search
top

Oppilas ja opettaja osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (110 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

Olen 35-vuotias yläasteen miespuolinen maantiedonopettaja, noin 184 senttimetriä pitkä ja suht koht hyvä kroppainen. Tiedän, että suuri osa 8G-luokan tytöistä varmasti fantasoi minusta, sillä olen koulumme nuorin opettaja, lähimpänä heidän ikäänsä ja, jos totta puhutaan niin parhaimman näköinen. Yksi luokan tytöistä, Nora, flirttailee kanssani lähes aina, ja niin myöskin tänään.

 

Nora oli kyllä ihan hyvännäköinen ei siinä mitään, olkapäille laskeutuvat lainehtivat vaaleat hiukset, suklaanappisilmät, isot rinnat ja kermanvaalea iho varmasti varastivat monen pojan huomion. Myös kapea vyötärö ja leveä lantio tekivät tehtävänsä. Mutta suoraan sanottuna Nora näytti pikkuiselta huoralta noilla barbin kasvoillaan. En koskaan edes kuvittellut oppilaaseen koskemista tai kajoamista. Kehenkään muuhun paitsi Sandraan.

 

Sandra oli ujo ja hiljainen tyttö, eikä koskaan oikeastaan jutellut kenellekään. Hän istui aina luokan perällä, eikä ikinä viitannut tai vastannut kysyttäessä. Verattuna Noraan, Sandra näytti erittäin luonnolliselta, ei meikkiä, eikä ylitreenattua kroppaa. Pitkät kihartavat tummat hiukset, oliivinvihreät silmät, luonnollisen täyteläiset huulet ja kalpea iho pisamilla oli niin kaunis näky aina luokassa. Olin myös kuullut kuinka Nora puhui kavereidensa kanssa Sandrasta kaikenlaista.

 

Tunnin jälkeen Nora käveli luokseni kertoen syyksi sen, ettei oikein ymmärtänyt opetettua asiaa. Uskoin sen olevan tekosyy, mutta annoin hänen jäädä luokkaan hetkeksi, jos hän vaikka olikin tosissaan. Istuin hänen viereensä ja aloin selostaa kirjasta:

 

”No niin, eli eroosio…”

 

En saanut lausettani loppuun, kun tunsin Noran käden reidelläni. Silloin tiesin, miksi hän oli halunnut jäädä ”lisäopetukseen”.

 

”Tota, voitaisko tehdä jotain muuta kun opiskella, ku mä en oikein pysty keskittyyn?”

 

Katsoin häntä pöyristyneenä ja hän tuijotti hymyillen takaisin suklaasilmillään. Sitten hän alkoi riisua kauluspaitaansa, mikä paljasti muhkeat rinnat. Nousin ylös ja hänen ilmeensä muuttui.

 

”Mitä ny, ek sä muka haluu mua?” hän kysyi katsoen minua anovasti silmiin. ”Oon mä ennenki seksiä harrastanu, jos sä sitä pelkäät.” Hänkin nousi ja siirtyi lähemmäs. Hän laski kätensä vyölleni ja alkoi avata sitä. Silloin sanoin:

 

”Nora, mä en tiedä mistä sä oot saanu sellasen käsityksen, että mä haluisin sua, mutta mä en halua, joten oliskohan sun aika lähteä kotiin.”

 

Yritin sanoa sen niin nätisti kuin osasin, mutta Nora näytti loukkaantuvan siitä. Hän kuutenkin lopetti, napitti kauluspaitansa takaisin kiinni ja poistui sanomatta sanaakaan. Selvisin siis yllättävän helpolla tästä tilanteesta.

 

Noin tunti myöhemmin, kello neljä, olin ainoa opettaja koululla ja korjasin maantiedonkokeita, kun oven pieleen koputettiin.

 

”Enkö mä jo tehny selväks, että…”

 

Nostaessani katseeni ovelle päin näin Sandran.

 

”Ai sori, mä luulin, et sä oot… tai no ei mitään, mitäs sulla?” kysyin häneltä.

 

Hän ei sanonut mitään, osoitti vain pöydälleen, missä näin maantiedonkirjan, ilmeisesti unohtunut aiemmin. Hän käveli hiljaa pöytänsä luo eikä sanonut mitään. En ollut ikinä kuullut hänen puhuvan, joten viitoin hänet oman työpöytäni luo.

 

”Oon just tarkastanut parit kokeet ja sun kokees näyttää tosi lupaavalta, mutta ymmärräks sä, että myös tuntiaktiivisuus vaikuttaa lopulliseen arvosanaan?”

 

Sandra oli edelleen hiljaa, nyökkäsi vain lyhyesti ja oli lähdössä, mutta kääntyi kuitenkin takaisin päin ja kysyi melkein kuiskaavalla äänellä:

 

”Mitä se Nora halus?”

 

Katsoin häntä, enkä vain voinut valehdella tuolle sulottarelle, joten sanoin ihan suoraan:

 

”Seksiä.”

 

Hän hymähti vähän ja pudisti päätään ei-yllättynyt ilme kasvoillaan. ”Miten mä jotenki arvasin?”

 

Naurahdin vähän itseksin ja pyysin Sandran takaisin luokseni. Vakavoitin ilmeeni ja kysyin:

 

”Ooks sä tietonen siitä, että Nora puhuu aika paljon pahaa susta?”

 

Hän naurahti taas ja nyökkäsi. ”Sen muijan kannattas kyllä varoo sanojaan.” Sitten hän hymyili minulle ihanaa hymyään ja hymykuopat tulivat ensimmäistä kertaa näkyviin. Hetken tunsin välillämme sähköä, sitten nousin penkiltäni ja kävelin hänen luokseen. ”Sä oot sen sijaan vähän erilainen.”

 

Hän hymyili taas ja nousi varpailleen suudellen minua. Tuntui kuin maa olisi kadonnut jalkojeni alta. Nostin käteni hänen vyötärölleen ja jotenkin automaattisesti laitoin käteni hänen paitansa alle. Silloin hän yhtäkkiä vetäytyi.

 

”Mitä nyt?” kysyin hieman huolestuneena.

 

”Mä en oo koskaan tehny tätä aikasemmin”, Sandra sanoi hieman ujostellen. Nostin hänen leukaansa.

 

”Ei se haittaa, sä voit vaan rentoutua ja antaa mun hoitaa kaiken muun”, sanoin rohkaisevalla äänellä. Hän hymyili taas ja nousi istumaan pulpetille. Riisuin paitani pois ja hän katseli ihastellen vatsalihaksiani. Hänkin otti hupparinsa pois. Hänellä ei ollut isoja rintoja niin kuin Noralla, mutta ei se minua hämännyt, huomasin myös ei-niin-treenatun, mutta litteän vatsan. Ottaessani housut pois, hän katseli kauhistuneena pystyyn noussutta kaluani. Se oli noin 19-senttinen ja paksu. Yritin rauhoitella häntä parhaani mukaan:

 

”Ei meidän oo pakko, jos sä et halua…”

 

Sandra kuitenkin pudisti päätään ja otti itsekin farkkunsa pois. Täydellisesti ajeltu alapää avautui edessäni kauniina näkynä. Suutelin häntä avaten samalla mustien rintaliivien hakasen. Olimme nyt alasti keho vasten kehoa. Kaluni suorastaan vaati jo toimintaa, joten päätin vielä kysyä varmuuden vuoksi:

 

”Ootsä varma, että sä haluut?”

 

Hän nyökkäsi hengittäen raskaasti. Ohjasin kaluni märälle vaolle ja työnnyin sisään rauhallisesti. Kun olin päässyt pohjaan asti kuulin Sandran päästävän pienen inahduksen. Aloitin hitaan lykkimisen tuohon tiukkaan pilluun nopeuttaen tahtiani välillä. Jossain vaiheessa tajusin, ettei Sandra voihkinut tai äännellyt ja huomasin hänen makaavan selällään pieni kyynel silmän nurkassa. Vetäisin kaluni ulos hänestä ja kysyin hieman pelästyneellä äänellä:

 

”Sattuuko sua?”

 

Hän nyökkäsi, mutta sanoi sen olevan ok ja pyysi minua jatkamaan. Hieman epäröiden työnnyin häneen uudestaan. Muutaman työnnön jälkeen hän nousi istumaan ja alkoi voihkia nautinnosta. Tartuin hänen toiseen rintaansa ja aloin leipoa sitä. Hän puolestaan alkoi suudella minua ja siirtyi kaulalleni. Jossain vaiheessa hän nousi seisomaan eteeni ja kääntyi pyöreä pylly minuun päin, hän halusi siis minun lykkivän häntä takaa päin. Se kyllä kelpasi minulle ja työnnyin häneen tällä kertaa hieman rajummin. Hänen huuliltaan purkautui nautinnon täyteinen voihkaisu. Aloin panna häntä kovin ottein ja hän mukautui liikkeeseeni.

 

”Mä tuun… ihan… kohta…” Sandra sai sanottua työntöjen välissä hengästyneenä. Sitten kuulin syvän huokaisun rajun orgasmin saattelemana. Pillu sykki paksun kullini ympärillä, joten vielä muutaman työnnön jälkeen päästin lastini purkautumaan hänen sisäänsä. Kaaduimme vierekkäin pulpetin päälle ja otin hänet syleilyyni.

 

Olimme siinä vähän aikaa suudellen ja halaillen. Sitten Sandran ilme vakavoitui. Hän oli pitkään hiljaa, kunnes kysyi: ”Haluaks sä tietää, miks mä oon niin ujo ja hiljanen?”

 

jatkuu…

5 kommenttia viestissä: “Oppilas ja opettaja osa 1”

 1. Nazca says:

  Ei tainnut koskaan saada jatkoa?

 2. Kiives says:

  Ihan törkeen hyvä

 3. Peetu says:

  Tää on niin kaukana mistään läheskään edes fantasioivasta, ettei pure. Opettajankin fantasioinnilla pitäisi olla jokin sellainen raja, että edes voisi pitää tapahtumia mahdollisena ilman, että syytteiden välitön vyöry olisi heti selviö. Ei siis pure…

 4. teenlover says:

  Hyvä ja mielenkiintoinen tarina. Kenties seuraavassa osassa voisi korkata Sandran pikkupyllyn?

Kommentoi

top