search
top

Panomies ei kysy kahdesti.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Panomies ei kysy kahdesti

Kova itäinen vastatuuli Sturenkadulla pakotti painautumaan seinän viertä eteenpäin. Olin menossa Vogueen. Summeri pärisi, ovi aukesi, ja hissi toi yläkertaan. Kaikesta näki että oli viikonloppu: joka puolella kiimaisia miehiä, toiset alasti ja joillakin pyyhe lantoilla. Kyrvät eri asennoissa ja kulmissa. Toisen pukuhuoneen suihkussa kaksi tummaihoista kaveria mittaili kalujaan toisiinsa puristuneina. Minunkin housuissa värähti ja lähdin etsimään vaatekaappiani. Pukukopissa ei laiskoteltu: sielläkin pari isokyrpäistä partasuuta jakoi toisilleen kielisuudelmia ja leipoi toistensa stondiskyrpiä.

Sain vaatteet päältäni ja kaappiin. Ensin suihkuun ja sitten saunaan. Lauteilla saunan perällä vaaleatukkainen kaveri jolla oli rintarengas toisessa nännissä otti suihin herkullisen näköistä baritonin kullia. Tämä seksiä tihkuva lyhyt tapahtumasarja jatkui omalla improvisoidulla tavallaan, johon kukaan ei ollut tehnyt käsikirjoistusta. Se jatkuisi vielä pari tuntia, ellei joku tarjonnut parempaa vaihtoehtoa. Siksi siihen olikin niin helppoa hypätä mukaan. Ikäänkuin karuselliin.

Höyrysaunassa oli muuten hiljaista. Kuuma ilma vain suhisi. Lämmittelin kroppaani jonkin aikaa, ja otin suihkun. Menin takaisin sisäätulotasanteelle, ja siitä käytävää pitkin kohti pimiöitä, joita oli kaksi peräkkäin ja vielä kolmas hieman sivulle. Siellä vaikutti hiljaiselta. Menin perimmäiseen huoneeseen ja jäin nojaamaan seinään pyyhkeen roikkuessa kaulassani. Kulli oli odottavasti puolitanassa. Kelloni numerotaulu hohti. Kuulin hiljaista ääntä; verho liikahti, ja joku astui eteeni. Se, joku sai kepeän otteen kullistani. Käsi kokeili sen kokoa ja punnitsi sen painoa. Kullini alkoi paisua ja muuttua kyrväksi. Suuntasin toisen käteni kaverin suuntaan ja törmäsin kädelläni kyrpään, joka roikkui puolikovana kymmenen sentin päässä, hieman ylempänä omastani. Miltei parikymmensenttinen elin, josta sai hyvin kiinni. Kasvojani siveltiin. Toisella kädellä otettiin taas kiinni kyrvästä, ja pieni töytäisi, niin siinä meidän välissämme oli kaksi kyrpää, joista molemmista oli mahdoton saada yhdellä kädellä otteen. Niin paksuja ne olivat yhdessä. Mies työnsi huuliaan suudeltavaksi. Edessäni seisoi kaikesta päätellen kiimainen, kokenut kaveri, jonka kanssa voisi pitää hauskaa. Työnsin huuleni kaverin kosteisiin huuliin. Huulet olivat paksut ja ne peittivät omani. Kaveri otti kepeästi niskastani ja työnsi kielensä syvälle suuhuni. Parransänki kutitti poskeani. Seisoimme siinä kiihoittaen toisiamme hyvän aikaa. Kaveri tarttui toiseen nänniini ja puristi. Sitten hän kostutti sormensa ja lipsutteli toista nänniäni sormissaan. Se tuntui hyvältä. Sitten partneri laskeutui polvilleen. Kuului lurpsahdus, kun kullini imaistiin jonnekin lämpimään ja kosteaan. Tämä kaveri tunsi temput. Kyrvän varressa tuntuivat hampaat, jotka kevyesti hankasivat elintäni. Hän ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä suuspesialisti kuin Pakilan hierojani, joka pani tekohampaansa ensin lasiin, ennenkuin imaisi kyrvän suuhunsa. Hierojani suu oli parempi kuin monen naisen vittu. Mies tarttui toisella kädellä taas nännistä ja alkoi työntää toisen käden etusormea anukseeni. Sitä oli kiihotettu viimeisen kymmenen minuutin aikana niin, että sormi painui sisälle helposti. Nänninnipistely ja sormi anuksessa sai minut huokumaan. “Saanko nussia” kysyi kaveri barytoniaäänellä. Hän oli melko pitkä. “Haluan kyrpää” vastasin lakonisesti. “Tässäkö”? kysyi barytoni. “Sopii mainiosti. Tuossa on makuualusta. Menen siihen polvilleni, jotta saat nussia. Äla unohda kondomia. Halua tulla kunnolla naiduksi.”

Asetuin pimiön makuubritsille takapuoli pystyssä odottamaan kyrpää. Partnerini oli kokenut. Hän kokeili peukalolla anustani, sitten hän työnsi kyrpänsä pariksi minuutiksi suuhuni. Kuulin kuinka kondomipakettia revittiin auki ja tuota pikaa pitkähkö liukkarilla voideltu kyrpä työnnettiin varovaisesti anuksen portille ja siitä sisälleni. Se tuntui alkuun hiukan tiukalta. Pyörittelin ahteriani antaakseni kaverin lähes tomaatin kokoiselle terskalle perähierontaa saaden sitä samalla itsekin, erityisesti prostatan seutuville. Terska hankasi ja liukui lupaavasti. Olisipa se ollut eräs kaipaamani pitkä suippokulli. Aina kun terska kulki prostatan ylitse huokaisin syvään ja työnsin vastaan. Aloin ynistä, ja sitä teki myös kaveri. Hän keskittyi nussimiseen alkoi työntää sitten kyrpäänsä säälimättömään tahtiin niin että maiskahtavat märät äänet täyttivät pimeän huoneen. Litsahdukset lisäsivät meidän molempien kiimaa ja sain purra rannettani jotten olisi huutanut suoraa huutoa. Nussinta muuttui rajuksi, ja oli lähellä etten itkenyt, niin hyvää se teki. Silti anoin lisää kyrpää. Vispasin ahteriani hänen kyrpänsä lävistämänä ja tunsin että orgasmi on lähellä. Limaa valui kullistani suurina noroina sängyn nahkapinnalle. Sitten sain perseelläni otteen partnerin kyrvästä. Se jäi kiinni prostatan ja suolen mutkan taakse. Siinä hänen tomaattiterskansa painoi lyhyttä iskua perseen ja lantion tehdessä ympyrää hänen edessään. Sitten elimeni potkaisi ensimmäisen spermasuihkeen punkalle. Tartuin kyrpääni kiinni toisella kädellä runkaten rajusti. Sitten lensi toinen mälli ja kolmas, ja tuolloin alkoi myös kaveri saada orgasmia huutaen: “Jeesus perkele kun puristaa. Tekee hyvää. Terska on tulessa.” Samalla joku tuli sisälle pimiöön. Huuto ja nussimisen lätke oli kuulunut läpi verhojen. Suuhuni tarjottiin kovaa tutun tuntuista käyrää lihasapelia. Imin sitä, minkä kiimaltani pystyin ja mieleeni tuli taisi tulla eräs Pihliksin käyrä kyrpä.
Pikkuhiljaa panokaverin kyrpä pehmeni perässäni, ja se irtosi. Hän veti sen varovasti ulos. Ääni joka siitä syntyi oli samettinen. Kaveri rullasi kondomin kyrvältä, ja heitti sen lattialle. Saatoin kuulla sen läiskähtävän nurkkaan kuin joku olisi heittänyt banaaninkuoren. Pidin toista käyrää kullia edelleen suussani. Barytonipartnerini pussasi kankkuani kiitokseksi ja työnsi hänkin kyrpänsä nuoltavakseni. Nyt niitä oli kaksi. Tomaattiterska mahtui tuskin suuhuni, mutta tein parhaani kiittääkseni häntä hyvästä panosta. Ajattelen aina hyvän panon jälkeen mahdollisuutta saada joskus toistekin. Hyviin panomiehiin ei törmää usein. Ei varsinkaan silloin kun himo on kovimmillaan.

“Tuletko pukuhuoneeseen, antaisin sinulle käyntikorttini. Olisi kiva nussia toistekin” sanoi barytoni. Seurasin mukana ja puristelin hyvästiksi hänen kyrpäänsä pukuhuoneessa. Miellyttävä ja hyvä panija, 9 pistettä. Sitten hän meni suihkuun ja minä saunan lauteille. Olin puhkinussittu ja tarvitsin hieman lepoa. Ahterissa tuntui tiukalta, kuin siellä olisi heilutettu perunanuijaa. Jalkoja heikotti. Mutta mieluummin perunanuija kuin ei mitään, se oli mottoni.

Myös rintarengaskaveri ilmestyi hetken kuluttua lauteille ja istahti viereeni. Olimme saunassa kaksistaan. Lämpötila oli laskenut sitten edellisen käynnin ja se sopi minulle. Lepäsin seinää vasten. Kullini lepäsi taas reisien välissä kivespussien päällä. Terskasta valui hiljalleen loppuspermoja laudeliinaalle. Rengaskaveri oli edelleen kiimassa ja katsoi nykivää kulliani. Kysyin häneltä, muistiko hän Pihlajasaaren nakurannan pukuhuoneen. Hän muisti, ja sanoi minun saaneen orgasmin hänen suuhunsa. Itse hän ei saanut. Hän kysyi, saisiko panna minua? Olin ikäänkuin velkaa sen hänelle. Sanoin ymmärtäväni yskän. Kaveri sanoi asuvansa lähistöllä pienen kävelymatkan päässä, ja halusi että menisimme hänen asuntoonsa jatkamaan. Ehdotus tuntui hyvältä, ja suostuin. Istuin hetken hänen kanssaan ja otin kullin karheaan suuhuni lauteilla, ettei hän tulisi katumapäälle. Pieni flirttailu pani vauhtia myös muihin saunojiin, kun niitä sitten yksitellen alkoi tulla lauteille. Saunan pimeässä nurkassa hoikka nuori kaveri istui jo kaverinsa syliin kyrvän päälle ja painoi isoa pamppua sisäänsä. Sanoin, että lähdetään, ja mennään hänen kämppäänsä. Puolikankeat kullit vempaten puolelta toiselle siirryimme pukuhuoneeseen. Saunan lauteilta kuului ähkimistä ja kolinaa. Siirryimme hissiin ja painoimme ekaan kerrokseen. Ulko-oven avattuamme loppusyksyn kylmä viima puhalsi edelleen Sturenkatua länteenpäin, mutta se ei meitä viilentänyt paljoakaan. Kohta istuisin kaverin kyrvällä lipsutellen hänen terskaansa makeasti vastoin liukasta suolenmutkaa ja paisunutta prostataani. Mutta se on jo toinen juttu…

Yksi kommentti viestissä: “Panomies ei kysy kahdesti.”

  1. Herkku says:

    Mistä tämmöisen panomiehen löytää?

Kommentoi

top