search
top

Hellettä Pihlajasaaressa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Helteinen päivä Pihlajasaaren pukukopissa

Saavuin Helsinkiin juuri sopivasti heinäkuun helleaallon myötä. Tulin laivalla. Mielessäni olivat jo matkalla Pihlajasaari ja sen nakurannan aktiviteetit. Ei ihme, sillä en ollut harrastanut kunnon seksiä pariin viikkoon. Pihlis näkyy selvästi laivalta, jos vähänkin tuntee kaupungin maantiedettä tai saaren sijoittumista Helsingin edustan ohuen saarikaistaleen silhuettiin. Jos laiva sattuisi saapumaan Länsisatamaan iltapäivän alussa, voisi hyvällä kiikarilla nähdä Pihliksen nakurannan kalliot ja katsella monenlaisia mieltä kiihottavia kohtauksia. Mitä mahtaisi Pihlajasaarta tuntematon turisti ajatella, kun näkisi voimakkaasti suurentavan optiikan tähtäimessä, rannan kivipaasien välissä, polvilleen laskeutuneen satyyrin, ottamassa poskeensa toisen samanlaisen hieman vaaleampana erottuvaa pitkää suomalaista kullia. Tai pensaan takana peräänsä tarjoavaa kaveria, jonka jalkojen välissä temmeltää Pohjolan kesähelteen turvottama vankka kyrpä. Olenko tullut Kreikkaan, hän saattaisi ihmetellä? Tällaisen näytelmän todistajaksi joutunut antiikin harrastaja saattaisi yrittää kaupungin matkailutoimiston kautta selvittää, miten tällaiseen paratiisiin pääsee? Kaupunkinsa tunteva kanta-asukas tuntee Pihliksen ja toivoo optimistisesti, että helle kestäisi tänä vuonna puoliväliin syyskuuta. Saisi kerrankin tarpeekseen nussia tai tulla nussituksi. Moni toivoo, että korkeapaine parkkeeraisi itsensä viikkokausiksi Fennoskandian ylle. Sää on tällaisten orgioiden edellytys.

Aurinko oli zeniitissä kun tarvoin nakurannan hiekkatietä oikopolun kautta suoraan punaisen puurakenteisen pukuhuoneen taakse. Polun varressa oli ylikypsiä mansikoita, mutta nyt ei ollut marja-aika, koska kulli työrrötti lupaavan turpeana polvihousuissa. Kyrpäni halusi saada hyväksyntää kalliopaasien, nurmikon ja metsikön suojassa huolimattoman näköisesti seisoskelevilta, mutta kaiken rekisteröiviltä miehiltä. Lähes jokainen heistä oli suojannut silmänsä tummilla aurinkolaseilla. Aurinkoöljyä levitettiin iholle joka puolella. Pukuhuoneen tervapahvikatto hehkui auringon poltteessa ja levitti ympärilleen kiiman. testosteronin ja tervan hajua. Vilkaisin pukuhuoneeseen: tyhjä. Taemman pukuhuoneen lattialle levittäytyi melkoinen spermalataus. Se oli niin tuoretta, ja sitä oli niin paljon, että siihen olisi voinut kompastua tai liukastua. Siellä oli hiljan runkattu. Myös lautaseinässä nakyi spermaroiskeita. Kaikesta päätellen oli hiljattain pidetty spontaanit pienet orgiat. Oliko tuo ihme, olihan lähes Sillanpääläinen sydänkesä ja Suomenlahden rannikon pojat elivät elämäänsä. Riisuin tarpeettomat vaatekappaleeni pakaten ne reppuuni.
Pyyheliina käsivarrella, reppu olalla ja kulli turpeana, astuin helteiselle nakurannan näyttämölle.

Astelin pukuhuoneelta kohti kallion korkeuksia, kartoittaen samalla rannan tapahtumia ja henkilöitä. Muutama puolitutun näköinen jokakesäinen luontoaktivisti riiputteli kullejaan keskikesän kuumassa värähtämättömässsä ilmanalassa. Siellä täällä saattoi nähdä paksukullisia herroja, jotka tuon tuosta korjailivat elintensä positioita samalla nostellen toisella kädellä raskaana roikkuvia kivespusseja.

Kuivumistilassa olevan männynkäkkärän sivuilla kaksi voyeristia tuijotteli toistensa genitaaleja kiihoittaen visuaalisesti toisiaan harkituilla ja vähäisillä käden- ja ruumiinliikkeillä. Ne saivat kullilihat paisumaan tarpeen mukaan. Pari harjoitti bilateraalista alkukantaista merkki- ja elekieltä. He olivat uppoutuneet toistensa himoille ja yhteisille tarpeille välittämättä ympäröivästä maisemasta. Miehet seurasivat toistensa liikkeitä tarkasti, ja pieneenkin kyrvän värähdykseen vastattiin diskreetillä eleellä tai liikkeellä. Taskubiljardia ilman taskuja! Kummankin kulleista juoksi limaa noroina. Toinen siirtyi muutaman metrin lähemmäksi runkkukaveriaan, eikä eroa ollut enää kuin metri, pari. Molempien kyrvät osoittivat välillä kohti männykäkkärän latvusta, jossa uunilintu-uros seurasi miesten touhuja. Lintu kommentoi lajityypillisin äänin miehiä, päästellen silloin tällöin kommentoivia korkeita trillejä tai liverteitä. Linnun äänet eivät tavoittaneet näiden runkkareiden kulliseismografintarkkaa tietoisuutta, ja sitä värähdysherkyyttä, joka pohjasi näköhavaintoon ja testosteronin pulsseihin genitaaleissa. Heillä oli muuta mielessä. Nuorempi heistä otti pyyheliinansa käsivarrelle, nousi ylös, ja osoitti kullillaan hillitysti pukukopin suuntaan. Toinenkin nousi, kulli ilmassa näkymätöntä puoliympyrää piirtäen. He lähtivät jäntevin kinterein astumaan heinän täplittämää hiekkaista polkua, joka vietti määrätietoisesti alamäkeen, puiden siimeksessä olevaan pukukoppiin. Seurasin välimatkan päässä perässä, ja annoin kaverusten rauhassa löytää toisensa. Kävin kusella kusiputkan puolella, ja tarkistin oliko lautaseinään luotu sitten viime kesän uusia vulgaareja graffitteja. Joku oli kirjoittanut lyijykynällä höyläämättömän kakkosnelosen pinnalle: ” 044 279 55 00 ottaa ja antaa”. Hymähdin ja maistoin kraanasta suullisen kylmää raikasta vettä.

Sitten siirryin pukuhuoneen puolelle, jossa runkkukaverit jo ottivat mittaa toisistaan. Nuorempi oli polvillaan kaverinsa kyrpä nielussaan. Kuului äänekästä kurlutusta, puhinaa ja maiskutusta, jotka oli helppo tulkita kiimaksi ja hyvänolontunteeksi. Se jonka kyrpää työstettiin, seisoi kädet imukaverin niskan takana ja silitti kaverin hiuksia ja korvalehtiä tuijottaen kattoon mitään näkemättömin silmin. Lutkutus kävi kovemmaksi. Sitten vanhempi kullijunkkari huomasi minut, hätkähti ensin, mutta tunnisti ja hyväksyi siittimen paksuuden ja kulman perusteella näkemänsä. Vastaten leveällä hymyllä hän vinkkasi minut tervetulleeksi seuraan. Astuin hänen vierelleen ja aloin hyväillä hänen nännejään hieroen ja nipistellen niitä. Siirryin hänen taaksen ja työnsin kyrpäni hänen jalkojensa välistä polvistuneen nuoremman voyeristin näkökenttään, jossa nyt näkyi kaksi herkullista lihapatukkaa. Jatkoin vanhemman rintojen ärsyttämistä ja hän alkoi ynistä mielihyvästä, vetäen tarkoituksella limaisen kyrpänsä imuttajan poskesta. Polvillaanolija otti nyt minun kullini suihinsa, kastellen sen koko 20-sentin matkalta, terskan pyöreästä huipusta armottoman kovana töröttävään juureen asti. Kohta oli minun vuoroni pitää kiinni imijän hiuksista, ja vauhtiin hoputtaen vetää häntä niskan takaa kulliani vasten. Kaverin suusta kuului eläimellisiä kostean mäjähtäviä lurpsahduksia. Vanhempi puristeli nyt rintojani hieroen toista nänniäni himokkaasti sormiensa välissä, purren toista nänniä kevyesti. Sitten hän siirtyi taakseni ja alkoi liikutella aurinkovoiteella rasvattua etusormeaan anukseni herkimpien reseptorien ympärillä. Tuntui tosi hyvältä, hengästyin, ja olin heti ruumiillisestikin antautunut nussittavaksi: – valmis uhraamaan koko fyysisen olemukseni nautinnolle.

Kyrpäni soutaessa nuoremman kitarisoissa, vanhemman öljyinen sormi alkoi työntyä sisääni. Taivutin selkääni, jotta saisin koko sormen sisääni. Ympyrälihas piti tungettelijan otteista ja alkoi antaa periksi. Kohta kaverin keskisormi oli päässyt niin pitkälle kuin se ylipäänsä oli mahdollista. Imukaveri tarttui nänneihini, venytti ja rullasi niitä määrätietoisesti sormissaan. Helvetillistä esileikkiä, joka lupasi taivaallsia mahtavia orgasmeja. Sormi liikkkui anuksessani vilkkaaseen tahtiin. Kohta sormi vedettiin ulos, eikä aikaakaan kun suoleni ulkokehää vasten alkoi työntyä rasvattu, kova miehen kyrpä. Taivutin lisää selkääni ja kohta panokaverin terska alkoi työntyä kohden eturauhastani. Ääntelin kuin huora, ja pyysin että saisin koko kyrvän sisääni. Eikä aikaakaan kun kaverin elin saavutti pohjan. Samalla sai suihinottaja liukkaalla kämmenellään otteen kiveksistäni. Kohta oli toinen kives oli imettävänä hänen limaisessa suussaan, toisen käden runkatessa kulliani, joka oli saavuttanut ääripituutensa. Terska kiilsi täyteyttään ja siitä juoksi runsaasti limaa. Eturauhanen, jota nussiijan terska työsti tiheään, sai koko ruumiini palamaan irstaalla, näkymättömällä kestoliekeillä. Pyysin lisää kyrpää, ja kohta kaverikin oli saavuttanut ääripituutensa, kyrvän painuessa voimalla istumalihasteni väliin kivesten läiskiessä toisiaan vasten. Todellinen selkäsauna. Juuri silloin välähti mielessäni, että miehillä pitäisi olla kaksi kyrpää, joista toisella nussitaan, silloin kun toista kiihotetaan uuteen panoon. Mikä kiimainen ja rietas ajatus! Sellaisia syntyy vain hyvän aktin aikana tai seurauksena.

Yritin panna vastaan minkä pystyin, ja yritin pitkittää samalla orgasmianin tuloa, mutta turhaan. Kullin varressa ja virtsaputkessa alkoi liikkua hyvän aikaa kypsynyt spermaohjus, joka etsiytyi kohti imijän irstaasti kurluttavaa kurkkua. Samalla peräsuoleni tarttui tiukalla puristuksella anakondan lailla johonkin kovaan ja pitkään . Se sai tukevan otteen panomiehen kyrvän juuresta. Kullini ruiskutti sysäyksittäin spermaa imuttajan kurkkuun ja naamalle. Sitä kesti varmaankin usean minuutin ajan. Polvet olivat mennä alta, ja jollei panomiehen tukeva kyrpä olisi pitänyt minua pystyssä, olisin kaatunut tyydytettynä spermaiselle pukukopin lattialle. Nussijani sai vihdoin suonien kolmiulotteisesti kuvioittaman kyrpänsä ulos anuksestani. Menetin hetkeksi otteen tietoisuudesta, ja seuraavan kerran tein havaintoja penkillä istuen uudesta yhdynnästä.Nyt imijän jalkojen välissä temmelsi alakertani täydellisesti pehmittänyt armoton kyrpä. Se sousi edestakaisin suihinottajan levitettyjen jalkojen välissä, ja kiihotti armottomasti lätkähdellen hänen anuksensa herkimpiä hermoratoja. “Anna lisää herkkukyrpää, anna herkkua” toisti imuttaja kuin transsissa. Ymmärsin nyt ensi kerran mitä tarkoitettiin nuoren Wertherin kärsimyksillä. Puuttui vain, että joku olisi tehnyt hänen päivästään täydellisen työntämällä kohtalaisen suuren kyrvän hänen kurkkuunsa. Itse en jaksanut, sillä olin saanut tarpeeni tältä osin tyydytetyksi. Lepäsin hetken ja sitten jätin voyeristikaverit pukukoppiin nussimaan.

Heitin repun selkääni, kaverien jatkaessa kiimaista hikistä aherrustaan. Astuin pukuhuoneesta iltapäivän auringonpaisteeseen, joka sai ilman värisemään. Maistoin kraanasta taas kylmää vettä ja pyyhin nesteitä valuvan kullini keltaiseen keittiörullapaperiin, joka oli kaupungin virkamiesten toimesta kiinnitetty pukukopin seinälle käytettäväksi eri tarkoituksiin. Ajattelin jatkaa ensimmäistä saaripäivääni pulahtamalla laiturilta aaltoihin. Sen jälkeen ottaisin viilentävän suihkun. Sitten aloin Sisyfoksen tapaan taas nousta kohti nakukallion korkeuksia. Olin sähköpostiini saanut viestin, jossa kerrottiin, että nakurannan kesälemmikit, heteropari, olivat paikalla, ja olivat kallion katveessa maistelemassa picnic-korinsa antimia. Heillä oli tapana järjestää pienimuotoisia skandaaleja, mikäli orgioita ja gangbangejä skandaaleiksi voitiin kutsua. Kullini yritti ensin vastustaa ajatusta, mutta annoin periksi,ja suuntasin kohti heteroparin vakituista leiripaikkaa. Ajatus päästä vielä tänään ainakin kerran saariliukkaille syntyi samalla. Ennenkuin illan viimeinen vuorovene lähti puskemaan kohti Caruselin laituria olin ehtinyt kolmille orkuille.

8 kommenttia viestissä: “Hellettä Pihlajasaaressa”

 1. Herkku says:

  Onko tähän mahdollisesti tulossa jatkoa? Tai vastaavasti lisää tarinoita Yrjönkadun uimahallin seikkailuista? 🙂

 2. Oliver says:

  Kiihottavaa!

 3. Herkku says:

  Lisää!

 4. ouluukm says:

  tosi hyvä kulli koveni

Kommentoi

top