search
top

Mummi on huora III

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Kokki

Kesken makoisimpia unia puhelin soi. Katri nosti luurin: “Täällä kokki. Soitinko epäsopivaan aikaan? Miltä ruoka maistui?” kysyi kokki. “Kiitos ruoka oli erinomaista. Olen vielä hieman unenpöpperössä” “Minulla olisi ehdotus. Toisin vahvaa kahvia, se herättää uniset aistit. Kahvin lisäksi olisi hieman konjakkia ja erästä kolmatta K:lla alkavaa. Tämä kolmas on jo melko kovana.” sanoi kokki.”Jos kulli on kovana voisit tulla vaikka heti, mutta älä unohda kahvia ja konjakkia. K on suomenkielen konsonanteista kovin.” sanoi Katri.

Ei kestänyt kuin pari minuuttia kun ovelle koputtiin. Se oli kokki, jolla oli kädessään tarjotin, sillä kahvikannu, kaksi kuppia, sokerikko ja kaksi konjakkilasia puoliväliintäytettynä pikkukorpraalilla. Mies asetteli tarjottimen tottuneesti pöydälle ja kaatoi kuppeihin tummapaahtoista kahvia. Hän istahti Katrin viereen. “Miltäs se kolmas kova K näyttää?” kysyi nainen, ja ojensi kätensä kohti kokin sepalusta. Nainen tunsi kädessään melkoisen muhkuran, joka puristettaessa tuntui puolikovalta ja muljahteli lupaavasti housunliitingissä. Se tönkötti uhmakkaasti kokin kalsareissa, terskan työntyessä vasempaan punttiin. “Otan hieman kahvia ensin. Sinulla tuntuu olevan kova halu päästä pukille? kysyi Katri. “Kyrpä ei valehtele,” sanoi kokki. “Minua ei Kotkassa päästetty maihin.” ” Voi raukkaa,” sanoi nainen. “Sitä parempi minulle. Takaapäinkö kokki tahtoo?” Kysyi nainen. ” Meikäläinen panee mielellään kaikista ilmansuunnista” totesi kokki yksikantaan,” Minulla on sellainen kyrpä, että se kaartuu vasemmalle.” Katri maistoi konjakkia ja kahvia. “Hyvää kahvia”, sanoi Katri, “ilmeisesti Parisiennea?” Katri avasi kokin vyön, ja veti miehen kalsarit polviin. Käyrä kyrpä ponnahti kuin vieteri kohden Katria. “Katrin ikioma kyrpä,” sanoi nainen, veti esinahan taakse ja ja nuolaisi kauniisti kaartuvaa terskaa, kuin se olisi ollut tikkunekku. Kyrpä alkoi ponnistella Katrin yllyttämänä korkeammalle. Katri heitti kylpytakin päältään, ja asetti sen tuolin selkämykselle. Sitten kyrpä imaistiin suuhun. Nainen otti toisella kädella kokin kivekset haltuunsa tiukasti niitä juuresta puristaen. Muutaman minuutin kuluttua kyrpä oli valmis. Siitä oli naisen suun käsittelyssä kasvanut A-4:n pitemmän sivun pituinen makkara. Terska punotti miehekkäästi. Katri asetti kylpytakin renksusta roikkumaan kyrvän muodostamaan koukkuun. Kulli taipui hieman, mutta kulpytakki roikkui kannattimesta putoamatta lattialle. Katri koukisti toisen polvensa ja nosti oikean reitensä sisäpinnan pöydälle. Kokki oli saanut loputkin vaatteet päältänsä, paitsi silmälasit ja kokinhatun. Hän liimautui naisen selkään ja ohjasi toisella kädellä kyrpänsä naisen jalkojen välissä odottavaan messevään etuvittuun. Hän sai hyvän otteen Katrin isoista rinnoista, joiden isokokoisen matruusinkörilään pureksimat nännit, suuntasivat kovina kummatkin ilmansuuntiinsa. Samalla kyrpä painui yhä syvemmälle, nostaen nussivan parin kiimaa aste asteelta. Kokki oli katsellut keittiötyökaluja pienen ikänssä ja ottanut opikseen vaivauskoneesta sen pyörivän epäkeskoliikkeen, jolla han nyt työsti Katrin pöydänkulmalla heiluvaa vittua. Katri taas oli oppinut kiihottamaan miehiä liioittelemalla kiimaansa, ääntelemällä ja huutelemalla. “Nussi, kulta, nussi,” hän huusi selkänsä takana jyystävälle kokille. “Anna mennä niin että vittu savuaa. Anna joka sentti”. Kokin päästyä hyvään vauhtiin ei Katrillakaan ollut mielessä muu kuin nussiminen. Kyse ei enää ollut liioittelusta.Nainen vaihtoi asentoa, ja haki siinä välillä käsilaukustaan nokkosuutesalvaa. Hän antoi kokin kyrvälle hieman suuta ja voiteli elimen sitten nokkosuutteella. Se vaikuttaa ihoon ikäänkuin kyrpä olisi saanut lievän nokkosen polttaman, ja se alkaa kutista ja tuntua siltä kuin sitä pitäisi raapia. Vaikutus kestää kymmenisen minuuttia. Ja poltto ja kutina pani kokin entistäkin tehokkaammin kyrvällään Katrin tiukkaa vittua, joka myös sai kyrvän kautta nokkosuutepolttaman. Polte oli molemmanpuolinen. Seurasi hillitän pano, jossa Katri oli selällään sängyssä kokin työntäessä kyrpäänsä jaloilla sängyn päästä vauhtia ottaen, saadakseen poltteen ja kutinan laantumaan. Kokki ja Katri nussivat toisiaan mielisairaassa kiimassa, sängyn jalan antaessa tempon sen kopistessa lattiaan. Muille saman käytävän asukkailla ei ollut epäilystykään siitä kuka Katrin hytissä nussi. Kokinhattu oli pudonnut lattialle, mutta silmälasit huurussa kyrpäänsä vauhdittava kokki ei pikkuasioista nyt välittänyt: Nyt oli sperma saatava lentämään, vaikka henki menisi. Katri otti kyrvän ulos ja asetti tiukan kuminauhan panovälinevarastostaan kokin ranteenpaksuisen kyrvän juureen, ja yllytti partneriaan nussimaan takaapäin niin paljon kuin jaksoi. Kuminauha sai kyrvän paisumaan niin, että nainen huomasi heti. Kokista puhumattakaan. Terska paisui jaa herkistyi ,eikä aikaakaan kun kokilta alkoi pulputa spermaa. “Ikioma huorani,ihanaa”, hän huusi. Hän työnsi kyrpänsä vielä muutaman kerran pohjaan. Katrin vittu ensin värisi, ja tarttui kullinvarteen sitten kuin anakonda saaliiseen, puristellen siitä mahtavia spermalatinkeja vulvan perukoille. Sitten kun pari oli saanut tarpeensa täysin tyydytettyä, he kaatuivat sängylle vierekkäin, kokin puolikovan kullin toimiessa korkkina naisen häpyhuulien syleilyssä. Chesterfieldit syttyivät ja yöpöytänä toimivalla tuolilla oli tuhkakupin lisäksi pari konjakkilasia ja nokkosuutetuubi. Katri tarttui miehen kyrpään ja yritti saada siihen uutta vauhtia puristamalla sitä juuresta. Nainen oli aina kyrvän puutteessa. Kulli alkoikin virkistyä, muttei tarpeeksi. “Kiitos panosta,” sanoi kokki. “Minun on lähdettävä byssään, valmistelemaan illallista. Mutta tulen varmasti takaisin. Vittua on saatava lisää.” Kokki pukeutui ja sijoitti lopuksi kokinhattunsa päähän ja lähti puhdistetuin silmälasein ja kevein askelin rullaamaan tyhjää ruokavaunua kohti laivan keittiötä. Keittiössä tarjoiluhenkilökunta, ville ja kalle, laivan arvohierakiassa alimmalla olevat, katsoivat esimiestään merkitsevästi. “Kuulkaas pojat,se on aivan liian hyvää herkkua teille nuorille, eikä sitä kaikille riitä. Vedelkää te vaan pojat tumppuun. Pankaapas perunakattila liedelle, – onko perunat kuorittu?” Kokki koetti kyrpäänsä esiliinan päältä, nyt se oli jo saamassa takaisin stondiksen, ja hän harkitsi hetken lähtisikö takaisin Katrin hyttiin ja panisi pojat töihin. Sitten hän tajusi, että siellä oli mahdollisesti jo joku kiimainen merimies pitämässä teerenpeliä tai esittelemässä kyrpäänsä?

Katri kävi suihkussa, ja levitti voidetta pimpsaan ja sen ympäristöön. Otettuaan ryypyn Johnny Walkeria hän sytytti savukkeen ja heittäytyi sängylleen. Naisella oli ajatus panna sängyn lyhyimmän jalan alle jotain vaimentamaan kolinaa. Hytin siivouskomerosta löytyi pariton miehen kenkä, jonka kantalappu oli juuri tarpeeeksi paksu mahtumaan lattian ja sängyn jalan väliin. Vaikka kolina oli itse asiassa oli hyvin kiihottavaa Katri päätti testata kenkää äänenvaimentimena. Kolinan loppuminen tulisi varmaan olemaan yllätys myös niille, jotka sitä olivat kuunnelleet. Sitten hän avasi radion ja kuunteli säätiedotuksen merenkulkijoille. Ahvenanmerelle oli luvassa kovantuulen varoitus Se ilmoitettiin beaufordeissa. Pohjanlahden pohjoisosassa ahtojää esti meriliikennettä, eikä jäänmurtajat kyenneeet avustaamaan riittävästi saattueina kulkevia aluksia. Kemin edustalla oli rahtialuksia redillä odottamassa pääsyä laituriin. Katri napsautti radion kiinni. Hän oli ollut ennenkin laivalla talviliikenteessä ja ahtojäissä. Se tiesi osaltaan sitä, että usean päivän odottelu redillä saattaisi vaatia Katrilta enemmän kuin mihin hän oli Salvessa osannut varautua. Oli syytä pitää pimppa kunnossa, sillä oven taakse saattaisi kertyä jonoa, koska laivan ollessa redillä osalle miehistöä saatettiin myöntää vapaavahteja.

Yksi kommentti viestissä: “Mummi on huora III”

  1. Jussi says:

    Tämä oli hyvää jatkoa edelliseen osaan ja meno on taattua sillä laivalla.

Kommentoi

top