search
top

Huone 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 2.14 out of 5)
Loading...

Ajattelin viedä yli viisi vuotta sitten aloittamani Huone -tarina päätökseen. Toivottavasti olette nauttineet sarjasta mutta nyt on aika tehdä tilaa uudemmille.

Korviini kantautuu pienoinen kitisevä ääni, joka lähtee pöydän jalkojen alla olevista pyöristä. Makaan selälläni ison pöydän päällä ja minua työnnetään jonnekin. Puristan kämmenilläni pöydän reunoista kiinni. Käytävän katossa vilisee hitaasti suorakaiteen muotoisia kattovalaisimia. Kohotan katsettani ylös. Pöytää työntää yläosattomissa oleva isotissinen nainen, jonka pitkän tummat hiukset roikkuvat osittain tissien päällä. Kysyn naiselta, että mihin olemme oikein matkalla. Ei vastausta. Kohotan päätäni irti pöydän kannesta minkä pystyn ja huomaan olevani alasti. Veltto heppini lepää vasenta reittä vasten.

Rentoutan pääni takaisin pöytää vasten, joka tärisee liikkumisen johdosta. Sitten, kuin tyhjästä oikealle puolelleni ilmestyy vaalea, pienet tissit omaava nainen, jolla on silmien ympärillä jonkinlainen maski. Katselen naista ihmeissäni kun pöytä hidastaa tahtia. Nainen hivelee koko vartaloni yhdellä hipaisulla kun etusormi ja keskisormi vaeltavat lävitseni oikeasta polvesta aina rintakehään asti. Nainen nyökkää kevyesti pöytää työntävälle. Lähdemme liikkeelle. Nostan uudelleen päätä pöydästä. Yritän katsella mihin oikein olemme matkalla. Näen vain pelkkää mustaa pitkän käytävän toisessa päässä.

Jotain ääniä kantautuu huoneesta, jonka ohi kuljemme. Kuin nainen itkisi. Ääni loppuu sitä mukaa mitä kauemmas kuljemme. Saavumme parioville, joissa on pyöreä ikkuna. Pysähdymme. Nainen kurkottaa kämmenensä vatsalleni. Upeat tissit roikkuvat kutsuvasti suoraan kasvojeni yläpuolella kun hennot kämmenet koskettelevat napani seutua. Tuijotan muhkeita tissejä ja kurkotan päätäni ylös päin jotta pystyisin edes nuolaisemaan niitä. Mutta en yletä. Nainen tekee pienen hetken pyörivää liikettä vatsallani kunnes nousee ylös ja näpäyttää oikealla etusormellaan nenääni. Nainen käskee minua istumaan pöydän reunalle ja sulkemaan silmäni. Jostain ilmestyy silmilleni liina, etten näe mitään. Haistan hennon hajuveden kun nainen sitoo liinan pääni taakse. Oikeasta kädestäni napataan kiinni ja lähdetään ohjaamaan. Vasemmalla kädellä tunnustelen ja huomaan oven aukeavan. Kaiketi tuon pyöreäikkunaisen oven. Astelen todella pienin askelin kun en tiedä mikä ovien takana odottaa.

Minut ohjataan jälleen istumaan jonkin pöydältä tuntuvan päälle ja siitä selälleni makaamaan. Makaan selälläni tuntemattomassa paikassa, ja vielä alastomana. Ehdin makoilla pöydällä vain korkeintaan minuutin vaikka sekin tuntui tietämättömyyden tilassa pitkältä ajalta, kunnes lähdin nousemaan pöydän kanssa ylöspäin. Katselen ympärilleni hädissäni, että mitähän tässä vielä tapahtuu. Pöytä pysähtyy. Joku alkaa irrottamaan liinaa silmiltäni. Huoneessa on hämärä valaistus, melodinen musiikki soi taustalla hiljaa.

-’’Hiljaa ihan hiljaa annat kaikkesi jumalaisten naisten edessä…’’ Nainen sanoi kuiskaten korvaani. Olin juuri esittämässä kysymyksiä, että mitä oikein tapahtuu mutta nainen vetäisi huoneessa olevalta sivupöydältä mustaa teippiä ja laittoi reilun palan suuni eteen. Myös molemmat käteni saivat ranteen kohdalta osakseen teippiä, jotten pääsisi koskettelemaan.

Nainen poistui huoneesta. Tuijotin hetken kattoa. Kuolenko jonkin sadistisen kidutuksen uhrina? Huoneen valoja hämärrettiin vielä hieman lisää. Erikoinen tunnelma valtasi huoneen. Otsaltani lähti tuskanhiki valumaan ohimoa pitkin kohti korvaani. Ovi paukahtaa auki. Nostan päätäni nähdäkseni ovelle. Kirkkaassa valon kajastuksessa hahmotan ihmisen seisovan ovella. Yritän puhua mutta siitä ei tule mitään teipin takia. Kuulen muutaman terävän korkokengän askeleen kunnes nainen astuu huoneeseen. Hän astelee hitaasti lähemmäs minua. Sormet koskettavat varpaitani hipaisten. Reisien puoliväliin asti ulottuvaan vartalonmyötäiseen hameeseen pukeutunut nainen astelee aivan pöydän viereen. Hän vilkaisee minua hetken, kunnes lähtee kiertämään pöytää.

Pääni yläpuolelle saapuessaan hän tukistaa minua molemmilla käsillään ja jatkaa pöydän kiertämistä. Oikealla puolellani ollessaan nainen menee istumaan parin metrin päähän minusta seinän viereen. Sitten ovi pamahtaa auki ja sieltä astelee mies, joka on selvästi kokki valkoinen hattu päässä. Vasemmalle puolelleni hän asettelee ison lautasellisen sushia ja isoja lehtisalaatin paloja, nappaa ne käteensä ja asettelee ne minun vartaloni päälle. Rintakehäni päälle kokki asettelee sushia lehden päälle. Napani seudulle lisää ja lopuksi iso kaluni peittävä salaatinlehti kaluni päälle. Nainen katselee intensiivisesti touhua sivusta. Silmistään kiiluu miellyttävä näky. Kokki kumartaa kunnioittavasti naista kohti ja lähtee huoneesta. Vilkaisen päälläni makaavia ruokia. Ne nousevat rintakehäni hengityksen tahdissa. Nainen istuu kiltisti huoneen sivutuolissa. Mitä me oikein odotamme?

Yritän mutista jotain teipin alta. Nainen nousee äkisti tuolista ja vihaisin askelin tulee luokseni. ’’Sun pitää olla ihan hiljaa. Teet just kuin me halutaan.’’ Kuuluu määrätietoinen komennus kun hennot sormet puristavat leukaani minun tuijottaessa naisen kapeita kasvoja. Sykkeeni nousee hieman. Nainen päästää irti ja katselee vartaloani. Tai ruokia. En ole varma.

Ovi pamahtaa auki kuin salama kirkkaalta taivaalta. Nostan päätäni ja tuijotan ovelle. ’’Moi! Hyvää synttäriä rakas!’’ Kuuluu kahden muun naisen suusta kuin yhtä aikaa heidän rynnätessä kohti jo huoneessa olevaan naista. He halaavat innoissaan ja antavat kevyet poskisuudelmat. ’’Vai täällä tää meidän pääruoka jo odottaakin…’’ Sanoo valkoiseen lyhyeen hameeseen pukeutunut, punapää. Yllään hänellä on punainen paita, jonka napit saavat pidettyä isot tissit aisoissa juuri ja juuri. Tunteeni menevät vuoristorataa. Upeat naiset ympärilläni. Kolmas, pieni, oikea taskuraketti nainen tulee pöydän luokse ja kumartuu vatsani ylle. Kuulen terävän nuuhkaisun aivan ihollani. Hän tarttuu kaluni päällä olevalle lehdelle ja hieman nostaa sitä. ’’Hups! Melkein vilahti!’’ Nainen hihittää valkomekkoiselle innoissaan tyttömäisesti.

Ovi käy ja samainen kokki astelee huoneeseen tuoden pyörillä rullaavan pöydän, johon on katettu lautaselle ruoka-annokset. Naiset käyvät pöydän ääreen istumaan. Punapää istuu vasemmalle puolelleni. Oikealle heti minusta istuu pieni taskuraketti, joka tuntuu olevan niin innoissaan, että taatusti on pikkuhousut jo märkänä. Hänen vieressään istuva kolmas sisko, katselee vain ympärilleen. Kokki tuo ammattimaisesti lautaset naisten eteen. Nostan päätäni ja yritän katsoa mitä lautasella on. Mutta en saa selvää. Hyvä tuoksu kuitenkin leijailee huoneessa. Siitä voinkin päätellä tarjolla olevan jotain pihviä.

Hengittelen rauhallisesti kattoa tuijottaen. Kuuntelen tovin naisten ihanaa kikatusta ja viinin juomista. Väkisinkin suussani tulee vesi kielelle kun ajattelen ruokaa.

-’’Oliskohan meidän aika siirtyä varsinaiseen asiaan?’’ Punapää kysyy. Naiset hymähtelevät hyväksyvästi. Huomioni kiinnittyy taas naisiin. Mitä nyt tapahtuu? Naiset nousevat pöydästä ja alkavat riisuuntua. Käännän päätäni vasemmalle ja näen kuinka punapää avaa hameestaan oikealla puolella olevan vetoketjun ja pudottaa sen nilkkoihin. Sen alla vilkahtaa esiin valkoiset pikkuhousut. Paidan napit suorastaan lennähtävät auki ja paita antaa tilaa tisseille tulla vapaammin esiin. Käännän päätäni toiseen laitaan ja huomaan taskuraketin jo oleva alasti vieressäni. Nielaisen kun silmäni ajelehtivat naisen vartalolla. Hento karvoitus vilkuilee jalkovälissä. Huomaan söpöt pienet nännit pienillä tisseillä seisovan kiihoittuneena. Hänen takanaan kolmas sisko riisuu tiukkojan farkkujaan pois jalastaan.

Vilkaisen jälleen vasemmalle. Siellä punapää on heittänyt rintaliivit menemään, paljastaen monta kertaa isommat tissit kuin taskuraketilla. Tasan ei ole menneet nallekarkit siskoilla. Yritän vilkuilla miltä kolmas sisko näyttää. Hän asteleekin hieman nolona lähemmäs minua. Huomaan hänen peittelevän kädellään jalkoväliään ja tissejään.

-’’Sisko kulta. Ei tässä eikä sussa ole mitään hävettävää. Ollaan kaikki alasti ja pidetään tällä miehellä hauskaa, eiks jea?’’ Sisko myöntyy hapuilevasti ja suostuu siirtämään kätensä. Hänellä roikkuu navassaan iso napakoru. Huomaan hänen olevan hieman pyöreämpi kuin kaksi muuta siskoa mutta ei missään nimessä lihava.

-’’Kato nyt Nettaa. Sillä on tollaset lollot ja mulla tälläset!’’ Taskuraketti sanoo kannustavasti siskolleen osoittaen ensin punapään isoja tissejä ja sitten omia pieniä tissejään. Hitaasti kolmas sisko alkaa lämmetä. Naiset istuvat pöydän ääreen alasti kikattaen. Sitten huoneessa alkaa jostain kuulumaan taiteellista ja aistikasta musiikkia taustamusiikkina. Suljen silmäni ja keskityn. En tosin voi olla kuulematta kun punapää kertoo edellisestä panostaan.

-’’… Sen muna täytti mut niin ihanasti että laukesin melkein heti kun se pääsi sisään… Ratsastin sen päällä kuin viimeistä päivää…’’ Netta selittää kiimassaan siskoilleen. Aloin vaistomaisesti silmät kiinni kuvitella, kun hän paukuttaa itseään alla lepäävän uhrin kalua vasten. Kuinka nuo ihanat tissit pomppivat. Alan kiihottumaan. En voi sille mitään mutta minulla alkaa seisomaan. Heppini alkaa nousta ja samalla myös sen päällä lepäävä iso lehti. Naiset huomaavat myös sen ja kiusoittelevat minua.

-’’Aaaa nyt alkaa vihdoin tapahtua!’’ Taskuraketti huutaa. Lehti liukuu puoliseisovan kaluni päältä sivuun paljastaen kaluni naisille. Voin vain makoilla paikoillaan kun saan täyden erektion. Tanko pystyssä hengittelen liikkumattomana pöydällä. Netta siirtää lehden sivuun ja taivuttelee kovaa kaluani tarkastellakseen sitä. Alapäässäni jyskyttää kiiman pikajuna kun pienet, hennot sormet tarrautuvat heppini varteen. Hengittelen nenän kautta ulos kun naiset ympärilläni tarkastelevat vartaloani. Punapään kynnet raapivat rintaani kun hän kiusoittelee. Punapää siirtyy lähemmäs kasvojani, kumartuu niin että tissit osuvat käsivarteeni ja tuo kasvonsa aivan eteeni. Punaiset, liukkaat huulet puhaltavat nenääni ilmaa terävällä henkäyksellä. Katson naista silmiin. Saan katseen takaisin kun hän hyökkää suutelemaan minua suoraan suulle. Sykkeeni hakkaa sisimmässäni kun nainen painaa huulensa huuliani vasten. Tunnen kuinka hän alkaa työntymään kielellään huulieni väliin. Kuin pakottaen ottamaan sen sisään. Avaan suutani ja tunnen kielelläni, kuinka hänen kielensä pyörii ja koskettelee. Maiskahduksen säestäessä hän päästää huulistani irti ja suoristaa selkänsä.

Tuojotan naista mutta heti havahdun kun taskuraketti puristelee kassejani. Se saa vartalossani ampumaan tunteiden aallokon kun hän ottaa kämmenensä suojaan roikkuvat kassini.

-’’Antaa synttärisankarin eka testata meidän uutta lelua!’’ Taskuraketti sanoo. Kolmas nainen, jolla selvästi alkaa kiima nousta tuijottaen edessään valmiina seisovaa kalua, tulee viereeni. Hän sylkäisee kämmenelleen ja vie oikean kätensä heppini ympärille. Kaikki sormet kietoutuvat kaluni ympärille antaen vihjeen, että he määräävät. Käsi alkaa liukumaan syljen liukastamalla varrella hitaasti ylös ja alas. Nielaisen ja keskityn. Taskuraketti hihittää synttärisankarin vieressä innoissaan. Punapää vie vasemman kätensä jalkoväliini hennosti hieroen samalla kun käsi antaa nautintoa. Peukalo liukuu vartta pitkin saavuttaen terskan hierovalla tunteella. Tahti kiihtyy. Kämmen liukuu yhä nopeammin puristaen koko matkalta. Luoja, että tuntuu hyvältä. Punapää siirtää kasseiltani kätensä myös kaluni päähän ottaen terskani vangiksi. Toinen käsi runkkaa vartta kun punapään kämmen stimuloi terskaani.

-’’Antakaas neidit kun minä näytän…’’ Taskuraketti sanoo ja tuo itsensä lähelle kaluani. Kielenkärjellä hän aloittaa tyvestä ja yhdellä hitaalla mutta päättäväisellä nuolaisulla vie kielen koko matkalla terskan alapinnalle saakka. Hän taivuttaa hieman jäykkää elintäni itseensä kun alkaa suihinotto. Kehossani vaeltaa nautinnon marssi kun terksani pääsee kielen päälle lepäämään. Kieli stimuloi kaluni alapintaa kun pää alkaa pumppaamaan huulten liukuessa pitkin kaluani. Punapää vie oikean kätensä jalkoväliinsä antaen keskisormen tehdä nykivää liikettä häpyhuulilla.

Käsi astuu mukaan suihinottoon kiimaisten äänten saattelemana. Kaluni nauttii jokaisesta liikkeestä kuin viimeistä päivää. Sykkeeni jyskyttää. Punapää siirtyy pöydän toiselle puolelle synttärisankarin taakse. Hän kuiskaa jotain sankarin vasempaan korvaan. Jotain, mikä aiheuttaa naurun tirskahduken hänessä.

-’’Annetaan synttärisankarin päästä itse asiaan…’’ Punapää sanoo taskuraketille, joka lopettaa suihinoton. Heppini seisoo punaisena kosketuksista kun naiset siirtyvät taaemmas kastelemaan kun synttärisankari nousee päälleni. Hänen lämmin iho tuntuu mahtavalta. Hänestä huokuu jotain erilaista kuin kahdesta muusta naisesta. Katson häntä sinisiin silmiin jotka katselevat minua roikkuvien hiuksien välissä. Hän nojautuu pöytään polvillaan ja kämmenillään ollessa päälläni nelinkontin.

Nainen aloittaa suutelemaan kaulaani siirtyen hitaasti rintakehälle ja kohti vatsaa. Kämmenillään hän raapii kylkiäni kuin kertoakseen saalilleen, että se kuuluu hänelle. Kaluni osuu hipoen hänen sileisiin reisiin. Nainen siirtyy taaksepäin jalkojeni väliin ja tarraa kiinni kalustani oikealla kädellä. Kiimatippa pulpahtaa esiin terskani päästä kertoakseen, että on valmis työntymään sisään.

Kiiman ja hajuveden sekoittuessa huoneessa nainen nostaa itsensä lantioni ylle ja ohjaa kaluani kohti pillua.

-’’Jee anna mennä tyttö!’’ Punapää huutaa.

Heppini alkaa työntymään pilluun sisään. Nainen ähisee ja huokailee kun hän ohjaa minua sisään. Asento vaihtuu hieman kun en pääse sisään. Punapää astelee sivummalta naisen luokse ja vilkaisee kaluani. Hän sylkäisee kädelleen, runkkaa pari kertaa liukastaakseen kaluni ja koskettaa päälläni olevan naisen pillua antaen viiimeisen liukastavan silauksen.

-’’Hyvin se menee. Anna kalun vain hitaasti työntyä suhun.’’ Punapää tsemppaa ja hieroo sankarin selkää kämmenellä. Nainen nousee uudelleen jalkojensa varaan ja tuo lantiotaan heppini ylle. Kosketan terskallani uudelleen pillua. Punapää ottaa kädellään siitä kiinni ja ohjaa sen hyvässä kulmassa pilluun. Saan terskan työnnettyä pilluun todella hitaasti. Luoja, en ole ennen kohdannut näin tiukkaa pillua. En meinaa mahtua sisään. Nainen päälläni meinaa tuskastua mutta päättäväisesti hän jatkaa. Hänen silmänsä menevät väkisin kiinni kun hän laskeutuu alemmas antaen minun työntyä häneen puoliväkisin. Voihkaisuin ja syvin henkäyksin pääsen lopulta kokonaan sisään. Nainen jää paikoilleen istumaan päälleni nojaten kämmenillään keskivartalooni. Kaluni sykkii tiukassa puristuksessa ilotunnelissa.

Todella hitain liikkein lantio alkaa nousta ylös ja alas. Tuhahtelen nenäni kautta kun pillu puristaa kaluani hengiltä yrittäen saada sen laukeamaan ja ampumaan spermat. Hitain mutta varmoin liikkein nainen alkaa nauttimaan työnnöistä. Katselen hänen tissejään jotka liikkuvat hieman hötkyvällä tahdilla. Puristus on niin stimuloiva, että alan olla valmis ampuman hedelmöittävän lastin sisään. Silmät kiinni hän jatkaa tasaista pumppaavaa tahtia. Ajattelen, että en kestä enää. Nautinto käy liian suureksi. Saan jostain voimia liikuttaa vartaloani ylöspäin mutkalle. Jos minulla ei olisi teippiä suullani, huutaisin nautinnosta ja kertoisin laukeavani.

-’’Hei” Joku taitaa laueta!’’ Taskuraketti sanoo. Synttärisankarin nainti pysähtyy ja hän pysähtyy lantioni päälle istumaan kun hän kysyy hämmentyneellä äänellä taskuraketilta että mitä. Sillä samalla sekunnilla kun liike pysähtyy niin spermat lähtevät liikkeelle. En voi enää pysäyttää sitä. Kaluni alkaa sykkimään spermaa syvälle pillun uumeniin minun nauttien orgasmista, joka tosin on jäämässä hieman vajaaksi kun nainen on liikkumatta. Kaipaisin parhaimmalla hetkellä stimuloivaa liikettä että saisin kaiken lastin ulos.

Nainen nousee ylös ja kaluni kaivautuu pillusta ulos.

-’’Jatketaan, ennen kuin se veltostuu!’’ Taskuraketti huutaa ja syöksyy päälleni pöydälle. Sekuntiakaan tuhlaamatta pääsen työntymään hänen pilluun sisään. Heppini on melkein täydessä tanassa mutta vielä herkillä äskeisen tiukan koulutuksen jäljiltä. Taskuraketti saa minut ongelmitta työntymään sisäänsä. Päässäni meinaa räjähtää kun tunteiden aallokko paiskautuu uudelleen rantaan. Alkaa nopeatempoinen ratsastus. Olen täysin heidän armoillaan. Taskuraketti tukeutuu pelkillä jaloillaan pöydän kanteen kun pumppaa lantiollaan heppiäni. Vartaloni on liekeissä. Kaluni on kovassa koulutuksessa hetkeen. Suu auki taskuraketti voihkii kiimasta märkänä ja puristelee tissejään nainnin tahdissa.

Nainen kääntyy ympäri. Hän työntää jalkovälistään oikean kätensä kurottaakseen kiinni kaluuni ja ohjaa sen pillulle. Saan sen verran kurotettua katsettani, että näen hänen pienen ja tiukan peppureikänsä vilahtelevan pakaroiden välistä kun peppu hyppii ylös ja alas. Samassa punapää saatuu oikealle puolelle viereeni, ottaa oikeasta kädestäni kiinni ja vie käteni jalkoväliinsä kämmen puoli ylöspäin sen mitä teipeiltä pystyy. Kädessäni tunnen kiimasta märän jalkovälin. Nainen ottaa molemmillä käsillään kiinni käsivarrestani ja alkaa nylkyttämään lantiotaan kättäni vasten kuin kiimainen koira. Kämmeneni liuskastuu kiimalimasta ja tuntuu hassulta ja hieman kutittavalta kun pillu hankaa ihoa vasten. Sormeni tökkivät välillä pakaroita nylkytyksen tahdissa. Ilmeisen hyvältä se tuntuu, ainakin voihkinnasta päätellen.

Taskuraketti päälläni alkaa kiljahdella ja voihkia entistä kovemmin. Näen hänen jalkojensa tärisevän. Nainen saa uskomattoman orgasmin. Hän kääntyy ympäri. Kaula ja posket punaisena kiimasta. Taskuraketti asettuu koko painollaan päälleni makaamaan. Heppini on tullut ulos ja seisoo kaikessa kovuudessaan naisen pakaroihin osuen. Voin haistaa hajuveden tuoksun kun naisen pää lepää heti leukani alla syvään hengittäen. Voisinpa kietoa käteni naisen ympärille.

-’’Väistyppäs siitä! Tämän naisen vuoro!’’ Punapää sanoo taskuraketille läimäyttäen tätä samalla pakaralle. Saan naiselta vielä pitkän suudelman jonka jälkeen hän kömpii pois päältäni. Katselen punapään upeaa vartaloa jonka kruunaa hänen isot tissinsä kiimasta seisovine nänneineen. Pääsen -tai joudun- työntymään jo kolmanteen naiseen. Kaluni pongahtaa kerran ulos mutta nainen ohjaa heti takaisin sisään. Ensimmäinen sisääntyöntyminen tuntuu aina hemmetin upealta. Vaikka onkin jo kahteen naiseen työntynyt. Niin silti. Nainen nojautuu polvillaan pöytään, käsillään nostaa tissejään hieman ylöspäin puristellen niitä ja nylkyttää lantiotaan minua vasten.

Sykkeeni hipoo varmasti pilvissä. Kaluni alkaa olla jo muutaman minuutin panon jälkeen valmis syöksemään kassit tyhjäksi. Nostan päätäni pöydältä ja yritän pidätellä nopeiden työntymisien tahdissa.

-’’Tulkaa naiset katsomaan kun tää lelu laukee!’’ Punapää komentaa. Naiset saapuvat pöydän viereen seuraamaan jännityksellä heidän lelunsa viime hetken koitosta. Punapää voihkii todella kiihottavasti ja erityisen mystisesti. Tuijotan hetken hänen pomppivia isoja tissejään kun en pysty pidättelemään.

-’’Aaah no niin!’’ Huutaa punapää kun hän katsoo vääntelehtimistäni ja huomaa minun laukeavan. Hän nostaa itsensä ylös, kaluni tulee ulos. Nainen alkaa runkkaamaan oikealla kädellään. Hän ehtii juuri puristamaan kalunani kun ensimmäinen lasti lentää vatsani päälle. Käsi käy kalullani mutta loput spermat valuvat naisen sormien päälle. Taskuraketti hihittää innoissaan ja katselee heppiäni, joka yrittää epätoivoisesti ampua viimeisiä lasteja ulos. Alan veltostua heti. Kassini ovat tyhjät. Vartaloni on antanut kaikkensa tyydyttääkseen nämä upeat naiset. Heppini veltostuu naisen yhä puristaessa sitä. Makaan rentona ja tyydytettynä pöydällä. Taskuraketti kumartuu vielä kaluni ylle, vie velton kalun suuhunsa. Tunnen hänen huulensa aivan kaluni tyvessä. Pienen hetken kaluni lepää rentona kieltä vasten. Kunnes nainen päästää siitä irti maiskahduksen kera.

Naiset alkavat pukeutua hihitellen ja keskustellen. Makaan vain alastomana pöydällä, odottamassa seuraavaa käsittelyä. Sitten ovi pamahtaa auki. Sama nainen saapuu huoneeseen joka minut tänne toi. Hän pyytää naisilta vilpittömästi anteeksi. Naiset hymyilevät kauniisti vastaukseksi kun nainen tulee luokseni. Hän avaa pöydän pyörien lukituksen ja alkaa siirtämään minua muualle. Punapää antaa vielä lentosuukon minun kiitäessä hänen edestään kohti ovea. Mielessäni käy että en taida enää koskaan nähdä näitä naisia.

Kuljemme pitkää käytävää, joka on ovia täynnä kummallakin puolella. Jostain kantautuu naisen kiimaista voihkintaa. Pysähdymme punaisen oven eteen. Nainen aikaisee sen ja työntää minut huoneeseen sisään. Huone on hämärästi valaistu ja jostain soi rauhoittava musiikki. Nainen nappaa jonkin pullon ja alkaa hivellä minua pehmeällä kankaalla.

-’’Sinun täytyy olla valmis tunnin päästä seuraavalle asiakkaalle. Pääset siittämään lapsen yhdelle rikkaimmalle asiakkaallemme. Keräähän voimia, että saat vehkeesi juhlakuntoon.’’

Nainen antaa yllättäen minulle suukon poskelle ja lähtee pois huoneesta. Olen loputtomassa seksilelun kierteessä. En taida koskaan päästä pois. Kuulen kuinka ovi lukitaan. Huoneesta sammuu valot ja tulee aivan pimeää.

Kommentoi

top