search
top

Iso kaluni ja Ulla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (192 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Olin kolmilapsisessa perheessä keskimmäinen, ja kaksi siskoani ovat minua pari vuotta vanhempi Seija ja kaksi vuotta nuorempi Kerttu.

 

Nuorena päädyin useiden siskojeni kavereiden kanssa sänkyyn. Molemmat olivat kiitettävän sosiaalisia, ja tutustuin moniin tyttöihin heidän kauttaan. Vispilänkauppaa syntyi monien kanssa, ja aika nopeasti pääsin yleensä myös panemaan.

 

Kerran loppukesästä Seijan luona vieraili hänen kaverinsa Kati, johon Seija oli tutustunut valtakunnallisella kuoroleirillä. Kemistä tullut 19-vuotias Kati taisi ihastua minuun jo pian saapuessaan meille perjantaina. Olin tuolloin itse 18-vuotias.

 

Jo seuraavana iltana sitten tapahtui. Kuljeskelin rantasaunalle. ”Älä mene vielä sinne, Kati tulee kohta pois”, Seija sanoi minulle tullessaan vastaan polulla. Näin kuinka pyyhkeeseen kietoutunut Kati kuivatteli tummia pitkiä hiuksiaan kuistilla.

 

”No hei…”, hän näytti ilahtuneelta minun tullessani kohta saunalle. Ruskeat silmät säihkyivät vastustamattomasti. Huikkasin meneväni omalle vuorolleni, ja astuin pukuhuoneeseen. ”Kop kop, vaatteet otan tästä vielä matkaani…”, kuului kohta oven takaa – juuri kun olin saanut paitani parahiksi riisuttua. Mikäs siinä oli riskiä, maatalon töissä jäntevöitynyttä ylävartaloa neidolle esitellessä.

 

Kohta sain itsekin yllätysesittelyn, kun Kati mukamas vaivihkaa solauttikin pyyhkeensä yltään ja sain nähdä paljaat rinnat ja pikkuhousujen verhoaman häpykummun. ”Ei kai haittaa..”, tyttö mukamas pahoitteli.

 

Tajusin kyllä, että nyt oli yksinkertaisesti pillua tarjolla. Kun tempaisin hänet lähelleni, hän heti vastasi suudelmaan kiihkeästi, ja aistin kuinka hän oli valmis otettavaksi. Asettelin kohta huohottelevan tytön pöydälle, takapuolensa alle hän sai pari vilttiä ja seinää vasten sohvatyynyn. ”No voi..!.. Sinulla on valtava.!”, hän huudahti hiljaa kun otin kyrpäni esiin.

 

Kävin vielä äkkiä laittamassa pukuhuoneen ulko-oven säppiin, kullin heilahdellessa tietysti täystanassa. Kati nosti jalkansa pöydälle, punaisena kimaltava, tumman karvoituksen ympäröimä pilluvako oli siinä aivan levällään. Laitoin pelastusliivin polvieni alle ja nuolin ensin. Kati inahteli ja kohahteli, kun annoin kielenkärjen kulkea pitkin vakoa. Olipahan saunapuhdas nuoren naisen pillu, ja mikäs sitä oli lipoessa, kun saatoin samalla maistaa kiiman sen kertaisen tyttöni kukassa.

 

Olin tuossa vaiheessa 18-vuotiaana jo todella kokenut. Pidin vielä silloin kirjaa tytöistä, ja Kati taisi olla kahdeskymmenesviides nainen, jonka vakoon sain jörssini työntää. Vain viikkoa aiemmin olin ollut Salmen kanssa, josta kerroin aiemmassa tarinassani.

 

Kati taisi saada orgasmin lipomiseni tuloksena, sen verran rajusti hän pian puristi päätäni jalkojensa välissä, ja saatoin aistia lantion vapinan. ”..Ummmh-uuuum!!..”, kuulin hänen vaikertavan peittäen suunsa kädellään huutonsa vaimentaakseen. Nousin ylös ja asetin Katin jalat kohta olkapäilleni. Sovittelin jörssiä vakoon, ja onnekkaasti Kati oli malliltaan riittävän kookas, jotta kulli painui sisälle suht helposti.

 

Pidin kiinni lanteilta ja nain. Pöytä kitku ja nitkui, mutta onneksi saunamökki oli sen verran lujaa tekoa, ettei koko mökki heilunut. Tiesin, että minun oli oltava nopea, koska isäntä oli myös tulossa kohta saunalle. Minua ei huvittanut jäädä oman perheen kesken kiinni näissä puuhissa. Myös Seija alkaisi kohta ihmetellä, missä Kati viipyi.

 

Katsoin Katin tärähteleviä, kenties C-kuppisia rintoja ja kiihkeitä kasvoja. Kostea tumma tukka lojui pöydällä hujan hajan. Kiihdytin tahtia ja tunsin, että kohta tulee. Kun kasseista alkoi sykkiä tavaraa, olin samalla hieman helpottunut. Painoin silti pohjaan ja nytkyttelin lastin perille, ehkäisyä en tälläkään kertaa miettinyt.

 

Suukot vielä vaihdettiin, ja kohta Kati puolipukeisena viipotti talolle. Minä heitin ensimmäiset löylyt kun isäntä tuli pyyhkeineen saunalle. ”Ai, täällähän sinä olet. Ois voinut melkein luulla, että olet päässyt vihtomaan lauteille tuota tummaa tyttöä”, isäntä veisteli. ”Ei nyt sentään niin hyvin meikäläisellä…”, vastasin viattomana.

 

Sain myöhemmin Katilta pari kirjettä. Hän oli pettänyt kanssani omaa kihlattuaan, mitä vähän epäilinkin. Viimeinen kirje sisälsi melko unohtumatonta vuodatusta. ”Tiedätkö, täytyy sanoa, että seksi ei tunnu enää samalta Reijon kanssa.. Sinä jätit kyllä nimittäin aikamoisen muiston! Jos et tähän mennessä ole vielä tiennyt, niin sinulla on uskomattoman iso väline. Kun näin sen siinä, en voinut uskoa silmiäni. Ja kun se työntyi minuun.. et saata uskoa, kuinka täytetyksi ja tyydytetyksi tunsinkaan itseni.”,
”Aina välillä kun vähän nautin itsekseni, mietin sinun valtavaa kaluasi. Tuntuu niin hyvältä ajatella, että sen ohikiitävän hetken minä olin sinun naisesi, ja sinä niin täydellisesti minut siinä saunalla tyydytit!”

 

Kyllähän tuo hetki kiihkeydessään lämmitti minuakin usein sen jälkeenkin. Katista en kuitenkaan enää sen jälkeen kuullut, eikä Seijakaan saanut meidän touhuistamme tietää.

Toinen vastaavanlainen nopeasti edennyt tapaus sattui vaalean Ullan kanssa.

 

Olin silloin itse armeijasta lomilla, ja kuten edellisessä tarinassa kerroin, tytöt tuntuivat katsovan minua eri tavalla – aivan kuin olisin heidän silmissään miehistynyt ja muuttunut.

 

Parikymppinen Ulla oli Seijan vanha ystävä, ja asui ja opiskeli jo muualla. Sinä elokuisena yönä tytöt päättivät nukkua pihalla teltassa. Yöt olivat sinä vuonna vielä harvinaisen lämpimiä loppukesästä.

 

Minun huoneeni oveen koputettiin puolen yön jälkeen. Ulla oli nähnyt valonkajon, kun lueskelin vielä Tuntematonta sotilasta. ”Etkös sinäkään nuku vielä?..”, Ulla kyseli ja pyysin hänet sisään. Ullalla oli vaaleat puolipitkät hiukset ja iloiset siniset silmät. Olin aistinut hänen katseensa, kun olin edellisiltana saapunut kotiin harmaassa lomapuvussa. Olin juuri saanut reserviupseerikoulun oppilaan natsat ja hyvilläni päästessäni käymään kotona. Ulla oli hymyillyt minulle eri tavalla kuin ennen, olimme mekin tunteneet jo jokusen vuoden.

 

Ullaa kiinnosti kysellä armeijasta. Helpostihan siitä jutunjuurta minun kanssani saikin. ”Ehtiikö siellä kaivata kotia?..”, Ulla kyseli ja minusta tuntui, että hän kierteli kysymästä, onko siellä nuorilla miehillä pillu mielessä. ”Tietäisit vaan”, sanailin.

 

Menin hänen viereensä sohvalle, ja käteni laskeutui reidelle luontevasti. Ulla hätkähti mutta tuli lähemmäs. Sitten silitin hänen vaaleita hiuksiaan ja jo kohta suutelin häntä saaden heti vastakaikua. ”Onko armeijassa.. ruumiin ikävä?..”, Ulla jatkoi kiertoilmaisujensa kehittelyä, vaikka kyllähän siinä suunta oli selvä. Tämä nuori nainen oli selvästi kiimainen ja tullut kutemaan nuoren miehen kanssa. Häntä selvästi kiihotti ajatus siitä, että olisin puutteessa. Kuten usein ennenkin, tämäkin tyttö ajatteli minun olevan kokematon.

 

Riisuin kohta Ullaa. Olin aina pitänyt hänen takapuolestaan, joka oli pieni, pyöreä ja kiinteä. Hänen rintansa eivät olleet kovin kookkaat, mutta nautin kovasti suudellessani hänen nännejään, jotka nöpöttivät terhakkaasti pystyssä kiihottuneina. ”Matti.. olet aika hyvä.. olet aika ihana..”, hän sanaili minun maistellessa nännejä käsieni puristellessa takapuolta.

 

”Matti.. kulta.. Tiedän, että sulla on.. aivan järkyttävän suuri… kulli..”, hän huohotteli riisuessaan itse housujani ja boksereitani. Mistä lie hän oli senkin saanut tietää. Kun 24-senttinen kaluni kohta ponnahti esiin, hän huokaisi ja kokeili vartta sormillaan – selvästi piti näkemästään.

 

Makasin selälläni, kun hän halusi tulla ensin päälleni. Kyrpäni sojotti tanassa, ja hän alkoi ohjata sitä omaan uomaansa. Toisin kuin Kati aikanaan, Ulla oli rasialtaan selvästi piukempi. Kookas tattini ei meinannut ensin työntyä mitenkään hänen sisäänsä. Hän hankasi ja hinkkasi, pyöritti lannettaan, mutta kesti hetken, ennenkuin terska painui edes jonkin verran sisään. Puristin häntä lanteilta ja nostin omaa lantiotani ylöspäin hieman vaativammin, ja niin vain pusertuen painui tatti ahtaasta uomasta sisälle – ja sen jälkeenhän meno helpottuu tunnetusti kummasti.

 

Sitten Ulla ratsasti. Hän tempoili, heilutti hiuksiaan ja nai. Minä ohjasin lanteilta. ”..Oh!.. Oh!.. Oh!..”, tytön huulilta kuului kiihkeää vikinää, kun hän nai.

 

”Ihan.. järkyttävän.. iso.. kulli!..”, hän huudahteli kuiskaten. ”Matti.. aivan mieletön.. kyrpä!..”

 

Yläkerran katto kaareutui sänkyni yläpuolella, ja Ulla otti siitä käsillä tukea naidessaan. Kohta hän tikkasi tiuhemmin, ja huulilta pääsi voimakas vaikerrus. Saatoin tuntea varteni ympärillä tiukan pillun supistelevan, kun orgasmi vyöryi läpi naiseni. ”!!.. OOOOH!.. Ooooh!..” Taas toivoin, ettei alakerrassa oltaisi hereillä.

 

Ulla nojasi kohta ikkunalautaan, ja työnnyin sisälle takaapäin. Tämä oli hiljaisin paikka ja asento naida, ja huoneessa kuului vain vaimea läiskyntä, kun reiteni takoivat Ullan takapuolta vasten. Olin sammuttanut pöytälampun, ja kuun valossa näin vain edessäni kauniin ja jäntevän selän kaaren, ja upean pepun. Kyrpäni takoi pillussa mukavaa tahtia, ja nyt kestin hetken pidempään. Silittelin ja kimputin naidessani tytön hiuksia. ”Ulla.. olet upea.. olet kaunis!.. Upea laittaa sinua näin..”, hyrisin ja sain vastaukseksi kiihkeitä iloisia ynähdyksiä.

 

Tuntui tietysti mukavalta panna Ullaa, vaikka minulla oli sinä viikonloppuna todella vipinää. Olin edellisenä iltana ollut tapaamassa erästä vasta 15-vuotiasta tummatukkaista Matildaa, ja olimme käyneet kävelyllä kirkonkylällä. Tiesimme koulun yhden lukitsemattoman ulkovaraston, ja sen ovesta sisään tyttö kuljetti minut käsikkäin. ”Ollaan.. tiedät kyllä miten..”, hän oli sanonut hämärässä kääntyen suutelemaan minua kasvoillaan määrätietoinen ilme.

 

Lattialla oli urheilupatja, jonka päällä kohta rullasin tyttöni kesämekon lanteille, ja sain soljautettua pikkuhousutkin pois. Pidin kohta häntä hyvänä sormilla ja kielelläni, hänen vakonsa oli kostea ja pehmeä. Hän laukesi käsissäni. ”Matti.. saat tehdä.. mitä haluat.. ihan mitä haluat!..” Hän asettui kontilleen, ja panin häntä sitten takaapäin. Nyt minulla sentään oli kondomi käytössä.

Tietysti näin nuoren vaikkakin määrätietoisen tytön kanssa oleminen minua hieman puistatti, mutta Matilda vaikutti tyytyväiseltä ja muistutti kesällä saaneensa naimaluvan. ”Minä kyllä tiesin, että sinä haluat heti.. pillua..”. Hänkin tuntui tietävän, että armeijapojat ovat puutteessa. Katsoin teinipepun keinumista kun hän lähti pyöräilemään kotiinsa.

 

Tahti Ullan kanssa huoneessani tiivistyi, ja puhisin menemään. Muutama voimakas nopea työntö vielä Ullan hieman huudahtaessa, ja lasti lähti kohta liikkeelle. Minä urahtelin tyytyväisenä, Ulla hieman keinutti takapuoltaan.

 

Ulla viipyi kainalossani, mutta oli sitten pakotettu menemään telttaan. ”On siellä kyllä aika kylmä..”, hän manaili. Lupasimme, ettemme kerro Seijalle, mitä yöllä tapahtui.

 

Katsoin kohta hänen menevän teltalle, ja aivan kuin olisin nähnyt hänen varovan askeltaan. Taisi olla ihan riittävän kova kyyti ystävän pikkuveljeltä.

3 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Ulla”

 1. Aapo says:

  Kyllä olet todellinen sonni ollut, mutta jos on tuollainen iso kyrpä niin en kyllä ihmettele.
  Voisit kertoa yksityiskohtaisemmin tuon panon Matildan kanssa. Oli varmaan aikamoisen mukavaa laittaa noin nuorta likkaa patjalla takaapäin.

 2. Torpeedo says:

  Ei kannata jatkaa tällä tarinan kerronnan taidolla. Siirry mielummin lukijansa.

 3. Tanakka says:

  Kerroit että “Ulla hieman heilutti takapuoltaa.” Mahtoikohan tämä olla ns. “näytelty orgasmi?” Kuinka iso on kullisi?

Kommentoi

top