search
top

Tyttöystävä miesten matkassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (182 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Havahduin postiluukun kolahdukseen ja vääntäydyin sohvalta ylös. Sunnuntai oli jo pitkällä iltapäivän puolella, mutta oloni oli edelleen hieman kohmeloinen edellisillan bileillan jälkeen. Tyttöystäväni Jenni oli taas ilmoittanut joutuvansa lähtemään vanhempiensa mukaan viikolopuksi, joten olin sitten viettänyt perjantai- ja lauantai-illat omilla menoillani, siitä heikohko olotilani. Laahustin eteiseen ihmetellen samalla, mitä postiluukusta oli tullut, sillä ilmaisjakelu oli jaettu jo lauantaina. Nostin pehmustetun kirjekuoren käteeni ja katselin sitä ihmeissäni. Ei postimerkkiä tietenkään eikä tietoakaan lähettäjästä tai tuojasta. Siirryin takaisn sohvalle ja avattuani kuoren löysin sen sisältä kaksi itse poltettua DVD-levyä sekä kirjeen.

Hieman kummastellen taitoin kirjeen auki ja aloin lukemaan: “Hei Tepa. Ajattelin että säkin ehkä haluaisit oman kopiosi siitä pikku videosta, jota molemmat kuvattiin silloin kuukausi sitten viikoloppuna Jennisi kanssa. Jos vaikka haluat verestää muistikuviasi.” Tässä kohtaa tajusin kirjeen olevan Jannelta, kaverini Mikon faijalta. Mitään muistin virkistämistä en tosin tarvinnut, on aika mahdoton unohtaa iltaa ja yötä jolloin parhaan kaverini isä käytti tyttöysävääni, vieläpä minun aloitteestani omana pikku lutkanaan ja panopuunaan. Ja kuvasi ja kuvautti minulla koko yön kestäneen irstailun. Tässä olisi siis nyt nähtävillä, kuinka kiltti ja viaton Jennini antautui lopulta hyvinkin halukkaasti itseään vanhemmalle miehelle minun katsellessa, kuvatessa ja hieman osallistuessakin panosessioon. Pelkkä muistikuva sai kaluni kovettumaan boxereissani. Yöstä oli tullut paljon villimpi kuin olin aikonutkaan, enkä voinut olla hymyilemättä muistellessani tapahtumia, vaikkakin hieman minua kyrsi se, että Janne oli lupia kyselemättä vienyt Jenniltä peppuneitsyyden. Vaikka olinkin päässyt jälkiliukkaille siihenkin reikään, olisin kuitenkin halunnut olla se ensimmäinen.

Maltoin mieleni alkaa katsomaan videotallennetta ja jatkoin kirjeen lukemista: “Meillä oli kyllä oikein mukava yö vai kuinka? Ja ujosta tyttöystävästäsi kuoriutui todella herkullinen pikku narttu. Jopa niin himottava, että olisi ollut ihan sääli jättää hänestä nauttiminen vain siihen yhteen yöhön.” Tässä kohdin aloin hieman kummastelemaan. Mitä Janne oikein tarkoitti? “Muistanet kai sen viikonlopun pari viikkoa sitten kun Mikko piti ne isot bileet meillä kotona kun Reija oli kylpyläviikonloppua viettämässä ja mä liikematkalla.”

Muistin kyllä ne bileet, sillä olin Jennin viime hetken sukulaisvisiitti-ilmoituksesta hieman suuttunena päätynyt muhinoimaan Mikon tyttöystävän Katan tyttökaverin kanssa. Jatkoin lukemista: “Jennihän oli sinä viikonloppuna vanhempiensa mukana sukuloimassa? Tai niin Jenni kai ainakin sinulle kertoi.” Tässä vaiheessa pahat aavistukset alkoivat täyttää mieleni, mutten voinut kuin jatkaa lukemista: “Tosiasiassa mun liikematkani oli tekosyy lähteä vähän risteilylle rilluttelemaan ja houkuttelin ja taivuttelin sun pikku Jennisi mulle matkaseuraksi ja viihdykkeeksi. Äläkä nyt vaan ala Jenniä syyttelemään, mä taisin mainita hänelle tuntevani hänen isänsä töiden kautta, samalla kun näytin Jennille pienen pätkän tosta videosta. Ei Jenna varmaan oikein uskaltanut kieltäytyäkään, vaikkei mulla missään vaiheessa ole ollut aikomustakaan näyttää tota videota muille. Mutta lopputulos oli kuitenkin se, että Jenni lähti mun mukaani ja oli loppujen lopuksi ihan kunnolla menossa mukana, minkä tulet itsekin huomaamaan kun katsot siinä toisella levyllä olevan matskun jonka mä olen editoinut omaksi ja vähän sunkin iloksi. Ja loppujen lopuksi sä itse alun perin tyrkytit Jenniäsi mulle. Mutta joka tapauksessa, nautihan elokuvasta. T: Janne”

Istuin hetken paikoillani vain tuijottaen pöydällä olevaa toista levyä pohtien samalla katsoisinko sen sisältöä vai en. Lopulta vastaus oli ilmiselvä, minun olisi pakko saada selville, mitä Jannen ja Jennin välillä on tapahtunut ja niinpä laitoin levyn läppäriini. Ruudulle ilmestyi kuva Jannesta ilmeisesti tämän kotona työhuoneessa: “Ajattelin pitää tähän ensin pienen esipuheen siitä, mitä sä tulet jatkossa näkemään. Osassa kuvan laatu voi olla vähän sitä sun tätä, jouduin näet osan kuvaamaan ihan kännykällä ja jopa vähän salaa. Mutta kyllä mulla ne paremmatkin kuvauskamat oli matkassa, ihan vaan siinä toivossa että saisi jotain hyvää filmille. Ja kyllähän sitä saatiinkin.” Tässä kohtaa Janne hieman naurahti ja jatkoi sitten: “Ihan kaikkea en sanut kuvattua, ainakaan sitä, kuinka me Jennin kanssa käytiin vähän vaateostoksilla ennen matkaa en kehdannut kuvata. Olisi myyjätär voinut kattoa pahalla jos tällainen vanhempi mies kuvaisi kamerallaan nuorta neitoa sovituskoppien luona. Mutta näet kyllä vielä mitä Jennille ostin. Mä luulen kyllä että sä pidät siitä, miltä Jenni näyttää ne yllään. Mutta tän pitemmittä puheitta, astu laivaan.”

Kuvaan ilmeistyi hyttikäytävällä kahta vaatekaupan kassia kantava ja matkalaukkua perässään vetävä Jenni, ilmeisesti kännykällä kuvattuna. “Eteenpäin vielä, se hytti on ihan keulassa.”, kuului Jannen ääni. Hetken päästä Jenni pysähtyi hytin oven eteen ja Jannen käsi ilmestyi kuvaan työntäen avainkortin lukkoon. “Tällainen tämä nyt on.”, esitteli Janne ja käänteli hitaasti kameraa kuvaten hyttiä joka puolelta. “Täähän on valtava!”, huokasi Jenni, enkä ihmetellyt katsellessani hytin kokoa. Oikealla reunalla oli pieni baaritiski ja kuuden hengen pöytä. Kahdesta suuresta ikkunasta oli näkymä keulaan ja huoneen vasemmalla reunalla oli puolipyöreä sohva, sohvapöytä ja kaksi mukavalta näyttävää tuolia. Kameran kääntyessä vielä enemmän vasemmalle näkyi oviaukosta erillinen makuuhuone jossa parisänky. “Vie vaan laukkusi tuonne.”, kehotti Janne ja seurasi sitten Jenniä makuuhuoneen puolelle yhä kuvaten. Jenni laski ostoskassinsa parivuoteelle ja matkalaukkunsa sen viereen ja katsahti sitten vasemmalle. “Mikä huone tuolla vielä on?”, hän kysyi Jannelta ja tämä vastasi sen olevan puku- ja pukeutumishuone. “Käy vaan katsomassa, sieltä pääsee kanssa kylpyhuoneeseen.”, jatkoi Janne ja Jenni kuuliaisesti astui pieneen huoneeseen jonka kahdella sivulla oli kulmasohva ja jonka toinen seinä oli lähes kauttaaltaan merelle näkymän tarjoavaa ikkunaa.

“Wau! Tääl on saunakin.”, hengähti Jenni astuessaa kylpyhuoneeseen vievälle oviaukolla jatkaen Janneen kameraan päin samalla kääntyen: “Ja onks toi oikeesti poreamme?” “No poreammehan se on.”, vastasi Janne myhäilleen ja jatkoi: “Ja sehän me vielä koeajetaan oikein kunnolla, vai mitä?” Jenni punasteli hieman vastatessaan hiljaisella äänellä: “Tota, mul ei oo mun uikkareita mukana.” Janne naurahti hieman, siveli kevyesti Jennin poskea ja kaulaa ja vastasi: “Ei mullakaan ole, mut eihän me sellasia tarvitakaan. Mukavampaahan se on ilman mitään.” Jennin yhä punastellessa Janne kehotti tätä astumaan takaisin olohuoneen puolelle jossa mies otti esiin kaksi kuohuviinilasia ja shamppanjapullon. “Tietysti shamppanjaa. Ei kait Janne tyytyis mihinkään halvempaan vaihtoehtoon.”, ajattelin ja keskityin taas kuvaruutuun. “Aloitetaanpas tämä meidän matkamme näin vähän hienommin. Mutta nyt mun täytyy lopettaa kuvaaminen ainakin hetkeksi että mä saan tän pullon kunnolla auki.”

Painoin paussia samalla hetkellä kun ruudun kuva pimeni ja tuijotin hetken tyhjää näyttöä. Mitä olin oikein katsomassa ja halusinko nähdä enempää? Jannen kaikista elkeistä oli selvää ettei Jenni ollut mukana vain tarjoamassa nuorta ja kaunista seuraa ja silmänruokaa. Halusinko tosiaan tätä? Halusinko nähdä mitä tuolla melkoiseksi irstailijaksi paljastunella vanhemmalla miehellä oli suunnitelmissa tyttöystäväni varalle? Vielä hetken asiaa pohdittuani painoin playta.

Ruudulla näkyi nyt sohvapöytä, jolla yksi tyhjä ja yksi nähtävästi puolillaan oleva shamppanjapullo ja kaksi tyhjää lasia. Kuva näytti myös paljon äskeistä terävämmältä ja syykin selvisi kun kuva siirtyi peilin kautta Janneen. Hänelläoli pelkkä pyyhe lanteillaan, toisessa kädessään tämän pieni mutta laadukas videokamera ja toisessa lasi, jossa näytti olevan viskiä. “No niin, laiva on ollut jo jonkin aikaa matkalla. Ollaan Jennisi kanssa tyhjennetty jo toista skumppapulloa, ajattelin että tyttösi olisi vähän rennompi niin.”, selitti Janne ilmeisesti juuri minulle. Janne otti kulauksen viskistään, laski lasin eteensä pöydälle ja jatkoi: “Mä oon tehny pöytävarauksen meille ravintolaan, mutta meillä ei ole vielä mikään kiire. Sun tyttös on poreammeessa rentoutumassa, ja mä aattelin itekkin vähän rentoutua ennen sitä.”

Silmää iskien Janne asteli kylpyhuoneeseen ja suuntasi kameran poreammeessa silmät ummessa loikoilevaan alastomaan Jenniin. Janne ei sanonut vielä sanaakaan ja kuvakulman muutoksesta päätellen asetteli kameran poreammetta vastapäätä olevalle lavuaarille, josta se pystyi kuvaamaan koko ammeen. Jenni havahtui vasta kun Janne astui ammeeseen ja yritti hieman peitellä pystyjä rintojaan. “Älä suotta peittele sun seksikästä vartaloas Jenni.”, Janne sanoi paksulla äänellä jatkaen: “Johan mä olen sen saanut nähdä ja tuntea aikasemminkin. Anna mun vaan kastella sua rauhassa.” Hieman empien Jenni laski kätensä takaisin veteen ja sulki taas silmänsä. “Just noin Jenni, meillä on paljon hauskempaa kun ei turhia jännitetä toistemme seurassa.”, jatkoi Janne laskien samalla vasemman kätensä Jennin reidelle tämän värähtäessä hieman kosketusta. Jenni ei tehnyt kuitenkaan mitään estääkseen miestä tämän alkaessa sivelemään tyttöni reittä yhä ylempää ja ylempää samalla pehmeällä äänellä puhellen Jennille, ja otaksuin että myös kameran kautta minulle: “Sun vartalos näyttää niin kiihottavalta, varsinkin kun mä tiedän millasta nautintoa se miehille voi antaa.” Jannen käsi oli siirtynyt Jennin haaroihin ja tyttö voihkaisi ääneen. Samalla kun Janne toisella kädellään alkoi hitaasti runkata seisomaan noussutta kaluaan hän hyväili tyttöäni, yhä samalla paksulla äänellään puhuen: “Säkin pidät tästä, olla vanhemman miehen hyväiltävänä. Miehen, jolle sun oma poikaystäväs sut tarjosi. Se kiihottaa sua, eikö kiihotakkin? Antautua toiselle. Olla jotain muuta kuin kiltti ja siveellinen tyttö. Olla jotain muuta kuin kuuliainen tyttöystävä. Olla jonkun toisen miehen rietas pikku narttu.” Viimeisen lauseen kuultuaan Jenni parahti, enkä uskonut sen johtuneen ainoastaan Jannen kädestä. Ilmeisesti tyttöäni tosiaankin kiihotti antautua tuolle vanhemmalle vieraalle miehelle.

Koko ajan Jannen käsi oli hyväilly Jenniä jalkovälistä, mutta sitten mies nousi ja istui poreammeen reunalle nurkkaan tarttuen Jenniä kädestä ja vetäen tämänkin jaloilleen. Jennin katse kohdistui miehen seisovaan kaluun ja Janne hymyili Jenniin katsoen. “Nyt mä haluan Jenni että sä istut mun syliin, otat mut sun sisääs ja ratsastat tällä kullilla.” Janne kääsi Jennin selin itseensä vieden kätensä tämän pillulle ja jatkoi: “Säkin taidat haluta sitä. ainakin sun tiukka teinipillus suorastaan valuu kosteutta.” Hieman arastellen Jenni asettautui miehen syliin tämän tarttuessa tyttöä hoikasta vyötäröstä. “Just noin Jenni, nyt tartu siihen kulliin ja ohjaa se sisääs.”, ohjeisti Janne enkä voinut kuin katsoa kuinka tyttöystäväni kuuliaisesti tarttui miehen paksuun penikseen ja siirsi sen kärjen häpyhuuliensa väliin. Jenni parahti terskan tunkeutuessa hänen sisäänsä samalla kun Janne armotta vyötäröstä tyttöä alas painaen pakotti yhä enemmän kullistaan nuoreen vakoon. “Ota se kokonaan.”, murahteli Janne. “Ratsasta sillä kalulla. Nai mua Jenni.”, kehotti Janne ja Jenni totteli nostellen tuota niin hyvin tuntemaani peppuaan vanhemman miehen sylissä yhä uudelleen ja uudelleen nopeutuvassa tahdissa. Jenni voihki ja vaikeroi Jannen murahdellessa tyytyväisenä ja välillä tytölle puhellen.

“Mitä luulet että sun Tepas tekis jos näkis sut nyt?”, huohotti Janne tyttöni alla siirtäen samalla kätensä Jennin pystyille rinnoille saaden tämän voihkaisemaan entistä kovemmin. “Suuttuisko se? Vai jäiskö se katsomaan? Katsomaan vieressä ja kenties runkkaamaan omaa kaluaan kun sen tyttöystävä saa toista kullia pikkupilluunsa.” Viimesen lauseen kuultuaan Jenni parkaisi nautinnosta ja Jannekin sen huomasi: “Sä tykkäisit siitä, etkö tykkäis? Sä haluisit Tepan taas näkevän sut toisen miehen kanssa. Sä haluat, että sun Tepas tietää, etkö haluakin Jenni? Vastaa mulle Jenni. Haluutko sä että Tepa näkee vastasuudessakin kuinka sä tarjoat sun vartaloas mulle?”

Tässä kohdassa painoin videon taas paussille ja tuijotin hetken ruutua. Suljin silmäni ja pohdin, mitä Janne tarkoitti, “vastaisuudessakin”. Ei kai hän aikonut… Katsoin taas ruutua, jossa Jannen sylissä olevan tyttöystäväni kasvoilta paistoi pelkkää himoa. Ei häpeää, ei katumusta, vain puhdasta nautintoa. Näin noissa kasvoissa vastauksen ilman että Jenni oli sanonut sanaakaan. Ja yhä rautakankena seisova kaluni viestitti, että niin halusin minäkin. Nähdä. Vastaisuudessakin. Käsi hieman täristen painoin videon jatkumaan.

Janne siirsi toisen kätensä Jennin jalkoväliin ja alkoin hieroa tämän klittaa samalla kun Jenni voihkien vastasi miehen kysymykseen: “Joooh. Mä haluun. Et Tepa näkee. Se tarjos mut sulle. Se haluu nähdä.” Janne murahteli tyytyväisenä ja alkoi kiristämään nainnin tahtia samalla Jennille sanoen: “Hyvä, mä varmistan että sun Tepas näkee sut. Katso tonne lavuaarille Jenni. Näetkö ton kameran? Se kuvaa meitä. Se kuvaa kuinka sä annat mulle sun tiukkaa teinipilluas. Ja mä lähetän ton videon Tepalle.” Jenni katsoi suoraan kameraan samalla kun hänen silmänsä ravahtivät suuriksi ja hänen suustaan pääsi valitus. “Just noin Jenni, kato siihen kameraan kun sä laukeet mun kullille. Kerro kameralle, kerro Tepalle kuinka sä laukeet toiselle miehelle samalla kun se laukee sun sisääs.”, huohotti Janne. Kameraan katsoen Jenni laukesi parahdellen: “Tepaaaahhh. Mä tuun. Tuntuu hyvälle… Jannen kulli… syvällä…” Samassa Janne alkoi murahdella kovempaa ja junttasi itsensä syvälle Jennin pilluun laukoen spermansa tyttööni.

Molempien lauettua he huohottivat hetken sylikkäin, sitten Jannen avustuksella Jenni nousi tämän sylistä ja laskeutui ammeeseen. Janne sen sijaan nousi ammeesta ja otti kameran käteensä suunnaten sen Jenniin samalla puhellen: “Rentoudu vielä hetken aikaa, meil on vielä aikaa pöytävaraukseen.” Sitten mies käväisi olohuoneen puolella ja palasi takaisin mukanaan täytetty shamppanjalasi, jonka hän ojensi Jennille. Tämä tarttui lasiin ja kulautti sen hetkessä tyhjäksi ojentaen lasin takaisin Jannelle. “Mä aattelin että voisit pukea sen mustan mekon ylles illaksi. Mä menen laittamaan sen ja muut mitä sä tarttet sängylle odottamaan.” Jenni nyökkäsi miehelle ja sulki silmänsä nojaten raukeana ammeen reunaan ja Janne asteli takaisin olohuoneen puolelle. Mies istuutuu sohvalle ja kääntää kameran kasvoihinsa. “Tosi kuuma misu toi sun Jennis, kiitos vielä kerran kun silloin tarjosit tyttös mulle.”, Janne kameralle hymyillen sanoi ja jatkoi: “Kohta me lähdetään syömään ja viettämään vähän iltaa, olishan se synti noin seksikästä tyttöä pitää piilossa vaan täällä hytissä. Ja mä luulen että sä tuut tykkäämään siitä asusta, jonka mä Jennille ostin tätä matkaa varten, Jenni tulee näyttämään tyrmäävän seksikkäältä siinä. Sun tyttös kerää varmasti kaikkien miesten katseet yökerhossa, Jennillä riitää takuulla vientiä tänään.” Tuon sanottuaan Janne iski silmää, siemaisi viskilasinsa tyhjäksi ja jatkoi: “Mähän en siis ole mikään tanssija ja Jennihän oli vissiin sitä harrastanu enemmänkin, mut luulen Jennille löytyvän partnereita ihan tungokseen asti. En voi luvata paljoakaan videota yökerhoin puolelta, mutta mä yritän vähän saada jotain talletettua tolla kännykällä. Ja viimeistään sitten täällä hytissä mä pääsen paremmin kuvaamaan kuinka sun tyttöystäväs antautuu mulle. Etkös sä sitä halua?” Silmää kameralle iskien Janne laski kameran pöydälle ja minä painoin taas paussia. Kaluni seisoi räjähtämäisillään, enkä uskaltanut koskea siihen koska pelkäsin laukeavani siihen paikkaan. Enkä halunnut sitä vielä. Halusin katsoa loputkin videosta, sillä sitä oli vielä reilusti jäljellä. Hieman kyllä mielessäni kummitteli Jannen puheista kohta “…Jennillä riittää takuulla vientiä tänään.” Mitä mies sillä tarkoitti?

Painaessani taas videon jatkumaan vapisi käteni sekä kiihotuksesta kuin myös jännityksestä pohtiessani mitä Jannella oli suunniteltuna illan varalle ja mihin olinkaan tyttöystäväni saattanut kun kuukausi sitten olin hänet työntänyt kaverini faijan syleilyyn. No, kohtahan se selviäisi. Ruudulle ilmestyi taas kuva hytistä ja Jannen ääni kehotti: “Kun olet valmis Jenni niin tule näyttämään mulle miltä sä näytät niissä vaatteissa.” Hetken päästä kuva kääntyi hieman ja Jenni asteli makuuhuoneen puolelta olohuoneeseen. “Sä näytät todella hyvältä Jenni. Olipa hyvä että tuli pahimmat paineet purettua äsken, muutoin mä ottaisin sut saman tien rajusti tossa pöydällä.”, kommentoi Janne tyttöystäväni asua, enkä voinut väittää vastaankaan. Jenni näytti tyrmäävältä. Hän oli pukeutunut hyvin yksinkertaiseen mustaan lyhyeen mekkoon, jonka leveä helma ylsi noin puoleen reiteen. Yläosa oli olkaimeton ja siinä oli vielä edessä melko syvä V:n muotoinen leikkaus rintojen välissä, joka paljasti Jennin rintavakoa anteliaasti. Rintaliivejä tuon mekon kanssa ei todellakaan voinut käyttää. Jalassaan Jennillä oli yksinkertaisen tyylikkään mustat korkkarit joissa noin viiden sentin kapea korko. “Entä mitäs täältä alta löytyy?”, myhäili Janne ja samalla kurotti kätensä Jennin reidelle alkaen nostaa sitä ylemmäs nostaen samalla mekon helmaa ylös. “Käännyhän hieman Jenni.”, kehotti Janne ja kuuliaisesti Jenni käänsi selkänsä kameralle samalla kun Jannen käsi sai mekon helman nostettua kokonaan vyötärölle. Helman alta paljastui ettei Jennillä ollut paljoakaan mekkonsa alla, sillä tämän mustat stringit eivät peittäneet ollenkaan tyttöystäväni täydellisiä pakaroita.

“Täydellistä, Jenni.”, huoahti Janne jatkaen: “Miehet tulevat sekoamaan kun mä vähän esittelen sua.” Jenni hengähti syvään kuullessaan Jannen sanat ja hänen hengityksensä selkeästi tiheni miehen jatkaessa: “Ajattele kaikkia niitä miehiä katselemassa sua, katseet liimattuina sun kaula-aukkoos tai yrittäen nähdä sun hameen alle. Tai kävelemässä portaissa sun takana kun mä hieman nostan sun mekon helmaa.” Viimeisen lauseen jälkeen Jenniltä pääsi pieni inahdus, ja mietin mielessäni, että tyttönihän kiihottui ajatuksesta olla vanhemman miehen esiteltävänä muille miehille. “Pysy vielä hetki siinä.”, kehotti Janne ja käveli nähtävästi asettamaan videokameransa baaritasolle jättäen sen kuvaamaan Jenniä edestä. Sitten mies asteli itse kuvaan Jennin taakse, veti jotain puvuntakkinsa taskusta. “Viimeistellään sun asus tällä.”, mies sanoi ja kiinnitti Jennin kauaan leveän mustasta sametista tehdyn chokerin, jonka edessä oli valkoinen, kullalla koristeltu ruusu. “No niin. Nyt aina kun sulla on tämä kaulassas sä olet mun pikku teininarttuni.”, Janne sanoi Jennille samalla kameraan katsoen, tarkoittaen sanansa myös minulle. Sitten Janne vei toisen kätensä omistajan elkein tytön reidelle ja siitä määrätietoisesti tyttöni jalkoväliin. Toisella kädellään mies siirsi Jennin pitkiä hiuksia sivuun tämän kaulalta ja kumartui suutelemaan korkkareistaan huolimatta paljon lyhyempää tyttöä kaulalle. Jenni sulki silmänsä, kallisti päätän taakse ja selkeästi painautui tiukemmin miestä vasten. Pienen hetken jälkeen Janne irrottautui syvään hengittävästä Jennistä ja nuuhkaisi tytön mekon alla seikkaillutta sormeaan. “Tuntuupas siellä olevan kosteaa.”, naurahti Janne ja jatkoi: “Mutta nyt ei auta innostua, meidän pöytävaraus on kohta, joten eiköhän siirrytä ravintolaan.” Sitten mies kurotti kameraa kohti samalla silmäänsä vinkaten sanoi: “Toivottavasti olet nauttinut näkemästäs toistaseks, me lähdetään nyt syömään ja viettämään iltaa, toivottavasti hyvässä seurassa.”

Painoin taas paussia Jannen käden peittäessä koko kuvan ja katselin ruurua mitään kuitenkaan näkemättä. Tämä oli paljon enemmän kuin mitä olin aikonut kun Jenniä Jannelle alunperin esittelin. Nyt sain todistaa kuvaruudulta, kuinka tuo mies oli tehnyt Jennistäni oman pikku teininarttunsa ja kuinka Jenni näytti hyväksyvän roolinsa toisen, vanhemman miehen seksileluna ja jopa omaisuutena. Tunsin mustasukkaisuutta nähdessäni kuinka Jenniä ei näyttänyt haittaavan ollenkaan että hän tällä kertaa oli toisen miehen kanssa ilman minua. Mutta vieläkin vahvemmin tunsin kiihottuvani kun ajattelin, kuinka Jenni vielä uudestaankin antautuisi Jannelle ja kuinka saisin, vaikkakin vain videotallenteena, todistaa tyttöystäväni syrjähypyn. Enpä arvannut katselua jatkaessani saavani nähdä vielä enemmän kuin arvasinkaan.

Nyt ruudulle ilmestyi kuva Jennistä ravintolapöydän ääressä, edessään jälkiruoka-annoksen loput ja puolityhjä viinilasi. “Annahan kun otan muutaman kuvan susta.”, kuului Jannen ääni vaikka tämä koko ajan kuvasikin videota. Ilmeisesti mies näin ajatteli harhauttaa mahdollisia sivullisia, jotka olisivat saattaneet pitää outona jos vanhempi mies videoisi selkeästi nuorempaa, seksikkäästi pukeutunutta tyttöä. “Toivottavasti maistui.”, mies toivotti Jennille ja tämä nyökkäsi ja vastasi: “Mä en oo ikinä maistanu mitään näin ihanaa.” Jennin siemaistessa viinilasistaan Janne vielä jatkoi naurahtaen: “No sä tulet maistelemaan vielä paljon lisää tällaista mun seurassani, Jenni pieni.” Jennin punatsuessa ja aikoessa sanoa jotain kuuluin kuvan ulkopuolelta syvä miehen ääni: “Janne! Mukava nähdä sua! Mitäs sä täällä?”

Jannen kääntyessä ääntä kohden tämän puhelimen yhä kuvatessa ruudulle ilmaantui pitkä, Janneakin iäkkäämmän näköinen mutta silti hyväkuntoinen, tyylikkääseen pukuun pukeutunut tumma mies. “Marcus, katohan peijjooni!”, vastasi Janne ja laski puhelimensa pöydälle. Puhelin jäi kuitenkin kuvaamaan, ilmeisesti Janne oli onnistunut asettamaan luurinsa nojaamaan johonkin, sillä pelkän katon sijasta kuva oli suunnattu hieman viistosti pöydän yli. Ruudulla Janne nousi ja kätteli tulijaa esitellen tämän samalla Jennille: “Jenni, täsä on Marcus, mun pitkäaikainen liikekumppanini ja muutoinkin hyvä tyyppi. Marcus, tämä ihastuttava nuori neiti on Jenni.” Marcus tarttui Jennin ojennettuun käteen ja kättelyn sijasta antoi tyylipuhtaan käsisuudelman antaen samalla silmiensä rauhassa vaellella pitkin Jennin vartaloa. “Ihastuttava, todellakin ihastuttava kaunotar sinulla seurassas.”, kehui Marcus Jannelle ja yhä Jenniä katsellen jatkoi hieman hymyillen: “Olettaisin, ettet ole perheesi kanssa tällä reissulla.” Janne naurahti, katsahti Jenniin ja vastasi: “No en, kyllähän sä mun perheen tiedät.” Marcus käänsi katseensa Janneen, iski tälle silmää sanoen: “No en voi sua syyttää, en minäkään perhettä haluaisi mukaan jos mulla mukana olis noin seksikästä seuraa.” “Arvasi, että sä kyllä ymmärrät asioiden oikeen laidan.” hekotteli Janne ja jatkoi: “Me ollaan tässä juur lopeteltu ateriointi ja ajattelin että siirryttäis ottamaan lasillinen tai pari toisaalle. Haluatko liittyä mukaan? Vai onko sulla jo muuta seuraa?” “Ei minulla muuta seuraa ole ainakaan vielä täältä löytynyt, joten kyllähän sitä seura kelpaisi.”, vastasi Marcus Jenniin vilkuillen mutta jatkoi sitten katseensa Janneen kääntäen: “Mutta en mä haluais mitenkään tunkeilla tai häiritä teidän iltaa.” Marcus iski vielä Jannelle silmää tämän sanoessaan. Janne naurahti ja katsoi Jenniin, joka juuri siemaisi viimeisen tilkan viinilassistaan ja käänsi sitten katseensa takaisin Marcukseen. “No pötyä, et sä ole mitenkään häiriöksi, liity seuraan vaan. Ei Jennikään varmasti pahastuisi jos seuraan liittyisi toinenkin vanhempi herrasmies. Ethän Jenni?” viimeiset sanat Janne osoitti Jennille, joka hieman punastuen katsoi Janneen kääntäen sitten kasvonsa Marcuksen suuntaan vastasi ujosti: “Mustakin olisi hauskaa jos sä tulisit meidän seuraan.” “No siinä tapauksessa!”, totesi Marcus ensin Janneen ja sitten Jenniin katsoen. “En tietenkään kieltäydy, kun noin seksikäs nuori nainen pyytää mua seuraansa.” “No sitten ei kun menoksi!”, tokaisi Janne jatkaen: “Eiköhän siirrytä yökerhon puolelle. Menkääs te edeltä vaikka sinne yläkertaan, mä hoidan vaan tän laskun ja tuun heti perästä.” Marcus nyökkäsi Jannelle, kääntyi Jenniin päin ja ojensi tälle kätensä. Yhä hieman ujostellen tyttöni tarttui tuon tumman miehen käteen nousten ylös antaen miehen ohjata häntä ulos ravintolasta. Jenni vilkaisi vielä pöytään päin parivaljakon poistuessa ravintolasta, mutta heidän poistuttuaan Janne käänsi hieman puhelintaan jolloin hänen omat kasvonsa tulivat kuvaan. “Nyt täytyy lopetella, tarjoilija taitaa tuoda mun laskun.” Jannen käsi peitti kameran ja kuva pimeni hetkeksi.

Kun se tuli tas takaisin Janne puhui puhelimen selfiekameraan: “Tästähän voi tulla vielä mielenkiintoinen ilta. Ja yö.”, Janne virnistellen sanoi kameralleen puhuen. “Mä tunnen Marcuksen hyvin jo vuosien varrelta ja tiedän, että hän on hyvinkin perso nuoremmille naisille. Ja sun Jennis on juuri sellainen mitä Marcus himoitsee. Nuori, raikas, viaton ja seksikäs. Eikä sun Jenniskään kovasti tuntunut vastaan panevan lähteä aivan vieran miehen matkaan. Tuhma tyttö.” Janne asteli selkeästi rappusia ylös ja pysähtyi sitten katselemaan ympärilleen. “Jaahas, tuollahan he ovatkin.”, totesi Janne ja suuntasi sitten kohti perimmäistä nurkkaa kameran yhä kuvatessa. Yökerho näyti vielä melko tyhjältä, eikä nurkkauksen sohvalla vierekkäin istuvien Jennin ja Marcuksen lähellä ollut ketään muuta, joten Jannekin piti kameransa kuvauksella lähestyessään kaksikkoa. Pöydällä heidän edessään oli shamppanjapullo coolerissa ja kolme lasia. “No olittehan te täällä.”, Janne kuului sanovan nauravalla äänellä jatkaen: “Hetken luulin että te olette karanneet.” Jennikin näytti hymyilevän lausahdukselle ja Marcus suorastaan hykerteli vastatessaan: “Kyllä sekin kävi mielessä, mutta ajattelin sitten kuitenkin olla kohtelias ja tarjota vähän kuohuvaa ennen kuin kaappaan Jennin hyttiini.” Nyt oli Jannen vuoro nauraa: “Sut tuntien sä tekisitkin sen! Mutta täytähän nyt noi lasit kuitenkin ennen mitään kaappauksia!” Hekotellen Marcus tarttui shamppanjapulloon ja kaatoi laseihin ojentaen sitten ensimmäisen Jennille. Jannelle lasia ojentaessaan hän vielä tokaisi: “Mitä sä oikeastaan tässä kuvailet? Vaikka kyllähän tota Jennia katoessaan sen ymmärtää. No, mutta eikun kippis.” Kolmikko kilautti lasinsa yhteen ja kaikki siemaistua kuplivaa juomaansa Janne vastasi: “Noo, kyllähän sä mut ja mun kuvaamiset tiedät. Mutta jos nyt tältä erää katkasis kuvaamisen, vois vaikka olla parempana seuramiehenä. Ettei Jenni vielä kaappaa sua!” Ennen kuvan katkeamista videolta kuului kaikkien naurua Jannen kommentille.

Kun seuraava kuva ilmestyi ruudulle oli siinä taas vain Janne selfiekamerassaan. Aikaa edellisestä oli selkeästi kulunut jo tovi, sillä yökerhon äänet kuuluivat kovemmalta ja kuvan taka-alalla näkyi enemmän ihmisiä. Janne oli selvästi hieman sivummalla äskeisestä pöydästä alkaessa puhumaan kameraansa: “Sanoin Jennille ja Marcukselle käyväni WC:ssä ja samalla moikkaavani jotain tuttua, jonka olin näkevinäni aikasemmin. Tosiasiassa mä haluan vaan nähdä, mitä Marcus tekee kun kuvittelee mun olevan jonkin aikaa poissa. Se on selkeästi iskenyt silmänsä sun Jenniis, ja voiko miestä siitä syyttää? Joka tilanteessa sem silmät on liimaantuneena Jennin vartaloon, vaikka jos Jenni on käynyt naistenhuoneessa. Ja Marcus on flirttaillut huolella sun tyttöystävälles, ja se mies on kuules melkonen supliikkimies. Sun Jennis on kikatellut Marcuksen jutuille, on tainnut kuohuva vähän nousta päähän tyttöystävälles.” Janne hymyili ja asteli hitaasti hieman paikkaan, josta näkisi kulmapöytään. “Mä arvasin. Katsohan tuota.”, Janne naurahtaen sanoi ja vaihtoi selfiekamerasta toiseen, jolloin kuvassa näkyi taas kulmapöydän ääreesä istuvat Jenni ja Marcus. Ja Marcus oli laskenut vasemman kätensä Jennin oikealle reidelle, aivan polven yläpuollele ja siveli tytön pehmeää reittä kevyesti samalla tytölle jotain sanoen. Jenni siemaisi skumppalasistaan ja vastasi sitten miehelle hymyillen. Heidän kasvonsa eivät olleet suoraan kameran suuntaan, joten he eivät nähneet Jannea, joka hetkeksi vaihtoi vielä kameran selfieksi. “Saas nähdä mihin tää ilta oikein johtaa, eikös näyttäny mielenkiintoiselta?”, mies kysyi silmää iskien. “Katsotaankos mitä tapahtuu kun mä palaan yllättäen pöytään. Mä pidän vaikka tätä kameraa päällä niin säkin näet.”, jatkoi Janne ja vaihtoi taas puhelimen toiseen kameraan alkaessaan kävellä kohti pöytää.

Kaksikkko huomasi Jannen vasta kun tämä naurahtaen tokaisi: “Jaahas, täällähän ollaan jo tutustuttu paremminkin.”, ja jatkoi yhä Jennin reidellä olevaa Marcuksen kättä katsoen jatkoi silmää iskien: “Hyvä että olet pitänyt Jennille noin hyvää seuraa, ei olis oikein jättää kaunis nainen huomiotta.” Janne istuutui Jennin toiselle puolelle ja kuvasi samalla kun hän laski toisen kätensä Jennin vasemmalle reidelle. Kameran kuvassa näkyi nyt vain Jenni syli ja mekon helman alta näkyvät vaaleat reidet, joita kaksi kättä kevyesti hyväili. “Mielelänihän minä tällaiselle seksikkäälle neidolle huomiota antaisin vaikka enemmänkin.”, kuului Marcuksen ääni johon Janne vastasi: “Jenni varmasti kanssa tykkäisi saada lisää huomiota. Mut täällä alkaa olla vähän tungosta. Mitäs jos otetaan toi loppu kuohuva ja lasit mukaan ja löydetään joku vähän rauhallisempi paikka?” Kun sekä Marcus että Jenni myöntyivät Jannen ehdotukseen, kolmikko nousi ja Jannen laittaessa puhelimensa rintataskuun he lähtivät kävelemään. Rintataskussa oleva puhelin kuvasi yhä, mutta pelkkää mustaa, ääni kuitenkin tallentui hyvin. “Minne sä ajattelit mennä? Hyttiinkö?”, kysyi Marcus hetken päästä kolmikon seistessä ilmeisesti odottamassa hissiä. “Ei ihan vielä, mulla on yksi toinen ajatus mielessä.”, vastasi Janne hissin ilmeisesti lähtiessä liikkeelle.

Hetken kuluttua kuului hissin oven aukeaminen ja heidän astellessaan Marcus naurahti: “Ai tämä sulla oli mielessä.” Samaan aikaan Janne kaivoi puhelimensa taas taskusta ja nyt näin minne he olivat siirtyneet. Lasitetun käytävän ulkopuolella oli laivan aurinkokansi ja käytävän keskellä oli laivan kävelykadun lasikatto. “Eiköhän skoolata tää loppu kuohuva pois. Eli mukavalle loppuillalle!”, sanoi Janne ja kohotti lasinsa. Muutkin kilauttivat lasisna yhteen ja siemaisivat ne tyhjiksi. Janne laski lasinsa kannelle ja viittasi Marcusta ottamaan Jennin kädessä oleva tyhjä lasi vastaan. Marcus tekikin niin ja laski samalla omankin tyhjän lasinsa kannelle kääntyen takaisin Jannen ja Jennnin puoleen. Janne tarttui Jennin käteen ja ohjasi sen lasikattoa reunustavalle kaiteelle siirtyen sitten tytön taakse tätä kuvaten. Sitten hän vapaall kädellään alkoi kohottaa Jennini mekon helmaa kunnes tämän pakarat joiden välissä vain mustien stringien ohut naru kulki paljastui kameralle ja miesten katseille. “Mä luulen, että Jenni tarvitsee vähän lisää sitä huomiota.”, totesi Janne alkaessaan sivelemään tytön toista pakaraa. “Sitäkö sä tarvitset, Jenni?”, kysyi Marcus astahtaen lähemmäs tyttöä. Jenni ei vastannut, mutta hänen suustaan pääsi kevyt voihkaisu. Ja kun tyttö samalla notkisti selkäänsä ja työnsi peppuaan hieman taaemmas kuin paremmin tarjolle, ei jäänyt epäselväksi mitä tyttöystäväni halusi. “Mä olen koko illan katsellu himoiten sun seksikästä vartaloas Jenni.”, Marcus sanoi alkaen sivelemään Jennin toista pakaraa ja jatkoi: “Nyt kun mä sain sut siihen, mä haluisin kosketella sitä kaikkialta.” Janne irrotti kätensä Jennin pakarasta, otti askeleen taaksepäin yhä kuvaten ja tokaisi: “No mikäs sua estää? Ei Jenni varmaankaan vastustelisi.”

Marcus katsahti hetken Jannen suuntaan kuin odottaen tämän peruvan puheensa, mutta kun sitä ei tullut, eikä Jennikään eleelläänsäkään osoittanut vastustelevansa astahti Marcus tytön taakse tarttuen nyt molemmilla käsillään hänen pyöreistä pakaroistaan. “Täydellinen pikku peppu, kuin tehty hyväiltäväks ja puristeltavaks.”, murahti Marcus alkaen leipomaan ja sivelemään tyttöystäväni pakaroita Jennin kevyesti pyöritellessä pyllyään miehen liikkeitä myötäillen. “On se täydellinen paljoon muuhunkin.”, puuttui Janne puheeseen yhä kuvaten, kuina Jenniäni hyväiltiin toisen vieraan miehen toimesta ja jatkoi: “Eikä ole muutkaan kohdat tuossa vartalossa yhtään huonompia.” “Täytyypä tarkistaa.”, Marcus sanoi paksulla äänellä ja hitaasti Jennin lanteiden kaaria myötäillen siirsi kätensä tytön rinnoille vetäen hänet samalla aivan itseensä kiinni. “Totta puhuit, onpa pystyt ja kiinteät tissit.”, Marcus huoahti tartuttuaan Jenniä rinnoista ja jatkoi: “Ja nännitkin nöpöttää aivan kovina. Taitaa tyttö tykkää saada sediltä vähän huomiota. Etkö tykkääkin, Jenni?” Viimeiset sanat Marcus sanoi melkein Jennin korvaan tytön huokaillessa miehen hyväilyjen tuottamasta mielihyvästä. Janne oli astunut kaksikon viereen ja kuvassa näkyi nyt kuinka kaksikon kokoerosta johtuen Jennin peppu pyöri Marcuksen reisiä vasten. Miehen kädet puristelivat Jennin rintoja mekon kankaan päältä ja välillä kevyesti nipistelivät nännejä. Jennin silmät olivat kiinni ja hän hengitti raskaasti selvästi nauttien miehen kosketuksista. “Vastaa Jenni, etkö sä tykkaakin olla setien hyväiltävänä?”, kysyi nyt Jannekin kuvaten Jennin kasvoja. “Joooh… tykkään.”, voihkaisi Jenni hiljaisella äänellä. “Näytähän vähän noita sun upeita tisujas meille. Esittele meille itseäs Jenni.”, komensi Janne himosta käheällä äänellä. Jenni katsahti hieman ympärilleen, muttei ilmeisesti nähnyt muita katselijoita ja kuuliaisesti tarttui mekkonsa yläosaan ja laski sitä alemmas päästäen pystyt rintansa miesten ja kameran katseltavaksi. “Tottelevainenkin vielä. Täydellistä.”, myhäili Marcus ja alkoi hyväillä Jennin nyt paljaita rintoja puritellen niitä nyt hieman kovemmin kuin äsken. “Jenni on hyvin tottelevainen ja suostuvainen, voin kokemuksesta kertoa.”, puhui Janne ja jatkoi sanansa Jennille osoittaen: “Haluaisitko sä Jenni pyytää Marcuksen mukaan meidän hyttiin?” Jennin huulilta pääsi voihkaisu, jonka aiheutti joko Marcuksen rintoja puristelevat kädet tai ajatus olla kahden vanhemman miehen käytettävissä. Sillä Jenni tajusi, ettei hyttiin päästyä hänen osanaan olisi pelkästään näyttää kauniilta. Hetken silmät ummessa huokailtuaan Jenni avasi silmänsä ja käänsi kasvonsa Marcuksen päin: “Tahtoisitko sä tulla meidän mukaan hyttiin?” Marcus veti Jennin hieman tiukemmin itseensä kiinni ja samalla kun siirsi toisen kätensä Jennin mekon helman alle vastasi: “Aivan varmasti haluan, jos se tarkoittaa että sun seksikäs vartalos on käytettävissä.” Jenni huokaili Marcuksen sormien liikkuessa rytmikkäästi hänen jalkojensa välissä. “Niin Jenni, haluatko sä tarjota itses meille molemmille tänä yönä?”, kysyi nyt Janne yhä kaksikkoa kuvaten ja jatkoi sitten ennenkuin Jenni ehti vastata: “Jos sä haluat, niin sun täytyy nyt polvistua Marcuksen eteen, ottaa sen kalu esille ja ottaa Marcukselta suihin. Tässä ja nyt.”

Jenni epäröi pienen hetken, mutta kääntyi sitten Marcukseen päin, polvistui tämän eteen ja alkoi avaamaan miehen housujen vetoketjua. Marcus seisoi hetken hölmistyneenä, mutta alkoi sitten auttamaan Jenniä saamaan jo seisokissa oleva elin sepaluksesta ulos. Temppu ei ollut ihan helppo, sen verran kookas patukka miehellä oli, mutta hetken päästä Jennin kasvojen edessä oli suklaanruskea, pitkä ja paksu kalu. Tyttö tarttui siihen toisella kädellään ja runkkasi muutaman vedon ohjaten sen kärjen sitten huuliensa eteen ja lipaisi sitä kevyesti pari kertaa alkaen sitten upottamaan paksua terskaa suuhunsa. En voinut kuin ihastella ruudulla olevaa näkyä, tyttöystäväni seksikkäässä mekossa, rinnat paljaana polvillaan vanhemman tumman miehen edessä, imien tämän suurta kullia paikassa, johon koska tahansa voisi joku sivullinenkin tulla. “On todellakin suostuvainen.”, huokaili Marcus tarttuen samalla kädellään Jennin takaraivosta ja alkaen ohjaamaan tytön suihinottoa. “Mihinkäs muuhun Jenni suostuisi?”, jatkoi hän osoittaen kysymyksen nyt Jannelle. “Jennin vartalo on kokonaan meidän käytettävissä, kaikki aukot on jo korkattu.”, vastasi Janne ja jatkoi vielä: “Ja kaiken saa kuvata. Lähetän vielä kopiot Jennin poikaystävällekin.” Marcus naurahti viimeiselle lauseelle: “Vai poikaystävälle? No nyt mä ymmärrän miksi sulla on koko illan ollut toi kännykkä kuvaamassa.” Sitten Jennille sanansa suunnaten mies jatkoi: “Haluatko sä sitten antaa sun poikakaverilles kunnolla katsottavaa?” Jenni mumisi jotain Marcuksen kalu suussaan, joten mies vetäytyi ulos jotta tyttö voisi vastata. “Jooh, mä haluun.” Jenni huohotti ja jatkoi: “Se halus ite. Se tarjos mut Jannelle otettavaks.” Ennenkuin Jenni ehti jatkaa Marcuksen kalun imemistä Janne ehdotti: “Mä luulen että nyt olis hyvä siirtyä sinne hyttiin, ennekuin tänne tulee katsojia.” “Hyvä idea.”, totesi Marcus alkaen tunkemaan seisovaa elintään takaisin housuihinsa samalla kun Jenni nousi seisomaan ja veti mekkonsa yläosan paikoilleen. “Eiköhän sitten mennä, hytti on tossa pari kantta alempana.”, kehotti Janne mutta jatkoi sitten vielä: “Mut otetaan vielä yksi otos ihan Tepalle. Jenni, annapas Marcukselle oikein kunnon kiihkeä suudelma. Sellainen, joka annetaan miehelle jonka sä haluat naivan sua pitkään ja rajusti.” Jenni käännähti Marcuksen ja pitkän miehen kumartuessa tyttöni alkoi himokkaasti suutelemaan tuota paljon vanhempaa miestä. Suudelman kestäessä ja kestäessä kuului Jannen ääni taustalta: “Katso sun tyttöäs Tepa. Katso kuinka valmis sun Jennis on kahdelle miehelle. Mä lopetan nyt kuvaamisen, mutta älä pelkää. Me jatketaan vielä hytissä ja niinkuin mä sanoin, kaikki kuvataan. Saat kohta nähdä, kuinka Marcuksen musta mulkku tunkeutuu sun Jennis sisään. Mutta nyt pitää taas hetkeks lopettaa.”

Nyt en enää kestänyt, vaan painettua videon paussille kaivoin jo kivistävänä seisovan kaluni housuistani. Näin silmieni edessä ruudulla Jennin kiihkeässä suudelmassa tumman Marcuksen kanssa enkä ehtinyt kuin vetää muutaman vedon esinahkaani kun jo laukesin rajusti. Hetken huohotettuani putsasin spermani pöydältäni, näppäimistöstä ja näytöltä, Pohdin hetken edelleen seisovan kaluni tunkemista takaisis housuihini, mutta lopulta tuumin ettei maksaisi vaivaa ja painoin taas videon jatkumaan.

Ruudulla kuva vaihtui näkymään Jannen ja Jennin hytistä, jonne kolmikko oli jo saapunut. Olohuoneen pöydälle oli nostettu uusi shamppanjapullo ja kolme lasia, mutta ne olivat vielä koskemattomina. Janne oli ottanut taas videokameransa käyttöön ja kuvasi Jenniä, joka nojasi kaksin käsin pöytään, silmät ummessa ja jalat hieman harallaan. Jennin takana seisoi Marcus, jonka toinen käsi likkui rytmikkäästi tytön mekon alla, ilmeisesti ainakin yksi sormi tämän sisässä. “Malttakaas nyt vielä hetki, jos otettais vielä lasilliset ensin.”, naurahti Janne. “Voisitko sä Jenni toimia meidän sexynä pikku tarjoilijattarena ja tuoda melle juomat tuonne sohvan ääreen.”, mies jatkoi ja asteli sohvan toiseen reunaan istuen alas. Marcus, hieman vastahakoisesta irrotti kätensä Jennistä ja siirtyi sohvan toiseen reunaan, ilmeisenä tarkoituksena saada tyttö istuutumaan miesten väliin ja siten heidän molempien ulottuville. Pienen haparoinnin jälkeen Jenni sai pullon avattua ja kaadettua laseihin, jonka jälkeen hän tarttui kahteen lasiin lähtien tuomaan niitä miesten luo. Hän ojensi ensin toisen lasin Jannelle ja asteli sitten Marcuksen eteen kumartuen hieman ojentaessaan lasia miehelle. Marcus otti lasin vastaan ja samalla toisella kädellään nosti Jennin mekon helmaa paljastaen taas tämän stringipepun kameralle. Puristeltuaan hetken Jennin pakaraa mies laski kätensä ja sanoi: “Haepa Jenni omakin lasisi ja tule tänne setien väliin.” Kuuliaisesti Jenni sipsutti pöydän ääreen, tarttui lasiinsa ja palasi miesten luokse istuutuen Miesten väliin. “Eiköhän oteta malja pitkälle ja antoisalle yölle.”, ehdotti Janne ja kolmikko kilautti lasinsa yhteen ja otti siemauksen. Sitten Janne laski lasinsa sohvapöydälle, ja Jenniä kuvaten sanoi tälle samalla housujaa avaten: “Laskepa Jenni säkin lasisi tuohon pöydälle, nouse seisomaan ja kumarru ottamaan mun kaluni noitten sun punaisten huultes väliin.”

Sanaakaan sanomatta Jenni noudatti miehen ohjeita ja pian ruudulla näkyi lähikuvassa kuinka Jannen pitkä ja paksu kalu upposi kerta toisensa jälkeen tyttöni suuhun. Hetken päästä Janne siirsi kameraa hieman ja nyt näin, kuinka Marcus tuijotti himoiten hänen silmiensä edessä olevaa tyttöystäväni peppua. “Anna mennä vaan.”, kehotti Janne Marcusta ja jatkoi: “Ei tarvitse kysellä lupaa, mähän sanoin että Jenni on todella suostuvainen tyttö. Etkö olekin Jenni? Etkö sä olekin meidän pikku panopuu tänään?” Hetkeksi Jenni päästi Jannen elimen suustaan ja päätään taakse kääntäen sanoi Marcukselle: “Joo, mä olen teidän oma poikaystäväänsä pettävä pikku lutka. Käyttäkää mua. Ottakaa mut.” Tämän sanottuaan tyttöni kumartui taas Jannen kalun puoleen ja imaisi sen halukkaana uudelleen suuhunsa. Enempää kehoitusta ei Marcus tarvinnut, vaan hän nousi sohvalta ja polvistui Jennin taakse. “Maistetaanpa vähäsen tätä herkkua.”, Marcus totesi, siirsi Jennin mustia stringejä sivummalle ja alkoi antaumuksella lipoa tyttöni jalkoväliä. Jenni mumisi nautinnosta Jannen kalu suussaan ja notkisti selkäänsä tarjoten itseään paremmin Marcuksen kielelle. Hetken Jenniä nuoltuaan Marcus kohotti kasvonsa ja sanoi: “Tämä pikkupilluhan suorastaan valuu mehujaan. Ja kyllä tällaiset nuoret pillut vaan maistuvat maukkailta. Mutta pitääpä maistaa tätä toistakin reikää.” Tuon sanottuaan Marcus tarttui Jenniä pakaroista, levitti niitä erilleen ja painoi kielensä tytön anukselle. Jenni kiljahti tuntiessaan miehen kielen alkavan lipomaan ryppyreikäänsä, mutta kiljahtelu vaimeni pian muminaksi kun Janne vapaalla kädellään tarttui tyttöä hiuksista ja alkoi painamaan Jennin päätä yhä alemmas pakottaen yhä enemmän paksusta kalustaan tytön suuhun. “Joo, nuole se teinipeppu oikein liukkaaksi ja vastaanottavaiseksi.”, murahteli Janne ja jatkoi nyt Jennille sanansa osoittaen: “Kohta me aletaan nussimaan sua, pikku lutkani, ja me naidaan sua koko yö. Kaikkia sun reikiäs. Ja mitä mä Marcusta tunnen, se haluaa kokeilla tota sun tiukkaa peppuas ekana.”

Hetken aikaa Janne vielä imetytti parruaan Jennillä samalla kun Marcus kielellän valmisteli tyttöni anusta tulevaan. Sitten Janne päästi Jennin hiuksista irti antaen tytön haukkoa henkeä hieman paremmin ja komensi: “Eiköhän Jenni riisuta tuo mekko sulta pois tieltä. Ja nuo stringit kanssa, niitä sä et enää tarvitse. Mutta pidä noi korkkarit jaloissa.” Jannen alkaessa riisumaan omia vaatteitaan Marcuskin lopetti ja nousi seisomaan seuraten esimerkkiä. Jennin noustessa hieman huterasti jaloilleen olivat miehet jo alastomina. Janne oli noutanut kameralleen kolmijalan jonka hän näppärästi pystytti huoneeseen kiinnittäen kameran siihen suunnaten sen sitten sohvaa kohti. “Strippaa meille Jenni. Esittele meille sua. Näytä mitä sä meille tarjoat.”, kehotti Marcus ja Jenni astahti pari askelta sivummalle jääden hetkeksi seisomaan paikalleen. Sitten hän vei toisen kätensä selkänsä taakse ja alkoi hitaasti vetää mekkonsa vetoketjua avoimeksi. Saatuaan vetoketjun auki Jenni päästi irti ja mekko putosi mytyksi hänen jalkojensa ympärille. Sitten hän tarttui stringiensä vyötärönauhaan ja kumartuen jalat suorina liu’utti vaatekappaleen jaloistaan, jääden sitten seisomaan yllään pelkät korkeakorkoiset kengät sekä musta samettinen kaulapanta kaulassaan. Janne tarttui Jenniä kädestä ja ohjasi hänet Marcuksen eteen siirtyen itse tytön taakse. Sitten mies ohjasi Jennin käden seisovalle kalulleen ja ilman erillistä ohjetta tyttö tarttui toisella kädellä Marcuksen tummaan elimeen. Pian Jennin vartaloa hyväili neljä kättä hänen seistessään kahden vanhemman miehen välissä tarjoten kiihkeitä suudelmia vuoronperään molemmille. Ei ollut epäselvyyttä oliko Jenni halukas antautumaan noille kahdelle miehelle, niin innokkasti hän runkkasi molempien kulleja samalla pyörittäen peppuaan, jota kumpikin mies alkoi hyväilemään, toinen edestä ja toinen takaa. Jenni inahti kun Marcuksen paksu sormi työntyi hänen liukkaaseen plluunsa ja hetken päästä hänen suustaan pääsi parahdus Jannen sormen tunkeutuessa Marcuksen liukastamaan taaempaan aukkoon.

Hetken vielä miehet pumppasivat sormiaan Jennin molemmissa aukoissa, kunnes Marcus ilmoitti: “Eiköhän ole aika ryhtyä tositoimiin?” Janne totesi nyökäten: “Kyllä tää tyttö tuntuisi olevan enemmän kuin valmis meidät tyydyttämään.” Marcus talutti Jennin sohvan äärelle samalla kun Janne siirsi kameraa lähemmäs. Marcus asetteli Jennin oikean polven kaarevalle sohvalle toisen jalann jäädessä lattialle sohvan eteen. Tytön kädet olivat sohvan käsinojalla ja ilman eri kehoitusta Jenni notkisti selkäänsä tarjoten itseään paremmin takanaan kulliaan hitaasti runkkavalle Marcukselle. “Odota hetki.”, sanoi Janne ja otti kameranjalustalta käteensä ja jatkoi: “Otetaan oikein kunnon lähikuvaa Jennin kasvoista kun sä työnnät ton parrus sen pikkaan kakkoseen.” Sitten mies kuvasi hetken lähietäisyydeltä kun Marcus hieroin paksua terskaansa Jennin mehujaan valuttelevaa pillua vasten saaden nupin kiiltelemään liukkaana. Välillä mies liu’utti terksaansa Jennin pappureiän kohdalle ja näytti aivan mahdottomalta saada tuota lihanuijaa mahtumaan tuosta pienestä aukosta sisään. Kun Marcus otti kalunsa varresta tiukemmin kiinni siirtyi Janne kuvaamaan kaksikkoa Jennin edestä. “Katso kameraan Jenni. Katso kameraan kun Marcus työntyy sun sisääs.”, komensi Janne paksulla äänellä ja kuuliaisesti Jenni kohotti kasvojaan Jannea kohti. Samalla Marcus alkoi painaa liukastettua terskaansa tytön sulkijalihasta vasten. Jennin silmät avautuivat ammolleen ja hänen suustaan alkoi päästä jatkuvaa voihkintaa ja valitusta kun miehen elin alkoi armoa tuntematta tunkeutua tytön tiukempaa aukkoon. “Kyllä on tiukka, mutta kyllä se tänne uppoaa.”, murisi Marcus eikä pysähtynyt ennekuin hänen kookas kalunsa oli kokonaisuudessan Jennin suolessa. Jenni huohotti ja parahteli ja painoi päätään käsinojaan sulkien silmänsä. Janne kuitenkin komensi heti: “Silmät auki Jenni, ja katso kameraan. Katso sun poikaystävää samalla kun Marcus alkaa nussimaan sun pikku lutkanpeppuas mustalla kullillaan. Kerjää sitä Jenni. Ja kerro sun Tepalles samalla mitä sulle tehdään.” Jenni kohotti päätään ja kameraan katsoen alkoi puhumaan: “Nussi mun pyllyä Marcus. Pane sitä kovaa. Anna mulle sun kullias.” Marcuksen alkaessa liikuttelemaan kaluaan Jennin sisässä tyttö yhä kameraan katsoen jatkoi: “Katso Tepa. Katso kun mut otetaan. Katso kun mua käytetään. Katso kun mua pannaan perseeseen.” Jennin rivo kielenkäyttö yllätti minut. Olin kyllä yrittänyt saada Jenniä käyttäytymään hieman rohkeammin ja jopa riettaammin, mutta ilmeisesti vasta Jannen häpeämättömän rietas käytös ja määrätietoinen komentelu oli saanut Jennin sisäisen lutkan murtautumaan kuorestaan. “Se on niin paksu.”, parahteli Jenni ja jatkoi voihkien: “Se sattuu… Se tuntuu hyvälle.” Marcus murahteli ja alkoi panna Jennin persettä kovemmalla tahdilla. “Ai helvetti kun on tiukka lutkanperse.”, Marcus murahteli ja alkoi samalla läimäytellä Jenniä pakaroille. “Tuhma pikku narttu. Jakaa persettään vanhemmille miehille.”, puuttui Janne nyt puheeseen jatkaen: “Antaa itsensä muiden käyttöön ja kertoo siitä poiaystävälleen.” Jenni parkaisi jokaisen iskun jälkeen mutta jatkoi yhä kameralle ja sitä kautta minulle puhumista: “Mä olen.. Aih! pikku narttu TepaaaaAAH! Mua nussitaaaAANH… perseeseen… kovaAAAH! Nyt mä tuun.. mä tuun. MÄ TUUUUUUNNHH!” Jenni alkoi tärisemään kuin horkassa lauetessaan ja Marcus hidastikin hieman tahtia ja vetäytyi lopulta ulos Jennin sisältä jättäen tytön vavahtelemaan voimakkaan orgasminsa jälkimainingeissa. “Nyt kuorrutetaan lutkan naama.”, Marcus tokaisi ja siirtyi kulliaan runkaten Jennin eteen suunnaten elimensä tytön kasvoihin. “Suu auki Jenni, nyt saat mun mällit noille söpöille kasvoilles.”, Marcus huohotti ja vielä hetken kaluaan runkaten alkoi hän laueta Jenni suuhun ja kasvoille. Jenni yritti niellä sen, mitä suuhunsa sai, mutta Marcuse ei yrittänytkään tähdätä työn suuhun ja pian Jenni kasvot olivat vaalean sperman kuorruttamat. “Ai hitto kun on rivo näky.”, totesi Janne vierestä ja zoomasi kuvan lähemmäs. “Putsaapas vielä mun mulkkuni.”, komensi Marcus ja toi terskansa tytön huulille. Jos vielä tarvitsisin todisteita siitä, kuinka riettaksi viaton Jennini oli muuttunut, ei siitä jäänyt epäilystäkään tyttöni alkaessa epäröimättä lipomaan juuri pyllystään vetäytynytta Marcuksen kullia. Hetken sen nuppia ja vartta livottuaam tyttö aukaisi suunsa ja imaisin terskan suuhunsa.

Janne ei kuitenkaan aikonut odottaa vuoroaan kauempaa vaan tarttui Jenniä kädestä ja talutti tytön pöydän äärelle. Mies ojensi kameran Marcukselle joka jatkoi kuuvaamista kun Janne nosti Jennin päydälle selälleen, tarttui tyttöä nilkoitsa ja levitti tämän reidet riettaasti levälleen. “Ohjaa mut sisääs.”, komensi Janne ja kuuliaisesti Jenni tarttui tämän seisovaan kaluun ja toi sen märkyyttään valuvan pillunsa huulille. Janne ei aikaillut vaan survaisi kullinsa kerralla Jennin sisään saaden tytön voihkaisemaan nautinnosta. Janne murahteli ja junttasi elintään rajuilla työnnöillä Jennin pillun pohjalle asti. “Nyt saa narttu mulkkua niin että tuntuu.”, murisi mies Jennin puristaessa pöydän reunoja ja voihkiessa Jannen rajun nainnin tahtiin. “Hitto kun näyttää rivolta kun tollanen pieni tyttö otetaan oikeen kunnolla.”, kommentoi Marcus vierestä kuvatessaan Jannen ja Jennin rajua panoa. “Tässähän alkaa itelläkin halut heräämään uudelleen.”, mies jatkoi samalla taas seisovaa kaluaan hitaasti runkaten. “No ei sua kukaan estele ottamasta Jenniä vielä uudestaan.”, myhäili Janne jatkaen: “Mäkin aion vielä koettaa tota lutkanpersettä, mutta ekana mä täytän tän piukan teinipillun.” Jannen alkaessa tiuhentaa tahtiaan Jennin voihke muuttui kiljahteluksi, mutta mies ei tuntenut armoa, vaan paalutti nuorta partneriaan lähes maanisella vimmalla. “Kohta tulee…”, mies murahti ja junttasi kalunsa viimeisiä kerran Jennin pillun pohjalle kunnes hän karjahtaen laukse tyttöni sisään.

Hetken aikaa mies piti veltostuvaa elintään Jennin sisällä kunnes vetäytyi ulos ja Jennin yhä levitettyjen reisien välistä alkoi valua noro spermaa. Jenni ei ollut vielä lauennut äskeisestä panokerrasta vaan vingahteli ilman saavutettua tyydytystään. Marcus oli kuitenkin valmis jatkamaan ja astui tytön edelleen levällään olevien reisien väliin alkaen työntämään tummaa parruaan tyttöni spermattuun pilluun. “Kuvaa vielä hetken aikaa itse, mä haen tuolta pari juttua.”, ilmoitti Janne ja katosi kuvan ulkopuolelle. “Juuh, kyllä tää onnistuu, otetaan nyt ensin vähän rauhallisemmin.”, kuului Marcuksen vastaus tämän rauhallisesti naidessa Jenniä kuvaamisen koko ajan jatkuessa. “Miltäs se tuntuu olla aikuisten miesten panopuuna? Tykkääkö lutka jakaa pilluaan ja persettään vanhemmille sonneille?”, kysyi Marcus Jenniltä samalla kun vapaalla kädellään kurotti puristamaan panemisen tahdissa heilahtelevaa kiinteää teinitissiä. “Hy..väl….täääh!”, Jenni voihkien vastasi jatkaen: “Lutka tykkääähhh… jakaaaaah… ” Marcus murahteli, nipisti Jenniä nännistä saaden tytön voihkaisemaan ja jatkoi: “Tykkääkö pikkunarttu saada mustaa mulkkua? Haluaako narttu joskus myöhemminkin seivästää itsensä mun aisalla?” Jenni oli sekopäisenä himosta kun hän vastasi: “Jooohhh… isoaaahh.. mustaa… anna mulleeeh… antakaaa…” Janne palasi olohuoneeseen ja kuuli kaksikon puheet ja virnistellen puuttui keskusteluun: “Vai haluaa se lutka vielä lisää? Ja aikoo mun selän takana antaa ilman lupaa Marcukselle? Ja varmaan sen kavereille kanssa? Niinkö?” Jenni ei enää kyennyt ajattelemaan selkeästi vaan vastaili kuin transsissa: “Joooohhh.. lisäääh… Mä haluuunnhh… montaaahhh… pankaaaahhh.. mustaaahhh… isooohhh.” Janne otti yhden tuomistaan esineistä käteensä ja sanoi Marcukselle: “Lopeta hetkeks, tää narttuhan meinaa olla tottelematon ja sitä täytyy vähän rangaista.”

Marcuksen vetäydyttyä Jennin sisältä tyttö jäi vikisemään jäätyään edelleen vaille uutta orgasmia. Janne ei kuitenkaan aikaillut vaan veti tytön vapiseville jaloilleen ja käänsi tämän seisomaan kasvot pöytään päin. Sitten mies tarttui tytön toiseen käteen ja kiinnitti siihen nahkaisen käsikahleen ja hetken päästä Jennin kädet olivat kahlittuna tämän selän takana. “Sitten jotain vaimentamaan ääntä.”, Janne tokaisi ja työnsi Jennin suuhun kumisen suupallon, jonka mies näppärästi kiinnitti nahkahihnoilla paikoilleen. “Nyt ei pitäisi ihan koko kannen kuulla.”, Janne myhäili ja otti esille kolmannen tuomansa esineen, nahkapäisen hevosraipan, jota hän näytti Marcukselle. “Pikkunarttu on ollut tuhma.”, Janne puheli Jennille sanansa osoittaen samalla kun toi raipan Jennin näkyville. “Pikkunarttua täytyy vähän rangaista.”, mies jatkoi ja painoi Jennin ylävartalon pöytää vasten. Varoittamatta Janne iski ensimmäisen lyönnin Jennin oikealle pakaralle saaden tytön voihkaisemaan vaimeasti suukapulaansa. “Pikkunartun pitää muistaa…”, Janne jatkoi lyöden nyt vasempaan pakaraan. “Kenen pikkunarttu oikein on.” Uusi isku osui edellisen viereen ja Jenni voihkaisi hieman kovempaa. “Narttu jakaa vartaloaan vain niille.” Uusi isku ja uusi voihkaisu. “Joille minä annan luvan nartun jakaa.” Taas raippa läiskähti Jennin pepulle, joka alkoi jo punoittaa voimakkaasti. Janne antoi vielä muutamia lyöntejä Jennin pakaroille ja laski sitten raipan pöydälle Jennin kasvojen eteen. “No, jos pikkunarttu kerran haluaa lisää, niin pikkunartun on saatava lisää.”, Janne sanoi ja otti kameran Marcukselta. “Mitäs jos viet Jennin tuonne makuuhuoneen puolelle ja nostat tytön ratsaille. Mä otan tosta ton kameran jalan ja asettelen sen ja liityn hetken päästä mukaan.”, Janne vielä ohjeisti Marcusta, joka tajusi heti mitä miehellä oli mielessä.

Marcuksen avittamana Jenni nousi pystyyn ja kääntyö miehen ohjaamana selin pöytään. Kevyesti Marcus nosti tytön pöydälle istumaan ja ilman varoitusta levitti tytön reidet työntyi sisään. Sitten miest tarttui Jenniä pakaroista ja nosti tytön kevyesti syliinsä ja kantoi makuuhuoneen puolelle, jossa mies kellahti selälleen sängylle vetäen Jennin päälleen. Janne asteli huoneeseen perässä asetellen kameran jalkaa haluamaansa kohtaan ja kiinnittäen kameran siihen. Varmistuttuaan vielä että kuvakulma oli oikea mies asteli Marcuksen sylissä, yhä kädet selän taakse kahlittuna ratsastavan Jennin taakse. “Sulla ei ole vielä ollut kahta miestä samaan aikaa sisässäs, Jenni.”, mies sanoi paksulla äänellä samalla kun hän pursotti liukuvoidetta kädelleen ja levittäessään sitä seisovalle kalulleen. “Mutta kohta sä koet ensimmäistä, muttet viimeistä kertaa kuinka sut seivästetään kahden miehen väliin.” Samalla mies ohjasi liukastetun terskansa Jennin pakaroiden väliin ja alkoi työntyä sisään. Jenni ynisi, mumisi ja voihki suukapulaansa, mutta Janne ei tuntenut armoa vaan työnsi koko kalunsa tyttöni suoleen. “Nyt tää vasta tiukka onkin.”, Janne murahti aloittaessaan Jennin tiukan taaemman reiän panemisen. “Ai saatana on tämäkin piukka.”, huohotti Marcus työnnellessään omaa aisaansa Jennin pillussa ja jatkoi: “Tätä teinilutkaa vois naida vielä uudelleenkin.” Miehet paaluttivat Jenniä armotta molempiin aukkoihin tytön vaimeasti voihkiessa ja mumistessa kivunsekaisesta nautinnosta. “Kyllä se varmaan onnistuu.”, huohotti Janne, veti hiuksista Jennin päätä taaksepäin ja jatkoi sanansa tälle osoittaen: “Mä tarjoan sut vielä toistekin Marcukselle pantavaksi. Ja ehkä sillä on joku kaverikin, joka haluais tällasta nuorta kimppapimppaa. Ja jos ei ole, mulla on ainakin. Monta vanhaa liiketuttua, jotka tykkäis saada nuorta lihaa.” Jennin silmät rävähtivät auki tämän kuullessa Jannen sanat. Marcus murahteli vuorostaan: “Kyllä mullakin on tuttuja, joille tällanen pikkulutka kelpais käyttöön. Isolla, mustalla kullilla varustettuja tuttuja.” Miesten työnnöt alkoivat käydä yhä nopeimmiksi ja Jennistäkin havaitsi, että laukeaminen oli todella lähellä. Janne avasi näppärästi Jennin suupallon hihnat ja tyttö pudotti suukapulansa suustaan. Janne käänsi Jennin kasvoja puoleensa, suuteli tätä hetken himokkaasti ja kysyi sitten: “Haluaako Jenni-narttu tulla mun ja Marcuksen ja meidän liiketuttujen panopuuksi?”. Tämä oli Jennille liikaa ja hän laukesi huutaen: “JJOOOOOOOHHHH! HALUUUUUNNHH!” Miehille Jennin supistelut olivat liikaa ja kumpikin alkoi purkautumaan tytön aukkoihin karjahdellen.

Jenni lysähti Marcuksen rintaa vasten huohottaen Jannen vetäytyessä tytön piinatusta anuksesta, josta alkoi valumaan miehen spermaa. Janne kurottui avaamaan Jennin käsikahleet ja saatuaan kätensä vapaiksi tyttö kietoi ne Marcuksen ympärille. “Sähän tosiaan tykkäät olla käytettävänä.”, naurahti musta mies hymyillen, samalla kun Janne otti kameran kolmijalasta ja siirtyi kuvaamaan Jennin kasvoja, joita koristi mairea, saaneen naisen hymy. “Tykkään… mä oon aina ollu kiltti tyttö. Totellu isää ja äitiä kaikessa.”, Jenni selitti hiljaisella äänellä ja jatkoi: “Mutta nyt vasta mä oon löytäny millasta on olla tuhma. Tosi tuhma. Se on ihanaa.” Janne kurotti läimäyttämään Jenniä kevyesti pakaralle, saaden tytön hieman kiljahtamaan ja sanoi: “Menehän vähän siistiytymään, ennenkuin sä valut ja sotket koko sängyn.” Jennin alkaessa nousta mies vielä jatkoi: “Kellokaan ei ole vielä kauhesta, voi olla että me viedään sun saanut olemukses vielä yökerhoon näytille. Mutta varmaa on, ettei tää yö oo vielä ohi.” Jenni inahti miehen sanat kuullessaan ja tytön sipsuttaessa kylpyhuoneeseen Janne kohdisti kameran Marcuksen kasvoihin. “Vieläkö sulla kunto kestää jatkaa?”, kysyi Janne Marcukselta, joka virnisti ja vastasi: “Jos ei kestä niin sitä varten on sinisiä pillereitä.” Nyt oli Jannen vuoro nauraa tämän vastatessa: “Oikeeta puhetta!” Sitten mies käänsi kameran omiin kasvoihinsa ja sanoi ilmeisesti minulle: “Nyt me pidetään vähän breikkiä, siistiydytään ja käydään vielä vähän yökerhon tai discon puolella. Katsotaan sitten, mitä vielä keksitään sun Jennis varalle.”

Kuva pimeni hetkeksi ja sitten ruudulle ilmestyi Janne istumassa työhuoneessaan. Iälmeisesti tämä kohta oli taas äänitetty matkan jälkeen. “No, mitäs tykkäät meitin reissusta tähän asti? Aika kuumaa kamaa, eikö? Sun pikku Jennis on kyllä melkosen rietas pikku narttu. Ei tuo ilta vielä tuohon päättynyt, jos sitä ihmettelet. Ja jatkotkin on kuvattuna, mutta en ole nyt jaksanut editoida siitä mukaan tälle levylle. Ja onhan vielä paluumatkakin olemassa. Et kai ajatellut, että Jennis olis saanut olla rauhassa sen ajan?” Janne naurahti tuon sanoessaan, siemaisi edessään olevasta viskilasillisesta hieman ja jatkoi: “Marcus ei kylläkään ollut paluumatkalla mukana, mutta oli helppoa löytää sopivaa seuraa kun on mukana tuollainen herkkupala, jonka vartaloa voi esitellä miehille. Mutta niistä mä muokkaan uuden levyn joskus kun ehdin ja saan tilaisuuden. Lopuks mä haluaisin kiittää sua vielä kerran kun sä tarjosit sun Jenniäs mulle. Jenni on ollut paras ja halukkain pikku lutka joka mulla on koskaan ollut käytettävissä. Joten kiitos siitä. Ja tulkaa taas joskus käymään, istutaan vähän iltaa ja jos Reija on poissa voidaan pitää vaikka vähän hauskaa.” Tuon sanottuaan mies iski silmää ja sitten kuva pimeni.

Istuin hetken paikoillaan sulatellen näkemääni ja tuntemuksiani siihen. En voinut uskoa, kuinka vain parissa viikossa ujosta, kiltistä ja viattomasta Jennistäni oli kuoriutunut videon osoittama kiihkeä ja nähtävästi kaikkeen valmis narttu. Ja siltikin koko kuluneen kuukauden, mukaan lukien ne kaksi viikkoa jotka oli kulunut videon kuvaamisviikonlopusta, Jenni oli käyttäytynyt yhtä kiltisti ja viattomasti kuin ennenkin, antamatta pienintäkään viitettä siitä, kuinka häntä oli kahden, ainakin kahden muistutin itseäni, miehen toimesta käytetty. Tunsin itseni petetyksi, mikä oli ironista koskapa itse oli alunperin Jennin Jannen syliin työntänyt. Ja samalla oli kiihottuneempi kuin ehkä koskaan ennen. Istuin koko iltapäivän kotonani, katsellen videolta Jennin antautumista miehille uudelleen ja uudelleen. Olin antanut Jennille avaimen asunnolleni, ja kun hieman illemmalla kuulin avaimen rapinaa oveltani sammutin läppärini ja menin eteiseen Jenniä vastaan kysyen, kuinka sukulaisissa oli mennyt. “Sitä samaa.”, huokaisi tyttö kumartuneena kenkänsä nauhoja avaten. “Isä ja äiti edelleen marmattaa, että mun pitäis jättää sut, että sä olet huono vaikutus mulle ja kaikkea sitä.”, Jenni jatkoi noustessaan ripustamaan takkiaan naulakkoon. Jennin loput sanat menivät minulta ohi korvien, sillä katseeni oli keskittynyt hänen kaulaansa. Siinä se oli, ilmeisesti unohtuneena. Musta, leveä samettinen choker, jonka edessä oli valkonen, kullalla koristeltu ruusu.

Jenni oli jatkanut puhumistaan koko ajan mutta keskeytti kun huomasi etten enää näyttänyt kuulevan häntä. Tyttö katsoi kasvoihini ja huomasi, mihin silmäni olivat keksittyneet. Sitten Jenni punastui, hänen suustaan pääsi parahdus ja hänen kätensä lennähti kaulalleen. Katseemme kohtasivat ja Jenni tiesi minun tietävän, kenen kanssa hän oli tämänkin viikonlopun viettänyt.

8 kommenttia viestissä: “Tyttöystävä miesten matkassa”

 1. Lissukka says:

  Yliampuvaa paskaa, pelkkää panemista

 2. Analyytikko says:

  Täytyy myöntää, että en ole ollut aiempien tarinoidesi ylin ystävä, mutta tämä oli todellinen täysosuma! Ehdottomasti jatkoa kun on näin hyvään vauhtiin päästy.

 3. Mikko says:

  Aivan mahtavaa toivottavasti jatkat tarinaa.

 4. Aisuri aviopari says:

  Ihanan kuuloista tarinaa, toivottavasti teet jatkoa mitä Jenni saanut kokea ja sinä.

 5. Jussi says:

  Kiva tarina tämä, itsekin aurinkokannella aikoinani harrastanut seksiä yöllä.

 6. Liisukka says:

  Lässyn Lässyn.
  Tylsää

 7. Kesäheinä says:

  Ihan kiva. Olisi kannattanut vielä oikolukea: paljon kirjoitusvirheitä.

 8. Madclown says:

  Loistava!

Kommentoi

top