search
top

Idän ihme

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (167 votes, average: 2.11 out of 5)
Loading...

Kukapa ei haluaisi tyttöä, jolle saa tehdä ihan mitä tahansa. Siksi tilasin Aasiasta pikku ihmisnuken, jonka ihmisoikeuksista ei tarvitse turhaan murehtia. Kotiinkuljetus toimi, vaikka asuin vähän syrjässä. Tytöllä oli päällään lenkkarit, legginssit ja suomalaiselta säältä suojaamassa ylisuuri toppatakki, kun hänet pudotettiin kotipihalleni. Muuta hänellä ei ollutkaan mukanaan.

Olin ollut runkkaamatta viikon (ja ilman naista satunnaisia maksullisia lukuunottamatta jo vuosia), joten päätin aloittaa tytöstä nauttimisen heti. Vaatekasan alta paljastui nuori maitokahvin värinen todella pienikokoinen tyttö. Tulisin nauttimaan tästä paljon. Rinnat olivat kooltaan lähes olemattomat, mutta nännit olivat suuret kuin kahden euron kolikot. Pillussa kasvoi vähän karvaa, joka oli pikimustaa kuin tukkakin. Suomea tai englantia se ei puhunut, mutta kyllä se tiesi miksi se tänne oli tuotu ja sen enempää ei tarvinnut keskustella. Kasvoiltaan tyttö oli viattoman, vähän vajaaälyisen näköinen. Silmät oli suuret ja huulet paksut. Se oli varmaan joku thaikku tai vietnamilainen, tai ehkä burmalainen. Minua ei kiinnostanut.

Maltoin vielä olla nussimatta tyttöä. Menin sohvalle makaamaan ja komensin sen nuolemaan persereikääni. Minullahan oli aikaa kokeilla sen kanssa vaikka mitä. Harvaa naista saa nuolemaan miehen persettä, edes maksullisia. Siksi päätin toteuttaa tämän haaveeni ensimmäisenä, ennen kuin edes tungin kyrpääni tyttöön. Pieni kieli alkoi tottelevaisesti lipoa ryppyreikääni samalla kun runkkailin hitaasti. Se teki hyvää. Otin mukavan asennon, tässähän saattoi vaikka katsoa tv:tä, minnekään ei ollut kiire. Saatoin nautiskella tytöstä ilman painetta edes naida sitä. Tv:stä tuli formuloiden aika-ajot. Syvennyin katsomaan niitä ja nautin kielestä persereijälläni. Kyrpä seisoi jo kovana. Kohta se pääsisi nauttimaan tytön joka reijästä. Räikkönen oli ennakkosuosikki tietenkin ja sai ihan hyviä kierrosaikoja, joten senkin puolesta oli syy olla tyytyväinen. Tyttö istui lattialla, joten en siitä kulmasta voinut ihailla sen persettä, joka kuitenkin oli aika kiinteä ja kapea, lähes poikamainen. Siltä alkoi kieli ilmeisesti väsyä, kun se hidasti tahtia. Roimin vyölläni hieman ympäri kroppaa ja se ymmärsi mitä sillä tarkoitin. Vielä kun saisi sen tajuamaan että kieli piti työntää sisälle.

Käänsin tytön polvilleen ja laiton jalkani sen selän päälle ja laitoin sen jatkamaan perseen nuolemista siitä asennosta. Ihailin ostostani ja runkkailin hiljalleen samalla kun nautin rimmingistä. Täytyi pidätellä, etteivät parin viikon lastit lähteneet saman tien liikkeelle. Aika-ajojen lähetys päättyi (Räikköinen ja pääsivät paalupaikalle), joten oli aika antaa pikku apinan vähän maistaa kyrpääkin. Nostin sitä tukasta ja osoitin, että nyt sopii siirtyä hoitelemaan isännän kulllia. Lutkan paksut suihinottohuulet sopivat siihen täydellisesti ja se imi todella ammattitaitoisesti. Kai se oli jo jossain Bangkokin punaisten lyhtyjen alueella saanut nuoresta pitäen harjoitusta. Laitoin tv:stä pornon pyörimään. Vaikka en varsinaisesti kaivannutkaan lisäkiihoketta, tykkäsin sivusilmällä seurata rankkoja BDSM-filmejä, jos niistä vaikka saisi ideoita nartun kouluttamiseen.

Heitin pitkälleen sohvalle ja nautiskelin. Narttu tarttui kulliin kaksin käsin ja alkoi vemputtaa. Ennen kuin ehdin pidätellä, lastit lensivät lattialle ja vatsalle. “Saatana!” Eikö se tyhmä horo tajunnut, että sen piti niellä spermalastit eikä roiskia niitä joka paikkaan! Pitkään säästämäni mälli, meni hukkaan vaikka olin fantasioinut laskevani sen hitaasti huoran kurkkuun samalla kun katson sen alistuviin silmiin. Tempaisin sitä tukastaja painoin naaman spermalätäkköön: “Nuole huora! Tyhmä narttu, nyt saat opetusta!”

Tajusikohan se edes mikä oli vialla? Painoin jalalla sen naamaa lattiaan ja annoin solkipäällä pitkin persettä. Vittu että vitutti. Miten se ei sen vertaa tajunnut? Rauhoituin. Olihan minulla aikaa leikkiä sillä miten halusin, kyllä se sai spermaa maistaakseen ihan tarpeeksi. Imetin kyrpäni taas kovaksi ja samalla huomasin kyyneleet valuivat pitkin sen poskia. Kaunista. Harva osaa arvostaa sitä kaunista näkyä kun tyttö itkee kulli suussa.

Seuraavaksi vein nartun makuuhuoneeseen, johon olin sitä varten kasannut aidon jalkapuun. Paksusta hirrestä rakennettu, käsille ja päälle omat reijät ja raskas lukko siihen päälle, niin että narttu ei pääse liikkumaan. Perse pystyssä sopivasti ja pää melkein lattianrajassa.

Survoin kullini ilman liukastetta nartun perseeseen. Jotain se ulisi omalla kielellään.

Perseeseen, perseeseen! Sinne vaan, sinne vaan!” lauloin lykkiessäni kuivaan reikään. Ei meinannut mennä pohjaan asti, niin pieni ja tiukka reikä oli. En luovuttanut, vaikka kipeää teki. Mutta samalla gutaa. Narttu vinkui työntöjen tahtiin. Vinkulelu. Takaapäin se tosiaan näytti pieneltä pojalta, lantio oli vain noin 30 senttiä leveä, pakarat kuin pienet sämpylät. Oliko se homoilua panna sellaista persettä? Pitäisi varmaan välillä käydä jotain isotissistä tsekkityttöä panemassa, ettei alkaisi tulla liikaa taipumuksia.

Vaikka toiset lastit kestävät aina pidempään, alkoi seuraava orkku olla lähellä. Nyt saisi huora maistaa omistajansa spermaa eka kertaa. Suoraan perseestä suuhun, eli ass-to-mouth, nautittuna. Pikku reikä oli apposen avoimena kun vedin kullini ulos. Huora ei meinannut totella, mutta mitäpä se siinä jalkapuussa olisi voinut muutakaan? Pari kunnon avaria poskelle ja suu aukesi kiltisti. Tällä kertaa pelasin varman päälle ja nussin kurkkua loppuun asti, jalkapuusta sai hyvän otteen. Tuttu sykkivä tunne lähti palleista liikkeelle kun häpeämättä räjähdin huoran kakovaan kurkkuun. Huorasta välittämättä otin nautintoni ja lykin loppuun asti. Että teki hyvää. Puolikova kalu lerpsahti huoran spermaisesta suusta ulos.

Nyt katso muhun, narttu. Tänne näin, isi on täällä!”

Halusin, että narttu katsoo minuun. Avasin sen suun.

Nyt näytän minkä arvoinen olet.” Se mitään tajunnut, mutta jotenkin tykkäsin jutella sille.

Katsoin sen omalla tavallaan ihan kauniisiinkin silmiin. Puolikovasta kalusta valutin kusta sen suuhun. Ihmeekseni se totteli, se kai oli jo tajunnut ettei kannata vastustella. Olikohan tämä sille ensimmäinen kultainen suihku, vai oliko jo joku entinen asiakas laskenut kuset sen suuhun? Kusi valui pitkin lattioita, kusisuihku oli pyörre sen avoimessa suussa, mutta ei se osannut niellä. Ehkä se ei ollut vielä tarpeeksi janoinen? Ehkä seuraavalla kerralla.

Huh, olipa sessio. Tästä nartusta saisi vielä paljon hupia. Korkkasin kaljan ja oikaisin jalat huoran pään päälle. Laitoin tekstarin Ranelle ja Arskalle, että toimitus oli perillä, voitaisiin pitää poikien saunailta. Omat kaljat mukaan, selänpesijä oli talon puolesta.

Kommentoi

top