search
top

Vierasmökki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (93 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...

Järven rannalla olevan aivan tavallisen suomalaisen kesähuvilan vanhasta vierasmökistä kuului ähinää ja natinaa. 19-kesäinen Lauri veti syvään henkeä ja päästi suustaan nautinnollisia voihkaisuja samalla kun kolme vuotta nuorempi Antti imi tämän paksua atleettista kullia. Kiharan kauniin ruskean tukan omaava Antti oli jo hetki sitten lauennut ja märkä sperma kiilteli tämän rinnuksilla nuorukaisten ähistessä ahtaan ja kuuman pikkumökin kapean vuoteen päällä. Hänen vaalea selvästi lihaksikkaampi poikaystävänsä oli nautinnollisen lutkutuksen pauloissa ja tunsi kuinka maitokattila kohta kuohuisi väkisinkin yli. “Lentää kohta” voihkaisi Lauri, jolloin hänen kaverinsa otti isokokoisen kiimalimasta ja syljestä kiiltelevän kalun pois suustaan. Pojat eivät oikein pitäneet sperman mausta eikä kumpikaan tullut ottaneeksi tarpeeksi kondomeja mukaan mökille. Lauri kävi viereiselle yhtä kapealle sängylle pitkälleen ja Antti ryhtyi veivaamaan märkää ja terskasta tulipunaista isoa asetta. Noin viiden kuuden rytmikkään hieraisun jälkeen Lauri päästi huudahduksen ja samassa ensimmäinen purskaus kuumaa paksua mälliä lensi tämän rinnuksille. Seurasi monta samanlaista nautinnollista sykähdystä, jotka lennättivät sotkuista mutta niin ihanaa limaa pitkin mahaa, rinnuksia ja käsivarsia. Lauri oli säästänyt siemeniään monta päivää mökkireissua varten, joten tavaraa oli ollut varastossa paljon.

Loikoiltuaan hetken paikoillaan Lauri ihmetteli vielä kerran kuinka ymmärtäväinen Antin perhe oli poikien kuhertelua kohtaan. Hän itse ei missään tilanteessa voisi tuoda miespuolista kumppania mökille, vaan faija olisi kuin seipään niellyt. Antin vanhemmat olivat aivan supermukavia eivätkä välittäneet poikien välisestä ikäerosta tai siitä että hän näytti selvästi aikuisemmalta kuin Antti. Häntä itseään viehätti kumppanin poikamaisuus ja varsinkin tietynlaisessa valaistuksessa tätä olisi voinut luulla paljonkin nuoremmaksi. Onneksi vastaavasti Antti oli mieltynyt lihaksikkaamman ja aikuisemman oloisiin kundeihin, joten kumpikin kai sitten sai mitä halusi. Mistään kovin vakavasta ei vielä ollut kyse, sen molemmat olivat jo alussa päättäneet. Seksi oli suhteen keskeisin juttu ja sitä harrastettiinkin niin paljon kuin mahdollista, tekihän kummankin jatkuvasti mieli.

Haukotteleva Antti oli selvästi raukea kuuman päivän jäljiltä ja sanoi alkavansa vähitellen nukkua. “Etkö sä lähe pesemään sun spermojas ees pois” ihmetteli Lauri, mutta väsähtänyt teini vain pudisteli päätään. “Ehtii varmaan aamulla” totesi tämä ja käännähti petillään kohti seinää. “No mä ainakin meen” tokaisi nuori atleetti ja poistui narisevan puuoven kautta metsäpolulle, joka johti muutaman kymmenen metrin päässä olevaan saunaan. Hän ei vaivautunut edes laittamaan boxereitaan jalkaan jottei tahraisi niitäkin. Edessä oli sen verran pensaikkoa että päärakennuksen vanhukset eivät näkisi häntä kuitenkaan. Se olisikin ollut nolo näky, Lauri virnisti itsekseen. Hänen kalunsa ei ollut vielä kokonaan laskeutunut vaan oli yhä puolitangossa ja terskan paisunut tulipunainen pää kertoi äsken harrastetusta seksistä. Ja sitten se varsinainen ongelma eli vähitellen kuivuva kloorilta haiskahtava siemenneste…

Keskiyön kelmeässä valossa Lauri aukaisi saunarakennuksen painavan oven ja asteli vatien ja vesipatojen ääreen, mutta säpsähti huomatessaan pienikokoisen hahmon kuivaamassa käsiään. “Sori, mä en huomannu että täällä oli joku” mutisi Lauri hämmentyneenä. “Mä kävin vielä huusissa ja tulin vaan pesemään kädet” hihkaisi hieman toisella kymmenellä oleva nassikka iloisesti. Hän kertoi menneensä nukkumaan pihalle telttaan, koska sisällä oli liian kuuma. Ilari näytti käsittämättömän paljon siltä miltä Antti oli näyttänyt vanhoissa valokuvissaan. Ihan hirveän söpö vaikkei sellaista saanut edes leikillään ajatella, huokaisi Lauri.

“Sori etten ottanu housuja kun en tajunnu että täällä olis joku” sopersi Lauri vielä kerran ja Ilari vilkaisi hihitellen nuorukaisen turpeaa paksua tuoreelta seksiltä haiskahtavaa kalua. Nassikka arvasi helposti mistä oli kyse ja totesikin voitonriemuisesti: “Te ootte tehneet sitä ihan varmasti!” eikä Lauri voinut muuta kuin huokaista ja tunnustaa. Nuorukainen kauhoi padasta lämmintä vettä ja alkoi pestä alapäätään ja rinnuksiaan. “Se on joskus aika sotkuista hommaa, mut minkäs sille voi” tunnusti Lauri ja yritti lyödä asian leikiksi. “No sulla nyt tuskin on vielä samaa ongelmaa” heitti nuori atleetti ja taaskin pikkupoika ainoastaan hihitteli vastaukseksi. Ilari tuijotti mietteliäänä isoa kullia, joka Laurin kauhuksi oli nousemassa uteliaiden katseiden inspiroimana uudelleen pystyyn. “Voi vitun pervo nyt hillitset itses” yritti Lauri hiljaa mielessään psyykata itseään, mutta pian komea kalu sojotti jo täydessä tanassa. “Sori, tän ei nyt pitäny mennä näin” parahti nuorukainen, mutta hihittelevä pikkupoika ainoastaan hymyili ja hypähti iloisesti ulos saunarakennuksesta. Pian askeleiden töminä loittoni ja hiljeni.

Keskellä hiljentyvää yötä Lauri istahti alas saunan penkille soimaten epätoivoisesti itseään, samalla kun täydessä seisokissa oleva kalu hypähteli vaatien jatkuvaa huomiota. Jos Ilari kertoisi Antille yöllisestä kohtaamisesta se voisi olla heidän ystävyytensä loppu, puhumattakaan jos vanhemmat saisivat tietää. Kiihottuminen pikkupojista ei ollut Laurille ollenkaan uutta, vaan samanlaisia seisokkeja tapahtui toisinaan yleisissä suihkuissa ja saunoissa. Usein vetäessään käteen nuorukainen fantasoi karvattomista lapsenkasvoisista esijonneista, mutta kovasti yrittämällä hän oli oppinut myös kiinnostumaan lähempänä omaa ikää olevista teineistä. Anttikin oli jo kuusitoista eli seksistä hänen kanssaan ei joutunut ainakaan enää linnaan.

Mutta samaan aikaan Laurin oli myönnettävä itselleen, että pieni Ilari olisi hänelle isoaveljeä vielä monta kertaa mieluisampi seksikumppani. Saunoessa oli käynyt ilmi ettei tällä vielä ollut minkäänlaista karvoitusta, vaikka pippeli oli jo hieman alkanut kasvaa. Antti oli joskus ohimennen maininnut yllättäneensä pikkuveljensä runkkaamasta, mutta Lauri ei kehdannut kysyä tarkempia yksityiskohtia. Olisipa hän saanut olla se, joka Ilarin siitä kiihottavasta puuhasta yllätti!

Lähes vapisten kielletystä kiimasta Lauri alkoi veivaamaan märkänä litisevää kaluaan. Mielessään hän kuvitteli Ilarin kömpivän pihalla olevaan telttaansa ja yrittävän vaipua suloiseen pikkupojan uneen. Lämpimässä yössä uni ei kuitenkaan tulisi vaan hän alkaisi taas kerran leikitellä terhakkaalla pojankikkelillään. Se olisi varmaankin pystyssä noin kymmensenttinen, eikä se vielä ampuisi spermaa vaan nytkähtelisi kuivan orgasmin kourissa. Ilari vaikeroisi ohuella äänellään nautinnosta ja lopulta kävisi nukkumaan. Ajatus tästä kaikesta sai Laurin niin kiihottuneeksi, että muutaman runkkausliikkeen jälkeen hänen oma kalunsa ryhtyi pumppaamaan ulos myöhäisillan toista spermalastia. Kielletty fantasia voimisti orgasmia, joka värisytti koko kroppaa. Mälliä ei enää tullut yhtä paljon ulos kuin Antin kanssa, mutta silti lattia oli varmaankin parasta huuhtoa vedellä.

Seuraavat päivät kuluivat mökkirannassa uiden, pelaten ja riehuen. Antti huomasi kuinka Ilarista ja Laurista oli tullut selvästikin kavereita, mikä tuntui sympaattiselta. Hänen koko perheensä tuntui pitävän vieraasta todella paljon, eikä ollut vaikea ymmärtää miksi. Lauri ei ollut hänen ensimmäinen poikaystävänsä, eikä luultavasti myöskään viimeinen. Kumppani oli reilu, turvallinen ja tarjosi lähes kyltymätöntä hyvin toimivaa seksiä. Ilman ajatusta pysyvästä sitoutumisesta Lauri oli juuri sitä mitä hän itse sillä hetkellä tarvitsi.

Antti oli laittanut merkille kuinka hänen pikkuveljensä melko säännöllisesti näpelöi itseään uikkareiden tai verkkareiden etumuksesta samalla kun loikoili kumiveneellään tai pelasi krokettia. Pienemmät lapset tekivät usein niin, mutta Ilari oli kohta jo 12-vuotias vaikkei heti uskoisikaan. “Etkö sä enää muista mitä isä ja äiti on sanonu sulle tosta jutusta” tiuskaisi isoveli eräänä päivänä kipakasti. “No joojoo” vastasi pikkuveli ja vilkaisi uteliaasti Lauria. “Mua ei ollenkaan haittaa” virnisti nuorukainen, mutta katui heti perään huolimatonta kommenttiaan. “Vitun pervo” naurahti Antti ja läimäytti leikillisesti poikaystäväänsä. “Vitun homot” lisäsi vielä Ilari suu naurussa ja lopulta koko kolmikko yltyi poikamaiseen riehuntaan.

Kahvipöydässä Antin äiti ilmaisi ilonsa siitä, että Lauri osasi ottaa Ilarinkin niin hyvin huomioon. Nuori mies olisi mitä mainioin ja kohteliain kumppani hänen pojalleen. Äiti tunnusti hymyillen kuinka alussa häntä huoletti poikien välinen ikäero, koska nykyään niihin suhtauduttiin niin epäileväisesti. Poikien isä oli häntä kymmenen vuotta vanhempi, mutta heidän pariutuessaan elettiin täysin toisenlaisia aikoja erilaisine arvoineen. Mutta kaikki huoli oli ollut onneksi turhaa.

Ilari ei ollut paikalla ja kun tämän nimi mainittiin Antti käytti tilaisuutta hyväkseen purnatakseen äidilleen kuinka pikkuveli vieläkin näpelöi itseään puolijulkisesti vaikka paikalla oli vieraita. Äiti huokaisi ja sanoi että asiasta oli puhuttu niin monta kertaa, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Pojat oli edelleenkin poikia. “Haittaako tollainen asia sua, Lauri?” kysäisi nainen ja nuorukainen pudisti nauraen päätään. “Eiköhän Antti ja myös minä olla oltu ihan samanlaisia tossa iässä eikä kukaan siitä asiasta oo kärsiny” totesi Lauri ja yhdessä ymmärtäväisen äidin kanssa he totesivat, että tapa varmasti loppuisi kun Ilari kohta tulisi murrosikään ja alkaisi kaivata omaa rauhaa.

Palatessaan polkua alas mökkirantaan he löysivät Ilarin makoilemasta sinikeltaisella kumiveneellään. Hajamielisen näköisen omissa ajatuksissaan leijailevan pojan oikean käden sormet tunnustelivat terhakkaa kohoumaa värikkäissä uikkareissa. “Sillä taas seisoo” huokaisi Antti ja sanoi olevansa vähän huolissaan pikkuveljestään. “Sä et ehkä ihan ymmärrä että se tekee tota oikeesti kaikkialla et mitäköhän muut meidän perheestä ajattelee” valitti teini. “Mä kans pelkään et tommonen muna pystyssä kulkeva nassikka on helppo saalis jollekin sairaalle pervolle. Sitä varmaan ei tarttis kauaa ees houkutella” parahti Antti ja hiljentynyt Lauri nielaisi kuuluvasti.

Myöhemmin kaikki kolme poikaa istuivat saunan lauteilla. Vanhukset olivat jo saunoneet keskenään ja äiti laittoikin keittiössä ruokaa. Lauri ja Ilari heittivät kilvan löylyä, ja Antti juoksi monta kertaa kiukkuisena ulos saunasta kun ei enää kestänyt. Lopulta hän päätti luovuttaa ja jättää muut machoilemaan keskenään. “Heittäkää vittu vaikka koko ämpäri samalla kertaa” murahti Antti ja poistui pesuhuoneen kautta pukemaan ja ylös rinnettä päärakennukseen odottelemaan iltaruokaa.

“Aika neiti” totesi Lauri ja Ilari myötäili naureskellen. “Sori siitä yhdestä jutusta vielä kerran. Ja kiitti ettet puhunu siitä muille” kakisteli Lauri hieman hämillään. “Noita valitettavasti sattuu, jopa sullekin oon huomannu” virnisti Lauri ja hihittelevä Ilari veti jalkojaan enemmän koukkuun. Pieni hento hiestä kiiltelevä poika vierellään Lauri nautti vähitellen hiljenevän kiukaan vielä suht kipakasta lämmöstä, eikä lisää vettä enää heitetty. Sivusilmällä nuorukainen näki kuinka pikkupoika kokeili koukkuun vedettyjen polvien alta kikkeliään ottaen kätensä kuitenkin muutaman hieraisun jälkeen pois. Laurin oli vaikea pitää ajatuksiaan kasassa vaan niiden takia hänen oma kalunsa alkoi taas kerran kovettua. Myös Laurin oli vedettävä polvet koukkuun, jotta nolo totuus ei paljastuisi. Hetken ajan kaverukset istuivat hiljaa lauteilla sanomatta sanaakaan.

Muutaman minuutin kuluttua Ilari laski polvensa ja sanoi menevänsä pesulle. Samalla polvien alta paljastui ohut noin kymmensenttinen pippeli, joka pomppasi kuin vieteri jäykkänä kohti napaa. Lauri hymyili eikä voinut ottaa silmiään pois tästä kiihottavasta näystä. Ilari huomasi Laurin katseen ja virnisti ilkikurisesti takaisin. “Mä meen nyt” hihkaisi pikkupoika ja hypähti pikkuruinen kalu tanassa kohti pesuhuonetta. Lauri yritti purra huultaan ja ajatella ikäviä asioita, mutta hänen oma seisokkinsa vain kasvoi ja voimistui. Hän halusi myös samaan pesuhuoneeseen voidakseen salaa vilkuilla Ilarin pientä kalua, mutta ensin hänen oma stondiksensa täytyisi saada laskeutumaan. Muutaman minuutin keskittymisen jälkeen seisokki olikin enää puolittainen, joten nuorukainen pystyi poistumaan kuumaksi käyneestä löylyhuoneesta.

Ilari istui penkillä kuivaten kauniita kiharia hiuksiaan juoden samalla tölkistä saunalimua, mutta paitaa eikä housuja ei vielä ollut päällä. Lauri saippuoi itsensä huolellisesti, varsinkin kainalot ja alapään. Hän tunsi kuitenkin koko ajan ihollaan pikkupojan mietteliään tuijotuksen ja lopulta isokokoinen kulli ryhtyi katseiden alla jälleen kerran kovettumaan. Lopulta hänen paksu ehkä 17-senttinen aseensa törrötti täydessä taistelukunnossa kohti taivaita. Kun Ilari jatkoi häpeämätöntä tuijotustaan nuori mies avasi suunsa esittäen jälleen yhden anteeksipyynnön. Pikkupoika kikatteli hörppien samalla hiilihapokasta juomaa samalla vähän räpläten omaa pippeliään. “Mullakin kohta taas” hihkaisi Ilari korkealla äänellään ja pian velttona aika mitättömän kokoinen lihapala ryhtyi paisumaan ja kasvamaan. Lauri ei voinut muuta kuin tuijottaa vaikka hän oli kuinka päättänyt olla sitä tekemättä.

Tyhjennettyään tölkin ja röyhtäiltyään lapsellisesti Ilari nousi muina miehinä pystyyn penkiltä paljastaen pienen kivikovan jöpötyksensä Laurille. Nuorukainen kävi ankaraa sotaa itsensä kanssa ja yritti häveliäästi olla innostumatta asiasta liikaa. Mutta kuultuaan kirkkaan lapsenäänen hihkaisevan “Haluutsä kokeilla kuin kova” Lauri kääntyi pikkupoikaa kohti sydän rinnassa hurjasti hakaten. Hän istuutui lähemmäksi Ilaria ja kertoi kuinka hänen teki ihan kamalasti mieli, mutta hän ei saanut koska oli valitettavasti jo kasvanut aikuiseksi. “Antti ja teidän porukat tappais mut ja joutuisin oikeesti vankilaan” parahti Lauri lähes seoten pelon sekaisesta kiimasta. “Luuletsä oikeesti että mä kerron” huokaisi Ilari pettyneenä. “Et ehkä nyt mut entäs sittenku sä oot itsekin aikuinen, kun päätät että mä käytinkin sua hyväkses. Ja sitten mä oonkin Iltsarin etusivulla.” Ilari ei vastannut mitään, mutta oikean käden sormet leikkivät yhä hajammielisesti pienellä seisokilla.

Lauri tiesi että olisi parasta pukea päälleen ja lähteä pois, mutta ei voinut itselleen yhtään mitään. Hän tuli lähemmäs pikkupoikaa ja vei käden tämän jalkoväliin tarttuen sormillaan kivikovaan yläviistoon rajusti kaartuvaan pieneen luuhun. Sillä oli kokoa sen verran vähän ettei sitä kannattanut sulkea nyrkin sisään vaan liikutella kynämäisesti muutamalla sormella. “Teetkö sä tätä aina iltaisin kun nukut teltassa” huohotti Lauri kiimasta käheällä äänellään ja lapsi nyökkäsi tuijottaen katse lasittuneena nuorukaisen hiljalleen liikkuvaa kättä ja sen alla hieroutuvaa kovaa pippeliä. Toisen käsi tuntui vielä paljon paremmalta kuin se ainainen oma. Hän ryhtyi nopeasti myös sillä samalla omituisella tavalla hengästymään joka tapahtui kun hän leikki yksin itsensä kanssa. Se pakottava tosi hyvältä tuntuva jännä tunne nousi yllättäen ja äkkiä vatsanpohjasta, sitä mukaa kun Laurin sormien puristus tuntui koko ajan paremmalta ja paremmalta. Varsin nopeasti parissa minuutissa Ilari päästi kummallisen sihinän ja nuorukainen tunsi kuinka ohut pippeli hänen sormiensa alla ryhtyi rytmikkäästi nytkähtelemään. Lauri yritti puristaa sen aikana vielä vähän kovemmin, jotta pikkupoika saisi orgasmistaan kaiken nautinnon irti.

Nykimisen loputtua Lauri irrotti otteensa ja hautasi päänsä käsiensä väliin. Nyt se oli sitten tehty eikä tehtyä saisi enää tekemättömäksi. “Lupaa ettet vihaa mua sitten joskus isona” parahti Lauri ja hihittelevä pikkupoika vakuutteli lupaavansa. Hetken hiljaisuuden jälkeen Lauri kysyi laukesiko Ilari yksin runkatessaankin yhtä nopeasti ja Ilari totesi niin aika usein tapahtuvan, mutta sitten hän kohta aloittaisi vaan uudelleen. Lauri selitti kuinka murrosiän kohta lähestyessä ja spermantuotannon alkaessa orgasmeja ei yleensä enää voinut saada sarjasssa vaan täytyi opetella viivyttelemään laukeamista, jottei huvi olisi ohi liian nopeasti. Samalla hän sulki oman peniksensä nyrkkiin ja alkoi liikuttella kättään samalla hymyillen lapsekkaalle kumppanilleen. “Mä joudun käyttämään koko nyrkkiä” huokaisi Lauri ja kiimalima litsahteli käden liikkuessa ylös ja alas. Nuorukainen tunsi olevansa taivaissa.

“Mä voin tehdä sulle” huudahti Ilari iloisesti ja ennen kuin Lauri ehti vastustella pienet sormet olivat jo tarttuneet aikuiseen kaluun. Kuinka pehmeiltä ja suloisilta ne tuntuivatkaan! Ilari ei ollut koskaan aikaisemmin runkannut täysikokoista kullia, joten hänen otteensa oli aluksi varsin haparoiva. “Voit puristaa vielä vähän kovempaa” huohotti Lauri, jolloin pikkupoika otti kunnon määrätietoisen otteen ja ryhtyi tarmokkaasti veivaamaan ja puristelemaan. “Sä oot ihanan söpö” voihkaisi Lauri ja hihittelevä Ilari tunsi aikuismaista ylpeyttä pystyessään tekemään täysin sitä samaa mitä hänen isoveljensä varmaankin teki Laurin kanssa. Ja sitten kaikki varmaan loppuisi siihen kun kikkeli sylkisi maitoa kuten pornossa tapahtui. Se varmaan tuntuisi todella hyvältä.

Pienet juuri oikeasta paikasta puristavat kädet lypsivät tarmokkaasti nuorukaisen komeaa suonikasta kalua ja tulipunainen terska kertoi että matka finaaliin ei enää ollut pitkä. Lauri päästi pitkän nautinnollisen voihkeen ja sanoi ettei kannattaisi pelästyä jos kohta sperma ryhtyisi lentämään. “Haluutko et se tulee mun päälle niinku pornossa” Ilari kysyi hihitellen ja se kysymys oli Laurille jo liikaa. Ensimmäinen painava klöntti valkoista mönjää lennähti pienten sormien välistä ilmoille ja laskeutui pikkupojan rinnuksille. Hihittelevä Ilari naureskeli kun isosta kikkelistä lensi vielä aika monta samanlaista purskausta hänen käsilleen, penkille ja jopa vähän mahalle. “Lentääkö se yleensä noin pitkälle?” Ilari tiedusteli ja Lauri pudisteli päätään. “Tää on ihan sun omaa ansiota” selitti nuorukainen kannustavasti mutta myös häpeillen. Ilarin suu oli leveässä hymyssä ja toinen käsi näpelöi omaa pientä pippeliä, joka oli nousemassa uudestaan pystyyn.

Pikkupoika nousi seisaalleen ja pieni kalu nousi hetkessä jälleen kivikovaksi. “Voisitko sä imee sitä samalla tavalla ku sä imet Antin munaa” kysyi lapsi vakavoituneena. “Haluisin vaan tietää miltä se tuntuu” ehdotti poika varovasti peläten että pyyntö ei välttämättä menisi läpi. Lauri huokaisi ja sanoi että koska enää ei voinut saada tehtyä tekemättömäksi niin miksei samalla voisi aivan hyvin jatkaa. Vilkaistuaan saunan ikkunasta ulos ja varmistuttuaan ettei mitään liikettä näkynyt hän kävi polvilleen vaaleanpunaisen muovisen ritilämaton päälle ja Ilari työnsi muina miehinä pienen kovan kikkelinsä suoraan suuhun. Se tuntui lämpimältä sykkivältä luulta ja Ilari pyöritteli pippelin eri osia kielellään. Hän ryhtyi lutkuttamaan rytmikkäästi ja Ilari pornosta opitulla tavalla otti kummallakin kädellä tukea hänen päästään. Lauri lutkutti ja yritti suullaan pusertaa pientä lapsenkalua, jotta hankausta tulisi tarpeeksi. Vähitellen Ilari ryhtyi rynkyttämään nopeammalla ja rajummalla vauhdilla samalla huohottaen voimakkaasti. Rytmi kiihtyi vieläkin ja kohta kuului kimeä kiljaisu. Pieni kova puikko Laurin suussa kouristeli ja nytki, jolloin Lauri yritti puristaa sitä suullaan erityisen voimakkaasti jotta orkku olisi rajumpi.

Pian punaposkinen Ilari istuutui alas penkille nojaten väsähtäneenä seinään. “Olinko mä hyvä” tiedusteli Lauri varovaisesti ja pikkupoika nyökytteli tyydyttyneenä päätään. Nuoren miehen oma kalu oli imemisen aikana noussut taas takaisin pystyyn ja hän ryhtyikin sitä vielä sormeilemaan. “Suostutko katselemaan jos mä vielä yhden kerran runkkaan?” hän kysäisi lapsukaiselta. “En oo ikinä aiemmin päässy tekeen tätä sun ikäisen pojan kanssa et tekis vielä mieli laueta kerran kun on siihen mahikset” ehdotti Lauri varovasti ja Ilari nyökytteli myöntyväisesti. Nuori atleetti sulki isokokoisen kalun kouraansa ja ryhtyi totutusti runkkaamaan. Lapsen sormet olivat tuntuneet kalulla erityisen kiihottavalta, mutta jo pelkästään vieressä katseleva pikkupoika nosti kiiman aivan erityiselle tasolle. Ilari ei varmasti ollut kuin noin 155-senttinen ja painoi ehkä nelisenkymmentä kiloa. Hän oli kaunis kuin nukke ja poskissa oli vielä lapsekasta pyöreyttä. Missään ei näkynyt yhtään karvaa ja silti tämä oli täynnä varhaismurkulle tyypillistä seksuaalista energiaa. Ilari huomasi kuinka Lauri tuijotti häntä suoraan silmiin ja ymmärsi että tämä oli aivan lääpällään häneen. Hän itse ei välittänyt siitä oliko joku homo vai hetero, kunhan se joku uskalsi ottaa hänet mukaan seksileikkeihin. “Multa tulee kohta” huohotti kaluaan vatkaava Lauri ja vieläkin hihittelevä Ilari näki kuinka spermaa lennähti uudestaan pesuhuoneen muovimatolle. Lauri lypsi loput spermatipat kouraansa ja pojat menivät vielä pesulle. Äidin tekemä ruoka varmaan jo odottaisi.

“Aika kovia saunojia te pojat olette” kehaisi äiti samalla kun punaposkinen ja normaaliakin hyväntuulisempi Ilari mätti ison kasan lihapullia lautaselleen. Antti huomasi kuinka hänen poikaystävänsä vaikutti jostain syystä tavallista vaisummalta, ja se vähän huoletti teiniä. Niinpä illemmalla auringonlaskua katsellessa hän kysäisikin Laurilta oliko kaikki oikeasti kunnossa vai mistä olisi kyse. Lauri huokaisi ja laski päänsä kumppaninsa olalle parahtaen samalla että perhe oli niin mukava ettei hän oikeasti ansaitsisi heidän ystävyyttään. “Mä oon vaan semmoinen ku mä oon enkä tarkota kenellekään mitään pahaa” mutisi Lauri ja Antti pöyhötti iloisesti hänen hiuksiaan. Pian aurinko laski metsän taakse ja nuorukaiset lähtivät kohti kuumaksi paahtunutta vierasmökkiä. Metsäpolulla Antti tunsi kuinka hänen shortsiensa etumus kiristi ja pullotti aivan kuin hänen kalunsa arvaisi mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Siementen olisi taas kohta aika päästä vapauteen ja ne varmaan lennähtäisivät Laurin avustuksella iloisesti ja pitkälle.

Yksi kommentti viestissä: “Vierasmökki”

  1. Jatkoa says:

    Tää oli upea, toivottavasti seuraa myös jatkoa

Kommentoi

top