunis, aasialaistaustaisen näköinen nainen, jonka povi oli mielestäni turhan paljastettu työtehtävään verrattuna.

”Johtaja on vapaa”, hän sanoi hiljaisella, tupakan kähentämällä äänellä ja minä hymyilin hänelle vaisusti. Kävelin tämän viimeisen oven taakse ja avasin oven.

Johtaja istui tunnelmallisesti valaistun huoneen perällä. Hänen pöytänsä lisäksi huoneessa oli sohvaryhmä sekä kokouspöytä, baarikaappi ja runsaasti kirjahyllyjä. Katto tuntui olevan korkeammalla kuin muualla kerroksessa. Pysähdyin hetkeksi ihmettelemään tätä tyylikkään sisustuksen ja kalliiden tavaroiden sekoitusta, ennen kuin kuulin kärsimättömän kurkunselvityksen toimistopöydän varjoista.

Punastuen jatkoin kulkuani huoneen poikki, tumman maton pehmentäen askeleideni äänen. Näin johtajan ensimmäistä kertaa kunnolla: hän oli komea, tumma mies, jonka yleisilme sopi huoneen sisustukseen täydellisesti. Hän näytti istuessaankin lihaksikkaalta ja suurelta ja hänen vahva leukansa ja korkeat poskipäänsä kielivät eksoottisista sukujuurista. Miehen mustat hiukset olivat ohimoilta osittain harmaantuneet ja jouduin puremaan huultani huomatessani, kuinka seksikäs oma pomoni oikein olikaan.

Kenties seisoin siinä häntä tuijottaen liian pitkään, sillä mies nousi seisomaan ja tarjosi kättään aloitteen tehden. Hänen selkänsä takana olevien suurten ikkunoiden eteen oli vedetty verhot ja mietin, miksi mies halusi olla näin eristynyt. Astuin eteenpäin ja tarjosin kättäni hänen käteensä, hämmästyen, kuinka tiukka ja varma ote hänellä olikaan.

”Karim Salo, hauska tutustua”, mies sanoi hymyillen kohteliaasti.

”Rosa Laine, herra”, vastasin hymyillen, koettaen päästä pälkähästä räpytellen ripsiäni ja tuoden itseäni tykö. Karim istui ja viittasi minua tekemään samoin. Tottelin elettä ja istuin häntä vastapäätä tukevalle toimistotuolille.

”Jukka ilmoitti, että olit aiheuttanut ongelmia”, Karim sanoi päästen suoraan asiaan.

”Eihän se mitään niin pahaa ollut. Justus on ollut aina niskassani. Minusta tuntuu, ettei hän pidä siitä, että näin nuori nainen voi päästä samaan työtehtävään kuin hän”, selittelin vakavana ja Karim kuunteli minua nojaten leuallaan käteensä.

”Kuinka vanha olet?” hän kysyi ja kerroin täyttäväni tänä vuonna 25 vuotta.

”Selvä… kyllä tämä on mielestäni nyt niin vakava työpaikkakiusaamistapaus, etten voi muuta, kuin erottaa sinut ilman suosituspapereita”, Karim töksäytti ja minusta tuntui, kuin kaikki väri olisi kadonnut kasvoiltani. Haukoin epäuskoisena henkeä ja tuijotin johtajaa odottaen, että hän kertoisi vitsailleensa.

”Herra, olette käsittäneet aivan väärin! Justushan se minua kiusasi, enkä ole koskaan ajatellutkaan-”, mies keskeytti panikointini käden heilautuksella ja kulmien rypistyksellä.

”On tietysti… yksi asia, jonka voit tehdä”, hän hymyili vinosti ja tuijotti minua ruskeilla silmillään. Nostin kulmakarvojani kysyvästi, uskaltamatta sanoa sanaakaan. Mies työnsi tuoliansa poispäin pöydästään ja viittasi minut viereensä ja minä tottelin.

”Voit aina näyttää, että tuosta suusta on muuhunkin, kuin tappeluun”, hän kehräsi. En meinannut uskoa korviani, vaan seisoin siinä hänen työpöytänsä vieressä tyhmän näköisenä. Hänen hymynsä haihtui ja hän nappasi minua kädestä kiinni. Älähdin pelästyneenä.

”Ota kyrpäni suuhusi ja ala hommiin!” hän sihahti tuijottaen minua tiiviisti. Taistelin ristiriitaisia tunteita vastaan: toisaalta hän oli seksikäs ja olin juuri flirttaillut hänelle ja hän oli rikas, mutta toisaalta tämä ei ollut kiihottava tilanne ja hän kiristi minua. Laskeuduin kuitenkin polvilleni ja annoin johtajan työntää minut hänen toimistopöytänsä alle, jonka jälkeen hän avasi housujensa vyön ja vetoketjun ja veti esiin puolikovanakin ison kalunsa.

”Saat pitää työpaikkasi, kunhan olet kiltti tyttö”, hän hymyili jälleen ja taputti minua poskelle. Mulkaisin häntä vastaukseksi ja otin hänen elimensä käteeni. Nuolaisin sitä pariin otteeseen ja upotin sen sitten suuhuni. Uskoin, että hän halusi vain laueta suuhuni ja homma olisi sillä selvä, joten päätin tehdä parhaani. Hänen kyrpänsä maistui suolaiselta ja tunsin verisuonien kohoavan sen pinnasta sitä mukaa, kun mies kiihottui enemmän ja hänen kalunsa kasvoi. Upotin kalua niin syvälle kurkkuuni kuin taisin uudelleen ja uudelleen, työskennellen hiljaisuudessa. Vain kuolani ja kyrvästä erittyvien kiimatippojen liukkaat äänet kaikuivat huoneessa johtajani epäsäännöllisten huokausten kanssa. Hän piti kättään takaraivollani ja välillä käänsi päätään taaksepäin, välillä tuijotti minua suoraan silmiin.

Päästin täydessä seisokissa komeilevan kalun suustani ja siirryin nuolemaan johtajan palleja. Imin niitä suuhuni ja pyörittelin kielelläni, vaihtaen välillä kivestä. Johtaja hymisi: ”Olet oikea spermaimuri!” Pyöräytin silmiäni ja jatkoin jälleen hänen kyrpänsä kimpussa. Tahtini keskeytyi, kun kuulin hänen pöytäpuhelimeensa tulevan soiton.

”Herra Korhonen on täällä sovittuun tapaamiseensa”, sihteerin ääni oli edelleen hiljainen. Kuulin johtajan painavan jotain nappia ja pian kuulin oven käyvän ja jonkun astuvan sisään. Irrotin otteeni johtajan elimestä, mutta hän otti minua leuasta kiinni kämmenellään ja katsoi minua tiukasti.

”Jatka. Ja maineesi takia suosittelen olemaan hiljaa”, hän sihahti ja nosti katseensa, kun tämä herra Korhonen saapui pöydän luokse. ”Hyvä nähdä sinua!”

”Kuin myös, Karim! Oletko allekirjoittanut ne paperit, jotka lähetin?” toinen miesääni vastasi. Karim potkaisi minua muistutukseksi, ei kovaa, mutta tarpeeksi, jotta huomasin keskeyttäneeni suihinoton. Imaisin hänen kyrpänsä takaisin suuhuni ja jatkoin hiljaista työtäni. Tällä kertaa pelkäsin, että harmittomat maiskahdukset kiinnittäisivät vieraan huomion, joten koetin välttää parhaani mukaan kyrvän ottamista pois suustani. Karim piti edelleen toista kättään takaraivollani, kannustaen minua työnnöllään ottamaan kalua syvemmälle kurkkuuni.

”…Oletko edelleen sinkkumiehiä?” miesten keskustelu oli edennyt turhanpäiväiseen jaaritteluun ja pelkäsin, että Korhonen aikoi jäädä pidemmäksikin aikaa. Karimin käsi pakotti pääni syvemmälle ja hänen kyrpänsä kurkkuuni. Automaattinen oksennusrefleksi tuotti pienen äänen kurkustani, mutta onneksi Karim vastasi juuri sillä hetkellä: ”Kyllä, en ole löytänyt ketään joka… täyttäisi kaikki tarpeeni, jos tiedät, mitä tarkoitan.” Molemmat miehet nauroivat. Samalla minun silmiini kohosivat kyyneleet kyrvän takoessa kurkkuani.

Korhonen oli hyvästelemässä johtajaa, kun tämä yhtäkkiä otti molemmilla käsillään takaraivostani kiinni, ja työnsi kyrpänsä pohjaan asti. Koitin parhaani mukaan pitää itseni äänettömänä hänen kuuman spermansa roiskuessa kurkkuuni ja kasvoilleni, kun vedin päätäni vaistomaisesti poispäin ja kyrpä heilahti ulos suustani.

”Olet tervetullut toimistooni milloin tahansa!” Karim huikkasi samalla, kun Korhonen veti oven perässään kiinni. Samalla sekunnilla aloin yskiä ja nieleskellä spermaa alas, tuntien Karimin tiiviin tuijotuksen.

”Älä pyyhi kasvojasi”, hän sanoi ja auttoi minut pois pöytänsä alta. Minun olisi todellakin tehnyt mieli pyyhkiä kasvoni, sillä tunsin runsaita spermaroiskeita huulillani, poskillani ja pitkin otsaani. Nousin seisomaan ja Karim nousi kanssani.

”Ehkä saat sittenkin pitää työpaikkasi”, hän hymyili ja pyyhki peukalollaan huuliltani spermaa suuhuni, jotka nuolin kiltisti. ”Ehkä teen sinusta jopa sihteerini, jotta voit tehdä minulle samanlaisia palveluksia milloin minua huvittaa.”

”Enpä usko”, vastasin kiukkua äänessäni. Karim hymähti ja osoitti minulle sivuovea: ”Tuolla on vessa, voit käydä siistiytymässä siellä.” En halunnut lähteä pois hänen toimistostaan mällit kasvoillani, joten kävelin hieman heikoin polvin marmorilla sisustettuun, laajaan siistiytymistilaan. Siellä oli jopa pieni suihkulähde, joten rauhoituin rauhassa pyyhkien kostealla paperilla spermoja poskiltani. En halunnut pilata meikkiäni ja huokaisin helpotuksesta huomatessani, ettei johtaja ollut osunut silmiini lastillaan.

Sain homman pian valmiiksi. Puistelin polvistani pölyt ja avasin vessan oven. Ovi kuitenkin lennähti auki ja huudahdin pelästyen samalla, kun johtaja ilmestyi nurkan takaa ja otti minusta kiinni. Aloin vaistomaisesti taistella hänen otettaan vastaan, mutta mies oli ylivoimaisesti minua voimakkaampi ja sai raahattua minut työpöytänsä ääreen käsi suuni edessä. Kiljuin vaimennetusti ja potkin minkä pystyin, mutta en voinut mitään, kun hän kytki ranteeni siteisiin, jotka hän oli kiinnittänyt pöytäänsä. Johtaja työnsi yläruumiini pöydälle ja sitoi myös jalkani kiinni pöytäänsä. Hän sujautti suukapulan suulleni ja jatkoi siteitteni varmistamista samalla, kun minä kiljuin ja riuhdoin parhaani mukaan.

Pian voimani olivat kuluneet loppuun ja huomasin, kuinka hyvää laatua siteet olivat. Tuskin olin ensimmäinen johtajan uhri, mietin katkerasti ja kuuntelin, miten hän availi jonkun kirjahyllynsä lukittuja laatikoita selkäni takana. Näin edessäni vain hänen tuolinsa ja sen takana olevat suljetut verhot. Pienen hetken kuluttua johtaja palasi luokseni ja laski pöydälle viereeni piiskan. Vastustelin inisemällä suukapulaani, mutta tiesin olevani täysin voimaton tässä tilanteessa.

Johtajan käsi hyväili muhkeaa persettäni housujen päältä, puristi sitä kerran, ja alkoi sitten vetämään housuja alaspäin. En voinut edes sulkea sääriäni! Tunsin viileän ilman koskettavan paljaita pakaroitani ja kuulin johtajan myhäilevän hänen huomatessaan pitsiset, punaiset stringini. Punastuin, sillä yksinkertaisesti vain pidin sellaisista alusvaatteista, enkä tarkoittanut vaatevalinnallani mitään enempää.

”Ole nyt kiltti tyttö, niin toteutan kaikki toiveesi”, mies kuiski ja löi ensimmäisen kerran paljasta pakaraani. Älähdin suukapulaani ja koitin jälleen riuhtoa itseäni irti, heilutellen persettäni, ettei johtaja voisi läimiä sitä, mutta mies vain yksinkertaisesti otti siitä kiinni, ja löi sitä toisen kerran.

”Jos et ala huutaa, voin ottaa suukapulasi pois”, johtaja lupasi ja otti pöydältä piiskan. En nähnyt selkäni taakse, mutta tiesin, mitä oli tulossa, joten valmistauduin. Pian tunsin piiskan sivaltavan pakaraani ja parkaisin. Vaikka se sattui, tiesin, että piiska voisi tuntua pahemmaltakin, joten en uskonut, että johtaja oli läpeensä sadistinen julmuri. Hän löi persettäni uudelleen ja uudelleen, tunsin pakaroiden värisevän iskujen voimasta. Pian takapuoleni turtui niin, että saatoin miettiä tilannettani. En voinut väittää, etteikö seksikkään miehen rankaisuna olo olisi ollut yksi fantasioistani, mutta eihän kukaan ajattele, että fantasiat voisivat käydä yhtäkkiä toteen! Johtaja ei ollut kysynyt lupaani mihinkään tällaiseen, mutta silti se oli jotenkin kiihottavaa. Olla täysin hänen armoillaan.

Huudahdukseni piiskan lyönneistä vaimenivat ja sekoittuivat ujoihin nautinnon ähkäisyihin, kun seikkailin tässä uudessa fantasiamaailmassani. Johtaja laski piiskan takaisin pöydälle ja silitti turtaa peppuani kehräten: ”Taidat tykätä tästä, kultaseni.” Olin kerrankin onnellinen suukapulasta: minulla oli hyvä syy, ettei minun tarvinnut valehdella johtajalle tuntemuksistani.

Seuraavaksi hän laski stringini nilkkoihini ja tunki sormensa pilluuni. Huomasimme samaan aikaan märkyyteni, mutta toisin kuin hän, en ollut tilanteesta kovin iloinen.

”Olet ihmeellinen”, hän kehui äänessään hymyä ja tunki sormiaan syvemmälle. Minulla ei ollut mitään syytä, miksei se olisi tuntunut hyvältä. Hänen kaksi sormeaan pillussani tekivät liikettä edes takaisin, tutkien reaktioitani ja heikkoja kohtiani. Lantioni teki tahattomia eleitä vastaten hänen liikkeeseensä ja pilluni kostui entisestään hänen löytäessään parhaimmat pisteet.

Sormet poistuivat sisältäni litinän saattelemana ja kuulin jälleen vetoketjun avautuvan. Aika tuntui venyvän, enkä osannut sanoa, kuinka pitkään makasin siinä pillu väristen, valmiina ottamaan johtajani kyrpää sisälleni. Tunsin sen sijaan jotain kylmää pursotettavan peppuni päälle, jonka jälkeen sormet levittivät sitä persevakooni ja reiälle. Minua ei oltu koskaan pantu perseeseen, enkä todellakaan halunnut tämän olevan ensimmäinen kertani. Aloin pyristelemään jälleen ja tunsin johtajan käden pepullani, kun hän hyssytteli minua ja vakuutti: ”Ei hätää, perseesi on turvassa tänään.”

Tunsin kuitenkin jotakin reiälläni, mutta se ei ollut kyrpä. Johtaja neuvoi minua rentoutumaan, jotta toimenpide kävisi helpommin ja kivuttomammin. Oivalsin reikääni tunkeutuvan jonkin sortin dildon. Vedin henkeä ja koetin rauhoittua samalla, kun johtaja alkoi tunkea koko ajan suurenevaa dildoa perseeseeni. Aluksi se ei tuntunut kovin pahalta, mutta leveys vain kasvoi jatkuvasti ja aloin hieman panikoimaan. Reikääni ei oltu koskaan ennen venytetty näin ja se tuntui oudolta, rajamain kipeältä. Lopulta tunsin kuitenkin dildon pienenevän nopeasti ja peppureikäni supistui jäljelle jäävän puikon ympärille. Anustappi oli tiukasti pyllyssäni. Johtaja painoi nappia ja lelu alkoi värisemään. Reikäni alkoi tottua täyteen oloonsa ja värinä sai sen rentoutumaan entisestään, saaden minut jopa hieman nauttimaan tilanteesta.

Viimeinkin tunsin johtajan seisovan kalun häpyhuulillani ja annoin mielessäni sille luvan työntyä sisälleni. Mies työnsi lantiollaan ja kyrpä upposi sisälleni niin syvälle, kuin pystyi, johtajan murahtaessa mielihyvästä. Suustani pääsi vingahdus. Vaikka kyrpä oli suuri jo itsessään, takamuksessani tuntui aivan erilaiselta nyt, kun molemmat reikäni olivat täynnä. Tunsin vibraattorin värähtelyn heijastuvan myös johtajan kyrpään, joka työntyi minussa sisään ja ulos.

Johtajan kädet etsiytyivät lanteilleni ja hän alkoi panna minua lujempaa, antaen kyrpänsä upota kosteuteeni yhteisten huokaustemme ja litinän saattelemana. Hänen kiveksensä heiluivat osuen pilluuni. Toisen kätensä hän vei anustapille ja painoi sitä syvemmälle ja toisella kädellään hän irrotti suukapulani. Minulla oli mahdollisuus huutaa apua tai anella häntä lopettamaan, mutta täydellinen kiima hänen massiivisesta kalustaan pillussani esti minua ajattelemasta järkevästi. Sen sijaan aloin voihkia nautintoni tahdissa korottaen ääneni välillä vinkunaan, kun hän liikutteli anustappia tai läiskäisi minua perseelleni. Peppuni oli turta piiskaamisesta, mutta tunsin silti hyvin hänen kätensä työn. Oloni oli kuin alhaisella huoralla, mutta oikeastaan pidin siitä. Halusin, että johtaja rankaisee kiimaista persettäni!

Johtajan toinen käsi hakeutui nutturaani, ja hän otti tiukan otteen hiuksistani ja tukisti minua, saaden selkäni menemään kaarelle ja kasvoni kääntymään kohti kattoa. Hän alkoi kairaamaan pilluani entistä lujempaa ja tunsin lanteitteni hakkaavan työpöydän reunaan. Mies painoi anaalitapin nappia ja vibraattori alkoi täristä villisti pyllyssäni samalla, kun mies jatkoi pakaroideni pahoinpitelyä niitä lyömällä.

Ääneni kohosi kiljahteluksi, kun tunsin, miten orgasmin aalto alkoi ottaa minusta otettaan. Pillussani tykittävä kyrpä teki työtänsä ja osui juuri oikeisiin kohtiin saaden alapääni tuntumaan sulalta. Lopulta älähdin ja tunsin perseeni alkavan villin tärisemisen orgasmin alkaessa. Haukoin happea ja kiemurtelin miten pystyn orgasmin ravisuttaen kehoani ja saaden peppuni ja pilluni supistelemaan sinne työnnettyjen kyrvän ja anaalitapin ympärillä.

Johtaja huudahti työntäen kyrpänsä pohjaan asti. Tunsin orgasmini läpikin, miten hänen spermansa roiskui sisälleni ja täytti minut siemenellään. Mies vetäytyi minusta ulos ja saman tien tunsin sperman valuvan avoimesta, sykkivästä pillustani ulos. Huohotin paikallani ja koetin tasata ajatuksiani sekä hengitystäni samalla, kun tunsin johtajan alkavan irrotella minut kiinni pöytään sitovia kahleita. Vaikka nyt olin vapaa, en vielä uskaltanut nousta pöydältä, sillä pelkäsin jalkojeni pettävän. Sen sijaan makasin siinä kuin käytetty huora tuntien spermojen valuvan pitkin reisiäni.

Vasta, kun johtaja istui eteeni omalle puolelleen työpöytää, tajusin nousta ja vetää stringini ja housuni päälleni. Tiesin sperman tekevän märkiä länttejä housuihini, mutten kehdannut pyytää paperiakaan. Tajusin myös anaalitapin olevan edelleen perseessäni, vaikkei se enää värissytkään.

”Katsos tätä”, johtaja hymyili, kun olin saanut hiukseni sidottua takaisin nutturalle. En voinut katsoa häntä silmiin, osittain siksi, että sykkivä, avoin pilluni edelleen kiihotti minua, enkä halunnut antaa hänelle sitä tyydytystä. Johtaja otti kaukosäätimen käteensä ja painoi katossa olevan projektorin käynnistysnäppäintä. Seinän valkokankaalle lävähti video meistä täydessä aktissa, molemmat huohottaen ja nauttien tilanteesta. En voinut mitään sille, että tuijotin videota suu ammollaan, tyhmän näköisenä. Johtaja katseli videota tyytyväisenä, antaen sen jatkua turhan pitkään.

”Ilmoitan esimiehellesi, että siirrän sinut sihteerikseni”, johtaja myhäili katse videossa. Ymmärsin täysin, mitä hän tarkoitti: jos vastustelisin, hän julkaisisi videon ties missä. Johtajalla oli niin paljon rahaa, etten ikinä voittaisi häntä oikeudenkäynnissäkään. Minulla ei ollut vaihtoehtoja.

”Miksi?” pystyin kysymään. Miehen silmät siirtyivät minuun ja hän hymyili kuin mikäkin ilkeä mafioso.

”Olet kiehtova. Uskon sinun pärjäävän paremmin, kuin edellinen sihteerini”, hän vastasi. Mietin, mitä mieltä toisessa huoneessa oleva sihteeri olisi, jos korvaisin hänet johtajan panopuuna. Huokaisin epäuskoisesti.

”Minä lopetan”, päätin koettaa onneani. Johtaja naurahti ja pudisteli päätään.

”Etkö ole ymmärtänyt? Omistan sinut tämän videon kautta. Et kai halua, että rakas perheesi näkee sinut ottamassa kyrpääni anaalitappi takamuksessa, täysin armoillani? Siitä puheenollen, saat pitää sen. Muista minua, kun koetat uudelleenelää aktimme tänään sängyssäsi”, johtaja vinkkasi silmää ja minä pystyin vain tuijottamaan vastaukseksi.

”Siirrätän tavarasi uuteen työhuoneeseesi huomiseen mennessä. En malta odottaa ensimmäistä työpäiväämme yhdessä”, johtaja ilveili ja viittasi minut kädellään sitten lähtemään. Käännyin ympäri ja aloin kävellä poispäin, anaalitapin tuntuessa oudolta pepussani ja märkien reisieni hankautuessa kangasta vasten. Yhtäkkiä anaalitappi alkoi jälleen värisemään ja säikähtäen huudahdin ja käännyin ympäri. Johtaja heilutteli kädessään kaukosäädintä ja huikkasi: ”Minä omistan sinut!”

 

//Toinen sarjan aloitus, jälleen kerran unen pohjalta kirjoitettu! Tiedän, että premissi saattaa vaikuttaa Fifty Shadesmaiselta, mutten ole katsonut kyseisiä leffoja tai lukenut kirjoja, joten samankaltaisuudet ovat luultavammin sattumaa! Mitä piditte? Kehittävä palaute on hyvin tervetullutta!

6 kommenttia viestissä: “Johtajan sihteerinä – Osa 1”

 1. Hellettä taas says:

  Täydellinen nainen, nauttii kun miehen käsittelyssä tuntee olonsa huoramaiseksi!

 2. Vili says:

  Pitkät punaiset hiukset, ja narttumainen luonne. Sellainen nainenhan sekoaisi, jos mies vain hyssyttelisi!

 3. Pomo says:

  Ottaisin noin pirteän sihteerin työmatkoillekin mukaan 😉

 4. Analisoija says:

  Pidin Mökki-tarinasta enemmän, siinä on mielenkiintoisempi suhdedynamiikka hahmojen välillä (Leo luultavasti ihastunut Millaan, kaikki palvovat Kasperia). Tämä nykyinen tarina on tosiaan kliseisempi, mutta paljon annan anteeksi sillä olet todella hyvä kirjoittamaan.

 5. Wuf says:

  Loistavaa tekstiä.

 6. Kaneli says:

  Hyviä unia Sulla 😉

Kommentoi

top