search
top

Mökillä nuorena

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (178 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

Eka tarinani, tosi-sellainen. Aikaa on kulunut yli 30 vuotta kun olin 17-vuotias. Olin perheemme mökillä yksin, naapurissa omalla mökillään oli minua vähän yli 20 vuotta vanhempi setäni Veikko. Veikko oli nuoresta pitäen ollut melkoinen hukivili naistenmies, joten ei ole vaikea arvata lopputulosta…
Päivä kului omissa oloissamme, Illalla Veikko tuli viinipullonsa kanssa kylään. Olin juuri tullut saunassa ja nauttinut pari olutta. Siinäpä sitten aloimme jutustella ja naukkailimme vähän olutta, viiniä ja isäni kirkkaasta pullosta parit paukutkin teimme. Kuinka ollakkaan keskustelumme siirtyi seksin pariin. Veikko kertoili omista naisseikkailuistaan ja panoreissuistaan. Tunsin kuinka jalkovälini alkoi kostua.Veikko tiedusteli varovaisesti olenko jo tutustunut poikiin. Sanoin jotta joo, pari vuotta aiemmin olin neitsyyteni menettänyt ja muutamia hätäisiä seksikokemuksia oli. Hän kertoi kuinka oli ihaillut rintojani, olivathan ne jo tuolloin DD-kokoa. Punastuinhan minä ja ujostuttikin. Veikko huomasi tämän ja kysyi saisiko hän koskea rintoihini. Varovasti nyökkäsin.
Päälläni oli vain aamutakki ja hän alkoi hyväillä rintojani takin läpi. Aloin huomaamattani kiihoittua, se tuntui hyvältä. Hän alkoi suudella minua varovasti, yritin estellä, eihän tämä ollut soveliasta. Veikko sanoi jotta ei mitään hätää, hän haluaa tehdä minulle hyvää. Alkoholilla lienee ollut osuutta asiaan kun estoni häipyivät mitä enemmän hän hyväili minun rintojani ja lopulta avasi aamutakkini. Ihanat rinnat sinulla hän huokaisi ja otti toisen nännin suuhunsa. Voih miten hyvältä se tuntui. Olin jo aivan kiimassa ja huohotin ettemme voi jatkaa. Kyllä me voimme sanoi Veikko ja imaisi toistakin nänniä. Pian hän jo hiveli pakaroitani, tunsin kostuvani entisestään. Aamutakki valahti lattialle ja hän kaatoi minut tuvan sängylle.
Veikko jatkoi rintojeni hyväilyä ja nuolemista, pikku hiljaa sormet menivät häpykymmulleni ja siitä märkään rakooni. Oletpas sinä märkä tyttöseni, haluatkos kokeilla sedän taikasauvaa. Hän ohjasi käteni housujensa etumukselle ja hui kauheaa miten iso kalu siellä tuntui kovana olevan. Varovasti avasin hänen housunsa, riisuin ne samalla kun hän riisui paitansa. Kokeilin tuota kalua kalsareiden läpi ja pudotin kalsarit lattialle. Melkoisen komea kaluhan sieltä pullahti esiin. Veikko kysyi haluaisinko maistaa sitä. Otin terskan huulieni väliin, nuoleskelin sitä kuin jäätelöä samalla kun runkkasin kalun vartta. En millään saanut koko kalua suuhuni mahtumaan. Veikko huokaili kuinka ihanalta tuntui. Otin ensimmäistä kertaa suihin. Se tuntui itsestänikin kiihoittavalta.
Veikko halusi maistaa minua. Hän laskeutui kielensä kanssa häpykummulleni, levitti häpyhuulia sormin ja kieli alkoi lipoa klitoristani. Kukaan ei ollut aiemmin tehnyt tuota ja se tuntui taivaalliselta. Samalla hän laittoi sormensa sisälleni ja ei mennyt kauaa kun sain ensimmäisen orgasmini.
Veikko tiedusteli oliko minulla ehkäisyä. No ei ollut eikä hänelläkään ollut kondomeja. Hän kysyi saisiko tulla sisääni paljaalla, annoin luvan kunhan ei laske sisääni. Varovaisesti hän asetteli terskansa emättimeni suulle ja alkoi hitaasti työntyä sisääni. Ajattelin, ettei se mahdu. Mahtuihan se kun olin niin märkä ja hyvältähän se iso kalu tuntui vaikka pelkäsinkin kipua. Veikko alkoi hitaan nainnin ja kiihdytti vauhtiaan kun huomasi minun huohottavan kiivaasti. Voi kuinka hyvää se teki. Isot pallit vain läiskähtivät märkää vakoani vasten kun hän nai kunnolla. En voinut kuin huutaa toisen ihanan orgasmin kourissa ja juuri kun Veikolta oli tulossa, hän otti kalunsa ulos ja ruiski hirvittävän spermamällin vatsalleni ja häpykarvoilleni.
Aikamme huilattuamme sängyllä Veikko kysyi voitaisiinko ottaa uusiksi. Tottakai ja saman tien siirryin nuolemaan hänen velttoa kalua. Pianhan se oli taas juhlakunnossa. Aikani nuolin ja runkkasin, yritin ottaa sen niin syvälle kurkkuuni kuin pystyin. Samaan aikaan Veikko räpläsi klitoristani. Veikko huohotti ja huohotti ja saman tien hän ruiski kuuman spermalastinsa suuhuni. Sitä tuli niin että osa roiskui rinnoillenikin. Nielin kaiken, suolaista se oli, eikä niin pahaakaan. Pilluni lätisi märkyyttään edelleen ja Veikko siirtyi nuolemaan minua. Ei tarvinnut kauaa lipoa kun sai kielellään minulle kolmannen orgasmin.
Tästä alkoi minun ja Veikon vuosia kestänyt salanaintisuhde. Hän opetti minut seksin saloihin ja nauttimaan siitä. Ehkäpä kerron myöhemmin lisää…

2 kommenttia viestissä: “Mökillä nuorena”

  1. Jussi says:

    Tässä oli ainesta kiimaiseen tarinaan totisesti.Itsekin olen toiminut seksiopena nuorille naisilla.

  2. Juupa juu says:

    Liian selvästi näkee että ei ole nainen kirjoittanut..

Kommentoi

top