search
top

Töissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 2.35 out of 5)
Loading...

 

Olin kuolannut sua jo kauan. Joku ihmeellinen vetovoima meidän välillä oli niin käsinkosketeltava. Ne katseet, kun ilman sanoja viestit lensivät ilman halki. Tiesin, että ajattelet samoin, mutta tämä maailma rajoineen teki kaiken vaikeaksi. Yhteinen työpaikka, normit, parisuhteet, työpaikan hierarkia. Mutta silti sanattomat katseet tekivät sun ajatukset mulle alastomiksi. Tiesin, että haluat enemmän kuin hyvänpäiväntoivotukset ja kevyet small talkit.

Kieltämättä oli aika kiusallista, kun raportilla sua kuunnellessa ja katsellessa kostui niin, että pelkäsi tuoliin jäävän jäljen, pitsiset stringit eivät paljoa kosteutta imaisseet… Aina loppuvuoron kuljin pää pilvissä ja haaveilin siitä mitä tekisin, jos joku ratkaiseva askel otettaisiin. Kunnes eräänä yönä töissä siitä tuli fantasioiden sijaan täyttä totta.

Elettiin heinäkuuta. Olit vapailla, ja Facebookista stalkkasin että olit viihteellä. Itsellä oli viiden yön työputken puoliväli menossa. Mietin, että mitähän sä teet, ja missä päin Suomea. Vähän kiihottueena kuvittelin, että olet jonkun kanssa sängyssä, ja mietin millainen sun kova Kyrpä voisi olla…
Yllättäen huomasin puolen yön jälkeen uuden whatsappviestin omassa puhelimessani. Sydän pomppasi kurkkuun, kun näin että se on sulta. “Moi, onko kiireinen yö?” ja hymiö. Arvasin heti, että tästä aukee jotain hyvin jännittävää. “Ei oikeestaan, ja täällä on tosi kylmä jotenkin… Kuumat yöt on kivempia🤭” vastasin. Varmuudeksi vielä käytin puolihuumorillista hymiötä, koska mietin, että voiko tämä käänne olla todellinenkaan, ja olenko tosiaan tulkinnut kaiken oikein. “Okei, no voi ei… Mähän oon vähän niin kuin vastuussa työntekijöiden hyvinvoinnista, niin ehkä mun pitää tulla katsomaan jos voisin tehdä asialle jotain… Eihän kukaan asukas valvo?”.
Toivotin sut tervetulleeksi, ja ryntäsin äkkiä sukimaan tukkaani ja käymään pimppipesulla, meikkejä en kantanut mukanani, joten melko luomumeiningillä mentiin. Sä saavuit pian taksilla, ja menin sua vastaan ovelle. Jumalauta miten sä näytit seksikkäälle, renttumaiselle mutta siistille ja niin hyvälle, ja se poikamainen hymy, ja sun himosta tummuneet silmät…
– Jos sä näytät sen paikan, missä täällä susta on erityisen kylmä. Voitais yhdessä vilkaista… Sanoit virnistäen.
– Siis se on toi tyhjä asukashuone… Vastasin sydän pamppaillen, ja edeltä kävellen. Avasin oven, ja kävelimme sisään. Hän painoi oven kiinni takanamme, ja sanoi kiusoittelevasti;
-Hmmm, sä oot ollut kyllä vähän tuhma hoitsu. Etkö sä tee siivoustöitä ja vahdi meidän asukkaita, mitä sä oot tehnyt täällä huoneessa yksinäs öisin? Samalla hän käveli lähemmäs, ja painoi minut vessan ovea vasten kevyesti, jäin hänen käsivarsiensa väliin. Se tuijotus kouraisi vatsanpohjasta, vihdoin kaikki odotus olisi ohi, ja tilanne.. No, kirjaimellisesti laukeaisi..

Otin viattoman ilmeen, osana leikkiä, ja silmät suurina sanoin; – Siis joskus öisin mulla tulee kaikenlaisia.. tarpeita… Sellasia mitä hoidetaan yksin, jos ei oo ketään sopivaa saatavilla… “. Hän lähestyi, ja huulet koskettivat melkein korvaani. Tunsin lievän alkoholin tuoksun, mutta vielä enemmän tuoksui joku tajuttoman hyvä partavesi.
Hän kuiskasi korvaani niin, että huulet koskivat kevyesti korvaani” Tuhma tyttö. Tosi tuhma. Kokeile, mitä sun paljastuksesi sai aikaan”
Kosketin hänen housujensa läpi mielettömän isoa munaa, joka oli täydessä seisokissa pyrkimässä sepaluksesta ulos. Huokaisin syvään, samalla hänen kätensä etsiytyvät mun rinnalle, ja silittivät kankaan läpi kovia nännejä. Voihkaisin ääneen, ja sanoin “vittu oikeesti, mä oon odottanut niin kauan että saan sun kyrpää”. Selvästi tuhmien puhuminen oli hänen juttunsa, kuten myös minun. Kyrpä värähteli kosketuksesta, ja hänen huulensa löysivät vihdoin omani. Suutelimme nälkäisinä, pitkään, ja kiimaisesti. “Pitäiskö sun kiimaa vähän helpottaa, katsotaas mitä täältä löytyy…”

Olin onneksi pukenut kohtuullisen seksikästä mustaa alle, tosin en usko että häntä asia edes kiinnosti. Sen verran vauhdikkaasti lähtivät housut, stringit ja paita, ja hän käskytti minut sängylle.” Levitä jalkas, mä haluan maistaa sua ” hän sanoi kiiman kiristämällä äänellä. Hän jäi ensin hengittämään lämmintä ilmaa aivan mun pimpin eteen, tunsin joka henkäyksen. “Vittu nuole mua nyt, pliis… Tai mä tuun pelkästään ajatuksesta..” kuiskasin. Vihdoin kieli tavoitti mun pimpin, ihania vetoja alhaalta ylös, ja klitan löydettyään hän imi sitä hetken. Tulin jo melkein siitä, kunnes hän lopetti ja naurahti; “Aijai, tuhma tyttö, sun on aika oppia vähän kärsivällisyyttä!” Vingahdin pettyneenä lähes kiiman huipulla, hän tuli sängylle polvillaan mun pääni viereen, nuolemisen aikana hän oli hankkiutunut housuistaan eroon. Sain maisteltavaksi ihanan, kiimalle maistuvan ison kyrvän, josta herui nopeasti herkullisia tippoja.” Ai vittu että sä imet hyvin” ähkäisi hän. “Tuhma tyttö on selvästi harjoitellut, hyvä. Mut eipä kiirehditä nyt, tai saat kohta suun täydeltä tavaraa”. Hän siirtyi kauemmas, ja samalla sormetti mua. “Mikä sun lempiasento on?” hän kysyi. “Tai oota, mä arvaan. Sä rakastat takaapäin panemista, oon ihan varma. Koska se on munkin lemppari”. Mies oli aivan oikeassa, ja käännyin jo salamana polvilleni pylly pystyssä ja toivoin munaa pimppiini.
Vihdoin tunsin pimppini aukolla ison kyrvän, joka meni sisään helposti. Ja tuntui todella taivaalliselta. Sormetin samaan aikaan klittaani, ja kuulin takaani kiimaista huohotusta. “Ihana pillu, ihan täydellinen nussimiseen…” hän ähkäisi. Todella pian aloin tuntea että tulen, jolloin hän kiihdytti tahtia entisestään. Huoneessa oli mieletön litinä ja kiiman tuoksu. “Tuu, mä haluan tuntea mun kullissa miten sä laukeat…” hän huohotti.
Viimeiset painallukset klittaan sormilla, ja miehen viimeiset työnnöt pilluun syvälle. Laukesin kovaäänisesti kirkaisten, ja lopuksi sopersin jotain sekavaa. Hän käänsi mut äkkiä toisin päin ja murahti “Mä haluan nähdä sut kun mä tuun” ja intensiivisesti tuijottaen alkoi nussia mun vielä kouristelevaa pillua. Pian hän jännittyi ja työnsi vielä kokonaan kyrpänsä kerran pohjaan saakka. Valahdimme sängylle toisissamme kiinni, ja varmaan molemmilla oli sama ajatus, että mitä hittoa juuri äsken tapahtui. “Sä muuten korjasit tän asian tosi hyvin. Täällä huoneessa ei oo enää yhtään kylmä…” naurahdin. “Joo, taidan kyl alkaa käymään täällä tekemässä pieniä tarkastuksia kun oot yövuorossa. Selvästi sä tarvitset sitä.”

Sen jälkeen vuorot olivatkin tosi mukavia ja jännittäviä, ja kehitimme roolileikkejä tosi pitkälle. Kerron niistä toisella kertaa lisää….

3 kommenttia viestissä: “Töissä”

 1. Timi says:

  Helle, ja pesen aamupäivällä moottoripyörää pihassani. Naapurin kaunis sairaanhoitaja Riikka tulee moikkaamaan Mua. Tekisi mieli aivan vahingossa sohlata jotain vesiletkun kanssa, ja kastella tuon spinningiä harrastavan rouvan hellemekko. Ei rintaliivejä alla, ja rinnat piirtyy täydellisesti kangasta vasten. Tyydyn kuitenkin vain sammuttamaan vesihanan. Jutellaan kaikenlaista. Riikka pitää jotain kangasmytyn tapaista toisessa kämmenessään. Miehensä on lähtenyt jo aamusta töihin. Lääkäri kun on, niin päivystää ensi yön. Otan säämiskän käteeni, ja alan kuivailla moottoripyöräni bensatankkia. Riikka yllättää Mut täysin, ojentaessaan kättään. Ja sanoo koita tota, oisko se yhtään Sun säämiskää parempi? Tajuan saaneeni naisen stringit käteeni! Kohotan katseeni, ja Riikka iskee silmää. Nyökkään autotalliani kohti, ja sanon ei kovin romanttista. Mutta, hipsi hoitajanarttu tonne autotalliin. Pieni hiljaisuus. Pelkkään hellemekkoon verhoutunut ruskettunut naaras hymyilee Mulle, ja sanoo kääntyessään autotalliani kohti. Kuulostaa hyvältä, kunhan tajuat että tarviin miestä aamuun asti.

 2. Kaneli says:

  Yks hoitsu nauttii, kun Hän on seksikkäissä alusasuissaan kylppärintason peilin edessä. Ja samalla kun panen puolipukeista kollegan vaimoa takaapäin, tietysti kuiskailen kuka on työpaikan tuhmin varattu narttu!
  Eikä ne hoitsun kesäiset lenkit tai töistä kotiin fillaroinnitkaan, aina suorinta tietä mene! Haluaa tulla otetuksi ulkonakin…

 3. Jiidee says:

  Kiimainen hammashoitajakin on aika mainio työkaveri 😉

Kommentoi

top