search
top

Hetkellistä helpotusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

Korona aikana on töissä ollut kiireetöntä ja aikaa kirjoitella / lukea tarinoita tällä sivulla joka luonnollisesti on aiheuttanut vain lisää kiimaa jo entiseen lähes sietämättömään panetukseen. Seksi tarinat ja sivustot ovat olleet lähes päivittäin käytössä ja useimmiten monta kertaa päivässä. Olen toistuvasti löytänyt itseni gay-sivuilta ja haaveillut kuinka saisin isoa kyrpää sisääni eri asennoissa ja miettinyt kuinka osaisin tyydyttää isokaluisen panomieheni tarpeet.

Eilenkin masturboin useasti ja kuvittelin vidoilla näkyvien pantavien miesten tilalle itseni ja kiimasta kyrpää huutavan perseeni. Kotiin päästyäni oli pakko helpottaa paineita taas ja tässä siitä lyhyt kertomus.

Aurinko on lämmittänyt asuntoni kuumaksi ja on pakko riisua vaatteet heti kun pääsen sisään asuntooni. Suljen sälekaihtimet ja kuljen ympäri asuntoa täysin alastomana, makuuhuoneen peilin edessä katselen itseäni ja mieleeni tulee taas että mitähän panomieheni sanoisi nyt. Heittäydyn sängylle selälleni ja makoilen hetken sängyllä täysin alastomana ja mieleeni tulee taas kuin varkain miehen iso kyrpä ja miltä se tuntuisi. Avaan puhelimesta tutun seksisivuston ja valitsen videon jossa nuori pyöreä perseinen poika saa isoa kyrpää takaapäin.

Videota katsellessa alkaa alavatsassani kihelmöimään ja kullini alkaa jäykistyä. Videon poika ääntelee kiimaisesti ja isokaluinen top käskee poikaa ottamaan kyrpäänsä. Poika työntelee persettään tuohon aisaan ja ulisee kun iso kyrpä uppoaa kerta toisensa jälkeen syvälle pojan liukkaaseen reikään, voi luoja kuinka hyvältä tuo varmasti tuntuu ajattelen ja kullini valuu kiimalimaa solkenaan. Huomaamattani otan omaa kiimalimaani sormeeni ja nuolaisen sen suuhuni, liemeni maistuu hyvältä ja haluan kyrpää todella paljon!

Kaivan käyrän tekokullin ja liukuvoiteen esiin. Pursotan liukuvoidetta sormiini reilun määrän ja vien sormeni kiimaiselle reiälleni ja alan liukastamaan itseäni. Levitän liukkaria reiälleni ja työnnän sitä sormillani myös sisääni jonkin verran, perseeni on nyt rasvattu ja näyttäisi varmasti hyvältä… videolla poika on kontallaan ns. sammakko asennossa ja isokyrpäinen mies työntelee mulkkua kiimasta huohottavan pojan tiukkaan perseeseen kehuen miten hyvältä ja tiukalta pojan perse tuntuu! Nyt on minunkin pakko saada jo mulkkua sisääni! Käännyn samanlaiseen asentoon pojan kanssa ja alan työntelemään dildoa sisääni. Ensin tiukka reikäni pistää vastaan, mutta pian sulkijalihas antautuu ja kyrpä uppoaa liukastettuun reikään ja suustani pääsee huokailuja ” Aaaah uuuh”! Työntelen tekokyrpää samaan tahtiin sisääni kun tuo isomulkkuinen videolla työntelee kyrpäänsä pojan reikään…voi luoja kuinka hyvältä tuntuukaan saada munaa!

Aikani kun olen nussinut itseäni opetusvideon mukaisesti tulee mieleeni isokyrpäinen vakipanijani ja en tarvitse enään videota kannustamaan. Suljen videon, mutta käynnistän puhelimeni videokuvaus toiminnan… haluan nähdä kuinka minua nussitaan ja nyt kuvaan sen kun kuvittelemani panomiehen mulkku soutaa reiässäni…käännyn kameraan päin ja alan ratsastamaan dildolla ( lempiasentoni ). Huokailen ja kerron miten iso kyrpä sinulla on ja miten hyvää se tekee! ” Sun iso kyrpä tekee niin hyvää! Anna mulle kyrpää, nussi mua! Nussi mun persettä sun isolla mulkulla!” olen aivan kiimassa ja pyöritän lantiotani kun ratsastan kyrpäsi soutaessa sisälläni! ” Voi luoja kuinka ihana kyrpä sulla on! Se on niin iso, sun kyrpä on niin suuri, nussi mua!”

Käännyn toisin päin kameraan ja nojaan taaksepäin dildon edelleen soutaessa ratsastavan pikkuhomon perseessä. Kyrpäni heiluu kiimalimaa valuvana ja mulkku osuu ihanasti sisälläni jokaiseen kohtaan joka vain voi kiimaani ennään lisätä. Kuvittelen kuinka puristelet pakaroitani ja kannustat minua ottamaan kyrpääsi kovaa. Kuvittelen sinun sanovan minulle ” Ota sitä, pohjaan asti! Oi vittu kun sun perse on tiukka, voi vittu että tekee hyvää! Sun perse on tehty mun kyrpää varten, sun perse on vain mun mulkulle tehty!” Silloin saan elämäni ensimmäisen orgasmin ilman käsiä ja spermani lentää vatsallesi kun kyrpäsi takoo edelleen sisälläni. Tunnen kuinka jumalainen kyrpäsi paisuu sisälläni ja täyttää jokaisen kohdan sisälläni ennen kuin kyrpäsi alkaa sykkimään ja tunnen kuinka kuuma spermasi täyttää reikäni ja kuinka sitä tulee ulos kyrpäsi pumpatessa…

helpotti hetkeksi 😉

3 kommenttia viestissä: “Hetkellistä helpotusta”

  1. Kayfabe says:

    Sun tarinat saa mut aina kiimaseksi, saisinpa itelleni ton kaltaisen Vakkari perseen

Kommentoi

top