search
top

Valtiatar ja Orja 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Jatkoa aiemmalle tarinalleni. Kommentoikaa toki.

 

Orja nousi ylös polviltaan ja otti hupun pois. Orja huomasi heti että hänen valtava siemensyöksy oli sotkenut muutakin kun Valtiataren jalat, lattialla oli märkiä täpliä siellä täällä. Orja mietti itsekseen että Valtiatar oli ollut armollinen kun ei ollut pakottanut nuolemaan karheaa kokolattiamattoa.

Orja kävi suihkussa peseytymässä ja huomasi kovettuvansa heti kun alkoi muistella Valtiataren kosketusta. “Miten kenelläkään voi olla tuollainen vaikutus minuun?”

Vasta tullessaan suihkusta pois orja huomasi kirjeen jonka Valtiatar oli jättänyt hotellihuoneen pöydälle.

Orja avasi kirjeen kiireellä ja teksti saikin kylmät väreet juoksemaan selkäpiitä pitkin.

“Orja, laita minulle viesti kun olet lukenut kirjeen. Saat vastauksena osoitteen Valtiattaren kotiin jossa tulet jatkamaan palvelemistani.

Mitä pidempään sinulla menee viestin laittamiseen sitä kovempi tulee rangaistus ja nöyryytys olemaan”

Orja kaivoi puhelimensa matkalaukusta heti ja kirjoitti viestin jonka lähetti. Viestiin Orja unohti kirjoittaa Valtiataren isolla alkukirjaimella joka kadutti välittömästi.

Puhelin piippasi melkein heti vastauksen merkiksi. Viestissä oli osoite ja esimakua tulevasta. Rangaistukseni tulee olemaan keskitasoinen. Kirjoitusvirheestä johtuen orjan tuli laittaa tappi takaisin anukseensa ja matka tuli nyt taittaa bussilla, taksin käyttö oli kielletty.

Varmistaakseen orjan tottelevaisuuden Valtiatar käski orjan lähettää hänelle videon jossa orja kostuttaa tapin omalla suullaan ennen anukseen laittamista, tappia ei saanut pestä edellisestä käyttökerrasta…

Orja teki työtä käskettyä, enään Valtiatarta ei uskaltaisi ärsyttää.

Bussimatka oli melkoista tuskaa, neitseellinen anus koki kovia kun bussin kovat penkit ja tietyöt tekivät työtään. Noin 40 minuutin matkan jälkeen orja hyppäsi bussista pois ja käveli osoitteeseen.

Sieltä löytyi isohko omakotitalo jonka ovikelloa orja soitti. Ovikellon soiton jälkeen puhelimeen tuli viesti. “ovi on auki, mene eteiseen ja riisu itsesi alastomaksi. Mene kontalleen eteisen lattialle. Aikaa 2 minuuttia.”

Aikarajoituksen kanssa meinasi tulla kiire mutta orja ehti juuri ja juuri. Jostakin kuului korkokenkien kopina lattiaa vasten ja kohta orjan edessä olikin upeat naisen jalat pitkine säärineen. Orja tunsi peniksensä jäykistyvän heti ja tiesi samalla että siitä tullaan rankaisemaan.

“Nouse ylös polvilleen”

Orja totteli ja näki Valtiataren kasvot ensimmäistä kertaa. Valtiatar hänen edessään oli uskomattoman kaunis ja seksikäs. Valtiatarella oli päällään vain korkokengät, lateksinen korsetti ja raippa kädessä.

“Orjan pikkupippeli näyttäisi olevan taas juhlakunnossa” sanoi Valtiatar samalla kun sivalsi kädessä olevalla raipalla rintaan.

“Kyllä Valtiatar”

Uusi sivallus. “Katsotaan onko tappi vielä paikallaan, levitä pakaroitasi”

Orjaa hävetti suunnattomasti mutta hän silti totteli.

“Osaathan sinä sentään jotakin, tulet olemaan vielä kiitollinen tuolle tapille, se on venyttänyt sinua jotakin muuta varten”.

Valtiatar nauroi julmasti ja päättäväisesti. Orjaa puistatti, Valtiatarella saattoi olla vaikka minkä kokoisia strap-oneja piilossa.

Valtiatar laittoi orjalle seuraavaksi pannan ja siihen hihnan. Kun hihnasta nykäistiin orja lähti konttaamaan nelinkontin Valtiataren perässä.

Matka päättyi huoneeseen jossa toinen seinä oli täynnä leluja ja toisella seinällä oli kiinnikkeitä.

“Ylös, lutka” Valtiatar käski orjaa. Orja kiinnitettiin seinään kaheilla joka raajasta selkä seinää vasten. Penis edelleen “juhlakunnossa” joka ei kuitenkaan Valtiatareen tehnyt vaikutusta.

“No niin tuppikulli, sinä tunnut kiihottuvan suunnattomasti kun saat palvoa naista ja totella jokaista käskyäni. Pidän siitä puolesta sinusta.”

“Nyt saat päättää oman rangaistuksesi, joko otat raipan ja piiskaniskuja minun päättämän määrän tai suoritamme saman puhdistusoperaation kuin hotellissa mutta pienellä yllätyksellä. Kumman valitset lutkapoika?”

“Jälkimmäisen Valtiatar” sanoi orja miettimättä yhtään. Ja alkoi samantien katua päätöstään kun Valtiataren kasvoille levisi leveä hymy.

“Arvelinkin niin, nyt sinusta tehdäänkin spermahuora lopullisesti.” Huoneen nurkassa oli pieni jääkaappi jossa oli pakastelokero. Lokerosta Valtiatar otti kondomin jossa oli spermaa sisällä.

“Tämä sperma on toisen miehen, sellaisen miehen jolla on tarpeeksi iso kyrpä tyydyttääksen minut, ei tuollainen nysä kuten sinulla.”

Valtiatar kuljetti jäistä kondomia täynnä spermaa orjan keholla. “Tämähän sulaa nopeasti, käyt aika kuumana”

“Niin käyn, kulli on ihan kivikova”

Samantien tuli kolme kovaa avokämmentä penikselle “Kun puhut minulle, puhuttelet minua oikein!”

“Kyllä Valtiatar” orja muisti taas paikkansa. Kondomin sisältö alkoi olla jo hieman sulanut.

“Suu auki” Valtiatar käski ja laittoi kondomin orjan suuhun. “Sulattelet sen siellä loppuun lutka”

Orjan penis oli edelleen tanassa ja kivikovana, Valtiatar otti siitä kiinni aloitti hitaan runkkaamisen. “Tulet kun käsken sinun tulevan, et aiemmin, et myöhemmin”

Valtiatar tiesi mitä teki ja aisti varmasti ettei orja kestä kauaa. Valtiatar otti hyllyltä lasin, toi sen orjan peniksen päähän ja antoi käskyn. “tule”

Orja räjähti jälleen, lasi tuli lähes puolilleen.

Valtiatar irroitti kahleet ja kysyi “Onko iltapalasi jo sulanut suussasi?” Orja nyökkäsi.

Valtiatar käveli lasin kanssa nojatuolille, asetti lasin pöydälle viereen ja istui nojatuoliin. “Orja, kävele tänne ja polvistu eteeni”

Orja teki työtä käskettyä.

“Ota kortsu pois suustasi ja katso minua silmiin. Nyt, toista perässäni. Olen likainen, arvoton spermalutka joka haluaa palvoa Valtiatarta.”

Orja toisti lauseen perässä ja tunsi itsensä todella nöyräksi.

Valtiatar otti kondomin orjan kädestä ja avasi solmun sen päästä.

Valtiatar valutti säärelleen toisen miehen spermaa joka vaikutti olevan todella paksua.

“Tiedän että haluat palvoa jalkojani runkkari, haluat nuolla niitä, kosketella niitä. Pyydä että saat puhdistaa jalkani lutka”

“Valtiatar, saanko puhdistaa vieraan miehen spermat jalaltasi?”

“Hyvä lutka, alat oppia. Saat puhdistaa”

Orja aloitti varpaista ja siirtyi sitten sääreen, spermaa tuli suuhun tasaisesti. Sperma oli todella suolaista ja miehekkään makuista, eri makuista kuin orjan oma.

“Vauhtia!”

Orja nuoli nopeammin, ahnaammin ja alkoi oppia pitämään mausta.

“Senkin säälittävä lutka, nuolet toisen miehen spermoja naisen jaloista.”

Orja sai jalan puhdistettua ja nuolaisi suupieliään noustessaan takaisin polvilleen. Valtiatar nauroi kovaan ääneen “lutkahan lipoo vielä viimeisetkin tipat mitä on tarjolla”

Valtiatar nousi tuoliltaan ja käveli seinälle josta lelut roikkuivat, otti sieltä strap-onin joka oli varmaankin keskikokoinen mutta orjaa pelotti. Tuo ei tulisi ikinä mahtumaan orjan sisään.

“Ylös orja, ota lasi pöydältä ja kävele perässäni”

Valtiatar kävelytti orjan huoneeseen jossa oli sänky. Orja laski lasin yöpöydälle ja Valtiatar käski orjan selälleen sängylle.

Valtiatar kahlitsi orjan kädet sängynpäätyihin. Jalkojen väliin Valtiatar asetti metallitangon joka pakotti jalat erilleen ja alaselän alle Valtiatar laittoi pienen tuen.

Valtiatar otti pienen tapin pois orjan anuksesta ja toi sen orjan suun eteen. “Nuole” kuului kylmä käsky. Orja nuoli vaikka se tuntui ällöttävältä.

Valtiatar sitoi orjan jaloissa olevan tangon katossa riippuvaan koukkuun.

“Nyt on orjan siveellinen ja neitseellinen perse kuin tarjolla minulle. Hmm jotain puuttuuu… aivan, liukaste.” Valtiatar otti spermalasin pöydältä, otti sormilla spermaa lasista ja hieroi sitä orjan anukseen.

“Senkin säälittävä lutka, vien sinulta neitsyyden ja liukasteena on oma spermasi” Kun spermaa oli tarpeeksi liukasteeksi vei Valtiatar sormet orjan suun eteen puhdistettavaksi “Nuole”

Kun orja oli valmis asetteli Valtiatar strap-onin reiälle ja alkoi työntyä sisälle. Orja ei ollut uskoa kipua ja ei mahtanut ääntelylleen mitään. Valtiatarta ääni ei miellyttäny vaan hän kävi hakemassa suupallon jonka totta kai pyöräytti spermalasissa ennen kuin kiristi sen orjan suulle.

Valtiatar aloitti uudestaan penetroitumisen, tälläkin kertaa orja vaikeroi mutta nyt ääni oli paljon vaimeampi.

Valtiatar työnsi ensimmäisen kerran koko pituudelta sisään, sitten toisen kerran ja kolmannen. Reikä alkoi rentoutua, antaa periksi. Samalla orjan penis näytti heräämisen merkkejä.

Valtiatar nauroi ivallisesti “Lutkahan taitaa nauttia tästä. Omalla spermalla liukastettu reikä, omaa spermaa suupallossa ja Valtiataren muna sisällä”

Valtiatar alkoi kiihyttää tahtia ja nautti siitä miten orja kamppaili nautinnon ja kivun välimailla.

Valtiatar alkoi runkata jälleen orjaa, mutta tällä kertaa orjan tuli kestää kauemmin. Orja odotti lupaa laueta mutta sen saaminen tuntui kestävän yhden ikuisuudeen. Valtiatar käski “katso minua silmiin kun saat luvan tulla”

Valtiatar ajoitti laukeamisluvan täydellisesti. Samaan aikaan kun Valtiatar teki voimmaikkaimman työntönsä niin syvälle kun ulokkeen sai, antoi hän luvan laueta.

Orjan lasti lensi kaaressa hänen itsensä päälle. Valtiatar perääntyi reiästä, otti suupallon pois orjalta ja toi ulokkeen orjan eteen.

Orja oli oppinut, Valtiattaren ei tarvinnut edes käskeä vaan orja alkoi puhdistaa uloketta automaattisesti.

Kommentoi

top