search
top

Lutkan vierailu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (119 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Ovikello soi. Havahdun sohvalta, nousen rauhassa ja kävelen ovelle. Taidat olla kärsimätön, pimpotat uudelleen ennen kuin kerkeän avaamaan. Katson ovisilmästä kuka se on, ja näen punastuneet, odottavat kasvosi ja huomaan kuinka nielaiset jännityksestä. 

 

Avaan oven, ja nostat katseesi hitaasti ylöspäin. Molempia selkeästi jännittää, mutta ilmassa on sähköä. Katsot minua hiukan anelevasti, toivoen että pyydän sinut sisään mahdollisimman nopeasti. Pelottaako että joku näkee sinut? Kysyn, ja astun sivuun ohjaten sinut sisälle.

 

Jätät laukun ja kengät eteiseen ja kävelet hapuillen olohuoneeseen. Askeleissasi on pientä hakemista, joka saa minut luottamaan siihen että tottelit pyyntöäni. Pyydän sinua pysähtymään keskelle huonetta kasvot ikkunaan päin ja sinähän tottelet. 

 

Ihailen hetken näkymää ja siirryn lähemmäs. Valkoinen toppi, ei näkyviä ylimääräisiä naruja tai linjoja. Hyvä. Polvipituinen löysä hame ja pienet nilkkasukat. Oletko sittenkin kiltti tyttö kun olet noin kiltisti totellut?

 

Annan sinun seistä hetken odottamassa, kunnes tunnet hengitykseni niskassasi. Käteni hyväilevät rauhassa hartioitasi ja niskaa, näykin kevyesti korvanlehteä ja inahdat kärsimättömänä. Siirrän käteni etupuolelle ja hivuttaudun alaspäin. Tunnen kovettuneet nännisi kankaan läpi, ja värhdät kosketuksesta. Jatkan matkaa alaspäin, hameen helmalle ja siitä takas ylös. En pääse edes kauhean korkealle ennen kuin käteni kastuvat. Hymähdän ja kuiskaan “taidat sittenkin olla tuhma?” ja nyökkäät hiljaa vastaukseksi.       

 

Käteni vaeltavat hameesi alla ja tunnen jotain kovaa. Tappi, jota kyllä pyysin mutta vaikuttaa isommalta kuin odotin. Se selittää kävelysi. Oletkin tuhmempi kuin mitä osasin odottaa. “Mitä tuhmat tytöt tarvitsevat?” “piiskaa”, vastaat hiljaisella äänellä. Istahdan sohvalle, ja ohjaan sinut vatsallesi polveni yli. Hameesi valahtaa ylös, ja vaaleat pakarat ovat odottavasti edessäni, tapin paistaessa niiden välistä. Yksi. Kaksi. Kolme. Lasket iskuja kiltisti vaikka jokainen saa sinut vaikeroimaan. 

 

Tunnen housujeni kastuvan allasi kun valut. Eihän tämä toimi, sen piti olla rangaistus mutta nautit siitä selkeästi. Mietin hetken mikä saisi sinut edes hetkeksi nöyräksi, ja mietin samalla että olet luultavasti valunut koko päivän. Pesulle siis.

 

Johdan sinut kylppäriin ja käsken riisumaan. Tottelet, kai luulet saavasi palkinnon. Käsken sinut kontillesi suihkun eteen, otan suihkupään käteeni ja laitan suihkun päälle. Käyt selkeästi liian kuumana, joten väännän suikun epämukavan viileäksi. 

 

Alan suihkuttamaan sinua, ensin koko kehoa, ja huuliltasi pääsee pieni kiljahdus kun kylmä vesi ensimmäisen kerran osuu ihoosi. Pysyt kuitenkin kiltisti paikalla, ja siirryn taaksesi ohjaten vesivirran takapuolellesi. Pesen huolella haarojen välistä ja huomaan kuinka huuliesi turpoaminen hieman laskee. Ehkä tämä saa sinut rauhoittumaan hetkeksi.   

 

Sammutan suihkun ja käsken nousemaan ylös. Kuivaan sinut ja huomaan että täriset hieman. Taisi viileys toimia juuri niin kuin piti. Heitän märän pyyhkeen kuivaustelineelle ja käärin sinut toiseen, lämpimään ja kuivaan. Täriset edelleen, joten ohjaan sinut takaisin olohuoneeseen, ja otan sinut syleilyyn sohvalle. 

 

Käperryt tyytyväisenä niin kiinni kun vain mahdollista ja lämmittelet siinä. Hetken päästä tunnen silti kuinka alat kiemurtelemaan, ja rauhattomuus valtaa sinut taas kerran. Ei kai tätä kiimaa sinusta saa edes hetkeksi pois ilman nautintoa. 

 

Nousen ylös samalla ottaen sinut kantoon, kannan sinut makuuhuoneeseen ja heitän sängylle. Pyyhe lentää päältä samalla ja näen kostean pillusi sykkivän taas odotuksesta samalla kun aneleva katseesi porautuu pullottavaan etumukseeni. 

 

Tuijotan sinua hetken siinä, aneleva ja nälkäinen katseesi saa minutkin kuumaksi ja tunnen kuinka kullini sykkii ja nykii. Käsken sinua lähemmäs ja avaan vyöni. Silmäsi ovat nauliintuneet pullottaviin boxereihini ja huokailet kärsimättömänä. Ojennat kätesi ja hivutat niitä alaspäin kunnes kullini pompahtaa esiin voimalla. Huuliasi lipoen tulet lähemmäksi ja nuolaiset kärkeä. Murahdan tyytyväisenä ja katson syvälle silmiisi. Taidan tarvita pientä paineiden purkua ennen hommiin ryhtymistä. 

 

Katsotaan mistä sinuun on. Laitan ajastimen päälle, sinulla on viisi minuuttia aikaa saada minut laukeamaan tai joudut uudestaan suihkuun. Et selkeästi halua sinne uudestaan, näen vilahduksen pelkoa silmissäsi mutta ymmärrät säännöt, ja alat ahnaasti imemään turvonnutta kaluani. 4 min, 3 min, 2 min. Alat käymään entistä epätoivoisemmaksi aina kun vilkaiset ajastinta. Minuutti aikaa. Imet kuin viimeistä päivää, ja kätesi hyväilevät kiveksiä ja välilihaa. 30 sekunttia. Tunnen kouraisun vatsanpohjassa kun lasti lähtee liikkeelle. Murahtelen ja vavahtelen samalla kun nielet kilttinä tyttönä viimeisetkin pisarat samalla kun kello soi. Onnistuit. Hyvä tyttö.

 

Käsken sinua makaamaan selällesi ja naurahdan kun huomaan että sängynreunalla on märkä läntti johon valuit. Otan lelulaatikon esiin kaapista ja mietin mitä sinulle tekisin. Levitystanko. Ostin sen joskus aikoinaan mutta käyttämättömäksi se on jäänyt. Kerta se on ensimmäinenkin.

 

Sidon kätesi ja nilkkasi kiinni, annan nopean pusun ja poistun hakemaan vettä. Käyn juomassa ja tuon sinullekkin ison lasin, tuolla valumisella kärsit muuten kohta nestehukasta.  Palaan huoneeseen ja näet kuinka rimpuilet malttamattomana kiiltävä pillu levällään ja ahnaana, edelleen tappi pyllyssä. Autan sinua juomaan ja laitan lasin pois. Pari läpsyä takapuolelle ja kysyn oletko valmis, johon vastaat myöntävästi. 

 

Pengon laatikkoa hetken, ja löydän etsimäni. Hyväilen kehoasi kaikkialta, paitsi sieltä mistä haluat ja tuhahtelet turhautuneena. Läps. Jos halaut jotain pyydä kiltisti. Läps. Kiltti, kosketa mun pillua, anelet. Läps. Pakarasi punottaa ja nesteesi valuvat norona vakoasi pitkin lakanalle. Ehkä olet vihdoin ansainnut jotain. Laitan vibran päälle ja kierrän sillä sykkivien huuliesi ympärillä. Kiltti, inahdat taas. Läps. Siirrän vibran klitallesi ja koko kehosi värähtää ja kiemurtelee niin paljon kuin pystyt. Yksi sormi, kaksi sormea, kolme sormea. Olet niin kiimassa ja liukas että ne uppoavat vaivatta syvyyksiisi. Huohotuksesi ja inahdukset käyvät äänekkäämmiksi. Olisi pitäny laittaa suukapula. Jatkan sormetusta ja vibran pyöritystä klitalla kunnes kehosi jäykistyy orgasmiin, ja tunnen sykkeesi sormieni ympärillä.

 

Hengityksesi tasaantuu hiljalleen ja vedän sormeni ulos. Läps. Inahdat taas. Ilta on vasta aluillaan.

 

Sormeni ovat läpimärät mehuistasi. Saat luvan nuolla sotkusi puhtaaksi, ja taidat ilmeestäsi päätellen nauttia omasta maustasi. Annan pitkän suudelman ja maistan sinut omilta huuliltasi, ihanan rietasta. Eipä siinä kauaa mennyt, olen taas kivikovana ja valmiina hommiin. Huomaat tämän ja anelet “anna munaa, mä haluan sut sisääni”. Läps. Unohdit taas miten pyydetään nätisti, mutta älä huoli, saat kyllä tuntea minut sisälläsi. Käännän sinut ympäri ja siirrän sängyn laidalle. 

 

Kaivan laatikosta liukkarituubin ja penisrenkaan jonka pujotan ympärilleni. Erektioni kovenee entisestään, osittain näkymän ja osittain renkaan takia. Vedän hitaasti tapin pois ja huokaat. Ihana reikäsi odottaa hiukan avoinna lisää täytettä, enkä jaksa enää odottaa, pakko saada tuntea puristuksesi ympärilläni. Lisään liukkaria kärjelleni ja reiällesi, ja asetun lähemmäs. Huomaan kuitenkin ettei asentosi ole oikein ergonominen, joten käännän sinut kyljellesi, siirrän hiuksesi sivuun ja kuiskaan korvaasi “nyt saat tyttö vihdoin kyrpää”. Asetun paikoilleni ja alan hitaasti työntymään sisään. Tunnen hieman vastustelua mutta lopulta annat periksi ja luiskahdan sisään. Käännät päätäsi ja katsot minua silmiin, suu ammollaan ja silmät pyöreänä. Olen hetken paikallani ja annan molempien tottua tuntemukseen. Rentoudut ja tunnen kuinka puristus vähenee hiukan, tarpeeksi että uskallan hitaasti aloittaa liikkumisen. 

 

Huokailet ja alat vähitellen liikkua vastaan, päästäen minut joka työnnöllä syvemmälle kunnes olen koko mitallani syvyyksissäsi. Pakko pysähtyä hetkeksi nauttimaan, tuntuu aivan uskomattomalta vaan olla paikallaan. Mahlasi alkavat taas valua norona, ja työntöjä jatkaessani tunnen kuinka kivekseni lyövät läpimärkää pakaraasi vasten.  

 

Nappaan vibran viereltäsi ja laitan sen päälle. Katsotaan kestätkö. Laitan sen varovasti klitallesi samalla jatkaen työntöjä. Huuliltasi pääsee äänekäs kiljahdus ja koko kehosi värähtää ja tunnen pari puristusta ympärilläni. Nopeutan liikettäni ja väännän vibraa kovemmalle. Tämä on selvästi liikaa, ja täriset ympärilläni holtittomasti. Selkäsi kaartuu, pää liikahtaa taaksepäin ja lihaksesi jännittyvät. Silmäsi tuijottavat tyhjyyteen ja suusi on ammollaan, mutta et saa pihaustakaan ulos. Painaudun vielä kerran pohjaan ja jännitys vaihtuu koko kehon nykimiseksi, ja vihdoin kuulen epämääräistä ääntelyä. Pysyn paikallani ja annan nautinnon aaltojen valua ylitsesi kunnes rauhoitut. Saat taas kehosi jotenkuten hallintaan ja käännät katseesi takaisin minuun. “Mä haluan lisää, kiltti jatka vielä” Mumiset kuola suupielissä ja avuttoman alistunut katse silmissäsi. 

 

Läps. Punoittava pakarasi saa uuden iskun. Et kai luullutkaan että tämä oli vielä tässä, olen edelleen kovana ja sisälläsi. Aloitan liikkeeni uudelleen, ja hetken päästä vibrakin siirtyy takaisin paikoilleen. Olet selvästi herkkänä, sillä vaikeroit ja pyrit kiemurtelemaan vibraa pakoon siinä kuitenkin onnistumatta. “Älä rimpuile” sanon läpsyn säestyksellä ja kiihdytän tahtia. Ei kestä kauaa ennen kuin vaikerointisi hiljenee ja haukot taas henkeä silmät pyöreänä. Painan vibran kovemmin kiinni ja tuttu tärinä valtaa kehosi. Onneksi sain jo yhden itsekin, muuten sykkivä ja supisteleva peppusi imisi voimani hetkessä. 

 

Vetäydyn hitaasti sisältäsi supistelun loputtua ja avaan kahleesi. Taidat olla tarpeeksi alistunut tahtooni ja voimattomaksi pantu, niitä ei enää tarvita. Valahdat sopivaan asentoon, siirryn taaksesi makaamaan lusikka-asentoon. Hivutan toisen käteni niskasi alle ja taivuttamalla yletän tarraamaan rinnastasi kiinni. Nopea nipistys nännistä samalla kun kuiskaan korvaasi “Nyt on minun vuoroni”. Mumiset myöntävästi “mä haluan että tuut mun sisään”. Inahdat kun pakarasi saa taas uuden läpsyn jonka jälkeen raotan pakaroitasi ja siirryn paikoilleni. Tällä kertaa peppusi ei vastustele enää vaan päästää minut ahnaasti sisään. Vedän sinut ihan kiinni ja puristan rinnasta kiinni jotta et liikkuisi. Toisella kädellä läpsäisen taas kerran ennen kuin siirrän sen pyörittämään turvonnutta klittaasi. Huohotan korvaasi kuinka olet minun ja nyökkäilet vastaukseksi. Nopeutan liikettäni sekä sisälläsi että klitallasi huomaten samalla kuinka oma huippuni lähestyy. Tunnen tutun kouraisun vatsanpohjassani samalla kun peppusi alkaa taas kerran supistelemaan ympärilläni. Viimeinen työntö pohjaan asti ja kehomme yhtyvät samanaikaiseen tärinään kun laukean syvälle sisääsi. 

 

Makaamme hetken paikallamme, molemmat kykenemättömiä liikkumaan. Tunnen kuinka valahdan sisältäsi ja huokaan syvää. “Olet kyllä mun ihana pikku lutka” kuiskaan ja suutelen niskaasi. Aika siirtyä suihkun puolelle, tällä kertaa lämpimään sellaiseen ja yhdessä. Pesemme toistemme uupuneet kehot hellästi ja läpikotaisin, puemme kylpytakit päälle ja siirrymme sohvalle halailemaan. “Toivottavasti kiimasi on hetkeksi tyydytetty”, totean ja vastaukseksi tuhiset tyytyväisenä rintaani vasten.

Yksi kommentti viestissä: “Lutkan vierailu”

  1. Elina says:

    Tää oli hyvä! Hyvää kieltä ja hyvää panoa 👌🏻

Kommentoi

top