search
top

Hotellissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

Istun hotellin aulabaarissa ja nautiskelen olutta mieleni kipinöidessä. Olemme tyttöystäväni kanssa ottaneet pari päivää vapaata elämästä ja lähteneet lomalle, tänään on hänen iltansa. Kaunotar on vähättelevä kuvailu rakkaastani. Hänen urheilullinen mutta muodokas ulkomuotonsa on kuin jumalten maalaama. Pitkät hoikat sääret muuttuu laineiden lailla täydelliseksi lantioksi joka kaareutuu kapeaksi vyötäröksi. Pienehköt täydelliset rinnat, kiinteät, hyväillessä kämmenen täyttävät. Kauniit nännit jotka hänen kiihottuessaan työntyvät esiin ohuiden vaatteiden alta. Ylvään ryhdin kruununa vaaleiden hiusten kehystämät aistikkaat kasvot. Kasvonpiirteet joissa on yhtä aikaa maalaistyttöä ja kuninkaallisuutta. Enkelin silmät ja paholaisen suu, toisinaan myös toisin päin. Kaikista upeinta hänessä kuitenkin on tapa jolla hän on olemassa. Liike, sen sensuellisuus. Kuinka hän kantaa kauneutensa, tapa jolla hänen selkänsä taipuu kaarelle saa ikoniset kuvat Marilyn Monroesta näyttämään hyvin arkisilta. Nyt olen laskenut hänelle hotellihuoneessa kuuman kylvyn sekä lasin viiniä ja siirtynyt itse aulabaariin. Sydämeni iskujen tahti kiihtyy kun erotan käytävältä korkokenkien kopseen jossa tunnistan hänen askeleidensa soinnun. Hänen astuessaan näkyviin se taas jättää muutaman lyönnin välistä. Taakse kammatut hiukset. Mieto meikki, silmissä jotain ja voimakkaan punaiset huulet. Valkoinen tiukka lyhyt mekko joka hyväilee vartaloa. Hän ei kävele vaan liukuu korkokengissään pysähtyneeseen baariin. Hymyillen hän vilkaisee minuun ja asettuu baaritiskin toiselle puolelle. Haluaisin ottaa hänet tässä nyt heti mutta tänään valta on hänellä. Komea baarimikko on yllättäen todella palvelualtis ja pian tyttöystäväni saakin drinkin eteensä. Kiusoittelavasti pillillä drinkkiään imien hän tuntee katseet vartalollaan. Hetkeksi hän upottaa silmänsä minuun ja pelkästään se pakottaa minut peittelemään kovettunutta kyrpääni. En kehtaa nousta tuoliltani ja seuraan kuinka useat miehet pyrkivät hänen lähelleen. Hän on selvästi ystävällinen ja hymyilee kauniisti iskuyrityksille mutta ei anna kenenkään jäädä pitemmäksi aikaa. Poistuessaan vessaan hän kävelee niin läheltä minua että tunnen viettelevän tuoksun. Pakotan kivikovan kyrpäni lahkeesta vyötärön alle ja paidallani sen peittäen siirryn pöytään istumaan. Hän palaa tiskin päähän mutta istuu niin että näen hänet kokonaan. Hän on täydellinen. Katselemme toisiamme ja tuntuu että räjähdän, hänen hymystään näen hänen tietävän kuinka tukalat oltavat minulla on. Viimein hän nousee, vilkaisee minua ja poistuu baarista. Hetken kuluttua saan viestin “15 min”. Odotan vielä hetken ja lähden kohti huonettamme. Avaan oveen ja astun hämärään huoneeseen. Tuntuu että kyrpäni pyrkii housujeni läpi kun näen hänet makaamassa kyljellään yllään vain läpikuultavat mustat alushousut ja pitsein koristellut sukkanauhat. Hän nousee istumaan, viittoo minut eteensä polvilleen ja kietoo jalkansa ympärilleni. Suutelen hänen rintojaan ja maistan hänen kiihottumisensa. Hän upottaa kätensä hiuksiini ja tukistaen vetää minua itseään vasten. Levittää jalkansa ja painaa minut alemmas. Siirrän hänen housujaan ja suutelen, nuolen, imen täydellisen kiihkon vallassa. Hän painaa minua itseään vasten ja haluan saada hänet huutamaan nautinnosta, olla hänen. Hän työntää minut pois ja nousen ylös, viimein hän päästää kyrpäni vapaaksi ja upottaa punatut huulensa sen päälle. Tuntuu että räjähdän. Tunteja kasvanut halu pääsee viimein vapaaksi. Työnnän häntä kevyesti kauemmas sillä en halua vielä tulla. Hän nousee ja työntää minut selälleen sängyllä, nousee aistikkaasti liikkuen hajareisin päälleni. Kun hänen syljestään kiiltelevä kyrpäni painuu hänen kuumana sykkivään pilluunsa tunnen olevani taivaassa. Hän painaa punaiset kyntensä rintaani ja aloittaa ratsastamisen. Kun puristan hänen rintojaan hän ennemminkin nai minua lantiollaan. Työnnän omaani vastaan ja tunnen kuinka hänen vartalonsa jännittyy ja taipuu kaarelle. Tunnen hänen orgasminsa supistelevan kyrpääni vasten enkä pysty enää pidättelemään. Se lähtee jostain selkäytimestä ja koko vartaloni jännittyy kun tulen hänen sisäänsä. Hengästyneinä makaamme sylikkäin ja kuiskaan häneen korvaansa “rakastan sinua”

3 kommenttia viestissä: “Hotellissa”

  1. NOT says:

    Todella hätäinen ja kappalejakokin unohtunut (ellei sitten ole vain yksi kappale).

  2. Nazca says:

    Turhan hätäinen tarina.

  3. Top says:

    Järkyttävän teennäinen, väkisin väännetty.

Kommentoi

top