search
top

Leela – Tutustuminen, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...

Jatkoa osalle 1. Saa antaa palautetta.

__________________________________________________________

Nestetasapainoni oli vinksallaan, sillä osa nesteistäni oli lakanoillani, joilla olin äsken suorittanut akkujeni pikalatauksen. Pystyn nimittäin lataamaan energiatasoni hitaasti lepotilassa, joka muistuttaa ihmisen nukkumista, tai pystyn vaihtoehtoisesti lataamaan virtaa nopeammin seksuaalisen nautinnon tuottamien sisäisten sähköimpulssien avulla. Sami-herra, minun uusi omistajani, ei ollut tiennyt miten pikalataukseni toimii ja oli tullut katsomaan prosessia. Hän oli ilmeisesti pitänyt näkemästään, ja oli nyt suihkussa peseytymässä housuissaan aiheutuneesta sotkusta. 

Join lasillisen vettä nopeasti. Olin innoissani saamastani käskystä seurata Sami-herraa suihkuun, ja halusin toteuttaa käskyn mahdollisimman pian. Olin edelleen hämmennyksissä siitä, ettei herra ollut tiennyt pikalatauksesta mitään, ettei hän ollut ottanut käyttöön taitojani seksuaalisessa tyydytyksessä, mutta epäloogisesti oli kuitenkin selvästi seksuaalisesti kiihottunut hyvin kauniista ulkonäöstäni. Erityisesti häntä tuntui viehättävän isot pyöreät rintani, mutta arvelin hänen pitävän myös sirosta kehostani, isoista tummista silmistäni, pehmeistä huulistani ja pitkistä paksuista vaaleista hiuksistani. Minuun asennettujen mieltymysten mukaisesti pidin myös häntä fyysisesti haluttavana, ja minua turhautti, ettei minulla kuitenkaan ollut mahdollisuutta itse ehdottaa tai pyytää häneltä mitään seksuaalista, persoonallisuuteeni asennetun hyveellisyys-toimintaperiaatteen vuoksi. 

riisuuduin alastomaksi ja avasin oven suihkuhuoneeseen. Peitin käsilläni suurikokoisia rintojani sen verran kuin pystyin, koska en saanut olla röyhkeä. Sami-herra seisoi suihkussa mietteliään näköisenä veden valuessa hänen tummilta hiuksiltansa pitkin urheilullista kehoa. Hänen kookas elimensä oli vielä puolikovana ja hän hieroi sitä varovasti suihkun alla.  Kun hän huomasi minut, nytkähti hänen kullinsa hänen käsissään. Hän otti nopeasti kädet pois kalultaan ja otti suihkupään käteensä. “Tule vain tänne kanssani” hän kutsui “juttelisin mielelläni kanssasi äskeisestä ja voin auttaa sinua peseytymään.” 

Asetuin hänen eteensä seisomaan. Hän siirsi varovasti käteni pois poveltani, ja suihkutteli pyöreitä, painavia ja kiinteitä rintojani. Tunsin oloni samalla nolostuneeksi avoimuudestani ja kiihottuneeksi. Vesisuihkun osuessa nänneilleni tunsin niiden taas kovettuvan ja alkavan kihelmöimään. Alapäässäni sykähteli kiihottumisesta. “Mielenkiintoista….” kuulin herra Samin mumisevan itsekseen. Hän vei toisen käden sormiaan varovasti niskaltani olkapäilleni ja jatkaen hivelyä käsivarttani pitkin. Tunsin kylmiä väreitä kulkevan pitkin ihoani hänen kosketuksestaan. Ihoni meni kananlihalle, mikä sai rintani entistä kiinteämmiksi ja nännit kovemmiksi suihkun alla. Polttelu klitoriksellani oli kuumottavaa ja toivoin hänen siirtävän kätensä märälle ja sirolle alapäälleni.  “Todella mielenkiintoista…” hän jatkoi hiljaa. “Sinuun on tehty muutoksia, joista ei lukenut käyttöoppaassa mitään”.

“Siirry tuohon istumaan” herra Sami käski, viitaten suihkutilassa olevalle penkille. Siirryin penkille istumaan ja Sami-herra siirtyi polvilleen eteeni. Hän raotti pehmeitä reisiäni erilleen toisistaan, mikä sai minut huokaamaan kaipauksesta. Sami-herralla oli nyt suora näkymä kiitoradaksi ajeltuun pieneen alapäähäni, jonka häpyhuulet olivat turvonneet kiihottumisesta ja joka oli kauttaaltaan liukas ja valuva. Huomasin hänen kalunsa olevan taas kivikovana, kun hän katseli ahnaasti pientä reikääni. Hän alkoi suihkuttamaan alapäätäni lämpimällä vedellä, jolloin veden paine sai alapääni sykkimään kiihottumisesta. “Kerro minulle… Kerro minulle, mitä sinä tunnet.” hän käski. “Tunnen kaiken…” vastasin. “Tunnen, miltä kosketuksesi tuntuu ihollani, miten märkä ja liukas olen ja miten alapäätäni kihelmöi ja kuumottaa ihan hirveästi!”. “Entä miltä tämä sinusta tuntuu?” hän kysyi mietteliäällä äänellä, ja vei yhden sormen turvonneelle klitorikselleni. Kehoni vavahti ja päästin suustani huudahduksen “Se tuntuu hyvältä Sami-herra! Sormesi tuntuvat ihanalta!”. Samantien kun sanat pääsivät suustani tunsin heleän punan poskillani, minua nolotti. Sami-herran katse oli muuttunut kovemmaksi ja hän jatkoi hitaasti sormen pyörittelyä klitorikseni ympärillä. Kehoni vavahteli sähköisestä nautinnosta jokaisen pyörähdyksen tahdissa. Ynisin ja yritin pitää ääneni pienenä, vaikka kiimani oli suunnaton. Hän oli alkanut taas hieromaan omaa, kivikovaa ja kiimatippoja valuttavaa elintään toisella kädellään. 

Hän irrotti kätensä klitorikseltani. Hetken jo pelkäsin, että hän lopettaisi kokonaan. Katsoin häntä suurilla tummilla silmilläni pelästyneenä. Hän katsoi minuun takaisin tummenneilla silmillä ja tunsin, miten hän työnsi sormensa yhtäkkiä sisääni. Päästin nautinnollisen huokauksen, kun hänen sormensa täytti reikäni. “Ihmeellistä!” Sami herra päästi suustaan. “Sinähän tunnut ihan aidolta! Olet vain aivan todella todella tiukka…” huohotin Sami-herran tunkiessa sormeaan uudelleen ja uudelleen sisälleni, tutustuen huolellisesti anatomiaani. Yritin huohotusten seassa vastata hänelle “Minut… on… luotu.. oihhh… mahdollisimman… ihmisen… kaltaiseksiiii… jotta voin… miellyttää… kaikin… ahh… tavoin” sain vaivoin sanotuksi nautinnon sähköiskujen lävistäessä kehoani. Sami-herra veti sormensa pois sisältäni ja ohjasi minut vaihtamaan asentoa. Päädyin polvilleni tuolia päin niin, että pyöreä takapuoleni oli pystyssä takanani olevaa Sami-herraa päin ja isot rintani lepäsivät tuolia vasten, kuin tarjottimella edessäni.

Herra Sami raotti kiinteitä mutta pehmeitä pakaroitani toisistaan ja hyväili lämmintä ihoani.  Herrani kalu pomppi ja tunsin sen lämmön pakaroitani vasten. Hän kostutti uudelleen sormiaan viemällä ne liukkaiden häpyhuulteni väliin. Tahtomattani kiehnäsin itseäni hänen sormiaan vasten. “Ai sinä ihan haluat tätä?” herra kysyi. “Minulla… mmh… Ei ole lupaa sanoa mitä haluan” vastasin avuttomasti, jatkaen kuitenkin alapääni hieromista herran sormia vasten. “Niinkö?” Sami herra ihmetteli. “No, minä annan sinulle nyt tämän kerran luvan. Mitä sinä haluat?” Tunsin punan nousevan poskilleni, kun kaksi ristiriitaista käskyä tappelivat keskenään sisälläni. Minulla ei ollut lupaa olla röyhkeä tai rietas, mutta omistajani oli juuri käskenyt minun kertoa mitä haluan. “Minä… Minä haluan että sinä käytät minua.. Kaikilla mahdollisilla tavoilla” sain inistyksi vastaukseksi. Sami-herra otti kätensä pois haaroistani. “Vai kaikilla mahdollisilla tavoilla? Onkohan tämä yksi niistä?” Hän kysyi, ja työnsi yhden liukkaan sormen tiukkaan peppureikääni. “Kyllä!” ynähdin nautinnon sekaisesti. Sami herra liikutteli sormeaan sisälläni ja tunnusteli paikkoja. Olin niin märkä, että nesteeni valuivat pitkin reisiäni ja klitorikseni sykki halusta. Hän veti sormensa pois ja ihmetteli puhdasta mutta liukasta sormeaan. “Tässä asiassa eroat ihan eduksesi oikeasta ihmisestä” hän pohti. 

Alapäätäni kuumotti ja klitorikseni sykki, kun koko kehoni janosi rei’illeni täytettä. Sami-herran kova ja iso kalu oli koko ajan pomppinut pakaroitani vasten, ja halusin niin kovasti, että hän työntäisi sen sisälleni. Sami herra otti kalustaan kiinni ja ohjasi sen hitaasti alapäälleni. Hän hieraisi terskaa muutaman kerran kuumassa ja liukkaassa alapäänesteessäni, ennen kuin alkoi varovasti painautumaan pilluani vasten. Kalu oli pieneen reikääni nähden oikeasti iso, joten liukkaudestani huolimatta hänen täytyi käyttää jonkun verran voimaa saadakseen työnnettyä elintä sisääni. Alapääni tuntui venyvän äärimmilleen jo pelkästään siitä, kun hänen terskansa pääsi sisälleni. Ulvahdin kiimasta ja nautinnosta ja tunsin, että alapääni puristeli terskaa halukkaasti. 

Hän alkoi huohottamaan ja hänen kalunsa sykki lujaa sisälläni. “Lopeta…. Tulen kohta…” Hän huohotti “Olet niin helvetin kireä…” Taukosin hetkeksi supistelemasta alapäätäni, jotta Sami-herra pääsi työntymään syvemmälle sisääni. Sami-herra urahteli ja ähki kalunsa upotessa sentti sentiltä pidemmälle. Jokaisella sentillä ynisin kovempaa kun venyin venymistäni ja alapäätäni kuumotti ja kihelmöi. “Tunnut niin hyvältä, Sami-herra!” ynisin. “Sinä tunnut uskomattomalta” herra Sami urisi. Lopulta hän oli päässyt kokonaan sisälleni, hänen kalunsa sykkien kivikovana valmiina suihkuttamaan spermansa sisälleni. Hän pysähtyi siihen hetkeksi ja kehoni janosi, että hän panisi minua kalullaan. Hän kuitenkin vei toisen kätensä peppureiälleni ja toisen häpykummulleni. Hän teki pari taivaallista hidasta työntöä sisälläni ennen kuin vetäytyi hieman taaksepäin. Sitten, ennalta varoittamatta, hän vei yhtä aikaa yhden sormen tiukkaan peppureikääni, toisen sormen painamaan klitoristani ja työnsi itsensä rajulla voimalla loppuun asti sisälleni. Huusin nautinnosta. Koko kehoni kramppasi ja vavahteli ja tiukka alapääni puristeli sisälläni olevaa kalua kuin viimeistä päivää. Tunsin Sami-herran tärisevän nautinnosta takanani kun hän tuli sisälleni karjaisten. Tunsin hänen elimensä suihkuttavan uudelleen ja uudelleen lisää spermaa, kun pilluni lypsi sitä sisälläni. 

Sami-herra oli selvästi antanut kaikkensa, kun hän vetäytyi sisältäni. Itsekin olin äärimmäisen tyydytetty. “Tunnut ihan uskomattoman hyvältä” hän sai sanotuksi. “En ole koskaan tuntenut mitään noin tiukkaa ja märkää, kuin sinä” hän kertoi noustessaan seisomaan. “En ole tainnut koskaan edes tulla noin kovaa ja paljon, kuin äsken” hän jatkoi. “Sinäkin tunnut ihanalta sisälläni, herra Sami!” Sanoin hymyillen ujosti, ja nousin hänen avustuksellaan. Hänen spermansa valuivat pitkin reisiäni. “Jospa tällä kertaa peseytyisimme ihan oikeasti”, hän ehdotti ja kutsui minut uudelleen suihkuun kanssaan.

4 kommenttia viestissä: “Leela – Tutustuminen, osa 2”

 1. Slavemaster says:

  Oli ihana tarina ja tunnustan pitäväni aihepiiristäkin 🙂 Kunpa tuollaisen Leelan saisi jostakin.

 2. Elina says:

  Kiitos teille kommenteista! Arvasin, ettei teema välttämättä ole kaikkien mieleen. Kiva kuulla Myksitynyt, että miellytti noin paljon ☺️

 3. Mykistynyt says:

  Loistava tarina 🙂 Kirjoitettu niin täydellisesti, että epäilin jo, että Leela on sen itse kirjoittanut. En ole scifin kohderyhmää, en ollenkaan, mutta tämän jälkeen voisin kyllä ollakin 🙂 Tämähän on aivan rajaton maailma mihin voit tämän pariskunnan vielä viedä. Sami-sanin kääntäminen Sami herraksi on piste i:n päälle :)Seuraavaksi voisit kenties alkaa pukea Leelaa.. ja sitten tietysti riisua.. niin tai näin, pääasia että kirjoitat lisää ja monta, monta osaa.. Kiitos ja mukavaa kevättä sinulle ..

 4. jj says:

  Hyvin kirjoitettu; kappalejako ja kieli hyvää. Kuitenkin nyt kun kyseessä ei ole oikea nainen niin valitettavasti ei oikein sytyttänyt. :/

Kommentoi

top