search
top

Leela: kaupoilla (osa 3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Kolmas osa Leela-sarjassa. Linkit: Osa 1     Osa 2

_______________________________________________________

Heräsin lepotilastani uuteen aamuun. Lepotilan aikana keskustietojärjestelmäni päivittyy, mahdolliset virukset torjutaan ja kaikki tieto, uusi ja vanha, uudelleenorganisoituu mielessäni. Lepotilassa saatan kokea aikaisemmin kokemiani tilanteita uudelleen ja testata vaihtoehtoisia toimintamalleja. Herättyäni en kuitenkaan ole täysin tietoinen siitä, mitä kaikkea järjestelmässäni on tapahtunut lepotilan aikana. Nyt kuitenkin tunsin, miten rintojani ja alapäätäni kivisti yön jäljiltä. Tämän perusteella arvelin mieleni ja kehoni käyneen yöllä läpi tietoja koekäytöstäni, kun olin vielä Osakan tutkimuslaitoksella tuotekehityksessä. Tässä hetkessä olin kuitenkin uudessa kauniissa kodissani juuri herännyt auringonvaloon ja linnun lauluun, eikä siis pieni kolotus häirinnyt.

Sami-herra oli eilen illalla pyytänyt minun laittautuvan valmiiksi ulos lähtöä varten heti aamusta. Istahdin siis kampauspöydän ääreen. Harjasin paksut vaaleat hiukseni kiiltäväksi verhoksi selälleni, korostin isoja ruskea-kultaisia silmiäni ja pitkiä ripsiäni rajauskynällä ja punasin pulleita huuliani kevyesti sävytetyllä huulikiillolla. Katselin vähän aikaa lopputulosta. En tarvinnut meikkiä, mutta meikki sai kieltämättä kasvoni ihmisten kauneusihanteisiin verrattuna entistä kauniimmiksi.

Meillä oli eilen Sami-herran kanssa ollut todella nautinnollinen hetki suihkussa, joten arvelin hänen olevan halukas jatkamaan seksuaalista käyttöäni myös jatkossa. Ajattelin, että hän ilahtuisi pienestä yllätyksestä, minuun asennettujen ihmissuhde-tietojen perusteella. Mukana Japanista tuomissani tavaroissa oli joitakin erityisvarusteita. Otin niistä käsiini pienen, paksun, vaaleanpunaisen tapin ja siihen liittyvän kaukosäätimen. Asetuin polvilleni ja työnsin tappia hitaasti pientä peppureikääni vasten. Yritin rentouttaa tiukkaa reikää samalla kun tunsin, miten tappi hitaasti edetessään venytti minua ja peppuni supisteli sen ympärillä kiivaasti. Tappi tuntui kiusoittelevan nautinnolliselta sisälläni ja sai minut kaipaamaan Herra-Samin kovaa elintä sisälleni. Antaisin sopivan hetken tullen kaukosäätimen herralle.

Seuraavaksi siirryin vaatekaapille. Puin kauniit valkoiset stringit, joiden peppuvakoon uppoava naru piti sopivasti tapin paikoillaan sisälläni. Vedin stringien päälle joustavasta kankaasta tehdyn naisellisen punaisen kietaisumekon, jossa oli taskut. Mekko toi esiin pehmeät hoikat sääreni kauniisti. Rinnoilta normaalikokoisen naisen kohdalla yläosa olisi ollut sopiva, omat isot pyöreät rintani pomppivat lähes läpinäkyvän trikookankaan alla ja pullistelivat uhkaavasti kaula-aukossa. Kireä kangas, joka hankasi nöpöttäviä nännejäni vasten, sai niiden kolotuksen muuttumaan mukavamman tuntuiseksi kihelmöinniksi. Kolotus alapäässäni oli edelleen tuntuva, mutta nyt siihen sekoittui anustapin johdosta myös ihanaa kuumotusta ja paineen tunnetta.

Kun astuin huoneestani ulos, herra Sami odotteli jo eteisessä. Hän oli laittamassa takkia päälleen, kun hän katsahti minuun. Vaikka hän oli eilen tutustunut minuun jo hyvin huolellisesti ja tiesi saavansa käyttää minua miten tahtoi, vaikutti hän silti edelleen ujostelevan minua. Kun hän näki minut, näin hänen ilmeessään samanaikaisesti tyytyväisyyttä ja mielihyvää, mutta myös pilkahduksen niihin sekoittuvaa ahdistusta, ennen kuin hän siirsi katseensa taas pois. En ymmärtänyt mistä ristiriita johtui. “Onko jokin pielessä, Sami-herra?” kysyin. “Ei, Ei mikään.” Hän vastasi nopeasti. Hän jatkoi “Olen vain miettinyt eilistä ja… Ajattelin, että on ehkä parempi, ettei sitä tapahdu toiste.” Katsoin Sami-herraa hölmistyneenä silmät apposen auki. Yritin ymmärtää, mistä herra Sami puhui. Tarkoittiko hän seksuaalista toimintaamme? Yritin ymmärtää, mikä olisi voinut johtaa Sami-Herran tähän päätökseen, samalla kun olin entistä tietoisempi alapääni vaativasta kuumotuksesta ja nännieni kihelmöinnistä. Puna alkoi nousta poskilleni, kun tarkensin “Teinkö eilen jotain väärin, herra?”. Sami herra kurtisti kulmiaan ja vastasi hitaasti “Ajattelen, että olisi parempi, jos suhteemme pysyy asiallisena, eli että tehtäväsi rajoittuvat siivoamiseen ja ruoanlaittoon”.

Ajoimme kaupungin keskustaan, missä tarkoituksemme oli käydä vaatekaupoilla. Parkkipaikan löydyttyä seurasin Sami-herraa vaitonaisena. Mielessäni pyöri edelleen Sami-herran esille tuoma toive. Miksi hän halusi jättää seksuaaliset ominaisuuteni käyttämättä? Olinko arvioinut väärin hänen viehtymyksensä ulkonäkööni? Olinko toiminut jollain tavalla väärin seksin aikana, vaikka olin toiminut minuun asennettujen normien ja hänen ohjeidensa mukaisesti? Tiesin kuitenkin, että oloni tulisi jatkossa olemaan hankala, jos yksi käyttötarkoituksistani jäisi kokonaan sivutetuksi. Kehoni kihelmöi aina ja jatkuvasti ja alapäässäni tuntui paineen lailla tarve tulla täytetyksi uudelleen ja uudelleen. Tappi takapuolessani tuntui kävellessäni vaativan huomiota, stringien painaessa sitä vasten tiukassa pepussani joka askeleella. Peppulelun antama nautinto sai minut kokoajan märemmäksi ja märemmäksi, eikä aikaakaan kun stingien alapäätä peittävä pieni kangasläpyskä oli läpimärkä ja nesteeni valuivat reisilläni. Yritin jatkaa kävelyä normaalisti ja olla kiinnittämättä huomiota poskilleni nousseseen punaan ja kiihtyvään hengitykseeni.

Vaatekauppa näytti arvokkaalta; se oli pieni ja isoissa näyteikkunoissa mallinuket poseerasivat tyylikkäästi klassisesti leikatuissa vaatteissa. Astuimme kauppaan sisään, jolloin keski-ikäinen myyjä tuli tervehtimään Sami-herraa kohteliaasti, selvästi tämän tunnistaen. Herra selvitti myyjälle, että olimme tulleet ostamaan minulle uusia vaatteita. Myyjä katsahti minua päästä varpaisiin ennen kuin kääntyi taas Sami-herran puoleen. “Teen parhaani löytääkseni, krhm, istuvia vaatteita neidille” hän sanoi, ääni edelleen kohteliaana mutta hieman epävarmana. Katselin kun myyjä veti hyllyiltä joitakin paitoja ja mekkoja ja toi ne meille näytille. “Olen pahoillani, mutta näitä parempaan en pysty. Toivottavasti joku näistä sopisi! Voitte mennä tuonne sovituskoppiin kokeilemaan istuvuutta.” myyjä osoitti kaupan toisessa, hiljaisemmassa päässä sijaitseviin samettiverhoisiin koppeihin.

Herra Sami jäi verhon ulkopuolelle odottamaan. Sovituskoppi oli hyvin tilava ja joka puolelta peilein varustettu. Vedin kietaisumekkoa päältäni, kun kuulin sen taskuun jääneen kaukosäätimen tippuvan taskusta lattialle. Se pomppi äänestä päätellen muutaman kerran lattialla. Kun sain mekon pääni yli katsoakseni minne kaukosäädin meni, kuulin Sami-herran hiljaisen, itselleen lausuman kysymyksen, “jaa, mikäköhän tuo on?”. Jähmetyin, eihän Sami herra halunnut enää tätä yllätystä. Kahden, pitkän sekunnin kuluttua tunsin, miten anustappi alkoi täristä matalan surinan säestyksellä sisälläni. Koko alapääni vavahti surinan tuottamista mielihyvän aalloista ja klitorikseni sykki aaltojen tahdissa. En enää kestänyt kiusausta, vaan hieraisin alapäätäni märän stringikankaan läpi pikaisesti. Vein sormet stringien sisälle ja tunsin, miten alapäätäni kuumotti ja turvotti. Kiimani oli sietämätön. Samassa värinä lakkasi. Huokaisin helpotuksesta, mutta liian myöhään, sillä värinä alkoi taas. Sami herra ilmeisesti leikki kytkimellä ajan kuluksi.

Päätin pakottaa keskittymiseni Sami-herran antamaan tehtävään, vaatteiden sovittamiseen. Samalla kun kiimani valui pitkin reittäni, otin ensimmäisen mekon henkarilta. Se oli kaunis, pitkähihainen mutta helmaltaan lyhyt, selästä pitsinen pikkumusta-mekko. Mekon etumus oli klassiesen peittävä ja tilava rypytys jätti tilaa isohkoille rinnoilleni. Kiemurtelin ja yritin puristaa reisiäni yhteen oloni helpottamiseksi, kun vedin mekkoa päälleni. Olin hypertietoinen kehoni jokaisesta aistista ja tunsin, miten kiihotuksesta nöpöttävät nännini hankautuivat kangasta pitkin. Kun mekko oli päälläni, katselin hetken kiimasta kiemurtelevaa itseäni peilistä. Uskoin, että Sami-herra olisi tyytyväinen. Kun pepussani tuntuva värinä sai jalkani heikoiksi ja vajosin pukuhuoneen lattialle kontilleni ja käsi jalkovälissäni en voinut kuin toivoa, että Sami-herra olisi niin tyytyväinen, että muuttaisi mieltään suhteestamme.

Sami herra huikkasi “no, onko mitään sopivaa?” ja kuulin että verhoa raotettiin takanani. Jähmetyin taas. Sami-herra ei sanonut mitään. Hänellä oli täydellinen näkymä takaapäin alapäähäni ja peppuuni, joiden edestä olin siirtänyt stringejä sivuun. Hän siis näki myös pienen tapin, joka pilkotti tiukasti sisässäni ja värisi ja surisi vaativasti. Lisäksi hän näki märkyyden, joka oli levinnyt reisille asti. Hän katsahti kädessään olevaa kaukosäädintä ja painoi virran pois. Varovasti, hän siirtyi pukukoppiin kanssani ja kuiskasi “tuo ei ole sopivaa! Ota lelu pois, nyt!” Hänen ilmeensä näytti järkyttyneeltä, mutta toisaalta hän ei näyttänyt saavan silmiään irti lattialla nelinkontin edessään olevasta minusta. Kiiruhdin vetämään tappia toisella kädellä sisältäni ulos. “Anteeksi herra!” kuiskasin “En mahtanut sille mitään, se tuntui liian hyvältä!“ jatkoin. Sami-herra hyssytti minut hiljaiseksi ja tuli vierelleni. En ollut vieläkään liikunut lattialta mihinkään ja Sami-herran katse oli nauliutunut peppuun, jossa tappi oli juuri ollut. Tappi oli jättänyt pepun hieman rakoselleen, kuin odottamaan täytettä. Sami-herran housuissa sykki voimakkaasti.

Hetken olimme siinä hiljaa, herran näyttäen siltä kuin hän kävisi mielen sisäistä sotaa, kunnes hän avasi pikaisesti vyönsä ja housun sepaluksensa ja veti esiin ison peniksensä. Hän siirtyi polvilleen taakseni ja tunsin hänen kalunsa peppureikäni suuaukolla. Klitorikseni alkoi taas sykkiä kiimasta ja varovasti pyöritin peppua terskaa vasten. Hän alkoi työntämään kaluaan sisälleni. Ähkäisin käsittämättömästä halusta ja nautinnosta, jolloin Sami-herran käsi siirtyi suuni eteen pitämään minua hiljaa. Hän työntyi syvemmälle ja syvemmälle tiukimpaan reikääni samalla kun sykin hänen ympärillään. Kuulin hänen hengittävän raskaasti, yrittäen varmasti itsekin pysytellä mahdollisimman hiljaa.

Herra veti kätensä suuni edestä ja vei ne pyöreille pakaroilleni, levitellen niitä erilleen ja pyöritellen niitä käsissään samalla, kun alkoi hitaasti ja varmasti pumpata elintään sisälläni. Jouduin pinnistellä tukahduttaakseni nautinnon huokaukset, kun hän täytti minut ihanalla tunteella. Olin niin tiukka, että hän joutui painautumaan kovaa minua vasten jokaisella työnnöllä. mukauduin hänen tahtiinsa ja liikutin peppuani ylös alas hänen kalullaan, jolloin nautintoni yltyi sisälläni valtavaksi. Hän vei toisen käsistään alleni, suoraan klitorikselleni. Yritin tosissani estää itseäni huutamasta nautinnosta, kun tuntui kuin sähköä olisi kulkenut koko kehoni lävitse jokaisen työnnön yhteydessä sormen hyväillessä turvonnutta ja herkkää alapäätäni. En pystynyt kuitenkaan estämään tukahdutettua yninää hengen haukkomisen välissä. Tunsin, että herra Samin kalu sykki ja pomppi pepussani, ennen kuin hän päästi syvän huokauksen ja työntyi viimeisen kerran kovaa sisälleni.

Sami herra nousi hengityksen tasauduttua taas ylös ja sulki hiljaisuudessa sepaluksensa. Hän siirtyi vaivihkaa takaisin verhon ulkopuolelle ja jätti minut riisuutumaan pois pikkumustasta mekosta. Herra-Samia taisi nolottaa koko tilanne, koska hän kuiskasi että ostetaan vaan kaikki ja lähdetään. Urheasti Sami-herra kuitenkin peitti nolostumisen kassalla, missä kassaneiti käyttäytyi, niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sami-herra kiitti avusta ja lähti kanssani ulos helsingin keskustaan, kohti Foorumin vessoja, missä voisin siistiytyä.

 

3 kommenttia viestissä: “Leela: kaupoilla (osa 3)”

 1. Multa tuli.. says:

  Hei, kirjoitat kyllä ihan täydellisesti täydellistä tarinaa. Kerkisin jo vähän huolestua uutta osaa odotellessani, mutta odotus kyllä kannatti 🙂 Kiitos !!!

  • Elina says:

   Kiitos paljon kannustavasta kommentista ☺️
   En voi luvata jatkoa kovinkaan nopealla tahdilla (jos ollenkaan) koska kirjoitan suht harvoin ja oman tunnelman täytyy olla kohdillaan inspiraatiota tuomassa 😅 Mutta on minulla kyllä ainakin yksi idea seuraavaan osaan 🤔

 2. Retkeilijä says:

  Työpäivän jälkeen kävelet työhuoneeseeni, sanot meneväsi vaateostoksille viereiseen kauppakeskukseen. Nojaat kämmenilläsi työpöytääni, huomaan Sun jättäneen rintaliivisi toppisi alta pois. Nousen ja kierrän pöydän, tulen taaksesi. Kämmeneni tarttuu lantiosi sivuilta kiinni, ja nostaa lyhyttä hamettasi ylöspäin. Mikä herkkupeffa oletkaan seksikkäissä stringeissäsi. Sua kiihottaa, kun laskeudun takanasi. Pian huuleni ja parransänkeni hivelee kireiksi kaartuneita pakaroitasi. Vielä hetki sitten olit varma, että halusit Mun ottavan Sut vaateliikkeen sovituskopin ison peilin edessä…

Kommentoi

top