search
top

Työpaikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 1.96 out of 5)
Loading...

Olin vastikään aloittanut uudessa työpaikassa. Vaikka suurin osa työntekijöistä oli keski-ikäisiä naisia, löytyi joukostamme myös komeampi nuorehko mies. Hän oli erittäin mukava, komea ja välillä huomasin tuijottavani häntä. Hänen nimensä oli Lauri ja hän oli osastomme esimies. Hänellä oli oma toimisto, joten häntä näki vain harvoin. Olin useasti mennyt hänen huoneeseensa kysymään asioita, mitkä olisin voinut helposti kysyä keneltä tahansa muulta kollegalta, ihan vain siksi, että saisin tekosyyn nähdä häntä. Itse olen hyvinkin tavallisen näköinen, ikäkin alkaa jo lähentelemään kolmea kymmentä, mutta kurvini ovat vielä erittäin hyvin kohdillaan.

Eräänä päivänä sain kutsun Laurin toimistoon. Sykkeeni nousi, kun aloin miettimään mitä asiaa hänellä voisi olla. Olinko tehnyt jonkin virheen työssäni? Kurkistin varovasti hänen toimistoonsa ja hän huomasi minut. ”Hei, hyvä että tulit näin nopeasti, laittaisitko oven kiinni”. Kun käännyin sulkemaan ovea, kuulin hänen nousevan tuoliltaan ja heti kun lukko naksahti kiinni, tunsin hänen tarttuvan minuun ja painavan minut ovea vasten. Pian tunsin hänen pehmeät huulensa omiani vasten. Yllättynyt ynähdys pääsi suustani, ennen kuin aloin vastaamaan suudelmaan. Laurin kädet löysivät tiensä kasvojeni sivuille ja omani hakeutuivat hänen niskansa taakse.  Pian hänen huulensa lähtivät vaeltamaan kaulallani ja en voinut mitään pienille kiimaisille äänille, joita huulteni välistä livahteli. ”Olen nähnyt miten tuijotat minua aina kun tulen käymään teidän työtiloissa” Lauri mutisi korvaani samalla kun hieroi nenäänsä kaulaani vasten. Värähdin hänen sanojensa kiihkeydestä. ”Tajuatko, miten vaikea minun on ollut keskittyä töihin, kun mietin vaan, miltä tuntuisit juuri siinä, ovea vasten painettuna?” Lauri jatkoi ja ynähdin vain, epävarmana mitä sanoa. ”Olet uskomaton nainen. Kerran kun tulin käymään teidän puolella, olit tainnut pudottaa kynän tai jotain pöydän alle, ja sinusta näkyi vain upea perse pystyssä. Halusin vaan heittää kaikki ulos ja tarttua sun lanteista ja painautua suhun kiinni” hän jatkoi, samalla painaen hyvinkin selkeää erektiotaan vatsaani vasten. Vaikeroin tuntiessani alushousujeni kostuvan hallitsemattomasti ja puristin reisiäni yhteen saadakseni aikaan edes vähän kitkaa helpottamaan kasvavaa kiihotustani.

”Yritin vastustella, mutta nyt en enää voi. Tarvitsen sut nyt heti.” Viimeiset sanat hän lähinnä kuiskasi, ennen kuin laski taas huulensa huulilleni, painoi minut voimakkaammin vasten ovea ja hyväili rintojani. Hänen kosketuksensa tuntui upealta ja jouduin puremaan huultani, jotten olisi alkanut voihkimaan äänekkäästi. Hetken kuluttua hän alkoi riisua minua, vieden puseroni ja rintaliivini pääni yli, ja sitten kumartui nuolemaan ja suutelemaan rintojani. ”Lauri” huokaisin ja pujotin sormeni hänen hiuksiinsa, tukistaen häntä hellästi ja samalla vieden hänen kasvojaan lähemmäksi rintojani. Tunsin jalkojeni alkavan täristä ja valuin ovea vasten istumaan lattialle. Lauri seurasi mukana ja alkoi riisua myös housujani. Pian olinkin täysin alasti hänen edessään, jalkoväli litimärkänä, huulet turvoksissa ja posket punaisina. Hänen suunsa kulkeutui kohti haarojani, suukotti hellästi häpykumpuani ja lipaisi pitkällä vedolla koko vakoni. Huokaisin ja voihkaisin kun hänen kielensä pääsi kosketuksiin klittani kanssa. Valuin makaamaan maahan oven eteen ja Lauri seurasi taas mukana keskeyttämättä toimintaansa. Pian tunsin hänen keskittävän kaiken huomionsa klittaani nuolleen, imien ja välillä hieman purren sitä. Aloin olla jo todella lähellä ja purin omaa käsivarttani, jotten huutaisi suoraa huutoa. Yhtäkkiä voimakkaan supistelut ja hyvän olon aalto valtasivat minut ja laukesin hänen kasvoilleen. Voihkin ja huohotin lattialla, kun Lauri jatkoi nuolemistaan kunnes orgasmini oli mennyt kokonaan ohi. ”Vau.” oli ainut sana jonka sain aikaiseksi. Lauri tuijotti minua intensiivisesti ja pian hän suuteli minua taas. Maistoin itseni hänen kasvoiltaan ja kiihotuin vieläkin lisää, vaikka se tuntuikin mahdottomalta.

Silloin tajusin, että hänen housunsa näyttivät olevan ratkeamispisteessä. Hyväilin kokeilevasti häntä housujen päältä ja hetken päästä lisäsin painetta. Lauri hieroi lantiotaan kättäni vasten ja avasi farkkujensa napin ja vetoketjun. Hän laski housunsa alas ja hänen upea, täydessä seisokissa oleva kalunsa ponnahti innokkaasti kohti hänen vatsaansa. Lipaisin huuliani kun mietin, että saisin sen pian sisääni. Mutta ensin halusin maistaa häntä joten konttasin ihan kiinni häneen ja tartuin kalun varteen. Katsoen häntä syvälle silmiin aloin upottamaan kalua huulteni väliin vähä vähältä, kunnes tunsin sen painavan vasten nieluani. Pidin häntä hetken siinä, kunnes aloin taas perääntyä ja hetken päästä taas työnsin hänen kalunsa niin syvälle kuin pystyin. Jatkoin tätä hetken, samalla hieroen hänen kiveksiään ja kalun loppuvartta joka ei mahtunut suuhuni. Laurin lantio liikkui suuni kanssa yhdessä, saaden aikaan voimakkaammat ja nopeammat liikkeet. Pian hän tarttui hiuksiini ja alkoi panna suutani. Pidin huuleni tiiviisti hänen kalunsa ympärillä ja pidin mahdollisimman seksikästä ääntä, toivoen, että äänen aiheuttamat värähtelyt lisäisivät hänen nautintoaan. Laurin tahti nopeutui nopeutumistaan ja lopulta hän päästi eläimellisen äänen ja laukesi suuhuni, sperman lentäessäni nieluuni. Imin ja nielin kaiken sperman minkä pystyin, osan valuessa suupielestäni. Lauri nuolaisi valuvan sperman omaan suuhunsa ja suuteli minua sitten intohimoisesti. ”Kiitos, tuo oli paras orgasmi minkä olen ikinä oraalilla saanut” hän kuiskutti korvaani, saaden minut värähtämään ylpeudestä ja himosta. Vaikka olinkin jo lauennut, kehoni vaati lisää ja käteni ikään kuin hakeutui itsekseen klitalleni, missä aloin härnätä sitä sivelemällä sormiani hellästi sen yli. Lauri huomasi mitä olin tekemässä ja toi oman kätensä avuksi painaen tiukkoja ympyröitä klittaani vasten ja sitten upottamalla sormensa vihdoin ja viimein sisääni.

 

Olin niin kiihottunut, että sormi sujahti sisääni täysin ongelmitta ja pian sitä seurasi toinen ja vielä kolmaskin sormi. Olin todella täynnä ja kun hänen toinen kätensä alkoi hyväillä klittaani toisen käden hyväillessä g-pistettäni, tunsin tas hyvän olon aaltojen lähestyvän, kunnes ne huuhtoivat ylitseni ja tunsin alapään lihasteni lähes rustentavan Laurin sormet sisälläni. Huohotin ja keräilin itseäni, kun huomasin Laurilla taas seisovan. Oli todella kiihottavaa ja egoa hivelevää nähdä, miten vaikutin häneen, vaikken edes koskenut häneen. Levitin jalkani auki, mutta Lauri tarttui käteeni ja nosti minut pystyyn, talutti minut pöytänsä ääreen ja painoi minut vatsa pöytää vasten siten, että peppuni jäi hieman pystyyn. Laurin sormet löysivät taas klittani ja sitä hyväillen hän asettui taakseni ja alkoi työntyä minuun vähä vähältä. Vaikka olin todella kiihottunut, asennon ja hänen kalunsa koon takia, jouduimme etenemän hitaasti, Laurin upotessa minuun sentti sentiltä, täyttäen minua taivaallisesti, kunnes hän oli kokonaan uponnut minuun. Voihkaisin hänen kalunsa hipaistessa g-pistettäni ja hän pyöräytti lantiotaan peppuani vasten. ”Et voi arvata, miten monta kertaa olen unelmoinut tästä” Lauri murisi korvaani, liikkuen hitaasti sisään ja ulos. En tiennyt mitä sanoa, joten voihkaisin ja työnsin peppuani pidemmälle, kutsuen häntä syvemmälle minuun, minkä hän ilomielin tekikin. Laurin lantio alkoi liikkua nopeampaan tahtiin ja hänen kätensä hakeutuivat pakaroilleni, joita hän hyväili ja puristeli. Voihkin jo melko kovaa, vaikka tiesin että pitäisi olla hiljaa. Hetken kuluttua tunsin Laurin levittävän pakaroitani ja tunsin jonkin kostean pyörivän peräaukkoni ympärillä. Tajusin hänen kostuttaneen sormensa sylkeensä ja nyt pyörittelevän sitä pepullani. Tämä tuntui uskomattoman ihanalta, Lauri syvällä sisälläni, hänen sormensa alkaessa upota peppuuni tunsin taas orgasmin olevan tuloillaan. Lauri tuntui saavan myös aivan uuden vaihteen silmään, kun hänen sormensa alkoi panna peppureikääni ja hänen kalunsa sisälläni alkoi paisua ja nopeuttaa liikettään. Laukesin hänen käsittelyssään jo kolmannen kerran, eikä mennyt kauaakaan kun tunsin hänen painavan kalunsa aivan pilluni perukoille vielä pari kertaa ennen kuin hän pysähtyi syvälle minuun ja pumppasi spermalastinsa sisääni. Hänen sormensa oli yhä pepussani, tehden pienenpientä ympyrää ja pientä nitkuttavaa liikettä. ”Sulla on töydellinen perse” Lauri voihkaisi ja veti sormensa ulos pepustani. Pian tunsin hänen kielensä peppuaukollani. Painoin peppuani hänen kasvojaan vasten voihkien ja nitkutin lantiotani. Laurin sormet alkoivat hyväillä klitoristani ja hänen kielensä pyöri vimmatusti peräaukkoni ympärillä. Hän tuntui olevan kyltymätön ja kehoni alkoi käydä jo niin ylikierroksilla, että jo lyhyen ajan jälkeen kehoni kramppasi ja orgasmini sai minut euforian valtaan jälkeen kerran. Yleensä ensimmäinen orgasmi on aina paras, mutta nyt jokainen tuntui olevan edellistä intensiivisempi. Jalkani lakkasivat kantamasta ja lysähdin lattialle, missä huohotin hetken kunnes Lauri liittyi seuraani. Hänenkin rintakehänsä kohosi nopeasti ja hänen silmänsä olivat kiinni. ”Vau” hän huohotti. ”Olit vielä parempi pano, kuin olin ikinä uskaltanut kuvitella. En oo ikinä tullu näin voimakkaasti” Lauri puhui niin hiljaa, etten ollut varma kuuluiko minun kuulla hänen puheitaan, mutta sitten hän kääntyi minuun päin. ”Niin upeaa kuin tämä olikin, työtkin pitää hoitaa. Tule kuitenkin huomenna uudestaan niin voidaan keskustella sun työpanoksesta täällä oikein pitkän kaavan mukaan”. Virnistin Laurille ja aloin kerätä vaatteitani. Tajusin samalla, että vaikka itse olin täysin alasti, Laurilla oli kaikki vaatteet päällä, housut vain roikkuivat hänen nilkoissaan. Kun olin saanut puettua, vilkaisin peilistä ettei naamani huutanut ”sain juuri mahtavaa seksiä!” ja menin takaisin töihin.

3 kommenttia viestissä: “Työpaikalla”

  1. Pomo says:

    Perhana, täydellinen nainen 🙂

  2. Lumimies says:

    Tommonen kisuli työpöydällä, on parasta työpaikan taukoliikuntaa 😉

  3. Blini says:

    Wow, miten täydellistä työpaikkaseksiä kuvailit!

Kommentoi

top