search
top

Hyvä tyttö opettajana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (171 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

“Tuleppa katsomaan, mitä Elli ja Alli puuhaa!” Sanoi Emppu yhtenä iltana.
Mentiin yläkertaan, mutta hiljaa hiipien, kuten Emilia näytti. Raotimme varovasti Allin huoneen ovea, ja kuristin sisään.
Elli otti Allilta suihin! Nuoli ekalle syksyllä menevä siskonsa pimperoa ja sormetti!
Ja kuinka olakkaan, Alli näytti kiihottuneelta! Ja kun Elli vielä jatkoi jonkin aikaa, Niin näytti siltä, että Alli sai orkun.
Emppu talutti minut kauemmas ja kuiskasi: “Nyt kun se tulee, niin sitä voi alkaa käyttää. ALoitetaanko samantien?”
Olin vielä vähän yllättynyt nuorten tytärteni seksileikeistä, mutta kun Emppu ehdotti Allin korkkaamista, kovettui mulkkuni heti jämäkkään erektioon ja livahti alushousun aukosta esiin seisomaan
“Taidat olla ihan valmiina avaamaan tyttäresi. Nyt voidaan tehdä se, vielä kun se on ihan märkä omista mehuistaan.” ja veti minut kalusta Allin huoneeseen.
Elli oli vuorostaan nuoltavana, ja molemmat tytöt säikähtivät, kun tulimme sisään ja Empu kysyi: “Milloin opetit Allin tulemaan?”
Elli veti henkeä ja kertoi nopeasti,kuinka ihan vaan muutama päivä sitten Alli oli tullut valittamaan, että isi aina haluaa leikkiä vaan Elillä ja Elli on hyvä tyttö, niin hänkin haluaa olla.
Alli oli nostanut päänsä Ellin pimpistä, ja kääntynyt polvillaan ympäri, hän oli vielä varsin matalalla erektiooni nähden mutta katseli sitä läheltä, ja ihmeteli: “Miten se on noin iso? Ihanko oikeesti Isi pistää tuon leikissä sinun pimpsaan?” “Joo-o! Ja peppuun kanssa!” Elli vahvisti. ”
“Mutta Peppu ei ole vielä ajankohtainen, sitä pitää opetella.” SAnoi Emppu ja jatkoi: “Jos kuitenkin haluat, että isi leikkii sullla, niin sun pimpsa voidaan ottaa käyttöön jo tänään. Mennään meidän isoon sänkyyn, jos haluat?”
“Joo haluun!” Sanoi Alli, tietämättä vielä oikein mihin on lähdössä.
Niinpä paimensimme tytöt alasti meidän sänkyyn, ja Emppu sanoi, että ensin Elli voisi näyttää, miten pimppiä käytetään.
Ja Elli nousi jo totuneesti pälleni, sujautti kyrpäni sisäänsä, ja alkoi ratsastaa. “Näin pimppiä käytettään!” Hän sanoi iloisena.
“Sitten Elli näyttää, miten suuta käytetään.” Emppu kehotti.
Elli otti penikseni ulos pimperostaan ja pisti sen suuhunsa.
Vähitellen nieli koko meisselin ja minä otin häntä päästä kini ja nussin nuorta suuta nautinnollisesti jonkin aikaa.
Kun alkoi olla liian hyvää, nostin pellavapään haaroistani ja kehuin Elliä hyväksi tytöksi.

Alli oi vaikuttunut ja ihmetteli, miten noin iso pippeli mahtuisi häneen ollenkaan. Minä käskin Empun selälleen sänkyyn. ja Ellin siihen päälle.
“Nyt näytetään Allille, miten sinut korkattiin. Ja miten Alli kohta korkataan.”
Ja Emppu puristi Elliä syliinsä. Minä sujautin kypäni Empun läpimärkään vittuun ja nautiskelin hänen naimisestaan. Sitten Eli ujutti kädet selän taakse. Avasi pimpsansa ja pyysi minua nussimaan.
Nostin kyrpäni posliinlle ja tungin itseni voimalla sisään. Se oli yhtä mukavaa,kuin ennenkin. “Sitten minä iikuttelen pippeliä sun pimpissä, kunnes minä purkaudun sinne.” opetin Allia.
Vaihdetaanpa hyvä tyttö toiseen sanoin, ja vaihdoin reikää. Emppu oli jo ihan kiimassa ja melkein tuli, kun tungin itseäni häneen. Jännä, miten lapsien synnyttäminen ei ollut löysytyttänyt vaimoani, vaan edeleen oli pillu nautittava, vaikka tietenkin vastaaottavaisempi, kuin pikkutytön.

Alli kiipesi äitinsä ylle nelinkontin ja minä tartuin tytärtäni kyljistä kiini. Ja hetken emmittyään, hän ihan niin kuin Elli aikanaan, kurotti pienet sormet raottamaan pimpsaa. Se oli jos mahdolista vielä kiihottavampaa.
“Elli, Ohjaappas isin pippeli oikeaan kohtaan,” sanoin.
Elin sirot kätöset tarttuivat varteeni joka kiilteli Empun mehuista. ja nosti sen pikkusiskon pimerolle.
“Isi nussii mua.” Sanoi Alli ja minä aloin painaa kyrpääni elämäni tiukimpaan koloon. Elli levitti siskoaan enemmän auki, ja minä sain terskan puoliksi sisään.
Alli alkoi valittaa, että sattuu, mutta sisko ja äiti lohduttelivat, että ei kestä kauaa. Ja että saa sattua, se on hyvä tytön merkki.
Liikuttelin varovasti kyrpää ja keräsin vauhtia, kun Alli alkoi vähän rentoutua ja laski kädet sivuille, otin ja tungin itseni immenkalvosta läpi että risahti. Alli yritti pakoon, mutta Emppu piti paikallaan. ja kehui hyväksi tytöksi.
Minä olin jo pohjassa ja kun aloin vetää itseäni ulos, laukesinkin hallitsemattomasti tyttäreeni. SE puristus oli vaan liian kiihottavaa, että olisin voinut jatkaa yhtään sen pidempään!
Survoin itseäni syvemmälle ja tulin Allin kohtuun antaumuksella.
Alli oli voipunut ensimmäisestä leikistään ja minä käskin Ellin siivoamaan Allin pimpan.
Kun Elli oli nuollit liemeni Allista, minä suutelin häntä ja maistelin harvinaista koktailia neitsyen pillua ja omaa spermaa.
“Nyt meillä on kaksi Hyvää Tyttöä.” Sanoi Emppu. “Annetaan Allin vähän toipua, mutta sitten kohta alkaa kurkkutreeni ja peppukoulu, niin olette yhtä hyviä molemmat. Mutta käydäänpä kaikki nukumaan. on ollut raskas ilta.”
Ja niin nukahdin, kolmen leluni kanssa, hymy huulillani.

9 kommenttia viestissä: “Hyvä tyttö opettajana”

 1. Pikkutytönpillu5kautta5 says:

  JATKOAAAAA!

 2. Sara says:

  Vitun sairas kirjoittaja ja vitun sairaat lukijat. Tuun tänne aina kirjoittamaan ja moittimaan, jospa joku teistä edes heräis ja lopettaisi tän touhun.
  Oikeesti 😭

  • Aamuaurinko says:

   Samaa mieltä. Onneksi vain seksinovelli ja sikäli suht harmiton, mutta inhottaa silti insesti ja varsinkin tässä, kun sisältää noin pieniä lapsia! 😩

 3. Pena pervo says:

  Kiihottavaa luettavaa.. minkä ikäinen tyttö on ja rajumpaa seksiä vaan alille.

Kommentoi

top