search
top

kotiinpaluu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (128 votes, average: 2.40 out of 5)
Loading...

Kesä oli vasta aluillaan ja olin ehtinyt viettämään kesälomastani ensimmäiset kaksi viikkoa. Seurustelin tällöin itseäni seitsemän vuotta vanhemman miehen kanssa. Suhteemme oli ollut alusta asti hyvin intohimoinen ja seksipainotteinen. Aiemmin en ollut välittänyt seksistä niin suuresti, mutta kyseisen miehen kanssa meillä klikkasi hyvin. Kesälomani aikana olimme kuitenkin tapelleet poikaystäväni kanssa tavallista enemmän ja nyt olin varannut vain itselleni viikoksi lomamatkan Turkkiin. Poikaystäväni ei ollut mielissään ajatuksesta, että lähtisin matkalle yksin, mutta ajatukseni kaipasivat tuulettumista ihan omassa rauhassa.

Matkapäivä koitti ja saavuin perille lomakohteeseen. Mieheni soitteli minulle viikon aikana joka ilta ja kyseli kuulumisiani. Emme olleet aikaisemmin olleet erossa toisistamme kovinkaan pitkiä aikoja ja ikävä ja himot alkoivat ottaa valtaansa viikon loppua kohti edettäessä. Kuuma ja kostea ilmasto saivat minut aina tavallistakin himokkaammaksi. Päivisin saattoi kulkea ulkona vain ohuessa kesämekossa. Rintani ovat sen verran pienehköt ja kiinteät, että rintaliivejäkään ei lomalla tarvittu. Rannalla kävellessäni olin muutaman kerran jättänyt myös alushousuni hotellihuoneelle.

Iltaisin meillä oli tapana vaihtaa kuulumiset mieheni kanssa ja muutamana iltana tuli harrastettua myös puhelinseksiä. Mieheni oli tässä erityisen taitava. Hänen matala ja käheä äänensä saivat minut aina kuumaksi. Hän osasi myös taitavasti käskyttää minua puhelimessa ja orgasmi oli aina taattu puolin ja toisinkin. Tässä kohtaa kiitin jälleen teknologiaa ja videopuheluita. Puhelinseksistä huolimatta pilluni alkoi kuitenkin viikon lopulla kaivata jo oikeaa kalua sisäänsä.

Viimeinen lomapäivä koitti ja pakkasin tavarani kotiin lähtöä varten. Lento meni nopeasti ja odotin jo malttamattomana kotiin pääsyä. Kello oli 5 aamuyöllä, kun kaarsin autolla kotitaloni pihalle. Poikaystäväni odotti minua rappusilla istuen. Syöksyin ulos autosta ja istahdin Jaken syliin. Suutelimme pitkään ja intohimoisesti. Tiesin, että pian odotukseni palkittaisiin ja saisin tuntea jälleen kunnon kyrvän sisuksissani.

Avustin Jaken pyörätuoleineen sisälle ja oven sulkeutuessa takanamme, istahdin takaisin hänen syliinsä. Minua kiihotti valtavasti ajatus siitä, että Jake ottaisi minut tässä ja nyt.  Päälläni olevien bikinien alaosa alkoi kastua kostuneesta pillustani. Jake vei huulensa kaulalleni ja alkoi hitaasti suudella, nuoleskella ja imeä kaulaani, siirtyen pian korvan taakse, hiusrajalle, kaulalle ja aina vain alemmas kohti rintojani.  Suudelmat kulkivat pitkin auringon ruskettamaan ihoani.

-Hmmh.. huoahdin ja kiedoin käteni Jaken ympärille ja painauduin tiukemmin häntä vasten. Tunsin Jaken housuissa pullottavan.  Avasin Jaken kuluneiden farkkujen vetoketjun kiduttavan hitaasti ja laskin hänen housunsa niin alas, kun pystyin hänen istuessaan pyörätuolissaan. Kaivoin hänen ylvään ja kookkaan kyrpänsä esille. Tuntui kuin se olisi viikossa kasvanut entisestään. Jake voihkaisi, kun viimein aloin hivellä hänen elintään.

Minulla oli ylläni vain kesämekko ja bikinit, joten Jake pääsi helposti hivelemään rintojani ja hänen kätensä nostivat mekkoni helmoja paljastaen pienen perseeni. Jake suuteli kaulaani ja puristeli persettäni minun hymisten jo ääneen hyvää oloani ja aina vaan nousevaa kiimaani.

Jake hyväili rintojani bikinien päältä ja näykki kivikovia nännejäni kankaan päältä.

– Riisu ne jo pois, anelin. – Vai alkaa pikku emäntä jo olla kiimassa.. Inahdin, kun Jake näykkäisi nänniäni ja alkoi samalla liu´uttaa bikinieni alaosaa pois. Samalla hän riisui myös mekkoni ja bikinien yläosan ja päästi rintani ponnahtamaan ulos vapauteen.

Tartuin kädelläni Jaken seisovaan elimeen ja tein kädelläni muutaman runkkausliikkeen, mutta enempää en malttanut odottaa. Minun oli saatava tuota elintä sisääni välittömästi.
Istuin tuon mahtavana seisovan kyrvän päälle. Voihkaisten upotin kyrvän sisääni sentti sentiltä. Pilluni oli kiimasta niin märkänä, että kyrpä solahti sisääni tavallista helpommin. Ratsastin hetken Jaken päällä, kunnes hän ajoi meidät pyörätuolillaan makuuhuoneeseen ja nosti minut päältään ylös ja kaatoi vuoteelle.

Jake nousi tuolistaan ja siirtyi päälleni. Hän työntyi sisääni yhdellä voimakkaalla työnnöllä. Voihkaisin kun kyrpä osui pilluni pohjalle. Jake urahteli työntöjensä tahdissa ja minun hieroessa itseäni hänen kyrpäänsä vasten, hän pikkuhiljaa lisäsi tahtiaan. Minä avasin jalkojani vain enemmän, että Jake pääsisi syvemmälle pilluuni sorvaamaan tuota ihanaa kyrpäänsä.  Ihanaaaa, annaaaa! Nussi mua sillä ihanalla kyrvälläsi! Huusi ääni päässäni ja voihkin niin, että ääneni värisi. Rintani hyppivät Jaken tihenevien työntöjen tahtiin. Pilluni litisi jo niin, että allamme alkoi olla lammikko.

Rynkytys kiihtyi entisestään ja olin jo aivan orgasmin partaalla. Jakekin urahteli jo laukeamisen merkiksi, mutta nosti kuitenkin vielä toisen jalkani ylös, levittäen pilluani vielä entisestään.  Jaken työntöjen tahdissa pyöritin pilluani hänen kyrpäänsä vasten parhaani mukaan.  Samalla Jake hinkkasi toisella kädellä klitoristani ja jyysti armotta reikääni kyrvällään, kunnes tunsin nousevana aaltona orgasmini lähestyvän. Huusin kuin syötävä orgasmin saapuessa ja Jaken vielä työnnellessä täydellä teholla pilluani. Lujaa urahtaen aloin tuntea myös Jaken purkautuvan pilluuni. Jake työnsi vielä muutaman pitkän työnnön syvälle pilluuni, kunnes rojahti viereeni makaamaan. Tasailimme hetken hengitystämme maaten vuoteella  vierekkäin, mutta viikon seksittömyyden jälkeen kumpikaan ei   kaivannut sen kauempaa lepoa, vaan huomasin pian kiihottuvani uudestaan.

Jake tuli lähemmäksi kylkeeni ja alkoi silitellä hiuksiani, rintaani ja vatsaani. Käännähdin kyljelleni ja toin perseeni aivan häneen kiinni. Tunsin hänen pillulimasta kostean kyrpänsä paljasta persettäni vasten. Kalu oli vieläkin lähes täydessä seisokissa, vaikka oli juuri laskenut mällinsä sisälleni.

Keinutin hiljaa itseäni munaa vasten, samalla kun Jake silitteli ja kouri rintojani. Hetken päästä Jake alkoi hyväillä pilluani sormillaan, ensin yhdellä ja sitten kahdella. Samalla hän pyöritti toisen käden sormiaan klitoriksellani. Nuoleskelin huuliani ja ulisin hiljaa Jaken työntäessä nyt jo vaativammin sormiaan sisääni ja tunnustellen niillä pilluni sopukoita. Hän kiihdytti sormiensa vauhtia ja aloin jo ulvoa suoraa huutoa, hän rynkytti ja hieroi pilluani hyvin taitavasti, ja minä anelin häntä jo tulemaan sisääni.

Käännähdin takaisin selälleni ja tunsin, miten iso kyrpä alkoi upota märkään ja kireään pilluuni. Hitaasti ja taitavasti pyöritellen Jake raivasi kyrvällään tietä syvemmälle pilluuni. Taivas, kuinka se tuntuikaan hyvältä! Ulisin ja huoahtelin raskaasti Jaken vedellessä valtavan kokoista elintään edestakaisin valuvassa pillussani vain litinän kuuluessa. Jake sai minut jälleen huutamaan suoraa huutoa, kuitenkaan vielä laukeamatta. Hetken kovemmin rynkytettyään Jake vetäytyi pois pillustani ja komensi minut päälleen. Nousin hajareisin hänen päällensä ja hän liu’utti kyrpäänsä ensin peppuvaossani ja eteni jälleen pillulleni. Pysäytin hänen liikkeensä ja istuuduin hitaasti kovana seisovan elimen päälle ja solautin kyrvän pitkälle pilluni sopukoille. Voi luoja miten syvälle se menikään ja Jake painoi minua reisistä vieläkin syvemmälle.

Aloitin ensin hitaan ratsastuksen ja Jake puristeli samalla rintojani. Aloin kuitenkin pian olemaan orgasmin partaalla ja huusin ja voihkin jo täyteen ääneen. Ratsastin kyrvällä raivokkaasti ja Jake vastasi ratsastukseeni pitäen reisistäni kiinni ja antaen minulle vauhtia. Kauaa en tätä kestänyt, vaan sain voimakkaan orgasmin, joka tuntui lävistävän kehoni kokonaan. Sähköiskumaiset aallot menivät päästä varpaisiin asti ja Jaken kyrpä vain koveni ja suureni entisestään, kunnes hänkin laski spermansa syvälle pilluni uumeniin. Rysähdin orgasmista voipuneena Jaken rinnan päälle, josta hän myöhemmin pyöräytti minut kainaloonsa nukkumaan. Herättyämme vedimme vielä kolmannen kierroksen.

2 kommenttia viestissä: “kotiinpaluu”

  1. Ville says:

    Täydellinen kotiinpaluu!!!

  2. Retkeilijä says:

    Harmi, ettei majailtu samassa hotellissa. Jake ei ois ihan joka ilta tavoittanut Sua puhelimella 😉

Kommentoi

top