search
top

Eila ja Terttu opettivat nussimista

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (146 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Olen aina rakastanut naisia ja nussimista, ja nyt kun elämä on enemmän vanhojen panojen muistelua kuin uusien metsästämistä, on aika hieman katsoa taaksepäin. Ja melkein kuusikymmentä vuotta pitkän nussimishistoriani aikana olen pannut naisia laidasta laitaan, nuoria, vanhoja, aviovaimoja, pitkiä, pätkiä, isotissisiä, pikkutissisiä ja niin poispäin. Olen elämäni aikana nussinut satoja naisia, mutta en silti pääse lähellekään samoja lukuja kuin koripallolegenda Wilt Chamberlain, joka muistelmissaan väitti maanneensa 20000 naisen kanssa. Puujalka-Wiltin tahti oli kieltämättä rivakka, mutta se siitä.

Muistelen lämmöllä ja hymyllä suurinta osaa panoistani, mutta kaikkein paras nussimiskokemukseni on edelleen se ensimmäinen. Sitä en koskaan unohda, sillä se muutti elämäni suunnan. Tarina kestää hetken, mutta olkaa kärsivällisiä. Kliseenomaisesti voin vakuuttaa, että hyvä juttu on kuin viini, se paranee vanhetessaan, eikä sen kanssa kannata hätäillä. Sama koskee nussimista, hiljaa hyvä tulee, useimmiten.

 

Elettiin 1960-luvun alkua pienellä suomalaisella paikkakunnalla. Olin tuolloin varhaisteini-iässä, ja mielenkiinnon kohteita olivat lähinnä pallopelit, sarjakuvat ja postimerkit. Tytöt eivät vielä juurikaan kiinnostaneet, en edes ollut runkannut koskaan. Oli minulla toki jonkinlainen käsitys poikien ja tyttöjen eroista, mutta ehkä liikuin sellaisessa porukassa, jossa kiinnostus vastakkaiseen sukupuoleen ei ollut päällimmäisenä mielessä. Tiesin kyllä esimerkiksi sen, että oli sellaisia lehtiä kuin Jallu ja Coctail, mutta vain kerran aikaisemmin olin Coctailia selannut ja nähnyt Jallun, ja sen kannessa oli ollut Pirkko Mannola. Jotenkin olin vain säästynyt kaikelta seksiin ja sukupuolisuuteen liittyvältä.

Tukkamuoti oli siihen aikaan malli lyhyt, sillä pitkätukka-Beatleseista ei Suomenmaassa ollut kukaan vielä kuullutkaan. Minun tukkani ei saanut mennä korvien päälle, sitä ei äitini sallinut. Aika ajoin hän tarkasti hiusteni pituuden, ja vähintään kerran kuukaudessa jouduin käymään parturissa, joskus jopa useammin.

 

Joskus syyskuussa koulun jo alettua oli taas kerran oli käynyt niin, että en ollut läpäissyt äidin tarkastusta, ja edessä oli parturireissu.

”Olen tilannut sinulle Eilalle ajan lauantaiksi kello neljätoista. Muistathan itse pitää huolen, että olet ajoissa paikalla”, äitini muistutti minua pari päivää tukkasyynin jälkeen.

Lupasin huolehtia asiasta, sillä olin kieltämättä aika tottelevainen poika. Ja yleensä äiti oli aika mukava ja reilu, eikä minulla useimmiten ollut mitään syytä alkaa vängätä häntä vastaan. Hän oli yksinhuoltaja ja teki kovasti töitä, että tulisimme toimeen. Ja tuohon aikaan se ei ollut kovin helppoa, sillä sosiaalituet eivät olleet mitään huippuluokkaa. Muutenkin äiti oli ylpeä ja itsenäinen nainen, joka halusi tulla toimeen omillaan.

 

Lauantai tuli, ja koulusta päästyäni (koulu kesti tuohon aikaan lauantaisin yleensä vain puoleenpäivään) lähdin ajoissa kävelemään kohti Eilan parturiliikettä, jota hän piti omistamansa pienen omakotitalon alakerrassa. Matkaa oli reilun kilometrin verran.

Olin käynyt Eilalla varmaan parisen puotta, joten tiesin, että osa hänen asuintiloistaan, muun muassa keittiö ja kylpyhuone, oli myös alakerrassa ja pari huonetta yläkerrassa.

Perille tultuani nousin muutaman portaan liikkeen ovelle vain yrittääkseni turhaan vetää oven auki. Kiinni oli. Mietin, että olikohan Eila unohtanut, että olin tulossa, vai mikä lie syynä, että ovi oli lukossa.

Sitten mieleeni juolahti, että pihan puolen ovi saattaisi olla auki, ja niinpä kiersin talon toiselle puolelle. Ehkä Eila oli kotona, mutta oli vaan unohtanut parturiaikani. Ja olin oikeassa, ovi oli auki, ja menin varovasti sisälle. Koputtelin sisäoveen ja huhuilin pari kertaa, että onko ketään kotona, mutta mitään vastausta ei kuulunut Kävin vielä liikkeen puolella vilkaisemassa, mutta siellä oli aivan hiljaista ja sen näköistä, että Eila ei ollut koko päivänä varmaan ottanut yhtään asiakasta vastaan.

Ajattelin, että Eila on kuitenkin unohtanut, ja eipä siinä sitten ollut muuta vaihtoehtoa kuin talsia takaisin kotiin. Olin juuri astumassa ovesta ulos, kun kuulin omituisen äänen, kuin vingahduksen. Pysähdyin kuulostelemaan, ja ääni kuului uudelleen hieman kovempaa ja tuntui tulevan yläkerrasta. Sitä oli vaikea kuvailla, sillä en ollut sellaista aikaisemmin kuullut. Se oli kuin ynähdys tai joku sellainen.

Otin kengät pois jalasta ja lähdin varovasti nousemaan portaita yläkertaan. Ensimmäisenä mieleeni vilpittömästi nimittäin tuli, että Eilalle on sattunut jotain, ja halusin varmistaa, että kaikki on hyvin. Kun pääsin yläkertaan, tajusin, että ääni tuli toisesta yläkerran huoneesta, jonka ovi oli muutaman sentin raollaan.

Kävelin varovasti ovelle ja vilkaisin raosta huoneeseen. Näky sai minut jähmettymään paikoilleen, sillä Eila oli isossa sängyssä nelinkontin ja yllään vain valkoiset sukkanauhat ja ruskeat sukat. Hänen takanaaan seisoi alaston mies, joka työnteli munaansa päin Eilaa.

Ensin en tajunnut, mistä on kysymys, mutta vähitellen minulle valkeni, ettei Eilalla ainakaan mitään hätää ollut. Se oli Eila, joka ynähteli ja vingahteli, kun mies liikutteli munaansa edestakaisin Eilaa kohti, mutta Eila tuntui pitävän siitä.

En oikein tarkasti nähnyt, mihin mies munaansa liikutti, mutta sen verran näin, että isolta vaikuttanut vehje oli kostea, jota vähän ihmettelin

Tajusin kyllä, että minun olisi pitänyt samantien lähteä pois, mutta puuha kuitenkin kiinnosti minua, sillä en ollut koskaan aikaisemmin elämäni aikana nähnyt alastonta naista ja miestä sängyssä.

Mitään muuta ääntä ei hetkeen kuulunut kuin Eilan ynähdykset ja huohotukset ja jonkinlainen litinä, joka tuntui tulevan Eilan takapuolen seudulta, kunnes mies huohotuksensa välistä kysyi Eilalta, miltä kyrpä parturihuoran vitussa oikein tuntuu.

”Ihana kyrpä, ihana kyrpä, joka jyystää parturilutkan vittua. Nussi Pena kyrvällä parturilutkan vittua, nussi Pena, nussi Pena oikein kovaa…”, Eila huohotti, ja minä olin aivan hämmentynyt, mitä oikein tapahtui ja miten he puhuivat toisilleen.

”Sä olet aivan samanlainen kiimainen huora kuin siskosi, kyrvänlutkuttaja. Mutta älä huoli, tästä kyrvästä kyllä riittää teille molemmille”, Pena vastasi ja tuntui vaan kiihdyttävän tahtiaan.

Tämä oli käytännössä ensimmäinen kerta elämässäni, kun koin mitään seksiin liittyvää, tai ainakaan tietoista seksiin liittyvää. Yhtäkkiä tunsin vain, että housujani alkoi kiristää ja, että oma munani oli kovana. Se tuntui yhtäkkiä isolta, vaikka arvelin, ettei se tietenkään yhtä iso voi olla kuin Penalla.

Oli minun munani aikaisemminkin seisonut, mutta en vähäisen kokemukseni takia tiennyt, onko se seisovana isompi vai pienempi kuin muilla. En ollut koskaan nähnyt kenenkään kaverin seisovaa munaa. Koulun jumppatuntien jälkeen suihkussa oli kuitenkin sen verran tehty vertailua, että tiesin munani olevani keskivertoa kookkaampi, ehkä jopa luokan isoin, vaikka muuten olin selvästi ikäisiäni pienempi. Ei sillä silti ollut minulle mitään merkitystä. En vain ollut tuolloin tippaakaan ”seksuaalinen”, tai ainakin niin luulin.

Ja on aivan totta, että en koskaan ollut runkannut. Enkä edes osaa sanoa siihen mitään syytä, sillä onhan aivan normaalia, että murrosiässä alkavat yölliset siemensyöksyt ja vähän henkilöstä riippuen aktiivinen tai vähemmän aktiivinen runkkaaminen. Jälkeenpäin olen usein miettinyt, miksi minulle ei koskaan tullut varsinaista runkkausvaihetta, mutta en ole sille mitään selitystä löytänyt. Ainoa selitys, minkä olen keksinyt, ja mikä voisi pitää paikkansa on se, ettei minulla ennen tuota ”liveshowta” yksinkertaisesti vain koskaan ollut ollut oikeita seksuaalisia ärsykkeitä.

 

Kun katselin Eilan ja Penan touhua, käteni meni vaivihkaa etumukselleni, ja aloin hieroa munaani housujen läpi. Ja se tuntui hyvältä. Munani oli kivikova, ja mitä enemmän sitä hieroin, sitä paremmalta alkoi tuntua. Ajattelin mielessäni, että Pena työntelee kyrpäänsä Eilan vittuun, ja Eila tuntuu tykkäävän siitä kovasti. Kuvittelin itseni hetkeksi Penan paikalle, ja mietin, että antaisikohan Eila minunkin työntää omaa munaani hänen vittuunsa. Sanoisiko Eila minullekinj, että nussi parturilutkan vittua kyrvälläsi Reka, nussi Reka, nussi parturilutkaa.

Tuossa vaiheessa housut tuntuivat niin kireiltä, että minun oli pakko avata vetoketju ja ottaa munani käteen. Laskin housujani ja kalsareitani hieman alaspäin ja tartuin munaani, jota aloin runkata samaan tahtiin kuin Pena liikutteli omaa kyrpäänsä Eilan sisään. Olin astunut kokonaan uuteen maailmaan, ja sillä hetkellä tuntui siltä, että mikään ei ollut koskaan tuntunut niin hyvältä. Kunnes kaikki loppui kuin seinään!

 

Kiihkossani en ollut lainkaan kuullut, kun joku oli hiipinyt taakseni ja tarttui yhtäkkiä voimakkaalla otteella niskaani ja samantien avasi oven ja paiskasi minut makuuhuoneen lattialle.

”Katsokaapas millainen runkkaava tirkistelijä tuolta ovenraosta löytyi, kun tulin alakerrasta pissalta. Ja on kulli kovana nuorella miehellä. Ja ihan on kohta kyrvän mitoissa pojan peli, ja vähän karvaakin jo juuressa. Onpa tosiaan iso kulli noin nuorella pojalla. Tiesitkö sinä Eila lainkaan, että tällaiset isokulliset pojat käyvät sinun ovellasi tirkistelemässä. Ja nyt kävi vielä niin hyvä tuuri, että näki ihan oikeata nussimista”, huudahti nainen, jota en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Hänkin oli pukeutunut vain ruskeisiin sukkiin ja sukkanauhaliiveihin.

”Reijo, ei voi olla totta. Hyvänen aika, mitä ihmettä sinä tähän aikaan täällä teet. Sinun piti tulla vasta neljältä”, voivotteli selvästi hätääntynyt Eila, joka nopeasti irtautui Penan otteesta ja alkoi vetää vuoteestaan peittoa näkösuojakseen.

Housuni ja alushousuni olivat valuneet nilkkoihin asti siinä rytäkässä, kun tuntematon nainen oli heittänyt minut lattialle. Saatoin vain maata avuttomana lattialla ja yrittää jotenkin käsilläni peitellä munaani, joka edelleen seisoi kivikovana.

”Äiti sanoi, että parturiaika on kello neljätoista”, yritin selittää surkeana.

”Voi siskokulta, nyt on tapahtunut valitettava sekaannus. Kovakullisen pojan äiti on sotkenut ajat ja lähettänyt hänet tirkistelemään sinun nussimistasi kaksi tuntia etuajassa. Mahtaakohan siitä kasvaa tyypillinen mies, joka on aina vähän etuajassa”, irvaili tuntematon nainen, jonka nyt päättelin olevan Eilan sisko, ja Penan vaimo.

”Ole sinä nyt Terttu hetki hiljaa”, tiuskaisi Eila.

”Aivan varmasti minä sanoin äidillesi, että neljältä, mutta sitä on nyt turha tässä harmitella. Mietitään mielummin sitä, mitä me nyt tehdään”, Eila sanoi ja katsoi minuun sen näköisenä, josko minulla olisi joku ehdotus.

Tuossa tilanteessa minulla ei kyllä ollut mitään muuta ajatusta kuin päästä äkkiä pois ja kotiin. Olin kuitenkin ihan hiljaa, niin kuin olivat myös Eila ja Pena. Terttu sen sijaan ei jäänyt toimettomaksi. Hän käveli rauhallisesti ovelle, lukitsi sen ja käveli avaimen kanssa eteeni. Sitten hän heitti avaimen jonnekin nurkkaan, ja ilmoitti, että nyt asia setvitään juurta jaksain.

”Poika on murtovaras, vaikkakin isomulkkuinen murtovaras. Pikkukelmi tunkeutui härskisti ja luvatta toisen ihmisen kotiin. Ties vaikka olisi ollut mielessä raiskata sinut Eila ja viedä kaikki rahasi, Eihän näistä nykynuorista tiedä. Ja varmasti joutuu kärsimään seuraukset. Häntä ei päästetä mihinkään, ennen kuin poliisi on kutsuttu paikalle”, Terttu sanoi vakavalla ja jämäkällä äänellä

Ottaen tilanteen huomioon pelästyin aivan suunnattomasti. En tuolloin peloissani vielä tajunnut, että Terttu manipuloi tilannetta taitavasti. Hän yksinkertaisesti vähitellen pehmitti minua siihen, mitä tuleman piti. Ja kieltämättä hän oli aika taitava.

”En varmaan ole murtovaras. En ikinä veisi mitään Eilalta”, selitin hätääntyneenä.

”Sinä voit sitten varmaan poliisille selittää, ja äidillesi myös, miksi sinä tirkistelet toisten ihmisten kodeissa, ovenraoissa, kulli kädessäsi”, Terttu kivahti.

Kun poliisista puhuttiin, niin minulla alkoi olla itku lähellä, ja vannoin, etten ikinä enää tulisi luvatta sisälle, jos he vaan antaisivat minun mennä.

”No et varmaan lähde mihinkään. Sinä saat aivan takuulla nyt korvata tuon tirkistelyn ja murtautumisen jollain lailla”, Terttu jatkoi tuimana.

Eila ja Pena eivät vieläkään sanoneet mitään, mutta Terttu katseli surkeata olemustani ja auttoi minut sitten ylös lattialta.

”Menes tuohon sängylle nyt vähäksi aikaa istumaan, niin mietitään mitä tehdään. Ehkä tässä jonkinlainen ratkaisu keksitään, mutta sinun pitää sitten olla yhteistyöhaluinen, ymmärrätkö”, Terttu sanoi nyt vähän rauhallisemmalla äänellä.

Kun olin istuutunut sängynpäähän, Terttu tuli eteeni ja käski minun nostaa jalkojani ylöspäin. Housuni ja alushousuni olivat edelleen nilkoissa, ja Terttu riuhtaisi ensin farkut ja perään alushousut jaloistani.

”Valitan poika, mutta Eilalla on sellainen sänky, ettei sillä istuta tai maata housut jalassa. Siinä sängyssä voidaan nussia ja nuolla, mutta ei housut jalassa”, Terttu huomautti ja sai minut kunnolla punastumaan.

”Ja otetaan vielä tämä paitakin pois”, Terttu jatkoi ja auttoi minulta paidan pois päältä.

Olin sen verran hämilläni ja kieltämättä edelleen peloissani, etten vaan osannut vastustella, kun Terttu riisui minut alastomaksi.

”Otapas ne kädet pois sen kullin edestä ja näytä meille kaikille, millainen vehje sinulla on”, Terttu komensi taas sen verran tiukalla äänellä, että tottelin samantien.

Jotenkin Eilan sisko oli nainen, joka pelotti minua. Vaikka hän oli aika saman kokoinen kuin Eila, se, että hän oli viskaissut minut lattialle kuin märän rätin, sai minut tottelemaan. Oli turha vastustella naista, jonka tajusin olevan minua voimakkaampi.

Eila ja Pena eivät edelleenkään sanoneet mitään, katselivat vain, kun Terttu tarttui munaani ja alkoi hivellä sitä.

”Kuulehan Reijo, tiesitkö, että sinulla on tosi komea kulli. Katsokaahan tekin Eila ja Pena, eikös olekin komea vehje. Nussimiseen tehty. Sinä varmaan runkkaat monta kertaa päivässä, kun on tuollaisella kullilla siunattu. Tuntuuko hyvältä pitää omaa kyrpää kädessä ja ajatella nussimista. Olet varmaan nussinut jo montaa tyttöä ja nuoleskellut heidän pillujaan?”, Terttu tokaisi, ja minä vastasin siltä istumalta, etten ole koskaan runkannut tai nussinut tai nuollut ketään.

”No mitä sinä tuolla ovenraossa sitten teit, kun tirkistelit Eilan ja Penan nussimista? Minun mielestäni se näytti kyllä ihan runkkaamiselta”, Terttu tivasi.

”Se taisi kiihottaa sinua aika lailla, kun Penan kyrpä upposi Eilan vittuun, vai mitä runkkari? Ainakin sun kullisi on edelleen ihan kivikova”, Terttu kuiskutti samalla, kun hieroi minun munaani.

”Se oli ensimmäinen kerta, kun runkkasin”, yritin vakuuttaa.

”Ja tykkäsit, etkö tykännytkin. Eikö tuntunutkin hyvältä ja kiihottavalta hieroa omaa kullia ja samalla katsella, kun nussitaan? Minä tiedän, että se tuntuu hyvältä, kun minua on kuule sen verran monta kertaa nussittu muiden katsellessa”, Terttu jatkoi kiusaamistaan samalla, kun hyväili munaani.

”Mitäs sä siitä tykkäisit, jos Eila ottaisi sinun kullisi suuhunsa ja imisi sulta pussit tyhjäksi. Vai tiedätkö sä pikkurunkkari edes, mitä se tarkoittaa, kun imetään kullia?”, Terttu kysyi yhä pitäen munastani kiinni.

”Eipäs nyt mennä asioiden edelle. Annahan Terttu pojan jo olla rauhassa. Etkö sinä näe, että hän on vielä pois tolaltaan”, Eila puuttui asiaan.

”Ja paskat, ei hän ole pois tolaltaan, teeskentelee. Jos hän olisi pois tolaltaan, niin muna olisi varmasti lerppuna. Mutta kun pojan kulli seisoo kivikovana, niin pikemminkin se viittaa siihen, että meidän tissit ja vitut kiihottavat jullia niin paljon, että se nostaa kullia. Tai sitten poika on sukkafetisisti ja tykkää meidän sukista. Se mikä tässä nyt voisi helpottaa, olisi kunnon suihinotto, vai mitä Reijo? Haluaisitko sinä, että Eila ottaa kullisi suuhunsa ja tekee sille oikein hyvää?”, Terttu kysyi nyt oikein ystävällisesti.

Pääni tuntui olevan vähintäänkin sekaisin ja ajatukseni pyörivät sinne tänne. Se, että Terttu vielä hyväili taitavasti munaani, ei helpottanut oloani (siis henkisesti, sillä fyysisesti Tertun hyväily tuntui kyllä hyvältä). Olin pitänyt Eilaa aina tosi mukavana, ja tuntui hankalalta sanoa ääneen, että hän voisi imeä munaani, jos vain haluaisi. Jotenkin ajatus tuntui rumalta, enkä saanut sanottua mitä halusin

Tässä vaiheessa Terttu luki minua kuin avointa kirjaa. Hän päästi irti munastani ja nousi seisomaan, otti sisartaan hellästi hiuksista kiinni ja alkoi painaa hänen päätään kohti munaani. Eila ei näyttänyt vastustelevan vaan tuli nyt aivan kiinni minuun, tarttui hellästi kiinni munaani ja otti sen lämpimään suuhunsa.

Viimeistään tässä vaiheessa olin mennyttä kalua. Eila välillä nuoli munan nuppia ja vartta, välillä pusseja. Välillä hän otti sen kokonaan suuhunsa ja liikutteli päätään, niin kuin olisin nussinut häntä suuhun. Sitten taas hän nuoli munan nuppia ja vartta. Taitavasti hän vei minua yhä lähemmäs jotakin sellaista, mitä en ollut koskaan kokenut. Katselin yhä kovemmassa kiimassa tuota näkyä, ja aloin tuntea kummallista värinää, ja vaistomaisesti otin kiinni Eilan päästä ja yritin pumpata munaani yhä kiivaammin hänen suuhunsa.

”Poika on tulossa, kohta lentää mäihä. Älä ota lastia suuhun Eila, katsotaan mitä sieltä tulee”, Terttu ilakoi, ja melkein samalla hetkellä, kun Eila päästi irti munastani, tunsin alapäässäni oudon mutta ihanan väristyksen, ja samantien munastani lensi naamalleni asti valkoinen syöksy, joka tuntui vain jatkuvan. Olin sellaisessa hurmoksessa, etten pystynyt laskemaan, montako suihkua munastani lähti, mutta kun viimeinenkin lasti oli lentänyt, tunsin, että ihoni on aivan litimärkä joka paikasta.

”Ohoh! Ei voi olla totta. Eihän tuollaista määrää ja tuollaisella voimalla mäihää voi lentää kenenkään kyrvästä. Poikahan on varmaan koko ikänsä säilönyt tuota lastia pusseissaan. Sitä tuli varmaan ainakin litra”, Terttu hämmästeli silmät pyöreinä.

Eilakin hymyili ja katseli tyytyväisenä purkaukseni jälkiä, ja Pena kehui, että minä olen selvästikin synnynnäinen panomies, vaikka en vielä kertaakaan ollut edes pannut.

Aikuisten kehut tuntuivat kieltämättä hyviltä, enkä enää ollut lainkaan niin nolona kuin vielä hetki sitten. Minut oli otettu salaiseen piiriin, ja tuntui jotenkin siltä kuin minusta olisi tullut vähän aikuisempi, vähän miehempi, jos niin voi sanoa

Olin tähän asti koko ajan istunut sängynlaidalla, mutta nyt Terttu painoi minut selälleen sängylle ja alkoi nuolla nesteitäni, ensin kasvoiltani siirtyen sitten alemmas. Vaikka Tertun puuha tuntui vähän äklöttävältä, olin niin uupunut laukeamisestani, etten osannut taaskaan vastustella vaan annoin hänen tehdä mitä haluaa. Lopulta Terttu pääsi munalleni asti, nuoleskeli sitä hellästi ja alkoi kehua sitä juhlallisesti ääneen.

”Tälle kullille pitää antaa kunniamaininta. Jo nyt monen aikuisen miehen kalu kalpenee tämän kullin rinnalla, eikä kulu pitkään, kun tämä kulli on täysimittainen kyrpä Ja minä vannon itseni ja sisareni Eilan puolesta, että tämä kulli ja sen omistaja Reijo tulevat saamaan kaiken mahdollisen opastuksen nussimisen saloihin, jotta kaikki tämän maan naiset saisivat parhaan mahdollisen nautinnon, kun Reijon kyrpä jyystää heidän vituissaan. Näillä sanoilla otan Reijon kullin suosiooni ja toivotan sille elämän aikana mahdollisimman monta vittua kynnettäväksi”.

Eilaa hymyilytti sisarensa mahtipontisuus, ja hän sanoi minulle, ettei Tertun jutuista kannata välittää. Eila kyllä tunsi sisarensa niin hyvin, että tiesi tämän olevan taas osa Tertun showta, jolla hän tässä vaiheessa yritti saada oloni rennommaksi.

”Se on aina ollut tuollainen, välillä räjähtää ja raivoaa, ja välillä se on oikein kiva ja hellä”, Eila jutteli ja halusi tietää, mitä minä tästä kaikesta oikein ajattelin.

”Olemmeko me sinun mielestäsi kummallisia ihmisiä ja tuntuuko sinusta pahalta se, mitä me teemme?”, Eila kysyi.

Ennen kuin ehdin sanoa mitään, Terttu otti taas puheenvuoron.

”Älä poika vastaa ihan vielä. Sinun kullisi on taas juhlakunnossa, ja tämä tyttö meinaa nyt ratsastaa sillä”, Terttu sanoi, nousi päälleni ja ohjasi kullini sisäänsä.

En ehtinyt tehdä mitään, kun Terttu nappasi poikuuteni ja alkoi vatkata persettään kullissani.

Pena tuli polvilleen aivan viereeni ja alkoi suudella ja hieroa Tertun tissejä. Samalla hänen kyrpänsä alkoi pikkuhiljaa jäykistyä. Eila katseli hetken Penan kyrpää ja alkoi sitten runkata sitä. Ja tovin runkattuaan Eila otti Penan kyrvän suuhunsa ja alkoi imeä sitä himokkaasti. Välillä hän katsoi hymyillen minua ja jatkoi sitten taas imemistä. Vasta nyt näin selvemmin, että Penalla oli aika iso muna. Ja tuntui kiihottavalta katsoa, kun Eila imi hänen munaansa aivan silmieni edessä.

Ja Terttu puolestaan tuntui olevan aivan kiimassa ratsastaessaan kullillani.

”Sulla on Reijo aivan mahtava kulli, oikea panokulli. Kyllä Tertun vittu kiittää, kun saa tuollaista reippaan nuoren pojan kullia. Sinusta tulee aivan kamala nussimispeto tuon kullisi kanssa. Kohta Tertulta tulee, kohta tulee, ihana kulli poika, nussi nussi Terttua poika”.

”Terttu hokee ihan sekavia, mutta sellaista kiima joskus teettää. Mutta sulla on oikeasti kyllä aika hieno kulli. Ja sitä on ihana imeä. Ja varmaan vielä minuakin nussit sillä, etkö nussikin Reijo. Ja jos nussit minua oikein hyvin, niin saat nussia minua joka kerta, kun tulet parturiin”, Eila sanoi ja otti taas Penan kyrvän suuhunsa.

”Ai ai ai ai ai… Poika sun kulliasi, mitä se oikein tekee Tertun vitulle. Nyt Tertulta tulee, nyt tulee oikein kunnolla Tertulta, aaahh aaahh…”, Terttu ynisi.

Penan kyrpää imenyt Eila ehti juuri väistää, kun Terttu aikansa ulistuaan retkahti päälleni.

”Et taida poika edes tietää, millainen aarre sinulla on tuolla jalkojen välissä. Sulta ei edes tullut vielä, meinaatko sä taas säilöä sitä mahlaa pusseissa muutaman vuoden ennen kuin päästelet, vai? Sitä nestettä kuule sun pusseissa syntyy sitä mukaa lisää, kun suihkuttelet sitä ulos. Ei sitä kannata varastoida”, Terttu jutteli raukean oloisena aivan korvani vieressä.

”Voihan se olla, että poika on sellainen ori, että pystyy nussimaan useamman tuollaisen kiimaisen lutkan orgasmiin, ennen kuin itse laukeaa”, enimmäksen hiljaa ollut Pena tokaisi.

”Ja saadaanhan se selville, jos Eila hyppää pukille. Vai mitä Eila. Mutta vaihtakaa asentoa, sillä eihän poika mitään opi, jos se vaan makaa selällään. Nythän te olette tehneet kaikki työt, kun poika on vaan lokoillut ja nauttinut. Pistetään poika välillä hommiin, niin oppii ihan oikeasti nussimaan”, Pena jatkoi.

”Kerrankin Pena puhuu asiaa, vaikka ei tekisi vielä mieli nousta kullin päältä. Pojan kulli on edelleen kivikova”, Terttu tokaisi mutta nousi kuitenkin pois päältäni.

”Eila, sinun vuorosi. Onko sinun vittusi jo märkä, vai pitääkö sitä kostuttaa?”, Terttu jatkoi ja koitti sormellaan varmuuden vuoksi sisarensa pillua ja totesi sen olevan valmis nussittavaksi.

”Ei tartte kostuttaa”, Terttu hymyili.

”Nousehan poika ylös sängystä, niin pääset ihan oikeasti nussimaan”, omakin kyrpä pystyssä hääräilevä Pena sanoi minulle.

Nousin sängystä ja katselin, kun Terttu asetteli siskoaan sopivaan asentoon nelinkontin, niin että minun olisi helppo häntä nussia takaapäin. Terttu myös tajusi, että olen sen verran lyhyt, että tarvitsen sängyn päähän jonkun korokkeen, jotta ylettyisin kunnolla nussimaan. Niinpä hän pyysi Penaa hakemaan alakerran olohuoneesta matalan ja leveän kahvipöydän, jonka päälle voisin nousta seisomaan.

Pena lähti ja palasi hetken kuluttua matala pöytä sylissään. Hän asetti sen sängyn päähän ja pyysi minua nousemaan pöydälle. Nousin kuuliaisesti pöydälle, kun Terttu samalla ohjaili hyväntuulisesti sisartaan lähemmäs minua, että paneminen kävisi helpommin. Kun Eilan perse jo lähes kosketti mahaani, Terttu otti kullistani kiinni ja alkoi hieroskella sitä Eilan vitun huulilla.

”Onkos minun parturilutkasiskoni valmis saamaan nuoren pojan kullia vittuunsa”, Terttu kysäisi leikkisästi.

”Parturilutkan vittu on kiimainen, märkä ja valmis kullille. Reijo, nussithan minua oikein kunnolla”, Eila sanoi.

En vieläkään oikein saanut sanaa suustani, ja Terttu puristi kulliani ja tokaisi, ettei vittuun ole asiaa, ennen kuin vastaan Eilalle, mitä aion hänelle tehdä.

”Nussin sinua Eila”, yritin olla vähän jämäkämpi, mutta Tertulle se ei kelvannut.

”Sinä olet nyt mies, ja tuossa on kiimainen huora perse pystyssä ja vittu märkänä kinuamassa sinun kulliasi. Sinulla on ohjat käsissä, ota nyt tilanne haltuusi. Läimäytä tuota lutkaa kerran perseelle ja kerro mitä sille teet”, Terttu yllytti.

Läpsäytyin Eilaa takapuoleen, mutta Terttu vaati läimäyttämään kovempaa ja näytti itse, miten se tehdään. Kuului kova ääni, kun Terttu läimäytti sisartaan perseeseen.

Eila ynähti ja kysyi muka pelokkaasti, mitä minä oikein aion tehdä hänelle

”Haluaako lutka pojan kullia vittuunsa. Haluatko, että nussin sinua kullillani kiimaiseen vittuusi”, päästelen jo vähän rivakammin, ja Tertulle se tuntui nyt kelpaavan, sillä hän ohjasi kullini Eilan vitun suulle ja sanoi sitten minulle, että anna mennä.

”Anna sen tuntea, miltä reippaan pojan kova kulli tuntuu. Nussi sitä lutkaa niin, että se kerjää sitä seuraavalla kerralla, kun tulet parturiin”, Terttu yllytti, ja minä aloin nussia. Nussin sydämeni kyllyydestä, välissä läimäytin Eilaa perseelle ja hoin, että nyt saa huora nuorta kullia.

Eila alkoi uikuttaa ja ynistä, kun olin jonkin aikaa nussinut. Terttua ja Penaa touhumme alkoi kiihottaa niin paljon, että Terttu hyppäsi sängylle sisarensa viereen, ja Pena tuli viereeni, työnsi kyrpänsä Tertun vittuun ja alkoi jyystää vaimoaan kuin viimeistä päivää.

”Nyt me pojat annamme näille huorille kyytiä, vai mitä Reijo. Kullinkipeitä lutkia, joilla vitut on aina märkinä, eikö”, Pena huikkasi.

”Kullinkipeitä lutkia”, minä toistin Penan perässä ja jatkoin yhä kiivaampaan tahtiin Eilan nussimista.

Penalla ei kovin kauan kestänyt, kun mälli lensi Tertun vittuun, mutta minä vaan jatkoin Eilan panemista, kun olin vauhtiin päässyt. Eila voihki yhä kiivaammin ja kiivaammin ja huusi, miten hyvää kullini teki. Muutaman minuutin kuluttua Eila kiljaisi oikein kunnolla, mutta minä jatkoin vaan panemista. Minua yllytti Eilan tärinä, ja nussin niin kovaa kuin ikinä pystyin. Terttu katseli minua kiimaisen näköisenä, ja huikkasi, että hänkin haluaa vielä minun kulliani. Minä vastasin hänelle yllättävällä kysymyksellä.

”Onko sinusta kiva katsella, kun siskoasi nussitaan. Tuntuuko kivalta, kun kulli jyystää siskon vitussa?”,

Terttu näytti yllättyvän kysymyksestäni, mutta vastasi nopeasti.

”Nussi sitä huoraa, kyllä mä jaksan odottaa”, Terttu sanoi.

”Tuo perseesi Eilan perseen viereen, niin nussin teitä vuorotellen”, minä sanoin, ja se yllätti Tertun täydellisesti.

”Enpä ole koskaan nähnyt yhdenkään neitsyen oppivan nussimista näin nopeasti”, Terttu ihaili ja toi perseensä Eilan perseen viereen.

”No niin, minulle kanssa kullia”, Terttu vaati.

Vedin kullini Eilan vitusta ja siirryin sen verran, että sain työnnettyä sen Tertun vittuun. Aloin samaan kiivaaseen tahtiin nussia Terttua, joka muutaman minuutin kuluttua uikutti samalla lailla kuin siskonsa hetkeä aiemmin.

 

Näin se iltapäivä jatkui, ja sain sellaisen nussimisen oppitunnin, että harva on saanut. Naiset opettivat minulle kädestä pitäen muun muassa miten tissejä käsitellään ja miten nuollaan vittua ja persettä Käytännön opinnot toki jatkuivat aina, kun kävin Eilalla parturissa, ja meistä tuli panoystävät loppuelämäksi. Kuten tuli myös minusta, Tertusta ja Penasta. Heidän kanssaan järjestimme myöhemmin niin irstaita orgioita, että myöhemmin joskus oikein hävetti.

Kuten alussa totesin, tuo iltapäivä muutti elämäni kulun täydellisesti. Joskus mietin, mitä olisi tapahtunut, jos olisin mennyt parturiin vasta neljältä, kuten piti. Nyt menin väärään aikaan parturiin pikkupoikana, mutta kävelin parturista kotiin vähintään nussimisen abbrobaturin suorittaneena, ehkä jopa cum lauden. Opin asioita, joita jotkut eivät opi koskaan. Ja ne taidot, joita opin, antoivat minulle myös elannon pitkäksi aikaa.

Mutta ehkä parasta oli se, että tuon iltapäivän tapahtumat johtivat ennen pitkää siihen, että yhdessä Eilan kanssa houkuttelimme äitini myöhemmin Eilalle kylään, kun Terttu ja Pena olivat käymässä. Siihen kyläkäyntiin loppui äitini monivuotinen selibaatti, kun tuo kolmikko vietteli hänet irstaille poluille. Itse en siihen sessioon osallistunut, mutta myöhemmin kyllä näin, miten Pena nussi äitiäni ja Terttu nuoli hänen vittuaan. Äitini muuttui paljon rennommaksi palattuaan taas nussivien kirjoihin. Mutta se on toinen tarina.

 

Reiska

 

P.S. Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti, ja jos ette, niin mielelläni otan palautetta vastaan. Olen sen verran vihreä näillä pornon poluilla, että kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita.

 

 

 

 

 

 

 

11 kommenttia viestissä: “Eila ja Terttu opettivat nussimista”

 1. Norlyn says:

  Aina, kun tarinoissa on vähän nostalgiaa ja erityisesti sukkia ja sukkanauhoja, annan täydet pisteet. Harvinaisen hyvin kirjoitettua ja sujuvaa tekstiä suoltaa tämä Reiska.

 2. Bekannt says:

  Todella hyvin kirjoitettu ja mukava lukea. Seuraavan olisi hienoa kuulla äitisi osuus, kun katsellut hänen käsittelyään.

 3. Lara says:

  Minäkin haluan lukea lisää tämän Reijon seikkailuista.

 4. Lukija says:

  Aivan mahtava,lisää näitä!

  • Reiska says:

   Kiitos palautteesta. Aivan varmasti jossain vaiheessa nuoren miehen seikkailut saavat jatkoa. En vain ole vielä päättänyt etenenkö kronologisesti, vai tarjoilenko seksuaalisia tuokiokuvia vuosien varrelta.
   Reiska

 5. Vanha rouva says:

  Huh huh, olipas kiihottava tarina ja sai tällaisen mummoikäisenkin mahlat valumaan. Oli pakko ottaa lopussa tekokyrpä ja runkata sillä orkut. Olen herrasmiehen kanssa samaa mieltä, että pakko olla naisen kirjoittama. Lisää samanlaista “Reiska”, kiitos!

  • Reiska says:

   Kiva kuulla Vanha rouva. Yritän jatkossakin saada aikaan niin “kiimaista” tekstiä, että saat sille tekokyrvällesi mahdollisimman paljon käyttöä. Olen itsekin sen verran monta kertaa Seksinovellien tarinoita lukiessa hieroskellut omaa kyrpääni, että yritän ja haluan antaa jotain takaisin ja tuottaa muille lukijoile tekstejä, joita lukiessa on kiva runkata. Kyllä se aina huonon panon voittaa.
   Reiska

  • Knatter says:

   Röyhkeästi ehdotan Vanhalle Rouvalle, että minun 34v. kullia saa käyttää, jos puutos iskee tarinaa lukiessa.

   Kirjoittajaa haluan kiittää hyvästä tarinasta ja toivottaa hyvää kesää!

   • Reiska says:

    Kiitos Knatter. Toivottavasti Vanha rouva huomaa tarjouksesi. Ja hyvää kesää myös ja paljon nussimista.
    Reiska

 6. Herrasmies says:

  Herkullinen tarina, mukavaa nostalgiaa, joten yäydet pisteet. Itsekin aikoinaan tuli Coctailua luettua. Mahtaakohan olla naisen kirjoittama.

  • Reiska says:

   Kiitosta vaan palautteesta. Heh heh, vai naisen kirjoittama. No Reiska voisi toki olla lyhennys vaikka Reginasta, mutta kyllä se on kuitenkin lyhennys Reijosta. Naisenkin näkökulmaa yritän kyllä parhaani mukaan miettiä.
   Reiska

Kommentoi

top