search
top

Makaronilaatikkoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (99 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Saavun ovellesi, ja tunnen kuinka pulssini kohoaa jännityksestä. Tarkistan osoitteesi vielä kertaalleen ennen kuin uskallan soittaa ovikelloa. Yritän rauhoittaa itseni ja vedän syvään henkeä. Edellisestä kerrasta on liian kauan.

 

Avaat oven ja vieno hymy leviää molempien kasvoilla. Ollaan vaihdettu vain kasvokuvat aikaisemmin, mutta molemmat ovat olleet rehellisiä kuvaillessaan itseään, eikä kumpikaan ole pettynyt, päinvastoin. Sanomme molemmat “moi” hiukan haparoiden ja kutsut minut peremmälle. Nopea, ystävällinen halaus eteisessä ennen kuin riisun kengät. Nappaan laukusta viinipullon jonka lupasin tuoda, hellepäivän kunniaksi kevyen ja ilmavan valkoviinin. Viet viinin jäähtymään ja pyydät minut keittiöön. 

 

Istahdamme pöydän ääreen odottamaan ruuan valmistumista ja viinin jäähtymistä. Juttelemme niitä näitä, ja vartti on kohta kulunut. Ruoka-aika. Makaronilaatikkoa. Ihmettelen hetken valintaa, mutta ensimmäinen suupala saa ihmetyksen katoamaan. Toteat että kyseessä on perheresepti, joka on vuosikymmenien ajan pysynyt salaisuutena, enkä ole yllättynyt. Tällähän voisi jopa tienata rahaa. Syömmen hiljaisuuden vallitessa, nautimme ruuasta ja siemailemme viiniä jännitykseen. Täytämme viinilasit ja siirrymme sohvalle. Olet ennakkoon valinnut elokuva. Hyvä, yleensä sopivan löytymiseen menee vähintään puoli tuntia.   

 

Siemailemme lisää viiniä ja nauramme Adam Sandlerin toilailuille. Niin huonoa että se on hauskaa. Korjailet vaivihkaa asentoasi, ja joka kerralla siirryt sentin pari lähemmäksi. Kohta olet melkein kiinni minussa, mutta yhtäkkiä nouset ylös käymään vessassa. En laita elokuvaa tauolle, koska molemmat tiedämme  (tai ainakin toivomme) sen olevan tässä tilanteessa merkityksetöntä. 

 

Palaat takaisin, mutta et istahdakkaan viereeni, vaan suoraan syliin. Häkellyn hiukan, mutta parin sekunnin haparoinnin jälkeen kiedon käteni ympärillesi. Jatkamme elokuva katselua, teeskennellen että meitä edelleen kiinnostaisi. Istut niin lähellä sylissäni että tunnen tuoksusi selvästi ja voimakkaasti. Se on hämmentävä, samalla niin tuttu ja turvallinen (vaikka tämä on esitapaamisemme), mutta ah niin kiihottava. 

 

Alan liikuttamaan käsiäni vatsallasi ja hameen verhoamilla reisilläsi. Kohta rohkaistun ja siirrän toisen käteni rinnoillesi. Hmm, taisit jättää rintsikat pois vessakäynnin yhteydessä. Mietin hetken kokivatko pikkarit saman kohtalon, ja puolijäykkä erektioni muuttuu timattiseksi. Tunnet kovettumiseni selkääsi vasten ja huokaiset tyytyväisenä. Tästä rohkaistuneena siirrän käteni paitasi alle ja suutelen niskaasi. Nännisi voisivat leikata lasia, ja suora kosketus niihin saa hengityksesi kiihtymään.     

 

Hetken hyväiltyäni toinen käteni alkaa vaivihkaa liikkumaan reidelläsi ylöspäin. Olin oikeassa, jätit pikkarit pois. Myhäilen tyytyväisenä ja liikutan kättäni kiusoittelevasti häpykummullasi ja sisäreisilläsi. Hengityksesi kiihtyy entisestään, mutta et kestä enää. Pyydät, suorastaan anelet minua siirtymään pillullesi. Liikutan sormiani ensin häpyhuulien päällä, ja inahdat odottavasti. Jo riittää kiusaaminen, raotan huuliasi ja sormeni kastuvat välittömästi. Olet kuin sademetsä, suorastaan trooppisen lämmin ja läpimärkä. Hapuilen hetken ja tutustun anatomiaasi. Kuiva kauteni on ollut tuskallisen pitkä, mutta löydän klittasi nopeasti. Ensimmäinen kosketus siihen saa koko kehosi värähtämään. Alan rytmikkäästi hieromaan sitä, samalla kuiskaten korvaasi kuinka ihanan märkä olet, ja jatkan niskasi suutelua. Kiihdytän tahtia, ja lantiosi alkaa liikkumaan kättäni vasten. Hengityksesi muuttuu edelleen kiihkeämmäksi, ja toisella kädellä, joka edelleen hyväilee rintojasi, tunnen kuinka nännisi kovettuvat entisestään. Huohotat ja värähtelet kosketustani vasten. Hetken päästä löydät huipulle, koko kehosi jännittyy ja tärisee, ja laukeat inahdellen.

 

Valahdat voimattomana syvemmälle syliini. Siirrän läpimärän käteni hyväilemään rintojasi, ja toisella silitän hiuksiasi. Makaat tyytyväisenä sylissäni ja myhäilet, kun kuiskaan korvaasi kuinka kiihottavaa nautintosi on minulle. Keräilet hetken voimiasi raukeana, ja ehdotat makuuhuoneen puolelle siirtymistä. 

 

Minua ei tarvitse pyytää kahdesti, ja nousemme sohvalta. Otat kädestäni kiinni ja johdat minut sängylle, johon kaadumme vierekkäin ja alamme suutelemaan. Kätemme aloittavat toistemme hyväilyn, ja uppoudumme hetkeen ja toisiimme. Hyväilemme ja suutelemme toisamme hetken, ja kiiman tuoksu leijailee ilmassa. Erektioni on ollut kivikova ja lähes tunnin, ja alkaa tuntua lähes kivuliaalta. 

 

Kuiskaat korvaani “haluan sut sisääni”, ja kaivat yöpöydän laatikosta kumin jonka asettelet varmoin elein paikalleen. Nousen päällesi ja katson tiukasti silmiisi samalla kun työnnyn sisään. Tunnut taivaalliselta, ja haluan tämän hetken kestävän ikuisesti. Aloitan rytmikkään liikeen, edelleen ylläpitäen katsekontaktia, kunnes laskeudun suutelemaan sinua. Pitkä kuiva kausi ja sinun nautintosi näkeminen on kuitenkin liikaa, ja laukean vavahdellen alle minuutissa. Orgasmi on tajunnanräjäyttävä, ja rojahdan päällesi samalla sopertaen nolostuneesti kuinka hyvältä tunnut ja ettei minulle useimmiten käy näin. Silität hiuksiani ja kuiskaat korvaani ettei se haittaa, ja kysyt kykenenkö toiseen kierrokseen. Vastaan myöntävästi, ja kaivat yöpöydän laatikosta esiin vibran. Pyydät minua leikkimään sillä ja sormilla kunnes olen valmis jatkamaan.

 

Käyn nopeasti vessassa, otan kumin pois ja huuhtelen itseni pikaisesti. Palaan takaisin, nappaan vibran käteeni ja käyn hommiin. Kiusoittelen ensin hetken ympyrää kunnes asetan vibran klitallesi. Hierot itseäsi vibraa vasten ja alat hyväilemään rintojasi. Työnnän ensin yhden ja sitten toisen sormen sisään ja yritän etsiä g-pistettäsi. Lantiosi liike käy voimakkaammaksi ja alat huohottamaan. Tunnen pillusi supistelevan sormieni ympärillä, ja jatkan samaa tahtia, selvästikin se toimii. 

 

Toinen kätesi siirtyy hapuillen hiuksilleni, ja huohotus vaihtuu voihkimiseksi. Otteesi hiuksistani muuttuu lähes kivuliaaksi tukistukseksi, lantiosi liike vaihtuu tärinäksi, ja huuliltasi pääsee pieni kiljahdus samalla kun koko kehosi jännittyy. Tunnen voimakaan supistelun kun kun laukeat väristen.

 

Siirryn viereesi, suutelen kaulaasi ja kuiskaan olevani valmis toiselle kierrokselle. Nautintosi ja tuoksusi ovat saaneet minut taas kovaksi, ja minut valtaa eläimellinen halu. Soperrat edelleen orgasmin jälkitärinöissä “ota mut”, ja käännän sinut kontillesi sängyn reunalle. Muistan viime hetkellä kumin, kun olen melkein jo huulilla. Otan laatikosta uuden ja huomaan samalla pienen klitoriskiihottimen jonka otan esiin. Se on tähän hommaan sopivamman kokoinen, joten annan sen sinulle ja käsken hyväilemään itseäsi samalla. Työnnyn hitaasti sisään, nautiskellen näkymistä. Viaton peppusi pystyssä edessäni, täysin minun armoillani. 

 

Peppureikäkin on niin houkuttelevasti esillä, mutta päätän jättää sen tällä kertaa rauhaan. Ehkä ensi kerralla, jos siitä sovitaan etukäteen. Tunnut muutenkin niin taivaalliselta ettei edes tee mieli vaihtaa, vaikka se ihanan pervoa olisikin. 

 

Huomaan että edellinen laukeaminen ja kumin tuontoa heikentävä vaikutus toimii, joten kiihdytän tahtia. Litinä ja voihkintasi täyttävät huoneen äänillä, ja murahtelen eläimellisesti nautinnosta. Aloitat itsesi hyväilyn kiihottimella, ja lantiosi liikkuu täydellisessä rytmissä työntöjeni tahtiin. Tunnen hikikarpaloiden ilmestyvän otsallani, ja kiihdytän tahtia entisestään. Käännät kiihottimen kovemmalle, ja voihkintasi muuttuu entistä äänekkäämmäksi ja kimeämmäksi. 

 

Kehosi alkaa tärisemään, ja laukeat lähes huutaen nautinnosta. Orgasmin voimakkuus saa sinut supistelemaan holtittomasti, ja samalla kiihotin lipeää klitaltasi kiveksilleni. Tämä on viimeinen pisara, ja laukean murahdellen ja täristen sisällesi. Polvesi pettävät samalla, ja rojahdat eteenpäin vatsallesi. Luiskahdan ulos liikkeesi johdosta, ja kaadun hikisenä viereesi. 

 

Liikut vaivalloisesti ja edelleen täristen minuun kiinni, ja siirrät pääsi tyytyväisenä rinnalleni. Makaamme hetken vain kiinni toisissamme sanomatta sanaakaan, ja nukahdamme uupuneina ja hikisinä siihen paikkaan. 

 

Heräämme aamuyöstä kylmissämme, edelleen toisissamme kiinni ja vailla rihman kiertämää. Siirrymme nopealle pesulle ja käperrymme peiton alle lusikkaan jatkamaan unia. Nukahdan uudelleen hymyillen ja rentona, käteni kiedottuna ympärillesi.

Yksi kommentti viestissä: “Makaronilaatikkoa”

  1. Elina says:

    Olisin ehkä kaivannut enemmän kuvailua siitä, miltä päähenkilöstä tuntuu, kuinka paljon hän nauttii ja kuinka paljon hän haluaa. Muuten kiva novelli 👍🏻

Kommentoi

top