search
top

Iso kaluni ja Maija

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (166 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Armeija-aika oli minulle aikanaan hyvin vilkas vuosi naismarkkinalla. Jälkeenpäin ajatellen se oli ennakoimatonta, koska koko vuoden ajanhan olin arjet kasarmilla. Lomilla kuitenkin alkoi realisoitua se, että monet ystävä-tytöistäni olivat kukin omaan tahtiinsa kasvamassa naimaikäisiksi. Haluja tuntui polttelevan monen hameen alla.

Itselläni oli koirasvaisto jo kehittynyt varsin hyväksi, ja olin oppinut aistimaan tyttöjen varovaisen kiiman. 20-vuotias upseerikokelas saattoi myös olla ihan komea näky monen neidon silmissä. Varmaan monet aistivat minun miehistyneen ja he katsoivat minua eri silmin kuin siihen asti.

Sain oikein mukavan lähtövarvin armeijaan 16-vuotiaan Liisan kanssa (tarinassani Iso kaluni ja Raija), mutta Liisan lisäksi olin armeijavuoteni aikana hämmästyttävästi kaikkiaan yhdentoista eri tytön kanssa sängyssä.

Siihen aikaan kirjoiteltiin kirjeitä. Minullakin oli useampia kirjeenvaihtokavereita eri puolilla maata. Olin näihin tyttöihin tutustunut pitkin nuoruutta, useimmiten tavannut heitä entisissä kouluissa, kesäleireillä ja kesäsiirtoloissa kenties vain pari kertaa. Monet heistä tuntuivat kirjoittelevan mielellään ja kuulevan elämästäni, etenkin armeijan aikana. Tietysti aistin joissakin tytöissä ihastusta. Minä olin heille jonkinlainen kaukainen mutta kutkuttavan romanttinen poika toisesta maailmasta, oman kouluarjen ulkopuolella.

Kotkassa asuva 17-vuotias Maija oli yksi näistä tytöistä. Aloitellessani reserviupseerikoulussa Haminassa ehdotin kerran, että tulisin häntä loman aluksi tapaamaan, ”kun lähellä kerran oltiin”. Setäni perheineen asui tuolloin Kotkassa, ja pääsin sinne kortteeriin. He kuitenkin suhtautuivat mukavasti kuullessaan, että minulla olisi illalla treffit kotkalaisneidon kanssa. ”Tuohan Maija-tyttö näytille”, he kehottivat, mutta naurahdin, ettei vielä ehkä ollut sen aika.

Tummatukkainen Maija oli totisesti kaunistunut ja kasvanut niistä ajoista kun olimme muutamaa kesää aiemmin, vielä viattomina varhaisteineinä, tutustuneet. Kirjeet olivat tiuhentuneet viime aikoina, ja niistä oli tullut seikkaperäisempiä. Tiesin hänestä jo aika paljon, muun muassa sen, että hän seurusteli. Mukavaa, että hän halusi silti tavata minua.

Juttelimme ja kuljimme halki hämärtävän kaupungin, ja lähellä satamaa uskalsin tarttua häntä kädestäkin. Maija painautui minua vasten, kun kuljimme hiljaisina alkusyksyn illassa. Hänellä oli mukava vaalea mekko, ja aivan liian ohut takki syksyisen merituulen jo puhallellessa. Minua kutkutti Maijan tapaamisessa se, että edellisessä kirjeessä mukana ollut kuva oli paljastanut, kuinka tyttö oli kehittynyt ja naisellistunut – minun mielestäni oikeista kohdista. Lantion ja takapuolen kaari oli kaunis, ja myös rinnat olivat kookkaat.

Maijan mummo oli kuollut noin vuotta aiemmin, ja rintamamiestalo oli nyt tyhjillään. Tyttö tiesi avaimen piilon, ja menimme sisälle lämmittelemään. Laitoin tulet uuniin ja menin sohvalle samalla ottaen tytön kainalooni. Sivelin kohta hänen kauniin lyhytmalliseksi leikattuja hiuksiaan, ja aloimme hiljalleen suudella. Hän sulki suuret siniset silmänsä, ja selvästi antautui tilanteen vietäväksi.

Maija huohotteli, kun aloin kääriä mekkoa ylös, ja hyväilin hänen reisiään ja takapuoltaan. Hän nosti takamustaan ja sain pikkuhousut pois. Hän asettui sohvalle selälleen, ja hämyisässä valossa näkyi ruskea paljas mätäs. Minulla oli syntynyt Maijan suhteen mukava pakkomielle nimenomaan hänen pillustaan, ja ajattelin nyt toden teolla nauttia ja antaa nautintoa.

”Voi sinua.. ihana.. olet sie.. oooh.. Matti.. ihana!..” Erotin, kuinka hän nautti välillä selkänsä kaarelle jännittäen, kun tein kielelläni töitä hänen vaossaan. Nuolin pillua, nautin siitä. Tiesin jo myös siinä vaiheessa kokemuksesta, että naisen rasiaa piti valmistella, jos aikoi sinne ison kangen työntää.

Löysimme viereisestä huoneesta paremman pedin, jossa Maija kertoi myöhemmin nukkuneensa usein mummolla yökylässä, siinä pojistakin haaveillen. Minuakin oli kuulemma tullut mietittyä ja pimppua hiveltyä, kirjeiden äärellä. Enpä olisi uskonut – eivät minun kirjeeni mitään lemmenlurituksia olleet. Ehkä juuri siksi ne miellyttivät.

Nyt oli minun vuoroni olla miellytetty. Maija heitti kynttilän lepattaessa mekkonsa pois ja paljasti mukavan, muodokkaan vartalonsa. ”Kyllä susta on tullut kaunotar”, kehuin syliini hajareisin asettuvaa, huohottelevaa tyttöä. ”..Ei ollut miulla silloin vielä tissejä.. kun tavattiin..”. No ei – muistelin, että hän oli ollut kenties 12-vuotias, kun tämä näköään varsin kiihkeäksi suhteeksi kehittynyt kirjekaveruutemme oli joskus alkanut. Nyt painoin kasvoni kauniiden D-kuppisten rintojen väliin, suudellen ja näykkien nännejä.

”Onko hyvät tissit… Onko..”, Maija tenttasi kiihottuen ja kumpuaan minun miehustani vasten hinkaten. Isorintaiset tytöt tuntuivat nauttivan paljon, kun näkivät miehen tissiensä kimpussa. Varmasti tämä 17-vuotias oli saanut omasta rintavarustuksestaan hyviä arvioita muualtakin.

Kulli ei meinannut enää kalsareissa pysyä, ja heilautin sen esiin Maijan ihmeteltäväksi. ”Siis.. uskomattoman iso kulli siulla!..”

Kohta puikin Maijan päällä menemään, kun jörssikin mahtui mukavasti. Lapsuudenpunkka sai kyytiä, kun köyrin oikein kunnolla. Maija jatkoi höpöttelyä, se tuntui kiihottavan häntä, ”Sie senkin!.. Sie tulit Kotkaan.. vaan minua panemaan!.. Tuolla hirmuisella vehkeelläsi..”. Hän kokeili jörssiä sormillaan, ja hyväili heiluvia palleja

Hymyilin ja urahtelin jotain myöntävästi siinä lykkiessäni, ja kehuin häntä kauniiksi. Tarkoitin sitä kyllä, mutta aika läpinäkyvää se taisi olla. Minä olin poika toisesta maailmasta, ja tässä kaksi nuorta nautti toisistaan. Ei kai siinä vastaan sanomista ollut, enkä Maijan seurusteluja halunnut miettiä sen enempää.

Tikkasin kohta tiuhempaan, kun aistin, että Maija oli tulossa. ”Minä olen kyllä.. haaveillut Maija sun pillustasi..”, puhelin tyttöäni silmiin katsoen ja hurmiota boostaten. ”Oletko-ooo-ooh..” Kohta kaikuikin mummolan lastenhuoneen seinillä Maijan kimakka laukeamishuuto. Hidastin työntötahtia ja saattelin tyttöäni nautinnon aalloilla.

Kohta Maija meni polvilleen sängylle ja nojasi käsillään seinään leveällä otteella. Työnsin sisälle takaapäin, lantiolta tarttuen. Nyt luisti mukavasti, ja kulli painui sisään, sen mitä 24-senttinen ja paksuimmasta kohdasta ympärykseltään 17-senttinen väline menee. ”.. Kyllä sie.. totisesti panet hyvin!..”, Maija huudahteli kohta. ”Ihanaa kun nussit kunnolla!..”

Myllytin menemään. Lätinä kävi. ”..Mie oon sinua aatellu tässä vuoteella, ja nyt sie panet tässä minua!!..”, Maija vollotti. Minä tunsin oman finaalin häämöttävän, ja tahti kiihtyi.

”Sie.. sie oot ihan mahtava!..”, Maija huuteli olkansa yli kuin varmistaen, että kuulen. Minä nain, puhisin ja nautin. Katsoin kun kulli sahasi edes takas muhevien pakaroiden välissä.

Jaksoin vielä hetken, mutta tiesin, että kohta soi omassa päässä. ”Ja siun kulliskin.. se on ihan valtava!.. Et sie ees tajua!.. Ihana oot!”. Maijan kiihkeitä huutoja kuunnellessani ja hänen rintansa kouriini pusertaen annoin syöksyn tulla. Kivekset kihelmöivät, tavaraa paukkasi huolella, taatusti neitoni vaon perukoille asti. Maija hyrisi ja inahteli, peppuaan keinuttaen. Hän suuteli minua olkansa yli, ja maistoin kasvoilla kiihkeän hien.

Tissejä koristivat fritsut hänen pukeutuessaan. ”Mie en kyllä voi äidin kanssa mennä saunaan moneen päivään..”.

”Sä olet ihana”, sanoin Maijalle. ”Kaduttaako sua.. tämä?..”, kyselin.

”Ei mua kaduta yhtään, mutta en mie voi kertoa kenellekään..”

Erkaannuimme Maijan kotitalon luona siveästi, edes suukkoa ei vaihdettu. Maijalta ei tämän jälkeen tullut enää kuin pari kirjettä, enkä muutenkaan enää koskaan kuullut hänestä.

Joskus mielessäni on käväissyt, että saatoinko hänet raskaaksi sinä ainoana yhteisenä iltana, ja onko hän saanut minun lapseni. Pidän kuitenkin hyvin epätodennäköisenä, että sellainen asia olisi jäänyt sedältäni Kotkassa kuulematta – hehän tiesivät, että olen tapaamassa Maijan kanssa.

2 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Maija”

  1. Aapo says:

    Tämä oli kyllä yksi parhaista!
    Voi hemmetti, olet kyllä saanut kadehdittavan paljon pillua. Kerro minkälaista on ollut olla näiden naisten seurassa jälkeenpäin, ja oletko kuinka monen kanssa päässyt uudelleenkin kutemaan. 😊

Kommentoi

top