search
top

Tupareissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (180 votes, average: 2.48 out of 5)
Loading...

Olin juuri muuttanut mieheni kanssa uuteen asuntoon ja järjestimme kaveripiirille tuparit. Tarkoituksena oli pitää mukava ilta kavereiden kanssa ja nauttia heidän seurastaan. Kun ilta saapui, meitä oli paikalla 6 ihmistä, minä, mieheni, kaveriparuskuntamme Joni ja Marina, kaverini Pauli sekä ystävämme Ninni. Illan mittaan alkoholi maistui, mutta kukaan ei onneksi ollut siinä kunnossa, että olisi tarvinut olla huolissaan kenenkään sammumisesta. Pelasimme erilaisia pelejä, söimme hyvää ruokaa ja nauroimme katketaksemme kaikelle ihan tyhmällekin.

Jossain vaiheessa iltaa mieheni sai taas jonkun älynväläyksen ja halusi pelata pullon pyöritystä. Yllättävää kyllä kaikki olivat innokkaita pelaamaan, joten peli alkoi. Kun minun vuoroni tuli ensimmäisen kerran, valitsin totuuden. ”Jos et saa valita miestäsi, kenet täällä ottaisin toisiksi mieluiten kanssasi sänkyyn?” kuului kysymys ja punastuin voimakkaasti. Eihän tuollainen ole reilu kysymys! Mieheni istui vieressä ja katsoi minua kiinnostuneena. Pyöritin silmiäni ja mumisin nimen. Kaikki kysyivät että ”mitä??”. ”No varmaan Joni” sanoin ja välttelin kaikkien katseita. Joni on ollut ystäväni pian 15 vuotta ja meillä on aina hauskaa, ja jonkin verran myös seksuaalista jännitettä on ollut havaittavissa, mutta sen jälkeen kun molemmat päätyivät suhteisiin tahoillaan, yhteydenpitomme oli alkanut vähentyä. Peli jatkoi kulkuaan, saimme nähdä Paulin ja Ninnin välisen suudelman, mikä oli melko noloa katsottavaa, koska he eivät tunteneet toisiaan lainkaan etukäteen joten suudelma oli melko lyhyt ja innoton. Mieheni sai tehtäväksi hyväillä Ninnin rintoja ja kaikki nauroivat mieheni tyrmistyneelle ilmeelle. Hän katsoi minua pahoitelleen ja ryhtyi tuumasta toimeen. Itse en kuitenkaan ole mitenkään mustasukkainen miehestäni, joten nauroin ja hurrasin muiden mukana, kun Ninni voihkaisi ääneen nauttiessaan mieheni kosketuksesta. Pauli sai tehtäväkseen suudella ketä tahansa naista halusi, eikä naisen mahdollinen kumppani saisi ärsyyntyä siitä. Tunsin Paulin katseen pysähtyvän minuun ja pian hän olikin edessäni ja suuteli minua hellästi, paljon pidempään kuin Ninnin kanssa, mieheni kiristellessä hampaitaan vieressäni. Suudelman loppuessa kuiskasin miehelleni, että tämä peli oli ollut hänen ideansa ja saisi nyt kiltisti leikkiä mukana.

 

Näin peli jatkui, jokainen tehtävä muuttui aina vain seksuaalisemmaksi, esimerkiksi Marinan piti antaa Paulille sylitanssi, jonka piti sisältää vähintään yhden vaatekappaleen riisumisen. Marina toteutti tehtävän riisumalla paitansa ja hinkatessa Paulin syliä lantiollaan niin kauan, että Pauli alkoi näyttää siltä, että laukeaisi pian housuihinsa. Minun piti kiivetä jonkun muun kuin oman mieheni syliin ja suudella häntä intohimoisesti vähintään 4 minuuttia, hieroa lantiotani hänen lantiotaan vasten ja tehdä se yläosattomissa. Paulin antaessa tätä tehtävää minulle, näin hänen virneestään, että hän suunnitteli minun valitsevan hänet, koska Jonin avovaimo istui aivan Jonin vieressä. Tunsin oman mieheni jännittyneen tilanteesta ja tuijottavan minua vihaisesti. Tämä ärsytti minua, koska koko peli oli ollut hänen ideansa. Niinpä riisuin mekkoni yläosasta vyötäisilleni ja rintaliivini heitin pois ja sain osakseni innoaksta hurrausta ja vislausta, minkä jälkeen kävelin Jonin viereen ja istahdin hänen syliinsä kahareisin siten, että lantiolme kohtasivat. Ninni ilmoitti ajan alkavan ja kumarruin liittämään huuleni Jonin huulia vasten. Ne olivat lämpimät ja kosteat, ja ne liikkuivat rauhallisesti omiani vasten ja hänen kätensä asettuivat vyötärölleni. Painoin lantiotani häntä vasten ja tunsin kovan kalun klittaani vasten. Voihkaisin hiljaa ja refleksin omaisesti nuolaisin kielelläni hänen alahuultansa. Se tuntui innostavan häntä, koska pian tunsin hänen oman kielensä koskettavan minun huultani ja sitten sujahtavan huulteni välistä etsimään kieltäni, jonka kanssa se alkoi kamppailla. Kuulin Marinan hymähtävän, hän kun näki selvästi mitä välillämme tapahtui. Oma mieheni oli selkäni takana eikä siksi nähnyt paljon mitään. Pyöräytin taas lantiotani ja tunsin hänen vastaavan painamalla lantiotaan minua vasten. Käteni tiukensivat otettaan hänen hiuksistaan ja hänen kätensä painoivat lantiotani taas häntä vasten, kunnes hinkkasin klitoristani jatkuvasti häntä vasten, kunnes tärisin orgasmin kourissa huultemme koskettaessa huolimattomasti. ”Aika!” Ninni huusi ja palasin taas järkiini ja nousin pois Jonin sylistä. Hänen housunsa pullottivat selkeästi ja oma oloni oli todella raukea ja tyytyväinen orgasmini johdosta. Tunsin nännieni nöpöttävän tiukkoina ja puin vain mekkoni yläosan taas päälle, jättäen rintaliivit pois, koska mikä järki, kaikki olivat jo nähneet rintani. Ja huomasin, miten Jonin katse hakeutui niihin useasti sillä välin kun puin. Marina sai tehtäväksi ottaa mieheltäni suihin, kunnes hän tulisi, mikä oli jo todellla todella spesifi ja seksuaalinen tehtävä, mutta minä nyökkäsin Marinan kysyvälle ilmeelle ja niinpä hän pian oli polvillaan mieheni edessä ja imi tätä parhaan taitonsa mukaan. Mieheni selvästi nautti käsittelystä, mutta tiesin että hänen laukeamisensa kestäisi todella kauan, joten ehdotin että peli jatkuu sillä aikaa. Muut yhtyivät mielipiteeseeni ja niin Pauli sai tehtäväksi nuolla sen naisen pillua, jonka haluaa, ja pian huomasin olevani alaosattomissa mekkoni helmat korvissa, Paulin kasvot haaroissani ja klittani saavan upeaa kielikylpyä. Voihkin hiljaisesti, kun Pauli lisäsi kierroksia ja alkoi imeä klittaani suuhunsa. Hänen sormensa työntyi minuun ja alkoi hieroa seinämiämi hitaasti ja voimistaen kielen toimien tuntemuksia. Koska klittani oli jo herkistynyt Jonin farkkuihin hankaamisesta, aloin lähestyä orgasmiani jo lyhyen hetken jälkeen. Aloin voihkia äänekkäästi ja lantioni työntyi kuin itsestään Paulin kasvoja vasten ja jalkani puristuivat hänen kasvojensa ympärille kun laukesin huutaen. Kaikki tuijottivat minua, paitsi Marina, joka edelleen imi miestäni ja mieheni, joka nautti omasta käsittelystään silmät kiinni. Jostain syystä se, että näin toisen naisen imevän miestäni kiihotti minua ja hymyilin tyytyväisenä. Ninni pyysi totuuden ja häneltä kysyttiin, haluaisiko hän auttaa Marinaa tämän tehtävässä. Ninni vilkaisi minuun ja nyökytti sitten päätään. Seuraavaksi oli minun voroni ja pyysin totuuden. Minulta kysyttiin, kumman aiheuttama orgasmi oli tuntunut paremmalta, Jonin vai Paulin ja vastasin rehellisesti, että molemmat olivat olleet tajunnan räjäyttäviä. Jonin seuraava tehtävä oli tehdä minulle kolmas orgasmi. Minusta tuntui, että Ninni määräsi koko ajan muita miehiä erityisesti tyydyttämään minua, mikä sinänsä oli ihan ok, mutta olihan se aika erikoista.

Joni tuli tuolini viereen, kumartui eteeni ja veti minut aivan tuolin reunalle. En ollut vaivautunut pukemaan alushousuja jalkaani ja hän vain nosti helmaani että pääsi käsiksi alapäähäni, nuollen, hieroen ja imien klittaani todella taitavasti. Koska se tuntui niin hyvältä, yritin olla laukeamatta, jotta se jatkuisi mahdollisimman pitkään. Joni kuitenkin sujautti kätensä mekkoni alle ja alkoi hyväillä rintojani samalla kun tuotti minulle nautintoa klitalleni ja toisella kädellä työnteli sormiaan sisääni. Erilaiset tuntemukset alkoivat sekoittua aivoissani ja pian laukesin mahtavalla voimalla vasten Jonin sormia. Pauli päätyi Marinan alle, nuolemaan tälle orgasmin samalla, kun Marina edelleen yritti imeä miehelleni orgasmia.

Ninnin vuoron tullessa hän valitsi tehtävän ja en usko että kukaan yllättyi, kun hänet määrättiin auttamaan Marinaa mieheni viimeistelyssä. Ajoitus oli erinoaminen, koska Marina alkoi olla todella lähellä omaa orgasmiaan Paulin avittamana ja oli todella vaikeuksissa pitää mieheni kaluaan suussan, kun Marina vohki ja huusi nautintonsa kynsissä. Ninni polvistui Marinan viereen ja pian he suukottelivat mieheni kalua yhdessä, nuolivat sitä, suutelivst toisiaan ja sitten taas hievoivat kasvojaan mieheni kalua vasten. Se tuntui todella toimivan, koska pian mieheni laukesi molempien tyttöjen päälle, peittäen heidät spermaroiskeilla, jotka Ninni ja Marina nuolivat pois toistensa kasvoilta kaikkien miesten näyttäessä äärimmäisen kiihottuneilta.

Mieheni vuoro tuli pitkästä aikaa ja hänen tehtäväkseen tuli saada Ninni laukeamaan.  Ninni näytti olevan innoissaan tästä ja melkein heitti housunsa pois ennen tehtävänannon loppua. Mieheni kävi töihin ja seurasimme vierestä, miten hän kielellään ja sormillaan toi Ninnin orgasmin partaalle vain hetkissä. Luulen, että kaikki olivat jo niin kiihottuneita, ettei kenelläkään kestäisi kauaa laueta, jos sellainen tehtävä tulisi.

Ninnin vielä keräillessään itseään orgasminsa jäljiltä, hän määräsi Jonin harrastamaan seksiä naisen kanssa, jota haluaa eniten koko huoneessa. Minulta ei jäänyt huomaamatta, että poikkeuksellisesti ei kielletty toteuttamasta tätä tehtävää oman kumppanin kanssa ja silti Joni asteli eteeni ja alkoi riisumaan housujaan. Oma mekkoni lensi pois ja olin täysin alasti kaikkien vieraidemme edessä. Teoriassahan olin ollut sekä ylä- että alaosattomissa illan mittaan, mutta silti täysi alastomuus tuntui jotenkin tuhmemmalta. Kuulin pelin jatkuvan, kun Joni tuli päälleni ja alkoi hyväillä häpyhuuliani ja levittää niitä, tehden tietä kalulleen, jonka kärki oli jo kirkkaana touhutipoista ja alkoi työntyä sisääni. Marina oli saanut tehtäväksi mennä makuuhuoneeseen mieheni ja Ninnin kanssa ja pian sieltä alkoi kuulua todella seksikkäitä ääniä, kun molemmat naiset voihkivat ja huokailivat ja välillä jopa huusivat kuinka hyvältä jokin tuntui.

Joni oli taas ruennut hyväilemään klittaani ja työntyi tuskastuttavan hitaasti sisääni, kunnes aloin itse nostaa lantiotani, yrittäessäni saada Jonia työntymään nopeammin  aivan pohjaan asti. Pauli oli jäänyt yksin pöydän ääreen ja katseli nyt meitä, hitaasti hyväillen omaa kaluaan. Se näytti suorastaan herkulliselta joten koukistin sormeani Paulille, kutsuen hänet lähemmäs. Voihkaisin onnesta kun tunsin Jonin painuvan syvälle minuun ja pyöräytin latiotani häntä vasten. Joni vastasi tähän työntyen vielä syvemmälle ja kiusaten klittaani sormillaan, samalla kun Pauli oli päässyt luokseni ja alkanut upottaa kaluaan suuhuni. Hän maistui hyvältä, suolaiselta, ja imin häntä antaumuksella, jo niin päästäni pyörällä halusta, etten jaksanut välittää ketä imin tai miksi tai mitä mieheni toisessa huoneessa teki kahden naisen kanssa. Joni alkoi panna minua kovempaa ja kannustin häntä vastaamalla lantiollani hänen liikkeisiinsä ja painamalla jaloillani häntä syvemmälle. Samalla hyväilin käsilläni Paulin kiveksiä ja upotun hänet niin syvälle suuhuni kuin ikinä pystyin.

”Jumalauta tää tyttö osaa imeä” Pauli huokaisi ja tunsin Jonin hidastavan liikkeitään. ”Anna munkin kokeilla” hän sanoi ja Pauli vetäytyi pois suustani samalla kun pilluni huusi tyhjyyttään Jonin vetäytyessä pillustani kokonaan pois. Jonin kalu upposi pian suuhuni ja imin häntä niin taitavasti kuin osasin. Välillä hellästi, välillä aika kovallakin paineella. Joni kiroili ja alkoi pumpata kaluaan voimakkaammin suuhuni. Samalla tunsin Paulin kielen alapäässäni, nuolemassa klittaani, pilluani ja välillä myös peppuani. Mumisin Jonin kalun ympärillä ja Pauli otti tämän kannustimena, koska hänen sormensa liittyivät suun joukkoon ja pian laukesin taas, tähtien lennellessä silmieni takana. Makasin hetken maassa keräten voimiani ja tasaten hengitystäni, kun Joni tuli viereeni makaamaan ja veti minut Paulin avustuksella päällensä. Istahdin hänen kalunsa päälle ja annoin sen vajota sisääni. Venyin nautinnollisesti kompensoimaan hänen kokoaan ja aloin hitaasti ratsastaa, etsien hyvää kulmaa ja vauhtia. Pauli oli tullut taakseni, hieroi peppureikääni sormellaan ja alkoi panna peppuani kostutetulla sormella. Voihkin ja tärisin heidän käsittleyssään ja laukesin taas. Aloin olla jo todella sekaisin laskuissa montako kertaa olin tullut. Yhtäkkiä Paulin sormi katosi pepustani ja pieni polte oli ainut merkki siitä, että peppuni oli päätynyt hänen huumionsa kohteeksi. Kohta kuulin hänen avaavan jonkin korkin ja kuului hassu ääni. Pian pepullani tuntui kylmää geeliä ja tajusin Paulin löytäneen jostain liukuvoidetta. Pyölistin Paulille tarjoten hänelle parempaa pääsyä peppureiälleni ja nyt liukastettuun peppuuni upposi melko vaivattomasti Paulin pitkä sormi. Huohotin ja voihkin, koittaessani rauhoittua vähän kiihkostani, joka alko ottaa vallan. Minulla on sellainen paha tapa, että kun olen oikein kiimainen, en estä mitään ja nautin kaikesta mitä minulle tehdään. Paulin sormi venytti peppureikääni ja pian tunsin toisenkin liittyvän seuraan. Aloin olla todella täynnä ja voihkin nyt jo niin kovaäänisesti, ettei viereisessä huoneessa varmasti jäänyt epäselväksi mitä tällä puolella tapahtui.

Joni alkoi hieroa klittaani ja laukesin täristen ja huohottaen hänen päällään. Paulin sormet katosivat pepustani kun vielä viimeiset jälkisupistulset olivat menossa, mutta pian tunsin Paulin vahvan käsivarren vyötärölläni ja hän asettautui taakseni. Hän oli liikastanut kalunsa ja lisäsi liukastetta vielä peppuuni ennen kun alkoi sovittaa kaluaan peppuuni. Joni pysähtyi odottamaan, että Pauli pääsisi sisääni ja sitten he alkoivat hitaasti panna minua molempiin reikiin. Alapääni tuntui olevan venytetty äärimmilleen ja kaikki liikkeet tuntuivat kymmenen kertaa voimakkaammilta kuin normaalisti. Laukesin heidän käsittelyssään kerran jos toisenkin, nyt jo lähes jatkuvalla syötöllä. Joni imetytti sormensa minulla, Pauli hyväili rintojani samalla kun pani peppuani koko ajan kiristyvällä tahdilla ja minä vain olin heidän käytettävissään, nauttien joka hetkestä täysin rinnoin, laueten kymmeniä kertoja kunnes molemmat miehet laukaisivat spermansa sisääni. Vielä senkin jälkeen Joni jatkoi klittani hieromista ja sai minut laukeamaan vielä kerran. Silmissäni alkoi pimetä ja rojahdin Jonin rinnan päälle makaamaan, kun Pauli erkaantui minusta ja kaatui itse taakse päin makaamaan ja rauhoittumaan ja nauttimaan oman orgasminsa jälkimainingeista.

”Nämä olivat kyllä ehdottomasti parhaat tuparit, missä olen ikinä ollut” Joni sanoi ja nauroimme yhdessä samalla kun siirryimme suihkuun, missä minut pestiin erittäin perusteellisesti ja sain vielä 2 orgasmia lisää, vaikka kukapa niitä enää laski.

3 kommenttia viestissä: “Tupareissa”

  1. Pete says:

    Porukka on kovalla tohinalla lähdössä tupareista yökerhoon. Taksit on saapuneet, tulee täyttä ja kaksi ei mahdu mukaan! Ketkä? Nelli vilkaisee Mua, ja sanoo Menkää Te muut edeltä vaan. Me tilataan uusi taksi sanon, ja kaivan puhelinta esiin. Taksit lähtee. Varattu Nelli ottaa Mua kädestä kiinni ja kysyy onko Meillä kiire? Katson Nellin silmiin, ja tyttö heiluttelee asunnon avainta sormissaan. Antaa Mulle suukon poskelle ja kuiskaa seksikkäästi, kait nyt kaksoissiskolla vara-avain on. Takaisin sisälle, himoa. Annan Nellille puolipukeisen kieliorkun ruokapöydällä. Seuraavaksi loputkin vaatteet putoilee lattialle, ja vien Nellin siskonsa Natan sänkyyn, ja aletaan rakastelemaan kiimaisina! Nelli nauttii täysillä tuhmuudestaan, kiepsahtaa jossain vaiheessa päälleni, ja ratsastaa upeasti. Otan paussin, etten laukeaisi vielä. Liun Nellin alla alemmas, kielihoidan tytön tiukkaa märkää pillua altapäin. Nelli rutistaa lakanoita nyrkkeihinsä, ja voihkii upeana kontallaan ylläni, ota Mut takaapäin! Poikakaverinsa ja Nata muun porukan kanssa toisaalla, ja kiltti Nelli peuhaa kanssani kiimaisempana kuin koskaan. Mietin parhaat tuparit ikinä, kun otan nellin himokkaasti takaapäin! Eikä Nelli edes aavista, että toissailtana kaksoissiskonsa Nata valui Mun spermaa näillä samoilla lakanoilla 😉

  2. Lumimies says:

    Ei pelattu pullonpyöritystä, mutta kukaan ei illan edetessä kiinnittänyt huomiota kun tuparien emäntä oli jonkin aikaa jossakin? Kielihoidin ja panin sitä autotallissa uutta arkkupakastinta vasten…

  3. Rinnakas83 says:

    Tulispa joskus vielä hyviä novelleja tälle sivulle……….

Kommentoi

top