search
top

Uimassa, Osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (177 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

Istuimme ruokapöytään äidin laittaman salaatin eteen. Kesällä söimme paljon salaattia, sillä sitä kasvoi omalla kasvimaallamme. Istuin Miia vastapäätä, aina katsoessani tätä muistin kuinka vain muutamia tuntia aiemmin olin vienyt tämän neitsyyden ja lauennut tämän sisään. Ajattelin että spermaani on varmasti vieläkin tämän sisällä, valumassa pikkuhiljaa tämän pikkuhousuille. Vieressä istuva äitini ei tiennyt onneksi mitään tästä.

Kesken ruokailun äitini puhelin soi, ja hän menee toiseen huoneeseen puhumaan. Katseemme kohtaavat jälleen Miian kanssa, jolloin tämä punastuu ja kääntää katseensa pois. Hetken päästä äiti tulee takaisin ja toteaa:

 • Mennään viettämään kavereiden kanssa tyttöjen iltaa, mut pärjäätte varmaan kahdestaan?
 • Eiköhän me pärjätä (vastaan)
 • Hyvä, en tiedä milloin tuun takaisin, nää saattaa joskus venyä aamuun asti
 • Joo ei haittaa, kyllä me pärjätään (katson samalla Miiaa)

Tämä tietäisi sitä, että saisimme olla Miian kanssa kahdestaan, ties vaikka pääsisin jälleen nussimaan tätä, vieläpä sängyssä. Äiti kävi aika usein ulkona, sen jälkeen kun he olivat erotteet isäni kanssa. Hän ei yleensä ole tuonut ketään kotiin, vaan on vasta ilmestynyt aamulla takaisin. Toivottavasti näin käy jälleen.

Pelatessani tietokoneella äitini on jo aloittanut valmistautumisen, juoden viiniä ja meikaten. Miia sillävälin katselee telkkaria pyjama päällänsä. Pian äitini kurkkaa ovesta ja mainitsee lähtevänsä. Toivotan tälle hauskaa iltaa ja jatkan pelaamista. Kuulen hetken päästä ulko-oven menevän kiinni, viimein olimme Miian kanssa kahden. Sammutan tietokoneeni ja poistun huoneesta. Miia makoilee sohvalla ja katselee edelleen telkkaria pyjama päällänsä. Kysyn tältä ohimennen:

 • Lämmitänkö saunan?
 • Joo, lämmitä vaan

Menen kylppäriin ja säädän saunan ajastuksen päälle. Sauna onneksi lämpeni nopeaa, ja puolen tunnin kuluttua olisi saunomiskunnossa. Menen Miian seuraksi siksi aikaa katsomaan telkkaria, josta juuri tuli Simpsonit. Jakso oli nähty satoja kertoja, mutta Miian vieressä oleminen kiinnosti minua, vaikka emme puhuneetkaan mitään. Mietin jatkuvasti päässäni, vieläkö Miiaa kiinnostaisi.

Jakson loputtua menin katsomaan saunan tilanteen, ja totesin sen olevan valmiina. Huikkaan Miialle:

 • Hei, sauna olis nyt lämmin jos haluat mennä?
 • Juu mä meen

Annan Miialle pyyhkeen ja hän kävelee kylppäriin. Kävelen keittiöön ja katson, onko äiti jättänyt saunajuomaa jääkaappiin. Jääkaapin oven avattuani näen kaksi isoa lonkerotölkkiä, avaamattomia. Huomaan myös avatun valkkaripullon, joka näytti olevan puolillaan. Äiti oli ennenkin antanut minun juoda saunajuomia, joten tämä kerta ei olisi erilainen. Nappaan molemmat tölkit ja avaan niistä toisen. Raikas lonkero solahtaa kurkkuuni ja vie janontunteen hetkeksi. Istun sohvalle ja jatkan telkkarin katsomista lonkeroa juoden. Hetken päästä Miia kävelee suihkusta pyyhe päällään ja suuntaa vierashuoneeseen. Päätän mennä heti itsekin saunaan ja jätän lonkeroni jääkaappiin. Olin yleensä runkannut saunassa, mutta nyt en halunnut, sillä pilluakin oli saatavilla. Käyn vain nopeasti saunassa ja suihkussa, pesten strategiset paikat.

Vetäisen pyyhkeen lantiolleni ja kävelen ulos kylppäristä. Miia istuu sohvalla toppi ja shortsit päällään, ja punastuu nähdessään minut pyyhe päälläni. Hän on myös löytänyt lonkeron, ja toki kysyn tältä:

 • Etkö oo vähän nuori juomaan tota?
 • Oon kyllä ennenki juonu
 • Okei, mut oon vastuussa susta
 • En juo paljoa, tää oli jo avattu ja puolillaan
 • Se oli mun, mut ei haittaaa, otan vaan uuden

Ajattelen että turha tässä on pukea ja haen uuden lonkeron jääkaapista ja istun Miian viereen. Telkkarista tulee joku leffa, mutta mielessäni pyörii vain Miia, jonka estot toivottavasti vähentyvät alkoholia nauttiessaan. Miia kyllä vilkuilee minua välillä, mutta en tiedä haluttaako tätä vielä. Löystän lantiollani olevaa pyyhettä ”vahingossa” niin että se alkaa pikkuhiljaa valua päältäni. Miia on vain metrin päässä minusta. Pyyhe lopulta solahtaa kaluni päältä, näyttäen koko komeuden. Miia kääntää juuri sillä hetkellä katseensa ja punastuu täysin nähdessään puolikovan kaluni. Olen laittavinani pyyhettä takaisin päälleni, mutta Miia ehtii tarttua jälleen kaluuni. Hän alkaa hitaasti runkata sitä, ja tunnen kuinka olen jälleen kovettumassa. Ei mene kuin hetki ja kaluni on jälleen juhlakunnossa, osoittaen ryhdikkäästi kohti kattoa. Mitään sanomatta Miia kumartuu kalulleni ja alkaa nuolla sitä posket punaisina. Hänen pieni kielensä lipoo varttani edestakaisin, kostuttaen sitä. En todellakaan uskonut että Miia voisi ottaa minulta suihin. Hän ei jätä mitään osaa nuolematta, vaan lipoo kaluani jokapuolelta. Viimein Miia tarttuu kaluuni tiukasti ja ottaa sen kokonaan suuhunsa, tuntui kuin olisin taivaassa. Olin kuullut että suihinotto tuntuu hyvältä, mutten uskonut että se tuntuisi näin hyvältä. Vaikkei Miia koskaan ole aiemmin antanut suuhoitoa, hän todella osasi homman. Miia imee kaluani viitisen minuuttia, kunnes ottaa kalun suustansa ja sanoo:

 • Mennään sun äidin sänkyyn
 • Miksei mun?
 • Sun äidillä on leveämpi
 • Totta, mennään vaan

Menemme käsi kädessä äitini makuuhuonetta kohti ja avaamme oven. Parisänky on todellakin parempi kuin 80cm leveä sinkkusänky. Kaadumme molemmat sängylle ja suutelemme toisiamme kiihkeästi, Miian suu maistuu kalulleni, mutta se ei minua haitannut. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin harrastamaan ihan oikeaa seksiä sängyssä. Alan riisua Miian toppia, ja jälleen näen nuo upeat rinnat ja pinkit nännit. Heitän topin nurkkaan ja alan nuolla Miian rintoja vuorotellen, Miian nauraessa kiihottavasti, hän oli selvästi humalassa. Nännit jälleen kovettuvat käsittelyssäni. Suutelen Miian kroppaa ja etenen alaspäin kohti tämän napaa, hänen ihonsa maistuu todella hyvältä. Jatkan etenemistä alaspäin, kunnes tunnen hänen shortsinsa huulillani. Katson Miia nopeasti, hän katsoo minua ja nyökkää, ja alan vetää hänen shortsejansa alaspäin, aina nilkkoihin asti, kunnes heitän nekin nurkkaan. Miialla ei ole alla edes pikkuhousuja, vaan muhkea häpykumpu ja karvaton pillu hyppäävät heti esiin. Alan suudella Miian jo valmiiksi märkää häpyä, jonka neitsyyden olin vienyt vain tunteja aiemmin. Levitän Miian häpyhuulia ja upotan kieleni hänen sisälleen, maistaen kiimamehut makunystyröissäni. Pillun maku yllätti minut täysin, olin kuvitellut sen mastuvan kuselle, mutta Miia maistui itse asiassa aika hyvälle, voisin nuolla häntä pitkiäkin aikoja. Ahnehdin yhä enemmän Miiaa ja alan maistaa hänen mehunsa yhä vahvempana ja runsaampana. Nestettä erittyy uskomattomia määriä. Kuulen kuinka Miia alkaa voihkia ja pian hän vääntelehtii ja puristaa päätäni jaloillaan. Yritän pitää serkkuani paikoillaan, jotta voisin nuolla tätä yhä syvemmältä. Miia huutaa:

 • Just noin… tuntuuh hyvältäähhhhh! Jatkaaahhh!

Innostun tästä vielä enemmän ja nuolen Miiaa niin nopeasti kuin pystyn. Miia erittää yhä enemmän nesteitä ja lopulta voihkaisun säestyksellä pillusta lentää nesteet naamalleni. En enää pysty pidättelemään, vaan nousen naama märkänä, tartun Miian jaloista ja työnnän kaluni Miiaan. Kaluni uppoaa helposti serkkuni sisälle. Miia tuntuu paremmalta kuin viimeksi, nyt olin hänen päällänsä ja tuntui että olin tilanteen herra, Miia oli täysin armoillani. Rakastin sitä tunnetta. Alan nussia Miiaa niin nopeasti kuin pystyin. Serkkuni voihkii yhä kovempaa kaluni upotessa aina vain syvemmälle tämän naiseuteen. Katson Miiaa silmiin ja sanon:

 • Vittu tää tuntuu hyvältä, rakastan sun pillua
 • Ja mä sun munaah!
 • Tykkäät saada mun munaa?
 • Tykkään! Nussi muah!
 • Siitän sut kohta
 • Siitä mut, laukea mun sisään!
 • Vittuuh! Mä tuun!

Tunnen kuinka spermani lähtevät liikkeelle, enää ei voi peruuttaa. Työnnyt niin syvälle serkkuuni kun pystyn ja täytän tämän siemennesteelläni. Onneksi Miialla on ehkäisy käytössä, siemennestettä tuli sen verran, että olisi ihme jos hän ei tulisi paksuksi. Vedän kaluni ulos Miiasta ja spermat valuvat äitini lakanoille. Lakana on muutenkin märkänä Miian kiimamehuista. Haen äkkiä pyyhkeen ja alan kuivata paikkoja Miian maatessa hengästyneenä, mutta tyytyväisenä sängyllä. Kuivaan lakanaa sen verran kuin pystyn ja menen Miian viereen makoilemaan, hipsuttaen tämän kehoa. Miia kääntyy kohti minua ja suutelee minua jälleen. Nukahdamme alastomina vierekkäin äitini sänkyyn.

8 kommenttia viestissä: “Uimassa, Osa 2”

 1. Garmes says:

  Ei täydellinen, mutta vois tulla kolmaski osa.

 2. p says:

  nauroin enemmänku runkkasin

 3. geo345 says:

  Ei yltänyt aivan avausosan tasolle. Jotenkin ennalta-arvattava.

 4. Nazca says:

  Lopun perusteella taitaa äiti tulla mukaan tarinaan seuraavana aamuna.

 5. Kendar says:

  Serkkutytön kanssa uimassa osa 2 siis 😀

Kommentoi

top