search
top

Mummi on huora II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

 

Kaksi matruusia

Kun Maria pääsi kotiin hän heittäytyi taas suoraan sängylleen. Tyttö otti valmiiksi pois rintikset ja pikkuhousut, sillä hän tiesi mitä tuleman piti. Yöpöydällä oli lisäksi varattu nippu nenäliinoja ja tekokulli, jonka hän oli saanut joululahjaksi. Maria sytytti lukuvalon ja aloitti uuden tekstin lukemisen:

“Katri ei ollut koskaan nähnyt ihmisparin edustavan niin täydellisiä vastakohtia. Toinen merimiehistä oli runsaat 180-senttinen ja hoikka kuin humalasalko. Vaaleanharmaat silmät olivat vetiset ja rävähtelivät herkeämättä, kasvot olivat harmaat ja terävän nenän kärki ja terska tummanpunainen. Pitkästä ja miltei ranteenpaksuisesta kyrvästä alkava ruho oli kantapäihin asti tasakapea; hänen seistessään hiukan kumarassa pitkät sääret yhdessä, näytti kyrpä roikkuvan heilurin tavoin puoliväliin polvia, terskan muistuttaessa kooltaan ja ulkomuodoltaan tennispalloa. Hänen toverinsa taasen ei kunnolla ulottunut häntä rintaan, ja oli jokseenkin yhtä pitkä kuin leveäkin Naama oli sinertävä ja hieman punaiseen vivahtava, mutta vielä tummemman sinisenä näkyi turpeassa parikymmensenttisessä kyrvässä koko se suonisto, joka ihmisellä on sen ruumiinosan pinnalla. Toisen tummat silmät olivat tuiman läpitunkevat, ja rehevät viikset tekivät hieman sotilaallisen vaikutuksen, mutta sen pilasi lähes polviin ulottuva kyrpä ja mahtavat kivekset. Kiveksiin olisi voinut ottaa pari reiviä, niin lerpallaan ja poimuilla ne juuri nyt olivat. Toisella oli jalassa saappaat ja toisella kumitossut.

Miehet seisoivat Marjatan punkan vieressä katsomassa juuri herännyttä naista. Katri hätkähti ensinäkemältään miehiä, mutta himmennetyssä hytissä silmät tottuivat pian yksityiskohtiin. Katri pani merkille vain kyrvät, jotka herättivät hänessä intohimon.Hän tarttui miesten kyrpiin kuin kilpahiihtäjä suksisauvoihin, eikä hänen kauaakaan tarvinnut vedellä kulleja edestakaisin, kun ne alkoivat sojottaa 90 asteen kulmassa kohti naista. Iso mies työnsi kulliansa Marjatan suun tuntumaan lyhyemmän työntäessä kasvonsa naisen levällään olevien reisien väliin. Katri tarttui ison miehen kyrpään molemmin käsin. Se oli raskas ja veren alkaessa virrata siihen sen paino ensin lisääntyi, mutta siten kun siitin oli täyttynyt ja saanut erektion, se alkoi kantaa itse painonsa. Kivekset paljastuivat ja Katri hotkaisi toisen niistä suuhunsa. Lyhyt mies oli saanut Marjatan klitoriksen kielensä alle, ja hän sai kohta huulillaan hyvän otteen siitä, koska se nyt oli melko kookas ja alkoi niinikään osoittaa kasvamisen merkkejä. Marjatan alkoi nyt todella tehdä mieli kyrpää. Vittua kuumotti ja se alkoi kostua, eikä miehillä ollut pikku esileikkiä vastaan mitään, päivastoin. Reisien välistä kuului äänekäs massutus, pienemmän merimiehen työnnellessä kieltään häpyhuulien väliin. Klitorista kiihotettiin myös sormella ja Marjatan oli vaikea olla sängyllä, kun isokokoisen miehen melkoinen kyrpä naulitsi naisen suun seinää vasten. Marjatasta tuntui kuin yläpää olisi ollut Himalajan ohuessa ilmanalassa ja alapää Kap Hornin myrskyssä. Hän nosteli ja painoi samalla märkää vittuaan pitkää kieltä vasten, yrittäen suun täyttävästä kyrvästä välittämättä ilmaista himoaan sanallisesti. Iso merimies tarttui Marjatan lanteisiin ja nosti hänet vatsalleen hytin keskellä olevalle pöydälle. Sitten pienempi merimies alkoi työntää hyvin liukastamaansa vittuun melkoista suonikasta kulliaan. Isompi miehistä siirtyi Katrin eteen ja pyöritteli tennispalloterskaansa naisen huulien ulottuvilla. Pikku matruusilta tuli heti ja lasti lähti vauhdilla liikkeelle kiveksistä, kullin varren pumpatessa siemennnestettä, naisen vitun pitäessä kyrpää tiukasti otteessaan. Joka kerta kun spermapanos puristui terskan läpi, miehen polvet notkahtivat ja suusta tuli himokasta alkukantaista mölinää. Spermaa tuli paljon, koska matruusi ei ollut saanut aikoihin. Pikku miehen jälkeen oli ison merimiehen vuoro työntää tennispallo Katrin vieraanvaraiseen vulvaan. Se piti tehdä alkuun varovasti, mutta kuitenkin määrätietoisesti. Sperman liukastamasta lihaskanavasta ruiskahteli ensin kaverin spermaa molempien reisille ja pöydälle. Hetken aikaa vittua työstettyään iso matruusi käänsi Marjatan selälleen ja työnsi taas kyrpänsä häpyluun alaiseen tiukantuntuiseen lihaskimppuun. Tässä asennossa etuvittu oli parhaimmillaan, nainen sai kyrvästä koko pituuden, samalla kuin se häpyluuta vasten painuessaan puristi miehistä nussimavälinettä, niin että se kasvoi maksimiinsa. “Onpa makoisa etuvittu” sai iso matruusi sanottua läähätyksen lomassa. Katri huomasi, että iso merimies oli saamassa orgasmin, ja veti kyrvän ulos ja tarttui siihen tiukalla otteella, piti ja puristi kuumaa tennispallomeetvurstia minuutin verran tiukassa otteessa liukkaissa käsissään. Kyrpä rauhoittui orgasmin partaalle, ja Marjatan operaatio aiheutti kestoseisokin, kuten tarkoitus olikin. Iso merimies joutui nyt todella töihin, sillä kyrpä seisoi vain kahta kauheammin, teki sille mitä hyvänsä. Näköä hamärsi, eikä aivoihin tullut muuta miellettä kuin vittu ja nussiminen. Ihmekö tuo, sillä hänen edessään pöydällä makasi mitä kaunein luomakunnan edustaja isojen tissien kerääntyessä naisen kainaloihin. Siinä ne velloivat edestakaisin kiihottavasti. Akti oli kestänyt jo niin kauan, että pikku matruusikin oli alkanut hipelöidä kulliaan saaden uuden seisokin katsellessaan Marjatan ja kaverinsa panotouhuja. Hän tarjosi jo toista kertaa suonikasta kyrpäänsä Katrille, joka käänsi päänsä pöydällä sivulle saadakseen kyrvän kurkkuunsa.” Hmm, Hmmm Ahum” kuului Marjatan suupielistä. Nyt alkoi Katrillakin olla orgasmi lähellä. Kohta nainen huusi kiimansa huipulta ja miehet olivat erottavinaan seuraavaa: “Pumpatkaa, pojat, pumpatkaa. Kohta tulee”. Katrin vittu kaappasi tiukan otteen ison merimiehen kyrvästä ja lutkutti samalla toista kyrpää kitarisojaan vasten. “Nussikaa, pojat, nussikaa!” hän yritti sanoa suupielestään. Nyt myös pieni merimies sai taas orgasmin. Sperma lensi ruiskauksittain Marjatan suuhun, ja alkoi kohta pursuta suupielistä. Mikä ajoitus, kaikki kolme yhtäaikaa. Pöydälle Katrin lantion kohdille muodostui melkoinen spermalammikko. Puolikovat kyrvät vedettiin ulos, ja Katri kuivasi niitä innokkaasti varustamon pyyhkeisiin. Chesterfieldit sytytettiin, ja koko trio otti viskitujaukset. Tyytyväinen merimiespari pukeutui ja römeääninen iso matruusi sanoi: “Kiitos tyttö, pano teki tosi hyvää. Sinulla on ehkä tällä hetkellä Itämeren liukkain vittu. Siitä huolimatta me tullaan varmasti takaisin. Me nussitaan aina kimpassa. Moni tyttö tykkää semmoisesta. Hei.” Sitten miehet taputtivat Katria takamuksille ja menivät ulos, ja jättivät Katrin miettimään mitä seuraavaksi tapahtuisi. Nainen otti suihkun, antoi lämpimän suihkun putsata pimpsan ja rasvasi häpyhuulet huolella tulevia panoja varten. Sen enempää hän ei lähitulevaisuuttaan voinut ennustaa.

Katri tunsi itsensä nälkäiseksi. Ja juuri parahiksi silloin oveen koputti kokkihattuinen mies savuke rennosti alahuulesta roikkuen. Mies esitteli itsensä laivan kokiksi, astui Marjatan hyttiin, ja kysyi mitä saisi olla? “Ensi alkuun maistuisi ruoka.” vastasi Katri. “Tarpeita on monenlaisia” Näytti siltä että naisen tehtäväksi oli tullut tarpeiden tyydyttäminen, sieltä primäärisemmästä päästä. Seksi kuului niihin samoinkuin ruoka. Kokkihattuinen mies siirsi valmiiksi lastatun ruokavaunun käytävältä Marjatan hyttiin. “Saisiko olla merimiespihviä? kysyi kokki, “Tanskalaista? Meillä on sitä tänään lounaaksi. Ja jälkiruoaksi ohukaisia vadelmahillolla ja laivan valkoviiniä.” Kiitos syön mielelläni, sanoi Katri, ja jatkoi “Luulen, että olen lounaani ansainnut” “Ajattelin tulla tunnin kuluttua hakemaan vaunun, onko se liian aikaista?” “Voisitko tulla parin tunnin kuluttua? ottaisin pienet iltapäivälevot” sanoi Katri. “Sopii mainiosti” sanoi kokki. Soitan ennenkuin tulen” Katri kiinnitti varattu-lapun oveen ja sulki sen. Ruoka oli hyvää ja jälkiruokaan päästyään Katri maistoi hieman kuivaa valkoviiniä. Hän otti sitä vielä toisenkin lasin ja tunsi itsensä raukeaksi. Sitten hän nukahti.

3 kommenttia viestissä: “Mummi on huora II”

 1. Kurre says:

  Kyllä ne nimet vaihtelevat tässä kesken panokohtauksen. Jos se on tyylikeino, se ei oikeasti toimi.
  Tarina on muuten huikean hyvä.

 2. Tanakka says:

  Mummin (hän,joka kirjoittaa muistelmiaan) nimi on Marjatta. Hän esiintyy pseudonymillä Katri. Maria on Marjatan tyttärentytär. Myös Marjatan tytär Maija esiintyy ensimmäisessä kappaleessa. Kiitos kannustuksesta.Henkilöiden nimiä olisi ollut syytä varioida lukemisen helpottamiseksi.

 3. Jussi says:

  Kiva tarina tämäkin,naisen nimi vain vaihtui kesken tarinan monesti.

Kommentoi

top