search
top

Mökkeilyä teininä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (307 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Ensimmäinen novelli mutta yritetään. Tarina voi olla hiukan pitkäveteinenkin, pahoittelut siitä.

Alkajaisiksi jos insesti ja pedofilia ei ole mieleesi, ei kannata lukea, sisältää kyseenalaisia tapahtumia. Tarina on hiukan väritetty tositapahtumiin perustuva.

Johdantoa hiukan: Lapsena ja teininä usein mökkeilin Tädin, hänen siskon, siskon miehen ja siskonsa lapsien kanssa ja täti oli aina ollut tarkka saunoessa/pesulla että vehkeet pestään kunnolla (pippelit myös esinahan alta ja pimpit sisältäkin). Seuraavassa ensimmäisiä kokemuksiani lasten kanssa, itse olin muuten jo saanut kokemuksia.

Elettiin siis vuotta -98 ja tapamme mukaan olimme jälleen mökillä kun oli lomat ja lämpimät säät. Tällä kertaa Tätini oli ainoa aikuinen (37-vuotias) 160 senttinen, hoikka, pienehkö rintainen rempseä blondi, joka tykkäsi aina kiusata mm. minua ja pyyteli pusuja ym mikä hiukan toki nolotti silloin että piti tätiään pussailla. Lisäksi minä 15-vuotias pojan koltiainen sekä tädin siskon lapset poika 5 vanha pellavapää ja tyttö 9v hiukan pullukka blondi mutta oikein mukava tapaus.

Alkuun oli perus mökkeilyä, lapset nakuina, minä uikkareilla ja täti ohuehkossa kylpytakissa pääsääntöisesti kaiketpäivät kun säät oli lämpimät. Grillailua, uimista, auringonottoa, saunomista.

Yhtenä päivänä olin sitten yksin sisätiloissa runkkaamassa kun hormonit hyrräsi kokoajan ja ihan kivan kokoinen kaluni kertoi haluistaan useasti päivässä, kovuuden merkeissä. Olin kiinni omissa fantasioissani kalu kädessä sängylläni kun “serkku” poika tuli yllättäen huoneeseen, hän kysyi mitä teen ja tulenko saunaan heidän kanssaan. Kalu kädessä yllätettynä, runkkausliikkeen lopetettuani sanoin että voin kohta tulla mutta on hommat kesken. Hän kysyi mitkä hommat ja sanoin että isojen poikien jutut. Hän sanoi että hän on jo iso poika ja haluaa tietää, joten pyysin hänet viereeni. Eipä tuollanen pikkupoika osannut ujostella ja hän itsekkin meni pitkin päivää pippeli heiluen pitkin pihaa ja esitteli kun pikkunen jöpöttää. Hän tuli sitten viereeni, sen enempää empimättä nappasi mun kalun käteensä ja hieroi kaluani käsillään, alkujärkytyksestä selvinneenä annoin hänen jatkaa kun tuntui hyvälle. Hän siinä puheli että onpas iso mutta muuten ei juuri puhuttu vaan hän hyväili minua hetken, mutta kuulin kun ovi kävi ja täti tuli katsomaan mihin poitsu jäi kun tuli mua vain saunaan hakemaan. Ehdin onneksi piilottaa kaluni uikkareihin ja sanoin että tullaan tullaan. Niinpä matka jatkui saunaan.

Siinähän sitten mentiin alkuillan saunaan. Saunottiin, käytiin uimassa välissä ja kaikki nakuina ajan ja tavan mukaan. Saunoessa alkoi kaluni jostain syystä taas kertomaan itsestään ja poikahan sen heti huomasi ja möläytti että räpläsi mun munia sisällä. “Serkku” tyttö siinä alkoi vaan hihitteleen, täti katsoi tuimemmin muttei näyttänyt silti suuttuneelle, ennemminkin viekkaalle. Ja pian täti sanoikin että no sitten pojat voikin pestä toistensa munat kunnolla ja muistakaahan pestä myös esinahan alta kunnolla. Itse olin nolona tapahtuneesta mutta silti mentiin lattialle ja alettiin peseytymään, hinkattiin sienillä toistemme selät ja sitten tuli munien vuoro. Nolona pesin serkkupojan pilin ja hän innokkaasti oman kaluni joka oli melko kovana tilanteen takia vaikka nolottikin. Täti tuli lattialle pesupaikalle kun vehkeet oli pesty hänestä riittävän hyvin, nappasi mun kalusta kiinni ja veti esinahan voimalla niin taakse kun sai, melkein parkasin kun hiukan sattuikin niin kova venytys (tämä ei ollut eka kertani kun täti veti). Siinäpä sitten olin nolona kun tätini kuiskasi että menehän lauteille niin hän pesee tytön. Kiltisti nousin takaisin lauteille, olihan täti aina ollut hiukan komentelevaa sorttia. Katselin kieltämättä kiihottuneena kun täti pesi serkkutytön, varsinkin kun painoi saippuoidun sormensa tytön pimppaan ja hinkkasi myös sisutan hyvin. Kun perusteelliset pesut oli suoritettu niin täti sanoi että mennään sisälle ja tehdään iltapalaa siinä. Kuivattuamme itsemme menimme pienehköön mökkiin sisälle ja täti alkoi lämmittelemään ruokaa. Siinä sitten syötiin iltapalat ja täti naukkaili viiniä ja tarjosi myös minulle pari lasillist. Kaikki alastomina joskin minulla ja tädillä pyyhkeet vielä lanteilla.

Iltapalan jälkeen tätini sanoi että voitaisiinkin tänään nukkua kaikki ison makkarin sängyssä yhdessä kun on luvattu viileää yötä ja mökki on ns. askeettinen, ei juoksevaa vettä eikä sähköjä, lämpö leviää saunasta mökkiin ja valoina kynttilät ja öljylamput. Kaasu jääkaappi ja hella.

Sänkyyn lopulta mentyämme alkoikin sitten tapahtua enemmän. Ensimmäiseksi tunsin kun täti ohjasi pojan käden kalulleni ja ai että se tuntui mahtavalle vaikkakin kielletylle mutta teinipoikana himot oli kovia eikä kokemuksia liikaa ollut kuin omista käsistä. Meinasin tulla siihen paikkaan mutta jostain syystä siirsin pojan käden pois kalultani ennen tulemistani. Huokailin hetken ja koitin nähdä mitä täällä tapahtuu öljylampun vienossa valossa. Täti oli tytön kanssa lusikassa ja mitä ilmeisimmin täti sormetti tytön pimppaa, koska tyttö huokaili ja näkyi liikettä peiton alla. Pian tätini huomasi että olin noussut istumaan ja koitin katsella hämärässä mitä tapahtuu, tätini koitti toisella kädellään jalkoväliäni ja ilmeisimmin tunsi kovana olevan kaluni kun sanoi että meehän selälleen ja laita silmät kiinni. Tein työtä käskettyä ja pian tunsin käden kalullani, täti runkkasi kaluani ja pian kuulin tädin käskyn, “ota se suuhusi”, jännityin pelkistä sanoista ja pian tunsin miten huulet ympäröi terskani, se tuntui aivan taivaalliselle kun en ollut suihinottoja saanut kuin mitä kavereiden kanssa leikkinyt “lääkärileikkejä”, raotin silmiäni ja näin miten täti runkkasi kaluni vartta ja serkkupoika lutkutti terskaani, siinä ei mennyt kuin 30 sekuntia silmiä raotettuani kun lasti lähti liikkeelle ja poika kakoi lastiani tädin pitäessä hänen päästä kiinni ja kaluni hänen huulien välissä. Se oli elämäni orgasmi mutta vasta alkua illan ja alkuyön tapahtumiin…

 

Palaute on tervetullutta ja jatkoa ja muitakin tarinoita löytyy jos tämänkaltaiset tarinat on tervetulleita…

 

Jälkipuhe: Tarinani on väritettyjä, tositapahtumiin perustuvia ja kirjoitus tarve kumpuaa kokemuksista sekä oman mielenterveyteni säilyttämiseksi ajatusteni keskellä. Kiitos heille ketkä lukevat ja antavat rakentavaa palautetta.

 

 

 

 

 

 

7 kommenttia viestissä: “Mökkeilyä teininä”

 1. Maanantai says:

  Yhdys_sanat

  Pillua ei pestä sisältä ja esinahan alta pestään vasta kun se luonnostaan liikkuu eli yleensä ei alle 10 v.

  Epäsuora esitys on erittäin hankala laji. Siinä kaikki muuttuu liian toteavaksi. Vuorosanat ovat paljon helpompi tapa ilmaista, mitä kukin hahmo sanoo.

  Lisää tuntemusten kuvailua tosiaan peliin. Päähenkilön tuntemukset ja hänen tulkintansa muista riittävät. Vähintään miten päähenkilö suhtautuu pedofiliaan.

  Pornonovelleissa ulkonäön kuvailu on tärkeää.

  Loppu oli niin nopea, että joku se kannattaa kirjoittaa ainakin puolen novellin mittaiseksi tai jättää suosista pois.

  Miksi “serkku” on lainausmerkeissä?

 2. Katriina says:

  Täti ja tädin sisko? Täh.

 3. Reader says:

  Ei tämä pitkäveteinen ollut, ennemminkin loppuakohti tuntui tulevan kiire ja tapahtumien kuvailu jäi hieman ns. ylätasolle.

  Tarinan runko on ihan kunnossa johtuen ehkäpä tosi pohjasta.

  Ehkäpä eniten kiinnittäisin huomiota tarinan hahmojen tuntemuksiin ja mietteisiin tapahtumien edetessä. Mitä tyttö mietti, kun hän oli mukana “toiminnassa” jne. Hahmoille voisi myös keksiä sopivat nimet.

  Kannattaisi ehkä lukea muutama 4-5 tähden novelli täältä ja verrata niiden rakennetta ja tarinan kuljetusta omaan ja ottaa hieman oppia sieltä.

  Jokatapauksessa jatka ihmeessä kirjoittamista.

  • CrazyM says:

   Kiitos palautteesta, kieltämättä näin jälkikäteen lukien ei ihan parasta, yritetään parantaa, keksiä myös nimet henkilöille selkeyttämään tarinaa ja enemmän tunnetta sekä yksityiskohtia jatkossa.

 4. jj says:

  Älä ainakaan vielä jätä päivätyötäsi.

 5. Madclown says:

  Onhan täs yrityst mut jotenki jotain puuttuu

Kommentoi

top