search
top

Parhaan sortin panomies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...

Reiska oli pahimman sortin panomies, aina pillu mielessä. Ja pillua Reiskalla riitti, sillä häntä oli siunattu poikkeuksellisen isolla kullilla, jolla oli mittaa reilusti yli 20 senttiä ja läpimittaa melkein kuusi senttiä. Sillä oli mukava naisia jyystää.

Naisten suhteen Reiska oli lähes kaikkiruokainen, sillä Reiska piti sekä nuorista että vanhoista. Hänestä oli mukava, kun naiset menivät melkein järjiltään, kun näkivät hänen kyrpänsä ja saivat sen sisäänsä. Ei ollut yksikään tähän mennessä vielä valittanut ja useimmat olivat pyytäneet lisää.

Nyt Reiska oli iskenyt silmänsä samassa talossa asuvaan nuoreen tyttöön, joka oli ehkä 15- tai 16-vuotias. Vaikea näiden naisen vartalon omaavien nuorten ikää oli arvioida, mutta teini joka tapauksessa ja Miia nimeltään.

Ainoa huono puoli oli se, että tyttö tiesi olevansa kaunis ja vaikutti varmaan sen takia kovin koppavalta. Ja vaikka supliikkimies olikin,  Reiska ei ollut vielä keksinyt mitään järkevää tapaa lähestyä tyttöä, kun toinen ei edes moikannut vastaan tullessaan.

No onneksi sattuma tuli lopulta Reiskan avuksi. Hän oli yhtenä päivänä Stockmannilla ostoksilla, kun näki Miian samassa kaupassa. Reiska lähti vaivihkaa seurailemaan tyttöä ja oli pudottaa silmänsä, kun näki tämän hajuvesiosastolla sujauttavan pienen parfyymipullon laukkuunsa. Eihän kukaan osannut edes olettaa, että noin kaunis ja hyvin pukeutuva nuori nainen voisi varastaa.

Reiska nappasi puhelimensa esiin ja laittoi sen kiinni vyöpidikkeeseen ja pisti videonauhoituksen päälle. Hän jatkoi tytön seuraamista, ja alusvaateosastolla tuli bingo. Tyttö otti alennuskorista pikkuhousut ja kokeili niiden materiaalia. Kun kukaan ei kiinnittänyt huomiota, tyttö samaan aikaan sujautti puolihuolimattomasti toisen pikkarit laukkuunsa ja teki sen niin taitavasti, ettei Reiskakaan olisi sitä huomannut, ellei olisi varta vasten seurannut tytön liikkeitä.

Reiska seurasi tyttöä vielä sen aikaa, kun tämä lähti liikkeestä maksamatta “hankintojaan” ja suuntasi kohti keskustaa. Samantien Reiska sammutti kameransa ja poistui myös kaupasta suoraan kotiin.

Kotiin päästyään Reiska halusi heti nähdä, mitä videolle oli tallentunut. Ja olihan sille tallentunut koko tapaus. Näpistys näkyi selvästi ja tytön pystyi hyvin tunnistamaan videokuvasta.

Seuraavaksi Reiska meni talon pihalle odottamaan, kun tyttö palaa kotiin. Reilun tunnin kuluttua tyttö asteli pihaan ja Reiska huikkasi tälle hein ja sanoi, että hänellä olisi yksi tärkeä asia kerrottavana.

Tyttö näytti hämmentyneeltä, mutta jäi kuitenkin kuuntelemaan mitä asiaa Reiskalla oli.

– Moi vielä. Olen Reiska ja asun samassa talossa. Minulla on vähän ikävää sinuun liittyvää asiaa ja olisi ehkä parempi, että tulisit piipahtamaan minun luonani, ettei mene muiden tietoon, Reiska sanoi.

Tyttö oli entistä hämmentyneempi ja vähän pelästyi.

– Mulla ei oikein ole nyt aikaa. Pitäisi mennä lukemaan huomisiin bilsan kokeisiin, tyttö sanoi epävarmasti ja teki lähtöä.

– Kyllä tämä on sen verran tärkeä asia, että sinun olisi syytä kuunnella. Voin minä sen tässäkin sinulle kertoa, mutta voi olla, että puhun sen verran kovalla äänellä, että naapurit saattavat kuulla, Reiska sanoi.

– No hyvä on. Sopiiko, että käyn ensin kotona viemässä laukkuni ja tulen heti sen jälkeen, tyttö kysyi.

– Sopiihan se, kunhan varmasti tulet. Jos et tule, niin sitten minun pitää tulla käymään teillä ja puhua asiasta myös vanhemmillesi, Reiska sanoi ja kertoi asuntonsa numeron.

Viisitoista minuuttia myöhemmin tyttö soitti Reiskan ovikelloa.

– Sisään vaan. Mennään vaikka olohuoneeseen, Reiska sanoi.

Tyttö istui nojatuoliin ja odotti mitä tuleman piti.

Reiska ei oikein tiennyt miten olisi aloittanut, mutta päätti sitten mennä suoraan asiaan.

– Minä satuin olemaan Stockmannilla tänään samaan aikaan kuin sinä, ja näin miten varastit ainakin yhden parfyymipullon ja pikkuhousut, Reiska aloitti.

– Mitä vitun paskaa sä oikein jauhat. Minä en ole tänään edes käynyt Stockmannilla, tyttö vastasi kiukkuisesti.

– Kyllä sinä kuule kävit ja jos et usko, niin katso tästä, Reiska sanoi ja pisti puhelimestaan videon pyörimään.

Tyttö kalpeni nähdessään itsensä videolla sujauttamassa pikkuhousuja laukkuunsa.

– Sinut tunnistaa tuosta videosta aika hyvin, vai mitä, Reiska tuumasi hieman voitonriemuisena.

– Mitä sä aiot tolla videolla tehdä, tyttö kysyi hätääntyneenä pieni pelko äänessään.

– No kuule nyt on siinä mielessä hyvä tilanne, että se riippuu täysin sinusta. Sinä päätät omalla käyttäytymiselläsi pistänkö sen youtubeen vai annanko sen vanhemmillesi vai vienkö poliisille. Sekin vaihtoehto on, että tuhoan videon, Reiska totesi kylmän rauhallisesti.

– Mitä sä haluat tosta videosta, pillua vai, tyttö kysyi yhtäkkiä suorasukaisesti ja pientä uhmaa äänessään.

– Sitä sä et ainakaan saa, tyttö totesi vihaisella äänellä.

– Se siitä sitten, jos asenteesi on tuo. Minä en ole vielä edes kertonut, mitä haluan sinun tekevän ja sinä jo ilmoittelet omia ehtojasi.  Voit saman tien lähteä ja jäädä odottamaan seurauksia, Reiska totesi kylmästi ja nousi itse tuolistaan.

Tyttö ei tehnyt elettäkään lähteäkseen. Hän tajusi, että hänen on pakko saada tuo video. Muuta vaihtoehtoa ei ollut, sillä jos mies sen julkaisisi vaikka youtubessa, niin hänen maineensa olisi mennyt. Hän ei kehtaisi näyttää naamaansa enää missään.

– Odota nyt hetki. Et sä ihan oikeasti voi tuota videota antaa kenellekään. Mun elämä olisi ohi heti, kun muut sen näkisivät. Et sä voi tehdä sitä minulle. Se oli vain hetken mielijohde ja jännityksen hakemista. Oikeasti mä olen aika kiltti tyttö ja koulussakin keskiarvo reilusti päälle ysin, tyttö yritti vedota Reiskaan.

Reiska ei sanonut mitään vaan meni keittiöön. Palattuaan hän ojensi tytölle lasillisen vettä ja istui sohvalle tyttöä vastapäätä.

– Jos sinä haluat, että minä tuhoan tämän videon ja unohdan koko jutun, niin ensimmäiseksi sinun pitää alkaa käyttäytyä kunnolla. Minä olen asunut tässä talossa jo viisi vuotta ja tunnen suuren osan asukkaista. Niitäkin, joita en tunne, tervehdin aina ystävällisesti. Sinut minä olen tiennyt ainakin kaksi vuotta, ja olet varmaan ainoa asukas tässä talossa, joka ei koskaan tervehdi. Eli voisit nyt aloittaa sillä, että esittelet itsesi ystävällisesti ja kohteliaasti. Minä olen muuten Reino Virtanen, tuttujen kesken Reiska, Reiska sanoi rauhallisella ja ystävällisellä äänellä.

Tyttö katseli Reiskaa hieman pitkään, mutta avasi sitten suunsa.

– Minä ole Miia Lehtonen, tyttö aloitti ja kertoi sitten muutamalla sanalla koulustaan ja joistain tyhjänpäiväisistä pikkuasioista.

– Hauska tavata Miia, vaikka sinusta ei välttämättä olekaan. Ja onhan se tietysti ikävää, että piti tutustua tällä tavalla. Joka tapauksessa, nyt kun tunnemme toisemme, haluan että tästä eteenpäin tervehdit minua aina ystävällisesti. Sopiiko, Reiska kysyi.

– Hyvä on, jos sinä niin haluat ja jos se edesauttaa sitä, että tuhoat videon, Miia vastasi.

– Kyllä siitä on sinulle apua. Mutta sinulla on ne kokeet huomenna, joten ehkä on parasta että lähdet nyt kotiin. Annan sinulle nyt pari päivää aikaa miettiä tätä asiaa, ettet tee mitään hätiköityjä johtopäätöksiä. Ja että ymmärrät, mihin erilaiset vaihtoehdot voivat johtaa. Niin ja onnea vaan kokeeseen, Reiska sanoi noustessaan ja saattaessaan tytön ovelle.

 

Reiska ei pitänyt mitään kiirettä tytön kanssa, vaan hioi rauhassa sotasuunnitelmaansa. Niinpä hän vähän yllättyi, kun kolmen päivän päästä Miia soitti. Jostain oli tyttö onnistunut kaivamaan esille hänen puhelinnumeronsa.

– Hei. Tässä on Miia tästä naapurista, tyttö sanoi hieman ujosti.

– Hei vaan. Kyllähän minä sinut äänestä tunnistin. Kiva kun soitit. Mitäs sinulle kuuluu. Menivätkö kokeet hyvin, Reiska jutteli leppoisasti kuin vanha tuttu ja kuin näpistysepisodia ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

– Ihan ok ne menivät, tyttö sanoi vähän vaisusti.

– Mitä sä olet päättänyt tehdä sen videon kanssa, Miia kysyi heti perään.

– Ai niin sen videon. Olin melkein unohtanut koko asian, Reiska kiusasi tahallaan.

– Mitähän sen kanssa nyt tekisi. Voisit oikeastaan piipahtaa käymässä, niin voitaisiin yhdessä miettiä vaihtoehtoja, Reiska ehdotti.

– Jaa. No koska mun pitäisi tulla, Miia kysyi.

– Ihan miten sinulle sopii. Vaikka tänään, Reiska sanoi.

– Ehkä sitten pääsen tänään. Onko tunnin kuluttua hyvä aika, Miia kysyi.

– Sopii oikein mainiosti. Eli nähdään tunnin kuluttua. Hei vaan, Reiska lopetti puhelun.

Tunnin kuluttua Reiska avasi oven Miialle ja kutsui peremmälle.

– Haluatko jotain juotavaa, Reiska kysyi.

– En, tyttö vastasi.

Reiska aisti, että Miialla oli edelleen vähän vastahakoinen suhtautuminen tähän asiaa, vaikka varaa ei oikeastaan ollut.

– No jutellaan sitten ensiksi vähän muista asioista, ennen kuin mennään itse asiaan. Minä vähän ihmettelen, kun sinä olet noin kaunis tyttö, että mikset sinä koskaan käytä hametta. Sinulla näyttää noiden pillifarkkujen perusteella olevan kauniit sääret, joita kyllä kelpaisi näytellä. Sinä olet itse asiassa aivan täysi nainen, jonka pitäisi pukeutua niin kuin naiset pukeutuvat, Reiska aloitti.

Miia punastui, sillä hän ei ollut odottanut tällaista aloitusta.

– Emmä tiedä. En mä vaan jotenkin viihdy hameissa muulloin kuin joissain juhlissa. Ei se mun mielestä ole nykyisin mikään arkiasu, Miia vastasi.

– Niin se taitaa olla, että ajat muuttuvat. Mutta kyllä hame sopii arkeen ihan yhtä hyvin kuin juhlaankin. Hameen puolesta puhuu sekin, että naiset yleensä tuntevat itsensä paljon seksikkäämmiksi ja houkuttelevammiksi hameessa kuin housuissa. Usko pois, minä tiedän. Olen sen verran paljon naisten kanssa ollut, ettei siitä asiasta ole mitään epäselvyyttä. Ja mitä luulet, mistähän se mahtaa johtua, Reiska kysyi.

– Kai se kuitenkin riippuu naisesta, eikä asusta, jos tuntee itsensä seksikkääksi, Miia vastasi.

– No tunnetko sinä itsesi seksikkääksi farkuissa ja t-paidassa, Reiska kysyi.

– Ei mulla ole mitään tarvetta näyttää seksikkäältä, ainakaan sen takia, että miehet tykkäisivät. Sitähän sinä tässä ajat takaa, vai. Ja kai se kuitenkin on mun oma asia, missä vaatteissa mulla millanenkin olo on, Miia vastasi mielestään nokkelasti.

– Tietysti sinä sen päätät, mutta valitettavasti tähän videojuttuun liittyen sinun on pakko tarkastaa näkemyksiäsi pukeutumisesta. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa, jos haluat, että jossain vaiheessa tuhoan sen videon, Reiska vastasi niin ystävällisesti kuin pystyi.

– Miten niin jossain vaiheessa. Miten pitkään sä oikein aiot pitää mua tässä piinapenkissä. Vaikka mä töppäsin, niin onko susta ihan oikeasti mukavaa aiheuttaa mulle tällaista mielipahaa, Miia kysyi epätoivoisella äänellä.

– Kuulehan nyt tyttö. Sinä teit rikoksen, jonka seuraukset pelkästään laillisessa mielessä voivat olla aika vakavat. Puhumattakaan siitä mielipahasta, jota sinä itse aiheutat vanhemmillesi, jos he tietävät, että sinä olet varas. Tai vahingonilosta kavereidesi piirissä, jotka ovat pitäneet sinua mallityttönä, Reiska sanoi.

– Mutta miten kauan sä aiot jatkaa tätä kidutusta. Eihän tällaista voi kestää kukaan, Miia sanoi jo itkunsekaisella äänellä.

– Ota nyt rauhallisesti. Mitään korjaamatonta ei ole vielä tapahtunut. Jos sinä vain teet muutaman sellaisen asian, jonka haluan sinun tekevän, niin kaikki vielä kääntyy hyväksi, usko pois. Ja sitä paitsi sinulle ei tee ollenkaan pahaa, että opit keskustelemaan asiallisesti vanhempien ihmisten kanssa kohteliaasti. Ja että opit olemaan ihmisille ystävällinen. Suhtaudu tähän asiaan vähän kuin elämän oppituntiin. Kun koettelemuksesi on ohi, saatat olla jopa mukavampi ja ystävällisempi ihminen kuin tällä hetkellä, Reiska lohdutti.

– No mitä mun sitten pitää tehdä, Miia kysyi.

– Kuten jo sanoin, sinun pitää alkaa kiinnittää huomiota pukeutumiseesi. Farkut voivat olla kouluasusi, mutta kun tulet kylään, niin käytät hametta. Tästä minä en vaan jousta, Reiska sanoi rauhallisella mutta vakuuttavalla äänellä.

– Tarkoittaako tuo sitä, että mun pitää alkaa käydä täällä vähän väliä kylässä, Miia kysyi epäuskoisesti.

– Ei sinun tarvitse täällä alkaa vähän väliä rampata. Riittää kun käyt vaikka kerran viikossa ja sellaiseen aikaan, ettei vanhempasi kiinnitä siihen mitään huomiota, Reiska sanoi.

– Tarkoitat varmaan mutsiani. Mun vanhemmat ovat eronneet aikoja sitten, ja mä näen isääni aika harvoin, Miia vastasi.

– No mutsiasi sitten. En minä halua, että sinun käyntisi täällä herättävät äidissäsi kummastusta. Tarvittaessa voit joskus pistää mulle vaikka tekstiviestin, milloin äitisi on tulossa kotiin, niin voin sattumalta törmätä häneen ja tutustua. Osaan kuule olla aika herrasmies tilaisuuden tullen, Reiska sanoi ja ihmetteli vähän, ettei ollut Miian äitiin törmännyt sen parin vuoden aikana, kun he olivat talossa asuneet.

– No mutsiin törmääminen voi olla aika vaikeata, kun sillä on sellainen työ, että se joutuu reissaamaan aika paljon, Miia vastasi.

– Eli sinä asut enimmäkseen yksin vai, Reiska kysyi.

– Joo, mutta niin kuin mun koulumenestyksestä käy ilmi, mutsi voi kyllä luottaa siihen, että hoidan asiani, Miia vastasi.

– Niin, ja parfyymipullojen varastaminen se vasta luottamusta nostaa, Reiska heitti.

– Toi nyt oli aika vittumainen heitto, Miia kivahti.

– Voi olla, mutta osoittaa, ettet sinä ihan vielä aikuinenkaan ole. Se vaatii jotain muutakin kuin koulunsa hoitamista ja kaupassa käymistä, Reiska sanoi.

Oli vähän aikaa hiljaista, kunnes Reiska nousi ylös ja haki työhuoneestaan muovipussin.

– Tässä on sinulle jotakin. Voit katsoa mitä siellä on, kun pääset kotiin. Tämänkertainen sessio oli tässä. Voit laittaa mulle tekstarin tai soittaa, milloin pääset seuraavan kerran käymään, mutta tee se kolmen päivän sisällä. Sinulla on selvästi niin paljon oppimista, että viikon väli tässä vaiheessa on liian pitkä, Reiska sanoi napakasti ja saattoi sitten Miian ovelle.

Kolme päivää myöhemmin Reiska sai Miialta tekstiviestin, jossa hän tiedusteli, koska voi tulla käymään. Reiska vastasi, että vaikka saman tien ja kysyi vielä, mitä Miia piti muovipussin sisällöstä. Miia vastasi, ettei ollut vielä ehtinyt katsoa. Reiska vastasi heti perään, että on syytä katsoa aika nopeasti, sillä pussissa on Miian tämän päivän kylävaatteet.

Ovikello soi ja Reiska meni avaamaan. Miia luikahti sisään niin nopeasti kuin pystyi, ettei rappukäytävässä vain tulisi ketään vastaan.

– Sinähän näytät hyvältä. Sinä näytät aivan naiselta Miia, Reiska kehui vilpittömästi.

Miialla oli yllään Reiskan ostama musta ihonmyötäinen mekko, jalassa ruskeat sukat ja siitä päätellen Miialla oli myös valkoinen sukkanauhavyö, mahdollisesti läpinäkyvät pikkuhousut ja läpinäkyvät rintaliivit.

– Minä tunne itseni ihan huoraksi, Miia sähähti.

– Minkä  ihmeen takia. Sinä näytät aivan uskomattoman upealta. Jokaisen miehen pää kääntyisi, jos kävelisit tuossa asussa kadulla, Reiska vakuutti.

Miia istui samaan tuoliin, jossa oli istunut joka kerta. Reiska oli kattanut kahvit olohuoneen pöydälle pikkusuolaisen kera.

– Kai sinulle sentään kahvi maistuu, vaikka tunnetkin olosi huorahtavaksi, Reiska kysyi hymyillen.

– Yhden kupillisen voin juoda, en enempää tähän aikaan. Menee yöunet, Miia vastasi.

– Selvä, Reiska vastasi ja kaatoi kahvit molempien kuppiin.

Reiska nojasi rennosti sohvan selkänojaan ja ihaili Miiaa. Tyttö näytti todella seksikkäältä.

– On se kumma juttu, että sinä et halua näyttää hyvältä, vaikka olet niin hyvännäköinen. En ole kuule elämäni aikana monta naista tavannut, joka vetäisi sinulle vertoja. Ja kuten joskus mainitsin, olen aika monta naista elämäni aikana tavannut. Sinulla on täyden kympin vartalo, mutta sen sinä jo varmaan tiesit ennestään, Reiska sanoi.

Miia ei oikein tiennyt miten suhtautua Reiskan kehuihin, mutta vaistomaisesti hän nosti toisen jalkansa toisen polven päälle. Samalla hän paljasti, että oli laittanut Reiskan ostamat sukat jalkaansa, ja se oli hyvä merkki. Tyttö alkoi suhtautua vakavammin siihen, mitä Reiska häneltä odotti.

Sukan näkemisellä oli Reiskaan toisenkinlainen vaikutus, sillä seksikäs näky sai hänen kyrpänsä heräämään. Reiska yritti peitellä kasvavaa erektiotaan, mutta huonolla menestyksellä. Parissa minuutissa hänen kyrpänsä pullotti täydessä koossa, ja Miian olisi pakko se ennen pitkää huomata. Tai Miia ei voisi olla huomaamatta. Hän ei kuitenkaan halunnut pelästyttää tyttöä tässä vaiheessa, ja siksipä hän hätäisesti nousi ja sanoi käyvänsä pikaisesti pesemässä kätensä keittiössä.

Reiskan kyrpä ei osoittanut kuitenkaan minkäänlaisia rauhoittumisen merkkejä, ja niinpä hän päätti, että vierailu oli pakko lopettaa. Reiska keksi tekosyyksi sen, että oli yksinkertaisesti unohtanut erään tärkeän menon. Niinpä hän pahoitteli Miialle unohdustaan ja sanoi palaavansa asiaan.

– Pistän sulle jossain vaiheessa tekstiviestin seuraavasta tapaamisesta. Sinä voisit itse laittaa mulle muutaman sellaisen päivämäärän, jotka sopivat sinulle vähän pidempään tapaamiseen, joka on poikkeuksellisesti kaupungin ulkopuolella. Kunhan lähetät minulle sopivat päivämäärät, niin saa paluutekstarina tarkemmat ohjeet. Päivämäärien pitää olla muuten seuraavan kahden viikon aikana, Reiska selvitti ja ohjasi Miian ulko-ovelle.

Reiska oli varma, että hiljaiseksi mennyt Miia oli huomannut hänen pullistelevan etumuksensa, sillä tyttö ei sanonut lähtiessään muuta kuin hei.

Viikkoa myöhemmin Miia lähetti Reiskalla tekstarilla pari päivämäärää, jolloin hän voisi olla pidempään poissa kotoa. Toinen oli viikon päästä perjantaina, ja se sopi Reiskalle, joka lähetti saman tien vastauksena Miialle jo aiemmin kirjoittamansa ohjeet, miten tytön piti toimia.

Kun perjantai koitti, Miia oli sovitussa paikassa, josta Reiska poimi hänet autonsa kyytiin.

– Moi. Mites on pari viikkoa sujunut, Reiska kysäisi.

– Ihan hyvin, Miia vastasi lisäämättä kuitenkaan, että yksi syy siíhen oli se, ettei Reiska ollut vaivannut häntä sen jälkeen, kun Miia viimeksi pikaisesti kävi Reiskan luona. Miia oli pitkäksi aikaa kokonaan unohtanut koko ikävän episodin, eikä onnekseen ollut törmännyt Reiskaan edes pihalla.

– Vähän aikaa kuluu, ennen kuin päästään perille. Mulla on mökki merenrannalla, ja sinne ajaa puolessa tunnissa, Reiska sanoi.

Puolen tunnin kuluttua Reiskan auto kaarsi aika hienon näköisen huvilan pihaan. Ranta oli vain parinkymmenen metrin päässä. Siellä oli myös rantasauna ja laituri, jolle oli rakennettu kaunis terassi.

Miian oloa hienot puitteet eivät kuitenkaan rauhoittaneet, sillä hänellä oli omat aavistuksensa, mitä oli odotettavissa. Kun he olivat päässeet sisälle, Reiska laittoi musiikin soimaan ja kysyi Miialta, mitä tämä tahtoisi juoda.

– Vesi kelpaa mainiosti, Miia vastasi, sillä hänellä ei ollut aikomustakaan juoda lonkeroa tai siideriä, joita Reiska tarjosi. Hän ei todellakaan halunnut tulla humalaan, sillä se vain pahentaisi hänen mielestään tilannetta. 

Miiaan eivät ihan hirveästi olleet Reiskan aiemmat kehut hänen naisellisuudestaan tehonneet, sillä hän oli varma siitä, mihin Reiska kehuillaan pyrki. Reiska halusi pehmittää häntä tiettyyn tarkoitukseen, eikä Miia aikonut millään lailla auttaa Reiskaa tämän aikomuksissa.

Miian miettiessä mitä tuleman pitää, pihasta kuului toisen auton ääni. Miia kauhistui ja nousi hätäisesti tuolistaan.

– Sinä olet kertonut jollekin tästä, Miia syytti Reiskaa ja ryntäsi toiseen huoneeseen, ettei tarvitsisi tavata autolla tullutta vierasta.

Reiska meni avaamaan oven ja sisälle astui lyhyt upeavartaloinen reilu kolmekymppinen tummaverikkö, joka oli pukeutunut tyylikkääseen jakkupukuun.

– Hei vaan ja kiva nähdä taas pitkästä aikaa, sanoi nainen ja halasi Reiskaa lämpimästi.

– Miia, tulehan esittelemään itsesi kohteliaasti ettei tarvitse kantaa sinua, Reiska huusi Miialle toiseen huoneeseen.

Miia tuli ujontuntuisesti ja hämillään takaisin olohuoneeseen ja sanoi vaisusti hei.

– Miten esittäydytään Miia, Reiska sanoi liioitellun jyrkästi.

– Hei, minä ole Miia, Miia sanoi nyt vähän reippaammin.

– Niin minä vähän arvelinkin. Minä olen Teija ja sinä olet juuri niin kaunis nainen kuin Reiska minulle kertoi. Sinä näytät aivan upealta, Teija kehui aivan vilpittömästi, sillä hänen mielestään Miia oli todella upea.

– Sinut voisi syödä aivan silmillään, Teija jatkoi kehumistaan saaden Miian punastumaan.

– Minä kutsuin Teijan tänne vähän niin kuin sen takia, ettei sinun tarvitse pelätä olla kahdestaan minun kanssani. Teija on asianajaja ja tietää kyllä milloin rikos tapahtuu, Reiska heitti Miian suuntaan.

Sitten Reiska käveli Miian luo, otti tätä kädestä kiinni ja talutti nojatuoliin, joka oli omituisesti asetettu reilun metrin päähän isosta sängystä. Sängynkin paikkaa Miia ihmetteli, sillä harvoin sänkyjä sijoitettiin keskelle olohuonetta.

Reiska heittäytyi itse sängylle ja hymyili viekkaan näköisesti Teijalle, että tulehan tänne. Teija riisui takkinsa ja kenkänsä ja käveli ehkä hieman riettaasti hymyillen sängylle ja laskeutui sitten Reiskan kainaloon. 

– Nyt minä voin kertoa sinulle Miia, miksi me olemme täällä. Ensiksi kuitenkin vannon, että kukaan ei koske sinuun, mutta vain sillä ehdolla, että sinä istut siinä koko ajan ja katselet meitä. Jos pistät silmäsi kiinni tai nouset tuolista, niin takaisin kaupunkiin päästyämme me emme ole enää missään tekemisissä ja minä pistän sen videon sekä youtubeen että äidillesi. Ja täällä me olemme siksi, että sinä et ole edistynyt yhtään näiden viikkojen aikana, ja sen takia minun on pakko ottaa suoremmat keinot käyttöön. Olen nähnyt sinut useamman kerran viimeisen kahden viikon aikana, ja sinä vaan pidät niitä iänikuisia farkkujasi. Et halua tippaakaan kasvaa naiseksi. Mutta tänään sinulla ei ole vaihtoehtoa, Reiska sanoi tiukkaan sävyyn, jonka Teija keskeytti.

– Älä nyt saarnaa, vaan riisu minut näistä vaatteista, Teija sanoi lempeästi. 

Reiska alkoi avata Teijan puseron nappeja ja veti sitten puseron pois tämän yltä. Ja seuraavaksi lähti hame.

Miia oli aivan tulipunainen nähdessään, että Teijalla oli lähes samanlaiset alusvaatteet ja sukat sukkanauhoineen kuin hänelläkin. Häntä myös nolotti katsoa iloisesti hymyilevää ja puolialastonta Teijaa, vaikka tämä olikin kaunis nainen. Kun Teija vielä itse irrotti rintaliivinsä ja riisui pikkuhousunsa, oli Miian vaikea olla ihailematta tämän kauneutta. Isot ja täydellisen muotoiset rinnat, vaikka eivät olleet yhtä isot kuin Miialla. Sen Miia pani jotenkin salaa tyytyväisenä merkille. Lisäksi Teija oli alaspäästään aivan paljas, ei karvan karvaa.

– No, miltä minä näytän, kun sinä noin punastuit, Teija kysyi Miialta vähän kiusoitellen.

– Ihan hyvältä, Miia vastasi hetken emmittyään.

– Vai ihan hyvältä, Reiska heitti ja vei kätensä Teijan pillulle.

– Voitko sinä tosiaan väittää, että Teijan vittu näyttää vaan ihan hyvältä, kun se on sentään kaupungin paras vittu, Reiska siunasi leikillään.

Miialle Reiskan yhtäkkinen rivo kielenkäyttö tuli täydellisenä yllätyksenä, ja puna hänen poskillaan syveni entisestään.

– Ota nyt Reiska rauhallisesti. Kyllä minä kohta otan sinun mammuttikyrpäsi suuhuni, mutta anna nyt Miian tottua tähän tilanteeseen. Eihän hän ole koskaan katsellut vierestä, kun nussitaan. Ei Miia tiedä, miten pitäisi tässä tilanteessa olla vai mitä, Teija rauhoitteli.

Miia ei saanut sanaa suustaan, sillä häntä järkytti Teijankin rivo kielenkäyttö. Hänestä oli kummallista, että noin kaunis nainen ja vielä asianajaja puhuu noin rivosti.

Teija painoi Reiskan selälleen ja alkoi hieroa hänen etumustaan, joka pullotti paisumispisteessä. Teija hieroi ja hyväili ja suuteli Reiskan housuja ja vilkaisi aina välillä Miiaa.

Miia ei saanut silmiään irti Teijasta, jonka estottomuus jossain määrin kuitenkin kiinnosti häntä. Hän ei ollut kuvitellut, että nainen voi tehdä miehelle vapaaehtoisesti tuolla tavalla ja näyttää vielä siltä, että nauttii siitä kaikin siemauksin.

Sitten Teija alkoi avata Reiskan housuja ja veti esiin kivikovana jököttävän massiivisen kyrvän ja halasi hellästi sen vartta.

– Tässä on Miia kaupungin ja varmaan koko Suomen paras kyrpä. Se on Miia sellainen kyrpä, että yksikään nainen ei jää tyydyttämättömäksi, kun tällä on nussittu. Tämä kyrpä on nussinut minua kymmeniä kertoja, eikä siihen koskaan kyllästy. Ja sinä olet onnentyttö, sillä Reiska haluaa nussia sinuakin tällä kyrvällä. Reiska haluaisi työntää tämän ihanan kovan ja suuren kapineen sinun tytönvittuusi, jotta sinäkin tietäisit millaista on olla tyydytetty nainen, Teija härnäsi Miiaa.

Miia oli kuin hypnoosissa nähtyään ensimmäisen kerran Reiskan kyrvän. Se oli pelottavan suuri, eikä hän edes uskonut että se olisi mahtunut hänen sisäänsä. Miiaa oli alkanut myös kiihottaa tuo näky, kun Teija hyväili Reiskan jättikyrpää. Hänen oli vaikea pitää käsiään pois jalkojensa välistä, mutta hän halusi olla tiukkana.

Teija näki hyvin tytön tilanteen ja hyppäsi nopeasti sängystä.

– Nouse ylös, hän komensi Miia, joka totteli kuin jonkinlainen zombie.

– Nyt otetaan tämä mekko pois, niin sinun on helpompi olla, Teija sanoi ja riisui näppärästi mekon tytön yltä ja työnsi tämän sitten hellästi takaisin istumaan.

– Se, mitä sinä seuraavaksi näet, ei voi olla sinua kiihottamatta, koska yksikään ihminen ei ole immuuni sille. Hyväile itseäsi aivan vapaasti, jos siltä tuntuu. Sinun vittusi on kuitenkin aivan märkä ja tietää paljon paremmin, mitä sinä haluat kuin sinä itse. Kukaan ei nolostu, eikä se häiritse ketään, Teija sanoi ystävällisellä äänellä ja palasi takaisin Reiskan kyrpää hellimään. 

Miia tiesi itsekin olevansa märkä alapäästä. Vaikka häntä ei seksi ollut koskaan suuremmin kiinnostanutkaan, ei hänkään sentään mikään frigidi ollut. Teija oli aivan oikeassa. Oli vaikea olla kiihottumatta, kun pieni kaunis nainen hellii isoa kyrpää.

Teija otti Reiskan kyrvän suuhunsa niin pitkälle kuin pystyi ja alkoi suullaan nussia kyrpää. Reiska murahteli nautinnollisesti ja vilkuili välillä Miiaa, joka ei pystynyt irrottamaan katsettaan Teijasta ja hänen suussaan edestakaisin pumppaavasta jättikalusta.

– Olet sinä mahtava kullinimijä Teija. Sinun pitäisi olla huora eikä lakimies. Tienaisit paljon paremmin, jos imisit kulleja päivät pitkät, Reiska kannusti.

Teija otti välillä kyrvän pois suustaan ja vastasi Reiskalle.

– Mistäs tiedät, vaikka imisinkin päivät pitkät. Onhan siellä toimistolla monta imettävää kyrpää, eikä sinun meisseli ole aina saatavilla silloin, kun vittu alkaa syyhytä. Syytä vain itseäsi, kun et omista tätä makupalaa pelkästään minulle. Toisaalta tämä on sellainen herkkukyrpä, että olisi väärin, jos tämä olisi vain yhden naisen saatavilla, Teija hymyili.

– Teija, Teija, varo nyt vähän mitä puhut. Miia-paran vittu on aivan litimärkä ja taidan kuulla, kuinka se huutaa tuolla, että minullekin sitä kyrpää, Reiska lasketteli.

– En minä oikein sittenkään usko, että Miia haluaa tämän kyrvän häntä nussivan. Minä luulen, että Miia haluaa säästää neitsyytensä mukavalle ja kunnolliselle miehelle, joka rakastaa häntä sydämensä pohjasta. Miia on kunnollinen tyttö ja on tuossa vain sen takia, että sinä pakotit hänet tänne. Ja sitä paitsi, kun Miia ei halua, niin minulle riittää enemmän, eikä minulla todellakaan ole mitään sitä vastaan. Minä rrrrrakastan tätä aasinkyrrrrpää ja aion nyt istua sen päälle, että voit lävistää minut sillä, Teija sanoi ja otti Reiskan kullista kiinni ja vei sen litimärkään vittuunsa.

Teija antoi Reiskan kyrvän mennä niin syvälle kuin se upposi, ja kääntyi sitten hekumassaan Miian päin ja hymyili raukeasti.

– Sä et tiedä mitä tämä kulli tekee vitulle, Teija sanoi ja alkoi samantien täristä, kun orgasmi iski kuin salama.

– Nyt nussit minua oikein kunnolla, Teija sanoi orgastisessa tärinässä, nousi ylös ja meni polvilleen niin että Reiska pääsi takaapäin työntymään Teijan sisään.

Teija alkoi pienen uikutuksensa, kun orgasmi tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Reiska pani häntä nyt isommalla vaihteella, ja näytti siltä kuin kyrpä olisi halkaissut pienen naisen kahtia. Teija oli taivaassa.

Miia puolestaan ei tiennyt, mitä olisi katsonut. Välillä hän ihmetteli, miten tuollainen kalu yleensä mahtui Teijan sisään ja välillä hän seurasi Teijan ilmeitä, jotka kertoivat puhtaasta nautinnosta. Näytti siltä kuin Teija ajoittain olisi jossain aivan muualla, jossain autuaassa paikassa.

Miia ei myöskään huomannut, että hän itse oli jossain muualla. Hänen kätensä oli jo jonkin aikaa hieronut omaa vittua ja kun Reiska lopulta työnsi viimeiset pitkät ja voimakkaat työntönsä Teijan vittuun, tämä ulvahti. Kun Reiskan mehut lensivät pitkässä kaaressa Teijan selälle, Miia tunsi tärisevänsä ja vasta tuolloin tajusi saaneensa orgasmin.

Miia kuitenkin huomasi, että Reiska ja Teija olivat nautinnosta niin uuvuksissa, etteivät kiinnittäneet häneen sillä hetkellä mitään huomiota. Hän laittoi kätensä takaisin käsinojille ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tovin lepäiltyään Teija nousi sängystä ja käveli Miian luokse, otti tätä kädestä kiinni ja veti tytön ylös tuolista.

– Nyt me tytöt mennään saunaan, ja sillä aikaa Reiska voi vetää henkeä ja valmistautua seuraavaan erään, Teija hihkaisi.

Miia seurasi kuuliaisesti, kun Teija johdatti hänet mökin sisällä olevalle kylpyosastolle, jossa oli saunan lisäksi pieni vilvoitteluallas.

Teija meni aivan Miian viereen ja vei kätensä tämän poskille.

– Sinä et taida edes tietää, miten kaunis sinä olet. Minä en koskaan tavannut noin kaunista naista kuin sinä Miia, Teija sanoi hymyillen ja suuteli sitten Miiaa kevyesti huulille. 

Miia ei tajunnut edes vastustella, sillä kaikki tapahtui jotenkin luonnollisesti tyttöjen kesken. Mutta Teija ei tehnyt mitään muuta vaan riisui sukkanauhansa ja sukkansa ja meni löylyhuoneeseen.

Miia teki samoin. Hän ei halunnut istua aivan Teijan viereen vaan jätti pienen välin. Teija huomasi sen mutta ei sanonut mitään.

– Sinä olit väärässä siinä, kun sanoit, että säästän neitsyyttäni jollekin kivalle ja kunnolliselle pojalle, Miia rikkoi yhtäkkiä hiljaisuuden.

– Olinko? Etkö sinä sitten aio tehdä niin. Ei sinun ainakaan sitä tarvitse pelätä, että Reiska yrittäisi sinun kanssasi naida. Ei sikäli, etteikö Reiska haluaisi, koska hän kyllä haluaa ja on puhunut siitä minulle monta kertaa. Mutta hän haluaa vain jos sinäkin haluat. Mutta kenelle sinä sitten säästelet neitsyyttäsi vai aiotko pitää sen koko loppuikäsi, Teija kysyi.

– En minä ole neitsyt, Miia vastasi hiljaisella äänellä.

– Mitä? Et ole vai? Kuka sen sitten on vienyt, Teija kysyi.

– Minä itse, Miia vastasi vaisulla äänellä.

– Ei voi olla totta. Miten se tapahtui? Ja milloin? Teija kysyi uteliaana.

– Vähän sen jälkeen, kun viimeksi kävin Reiskan luona, Miia vastasi.

– No kerro nyt mitä tapahtui, Teija tivasi.

– Minä olen melko varma, että Reiska halusi silloin päästä minusta nopeasti eroon, koska hänellä alkoi seistä. Huomasin sen heti, kun olin nostanut toisen jalkani toisen polven päälle, ja silloin varmaan Reiska huomasi, että minulla oli sukat jalassa, ne jotka hän minulle antoi. Hänelle tuli heti epämukava olo, enkä tietenkään voinut olla huomaamatta sitä pullotusta hänen housuissaan. Pelästyin aika lailla, vaikka tavallaan se tuntui imartelevalta, että hän reagoi niin vain sen takia, että näki minun paljaan reiteni ja sukkani, Miia sanoi.

– Samantien Reiska teki asiaa keittiöön ja yhtäkkiä hän olikin unohtanut tärkeän tapaamisen ja minun piti siis lähteä. Tavallaan olin helpottunut siitä, ettei hän ollutkaan ihan sellainen sika kuin olin kuvitellut. Onhan hän inhottava siinä mielessä, että kiristää minua, mutta jos asiat olisivat toisin, hänen kanssaan voisi ihan hyvin tulla toimeen. En tarkoita sitä, että haluaisin hänen kanssaan mihinkään läheisempään tekemiseen, onhan hän varmaan ainakin viisikymppinen, mutta ei hän juttukaverina maailman huonoin ole, vaikka yrittääkin välillä olla jonkinlainen oppimestari. Mutta ei kiristäminen silti hyvältä tunnu. Ja se minua loukkaa, että hän kuvittelee, että näpistely olisi minulle jonkinlainen harrastus. Se oli ensimmäinen kerta hetken mielijohteesta ja aivan varmasti myös viimeinen kerta, Miia selitti.

– Sinä menit nyt vähän sivuraiteille ja jätit kertomatta, miten sinä menetit neitsyytesi, Teija sanoi.

– No kun pääsin kotiin, niin en vaan saanut sitä pullotusta mielestäni. Vaikka kuinka yritin ajatella muita asioita, niin vähän väliä näin silmissäni sen valtavan möykyn hänen housuissaan. Sitten seuraavana iltana en enää kestänyt, vaan minun oli pakko suihkussa hyväillä itseäni. Ja jotenkin tilanne karkasi käsistä ja kiihotuin niin paljon, että tempaisin vessan hyllyltä äitini peilin, jossa on aika pitkä ja pyöreä varsi. Työnsin sen sisälleni ja kun se tuntui niin hyvältä, niin kiihkossani työnsin sitä vahingossa niin voimakkaasti, että koko varsi meni sisälleni. Kun tunsin kovan vihlauksen, tiesin heti, että immenkalvoni repesi. Sitten päätin, että teen sen saman tien kunnolla ja kivusta huolimatta työntelin sitä sisääni niin kauan, että immenkalvo repeää kokonaan, eikä neitsyydestäni jää mitään jäljelle, Miia kertoi kokemuksestaan.

– Aika tyttö. Sattuiko pitkään? Teija kysyi.

– Ei kovin pitkään. Verta tuli pikkuisen mutta ei paljon. Etkä sitten naura, kun kerron mitä tein seuraavana päivänä, lupaatko? Miia vannotti. 

– En tietenkään naura, Teija vakuutti.

– Seuraavana päivänä halusin vielä testata, menikö immenkalvoni kokonaan puhki ja tein sen grillimakkaralla, Miia jatkoi ja katsoi Teijaa, ettei tämä varmasti naura.

Teijalla oli kieltämättä naurussa oli hieman pitelemistä, mutta silti hän säilytti pokerinaamansa. Kun Miia huomasi sen, hän jatkoi.

– Ajattelin, että grillimakkara on varmaan suurin piirtein normaalin miehen peniksen kokoinen, ja suihkussa ensin rasvasin sen ja työnsin sitten sisälleni. Kun se meni helposti niin syvälle kuin painoin ilman mitään kipua, tiesin, että immenkalvostani ei ole enää mitään jäljellä. En kuitenkaan jatkanut makkaran kanssa. Tunsin itseni jotenkin vaan typeräksi ja heitin makkaran saman tien roskiin, Miia jatkoi.

– Aika mielenkiintoinen kokemus. Kiihotuit kun näit inhoamasi miehen housuissa mahtavan möykyn ja sitten päätit päästä eroon neitsyydestäni. Anteeksi nyt Miia, mutta jos yhtään osaan tulkita, niin sinä kiihotuit Reiskan kyrvän koosta ja olit ehkä tyytyväinen, että hän patisti sinut kotiin, vaikka toisaalta sinun olisi tehnyt mieli saada se ehkä sisällesi, Teija sanoi.

– Myönnän, että se kiihotti, mutta ei minulla käynyt mielessäkään, että olisin halunnut sen sisälleni. Mutta ehkä olisin halunnut nähdä sen. Tajusin, että se on valtava ja arvelin, että tuollainen kapine tekisi varmasti kipeää eikä ehkä edes mahtuisi sisääni, Miia sanoi.

– Voin vakuuttaa, että varmasti mahtuu. Ja ehkä se kyrpä tekee ensin kipeää, mutta kun vittusi tottuu siihen, niin sinun olisi vaikea kuvitella, mikä voisi tuntua paremmalta, Teija vakuutti Miialle, joka salaa ihmetteli, miten noin kaunis ja fiksun tuntuinen nainen kuin Teija puhui jotenkin niin luontevasti irstaita. Siinä tuntui Miian mielestä olevan jonkinlainen ristiriita.

– Niin minullekin kävi, kun oli Reiskan kanssa ensimmäisen kerran. Ajattelin, että tuo mies on aasin ja naisen siittämä, eikä tuo kyrpä millään mahdu sisääni. Olen aika tiukkapilluinen nainen, mutta sisään se vaan oli saatava vaikka väkisin. Ja kun se pikkuhiljaa pienen kivun kautta upposi pohjaan asti, olin niin märkä, ettei sen jälkeen ollut vaikeuksia. Ja voin vakuttaa Miia, ettei yksikään kyrpä ennen sitä ole tehnyt samaa vaikutusta. Sain varmaan viisi kertaa tunnin sisällä, ja ensimmäisen kerran pelkästään siitä, kun kyrpä upposi pohjaan asti. Se oli aivan käsittämätöntä. Ja sen jälkeen en ole enää mitään muuta kyrpää edes kokeillut. Saan nautintoa pitkäksi ajaksi niistä harvoista kerroista, kun tapaamme. Silloin otan myös kaiken irti noista tapaamista, riettailen, irstailen puhun rivoja ja nautin. Ja lisäkihelmöintiä elämääni tuo myös se, kun tiedän, että parin päivän päästä Reiska taas nussii minun vittuni vereslihalle. Ja on siinä sekin hyvä puoli, että muina aikoina ei tarvitse miettiä miesasioita ja voin keskittyä puhtaasti työhöni. Olen siinä aika hyvä, eikä minua todellakaan kiinnosta flirttailla sen enempää kollegoiden kuin asiakkaidenkaan kanssa. Ja muut tietävät sen ja kunnioittavat minua sen takia, Teija kertoi miten Reiska oli vaikuttanut hänen elämässään viimeisen kymmenen vuoden aikana.

– Ja yhden asian voin sinulle vielä kertoa, kun tiedän, että olet kuin tulisilla hiilillä sen videon kanssa. Kun Reiska kertoi siitä, vaadin, että hän deletoi sen heti. Hän oli kuitenkin ehtinyt jo deletoida sen, ja sanoi, ettei hän aikonut missään vaiheessa näyttää sitä kenellekään tai lähettää sitä mihinkään. Itse asiassa hänelle tuli huono omatunto sen viime tapaamisenne jälkeen, ja hän oli silloin jo lähellä tuhota sen sinun läsnä ollessa, mutta sitten tuli erektio, joka sotki kaiken. Ja siitäkin hän tuntee huonoa omaatuntoa, että antoi vielä tänään sinun ymmärtää, että video olisi edelleen deletoimatta, Teija paljasti.

– Me mietittiin tämä kuvio aika tarkkaan etukäteen ihan tätä saunomista myöden, ja minulla on lupa viedä sinut kotiin vaikka heti, jos haluat. Ja jos niin haluat, niin siinä tapauksessa Reiska haluaisi kuitenkin pyytää sinulta anteeksi, ennen kuin vien sinut kotiin, Teija jatkoi.

Miia mietti asiaa mutta ei vastannut mitään.

– Sopiiko, että saunotaan vielä hetki ja kerron sinulle sitten, kun päästään olohuoneeseen. Minulla on nyt kana kynittävänä sen paska-Reiskan kanssa, Miia sanoi kiukkuisella äänellä.

Reilun  vartin päästä Teija ja Miia palasivat kylpytakit päällään olohuoneeseen, ja Miia käveli suoraan Reiskan luo. Tällä oli odottava ja hieman anteekspyytelevä ilme, sillä hänellä ei ollut tietenkään aavistustaakaan siitä, mitä saunassa oli tapahnut.

Miia tuli aivan Reiskan eteen ja läimäisi tätä kämmenellään poskeen niin kovaa kuin jaksoi.

– Vitun mulkku, Miia sanoi ja läimäisi vielä uudelleen.

– Vitun isokyrpä, Miia tiuskaisi, kääntyi ja käveli ruokapöytään, johon Reiska oli naisten saunassa ollessa kattanut iltapalaa.

Reiska istui pöydän päähän ja Teija Miiaa vastapäätä.

– Nyt minä voisi ottaa yhden siiderin, jos isännälle sopii, Miia sanoi edelleen vihaisella äänellä.

Reiska haki Miialle siiderin ja kaatoi sen lasiin.

– Ole hyvä, ja anteeks… Reiska yritti, mutta Miia keskeytti tylysti.

– Voisitko sinä saatanan kyrpäjunkkari pitää vaan turpasi kiinni, niin voin syödä rauhassa, Miia kivahti.

Reiska katsoi parhaaksi olla hiljaa, ja niinpä kolmikko söi iltapalaa hiljaisuuden vallitessa. Miian siideri kului ehkä vähän liiankin nopeasti, mutta tyttö ei nyt siitä välittänyt.

Teija yritti saada Miiaan katsekontaktia, mutta tämä oli niin omissa mietteissään ja naposteli hitaasti smetanassa uitettua suolakurkkua, ettei kiinnittänyt Teijaan huomiota.

Teija siirsi pöydän alla jalkaansa kohti Miiaa ja alkoi hiplata tämän säärtä. Miia nosti katseensa mutta ei sanonut mitään. Teija jatkoi edelleen ja nosti jalkaansa yhä ylemmäs, kunnes tunsi varpaansa koskettavan Miian vittua. Miia ei vieläkään sanonut mitään, mutta Teija oli nyt varma, että tyttö ei halunnut lähteä. Teija hyväili varpaallaan Miian vittua kunnes tämä yhtäkkiä nousi ja tuli pöydän toiselle puolelle. Teija säikähti menneensä liian pitkälle, mutta tyttö ottikin hänen kasvoistaan kiinni ja suuteli Teijaa niin kuumasti kuin nainen vain voi suudella toista naista. Sitten Miia puraisi kevyesti Teijan alahuulta, ja Teija tunsi värähdyksen vitussaan.

Teija nousi ylös tuoliltaan ja riisui kylpytakin pois Miian päältä ja heti perään itseltään. Reiska totesi ilokseen, että kummallakaan ei ollut yllään muuta kuin seksikkäät ruskeat sukat ja sukkanauhat. Silti hän katsoi parhaaksi olla puuttumatta tilanteeseen ja antaa Miian ja Teijan tehdä mitä tekevät.

Teija veti Miian sängyn viereen ja tuuppasi tämän hellästi selälleen sänkyyn. Sitten hän ryömi tytön jalkojen väliin ja huokaisi syvään.

– Miten ihana vittu. Minä nuolen sen nyt niin hyvin, että muistat sen vielä eläkkeelläkin, Teija lupasi ja antoi kielensä tanssin Miian kauniilla vitulla, jossa oli vaalea ohut karvoitus.

Miia alkoi huohottaa, sillä tällaista hän ei ollut ennen kokenut. Miten hän ei voinut tietää, että vitun nuoleminen voi tuntua näin hyvältä. Hän olisi voinut rakastua Teijan kieleen ja ottaa sen kotiin mukaansa, jos vaan olisi voinut. Mutta tämäkin kelpasi.

Miialta pääsi syvä huokaus, kun Teija työnsi kielensä hänen vittuunsa niin syvälle kuin pystyi ja taitavasi alkoi nussia häntä kielellään.

Miia ei voinut käsittää, miten Teija osasi tehdä noin hyvää. Ja ei kulunut kuin hetki, kun Miia tunsi orgasmin olevan tulossa. Hän tärisi hillittömästi, ja hänen koko kroppansa jännittyi kun orgasmi tuntui vain kestävän ja kestävän. Miten tämä voi tuntua tältä, Miia ajatteli.

Kun Miia lopulta rentoutui, Teija tuli hänen viereensä ja suuteli tyttöä suulle. 

– Saat maistaa omia vittumehujasi, sillä ne maistuvat aivan taivaalliselta, Teija hymyili ja nuoli Miian huulia. 

Miiasta hänen oma makunsa tuntui ensin omituiselta, mutta kuitenkin sellaiselta mihin voi hyvinkin nopeasti tottua.

Sitten Teija kuiskasi Miian korvaan:

– Yksi kaveri näyttää vähän onnettomalta yksin tuolla pöydässä. Haluatko katsella, kun nuolen Reiskan kyrvän kovaksi?

Miia halusi mutta ei halunnut sitä suoraan myöntää.

– Jos välttämättä haluat, niin voin minä tähän jäädä, Miia vastasi välinpitämättömän tuntuisesti.

– Reiska hei, tuopas se aasinkyrpäsi tänne hellittäväksi, niin mielesikin kohentuu. Ei tarvitse olla niin myrtin näköinen, Teija huikkasi Reiskalle.

Reiskaa ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, ja hän käveli sängyn viereen kyrpä velttona. Tosin velttonakin se oli reilusti yli 20 senttiä pitkä, mutta eniten siinä kiinnitti huomiota sen paksuus. Se oli velttona melkein yhtä paksu kuin jäykkänäkin.

– Jos Miia vaikka siirtyy hieman oikealle, niin Reiska voi tulla siihen vasemmalle selälleen, Teija ohjeisti ja meni itse Reiskan jalkojen väliin ja otti lihapalan luontevasti suuhunsa.

– Hmmm, Teija mumisi, kun viitisen senttiä Reiskan kyrpää oli uponnut hänen suuhunsa.

Teija nuoli ja lurpsutti, otti välillä kyrpää niin paljon suuhunsa kuin pystyi ja antoi Reiskan kyrvän nussia suuhunsa niin syvälle kuin se meni. Miia katseli haltioituneena ja hänen kätensä liukuivat hiljalleen omalle vitulleen, joka tuntui olevan edelleen litimärkä.

Miia työnsi sormensa vittuunsa, eikä se jäänyt Reiskalta huomaamatta.

– Hei pikkuinen, saanko minä sovitukseksi nuolla sinun sormeasi, Reiska pyysi niin kauniisti kuin osasi.

Miia ei sanonut mitään, mutta nosti sitten litimärän sormensa vitustaan ja vei sen Reiskan huulille. Reiska imaisi sormen suuhunsa, ja Miia tunsi kumman väristyksen kulkevan läpi kroppansa. 

– Haluatko sä lisää, Miia kysyi Reiskalta.

– Mielummin mä nuolisin sinun söpöä vittuasi, mutta sormikin kyllä kelpaa, jos et halua, että nuolen sinua, Reiska vastasi.

 Miia halusi tietää, osaako Reiska nuolla yhtä hyvin vittua kuin Teija ja suostui Reiskan pyyntöön.

Miia nousi ylös ja laskeutui sitten Reiskan kasvoille, niin että hänen vittunsa oli nyt Reiskan helposti nuoltavissa. Miia nojasi eteenpäin niin, että hänen tissinsä olivat nyt Reiskan vatsan päällä ja hänen oli samalla helppo seurata kuinka Teija nuoli Reiskan jättikyrpää.

Teija hymyili Miialle, josta tuntui, että myös Reiska on vitunnuolemisen mestari. Vaikutti siltä, että Teija ja Reiska olivat olleet samalla vitunnuolemisen kurssilla. 

Reiskan kyrpä sojotti kovana vain muutaman sentin päässä ja Teija näki tilaisuuden tulleen. Hän tarttui Miian toiseen käteen ja vei sen Reiskan kyrvälle. Miia tarttui kyrvän varteen, joka tuntui samalla kivikovalta ja ihanan pehmeältä.

– Hirveän kokoinen kyrpä, Miialta pääsi aivan spontaanisti, kun hän liikutteli kättään pitkin Reiskan kyrvänvartta.

– Tule vaan rohkeasti lähemmäksi ja maista sitä. Jos haluat, niin minä opetan sinulle, kuinka juuri tätä kyrpää imetään. Tämä vaatii vähän erikoisniksejä, kun tämä ei ole mikään jokamiehen nappula, Teija houkutteli Miiaa.

Miia oli juuri lähestymässä suullaan Reiskan kyrpää, kun Reiska työnsi sormensa hänen vittuunsa niin syvälle kuin sai. Tuntui kuin silmät olisivat muljahtaneet päässä, ja Teijakin huomasi sen.

– Reiskan sormet ovat yhtä taitavat kuin hänen kielensä. Tuolle miehelle nyt vaan on siunaantunut kaikki nussimisessa vaadittavat taidot potenssiin kymmenen, Teija sanoi Miialle, joka kiemurteli kiimassaan Reiskan sormen tehdessä jättihyvää hänen vitussaan.

– Ja ajattele, että tuollainen kyrpä asuu samassa talossa kuin sinä. Kateeksi käy tuollaista pikkulutkaa, Tiina kuiskutteli Miialle, joka puristi Reiskan kyrpää niin, kuin ei ikinä haluaisi luopua siitä.

– Nouse pikkuvittu ylös ja istu tuon ihan jättikyrvän päälle, Teija kehotti Miiaa.

– Mä haluaisin mutta se on liian iso, ei se mahdu, Miia huohotti.

– Kyllä mahtuu, kun minä autan. Sinun on pakko nyt saada kyrpä sisään, tai muuten et tiedä mitä oikea nautinto on, Teija houkutteli ja auttoi Miiaa nousemaan ylös.

Teija sylkäisi pari kertaa Reiskan kyrpään, vaikka se olikin ehkä tarpeetonta, sillä Miian vittu on niin litimärkä, ettei lisäluistoa olisi ehkä tarvittu.

– Laskeudu nyt hitaasti ja varovasti alaspäin, niin minä ohjaan kyrvän oikeaan paikkaan. Älä pidä mitään kiirettä, vaan ota sitä sisällesi sentti kerrallaan niin kuin hyvältä tuntuu, Teija opasti.

Miia tunsi ensin Reiskan paksun kyrvänpään vittuaan vasten ja odotti, että Teija ohjaa se oikeaan osoitteeseen. Miia tunsi käsittämätöntä kihelmöintiä, kun Reiskan terska upposi hänen vittuunsa. Nyt oli Miian tehtävä laskeutua vähitellen alaspäin, ja antaa tuon aasikyrvän täyttää sentti sentiltä koko hänen vittunsa.

Miia pelkäsi pyörtyvänsä, kun kyrpä upposi syvemmälle ja syvemmälle. Tuntui siltä, ettei vartta vain riittää ja riittää ja tunne oli aivan taivaallinen. Miia ei tuntenut kipua, vaan taivaallista nautintoa. Mikään ei koskaan ollut tuntunut tällaiselta, ei edes pillunnuoleminen, vaikka ihanalta tuntui sekin.

– Nyt sinä ihana ja kaunis pikkulutka olet Reiskan kyrvän vanki niin kauan kuin sinussa henki pihisee. Tämän parempaa kyrpää sinä et koskaan löydä mistään, Teija kuiskutti Miian korvaan ja alkoi samantien suudella Miiaa intohimoisesti.

– Eikö tunnukin uskomattomalta, kun jättikyrpä täyttää koko pikkuvittusi, Teija huokaili ja oli itsekin aivan kiimassa.

Teijan oli pakko laskeutua alas, sillä hän halusi nähdä Miian venyneet vitunhuulet ja olla valmiina ihastelemaan, kun Miia tajuaa, että hän voi liikkua ylösalas.

– Miten voi tuntua tällaiselta. Minä olen aivan täynnä kyrpää, minun pikkulutkan vittuni on aivan täynnä mahtavaa aasinkyrpää, Miia huokaili lähes tiedottamassa tilassa tuntien kuinka raju orgasmi oli tulossa vain sen takia, että hän istui Reiskan kyrvässä tekemättä mitään.

Miia tärisi ja vapisi, kun orgasmin paineaalto iski koko vartaloon. Tuntui kuin se ei olisi loppunut lainkaan.

– Nouse hitaasti ylöspäin ja sitten taas alaspäin ja taas ylöspäin, niin tuntuu vielä paremmalta, Teija kehotti.

Miia teki kuten Teija kehotti, ja alkoi hitaasti liikkua ylos ja alas.

– No niin, tuota kutsutaan ratsastamiseksi, ja sinä olet siinä selvästi luonnonlahjakkuus. Katso Reiska miten nopeasti suloinen pikkulutkamme oppii nussimaan. Hänen vittunsa on kuin tehty kyrpää varten, vain mitä Miia, Teija irstaili.

– Vieläkö pikkulutka kaduttaa, että toin sinut tänne nussittavaksi. Tuntuuko vitussa pahalta, että saat kunnolla miehenkyrpää. Tuntuuko pahalta, että puettiin sinut seksikkäisiin sukkiin, että voit olla Reiskan huora tänä iltana, Reiska huohotti.

Miia hymyili ja ratsasti yhä kiivaampaan tahtiin, niin että vittu vaan litisi ja Reiskan kulli kiilteli. Teija ihaili Miian ratsastusta aivan muutaman sentin  päässä, nuoli välillä Reiskan palleja ja välillä Miian persereikää, joka oli kastunut Miian vitunnesteistä.

– Ei tämä voi olla mikään miehenkyrpä, tämän on pakko olla hevosenkyrpä. Ei tällaisen pikkulutkan vitussa muuten voisi tuntua näin ihanalta. En ikinä halua muuta kyrpää, Miia huohotti ja ratsasti yhä kiivaampaan tahtiin. Uusi orgasmi oli tulossa ja rajumpana kuin edelliset. Se kesti melkein minuutin ja tytön silmät kostuivat ilosta. Kun Miian henki alkoi taas kulkea normaalisti, hän nousi hymyillen ja hitaasti Reiskan kyrvän päältä ja kierähti Reiskan viereen sängylle. Sitten Miia pisti kätensä vittuunsa ja vei sen sitten Reiskan huulille.

– Tämän sinun kyrpäsi saa aikaan. Minun vittu on ollut märkä koko päivän ja on edelleen. Ei minulle näin ole käynyt koskaan ennen, niin kuin tämä olisi vaan jotain ihanaa unta, Miia kuiskasi Reiskalle.

– Ja tästä lähtien minä lupaan käyttää hametta niin usein kuin voin, ja yrittää muuttua naisellisemmaksi. Ja sukkia voin käyttää aina kun haluat, jos se takaa sen, että saan tuota ihanaa kyrpää säännöllisesti, Miia lupasi.

– Minkä aikaan sun pitää olla kotona, Reiska kysyi.

Kello oli vasta kahdeksan, mutta Reiska oli jo huolissaan, että nussimiset loppuisivat liian varhain.

– Mutsi on työmatkalla ja tulee vasta sunnuntaina. Yksi äidin kaveri tulee huomenna iltapäivällä tuomaan ruokaa, joten ei tässä nyt mitään kiirettä ole, Miia sanoi.

– Että kyrpää tekee vielä mieli tänään, Reiska piruili.

– Tekee mieli kyrpää, ja voisin minä opetella nuolemaan vittuakin, jos Teijalla ei ole mitään sitä vastaan. 

 

4 kommenttia viestissä: “Parhaan sortin panomies”

 1. Nina says:

  Ihana tarina. Voisin hyvin kuvitella itseni Miian paikalle. Rakastan sukkia ja käytän niitä usein arkisinkin ja haaveilen, että joskus pääsisin pornoelokuvaan näyttelemään.

 2. kastike says:

  Mielettömän kuumaa tasapainottelua moraalin rajamailla! Reiska, naisten pelastaja, todellinen herrasmies.

 3. Bekannt says:

  Erinomainen

 4. Vanha rouva says:

  Mukavaa, että joku jaksaa kirjoittaa vähän pidempiä tarinoita.

Kommentoi

top