search
top

Opettaja ja sukkahousut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...

Muistan elävästi mistä fetissini sukkahousuihin alkoi, se alkoi jo ala-asteella kun opettajani Tarja oli aina pukeutuneena hameeseen ja ohuisiin kiiltäviin mustiin sukkahousuihin. Samoihin aikoihin seksuaalisuuteni heräsi ja opettaja sukkiksissa yhdistyi seksuaalisuuteeni ja näin sukkahousuista tuli minulle fetissi. Tunnilla usein koin suurta kiihotusta ja kullini seisoi kovana. En ehkä niin nuorena vielä tiennyt mistä on kyse, koska kyseessä oli niin uusi asia minulle. Jossain vaiheessa ymmärsin illan pimeinä tunteina peiton alla kuinka seisokkia hyväillessä alkoi tuntumaan todella hyvälle ja hetken päästä sainkin ensimmäisen orgasmin. Jossain vaiheessa yksin kotona ollessa sain idean käydä siskon vaatekaapilla etsimässä sukkahousuja, ja sellaiset löytyikin, tosin toisin kuin opettajalla, oli nämä sukkahousut ihonväriset. Tuntui kiihottavalta pitää niitä kädessä ja tuntea niiden materiaali käsissä. Sillä kertaa runkkasin sukkahousut kädessä, mutta myöhemmin puin siskon sukkahousut lukuisia kertoja ja runkkasin sukkahousujen päältä orgasmin.

Vuodet vieri ja myös ylä-asteella oli opettajana upea Kaisu jonka sukkahoususääriä ihailin useasti.

Vasta parikymppisenä uskaltauduin ostamaan ostamaan lähikaupasta itselleni ihan omat Amar merkkiset sukkahousut. Muistan kuinka olin juonut olutta ja olin ostamassa lisää olutta ja sukkahousu hyllyn ohi kävellessä idea sukkahousujen ostoon tuli. Siinä sitten posket punaisena menin kassalle toisessa kädessä six-päkki kaljaa ja toisessa kädessä sukkahousu paketti.

Siinä kun kotiin kävelin oli seisokkini valtava, en meinannut malttaa odottaa että pääsen kotiin pukemaan sukkahousut ja nautiskelemaan. Ei aikaakaan kun laukesin sukkahousuihin. Muistan sen päivän kyllä aina.

Muutamia vuosia sen jälkeen facebookissa ollessani sain idean kokeilla onko tämä ala-asteen opettajani facebookissa, ja olihan hän. Laitoin hänelle viestin jossa kyselin kuulumisia.

Sitten eräänä iltana taas kun olin ottanut kuppia ja himo oli suuri, laitoin taas opettajalle viestiä. Juteltiin niitä näitä, kunnes rohkaistuin ja kerroin kuinka muistan että käytit aina koulussa sukkahousuja ja ne näytti erittäin kauniille ja koin niistä kiihotusta, ja kuinka minulla on sukkahousufetissi, todennäköisesti seurausta hänen sukkahousuista.

Opettaja vastasi ilmeisen hämmentyneenä että “aijaa, mikä niissä sukkahousuissa on niin ihmeellistä”. Luonnollisesti silloin enkä nytkään osaa selittää mikä se viehätys tarkalleen on. Sitä on vaikea selittää yksiselitteisesti. Tätä kertoessani hänelle, olin pukeutuneena sukkahousuihin ja olin erittäin kiimaisessa olotilassa. Siinä kiimassa oli pakko kertoa että olin pukeutuneena mustiin sukkahousuihin. Häneltä tuli vastaukseksi hymynaama ja että hänen täytyy nyt mennä.

Seuraavana päivänä koin morkkista siitä mitä hänelle kerroin, ja laitoin pahoittelu viestin hänelle, johon hän vastasi että “ei haittaa, mutta en oikein tiedä miten asiaan suhtautua tai mitä odotan häneltä”. Vastasin että minun oli vain pakko avautua asiasta hänelle.

Joitakin kuulumisia vaihdeltin välillä, kunnes muutamia kuukausia myöhemmin olin baarissa ja joku koputti olkapäähäni. Käännyin ja Tarjahan se siinä. Tarja sanoi että “moikka, kun näin sut niin ajattelin tulla moikkaamaan”. En tiedä mikä muhun meni, mutta mun oli heti pakko vilkaista hänen jalkojaan. Tarja naurahti ja totesi “mä arvasin että teet noin”. Hiukan nolostuin ja totesin että no joo oli pakko.

Istuttiin pöytään ja Tarja, niinkuin minäkin oltiin jo hiukan humalassa. Tarja kertoi miten se mitä kerroin sukkahousu jutusta on jäänyt hänen mieleen. Kysyin että hyvässä vai pahassa mieleen. Tarja naurahti ja kertoi että aluksi hän ei oikein tiennyt oliko se hyvä vai huono juttu kun kerroin, mutta loppu peleissä ajatus mun fetissistä ja himosta hänen sääriin ja sukkiksiin miellytti häntä. Mietin päässäni että wau, ja samalla tunsin myös kuinka kiihotuin ja kaluni koveni. Asiaa ei auttanut yhtään se että Tarja istui jalat ristissä edessäni ja baarin valoissa hänen sukkahousut kiilsi kiihottavasti. Mitä useamman oluen join, sitä enemmän katseeni viipyi Tarjan säärillä. Jossain vaiheessa iltaa Tarja sanoi että “jos mun sukkissääret noin kiinnostaa niin mikset kokeilisi hivellä hiukan niiden pintaa” ja samalla hän nuosi ylös ja istui viereeni. Siinä vaiheessa sydän kyllä alkoi hakkaamaan kovasti. Tarja sanoi että kokeile nyt. Laskin käden hänen reisilleen ja kieltämättä tuntuma oli jumalainen, ja etenkin se kiihotti suuresti että kyseessä oli juuri himoitsemani ala-asteen openi. Yhä enemmän ja enemmän katsoimme toisiamme silmiin ja molemmat tiesi että ei tämä jää pelkkään kosketteluun, ja aika pian sanoinkin että minä asun tässä lähellä ja mulla on kotona pullo hyvää punaviiniä. Tarja sanoi samantien että “mennään”.

Kun päästiin asuntooni ja aloin avaamaan punkkua Tarja kysyi “niin sä tykkäät kans pukea joskus sukkahousut?”. Koen sen että puen joskus sukkikset hiukan nolona asiana, ja meninkin aika noloksi ja posket valahti tulipunaiseksi. Tähän Tarja vaan totesi että “älä nyt suotta nolostu”.

-joo en mä nolostu, tai vähän ehkä ja naurahdin

-näytä millaisia sukkahousuja sulla on

-haluatko oikeasti nähdä

-joo joo haluan

-ok odota mä haen

Tarja tutkaili sukkiksiani ja hypisteli ohuita 15denin todella kiiltäviä sukkahousuja

-pue nämä yllesi

Kiemurtelin ja sanoin että en mä taida

-joo joo pue mä haluan nähdä ja sä saat nähdä lisää mua

-no perhana, odota käyn pukemassa

Menin makuuhuoneeseen ja riisuin kaikki vaatteet pois ja puin sukkahousut ja ahh se tunne kun nostaa sukkikset ihan ylös kivikovan kullin päälle huh. Aloin miettimään että hetkinen, mitä puen sukkisten päälle, enän mä voi pelkissä sukkiksissa palata olohuoneeseen. Samalla Tarja kommentoi makkarin ovelta että wau. Olin sellin häneen ja säikähdyksestä käännyin häneen päin ja se ilme mikä Tarjalla oli nähdessäni ison kivikovan sukkiskullini. Hän selkeästi piti näkemästään ja totesi vain että “vai tällainen sukkispoika olet, enpä olisi arvannut että sinusta tulee tällainen kun oli ujo pikkupoika”.

Olin luonnollisesti erittäin kiihottunut, mutta samalla nolostelin. Tarja avasi hameen vetoketjun ja pudotti hameen maahan. Siinä hän, lapsuuteni fantasia nainen seisoi edessäni ilman hametta sukkahousuissa, ja vieläpä ilman pikkareita sukkisten alla.

Tarja käveli luokseni, sydämeni hakkasi. Aloimme suutelemaan ja samalla tunsin hänen hellän kosketuksen kalullani. Tarja hiveli liukkaiden sukkisten pintaa jotka peitti kovan kaluni.

Riisuin hitaasti Tarjan paidan ja esiin tuli hänen melko suuret rinnat. Suudellessa hyväilin hänen rintoja, ja välillä hänen pyöreää sukkispersettä. Kaaduimme sänkyyn ja Tarja tuli päälleni. Tunsin miten hänen sukkispillu painautui kaluani vasten ja Tarja alkoi hieromaan itseään kaluani vasten, samalla riisuen rintaliivinsä.

Ei aikaakaan kun Tarja repi omiin ja minun sukkahousuihin reijät joista kullini sujahti vaivatta syvälle hänen märkään ja liukkaaseen kiimapilluun. Yö meni naidessa kunnes vaivuttiin uneen. Aamulla herättyäni Tarja oli poissa.

Facebookin viesteihin ilmestyi viesti “kiitos viimeisestä, ollaan yhteydessä”.

 

Pahoittelut jos on kirjoitus tai kielioppi virheitä 🙂

19 kommenttia viestissä: “Opettaja ja sukkahousut”

 1. Bi-mies says:

  Hyvä tarina. Sukkissääret ovat kiihottavat. Itse olen muutaman kerran kokeillut ja on kiihottava tuntea nylonin puristavan terskaa.

 2. norlyntimo says:

  Itselläkin on mukavia sukkahousumuistoja alkoulusta 70- luvun alusta.Siihen aikaan naiset käyttivät vielä lyhyitä hameita ja sukkahousuja ja tällaisia asuja oli myös minun naisopettajillani. En oikein vielä itse ymmärtänyt miksi kikkeli meni kovaksi tunnin aikana ja opetus tahtoi mennä ohi korvien, kun keskityin katselemaan opettajan mustiin sukkahousuihin puettuja sääriä. Iltaisin piti sitten muistella asiaa ja samalla opetella runkkaamaan. Muutaman vuoden kuluttua tuli sitten mentyä jo pidemälle ja kokeiltua sukkiksia itsekin. Kokemus oli niin ihana, että olen käyttänyt sukkahousuja aina kun mahdollista

 3. Juttuseuraa says:

  Haluaisiko joku kirjoitella sukkiksista, tai miksei muistakin naisten vaatteista. unien silta at gmail.com Niin, ja todella hyvä kirjoitus

 4. Vierailija says:

  Hyvä aloitus ja mielenkiintoinen aihe, mutta loppui aika lyhyeen.

 5. Norlyn says:

  Pikku virheet kielessä eivät haittaa, jos tekstissä on kiimaa. Kyllä sukkafetisistinkin kulli kovenee, kun sukkishousumies panee sukkishousunaista. Jatka samalla linjalla.

  • SukkahousuJ says:

   Kiitos paljon 😀 Rohkaistuin kirjoittamaan tarinan jossa osa tapahtunutta yhdistettynä fantasiaani.

   • SukkahousuJ says:

    Onko sulla täällä sukkahousuihin liittyvää kirjoitusta?

    • Norlyn says:

     Ei ole, mutta joitakin ideoita kyllä. Pitää varmaan tilata netistä stayupit tai sukkahousut, jos se vaikka vilkastuttaisi mielikuvitusta.

     • SukkahousuJ says:

      No huh, tuo kiihotti mua 😉 Itelläni on nyt sukkahousut yllä 😉

    • Norlyn says:

     Tohon viimeiseen viestiisi ei voinut oikeassa ketjussa vastata, joten kirjoitan tähän. On mulla ennestään parit sukkikset, ja tiedän kyllä miten kiihottavaa on hieroa kovaa kullia sukkahousuissa. Etenkin pornoa on kiva katsella sukkahousut tai steikkarit jalassa.

    • Norlyn says:

     Pistinpä sitten parit sukkahousut tilaukseen, mustat ja ruskeat. Saa nähdä sitten, syntyykö tarinaa…

     • Sukkisfani says:

      Mulla on useat hiekanväriset, koetan ainakin kerran viikossa löytää tilaisuuden pukea ne päälle. Mulla on toki myös muita vaatteita, vaikka en ole missään mielessä transu, tykkään vaan. Korkkarit on sukkisten kanssa parhautta.. 🙂

     • Norlyn says:

      Hei Sukkisfani. Olisi kiva nähdä millainen on hiekanväri. Jos joskus ehdit (ei kiirettä eikä painetta), niin laita foto. Mulla on yksi osoite yahoossa (siis yahoo.com). Käyttäjänimi on jukkasukka
      Jos et ehdi tai viitsi, niin no problem.

 6. Madclown says:

  Hyvää tekstiä!

 7. Sukkisfani says:

  Ihan parhautta :O laita ihmeessä lisää…

Kommentoi

top