search
top

Kaverin muija

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (252 votes, average: 2.58 out of 5)
Loading...

Oli kuuma kesäpäivä ja olin juuri päässyt viikonloppu vapaille armeijasta. Istuin kotona ja kittasin ensimmäisiä kaljoja jotka olin ensimmäisenä hakenut lähi siwasta. Mietin vain mielessäni mihin sitä ensimmäisenä suuntaisi. Hetken päästä puhelimeni soi kaverini Jare soitti ja kertoi että hän ja hänen tyttöystävänsä Inka ovat menossa keskustaan ja että voisin liittyä heidän mukaansa jos se minulle sopisi. Minun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, sillä jo muutaman kaljan sopiva nousuhumala oli alkanut, ja meno jalka vipatti siihen malliin, että pienen yksiöni seinät alkoivat tuntua ahtaille, muutenkin olin jo pitkään salaa ihaillut kaverini tyttöystävää joka oli todella seksikäs. Hän oli aika lyhyt ja hento rakenteinen mutta hänellä oli seksikkäät punaiset hiukset, isot kauniit silmät ja todella upeat huulet jotka korostivat hänen kasvojensa kauneutta.

Niimpä suuntasin keskustaan, vietimme iltaa puistossa jonne oli kerääntynyt paljon porukkaa viettämään kesäiltaa ja juomaan. Illan myötä aloimme kaikki olemaan melkoisessa humalassa. Kaverillani oli erikoinen tapa alkaa haastamaan riitaa aina kun hän oli juonut. Itse olin asiaan jo tottunut, sillä kyseinen käyttäytyminen alkoi olemaan itselleni jo melko tuttua. Mutta Inka ei käytöstä sietänyt, vaan alkoi kovaan ääneen riitelemään poikaystävänsä kanssa. Lopulta tilanne eskaloitui siihen pisteeseen, että ystäväni lähti kävelemään ja jäimme Inkan kanssa kahdestaan. Inka pahoitteli poikaystävänsä käytöstä, mutta kerroin olevani asian kanssa täysin sujut, sillä tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta.

Alkoi olemaan jo todella myöhä, seisoimme rautatientorilla ja Inka yritti soittaa Jarelle mutta Jare löi joka kerta luuria korvaan. Inka oli raivoissaan, sillä hänen piti mennä tämänluokse yöksi. Inka näet oli kotoisin toiselta paikkakunnalta. Hetken päästä kuulin kun Inka tokaisee: Paska…. kysyin mikä vialla. Inka kertoi että hänen viimeinen bussi oli lähtenyt 10- minuuttia sitten ja seuraava lähtisi vasta aamulla. Keräsin kaikki rohkeuteni ja varovasti sanoin: tuota.. voisithan sä toki tulla mun luokse yöksi, mulla on vuodesohva jossa voit nukkua. Inka katsoi ilahtuneena minuun ja sanoi tämän olevan täydellistä! hyppäsimme bussiin ja matkalla huomasin kuinka Inka välillä tuijotti minua, itselläni sydän tykytti koska olin todella kiihottunut sillä Inka näytti niin kauniilta farkkushortseissaan ja punaisissa hiuksissaan. Tiesin että hän on kaverini tyttöystävä, mutta en voinut ajatuksilleni mitään joissa jo revin hänen vaatteitaan pois..

Perille päästyämme laitoin heti vuoteen Inkalle ja olin jo menossa nukkumaan kunnes Inka pysäytti minut. Tuijotimme toisiamme silmiin hiljaa ja tunsin kuinka meidän molempien hengitys kiihtyi, sitten rupesimme suutelemaan ne olivat todella kiimaisia suudelmia, ja tajusin siinä hetkessä että myös Inka oli ajatellut minua bussissa. Inka painoi minut seinää vasten ja mitään sanomatta hän laskeutui polvilleen eteeni ja veti minulta housut alas ja samassa tunsin kuinka täydessä seisokissa oleva kullini pongahti housuistani ulos. Inka hymyili ja tunsin kuinka hänen kätensä veti esinahkani taakse hitaasti. Suljin silmäni sillä tiesin mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tunsin kuinka Inka otti terskani hänen seksikkäiten huulien väliin ja hitaasti koko kova kullini työntyi hänen suuhunsa. Voihkasin nautinnosta.. ja Inka alkoi hitaasti imemään kulliani ja ajattelin että en kestäisi tällaista kovinkaan kauaan, niin hyvältä se tuntui. Mutta Inka oli todella taidokas suihinottaja sillä hän tiesi joka kerta lopettaa kun olin lähellä kliimaksia. Tämä toistui monta kertaa kunnes lopulta olin siinä tilassa ettei orgasmia voinut enään pidättää ja tunsin kuinka silmissäni sumeni ja kovan huudon saattelemana sain elämäni kovimman orgasmin! tunsin kuinka kullini ruikki sperma ryöppyjä jotka lensivät Inkan hiuksiin ja kasvoille sekä huoneeni lattialle ja seinille.. voipuneena lysähdin sohvalle vielä kullini sykkien ja Inkan nauru täytti huoneen, hän sanoi nähneensä elämässään monien kullien laukeavan mutta tällaista orgasmia hän ei ole koskaan nähnyt. Inka meni suihkuun pesemään hiuksistaan mälli raidat pois ja tultuaan takaisin hän oli täysin alasti edessäni. Tuijotin lumoutuneena hänen kaunista vartaloaan ja pieniä mutta terhakoita tissejään, hiljaa hän tuli luokseni ja aloimme hitaasti suutelemaan uudestaan. tunsin kuinka jo rauhoittunut kaluni heräsi jälleen eloon ja saavutti hetkessä täyden mittansa. Inka nousi päälleni ja ohjasi kova kullini hänen kosteille häpyhuulille, kunnes hitaasti työnnyin hänen tiukkaan pilluunsa kokonaan se tuntui taivaalliselta! ajattelin että onneksi olin jo kerran lauennut, sillä tällaisen pillun kyydissä en olisi kauaan kestäny, Tunsin kuinka Inka alkoi kiihdyttää tahtia ja hän alkoi voihkimaan kovaa eikä aikaakaan kun hän pysähtyi ja hänen koko kroppansa jäykistyi, tunsin kuinka hänen kyntensä painui reisiini ja hän päästi kovan huudon ja saaden kovan orgasmin. en ollut aikaisemmin kokenut vastaavaa joten olin hieman hämilläni. Hetken kuluttua otin kullini ulos ja nousin polvilleni ja näin kuinka Inkan kaunis pillu avautui eteeni somineen pikku häpyhuulineen, työnnyin häneen takaa päin ja aloin rajusti lykkiä Inkan samalla rajusti voihkien tunsin kuinka orgasmi alkoi lähestyä, kuulin kuinka Inka voihki: ei sisälle.. ei sisälle.. samassa otin kullini ulos ja samassa kullini alkoi ruikkia viimeisiä nesteitä Inkan selälle. Molemmat makasimme sohvalla liikkumatta huohottaen, ja lopulta nukahtaen.

Aamulla heräsin siihen kun Inkan puhelin soi se oli ystäväni Jare… Inka ei vastannut ja hän alkoi keräämään pikkuhiljaa kamojaan lattialta ja tekemään rivakasta kotiin lähtöä hieman häpeissään ja nolostuneena. Hän huomasi että olin hereillä ja hän sanoi ettei tiennyt mikä häneen illalla meni ja sovimme että tämä jäisi vain yhden kerran hairahdukseksi ja meidän väliseksemme. Näyttäisi siltä että Inka on pystynyt pitämään pienen salaisuuden sillä Jare soitti minulle kuukautta myöhemmin, ja kertoi että hän on lähdössä Inkan kanssa viikonlopuksi mökille ja pyysi minua sinne saunomaan. Voihan olla että sitä voisi sinne yhdet löylyt mennä ottamaankin. 😉

6 kommenttia viestissä: “Kaverin muija”

 1. Äidin_kieli says:

  En suosittele jatkamaan harrastuksen parissa. Kannattaa ehkä vain lueskella.

 2. Girl says:

  Ajatus ja ajankulku oli tosi hyvät, enemmän yksityiskohtia.. minkälainen sänky, talo, matka, ystävyys-suhe yms oli, mitä eri tunnetiloja heillä oli, henkilöiden omista ajatuksista kertomista.

  • Kaneli says:

   Lukijana kommentoin, ne tunnetilat on huikeat.
   Kun riisuu kaverin upean tyttöystävän kanssa toisensa 🙂
   Himoa, tunnetta, halua, yhteinen salaisuus, morkkista,
   nautintoa.., vain tämä kerta vakuutetaan! Kunnes tulee uusi tilaisuus, ja räjähtävä uusinta! Ja pian molemmille on selvää, haluaa lisää…

 3. Pilkunviilaaja says:

  Ajatus hyvä. Yhdyssanavirheet ja kirjoitusvirheet vie vähän tunnelmaa. Liian pitkiä lauseita, eikä juurikaan pilkkuja.

 4. Madclown says:

  Ihan ok. Vähä hätänen, taustoja ja pohjustusta ehkä enemmän

  • Kiimaliima says:

   Kiitos palautteesta. Tämä on ensimmäinen novellini jonka olen kirjoittanut.

Kommentoi

top