search
top

Pääsiäisenä virpomassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.99 out of 5)
Loading...

Vihdoinkin se oli tullut – pääsiäinen. Juhlapäivä, jota meillä päin odotettiin ehkä eniten joulun jälkeen. Tapana oli pukeutua pääsiäisnoidiksi eli trulleiksi ja lähteä kiertelemään kylille ovelta ovelle kuparipannujen kanssa virpomaan. Toisin sanoen kerjäämään karkkia. Itse olin ollut parina aiempana vuotena samalla kierroksella naapurin lasten, Even ja Suvin, kanssa. Tänä vuonna oli sen sijaan päässyt käymään niin, että Eve ja Suvi olivat molemmat vesirokossa eivätkä päässeet osallistumaan virpomisiin. Koska kylällämme ei montaa ikäistäni lasta ollut, sain ihme kyllä vanhemmiltani luvan lähteä omin päin liikenteeseen. Tai no, eivätpä he juurikaan välittäneet tekemisistäni kun olivat aina niin kiireisiä. Äitini etsi jotain vanhoja ryysyjään varastosta, joita sitten sovittelin päälleni. Valitsin polviin asti ulottuvan, ohuehkoa kangasta olevan punaisen hameen sekä valkoisen pörröisen villapaidan. Kevät oli jo pitkällä, joten tarkenin hyvin hameella ilman, että sen alla oli muuta kuin alushousuni. Jalkaani laitoin äitini vanhat pitkävartiset maiharityyppiset buutsit ja päähän huivin. Äitini laittoi minulle räiskyvän punaista huuli- ja poskipunaa sekä pisamia mustalla kajaalikynällä, ripsaria ja sinistä luomiväriä. Näytin varmasti melkoiselta sutturalta, mutta päivän teeman se tuntui istuvan ihan normaalisti. Otin vanhan kuparipannun hyllyltä kouraan ja lähdin kävelemään kylille päin.
Olin kierrellyt ehkä puolen tusinaa taloa, joista pääosin eläkeläispariskunnat olivat antaneet muutaman vohvelin, piparin ja markan kolikon pannuun. Aika huono saalis, joten tästä pettyneenä päätin kävellä syrjemmässä olevalle kesämökille, jonne asti kukaan pikkutrulli ei koskaan jaksanut kävellä. Siellä vapaa-aikaansa vietti ulkopaikkakunnalta kotoisin oleva reilu 60-vuotias vanhapoika. Kävelin muutaman sata metriä pitkän mökkitien päähän ja kolkutin hirsimökin oveen. Hetken päästä ovi aukesi, ja esitin virpomisvärssyn koristellulla pajunkissaoksalla säestäen saunatakkiin sonnustautuneelle miehelle. Hieman yllättyneenä hän toivotti pienen 10-vuotiaan poikatrullin peremmälle. Mökissä haiskahti viina. Urpoksi esittäytynyt mies istahti keinutuoliin ja kysyi:

– Ihan yksinkös trulli on lähtenyt kierrokselle?
– Juu, yksin piti lähteä kun muut oli sairaana, vastasin.
– Oletkos saanut paljon munaa vielä, Urpo kysäisi käheyttä äänessään.
– Enpä oikeastaan, totesin katsoen samalla pannuun.
– Se tilanne pitää sitten korjata. Kyllähän Urpo-setä mielellään tuollaiselle söpölle poikatrullille namia antaa, Urpo totesi jännitystä äänessään.

Hän katseli erikoinen kiihko silmissään minua päästä varpaisiin hetken aikaa, kunnes sanoi käheästi:

– Tulepas tänne istahtamaan sedän syliin. Reippaana kävelin Urpon luokse keinutuolin luo ja takapuoli edellä kapusin syliin. Urpo avitti nostamalla minua lanteilta, jonka jälkeen jätti kätensä lepäämään niille sijoilleen ja aloitti kevyen keinutuksen.
– Hoppista… Urpo ähkäisi samalla kun nosti minua mieluisampaan asentoon sylissään, vetäen minua samalla lanteilta itseään kohti. Tunsin ohuen punaisen hameeni läpi jonkin kovenevan peppuani vasten Urpon saunatakin alla. Urpon heijausliike alkoi hiljalleen kiihtyä samalla kun hän veti minua lantiosta itseään kohti yhä enemmän.
– Leikittäiskö että trulli lentää luudalla..? Urpo kähisi.
– Joo! Vastasin jääden odottamaan mitä tapahtuu.
Urpo nosti kämmenillään tukien takapuoltani samalla hieroen ja puristellen hetken aikaa. Sitten hän avasi saunatakkinsa heilauttaen helmat sivulle ja laski minut takaisin alas. Nyt tunsin selvästi hameen läpi, kuinka jokin kova painautui ohuen hameen läpi tiukasti peppuvakoani vasten. Urpon kyrpä hinkkasi kivikovana takapuoltani vasten neitsytreikää etsien.
Yhtäkkiä Urpo nousi keinutuolista kannatellen minua yhä etumustaan vasten.
– Mennääs tuohon pöydän ääreen suorittamaan trullin palkitseminen. Eikös se munaa kumminkin halunnut? Urpo ähisi.
– Juu, kelpais, sanoin kuvitellen saavani kohta suklaamunia pannun täydeltä. Urpo tarttui taas lantiostani kiinni, nosti minut mahalleen pöytää vasten ja tarttui hameeni helmoihin. Viimein tunsin reiälläni kovan terskan, joka pyrki vimmatusti kankaan läpi sisään. Tunne oli jännittävän kihelmöivä. Urpo huokaili ja hieroi villisti lanteitani ja pakaroitani.
– Miltäs varrella istuminen tuntuu? Urpo ähisi.
– Aika jännältä! suorastaan huudahdin jännityksestä.
– Joko tekisi munaa mieli? Urpo jatkoi.
– Jooo!
Samalla Urpo laski kämmenensä reisiäni myötäillen hivuttaen kohti polvitaipeita, otti hameen helmasta kiinni ja nosti sen navan korkeudelle. Isot, karheat kämmenet ujuttautuivat alushousujeni resorin alle ja lähtivät vetämään housuja alemmas. Säpsähdin ja menin vähän lukkoon, kun Urpo pujotteli alushousuni pois. Pystyin aistimaan kuuman huohotuksen pakaroillani ja kuinka Urpo silmäili suunnattoman kiihkon vallassa alastonta vartaloani. Näin tv-ruudun kautta heijastuksena, kuinka Urpo oli polvillaan lattialla takanani kasvot juuri sopivalla korkeudella. Housuni tipahtivat lattialle, ja olimme molemmat ihan hiljaa ja tunnelma oli jännittävän kihelmöivä. Suljin silmäni ja sydämeni pamppaili jännityksestä. Tunsin Urpon polttavan katseen pakaroillani ja hetken päästä tunsinkin hänen hengityksensä pakaroideni välissä. Tunsin kohta Urpon huulet vasemman pakarani sisäosassa. Säpsähdin, koska tunne oli kutittava. Urpo kuitenkin hyssytteli ja kuiskutteli käheästi, kuinka ihana trullipoika olen. Kuuma hengitys siirtyi takaisin pakaroiden väliin ja tunsin kielen, joka pyöri peppureiälläni kuin etsien pääsyä sisään. Tunne oli kutittava mutta hyvällä tavalla. Karheat kädet pyörittelivät samalla pakaroitani ja kieli teki työtään. Huokaisin spontaanisti, minkä Urpo tulkitsi merkkinä edetä seuraavaan vaiheeseen. Hän nousi seisaalleen ja heitti saunatakin sohvan selkänojalle. Tunsin kohta pepullani kivikovana sykkivän kullin, joka tuskin koskaan oli päässyt työntymään mihinkään. Pystyin lähes tuntemaan, kuinka Urpon sydän hakkasi. Samalla jotain kylmää valui runsaasti peppuvakooni ja Urpon kullin päälle. Tv-ruudun kautta näin sen olevan tummelia. Tunsin, kuinka terska sousi ylös alas peppuvaossani.
– Nyt trulli saa munaa, kuului kiimainen ääni takaani.
Seuraavana tunsin, kuinka kivikova terska alkoi painumaan peppureikääni. Karhea kämmen siirtyi lanteelleni ja toinen ohjasi kullia sisään. Tunne oli vähän epämukava, mutta uteliaisuus voitti ja halusin kokea tämän. Terska tuntui pysähtyvän johonkin, jolloin Urpo otti molemmilla käsillään lanteistani kiinni ja alkoi vetää itseään vasten. Yhtäkkiä tuntui pistävä kipu, kun terska muljahti sulkijalihaksesta ohi kulli painui syvemmälle.
– Auuuuh! huudahdin.
Urpo pysäytti liikkeen hetkeksi, veti takaisin ja työntyi uudestaan entistäkin syvemmälle. Tuntui että halkean. Purin huulta, mutta hetken päästä tunne alkoi olla jo ihan jännä, ja tunsin oman kalunikin seisovan. Urpo vetäytyi pepustani ehkä sentin vain työntyäkseen taas muutaman syvemmälle. Hän jatkoi tätä muutamia kertoja, kunnes tunsin Urpon karvoituksen pakaroillani.
– Miltä trullipojasta tuntuu saada 20-senttistä munaa? Urpo huohotti.
– Ihan kivalta, vastasin, vaikka fyysinen tunne ei niin hyvä ollutkaan.
– Arvasin, koska oot niin söpösti meikattukin, Urpo vastasi läimäyttäen samalla pakaraani ja aloitti sitten rivakan pumppaamisen.
Liike oli suhteellisen nopeatempoista ja jouduin ottamaan käsilläni tukea pöydän reunoista. Urpon huohotus lisääntyi ja kämmenet pitivät lanteitani tiukassa otteessaan. Fyysinen kipu oli muuttunut enemmänkin nautinnoksi, koska Urpon terska hieroi juuri sopivasti eturauhastani. Yhtäkkiä aloin tuntea jotain ennenkokematonta hyvän olon tunnetta vatsanpohjassani ja hengitykseni salpautui hetkeksi. Huokasin muutaman kerran ja jos olisin seisonut, olisin varmaan pudonnut polvilleni. Sain elämäni ensimmäisen kuivan orgasmin. Peppureikäni teki samalla sykkivää liikettä ja ynisin hiljaa jonkinlaisessa transsissa. Urpo huomasi tämän ja kiihdytti tahtiaan. Karvaiset kivekset lätisivät rytmissä pakaroitani vasten, kunnes liike pysähtyi hetkeksi aivan peppureikäni syvimmässä kohtaa, kuulin voimakkaan huokauksen ja jäykistyneet kämmenet puristavan tiukasti lanteitani. Kulli sykki sisälläni ja lämmintä spermaa pulppusi suoleeni. Olimme molemmat saaneet orgasmin samanaikaisesti. Urpo rojahti päälleni hetkeksi ja antoi suudelman niskaani ja kuiskasi korvaani:
– Tuntuiko pahalta?
– E-ei, ihan kivalta, vastasin vähän nolostuneena posket helottaen.
– No hyvä, minäkin kyllä nautin tosi paljon trullin pikku kiimapepusta, Urpo vastasi huojentuneena vähän naurahtaen.
Urpo nousi pois päältäni ja veti veltostuneen kullinsa ulos minusta. Jäin makaamaan pöydälle ja buutsieni kärjet ylsivät vain juuri ja juuri lattiaan. Pidin edelleen käsilläni pöydän reunoista kiinni. Tunsin, kuinka spermat alkoivat valumaan pepustani pitkin reisiä päätyen aina buutsien reunaan asti. Kuulin kuinka jotain välähti, ja näin tv-ruudun kautta Urpon ottamassa kameralla kuvia vastakorkatusta pyllystäni. Olin varmasti rietas näky pelkissä nahkabuutseissa ja pörröisessä villapaidassa peppu spermasta valuen.
– Pidetäänhän tämä meidän välisenä juttuna ettei tarvitse näyttää vanhemmillesi ja opettajallesi näitä kuvia, Urpo tokaisi pyyhkien samalla kulliaan pyyhkeeseen.
– Joo en kerro kellekkään, vastasin säikähtäen. Olisi noloa jos joku saisi tietää.
– Niin ajattelinkin. Tulehan useamminkin käymään jatkossa, Urpo sanoi ja auttoi minut lattialle ojentaen spermaisen pyyhkeensä minulle.
– Pyyhihän kiimapeppusi, ensi lauantaina saat sitten lisää, Urpo jatkoi.
Nyökkäsin epävarmana hamuten alushousuja lattialta. Puin päälleni ja lähdin kohti ulko-ovea, kun Urpo huikkasi vielä odottamaan.
– Tässä vielä palkkasi. Tulethan lauantaina taas, Urpo sanoi ja ojensi 50 markan setelin.
– Oho, juu tuunhan mä, vastasin hämmentyneenä.
Urpo hymähti hyväksyvästi ja iski silmää. Hymyilin, avasin ulko-oven ja lähdin kävelemään takaisin mökkitietä kotia kohti kuparipannuani iloisesti heilutellen. Tunsin kuinka spermaa valui pepustani edelleen, mutta se ei haitannut. Olinhan nyt silti 50 markkaa rikkaampi.

3 kommenttia viestissä: “Pääsiäisenä virpomassa”

  1. Kukka69 says:

    Oi ihana tarina, ❤️ jos jatkoa mietit nii urpo setä vois pistää lisää melaa mekkoon tyttöpojalle, tai ensi lauantaina lainaa kpeiltä tytöiltä vaatteita

  2. Make says:

    Todella hyvä ja kiihoittava tarina! Ehkä isä ensi kerralla mukaan, äitikin jos oikein aletaan pervoilemaan! 🙂

  3. Pena pervo says:

    Seuraavalla kerralla joku pikku tyttö mukaan touhuun. Hyvä tarina

Kommentoi

top