search
top

Hyvän tyttö yökylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (204 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

“Kuinka usein teidän isi leikkii sulla?” Kysyi Elli luokkakaveriltaan Elenalta, joka luona hän oli yökylässä. Elena asui  sen viikon kahdestaan isänsä kanssa, ja meni seuraavaksi äitinsä luokse muutaman kilometrin päähän.

Tytöt olivat yöpuvussa ja leikkivät barbieilla. Elena, jota sanottiin Eleksi, Vastasi, että: “Isi leikkii mun kanssa tosi harvoin, Sillä on aina töitä kotona.”

Elli sanoi, että: “medän isi leikkii mulla joka aamu, ja usein illalla, kun se on lopettanut työt, niin sitten sängyssä. Äiti sanoi, että jos teidän isi tahtoo leikkiä mulla, niin se saa leikkiä, kun me ollaan teidän kotona.”

” Mun isi ei koskaan leiki mulla sängyssä. Sanoi Ele. Mitä se leikkii sun kanssa?”

“Meidän isi tykkää tosi paljon, kun minä imen sen pippeliä. Mä oon tosi hyvä aamuimuri. Sitte se tykkää pistää pippeliä mun pimpsaan, tai peppuun. Sitä piti harjotella, mutta isi tykkää paljon.”

“Tykkäisikö meidän isi, jos mä imisin sen pippeliä? Sä puhut ihan outoja!”

“Etkö sä ime sun isän pippeliä? Mä imen meidän isän pipeliä joka päivä heti aamusta ja se on tosi ilonen. Kai se pistelee sitä sun pimpsaan ainakin?”

“Ei! Eihän sinne mahdu mikään pippeli, sieltä pissataan!”

“Mahtuu! Mä voin näyttää!” Sanoi Elli ja otti yöpuvun pois. Asettui Elen sänkyyn jalat levällään ja raotti pieniä karvattomia häpyhuuliaan sormin ja sanoi: “Kun katot mun pimpsaa, niin siinä on pissareikä siinä lirpakkeessa, ja sit sen alla on pippelireikä. Kato, kun mä pistän sinne sormen!” Ja kostutti etusormen suussaan ja pisti sen tiukkaan emättimeensä. Liikuteli sitä hetken edestakaisin, ja sitten livautti sinne myös keskisormen.

Ele katsoi ihmeissään kuinka hänen äsken ihan tavallinen luokkakaverinsa runkkasi pimppiään sormin, posket punaisina ja huokaillen. Sitten Elli veti tosiyllärin ja kysyi, halusiko Ele kokeilla?

Elena ei vastannut, vaan meni lähemmäs katsomaan tätä ihmetyksen aihetta. Hän ei vielä ollut löytänyt edes masturboinnin iloja, puhuattakaan, että häntä olisi alettu kouluttaa seksileluksi.

“Kokeile sä, pistä sormi sinne, missä mulla on nyt kaksi!”

Ele ole vähän hämmentynyt, ja teki työtä käskettyä. Varovasti Ele ujutti etusormea Ellin pimperoon, ja hänen ihmeekseeen se meni sisään helposti, ja tuntui liukkaalta ja lämpimältä.

“Laita Toinenkin!” Elli komensi, “Ja sit liikuttele edestakaisin siellä sisällä!”

Ele toteli ja ihmetteli,kun Ellin hengitys kiihtyi ja naama punotti pahemmin.

“Sit hiero sitä lirpaketta peukulla!” Elli kehotti ja kokematon koululainen teki senkin, “Nyt jatka noin..Noin…Noin…. Aahh!!” Ele kiskaisi kätensä säikähtäneenä pois, kun Ellin jalat sätki ja selkä meni kaarelle.

“Sä olet hyvä tyttö!” Sanoi Elli, kun nuoren tytön orgasmi helitti.

“Sä osasit tosi hyvin tehdä ihanaa!”

“Tykkäsiksää tosta?” kysyi Ele.

“Joo. On tosi mahtavaa, kun tollai tulee. Mä voin näyttää sulle,mitä hyvää pimpsalle voi tehdä. Mun äitikin kehuu mua, kun mä teen sille ihanaa.”

“Millai sitä tehdään?” kysyi Ele jo vähän uteliaana. “Ota vaattet pois, niin mä näytän.” Elli vastasi.

Ele otti vatteet pois ja asettui ELlin ohjeen mukaan selälleen sänkyyn. Ensin Elli pussaili vähän alastoman Elen huulia ja  kaulaa.

Sitten Ele koki jotai uutta, kun Elli nuoli hänen tyttönännejään. Pienet nappulat noisivat vähän esiin ja Elli sanoi: “Äiti tykkää, kun sen tissejä imee. Meillä ei vielä oo, mutta kuulemma ne saa kohta. Isi voi laittaa mulle sitte vaikka silarit, jos omat jää liian pieniksi, tai alkaa riippua.”

Eleä ihmetytti, mutta ei hän ehtinyt kauaa ihmetellä, kun Elli meni alaspäin ja alkoi nuolla neitsytvulvaa.  Hämmennyt hävisi, kun pehmeä kieli kiertyi klitoriksen ympärillä ja kimmoisat huulet asettuivat imemään, kuin suudellen.

Aivan uudenlaiset tuntemukset täyttivät tytön pään, kun pillua nuoltiin ekaa kertaa. Samalla Ellin etusormi alkoi tunkeutua sisään ja aluksi tuntui kivalle, mutta sitten kipu yllätti neitsyen.

Silloin Elli nosti päätään ja sanoi, että “Ai sun pimpissä ei oo vielä ollu mitään? No, mä oon varovainen.” Ja jatkoin kaverinsa pikkuposliinin nuolemista. Kohta jo kipu oli unohtunut, ja Elena tunsi, kuinka uudenlaisen nautinnon aalto nousi sileiden reisien välistä joka puolelle, ja kohta taas, mutta voimakkaammin, Ja sitten vielä kerran niin voimakkaana, että tuntui, ettei pysty minhinkään, ja kaartoi selän kaarelle, ja tärisytti koko kehoa.

“Sä tulitkin tosi äkkiä!” Elli sanoi, ja nousi silittämään kaveriaan. Veti peiton molempien päälle, ja paijasi Elen tukkaa, että hän rauhoittui.

Kun Elena oli rento, Elli sanoi: ” Nyt mä meen kysymään sun isiltä, haluuko se leikkiä mulla, jos haluut katella,  niin tuu hiljaa sen makuuhuoneen ovelle, kun se huokailee.

Ja Elli pisti pelkän pitkän yöpaian pääleen ja meni Arton makuuhuoneeseen.

Elenan isä, Arto oli juuri katsellut vähän videoita pienitissisistä tytöistä, jotka nuolivat “iskän” kyrpää ja halusivat tulla pannuiksi oikein kunnolla. Niinpä, kun Elli ilmestyi ovesta sisään, tuli kiire laittaa tietokone sivuun ja vähän sukia tukkaa.

“Moi Elli, onko joku vialla?” Kysyi Arto.

“Mun äiti sanoi, että sä saat leikkiä mulla, jos haluut.  Ni haluuks leikkiä? ”

“Mitä tarkoitat? Leikkiä?”

“Ni, mä voin olla sulle imuri, tai jos haluut, niin mun pimpsa kestää hyvin, Ja peppukin liukkarilla.”

Arto oli varma, että näki unta, että hänen kolmasluokkalaisen tyttärensä kaver tulee tekemään tällaisia ehdotuksia, eikä sanonut mitään.

“Mä voin näyttää.” Sanoi Elli, ja sujahti vikkelästi peiton alle.

Arton kyrpä oli ehtinyt veltostua, mutta ennen kuin hän sai sanaa suustaan, pieni lämmin kätönen kiertyi sen varren ympärille, ja pehmeä lämmin suu sulki terskan sisälleen.  Huulet puristuivat sen ympärille, ja lempeä imu veti terskan kokonaan suuhun ja pieni vikkelä kieli siveli sen alapintaa.

Samassa koko komeus nousi täyteen mittaansa, ja Elli irrotti sormet varren ympäriltä.

Arto, joka oli ollut pitkään pelkkien satunnaisten panojen varassa, alkoi huokailla, ja nosti peiton pois nähdäkseen, pitikö hänen aistimuksensa paikkansa.

Ja kyllä: naapurin viaton pikku koululainen nieli hänen kullinsa kokonaan! Edes hänen eksänsä, Emelie ei ollut tehnyt hänelle  niin! Arto huokaili kovaan ääneen ja Elena kurkisti varovasti ovenraosta, nähdäkseen, mitä Elli teki. Silmät pyöreinä tyttö hämmästeli, kuinka oma kiltti isi tarttui Elliä päästä, ja nosteli sitä pippeli syvällä Ellin suussa. Sitten Isi laski päästä irti, heittäytyi selälleen ja huusi”Multa tulee!!” ja Elli nosti päätään vähän matkaa vartta pitkin, imi lujaa terskaa ja nieli koko ison miehen kertyneen siemenen.

Kun Arton hengitys oli tasaantunut, hän kysyi: “Nielitkö sä sen kaiken?”

“Joo. ” Sanoi Elli. ja sitten enemmän Elelle, kui Artolle: “Suihinotto loppuu niin, että mies tulee suuhun ja tyttö nielee sen.”

“Kuka sulle ton on opettanut?” kysyi Arto.

“Äiti, Näytänkö mitä muuta se opetti?”

“No näytäs.”  Sanoi Arto kyrpä nyt pehmenneenä.

Elli otti yöpaidan pois ja nousi kahareisin Arton mahan päälle. Asettui istumaan, ja laittoi pehmeän lerssin alleen. Sitten Elli alkoi keinutella itseään edestakaisin ottn käsillä tukea Arton rinnasta. Liukkaaksi imetty penis alkoi pikkutytön haarojen hankauksessa vähän kovettumaan, ja kohta Puolikova kyrpä lukasteli siloisten pimppihuulien väliin ja kohtasi nuoren tytön liukkaan kosteuden. Elli alkoi kiihkeämmin hinkata itseään kyrpää vasten ja se olikin jo kova ja jämäkkä.

Sitten, Elli nousi, ja Arto jo ajatteli, että nyt se lopettaa, Mutta Elli tarttuikin kulliin sovitti sen emätinaukolleen ja alkoi kiemurellen tunkea isoa miehenkyrpää pieneen, tiukkaan ja napakkaan pimpsaansa.

Arto ei tasakaan ollut uskoa mitä tapahtuu, kun pieni hentoinen pellavapää oli lävistänyt itsensä koko kyrvän mitalla.

Sitten Elli tarttui Arton käsiin ja nosti ne lanteelleen ja rinnalleen ja kysyi: “Tuntuuko Hyvältä?”

“Jooh!!” Oli kaikki, mitä Arto pysytyi sanomaan, kun hänen paljas mulkkunsa souti nuoressa tytössä.

“Mä sanoin, että mun pimpsa kestää pippeliä.” Sanoi Elle Elelle, joka oli jo melkein sisällä makuuhuoneessa.

“Kestääkö vaikka olisin päällä?” Kysyi Arto ekstaasissa.

“Kestää, Käänytään vaan.” SAnoi elli, ja Arto kaappasi tytön alleen kääntyen parisängyssä niin, ettei kyrpä livahtanut ulos tyttösestä.

“Hyvä Tyttö olet!” Arto mölisi, kun sulloi pimpintäydeltä munaa koululaiseen.

“Tuu mun pimppiin!” Elli yllytti, ja Arto tuli, laukesi kouristellen ja ulisten. Kierähti sitten selälleen ja huokaisi, “Olisipa meidän äiti yhtä hyvä opettaja.”

“Hyvää yötä,” sanoi Elli, ja nousi. Pisti yöpaidan päälleen ja sanoi: “Mä voin aamulla tulla imemään sua ennen aamiaista jos haluut.”

“Haluun todellakin. Sä oot ihan uskomaton.” Sanoi Arto ja nukahti.

Elli talutti Elen käytävästä omaan honeeseen, jossa Ele sanoi: “Mä haluun kanssa olla hyvä tyttö!”

“Mä voin opettaa sua vähän.” Vastasi Elli. Ensin voit opetella siivoomaan, koska se on aika kivaa ja helppoo.”

Elli nosti yöpaidan helmaa ja levitti ohuet reidet sanoen: “Nuole sun isin spermat mun pillusta, niin totut makuun nopeemmin.”

Ele halusi olla hyvä tyttö, pisti punaisen kielensä ulos ja alkoi nuolla isin siemeniä pois kaverinsa posliinilta ja kohta imi innokkaasti Ellin uuteen orgasmiin ja uneen.

10 kommenttia viestissä: “Hyvän tyttö yökylässä”

 1. ari says:

  Kivaa lennokasta pervoilua, lol. Hyvä idea tuoda “käärme paratiisiin” sen toisen likan muodossa. Itse olisin tykännyt jos tämä olisi viattomasti hyvää pyrkien tekemään, liannut perheen isän aktiin, käännyttänyt kaverinsa “kiltiksi tytöksi” ja lopulta saattanut isän tyttärensä naimisen kurimukseen.

 2. Vittumainen mies says:

  Hyi saatana!

 3. Sonya says:

  Seksinovellit on kivoja mutta mun mielestä tässä ylitetään jo hyvä maun raja. Ei ikinä sais olla tämmmösiä tekstejä missä on alaikäisiä lapsia. Itse hyväksikäytettynä en vaan voi ymmärtää näitä😟

 4. Lukija says:

  Mahtavaa että jatkoa tuli, tosiaan voisi olla nuorempikin. Tai sitten kummatkin isät ottaisivat rajummin tyttöä tai tyttöjä

 5. Eskopappa says:

  Päivän naurut, voi ziisus😂

 6. Ihastunut says:

  Tämä oli kyllä ihan parasta. Todella upeaa ja kiihottavaa kerrontaa. Tottakai epätodellista, mutta sehän on tässä varmaan ideakin. Lisää pliis 🙂

 7. Madclown says:

  Kiihottavaa mut jotenki toi esiteini tyttöjen seksuaalinen aktiivisuus oli epäaito

  • Vai on? says:

   “esiteini tyttöjen seksuaalinen aktiivisuus oli epäaito”.

   Oletko eilen syntynyt?

 8. Pena pervo says:

  Kiva tarina.. vois olla vaikka nuorempiki tyttö joka saa kullia.

Kommentoi

top