search
top

Kuuma peruna ; Käsipeliä kädestä käteen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Aleksi oli vierailulla tyttöystävänsä Amandan luona. Amandan vanhemmat olivat matkoilla, joten nuorilla kuhertelijoilla oli koko talo käytössään. Aleksi makaili sängyllä ja katseli. Aleksi oli haltioissaan tyttöystävänsä sievästä ulkonäöstä. Aleksi katseli kuinka alaston neiti asteli hänen luokseen hitaasti, lanteitaan pyöritellen ja hymyillen.

Aleksi tunsi kuinka hänen elimensä alkoi paisumaan. Amanda asteli hänen ylleen, haaroväli vain muutaman sentin heräilevän peniksen yllä. Amanda pyöräytteli lantioitaan. Aleksi kykeni näkemään miten hänen vaginansa ympärillä oli kosteutta.

Aleksin miehuus pullistui, sen kärki hypähti pirteästi ylöspäin. Peniksen kärki hipaisi rakoa. Amanda pyöritteli lantiotaan ja penis sai useita pieniä kosketuksia. Amanda otti peniksen pään käteensä ja veti hellästi esinahan taakse. Terska ilmestyi näkyviin terhakkaana. Amanda asetti terskan kärjen klitoristaan vasten kevyesti. Painoi sormillaan terskaa sitä vasten, hyvin hellästi. Nyt hän liikutteli lantioitaan vain hyvin vähän. Korkeintaan sentin. Edes takaisin.

”Kuule, Aleksi” Hän sanoi. Hänen kasvoillaan oli hämmentynyt, hieman kysyvä, ilme.

”Kun vanhempani lähtivät he halusivat tietää mitä teen heidän poissaollessaan. Lupasin, että muutama tyttökaveri tulee tänne. Vanhempani varmistelivat tätä, joten Katariina ja Anna olisivat tulossa.”

”Okei”, Aleksi sanoi. ”Jos me sitten pannaan nopeasti että ehdin pukea.”

Amanda kihnutti itseään Aleksin kärkeä vasten.

”Niin, tota. Tulin kehuneeksi munaasi kavereilleni. He eivät tulleetkaan kateellisiksi vaan uteliaiksi. Lupasin, että tarjolla olisi seksileikkejä johon he saisivat osallistua. Sä et tosin pane heistä ketään, sen kielsin. Mutta he saavat imeä ja runkata sua.”

Aleksi punastui. Amanda oli hetken hiljaa. Hän pyöritteli sormillaan Aleksin penistä, hän siirsi kärkeä klitorikselta kohti aukkoa. Aleksi tunsi, miten hänen tiukka vaginansa ympäröi aivan terskan kärkeä.

”Se on tietty, et suostuts sä siihen! Pliide”

Aleksi kykeni vain nyökkäämään ja nielaisemaan.

Tuskin hän oli ehtinyt myöntymään kuin huoneen kaapista kuului kikatusta. Sen ovet aukesivat ja sieltä tulivat Katariina ja Anna. Katariina oli pirteä brunetti, joka oli tunnettu rohkeasta ja uteliaasta luonteestaan. Anna oli ujo blondiini jolla ei varmasti ollut paljoa kokemusta poikien kanssa. Aleksia ujostutti kun kaksi täysissä pukeissa olevaa nuorta kaunista neitiä näki hänet täysin alasti.

He kerääntyivät katsomaan kuinka Amanda pyöritteli lantiotaan kiduttavan hitaasti alaspäin. Aleksi tunsi miten hän tunkeutui hunajaiseen onkaloon milli milliltä. Hän huokaisi. Vähitellen Amanda istui koko painollaan Aleksin kalulla ja tarrautui kevyesti hänen palleihinsa voidakseen ahmia elintä vieläkin syvemmälle sisuksiinsa. Hän väristeli pimppilihaksiaan ja Aleksi tunsi miten hänen täydessä mitassa oleva kalunsa nautti.

”Hei, voitaisko me pelata jotain kivaa peliä heti?” kysyi Katariina.

”MMhah”, Amanda nyökkäsi nautinnollisesti. ”Miten olis kuuma peruna?”

”Mikä se on?”, kysyi Katariina.

”Se on vuoropohjainen peli jossa on voittaja ja häviäjä. Se on sellainen rinkirunkkauspeli. Aleksi tässä menee makaamaan keskelle sänkyä. Me sidomme hänet tiukasti kiinni jottei hän pääse sotkemaan reilua peliä. Sen jälkeen teemme piirin, jossa jokainen vuorotellen tyydyttää Aleksia. Häviäjä on se, jonka vuorolla Aleksi laukeaa. Voittaja on se, joka on runkannut häntä edellisen kerran mutta jolle Aleksi ei ole lauennut.”

”Kuulostaa kivalta”, sanoi Katariina. ”Aleksi taitaa olla ainut joka voittaa tässä pelissä varmasti. Häneltä ei varmaan tarvitse suostumuksia pumpata. Tai jos tarvitaan, niin ehkä minä vähän pumppaan.” Hänen kätensä käväisi kalulla ja nyhti yhden hellän pumppaavan liikkeen sille.

Anna ja Amanda kikattivat. Katariina ja Anna alkoivat riisuuntumaan samalla kun Amanda tönäisi leikkisästi Aleksia, joka menikin keskelle vuodetta. Hän oli hyvin hämmentynyt koska toisaalta tämä oli hänen unelmiensa täyttymys.  Mutta hän ei halunnut vaikuttaa liian innokkaalta koska vain yksi neidoista oli hänen tyttöystävänsä.

Aleksi katsoi kuinka Amanda otti Annan ja Katariinan vyöt, joilla hän sitoi aleksin kädet tiukasti sängyn päätyyn. Amanda levitti Aleksin jalkoja levälleen ja asettautui niiden väliin.

”Onhan sulla kaikki OK?” hän kysyi. Akseli kykeni vain nyökkäämään. Kiiman merkit hänen silmissään olivat selvät. Hänen munansa oli saanut vasta maistiaisia hyväilystä, joten hän oli valmis.  Katariina ja Anna olivat nyt täysin alasti. He kömpivät istumaan Aleksin vierelle. Katariina oli vasemman kyljen ja Anna oikean kyljen puolella. Kaikkien rintamasuunta oli kohti ilmoilla odottavaisena sojottavaa munaa.

Katariina huokaisi. Hän sormetti itseään avoimesti. ”Onpa se söpö muna”.
”Niin on. Mutta muista. Katsoa saat. Ja niin koskeakin. Mutta Aleksia ei pane kukaan muu kuin minä.”

Anna katseli tyttöjä hieman huolestuneen oloisesti. ”Okei. Mitä me nyt tehdään?”

Amanda alkoi neuvomaan. ”Tässä on tietenkin jotain sääntöjä, koska muuten ainakin tuo Katariina rupeaa kikkailemaan.” Pienen, merkitsevän katseen ja tauon jälkeen Amanda jatkoi ;

“Sääntönä on, että jokainen runkkaa häntä yhden liikkeen verran edestakaisin. Omaa vuoroa ei saa odotella, eli viivyttely oman vuoron alussa ei ole hyväksyttävää. Aleksi saa siis koko ajan jotain stimulaatiota. Häntä ei saa jättää roikkumaan vain siksi että poloinen on laukeamaisillaan. Miestä pitää auttaa mäessä. Se, mitä yksi liike sitten tarkoittaa; Vaihtoehtoina on se, että pumppaa elintä koko sen matkalta edestakaisin. Ei ole väliä alkaako edestakainen liike juuresta vai kärjestä, kunhan se kulkee koko matkan edestakaisin. Jos ei pidä tästä, voi ottaa vaihtoehdoksi kolme lyhyempää nykäisyä aivan terskan juuresta. Tämä on ehdoton minimi. Samalla kalulle saa tehdä muutakin. Sitä saa vaikka suudella tai imaista. Tärkeää on, että paikallaan pitävää puristusta ei hyväksytä ellei samalla koko ajan hyväile kalua jollain muulla tavalla. Vaikka imaisemalla. Rinki alkaa minusta, menee Katariinalle ja sitten Annalle. Muistakaa, että hävinnyt on se, jonka kädet suttaantuvat.”

Itseoikeutetuin johtajan ottein Amanda hätisteli asetelman alkuun. Ja julisti.
“Okei. Valmiina, paikoilla. Nyt.”

Amanda tarttui villillä otteella poikaystävänsä kalusta. Hän runkkasi voimakkaasti kärjestä juureen ja samalla hän otti elimen puoleen väliin suuhunsa. Hän imaisi. Selvästi Amanda halusi näyttää tytöille rohkeutensa ja kokeneisuutensa penisten käsittelyssä. Huulet ja käsi nousi takaisin ylös. Aleksi tunsi kuinka hänen elimensä nytkähti tilanteen outoudesta. Katariina otti Aleksin munasta ja työnsi käden alas ja ylös. Anna ujosteli ja hän nytkytti Aleksin terskan juurta hellästi.

Aleksin muna oli kestänyt ensimmäiset sekunnit peliä. Amanda tuli jälleen Aleksin peniksen ääreen ja runkkasi sitä tällä kertaa hellemmin samalla vain terskaa suudellen. Rinki kiersi tällä tavalla jonkin aikaa. Katariinalla oli enemmän omistajan elkeet. Katariina runkkasi tavanomaisesti ja Anna lähestyi penistä ujommin. Hän kuitenkin selvästi rohkaistui kierros kierrokselta.

Tätä ei tarvinnut jatkaa kovin kauan kun Aleksi tunsi että hänen munansa teki muutakin kuin sojotteli ja nautti. Kädet hyväilivät häntä ja biologian ikiaikaiset kaiut kummuttivat ensimmäisiä viestejä kohti Aleksin kiveksiä. Ylös alas, ylös alas, pieniä nytkytyksiä. Imuttelua ja nytkyttelyä, alas ylös, pieniä nytkytyksiä.

Tytöt vaihtelivat rytmiä hieman. Anna alkoi kokeilemaan lypsävämpiä otteita jotka lähtivät erityisen voimakkaasti kalun juuresta kohti kärkeä ja olivat hellempiä ylhäältä alas. Toisinaan puristavuus oli toisin päin. Kerran Amanda jopa kikkaili ja ylitti vuoronsa työntämällä nyrkkiään monta kertaa kalun juurta kohden. Aleksista tuntui kuin hänen munansa olisi uponnut ikuiseen tunneliin, syvemmälle ja syvemmälle.

Jo alle minuutin jälkeen Aleksin elin alkoi näyttämään punehtumisen merkkejä. Tuntoherkkä elin oli myös kastunut niin Amandan syljestä kuin kärjestä pisaroivista touhutipoista. Aleksi alkoi virnuilemaan, hän tunsi miten hänen tiputteleva kalunsa koki kosketuksia uusilla ja erilaisilla tavoilla.

”Mmmh. Katsokaas kuinka poika nauttii!” Amanda totesi ylpeänä. Tytöt kikattelivat.

Rinki jatkoi kietämistään samalla kun tytöt juttelivat. He olivat jo tottuneet omaan rytmiinsä ja paikkaansa siinä. Pelin tämä osa ei vaatinut enää keskittymistä. Tai Annan tapauksssa sen ajattelua miten häveliästä kalun koskettaminen on. Hänkin oli alkanut kokeilemaan hieman reippaampia otteita.

”Joo. Mutta nyt se peli vasta alkaa” totesi Katariina.

”Miten niin?” kysyi Amanda.

”Nokun musta tuntuu, että sä et ole miettinyt tätä peliä ihan *runkkaus* loppuun asti. Sä varmaan halusit suunnitella leikillisen tuuripelin jossa joku kastellaan spermalla. Mutta sä *runkkaus* unohdit että tässä on ihan kokonainen strateginen ulottuvuus. *runkkaus*”

”Häh?” Kysyi Anna. Hän nykäisi yllätyksissään Aleksin kalua hieman tavallista lujemmin.

”No, kato kun tämä meidän Casanova tässä alkaa” – Katariina työnsi kättään hitaasti ja tiukasti kalun juureen asti – ”tuntemaan tarvetta laueta.”

Hän puristi elintä juuresta samalla kun tyydytti kalua koko ajan sormillaan. Tiukka puserrus Aleksin kalun juuressa pysyi lujana samalla kun sormet tanssahtelivat kalun varrella ja terskalla.

”Niin tässä voi olla pelkuri ja käsitellä kalua varovasti. Tällä minimoi oman häviämisensä. Mutta jos on rohkea niin voi ottaa riskin ja kokeilla parhaita temppujaan toivoen että sen efekti iskee pienellä viiveellä jolloin mahtiliikkeellä synnytetty orgasmi räjähtää seuraavan käsille. Tähän asti kaikki on tietysti antaneet Aleksille parhaansa ja hän onkin lähestynyt orkkua tosi nopeasti. Hän on varmaan maksimaalisen kiihottunut. Joten meidän tulee olla varovaisia tai tästä tulee tosi nopea peli.”

”Aaa”, tytöt nyökyttelivät ovelan näköisenä. He myös kikattelivat hieman.

Katariina nykäisi nostavalla runkkausliikkeellä kätensä pois ja kalu siirtyi Annalle. Hän tyydytti kalua useita peräkkäisiä kertoja.

Aleksi alkoi vapisemaan. Hän tunsi miten hänen pallinsa olivat kohonneet ylös. Hänen kalunsa sojotti ilmassa odottaen stimulaatiota joka ajaisi hänet reunan yli. Orgasmin odotus kutittelikin hänen terskassaan. Hän tunsi myös miten orgasmin kutsuhuudot kumpusivat syvältä kiveksistä, jossa ne vain odottivat reittiä josta purkautua.

Amanda käsitteli elintä tällä kertaa varovaisesti. Hän nylkytti terskan juurta, muiskaisi kuitenkin pienen suukon sen kärjelle. ”Tästähän tuli vielä hauskempi peli kuin odotin.”

Aleksikin huomasi, miten pelin ilmapiiri muuttui. Aikaisemmin se oli leikillinen ja rohkeutta osoittava. Tytöt ikään kuin näyttivät tasonsa toisilleen. Nyt ilmoilla oli kilpailuhenkeä. Kädet tyydyttivät kalua rauhallisemmin. Hitaammin. Vielä hitaammin. Aleksi tunsi hengittävänsä voimakkaammin. Hänen vatsalihaksensa olivat selvästi kiristyneet. Hänen lantionsa halusi työntää ylöspäin, ottaa vallan hänestä. Mutta hän ei voinutkaan kohottaa lanteitaan. Aleksi oli ollut niin hyväilyn lumoissa, että hän ei ollut huomannut että hänet oli kiinnitetty vuoteeseen lujasti vöillä. Hänen lantionsa oli lukittu paikalleen.

Tytöt katselivat keskittyneesti. Nuoren miehen tottumaton kalu oli purppuraisena ilmassa. Se sykähteli selvästi havaittavasti. Nyt touhutipat eivät olleet enää yksittäisiä pisaroita vaan kokoaikaista hidasta valumista. Tasainen virta oli erityisen selvästi havaittava nyt kun kalua vain hyväiltiin varovaisesti. Imeskelyjä ei harrasteta.

Tosin yhden kerran Katariina asetti nyrkkinsä terskaa vasten melko voimakkaasti niin että Aleksin penis ei edes mennyt nyrkin sisälle. Katariina avasi kätensä ja tämä simuloi tunnetta jota Aleksi oli kokenut tunkeutuessaan Amandan nuoreen tiukkaan pimppiin. Tuntui uskomattoman hyvältä kun elin onnistui tunkeutumaan nyrkkiin. Katariina myös lypsi elintä juuresta kärkeä kohden silloin tällöin.

Pian Aleksin vapina oli selvästi havaittavissa. Hänen suustaan purkautui huokauksia. Ne eivät olleet miehekkäitä syviä huokauksia, vaan kiduttuneita huokauksia, joiden takana oli tarve ja epätoivo. Stimulointi oli melko vähäistä. Ja joka ikisen nykäyksen välillä oli vain olemattoman pieni tauko. Stimulaatio ei kuitenkaan ajanut häntä ripeästi kohti orgasmia, vaan pitivät sen partaalla, estäen kuitenkin maksimaalisen kiihottumisen tunteen laskun.

Seuraavaksi Amanda pumppasi elintä pitkällä vedolla ja ja katseli kuinka Aleksin kivekset pyörähtelivät. ”Katsokaa! Pallit alkaa tykittämään!” hän huudahti huvittuneesti.

Vuoro siirtyi Katariinalle. Amanda tajusi että Aleksi saattaisi hyvinkin laueta hänen vuorollaan. Hän asettikin toisen kätensä hellästi pallejen alle. Aleksi ajatteli, että Amanda stimuloisi häntä jotta orgasmista tulisi mahdollisimman ihana. Hänen palleissaan säkenöi ja hän tunsi miten hänen terskansa lähetti signaalin. Hän laukeaisi eikä mikään voisi estää sitä. Häneltä tulisi. Mutta Amanda asettikin sormensa pallien juureen ympäri, tiukensi otetta ja veti. Aleksin kivespussit olivat nyt käden napakassa vankilassa. Kevyt veto siirsi orgasmin rajaa. Rajaa jonka Aleksi tiesi ylitetyn. Hänen koko kehonsa protestoi avuttomasti ja tehottomasti.

”Täähän ei riko mitään sääntöjä” hän sanoi. ”Ei me kielletty tätä.” hän totesi.

Temppu kiihotti Katariinaa selvästi. Hän puraisi huultaan ja häneltä pääsi pieni vinkaisu. ”Joo, hyvä temppu. Peli jatkuu kauemmin. Tämä on tosi kivaa.” Hän siirsi toisen kätensä omaan haaroväliinsä hiveltämään itseäänkin ja kumartui seuraavalla runkkausvuorollaan imaisemaan terskan kärkeä kevyesti.

”Joo. Tää näyttää toimivan hyvin. Tästä se olis just äsken ihan varmaan tullu. Nyt se vaan parkuu ja irvistelee.”

Aleksi koki tunteita joita hän ei edes käsittänyt. Hänen ympärillään oli kolme ihanaista seksikästä olentoa. Kuusi kappaletta nuoria pieniä ja kiinteitä rintoja. Amanda saattoi vielä lisätä kiusaamista hyväilemällä vangittuja palleja.

”Mutta jos me sovitaan, että sä et sitten päästä irti. Sähän voisit vaan lennättää spermat päästämällä irti. Se olis epäreilua koska sä voisit valita voittajan ja häviäjän. Ja tämä on peli jossa sä olet yksi pelaaja etkä mikään tuomari.”

”Okei.”

Aleksin orgasmintarve oli valtava. Samanaikaisesti sormet tanssivat pitkin ja poikin hänen kaluaan, mutta samalla se ei ollut ollenkaan riittävästi laukeamiseen. Kauniiden nuorten naisten rytmikkäät hyväilyt saivat hänen kalunsa pullistelemaan, sykähtelemään ja kouristelemaan avuttomasti. Ainut jolta irtosi sympatiaa kalulle olivat Aleksin pallit jotka parhaansa mukaan yrittivät vetäytyä päästäkseen ruiskauttamaan siemenet eteenpäin. Mutta juuri tämä oli estetty kädellä.

Katariina virnisteli kun hän katseli Aleksin ilmeitä.

Aleksi koki olevansa vain jättimäinen sykähtelevä kyrpä joka halusi ampua lastin rääkätyistä punertavista palleistaan. Hänen mieheytensä koko komeus pullisteli sunikkaana ja varren väri oli jo sinertävän purppura.Aleksi alkoi tempomaan kontrolloimattomasti.

Hänen kehonsa tavoitteli vain yhtä asiaa, ja hänen lantionsa yritti pumpata epätoivoisesti vaikka ilmaa saadakseen stimulaatiota joka saattaisi hänet orgasmiin. Hän ei kuitenkaan pääsisi vapaaksi siteistä. Ja lisäksi tempominen asetti lisää paineita hänen vedetyille kiveksilleen. Silti, jos Aleksin keho olisi saanut päättää, hän olisi riuhtonut vaikka pallinsa irti saadakseen laueta.

Rinki pyöri eteenpäin yhä hitaammin ja hitaammin. Aleksin ei tarvinnut enää edes kuvitella pimppiin tunkeutumista. Hänen kalunsa eli omaa elämäänsä. Salaman kaltaiset voimat säväyttivät häntä satunnaisesti, aikaansaaden kalun varteen kouristuksia.

Lisäksi tuntui että hänen pallinsa reagoivat stimulaatioon siten, että ne tuottivat lisä spermaa. Tai ainakin ne tuntuivat hetki hetkeltä täydemmiltä. Aleksi tunsi kuinka hänen kivespussinsa pursuilivat siementä. Vangitut pallit lähettivät omia viestejään tuottaen ristiriitaa kokoaikaiselle nautinnolle.

Aleksista tuntui kuin hänen koko elämänvoimansa ja tarmonsa olisi revitty hänen ruumiistaan. Hän kuitenkin tiesi, että tarvittiin vain yksi virheliike ja mikään ei estäisi laukeamista. Aleksin ilme kiristyi mielipuoliseen ilmeeseen ja hn karjui tajutessaan että vain uksi väärin asetettu käsi ja hänen miehuutensa aloittaisi työnsä. Hän laukoisi valtavia aaltoja siementä kastelleen rytmikkäästi osallistujien kädet, kasvot ja rinnat. Hän laukeaisi Laukeaisi Häneltä tulee

Hänen kalunsa kuitenkin vain valutti tasaista noroa, joihin ei liittynyt laukeamiseen kuuluvia purskauksia, nesteenheittoja joissa varpaitakipristävä nautinto täyttää kehon samalla kun pallit, alavatsa ja kalu työskentelevät rytmikkäästi tuottaen nautinnon aallokon ja siihen liittyviä loiskauksia.

”Kato tota” Anna hihitteli. Aleksin elin hypähteli ja sojotteli. Erityisesti terskassa tapahtui jotain uutta.

”Toi ilmehtiminen kertoo, että se itse asiassa yrittää laueta” sanoi Katariina. ”Sykähtelevä kyrpä sanoo että se haluaa laueta päällemme.” Hän uskaltautui pumppaamaan elimen juurta melko reippaasti kolme kertaa ja luopui vuorostaan. ”Laukee Annan tisseille.” Katariina sanoi. Hän selvästi halusi kiihottaa Aleksin maksimoidakseen voittonsa.

Aina kun oli hänen vuoronsa käsitellä Aleksia, hän sanoi lyhyitä iskulauseita. ”Anna se mulle!”

”Laukea!”

”Tuleehan sulta!”

“Näytä että pystyt siihen!”

”ah ah ah!”

“Ampuu!”

“Ruiskuta!”

Myös muut tytöt tarttuivat niksiin ja ilmoille päätyi monenlaisia kiihottavia ääniä. Anna keksi käyttää söpöyttään hyväkseen. Pienet tyttömäiset vingahdukset kutsuivat psykologisia voimia taakseen.

Välistä tytöt myös kikattelivat Aleksin kärsiville huudahduksile. Hän ei käyttäytynyt eroottisesti. Jos nyt peli tyttöjen puolella oli sitä, että he yrittivät ilmehtiä mahdollisimman eroottisesti, oli Aleksin ilmekieli karua.

Hänen suustaan pääsi eläimellisiä ääniä, välillä karjaisuja, huohotuksia ja vinkunaa. Välistä hän päästi orgasmia valmistelevia ääniä jotka eivät kuitenkaan johtaneet oikeaan laukeamiseen. Kädet olivat nyt hyvin varovaisia. Ne lähestulkoon vain hipaisivat elintä sen koko matkalta. Aleksi ei voinut kuvitellakaan miten tarkasti tytöt hyväilivät hänen kaluaan koko matkalta ilman että oikeastaan stimuloivat häntä yhtään sen enempää kuin kiusataksen hänen kiusattua kaluaan. Antaen vihjeen siitä mitä pitäisi saada. Kosketukset olivat kuin katteettomia lupauksia.

Katariinaa peli tuntui kiihottavan erityisesti ja myös hänen suustaan tunkeutui huohotuksia. Hän kiemurteli kädellään ja sormetti vakoaan samalla kun jatkoi pelaamista. Aleksi oli melko varma, että Katariinalle tapahtuisi taktinen virhe hetkenä minä hyvänsä.

Samaa ajatteli ilmeisesti myös Amanda. Hänen huomionsa kenties herpaantui sillä hän antoi avuttomasti tanssivalle kyrvälle melko voimakkaan edestakaisen runkkauksen. Kämmen oli kuin lahja taivaasta. Kalu lähetti sykäyksen koko Aleksin ruumiin läpi. Hänen varpaansa ja vatsalihaksensa kipristyivät. Aleksi tunsi miten hänen nesteensä lähtivät liikkeelle. Hän ryskäisi lantiotaan karjaisten vasten siteitä. Paine palleihin oli liiaksi minkään käden pideltäväksi. Aleksi tunsi miten ensimmäinen lasti kutitteli kalun juuressa, kiiveten vartta pitkin.

Ja slam.

Katariina katkaisi nautinnon tarttuen häntä tiukasti kalun juuresta ja läimäisten hänen penistään voimakkaasti. Toistuvasti. Aleksilta pääsi mielipuolinen huuto. Osa siitä oli kivusta. Mutta vielä suurempi osa pettymyksestä. Hän karjui. Hän tiesi ylittäneensä orgasmin rajan. Jo kahdesti. Hänen pallinsa huusivat paineitaa kipristellen omien nesteidensä puristuksessa. Koko saavutettu orgasmi katosi. Voima jonka Aleksi koki voittamattomaksi voitettiin. Hänen piinattu miehuutensa heilahteli avuttomana odottaen seuraavaa läpsäisyä.

”HEI!” Amanda korotti ääntään. ”Me ei sovittu tosta mutta tota sä et tee mun miehelle!” Hän tarttui Katariinan käteen joka irrotti otteensa.

”Sori, häviönpelko sai yliotteen, ja sä ite keksit leikkiä niillä palleilla.” Katariina vastasi.

Keskustelu valitettavasti keskeytti pelin. Aleksi tunsi miten tyydyttämättömät sekunnit tikittivät. Huomiotta jäänyt kalu sai koko hänen kehonsa vapisemaan. Häntä oksetti. Tytöt sopivat että eivät tekisi tuollaisia temppuja enää. Hänen kalunsa sykähteli voimattomasti yrittäen hakea stimulaatiota, edes sitä aiemmin tapahtunutta hentoa. Jos tämä hento stimulaatio ei edistänyt hänen orgasmiaan niin tämä etäännytti. Aleksi tunsi miten orgasmin pakko alkoi pakenemaan hänen elimistöstään. Tämä ei ollut helpottavaa vaan herätti kauhua.

Onneksi suloinen pieni Anna tarttui elimeen, nykäisi sitä reippaahkosti edestakaisin samalla kun sanoi että  ”Peliä.”

Nyt tytöt stimuloivat hieman ahkerammin ja Aleksi kiipeskin nopeasti orgasmitaivaan portaita. Samalla kuitenkin koko hänen kehoaan ja allejaan särki. Hänen syvällä oli tunne siitä että hän kuolisi jos ei saisi laueta.

Aleksin vapaana roikkuvat kivekset sykähtelivvät ja pyörivät. Niiden vapauttaminen tuotti erikoisia kihelmöinnin tunteita. Ilmeisesti Amanda oli vetänyt niitä melko lujasti. Aleksi kuitenkin tiesi että hän oli lähellä ja tällä kertaa mikään temppu ei tuhoaisi hänen orgasmiaan. Aleksi oli niin kiimainen, että hänen mielessään ei ollut enää mitään muuta kuin orgasmin odotus.

”Äh. Tiedättekö mitä.” sanoi Katariina tyydytyspiirin jatkaessa. ”Mehän ei sovitettu luovuttamisesta. Kenties Aleksi voisikin hävitä. Jos me kaikki yhdessä päätettäisiin että lopetetaan peli tasapeliin.” Hänen huulillaan oli erikoinen, häijy, hymy hänen sanoessaan näin.

”Hei kamaan, lopetus on tappio. Katto Aleksia. Ei tota enää voi jättää ilman orkkua. Mä joudun muutenkin jo varmaan hyvittämään tämän sun kikkailusi jotenkin. Entä jos me päätetään tämä tasapeliin ja lopetetaan Aleksin piina yhdessä, huulillamme.”

Ja niin Aleksi tunsi intonsa sykähtävän. Kolme ihanaa tyttöä kumartui hänen elimensä ympärille. Tissit heilahtelivat kun he hellästi hipoivat huulillaan elintä. Aleksi tunsi miten jokainen siittiösolu hurrasi hänen palleissaan. Hänen kalunsa sykähti kouristuksenomaisesti juuresta kärkeä kohden. Hänen vapaat paisuneet pallinsa kipristyivät rusinaksi kehon viereen. Nyt oltiin lähellä. Aleksi tunsi miten hänen epätoivoinen elimensä voimistui uuden toivon edessä ja valmistautui tulittamaan.

Katariina kuitenkin tönäisi yllättäen kaikki kauemmas.

”Ei hitto. Minä haluan pelata voitosta. Vain voitosta.”

Aleksi karjaisi pettyneenä. Hän oli juuri ampumassa ja jatkuva orgasmin torjunta kävi hänen mielelleen. Hänen kalunsa valutti nautinnottomasti hieman paksumman virran touhutippoja. Hän sulki silmänsä ja yritti laueta puhtaan tahtonsa voimalla. Hän yritti tempoa lantiolihaksiaan mielellän.

Samalla erityisen varovaiset hivelyt koskettelivat kiusaavasti elintä. Kunnes tuli Katariinan vuoro. Hän asetti nyrkkinsä jälleen Aleksin kalun kärjelle, liian tiukkana. Vapautti sen ja painoi juureen asti. Puristi juuresta ja nykäisi lypsävällä voimakkaalla liikkeellä kalua.

Aleksin kivekset pomppasivat ylös niin tiukalle kuin voivat. Hänen elimensä kouristui pitkälle. Hänen lantionsa pumppasi. Katariina nuoleskeli huuliaan näyn edessä. Anna oli kauhuissaan. Hän tiesi että oli hänen vuoronsa ja hänen olisi kosketettava kalua tai hän häviäisi. Kuitenkin kalu selvästi oli jo aloittanut laukeamisensa. Nesteet eivät olleet vielä lennossa mutta ne olivat jo matkalla. Hän tarttui kalun kärkiosaan äärimmäisen varovaisesti, hivellen ja nytkytti.

Sillä hetkellä Aleksi huusi helpotuksesta. Tässä ei ollut kysymys vain nytkäyksen tuomasta odotuksesta vaan aidosta tunteesta. Ensimmäinen nestevirtaus lennähti paineella terskan kärjestä. Aleksin suusta pääsi karjahdus. Spermakaari lennähti voimakkaasti Annan kasvoille. Sievä blondiini kastui. Tottumaton neiti kuitenkin pelästyi ja irrotti otteensa. Hänen kätensä menivät vaistomaisesti pyyhkimään kasvojaan ja silmiään Aleksin runsaasta siemenlastista.

Stimuloimatta jäänyt kalu oli päässyt orgasmin makuun ja siitä lennähti toinen pitkä kaari nestettä. Aleksin hämmästyksksi ja pettymykseksi tässä ei kuitenkaan ollut nautintoa. Aleksi tiesi intuitiivisesti odottaneensa orgasmin nautintoa. Hän oli odottanut laukeamista. Hän oli läpikäynyt koko prosessin. Kiihottumisen, stimulaation ja orgasmin tavoittelun. Hän oli tuntenut ne tunteet joita koetaan kun kivekset työntävät siementä eteenpäin vain jotta kalu voisi nytkäyksillään imeä ja purskauttaa paineet lähes tuskallisesti mutta nautinnollisesti elimistöstä.

Hän oli myös lauennut useita kertoja, toki useimmiten omin käsin. Hänen kehonsa kertoi että hän oli jo laukeamassa. Aina ennenkin lastien lennättäminen oli tarjonnut valtavaa nautintoa. Mutta nut Aleksi oli hämmentynyt. Hän oli epätoivoissaan tavoitellut laukeamista. Ja nyt, kun hän oli jo päässyt ruiskahtamaan, ilmestyi jälleen uusi este hänen epätoivoisen elimistönsä laukeamistarpeelle.

Ja hän tunsi miten hänen purppurainen kalunsa nytkähteli. Hän myös näki miten hänen kalunsa sylki nopeasti ohenevia roiskahtelevia spermaköysiä eri puolille, erityisesti Amandan rinnoille. Mutta vaistomaisesti ympäriinsä tanssahteleva ja siementä ampuva kalu ampui yhden nesteloiskauksen myös Aleksin leukaan asti ulottuvaan purkaukseen. Viimeiset nestepurskahdukset olivat hyvin vähäisiä eikä Aleksi saanut niistäkään nautintoa vaikka hän kastelikin itsensä ja enemmän tai vähemmän kaikki kolme läsnäolijaa.

Tytöt olivat liian kiinnostuneita keskustelemaan siitä kuka oli voittanut ja kuka hävinnyt, että he jättivät Aleksin ulvahdukset huomiotta. Pahinta oli, että orgasmi pakeni hänen kehoaan samalla kun hän oli tietoinen siitä, että hänet oli sidottu sänkyyn tavalla jossa hän ei edes pääsisi tyydyttämään itseään loppuun.

4 kommenttia viestissä: “Kuuma peruna ; Käsipeliä kädestä käteen”

 1. Maanantai says:

  – Aivan liian pitkä siihen, että ainoa tapahtuma oli Aleksin laukeamisen edgettäminen.
  – Joku varmaan nauttii lukea tällaisesta valta-asemasta. Ei ollut minun makuuni.
  – Tässä taas toisinnettiin stereotypiaa, että mies suostuu mihin vain. Vähän olisi Aleksin pitänyt mietiskellä ja häntä suostutella.

 2. Dante says:

  Loistava. Lisää tällaisia !!

 3. denialista says:

  Olihan siinä toki monta sanaa. Osa niistä pitkiäkin.

 4. ZZZ says:

  Huikean taidokas teksti.

Kommentoi

top