search
top

Keppiä ja porkkanaa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Oli koeviikon jälkeinen maanantai ja Sanna sai yllätyksekseen heti aamun ensimmäisellä matematiikan tunnilla kuulla, että edellisen jakson kokeet palautettaisiin tunnin jälkeen. Hänellä oli ollut edellisessä jaksossa kaksi matematiikan kurssia yhtä aikaa eikä hän ollut odottanut opettajan saavan niitä näin nopeasti tarkastetuiksi. Sannaa jännitti, koska kumpikaan koe ei ollut sujunut erityisen hyvin. Niihin valmistautuminen oli jäänyt, koska Sannalla oli uusi poikaystävä. Pojan nimi oli Joni ja hän oli lukion toista luokkaa käyvää Sannaa alemmalla luokalla lukion ensimmäisellä. Joni oli hieman ujo, mutta todella mukava ja Sannan mielestä myös erittäin söpö poika. He olivat tutustuneet kuvaamataidon tunnilla. Seurusteluksi homma oli muuttunut sen jälkeen kun he olivat tavanneet kolme viikkoa aikaisemmin kotibileissä ja päätyneet suutelemaan kiihkeästi bilepaikan saunan pukuhuoneessa. Seksiin asti ei tuolloin oltu päästy, koska paikalla oli niin paljon porukkaa. Viime viikonloppuna Sanna oli ollut Jonin luona ja se oli viimein tapahtunut. Sanna oli imenyt Jonin kalua ja ensimmäinen laukeaminen oli tapahtunut Sannan suuhun. Kilttinä tyttönä Sanna nieli lastin ja antoi sitten Jonille suukon. Joni oli nuollut Sannan pillua nuoruuden innolla kuin koira. Sanna oli koittanut rauhoitella poikaa, koska liian kovat otteet eivät tuntuneet hyvältä. Kun varsinainen yhdyntä alkoi, Joni sähläsi kumin kanssa niin että ensimmäinen meni rikki. Sanna auttoi ja toinen saatiin ehjänä Jonin varsin kauniin ja kovana seisovan kalun päälle. Jonin kalu oli Sannan mielestä juuri sopivan kokoinen ja se sujahtikin nopeasti Sannan kiimasta märkään pilluun. Sanna ajeli pillunsa karvattomaksi, koska arveli poikien pitävän enemmän karvattomista pilluista. Myös hän itse piti siitä, miltä se näytti karvattomana. Joni nussi nuoruuden innolla edestä ja takaa ja leipoi innolla Sannan suurehkoja rintoja ja isoa persettä. Sanna ei ollut luokan hoikin tyttö, mutta hän oli sopusuhtainen ja hänen muotonsa saivat pojilta paljon huomiota. Joni laukesi taas nopeasti eikä Sanna ehtinyt saada orgasmia. Vähän ajan päästä Joni oli kuitenkin taas valmis ja Sanna otti orgasminsa Jonin päällä ratsastaen. Onnellisena Joni hautasi kasvonsa Sannan rintojen väliin ja laukesi kolmannen kerran. Viikonloppu oli ollut muutenkin oikein onnistunut. He olivat käyneet yhdessä elokuvissa ja Sanna oli tavannut Jonin vanhemmat, jotka olivat oikein mukavia.

 

Matematiikan tunti meni Sannan haaveillessa nopeasti ja tuli aika kokeiden palautukselle. Ensimmäisen kokeen arvosana oli kahdeksan miinus. Sannaa harmitti, koska se tarkoitti kymmentä vitsan iskua hänen äitinsä kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti. Sanna laski kokeen pisteet uudelleen, ettei opettajalle vaan olisi sattunut laskuvirhettä. Kun se ei auttanut, hän yritti saada opettajalta lisäpisteitä tehtävistä, jotta arvosanaksi saataisiin tasan kahdeksan. Opettajaa alkoi jo selvästi närkästyttää Sannan epätoivoisuus. Eihän hän voinut tietää mistä tässä oli kyse. Ja kurssiarvosanaan muutamalla lisäpisteellä ei olisi vaikutusta, joten Sannan toiminta vaikutti omituiselta. Toisesta kokeesta Sanna sai  seitsemän ja puoli, mikä tarkoitti kahtakymmentä piiskan sivallusta. Taas Sanna laski ja tuskaili itku kurkussa. Opettaja yritti lohduttaa:

– Kyllä tästäkin kurssiarvosanaksi kahdeksan tulee, joten ei hätää.

Sannaa se ei lohduttanut tippaakaan.

Välitunnilla Sanna näki Jonin, joka huomasi heti, että kaiķi ei ollut kunnossa. Sanna kertoi kokeista, mutta Joni ei ymmärtänyt ongelmaa. Hänestä kahdeksan oli aivan riittävä numero ainakin matematiikasta, josta hän harvoin sai niin hyviä numeroita. Sanna ei ollut kertonut Jonille, että sai äidiltään piiskaa huonoista koenumeroista eikä hänellä ollut ainakaan vielä aikomusta kertoakaan.

Ruokatunnin jälkeen oli englannin tunti ja kaikkien yllätykseksi senkin tunnin jälkeen oli kokeiden palautus. Sannaa kammotti. Häntä kadutti, että oli ottanut niin monta itselleen heikkoa ainetta samaan jaksoon. Englanti oli aiemminkin aiheuttanut hänelle nöyryytystä ja kipeän takapuolen. Kokeen arvosana oli kuusi ja puoli. Kuutosella alkavista oli sovittu kolmekymmentä vitsan iskua eli nyt oli luvassa jo yhteensä kuusikymmentä. Opettaja lupasi kurssiarvosanaksi seitsemää, mikä ei Sannaa kiinnostanut. Itku pyrki väkisin ulos ja hän pakeni vessaan itkemään. Joni pyysi Sannaa illalla kotiinsa, mutta Sanna sanoi, että hänen pitää mennä kotiin.

Kotimatkalla Sanna pysähtyi lähimetsikössä ja katkoi mukaansa äitinsä ohjeiden mukaisesti nipun kunnollisia vitsoja. Hän otti niitä pajusta, koivusta ja pihlajasta. Lehdet ja sivuhaarat hän katkoi pois. Sitten hän pyöräili kotiin ja meni mahdollisimman huomaamattomasti vitsat mukanaan kotiin. Kotipihalla leikkivät lapset varmaan näkivät vitsat, mutta tuskin ne tajusivat, mihin niitä käytettiin. Eihän lapsille enää nykyään annettu piiskaa. Kotona Sanna jätti vitsat eteisen piirongin päälle ja kokeet siihen viereen. Sitten hän meni huoneeseensa odottamaan äidin kotiintuloa. Läksyjen teko ei Sannaa huvittanut, joten hän vain makasi sängyllä ja selasi tv:n kanavia. Mitään katsomisen arvoista sieltä ei tullut. Ajatukset harhailivat Joniin. Salla laittoi Jonille viestiä puhelimellaan. Joni vastasi ja viestittely eteni seksuaalissävytteiseksi. Joni kehui Sallaa seksikkääksi ja kertoi runkanneensa häntä ajatellessaan. Sitten Jonilta tuli kuvaviesti, jossa hän oli kyrpä pystyssä. Lisää viestejä tuli ja Sannaa alkoi panettaa oikein kunnolla. Hän riisui housunsa ja otti vuorostaan kuvan pillustaan ja laittoi sen Jonille. Seuraavassa kuvassa Joni oli lauennut vatsalleen. Yhtäkkiä ovi kävi ja äiti tuli kotiin. Sanna säntäsi kiskomaan housuja jalkaansa. Pikkuhousut jäivät siinä tohinassa sängylle. Äiti, joka oli huomannut piiskat ja kokeet piirongin päällä tuli suoraan Sannan huoneeseen.

– Kuinka sinä nyt näin? Äiti tivasi koepino kädessään.

– Ja mitä sinä täällä oikein puuhailet? Hän kysyi nähdessään sängyllä Sannan pikkuhousut ja puhelimen, jossa oli auki Whatsapp -viestiketju Jonin kanssa viimeisimpänä kuva Jonin spermaa valuvasta kalusta.

Sanna punastui ja nappasi puhelimen itselleen.

-Onko sinulla joku poika siellä? Äiti kysyi.

– Siksikö ei koulu suju, kun pitää poikien kanssa vehtailla?

– On minulla poikaystävä, Sanna myönsi.

– Onko sillä pojalla nimi, äiti kysyi.

– Joni, Sanna mutisi.

– Kutsu se Joni tänne. Meillä on ihan selvästi keskusteltavaa, äiti sanoi.

– Nytkö? Sanna kysyi.

– Niin. Sano että tarjoan iltapalaa ja voi jäädä yöksikin jos tahtoo.

Sanna innostui äidin yllättävästä reiluudesta ja laittoi Jonille kutsun. Joni vastasi hyppäävänsä skootterinsa kyytiin.

– Puoli tuntia menee, Joni ilmoitti.

Äiti meni valmistamaan ruokaa ja Sanna auttoi kattamaan pöydän. Pian Joni jo soittikin ovikelloa. Sanna meni avaamaan ja esitteli sitten Jonin ja äidin toisilleen:

– Tässä on Joni ja tässä on äitini Kaisa.

Äiti halasi Jonia ja toivotti hänet tervetulleeksi. Sitten äiti palasi keittiöön jatkamaan puuhiaan ja Joni seurasi Sannaa olohuoneeseen. Pian äidin valmistamat lihapullat ja perunamuusi olivat valmiita ja he istuivat syömään. Ruokailun lomassa he keskustelivat koulusta ja harrastuksista ja kaikesta muusta arkisesta. Kun oli syöty ja otettu jälkiruokaa, äiti muistutti Sannaa loppuillan ohjelmasta.

– Muistatko Sanna, mikä meillä on vielä tekemättä tänään?

– Äiti eikö sitä voi siirtää huomiseen? Sanna kysyi.

– On parempi, että asia käsitellään nyt alta pois, äiti sanoi.

– Mistä on kyse, Joni uteli.

– Oletko kertonut Jonille sopimuksestamme? Äiti kysyi.

– Ei ole tullut puheeksi, Sanna sanoi kasvot punaisina.

– Meillä on Sannan kanssa koulunkäyntiin liittyvä sopimus. Kannustimena on, että Sanna saa rahaa, jos kokeista tulee kymppejä ja jos kokeen numero on alle kahdeksan, Sanna saa vitsaa. Iskujen määrä riippuu siitä, kuinka paljon alle kahdeksan kokeesta tuli, äiti selitti.

Joni kuunteli ällistyneenä. Sannan äiti jatkoi:

– Sanna jo haki vitsat valmiiksi. Tänään onkin ohjelmassa yhteensä kuusikymmentä vitsan iskua, jotka Sanna saa kolmesta huonosti menneestä kokeesta. Iskut annetaan luonnollisesti paljaalle pyllylle. Olen aika pettynyt, että kokeet menivät nyt näin huonosti. Sanna ei selvästikään ole viime aikoina keskittynyt koulunkäyntiin. Sinulla Joni lienee tähän oma osuutesi?

– No joo siis kyllähän Sanna koulussa paremmin pärjää kuin minä, Joni sanoi.

– Jos mulla olis tollainen sopimus mutsin kanssa, saisin piiskaa lähes joka kokeesta, Joni jatkoi.

– Minusta tuntuu, että osasyyllisenä sinä ansaitsisitkin piiskaa, mutta en minä muiden lapsia piiskaamaan ala, äiti kuittasi

Sanna oli kuunnellut vaitonaisena. Äiti viittasi heitä Sannan makuuhuonetta kohti.

– Meillä tämä toteutetaan niin, että Sanna menee polvilleen tuolle jakkaralle ja laittaa kädet lattialle. Näin hän ei voi laittaa käsiään pyllyn suojaksi, koska olisi muuten nenällään lattialla, äiti selitti Jonille.

Toisaalta Jonin teki mieli poistua, mutta toisaalta häntä kiinnosti nähdä, miten tämä näytös etenisi. Kun Sannan äiti käski tyttärensä riisua housunsa, Jonin kalu kovettui sekunnissa. Hitaasti Sanna riisui housunsa. Hän vältteli katsekontaktia Joniin, mutta ei voinut olla huomaamatta kohoumaa Jonin housun etumuksessa.

– Siinä se pervo vaan seisottaa kulliaan, kun hän joutuu riisumaan, Sanna mietti.

Hetken mielijohteesta Sanna riisui myös paitansa ja sen alla olleet rintaliivit. Saisipahan Joni katseltavaa. Tottuneesti Sanna asettui piiskattavaksi. Polvet jakkaralla ja kädet lattialle. Sanna painoi selkänsä notkolle, jotta hänen paljas perseensä olisi hyvin näytillä Jonille. Hän myös levitti haarojaan, jotta pillu varmasti näkyisi, vaikka näkyi se ilmankin. Sannaa tilanne kiihotti, vaikka luvassa olisi varmasti kivulias piiskaus. Myös Sannan äiti huomasi, että tilanteessa oli nuorten välillä eroottinen lataus. Joni lähes unohti hengittää, kun hän tuijotti Sannaa ja housut näyttivät ahtailta. Sannan äiti aloitti piiskaamisen armottomaan tyyliinsä. Vitsa viuhui ankarasti ja Sannan pakarat paukkuivat. Sanna oli unohtanut häpeän ja keskittyi esiintymään julkeasti Jonille. Hän ei itkenyt, mutta sen verran lyönnit sattuivat, että joka iskulla hän kiljaisi. Pikkuhiljaa kipu muuttui pahemmaksi ja kahdenkymmenen iskun tienoilla alkoi tulla itku. Sannan äiti jatkoi kolmeenkymmeneen ja sitten hän piti tauon. Kolmesta kokeesta piiskaaminen kerrallaan tuntui hänestä vähän liialliselta, joten hän ehdotti, että jatkettaisiin huomenna. Silloin Joni sanoi varovasti:

– Minulla on ehdotus. Anna minulle ne Sannan loput piiskat, kun minä kumminkin olen osasyyllinen.

– Oletko varma, äiti kysyi.

– Olen, Joni vastasi ja riisui paitansa.

Housujen riisumista hän vähän jännitti. Kääntyi selin ja laski päällys ja alushousut kerralla alas. Niin hän oli kokonaan alasti. Jonin kalu oli enää puoliseisokissa. Sanna nousi pois jakkaraltaan ja antoi paikkansa Jonille. Joni asettui piiskausasentoon. Sannan äiti valitsi uuden vitsan ja heilautti sitä ilmassa. Sitten hän asetti vitsan Jonin pakaroille, veti sen taakse ja iski ensimmäisen kerran. Vitsa kirveli Jonin takapuolta, mutta ei tuntunut mitenkään sietämättömältä. Jonia tilanne kiihotti. Hän yritti ajatella kaikkea muuta, ettei seisokki kovenisi, koska hän häpesi sitä. Ei siitä kuitenkaan hyötyä ollut. Nuoren miehen kyrpä seisoi pian jäykkänä kuin rautakanki. Sannan äiti löi nyt niin kovaa kuin jaksoi. Vitsa jätti kirvelevän jäljen Jonin pakaraan. Vitsat olivat ohuita ja Joni kesti niiden iskut miehekkäästi. Pian Jonin pakarat olivat kauttaaltaan juomuilla. Sanna katseli poikaystäväänsä ylpeänä. Hän huomasi Jonin erektion eikä malttanut odottaa sen kimppuun pääsemistä. Poikaparka laukeaa kohta ilman kosketusta hän ajatteli. Sannan äiti löi muutaman vitsan sivalluksen myös takareiteen, missä iho on pakaroita herkempää. Joni puri hampaitaan yhteen. Viimein kaikki iskut oli annettu ja äiti lopetti. Hän osoitti kosteusvoidepulloa ja sanoi Sannalle

– Tuossa on kosteusvoidetta. Laittakaa sitä vitsan jälkiin.

Sitten äiti jätti heidät kahden. Sanna levitti kosteusvoidetta Jonin pakaroille ja tarttui sitten Jonin kaluun. Joni värähti nautinnosta. Sanna teki muutaman runkkausliikkeen ja otti sitten kalun suuhunsa. Ei tarvittu paljoa, että Joni laukesi Sannan suuhun. Spermaa riitti vaikka Joni oli muutama tunti aiemmin runkannut. Se maistui suolaiselta. Sanna nieli kaiken. Joni tarjoutui levittämään kosteusvoidetta Sannan pakaroille. Sanna asettui vatsalleen sängylleen ja Joni aloitti huolellisen työnsä. Ensin hän pursotti reilusti kosteusvoidetta käteensä, hieroi sitä sitten käsiensä välissä ja levitti sen sitten Sannan pakaroille. Yhä uudestaan ja uudestaan hän hieroi samaa kohtaa ihaillen Sannan leveää takapuolta. Pikkuhiljaa Jonin kädet eksyivät myös Sannan pakaroiden väliin. Hellästi hän hieroi ensin välilihaa, sitten häpyhuulia ja lopuksi klitorista. Pian hän myös työnsi liukkaan etusormensa sisään Sannan kuumaan pilluun. Sanna kääntyi selälleen ja opasti Jonia hieromaan g-pistettään. Samalla hän voisi käyttää toista kättään tai kieltään klitoriksen kiihottamiseen. Sanna opasti Jonia nuolemaan hellästi rennolla kielellä.

– Liike tulee tehdä mieluummin päätä kuin kieltä liikuttamalla, että kieli pysyy rentona. Välillä voit koittaa myös imeä ja suudella klitorista.

Joni teki työtä käskettyä ja pian Sanna tunsi orgasmin tulevan. Joni jatkoi nuolemistaan, vaikka huomasi Sannan voihkivan orgasmin kourissa. Kun Sanna tunsi klitoriksensa jo liian herkäksi, hän työnsi Jonin pois pillultaan. Joni nousi pystyyn, kaivoi lattialla lojuvien housujensa taskusta kondomin ja rullasi sen kalunsa päälle. Sitten hän meni polvilleen Sannan reisien väliin ja asetteli terskansa Sannan häpyhuulille. Hitaasti hän työntyi sisään samalla suudellen Sannan huulia. Sanna maistoi pillunsa maun Jonin kasvoilta. Joni nussi tahtia vaihdellen. Jonkin ajan päästä Sanna alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Joni jatkoi tasaiseen tahtiin omaa laukeamistaan vältellen. Kun Sanna tuli, Joni kiihdytti tahtiaan ja laukesi nopeasti. Hengästyneenä hän kumartui suutelemaan Sannaa. Jonkin aikaa he makoilivat sylikkäin, kunnes Sanna ehdotti suihkuun menemistä. Sannan äiti oli laittanut Saunan päälle ja oli jo löylyissä.

– Ottakaa jääkaapista juotavaa ja tulkaa saunaan, hän huhuili saunasta.

Sanna otti itselleen siiderin ja antoi Jonille lonkeron. Sitten he menivät suihkun kautta lauteille. Joni vilkaisi nopeasti Sannan äitiä lauteille kiivetessään. Sannan äidillä oli isommat rinnat kuin Sannalla ja häpy oli samalla tavoin karvattomaksi ajeltu. Joni ei tarkalleen tiennyt Kaisan ikää, mutta arviolta hän oli noin 45 vuotias ja oikein hyvän näköinen nainen. Kun Kaisa kiipesi alas lauteilta, Joni oli huomaavinaan Kaisankin pakaroilla vitsan jättämät jäljet.

– Mikähän tätä perhettä vaivaa? hän mietti

Myöhemmin ollessaan Sannan kanssa kahden kesken jo nukkumaan menossa Joni uteli Sannalta heidän perheasioistaan. Selvisi, että Sannan isä ei ollut kuvioissa. Hän asui ulkomailla ja Sanna oli nähnyt hänet viimeksi vuosia sitten. Sannan äidillä oli miesystävä, jonka luona hän välillä vietti aikaa. Kaisan miesystävä oli ammatiltaan joku kaupparatsu ja siksi usein pois kaupungista. Sanna epäili heidän harrastavan jotain vähän kinkympää seksiä, koska äidillä oli välillä mustelmia tisseissä ja piiskan jälkiä pakaroilla. Hänen puolestaan saivat tehdä, mitä halusivat, kunhan äiti oli onnellinen. Aina niin ei ollut ollut, mutta äiti oli aina pitänyt Kaisasta hyvää huolta. Toki äiti oli kurittanutkin Sannaa, mutta hän oli myös aina ollut oikeudenmukainen ja kuunnellut Sannaa. Jotenkin Kaisalla oli kyky saada Sanna itse ehdottamaan rangaistuksekseen piiskaa. Ehkä se johtui siitä, että hän tarjosi aina vaihtoehtoisia rangaistuksia, joista vitsan saaminen tuntui vähiten ankaralta. Sanna myös ainakin jollain tasolla nautti piiskan saamisesta, vaikkei sitä edes itselleen voinut myöntää. Usein hän oli kesken piiskauksen miettinyt, miksi hän taas oli tässä, vaikka tämä olisi ollut helposti vältettävissä. Niinkuin silloin kun hän oli ajanut lupauksistaan huolimatta toistuvasti pyörällä ilman kypärää, vaikka äiti oli selvästi kertonut, mitä siitä seuraa.

– Minä en ollut koskaan aiemmin saanut piiskaa, Joni kertoi Sannalle.

– No miltä se tuntui? Sanna uteli.

– Sattuihan se, mutta ei mitenkään älyttömästi. Aika jännä kokemus, Joni analysoi.

– Äiti oli varmaan vieraskorea eikä lyönyt kunnolla, Sanna arveli.

– Minun täytyy antaa sinulle oikein kunnon piiskaus, että tiedät, miltä se tuntuu, Sanna jatkoi.

– Entä jos en suostu? Joni kysyi.

– Et saa pillua, Sanna sanoi.

– Tosin, en minä sinulta pysty pihtaamaan, joten tehdään mieluummin niin, että jos annat minun piiskata sinut, saat naida minua peppuun, Sanna lupasi.

Sanna arvasi Jonin kiihottuvan ajatuksesta ja kääntyi suutelemaan Jonia.

– Sovittu, Joni sanoi ja kääntyi Sannan päälle

Ja niin Jonin kalu luiskahti taas Sannan märkään pilluun ja huone täyttyi vaimeista rakastelun äänistä.

Naapurihuoneessa Kaisa kuunteli kuinka hänen tyttärensä sängynpääty jyskytti seinää.

– On tuo nuorimies kone. En muistanutkaan kuinka kiimaisia nuoret parit ovat, Kaisa ajatteli

Sitten hän kaivoi yöpöydän laatikosta vibraattorin ja alkoi järjestää itselleen orgasmia.

– Kun Pertti tulee viikonloppuna kaupunkiin, imen siltä kassit tyhjäksi ja nussitan sillä pillun turvoksiin, Kaisa päätti.

Pian hän saikin orgasmin, jatkoi vielä toiseen, pyyhki sitten vibraattorin ja pillun kosteuspyyhkeeseen ja alkoi nukkumaan. Unessa Pertti rankaisi häntä ensin vitsalla ja sitten kyrvällä.

Aamulla Sanna ja Joni heräsivät kellon soittoon. Yöunet olivat jääneet lyhyiksi kaiken sen nussimisen jälkeen. Jonin kalu tuntui kuluneelta ja Sannan pillu oli kosketusarka. Silti Jonilla seisoi heti kun he heräsivät ja pikaisesti hän nussi Sannaa takaapäin. Kortsuun tuli hädin tuskin teelusikallinen lähes kirkasta nestettä. Sitten he suuntasivat yhdessä suihkuun ja aamiaiselle. Kaisa oli lähtenyt jo aiemmin töihin, joten he olivat asunnossa kahden. He söivät aamupalaksi paahtoleipää ja jogurttia. Eiliset vitsat lojuivat eteisessä piirongin päällä. Ulos lähtiessään Sanna otti ne ja vei ne heidän kerrostalonsa pihalla olevaan risukompostiin. Sitten he lähtivät kohti koulua. Joni ajoi skootterillaan ja Sanna polkupyörällä. Sannan luota oli koulumatkaa vain alle kilometri. Koulun pihalla he vielä sopivat tapaavansa Sannan luona heti koulun jälkeen. Pari suudelmaa ja sitten molemmat suuntasivat omille oppitunneilleen.

Sannan hyvä ystävä Tiina ihmetteli Sannan väsynyttä olemusta.

– Joni oli meillä yötä, Sanna sanoi hymyillen

– Ahaa. Ette varmaan ehtineet paljoa nukkumaan, Tiina arveli.

– Ei ja nyt ottaa käveleminenkin koville, Sanna jatkoi

– Kuinka Joni-parka voi? Se ei varmaan edes selvinnyt kouluun asti. Tuskailee jossain jääpussi housuissaan, Tiina nauroi

– Hah. Varmaan se jo retostelee kavereilleen. Sen piti vielä aamulla saada yksi erä, vaikka koko yö oli jo nussittu.

– Nauti kun voit. Kyllä mekin Timon kanssa alkuun oltiin koko ajan toistemme kimpussa mutta sitten jo puolen vuoden jälkeen se väheni. Hyvä vaan. Jää aikaa muuhunkin, Tiina puheli.

– Kuule Tiina, oletteko te harrastaneet peppuseksiä Timon kanssa?, Sanna sanoi hiljaa

– Ollaan muutaman kerran. Ihan kivaa, kun on paljon liukuvoidetta. Kuinka niin?, Tiina kysyi.

– Ehdotin sitä Jonille, mutta en ole itse aiemmin kokeillut, Sanna kertoi.

– Ota rauhassa, rentoudu ja tee se vaikka niin, että oot ite päällä, niin saat määrätä tahdin. Ja muista se liukkari. Tiina opasti.

Koulupäivä tuntui kestävän ikuisesti. Ruokavälitunnilla Sannan historian opettaja palautti edellisen jakson historian kokeet. Tähän kokeeseen Sanna oli lukenut hyvin. Arvosana oli yhdeksän ja puoli ja opettaja lupasi kurssista kympin. Iltapäivällä oli terveystietoa ja ranskaa. Kello oli 14:15, kun Sanna viimein kohtasi Jonin koulun pihalla.

– Aja siihen metsikköön meidän pihan viereen ja etsi sieltä itsellesi sopivat vitsat. Ja tuokin kunnolliset. Kolme riittää. Sitten voit tulla meille. Minä ajan suoraan kotiin, Sanna ohjeisti.

– Selvä juttu söpöläiseni, Joni sanoi ja laittoi kypärän päähänsä.

Sitten Joni starttasi skootterinsa ja lähti ajamaan kohti Sannan kotia. Sanna lähti polkemaan perässä. Kun Sanna pääsi kotiin, hän laittoi kaksi pakastepitsaa uuniin ja jäi odottamaan Jonia. Joni repi lehdet pois vitsoista. Hän huomasi, että tästä metsiköstä oli ennenkin otettu vitsoja, koska pajupuskat olivat niin harvoja. 

– Sannan tekosia arvatenkin, hän ajatteli huvittuneena.

Jonia vähän hävetti tämä ja hän pyrki kuljettamaan vitsat sisälle salassa. Sannan naapurissa asui jatkuvasti pyykkäävä nainen, joka tietysti nytkin kulki pyykkikorinsa kanssa rappukäytävässä. Kun hän oli Jonin kohdalla hän tervehti ja jäi katsomaan, mihin asuntoon Joni oli matkalla. Joni vastasi tervehdykseen ja soitti sitten Sannan ovikelloa. Naapuri oli varmasti nähnyt piiskat Jonin kädessä. Sanna viivytteli tahallaan oven avaamista, koska tiesi kokemuksesta, kuinka nololta vitsanhakumatka tuntuu, kun ihmiset tuijottavat. Sai nyt Jonikin sen kokea. Pian Sanna kuitenkin päästi Jonin sisään. He halasivat ja suutelivat ovella ennen kuin Joni riisui ulkovaatteensa.

– Meillä on kaksi ja puoli tuntia aikaa ennen kuin äiti tulee kotiin, Sanna sanoi.

– Tule syömään. Laitoin meille pitsat uuniin.

Ruuan jälkeen he keittivät vielä kahvit ja menivät sitten Sannan huoneeseen.

– Noniin. Kuulin että olet ollut tuhma poika. Nyt saat rangaistukseksi vitsaa niin ettet istu viikkoon, Sanna uhosi.

– Pitäisikö meillä olla joku turvasana?, Joni kysyi.

– Sovitaan, että saat 50 iskua. Ei kai tällainen tyttö voi sinua kovasti satuttaa, Sanna provosoi Jonia.

– Okei. Kyllä minä sen kestän, Joni sanoi

– Sen jälkeen panen sinua niin, että et istu viikkoon, Joni nauroi

– Nyt housut pois ja piiskausasentoon, Sanna komensi.

Joni riisui itsensä saman tien alastomaksi. Hänen kyrpänsä seisoi heti jäykkänä ja hän esitteli sitä aina mielellään Sannalle. Joni ei muutenkaan vartaloaan hävennyt, vaan päinvastoin oli aina alasti, kun sopiva tilaisuus tuli. Varsinkin humalassa ollessaan. Nyt hän asettautui polvilleen Sannan piiskajakkaralle ja asetteli sitten kätensä lattialle.

Sanna ei ollut aiemmin piiskannut ketään. Nyt hän saisi kokea senkin puolen.

– Laske ääneen, hän sanoi Jonille.

Sanna aloitti varovasti. Hän keskittyi osumaan tarkasti Jonin pakaroihin. Joni otti iskut vastaan ääneti. Viidennen lyönnin jälkeen Sanna alkoi lyödä kovempaa. Hän ei lyönyt enää vain käden liikkeellä, vaan käytti koko vartaloaan. Hän ei myöskään enää pysäyttänyt iskua pakaraan, vaan löi läpi niin, että vitsa taipui ja liukui Jonin pakaraa pitkin. Joni puri hammasta, mutta pysyi hiljaa. Jonin kyrpä ei enää seisonut. Jonin pakaroille ilmestyi punaisia juomuja. Sanna jatkoi yhä alemmas kohti reiden yläosaa ja lopulta aina reiden puoliväliin asti. Hän piti joka iskun välillä taukoa noin kymmenen sekuntia, ettei homma olisi ohi liian nopeasti. Loppua kohden Joni alkoi jo äännellä joka iskulla ja oli selvästi tuskissaan. Kun 50 vitsan iskua oli täynnä, Sanna käski Jonin vatsalleen sängylleen makaamaan ja levitti kosteusvoidetta hänen pakaroilleen. Välillä Sannan käsi eksyi Jonin kiveksille. Kuin vahingossa hän kosketti myös kalua, joka näytti nopeasti osoittavan elon merkkejä. Sanna riisui nopeasti vaatteensa ja kaivoi sitten kaapistaan liukuvoiteen, jota hän oli käyttänyt vibraattorinsa kanssa. Vibraattorin hän nosti yöpöydälleen käden ulottuville. Sanna oli saanut vibraattorin äidiltään syntymäpäivälahjaksi täyttäessään 16 vuotta. Äiti oli aina puhunut avoimesti seksiasioista ja vaikka se oli joskus nolottanut Sannaa, niin äitinsä ansiosta Sanna suhtautui seksiin hyvin luontevasti. Nyt hän käski Jonin pystyyn ja levitti liukuvoidetta Jonin kalulle. Sen jälkeen hän teki saman peppureijälleen ja asettui sitten kontilleen sängylleen ja pyllisti Jonille selkä notkolla jalat kiinni toisissaan. Joni ihaili tätä upeaa näkyä.

– Pane mua pyllyyn, Sanna pyysi

Joni asetteli liukastetun terskansa Sannan peppureijälle ja alkoi painaa sitä sisään.

– Hitaasti, Sanna opasti.

– Nyt pysy paikallasi. Minä työnnän, Sanna jatkoi ja työnsi persettään hitaasti Jonin kalua kohti.

Hiljalleen kalu painui syvemmälle Sannan peppuun. Sanna tunsi yhtä aikaa kipua ja nautintoa. 

– Nyt voit alkaa nussia, Sanna sanoi Jonille.

Joni tunsi kovan puristuksen kyrpänsä varressa. Näky oli todella kiihottava. Varovasti hän nussi Sannan persettä lisäten pikkuhiljaa vauhtia. Sanna otti nyt vibraattorinsa yöpöydältään, laittoi sen päälle ja asetti sen klitorikselleen. Välillä hän työnsi sitä pilluunsa. Joni ihaili Sannan leveää persettä. Käsillään hän kurotti Sannan hartioihin ja painoi kyrpänsä koko mitaltaan Sannan perseeseen.

– Läpsi mua perseelle, Sanna pyysi

– Ja kisko hiuksista. Oon sun narttu. Pane mua.

Joni otti vasemmalla kädellään tiukan otteen Sannan hiuksista ja läimi oikealla kädellään Sannan pakaroita, joilla vielä näkyi eilisiä vitsan jälkiä. Pitkään Joni ei tätä kestänyt, vaan laukesi Sannan sisään.

– Älä vedä vielä ulos, Sanna pyysi.

Pian Sannan vibraattori täristi Sannalle orgasmin, jonka Jonikin tunsi kyrpänsä varressa. Sitten Joni veti kalunsa pois Sannan pepusta ja he menivät yhdessä suihkuun. Suihkun jälkeen Jonin täytyi lähteä kotiinsa. Sanna suuteli häntä pitkään hyvästiksi ja Joni puristeli Sannan rintoja ja pyllyä.

3 kommenttia viestissä: “Keppiä ja porkkanaa 2”

  1. Villahousu says:

    Hieno tarina, kuten ensimmäinenkin osa. Sannan rangaistuspiiskaukset ovat hienosti kirjoitettuja. Jäin pohtimaan, että miltä Sannan piiskaus loppusyksyllä ja talvella näytti. Oliko pöksyjä kintussa aikamoinen mytty.

  2. Madclown says:

    Hyvä teksti mut Sanna muuttu Sallaks yhes vaihees

  3. geo345 says:

    Hyvät teemat ja kuvaukset. Tosin teinien rakastelukohtaukset, Sannan rangaistuspiiskaukset ja Kaisan seksielämä sekoittui sekavaksi kirjoitelmaksi. Lisäksi hieman koomisia yksityiskohtia, kuten ankaran äidin lahjaksi ostama vibraattori. Ehkä olisi kannattanut keskittyä tiettyyn aiheeseen ja kertoa seuraavassa tarinassa taas toisesta. Mutta toivon, että kirjoitat jatkossakin aiheesta.

Kommentoi

top