search
top

Mökillä 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 2.36 out of 5)
Loading...

Naapuri astui hymyillen sisään minun tehdessä tilaa alastomana ovenraossa. Suljin oven perässä ja käännyin kohti noin 45 vuotiasta miestä. Hänellä oli ruskea, lyhyt tukka ja sänkeä kasvoillaan. Pelkissä shortseissaan seisten mies hieroi jo selvästi etumuksen läpi pullottavaa elintään. Katselin ujosti hymyillen hieman treenattua ja voimakkaan näköistä vartaloa. Paljaalla ja karvaisella rinnalla lihakset liikahtelivat miehen hyväillessä etumustaan.
“Ei tässä varmaan nimiä tarvita…” Naapuri sanoi ja tarttui voimakkaalla kämmenellään minun käsivarteen ja veti lähelleen. Kädet asettuivat lanteilleni ja hän ohjasi minut esittelemään vartaloani. Tarkaillen ja tutkien hän lopulta pysäytti minut ja jäi taakseni seisomaan. Kämmen läpsähti vasten paljasta pyllyä. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Pepulleni alkoi muodostua heleän punertava jälki, toinen käsi piti minua paikallaan. Tunsin otteista tuon miehen pitävän hieman omistavista otteista. Se kiihotti minua.
“Kostuta.” Kuului käsky ja takaani käsi liikkui kasvojeni luo, sormi koski huulia. Tein mitä pyydettiin ja otin sormen imuun. Kostutin ja imin. Käsi liikkui takaisin taakseni ja pian hapuili jo takapuoltani. Etsien märkä sormi tutki vakoani ja löysi nopeasti aukkoni. Vain pieni lämmittely hieroen ja sitten sormi katosi sisääni minun päästäessä kimakan inahduksen. Tässä ei tosiaan nimiä tarvittu, saati kaivattu, ajattelin.
“Tiukka pikku perse. Et ole tainnut tätä paljoa vielä jakaa?” Mies kysyi sormen liukuessa sisään ja ulos. Tunsin kuinka hänen astuessaan lähemmäs kalu painautui minua vasten vain ohut shortsien kangas välissämme.
“En… eilen oli ensimmäinen kertani…” Vastasin hiljaa huokaillen. Sormi availi peppuani.
“Niinkö? Tiukka pikku lutka siis. Kuule… mulla on yks idea.” Kuulin takaani ja naapuri kaivoi taskustaan jotain. “Mene kontillesi. Pyllistä.” Kuului käsky ja totellen asetuin lattialle peppu pystyssä. Mies näpytteli taskustaan kaivamaa puhelintaan. “Minulla on tuossa mutkan mökissä kaveri. Mitäs jos me pyydettäis hänkin mukaan, sedät käyttäisi sun lutkapersettä kunnolla yhdessä. Joo, niinhän me tehdäänkin.” Hän jutteli odottamatta vastaustani. Mies kyllä tiesi minun suostuvan. Kuulin puhelun olevan jo menossa, vaimea tuuttaava ääni ja sitten vastaus. “No moro, minä. Et kai ollut vielä nukkumassa? Hyvä, vielä ei kannata.” Kuuntelin puhelua lattialla. “Mulla olis täällä juuri korkattua lihaa. Niin. Nuori, tiukka, tottelevainen.” Käsi läpsäisi pakaraani. “Joo. Kelpaako? Odotas, katso…” Mies jutteli puhelimeen ja sitten kuulin kameran ottavan kuvan. “No mitäs sanot? Aivan. Perse ja suu odottaa tässä heidän mökillään, minun mökistä seuraava. Tule vaan sisään. Ja hei tuo yksi dildoistasi mukanas.” Puhelu loppui ja odotin pyllistäen lattialla.

Vain lyhyt hetki ja ovella oli joku, katsoin olkani yli saapujaa. Sisään astui melko pitkä mies aamutakki päällän. Tumma, lähes musta tukka huoliteltuna ja myös hänellä sänki peitti kasvoja. Mies avasi aamutakkinsa nyörit ja sen levittäytyessä auki näin kookkaan, karvaisen ja hieman jäykistyneen elimen. Musta karva nousi miehekkäälle vatsalle ja peitti myös rinnan. Aamutakki putosi lattialle. Hän oli raavas mies leveine hartioineen ja iso kyrpä heilahteli hänen astellessa lähemmäs. Toinen mies riisui shortsinsa. Hän oli urheilullisempi ja hoikempi, kuitenkin myös miehekäs. Hänen elimensä oli posliiniksi ajeltu, ei aivan niin suuri kuin tumman miehen kyrpä ja siinä oli enemmän suonia. Kädessään viimeksi saapunut kantoi tekokyrpää.
“Eiköhän me aloiteta…” Hän sanoi ja katsoi minua hymyillen irstaasti. Astellen luokseni mies liu’utti kättään aluksi pakaralta pepulle. Läpsäytti ja puristi. Sitten käsi liukui selkää pitkin niskalle. Mies astui sivulta eteeni ja iso kyrpä jäi heilumaan aivan kasvojeni eteen. Upea kalu josta en saanut katsetta irti. Kämmen liikkui poskelleni ja peukalo asettui huulille, hän työnsi sen suuhuni. Imin nostaen katseeni tuon ison miehen silmiin.
“Hyvä poika. Ja nyt…” Hän sanoi tarttuen sykähdellen jäykistyvään kaluunsa. “Suu auki, lutka.” Hymyilevä mies komensi ja toi kyrvän peukalon tilalle. Kuuma muna upposi suuhuni, katselin miestä silmiin elimen liukuessa sisään.

“Annappas se dildo. Avataan tämän pikku nartun perse.” Kuului ääni takaani ja mies jonka kyrpää kiltisti imin ojensi kädestään violetin tekopeniksen naapurilleni. Tunsin syljen pyllyaukollani kun hän kostutti minua. Ensin sormi upposi minuun. Pyllistelin kalu suussani. Yksi sormi, sitten kaksi. Aloin voihkia miehen aloittaessa peppuni avaamisen. Kaksi sormea liukui sisään ja ulos pienen hetken ja luiskahti sitten ulos. Tunsin hänen asettelevan dildon minua vasten ja painavan hitaasti… “Mmmmh!” inisin suu munaa täynnä kun tekopeniksen terska luiskahti sisääni. Kämmen läpsäisi pakaraa ja dildo alkoi työntyä syvemmälle. Pian olin täynnä imien samalla miestä edessäni. Hän tarttui hiuksiini ja alkoi naida suuhuni.
“Nyt saat sellaista kohtelua mihin sinut on tarkoitettu, lutka.” Suussani oleva mies sanoi minua katsoen. “Imet, otat kyrpää. Tyydytät meidät. Käytämme sun vartaloa kunnolla.” Katselin miestä silmiin kuunnellen ja alistuen. Hän nussi suuhuni, tunsin kyrvän nielussani. “Olet miesten lelu. Eikö niin?” Mies sanoi ja minä nyökkäsin. Takanani naapuri työnteli dildoa sisään ja veti ulos. Hän jatkoi sitä tovin ja nousi sitten seisomaan.
“Noniin, eiköhän tämä ole valmis astuttavaksi.” Naapuri sanoi dildon liukuessa pepusta ulos. “Tulehan.” Hän nosti minut pystyyn ja toisen miehen elin jäi liukkaana seisomaan sen päästessä suustani. Naapuri käänsi minut kasvotusten dildo kädessään. Se tuotiin suulleni. “Maista itseäsi. Ime.” Kävi käsky ja tekokyrpä upposi suuhuni. Imin ja suupieleni kiilteli kosteina. Takaani toinen miehistä tarttui jälleen hiuksiini ja kallisti päätäni taakse.
“Nyt me nussitaan sua, lutka. Kunnolla.” Korvaani kuiskattiin, tunsin märän kyrvän painautuvan vasten pyllyni ihoa.

Mies takanani tarttui käsivarsiini ja ohjasi kohti makuuhuoneen ovea. Hän työnsi minut sängylle vatsalleni ja läpsäisi pakaraani. Makasin vanhempieni sängyllä ja kaksi miestä oli valmiina käyttämään minua. Naapuri tutki yöpöydän laatikoita ja löysi kuin löysikin purkin liukuvoidetta. Molemmat vuorollaan liukastivat jäykkänä seisovat kyrpänsä ja minä odotin.
“Odotas. Mulla on idea.” Naapuri sanoi ja lähti kohti mökkimme eteistä. “Muistin nähneeni täällä jotain.” Kuului hänen lähtiessään huoneesta ja pian mies palasi kädessään kaksi nippua köyttä. “Asetteleppas tuo lutka paikalleen. Jalat levälleen ja tuo perse tarjolle. Ota tyyny.” Naapuri sanoi noustessaan sänkyyn ja toinen mies asetteli tyynyn vatsani alle, peppu oli pystyssä. He levittivät jalkani ja tunsin kuinka miehet sitoivat nilkkani. Köydet sidottiin sängynlaitaan ja olin heidän armoillaan. Pylly pystyssä, sidottuna ja haarat levällään vatsallani maaten.
“No nyt on parempi. Noniin, nyt pääset kunnolla käyttöön, narttu. Otatko sinä ensin?” Naapuri sanoi ja miestä ei tarvinut käskea kahdesti. Tunsin painon nousevan päälleni ja kyrvän liukuvan vakooni vasten aukkoani. Ja epäröimättä kulli alkoi puskea vasten, dildon lämmittämä perse antoi periksi. Muna upposi sisääni ja mies painoi hitaasti itsensä minuun seisomaan. Olin täynnä kyrpää. No, en vielä aivan, mutta se asia korjattiin oitis. Naapuri liikkui eteeni ja nosti päätäni. Mitään sanomatta tai kyselemättä hän työnsi munan suuhuni ja aloin imeä. Päätäni pideltiin ja suuhuni nussittiin. Mies päälläni alkoi nussia persettäni. Makasin vanhempieni sängyssä ottamassa kiltisti munaa molempiin reikiin. Nautin, alistuin, otin kyrpää. Lutkutin naapurini kalua samalla kun hänen kaverinsa otti peppuani. Suuri kalu pumppasi sisääni ja toinen nai suuhuni.
“Mun vuoro.”

Tunsin kuinka liukas, kuuma kyrpä luiskahti pyllystäni ja samalla naapuri vetäytyi suustani. Tasasin hengitystä miesten vaihtaessa paikkaa. Naapuri asettui vuorostaan päälleni ja jo naituun reikään painui seuraava kalu. Minua juuri nussinut mies nosti leukaani ja hymyili jälleen irstasta hymyä. Hän hieroi persettäni nainutta kyrpää vasten kasvojani. Läpsäisten ensin muutaman kerran hän liikutti sitten kalunsa huulille ja painoi kyselemättä sisään. Huokaisten hän alkoi työnnellä elintä sisään ja ulos. Takana naapuri aloitti varman naimisen. Lutkuttaessani kyrpää toinen nussi voimakkain työnnöin saaden vartaloni painumaan vasten patjaa. Hetken minua käytettiin näin kunnes naapuri liikkui pepustani ja nousi.
“Sohvalle.” Hän sanoi avaten köysiä. Jälleen minut tempaistiin pystyyn ja ohjailtiin uuteen paikkaan itseäni tarjoilemaan. Siirryimme olohuoneeseen ja naapuri asetteli minut makaamaan sohvalle puoliksi selälleni, puoliksi kyljelleni. Hän itse istui pääni puolelle ja käänsi kasvoni ohjaten minut imemään munaa. Toinen mies asettui jalkojeni väliin kalu jo etsien pyllyreikääni. Sen hän myös löysi ja iso muna upposi jälleen sisääni. Imin vuorostaan naapuria ja kaverinsa nussi.

Hetken sohvalla naituamme kuului ääni pöydältä. Puhelimeni soi.
“Kukas sulle soittelee?” Naapuri sanoi hymyillen ja nosti puhelimeni. “Isä. Hmm…” Hän mietti virnistäen ja nousi. “Nosta lutka kontilleen.” Naapuri sanoi kaverilleen ja mies teki niin. Minut aseteltiin sohvalle pyllistämään ja puhelin ojennettiin minulle. “Vastaa.” Naapuri kehotti hymyillen. Katsoin häntä epäröiden, mutta jostain syystä tilanne sai minut uskomattoman kiiman valtaan…
“Moi…” Sanoin vastaten isäni puheluun.
“Hyvä lutka.” Naapuri kuiskasi juuri kuultavalla äänellä ja alkoi hieroa munaa kasvoilleni. Hän nyökkäsi taakseni ja tunsin terskan painavan pyllylle.
“Ihan hyvin, menen pian nukkumaan… mmh!” Vastailin isälle enkä voinut olla inahtamatta kun kyrpä upposi pyllyyni. Naapuri liikutti kalua kasvoillani. Muna pyllyssäni alkoi nussia.
“Minulla on tv päällä, ehkä se kuului sieltä.” Puhuin koittaen selittää hiljaisia voihkaisuja ja nussimisen ääntä. Samassa kyrpä upposi suuhuni.
“Mm hmm…” Koitin vastata isäni kysymyksiin suu munaa täynnä. “Hyvin…” Vastasin jälleen muna suussani. Isäni luuli minun puhuvan ruoka suussa. Kun hän vain olisi tiennyt mitä puhelun aikana tapahtui. Imin isoa kyrpää jutellessani hänelle ja peppuani nussittiin… Kalu liukui suustani. “Oh, pitää mennä! Öitä! Mhh!” Sanoin lopettaen puhelun, kun mies alkoi nussia voimakkaammin ja kyrpä liukui uudelleen suuhuni.
“Hyvä pikku lutka. Tottelet kiltisti.” Naapuri sanoi ja alkoi naida suuhuni. “Saat siitä hyvästä palkinnon.” Hän jatkoi katsoen kysyvästi kaveriaan, joka juuri oli kiihdyttänyt perseeni nussimista. He nyökkäsivät. Mies läpsähteli pakaroitani vasten ja pyllyni värähteli. Naapuri tarttui päähäni ja komensi; “Ime!” Kalu pumppasi sisään ja ulos perseessäni, naapuri nai suuhuni. Imin, annoin peppua. Nautin kun kalut käyttivät minua ja tunsin olevani täynnä.

Imin kyrpää ja otin toista kiltisti pyllyyni. Kuului läpse ja lutkutus, miehet voihkivat ja ärähtelivät äänekkäästi. Olin tosiaan lutka, juuri sellainen miksi minua koko ilta oltiin kutsuttu. Suu ja perse täynnä miestä, nätisti kyrpää ottaen. Ensin tunsin sykkeen pyllyssäni. Mies tarrasi minuun voimalla ja nussi niin, että vartaloni keinahteli. Muna alkoi pursuta kuumaa spermaa syvälle perseeseeni ja tunsin miten täytyin. Aloin voihkia kimeästi. Sitten tunsin miten naapuri sykki suussani ja tarttui hiuksiini. Kuumaa, paskua ja suolaista spermaa syöksyi suuhuni minun niellessä ja imiessä. Minulla oli niin käytetty olo. Niin tuhma ja kiimainen. Annoin noiden isojen meisten käyttää minua ja otin palkintoni vastaani vikisten. Spermaa valui nielussa kohti vatsaa ja peppuuni pursusi lisää. Minusta oli tehty käyttöesine…

Huokaillen miehet nousivat sohvalta. Naureskellen naapuri otti shortsit käteensä ja kaverinsa nosti aamutakin olkapäälleen. Hikisinä he seisoivat edessäni. Liukkaat ja spermaiset kalut puolijäykkinä upeasti keinahteli heidän liikahdellessa.
“Et kai meinaa jättää kaverini kyrpää putsaamatta, lutka?” Naapuri sanoi virnistäen ja minä hymyilin. Istuin sohvalla ja miehet seisoivat edessäni. Hän astui eteeni ja otin munan suuhuni. Imin hellästi putsaten pyllyssäni pumpannutta spermaita kyrpää. Maistelin ja nautin, katselin silmiin. Mies huokasi hymyillen ja sitten läpsäisi poskeani.
“Hyvä narttu. Tässä…” Hän sanoi ja otti puhelimeni pöydältä. “Minun numeroni on nyt täällä. Tiedät mitä tarvitsen kun soitan sinulle.” Mies sanoi ja lähti ovelle.
“Ja minä pääsen aina kylään, kun olet yksin mökillä. Voin jatkaa koulutustasi.” Naapuri sanoi hymyillen ja niin ovi meni kiinni. Katselin ikkunasta kun hämärässä miehet kävelivät alastomina kullit heiluen. Tiesin olevani nyt heidän käytössään heidän sitä tarvitessa… Olin miesten lelu ja se oli ihanaa… Lutka.

Yksi kommentti viestissä: “Mökillä 2”

  1. Madclown says:

    Ei huono. Jatkoa

Kommentoi

top